ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την «γεμίσει»;

deutche bank financial timesΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES.

«Τρύπα» 12 δις δολαρίων έκρυβαν τα λαμόγια της Deutche Bank. Είναι πριν από 2,5 χρόνια απαντά η τράπεζα! Την περίοδο «φουσκώματος» των Ελληνικών ομολόγων δηλαδή! Ακολούθησε το «ξεφόρτωμα» σε Ελλάδα – Κύπρο!

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ – ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΟΜΟΛΟΓΩΝ που κατείχαν οι Γερμανοί.

Να ανοίξουν τώρα όλες οι συμφωνίες της Γερμανικής τράπεζας με το Ελληνικό δημόσιο.

Λίγες ημέρες μόλις μετά την αποκάλυψη ότι η Deutche Bank έδινε μίζες υπό μορφήν bonus σε όσους την βοηθούσαν να «ξεφορτώσει» Ελληνικά ομόλογα που είχε στην κατοχή της, έρχονται οι Financial Times να αποκαλύψουν ένα σκάνδαλο μεγατόνων που θα πρέπει να προκαλέσει την παρέμβαση των αρχών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Όπως έχουμε αποκαλύψει στο παρελθόν, η «πρωτοβουλία» αγοράς Ελληνικών ομολόγων ενώ όλοι γνώριζαν για το επερχόμενο «κούρεμα» δημιούργησε μια τεράστια μαύρη τρύπα σε ασφαλιστικά ταμεία, ΝΠΔΔ και άλλους δημόσιους οργανισμούς. «Τρύπα» που απλά βοήθησε τους Γερμανούς να καλύψουν την δικη τους, εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου, του Ελληνικού λαού που είδε τις ασφαλιστικές του εισφορές να καταλήγουν σε χέρια κερδοσκόπων που όλο αυτό το διάστημα κερδοσκοπούσαν λόγω των υψηλών επιτοκίων των ΕΟ και στο τέλος τα ξεφόρτωσαν ανώδυνα, με το «αζημίωτο» σε όσους τους βοήθησαν.

Μπορεί η Γερμανική δικαιοσύνη (ναι, αυτή που προστατεύει τον Χριστοφοράκο) να παρενέβει, αυτό όμως δεν έχει καμμία σημασία γιατί η Ελλάδα έχει υποστεί μία κολοσσιαία ζημιά που θα κληροδοτήσει στις επόμενες γενιές.

Εκεί που κρύβεται όλο το ζουμί είναι τα δύο πολύ σημαντικά στοιχεία του δημοσιεύματος:

Η Deutsche Bank έδωσε άλλες τιμές πιστωτικών παραγώγων ώστε να αποκρύψει ζημιές της.

Και η «δικαιολογία» που παρέθεσε η τράπεζα για να αμυνθεί: Οι κατηγορίες αυτές αφορούν σε περίοδο πριν από ΔΥΟΜΙΣΙ ΧΡΟΝΙΑ («more than two-and-a-half years old») και πως έχει γίνει ενδελεχής έρευνα και έχουν αποδειχτεί “εντελώς αβάσιμες”.

Εδώ ακριβώς κρύβεται το «ζουμί» της υπόθεσης.

Διαβάστε: Σφυροκόπημα Παυλόπουλου σε Προβόπουλο για το σκάνδαλο του “Ξεφορτώματος” ομολόγων.

34 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η Deutche Bank έκρυβε τρύπα 12 δις δολαρίων! Ποιά ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ λαμόγια βοήθησαν να την «γεμίσει»;

    1. μαλλον τον………..ζηλευουν αγαπητη μου
      εδω δεν εχει περαση ο μπερλο
      εδω εχουν περαση τα………..στριγκακια
      capito!!!

      Μου αρέσει!

      1. ως γνωστον η ελλαδα ειναι πλουσια αγελαδα κ μπορει να ταϊζει τον καθε εγκληματια που της τη πεφτει….εχει προικα κ κουτελο. δινει οικιοθελως τη προικα της κ επειδη ειναι αρχοντισσα κραταει κ τα χρεη….αλλωστε ειναι γνωστη η ρηση επι του προκειμενου μας πηραν κ την ελλαδα κ την αγελαδα.

