Επίσημη πρόσκληση του Κύπριου ΥΠΕΞ από τη Μόσχα

kipros-rosiaΟ Υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ κάλεσε τον ομόλογο του της Κύπρου Ιωάννη Κασουλίδη να επισκεφθεί τη Μόσχα.

Όπως αναφέρεται το stockwatch, επικαλούμενο επίσημη ανακοίνωση, η πρόσκληση προς τον κ. Κασουλίδη, έγινε κατά τη διάρκεια σημερινής τηλεφωνικής τους επικοινωνίας με τον κ. Λαβρόφ.

«Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας οι δύο Υπουργοί συζήτησαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος, και επαναβεβαίωσαν το υψηλό επίπεδο των σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες», αναφέρεται.

Προστίθεται ότι ο κ. Λαβρόφ «προσκάλεσε τον Υπουργό Εξωτερικών να επισκεφθεί τη Μόσχα».

Η πρόσκληση, όπως αναφέρεται, έγινε αποδεκτή και η ημερομηνία πραγματοποίησης της επίσκεψης θα διευθετηθεί διά της διπλωματικής οδού.

10 σκέψεις σχετικά με το “Επίσημη πρόσκληση του Κύπριου ΥΠΕΞ από τη Μόσχα

 1. Είθε ή ομόδοξος ΡΩΣΙΑ,νά απλώσει ομπρέλα προστασίας στήν Κύπρο,από τίς επιβουλές τουρκίας καί ευρωπαικής Ελλάδος..

  Μου αρέσει!

   1. Εβραιόσπορε……οι Ρώσοι δέν βοηθούν τούς Ελληνες..όσο οι Ελληνες είναι ενταγμένοι,σέ ΝΑΤΟ,ΕΕ καί άλλα τέτοια
    ευαγή ιδρύματα…μόλις οι Ελληνες κόψουν τίς επαφές μέ τούς ομοεθνή σου τότε ΟΛΑ αλλάζουν….ΧΙ,ΧΙ,ΧΙ,Χι……

    Μου αρέσει!

   2. Δε μας βοηθάνε επειδή ήμαστε στο Νατο λεει,να το δεχτώ,η κυπρος το 74 που ηταν στους αδέσμευτους και η ΕΣΣΔ δεσμευόταν για τη προστασία του νησιού,γιατί όταν έγινε η εισβολή,η ΕΣΣΔ κοίταζε αλλού;
    Να μην αναφέρω Ορλοφικά και χίλια 2 αλλά..

    Μου αρέσει!

 2. Ειδε την τρυπα του κω..ου του ο πουτιν και τρεχει να αρπαξει κανα κομματι απο τα ιαματια της κυπρου,τωρα που ο Ασαντ τα φτυνει και χανει βασεις για το ναυτικο, αρπαξε φωτια ο πατος του.Τα παπαρια των αμερικανων θα παρει τωρα ο μακακας ο μεντβεντεφ ,ουρα των γερμανων κανανε τη ρωσια ,αργα το καταλαβε ο πουτιν, σε λιγο θα τον σουταρει απο την πρωθυπουργια αλλα ειναι αργα το αμερικανοσκυλο του τη εκανε τη ζημια.

  Μου αρέσει!

  1. Weapons Free γενική προειδοποίηση ο Αρχηγός των Όπλων του Ιράν, στον κόλπο, στο Λίβανο και στη Συρία ήδη απο 17 Μαρτίου.
   Weapons Free κι η Βόρεια Κορέα προς Αμερική μέσω Ειρηνικού.
   Ρωσία ασκήσεις απόβασης στις ακτές του Πόντου.

   Κανείς δεν πήρε τα @@ κανενός ακόμη!
   Όλοι όμως θα τον πιούμε λίαν συντόμως!

   Πως πάει με τον UCK εκεί στην Ελλάδα? Καλά?

   χα χα χα χα!!!!

   Μου αρέσει!

  2. Καθώς οι Σϋροι Επαναστάτες προμηθεύονται αυτοκινούμενους εκτοξευτές ρουκετών (πυροβολικό) ο Πούτιν μοιάζει περισσότερο να συγκεντρώνει μεγάλες ναυτικές δυνάμεις κοντά στις Βόρειες ακτές της Τουρκίας παρά να προετοιμάζει μια άσκηση, αφού δεν υπήρξε προειδοποίηση για την κίνηση. Μεγάλες δυνάμεις βρίσκωνται επίσης ανεπτυγμένες γύρω απο τη Γεωργία σε «μόνιμη άσκηση» απο τα μέσα του 2012 στην περιοχή. Ολα αυτά τη στιγμή που ο Οτσαλάν κάνει μια δήλωση με νόημα. «Να μην αφήσουμε να γίνει η Τουρκία σαν τη Συρία.»

   ΜΠΑΡΟΥΤΑΠΟΘΗΚΗ!!!!

   χο χο χο χο χο!!!!!!!

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.