Σταμάτησαν οι συζητήσεις (για σήμερα) στη Μόσχα. Θα συνεχιστούν αύριο

680911Με τον Α’ αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Πούτιν συναντήθηκε νωρίτερα ο Υπουργός Οικονομικών της Κύπρου Μ. Σαρρής, με τη συμμετοχή και του Ρώσου ομόλογού του.

Σύμφωνα με το πρακτορεία ειδήσεων της Ρωσίας Itar – Tass, ο Β. Πούτιν δεν θα έχει συνάντηση με τον Μ. Σαρρή, από τη στιγμή που υπάρχει ανοιχτή πρόσκληση του Κρεμλίνου στον Ν. Αναστασιάδη.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν αύριο.

7 σκέψεις σχετικά με το “Σταμάτησαν οι συζητήσεις (για σήμερα) στη Μόσχα. Θα συνεχιστούν αύριο

 1. Με το πασο σας πουλακια μου , δεν βιαζεστε πατε για κανα καφεδακι και ουζακι και τα λετε παλι
  Ασε τα γερμανα να τρεχουνε

  Μου αρέσει!

  1. Αυτό το καθίκι πήγε να πείσει τους Κύπριους πως υπέγραψε το κούρεμα των καταθέσεων για το καλό της Κύπρου!
   Ο Πούτιν δεν τον δέχεται γιατί ξέρει πως θα πάει να τα πει στη Μέρκελ.

   Μου αρέσει!

 2. Χωρίς κανένα ίχνος ειρωνείας , αλλά πραγματικά με μόνη διάθεση για διάλογο και για να καταλάβω τι γίνεται τόσο σε αυτό το site όσο και σε κάποια άλλα , θα ήθελα να μου εξηγήσει κάποιος πως είναι δυνατό να κρατάτε τόσο διαφορετική στάση απέναντι στον ωμό εκβιασμό που έγινε τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα από την ΕΕ , τη Γερμανία και τα μεγάλα εγχώρια συμφέροντα (το «μεγάλο κεφάλαιο» , «νταβατζήδες της διαπλοκής» ή όπως αλλιώς θέλουμε να πούμε τις 10-20 γνωστές-άγνωστες οικογένειες) και στον ωμό εκβιασμό που γίνεται αυτές τις ώρες από τη Ρωσία στην Κύπρο.

  Οι μεν Γερμανοί ζητούν γη , αέρα, θάλασσα καθώς και όλες τις υπηρεσίες για τις επιχειρήσεις τους στην Ελλάδα , ενώ ο Πούτιν ζητά ακριβώς τα ίδια από την Κύπρο για λογαριασμό της δικιάς του χώρας.

  Και ακόμα επιμένετε να παρουσιάζετε τη Ρωσία σαν «εναλλακτική λύση». Δε διαφωνώ , είναι μια εναλλακτική λύση. Αλλά μια εναλλακτική λύση αφεντικού , μια εναλλακτική λύση για υπερδύναμη της οποίας θα είμαστε προτεκτοράτο.

  Αδυνατώ να κατανοήσω ακόμα και από την εποχή του Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολη το πως τα ρωσικά συμφέροντα στην Ελλάδα παρουσιάζονταν σαν «άγια» και «καλώς να έρθουν». Προφανώς δε διαφωνώ και εύχομαι να υπάρχουν επενδύσεις από εκείνη την πλευρά σε σχέση με το «δυτικό μονόλογο» των τελευταίων δεκαετιών. Αλλά και αυτό έχει όρια..

  Ας μας διδάσκει το τελευταίο τριήμερο ότι το θέμα είναι ο Ελληνισμός να μη σφαγιαστεί. Αν σφαγιαστεί δεν νομίζω να μας ενδιαφέρει και πολύ αν το μαχαίρι θα προέρχεται «εκ δυσμάς» και θα το κρατάει η Μέρκελ ή αν θα έρχεται «εξ ανατολάς» και θα το κρατάει ο Πούτιν.

  Μου αρέσει!

  1. Διαβασε ιστορια και θα καταλαβεις γιατι η λυση των ΗΠΑ – ΡΩΣΙΑΣ ειναι προτιμοτερη απο κεινων των ευρωναζι

   h@@p://el.wikipedia.org/wiki/%CE%91%CE%B3%CE%AF%CE%B1_%CE%A1%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%AE_%CE%91%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B1

   h@@p://el.wikipedia.org/wiki/%CE%99%CE%B5%CF%81%CE%AC_%CE%A3%CF%85%CE%BC%CE%BC%CE%B1%CF%87%CE%AF%CE%B1

   h@@p://el.wikipedia.org/wiki/%CE%92%CE%84_%CE%A0%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CF%8C%CF%83%CE%BC%CE%B9%CE%BF%CF%82_%CE%A0%CF%8C%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82

   Μου αρέσει!

   1. ΟΙ Ρώσοι δεν είναι καν υπερδύναμη και οι ΗΠΑ είναι ένα βήμα πριν τον γκρεμό!Αυτό μπορεί να ίσχυε πριν το 85, τώρα όχι,

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.