«Η κυπριακή καταστροφή και το ελληνικό φιλί του Ιούδα»

Γράφει ο Πέτρος Αργυρίου

…Για να δούμε τους παραλληλισμούς λοιπόν:
Ελλάδα 2009: Ο ψευτοσοσιαλιστής Γεώργιος Παπανδρέου τάζει προεκλογικά τα «λεφτά που υπάρχουν» και αποκλείει το ενδεχόμενο η Ελλάδα να μπει στους καταστροφικούς μηχανισμούς του ΔΝΤ. Το ελληνικό έλλειμμα θα διογκωθεί τεχνητά και η Ελλάδα θα μπει σε μηχανισμούς «στήριξης» και θα γίνει αποικία χρέους.
Κύπρος 2008: Ο ψευτοκουμουνιστής Χριστόφιας προεκλογικά τάζει και αυτός κοινωνικές δαπάνες. ΘΑ τις κάνει: αλόγιστα. Με το που εκλέγεται δηλώνει «Ο στόχος της προεδρίας μας είναι να πετύχουμε λύση δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική που να τερματίζει την

κατοχή και τον εποικισμό. Λύση που να καθιστά την κυριαρχία, την ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα και την ενότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας και να αποκλείει τα όποια δικαιώματα στρατιωτικής επέμβασης στα εσωτερικά ζητήματα της χώρας μας από ξένες δυνάμεις.».
Ο Χριστόφιας θα δημιουργήσει τις… συνθήκες για να παραχωρηθεί πλήρως η κυριαρχία, η ανεξαρτησία και ίσως και η εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας στους Γερμανούς.
Επί Χριστόφια, οι δανειστικές ανάγκες της Κύπρου τεχνητά σχεδόν θα δεκαπλασιαστούν. Η Κύπρος πλέον θα γίνει και αυτή αποικία χρέος.
Ελλάδα 2012: Ο Δεξιός Αντώνης Σαμαράς προεκλογικά τάζει επαναδιαπραγμάτευση των όρων του μνημονίου υπέρ των Ελλήνων. Χωρίς να υπάρχει σαφής εκλογική εντολή, ο Σαμαράς γίνεται ο πρωθυπουργός μιας εσωτερικής τρόικας που θα φέρει ακόμη σκληρότερα μέτρα καθώς ο ίδιος ο Θεός τον έχει διαβεβαιώσει ότι δεν γίνεται κάτι καλύτερο.
Κύπρος 2013: Ο Δεξιός Αναστασιάδης παίρνει την εξουσία στα χέρια του τάζονταςπροεκλογικά στον Κυπριακό λαό ότι δεν θα πειραχτούν οι καταθέσεις τους. Λίγες μέρες μετά το Eurogroup επιτίθεται στην Κύπρο επιβάλλοντας κούρεμα των καταθέσεων. Στην απόφαση της καταστροφής της Κύπρου έχει συμφωνήσει το Ελληνικό S.S (για να μην παρεξηγούμαστε S.S- από τα αρχικά των Στουρνάρα- Σαμαρά)
Η Κύπρος καταστρέφεται με τις ευλογίες του ελληνικού πολιτικού συστήματος.
Δεν μιλάμε για τίποτε άλλο για μια ιστορία εξαπάτησης και προδοσίας…»
Περισσότερα στο
http://agriazwa.blogspot.gr/2013/03/blog-post_24.html

7 σκέψεις σχετικά με το “«Η κυπριακή καταστροφή και το ελληνικό φιλί του Ιούδα»

 1. ενταξει η ελλαδα παιζει το γνωστο της παιχνιδι η κυπρος ειναι αδερφια μας αλλα αμα λαχει τα πουλαμε κ ολας χωρις αντιτιμο απλα κ μονο γιατι πηραμε την εντολη. ομως εμεις δεν εχουμε ευθυνη? αυτα τα σκατα που μας κυβερνανε κ μας κ του κυπραιους εμεις δεν τα ψηφιζουμε?

  Μου αρέσει!

 2. Eν ταχει
  Τα ευρωΠΕΗ για να δωσουν 15 δις δανειο , θελουν κατασχεση καταθεσεων 5,8 δις και συγχωνεψη των δυο τραπεζων που μια απο της δυο χρωσταει 9 δις στην ΕΚΤ
  Ενω ολοιγις δινουν ΑΕΡΑ και παιρνουν τα παντα

  Μου αρέσει!

 3. Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΟΔΟΥΛΩΘΗΚΕ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ. ΜΟΝΟ ΜΕ ΛΟΓΙΑ, ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ SS ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ?

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.