        Μου αρέσει!

  1. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ. ΗΤΑΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΑΓΓΛΩΣΑΞΩΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ.

    ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΟΡΤΩΣΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΙΟΥΡΟΓΚΡΟΥΠ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε..Ε. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΧΙ ΑΦΟΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΕΙ.

    ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΑ ΔΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΤΑ ΡΙΠΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΙΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΕΥΡΩΠΗ.

    ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΜΕΝΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΙΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ.

    Μου αρέσει!

    1. +1.000.000.000………………………………………………..

      Οσο για εμας πιστευω οτι ειμαστε «διεκδικουμενη αποικια» , απλα θελει τον χρονο του……

      Μου αρέσει!

  2. Γίνεται, οτι είναι λογικό να γίνεται, η τράπεζα έχει «τρύπα» όπως έχουν όλες λόγω της υπερεπέκτασης τους. Μόνο που απαγορεύεται απο τα δικά μας ΜΜΕ να μιλάμε για την μια, αγία, τράπεζα της Γερμανίας. Εμείς εδω είμαστε οι ποταποί και ελεεινοί τεμπέληδες και πρέπει να τιμωρούμαστε. Εγώ θέλω να δω στο τέλος, σε πόσα κράτη θα χρειαστεί να διαλυθούν οι Γερμανοί για να μείνουν ήσυχοι στο μέλλον, γιατί από ότι φάνηκε σε δυο δεν ήταν αρκετό.

    Μου αρέσει!

  3. στο ευρωκυνοβουλιο,μονο ο Χουντης υπαρχει;
    δεστε την τελευταια του ερωτηση.
    h**p://lobbystasgr.blogspot.it/2013/04/blog-post_3.html

    Μου αρέσει!

  4. ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΜΩΡΗΘΕΙ. Η ΚΥΠΡΟΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.

    Η ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ. ΟΙ ΑΓΓΛΩΣΑΞΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΗΤΕΣ. ΘΑ ΨΗΦΙΖΑ ΕΥΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΠΕΛΕΓΕ Η ΑΓΓΛΙΑ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΛΕΝΕ ΟΧΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ. ΤΟ ΣΙΤΥ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ. ΤΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

    Μου αρέσει!

  5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    Σημαντική διαπίστωση μέσα από την συνέντευξη είναι ότι η Γερμανία εξαπατά την Ελλάδα με τα δήθεν δάνεια που έχει, ενώ στην πραγματικότητα είναι η πιο χρεωμένη χώρα της Ευρώπης. «Πώς είναι δυνατόν λοιπόν να μας δανείζει μια καταχρεωμένη χώρα;», αναρωτήθηκε ο κ. Σώρρας για να καταλήξει στο ότι η Γερμανία διά της κ. Μέρκελ επιδιώκει την αρπαγή της ελληνικής δημόσιας περιουσίας για να… ρεφάρει το δικό της χρέος.

    Ο Αρτέμις Σώρρας, είπε συγκεκριμένα:

    «Η Γερμανία δεν έχει χρήματα να δώσει. Η Γερμανία δίνει μόνον ευχές. Έχει εξωτερικό χρέος γύρω στα 7 τρις ευρώ. Το κατά κεφαλήν χρέος του Γερμανού είναι 57.000 ευρώ. Ο χρεωμένος έρχεται να μας δώσει δανεικά! Πώς είναι δυνατόν η καταχρεωμένη Γερμανία να μας δώσει δανεικά;
    Στόν Μ Βραχιολίδη 15-11-2012

    Μου αρέσει!

    1. Τι @@ λες μωρέ ?? Βρες κάποιον οργανισμό να λέει ότι έχει 7 τρις χρέος και σου βγάζω το καπέλο.. μπετόβλακα..
      Επιπλέον δεν μετράει μόνο το χρέος στην δυνατότητα σου να δανείζεσαι αλλά οι προοπτικές αποπληρωμής που έχεις.. η Γερμανία έχει παραγωγή και συνεχή πλεονάσματα, σε αντίθεση με το Ελλάντα που έχει παραγωγή-ηλιθίων και ελλείματα..

      Μου αρέσει!

      1. Ο Καζάκης είναι ο αυτός που έχει κάνει τις καλύτερες οικονομικές αναλύσεις και που έχει πει πως οι γερμανικές τράπεζες είναι χρεοκοπημένες.

        Μου αρέσει!

      2. @@ ἔκανε…
        …τό τόπι καί πίτσι – πίτσι στά…»ρηχά».

        ἀλλά στά Γελάδια πού ἀπευθύνεται…
        …δέν χρειάζεται νά τό παλέψει καί πολύ.

        Μου αρέσει!

  6. ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΤΟ 2009 ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΕΝΩ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟ 2012 ΔΕΝ ΤΙΣ ΕΠΙΡΡΕΑΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ, ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΩΤΗΘΟΥΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΕΧΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ. ΑΝ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ) ΘΑ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ «ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ …». ΑΡΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΠΡΟΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΠΟΝΗΡΟΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΟΛΟΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΤΟΥΣ

    Μου αρέσει!

  7. ΧΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ. ΔΙΩΞΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑΣ ΣΑΣ.

    ΤΟΣΟ ΜΑΜΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΔΗΛΑΔΗ? ΕΧΟΥΝ 50-100 ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΞΟΦΛΗΘΕΙ ΠΟΤΕ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΜΑΞΗΣ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΛΑ ΣΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝΕ.

    ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑ ΔΩΣΑΝΕ ΚΤΥΠΗΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΟ. ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΑ ΔΙΣ ΠΟΥ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟ ΑΓΓΛΩΣΑΞΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ ΤΙΜΗΜΑ.

    ΕΓΩ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΑΝ Η ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΟΥΣΕ. ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ. ΑΓΓΛΙΑ, ΡΩΣΣΙΑ, ΗΠΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ , ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΣΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ.

    Μου αρέσει!

  8. Πραγματι.
    Το προβλημα στην αναλυση μας,ειναι πως η Deutche Bank εκανε,ετσι ή αλλιως,την δουλεια της και επιπλεον δεν ζητησε στηριξη απο κανενα…

    Μου αρέσει!

  9. το μνημονιο στην Ελλαδα θα διαρκεσει μεχρι να γινουν οι επομενες εκλογες, οτι προλαβουν και αρπαξουν μεχρι τοτε.
    βαστατε Ελληνες.

    Μου αρέσει!

  10. ΤΡΙΑ Χρόνια τα φωνάζουμε…LEHMAN BROTHERS…μάλλιασε η γλώσσα μας…δεν γίνεται όλες οι μεγάλες τράπεζες να είχαν χασούρες και η DT κέρδη…
    Αντε…ξυπνήστε…

    Αμετανόητος είπε
    Νοεμβρίου 3, 2011 στις 9:57 μμ
    +10000000 Κρίτων
    Οι Ευρωπαίοι παίζουν το παιχνίδι τους.
    ή ψηφίζετε την υποδούλωσή σας σε εμάς, ΤΑ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ή δεν σαν δίνουμε τα λεφτά την δόση, την πρέζα σας.Μιλάνε ποιοί ?
    Ο Ακερμαν και οι Γερμανικές Τράπεζες που έχουν σαν μαριονέτα τη Μέρκελ…
    Οι Γερμανικές τράπεζες που είναι ΟΙ ΠΙΟ ΕΥΘΡΑΥΣΤΕΣ και τα πιό ψεύτικα οικοδομήματα αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.
    Eχουν μόχλευση 1: 70 οι Αμερικάνικες 1: 50 και οι Ελληνικές 1: 29
    Δηλαδή για κάθε ευρώ που έχουν,έχουν δώσει 70 ευρώ δάνεια…!!!!!!!
    Μιλάει ΟΛΗ Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ-ΝΕΟΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ-ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ παράταξη και λυκοσυμμαχία των Βρυξελλών….
    Ελεος..
    Μιλάει η Μέρκελ που δεν κέρδισε ούτε ένα κρατίδιο και καταποντίζεται και ο Σαρκοζύ που δεν μπορεί να περάσει κανένα νομοσχέδιο από τη Γερουσία αφού έχει περάσει στους σοσιαλιστές και στους αριστερούς.
    Πάνε να εξασφαλίσουν τους φίλους τους, τους Τραπεζίτες,αφού αυτοί σε ένα χρόνο το πολύ θα είναι παρελθόν, με την ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΛΛΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….ΓΙΑ 20-30 ΧΡΟΝΙΑ.
    Η οποία Ε.Ε. αποδεικνύεται ακόμα πιό αδίστακτη και επικίνδυνη ακόμα και από την ΑΜΕΡΙΚΗ αφού θέλουν ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗ να υπακούνε στην ΕΚΤ και τους Τραπεζίτες.
    Με την Νέα Δανειακή Σύμβαση της 27-10-2011 «καταστρέφουν» ένα μέρος του Κεφαλαίου αφού έχουν βγάλει τα άντερά τους από ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ…
    Γιατί πιά τα Κράτη με τη συνθήκη του Μάαστριχτ και το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης παρέδωσαν τα κλειδιά ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΑ SPREADS…
    Ποτέ δεν δάνειζαν οι Αγορές τα Κυρίαρχα Κράτη…
    Αυτό είναι το καινούριο φρούτο από το 1990 και μετά.
    Τα Κράτη δανειζόντουσαν Χρήμα,(χρηματοδοτικό χρήμα) από την Κεντρική Τράπεζα της Χώρας τους.
    Μας έριξαν στα Χρηματιστήρια και τώρα που δεν μπορούμε να βρούμε Χρήμα,δεν μπορούμε να Εκδώσουμε Χρήμα μας είπαν ότι ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΟΥ ΑΚΕΡΜΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ….
    Οι Εκβιασμοί στον Ελληνικό Λαό τέλος.
    Οποιος υπερψηφίσει την ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ 27-10-2011…ΓΟΥΔΗ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.
    ΠΕΙΝΑΣΕ ΞΕΡΙΖΩΘΗΚΕ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΟΤΑΧΘΗΚΕ.
    ΕΜΕΙΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ.
    ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ.

    Μου αρέσει!

    1. ….και μετα «εκαψαν» το παραρτημα τους ΛάΟΣ ,για να παιξει ο Παπαδημος στο θεατρο τους
      και ειχαν ετοιμη τη ΧΑ του χοντροβλακα για να χαριζει Κρατικες Τραπεζες στον Σαλα …ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ το διαιρει και βασιλευε

      Μου αρέσει!

    2. «ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.»…
      Ὤχ…
      Πάω νά ράψω καινούργια…πλερέζα…
      ..Πάλι δράματα θά ζήσω.

      (Θά φύγω ρέ…
      ..Θά πάω στήν…Ἀστραλλία.)

      Μου αρέσει!

  11. φφφφ…
    πωπώ ρέ…φούστη μουουουου…
    …εἰδησάρα!

    γέμισε…ζουμιά ἡ μήτρα τῆς Φατμέ…
    γιά τό Γενί-Τζαμί δέν τό συζητᾶμε…
    ἀντιλαλοῦνε κάθε πλάκα καί κάθε…ἑκατοστό…
    …ἀπ’ τά βογγητά της.

    Μου αρέσει!

  12. Ρέ αδερφέ, συντάκτη τέτοιων θεμάτών τού OLYMPIA,
    μού θυμίζεις τήν κουτοπόνηρη γάτα, πού αφού τά …κάνη, τά ανακατεύει μέ άμμο καί τά ψευτοσκεπάζει νά μήν φαίνονται, κάι ούτως τά πατάνε οι αφελείς, καί ενίοτε, πρώτη η ίδια η γάτα.

    Θέτεις ένα σωρό ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ θέματα, όλο μέ υποθέσεις, υπονοούμενα, τρύπιες «αποκαλύψεις», καί καθόλου στοιχεία. Ακόμα καί τά φαμφαρονατζίδικα links τού τρισμέγιστου φωστήρα Προκόπη, στά οποία παραπέμπεις, όλο ήξεις αφίξεις,
    δέν είμαι σίγουρος καί όλο Προκόπεια θολούρα γέμουν, μπίμπα ασάφεια καί βρωμερή πολιτικίλα.

    Τέλος πάντων, εγώ Ταξινομώ, δι’ ιδίαν ΜΟΥ χρήσιν,
    (διότι ΔΕΝ ελπίζω νά πάρω ξεκάθαρη απάντηση).
    Μακάρι νά έπαιρνα, αλλά ΔΕΝ τό βλέπω !

    1. Ξεφορτώθηκε γαλανόλευκα σκουπιδόχαρτα 12 δίς ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ, η ξένη Τράπεζα, τότε, μεταξύ 2009-2011, λίγο πρίν τό PSI, σέ ποιά τιμή ? 17 % τής ονομαστικής ?
    Καί εάν τό έκανε, έστω καί μέ bonus – μίζες, πού η κατηγόρια ? Τί τίς περνάς τίς Τράπεζες ? Μοναστήρια ? (Εξαιρείται τό τού …Κουτσού !).

    2. Καί ΠΟΙΟΣ τά αγόρασε ?
    Εάν τά αγοράσανε «Ελληνικές» τράπεζες, όπως κάνανε π.χ. οι ξύπνιες Κυπριακές, μέ σκοπό τό κέρδος, (ΚΑΙ λόγω μιζών), ΔΕΝ μέ ενδιαφέρει ΤΕΛΙΚΩΣ, διότι μέ γερμανικά λεφτά ανακεφαλαιοποιούν τήν χασούρα, καί τό προκύπτον ούτως εθνικόν χρέος θά πάει καλλιά του μέ OSI, κάποια στιγμή. Εάν όμως τά αγόρασαν μέ ζεστά Ευρουλάκια κάτι ξύπνιοι σάν τό ΙΚΑ, π.χ., (τού +Βαρθολομαίου, καί άλλων),
    μέ καίει καί μέ κόφτει, διότι μέ τό PSI τήν πάτησε, πάν τά λεφτουδάκια τών εισφορών).
    ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ, ΤΕΛΙΚΩΣ ΑΓΟΡΑΣΕ ?
    Νούμερα θάθελα ο φουκαράς, facts and figures, όχι «πατριωτικές» μπουρδολογίες .

    3. Αλλά, ακόμη καί στήν περίπτωση αυτή, τό π.χ. ΙΚΑ, άν, ΑΝ λέγω, αγόρασε γαλανόλευκα σκουπιδόχαρτα στό 17 %, πάλι ΔΕΝ μπορώ νά τό κατηγορήσω γιά Προδοσίες καί μπούρδες Γουδιά & Γουδόχερα, ΔΙΟΤΙ, τότε, όλοι, ΜΑ ΟΛΟΙ, αυτήν τή δουλειά κάνανε καί γίνανε ζάπλουτοι, όσο τό Ελληνικό Κράτος πλήρωνε ονομαστικώς στή λήξη. ΧΟΝΤΡΗ ΚΟΝΟΜΑ, ΜΕ ΝΕΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΙ’ ΑΓΥΡΙΣΤΑ. (έρχεται ….OSI).
    Καί μήν μού αντιγυρίση κανάς φαφλατάς ότι τότε, έπρεπε οι κακόμοιροι διαχειριστές νά μυρίσουνε τά νύχια τους, ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΆΝ, θά συμβή PSI , κανένας δέν τόξερε, όλοι μυριζόντουσαν καπνούς από τά υπόγεια τής Φρανκφούρτης (ECB) καί τής Νew York (IMF), καί ο Νταλλάρα,
    αλλά, ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ. Ούτε η Μέρκελ, ούτε ο Σόϊμπλε, ο Σαρκοζί κοιμότανε,
    πολλώ δέ μάλλον δέν νογάγανε τίποτα ο Φουκαράς ο Γιωργάκης καί ο Παπακ/νου.
    ΠΟΣΑ γαλανόλευκα σκουπιδόχαρτα, ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΤΑΜΕΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ, «ΜΗ ΤΡΑΠΕΖΕΣ» ?

    4. Σοβαρά θέματα, δέν ξέρω ποιός τά γνωρίζει, καί ποιός άμποτε, απαντήσει.
    Εσύ, καλά καί άγια κάνεις καί τά σκαλίζεις, αλλά ο τρόπος πού τά σερβίρεις είναι ΔΙΑΒΡΩΤΙΚΟΣ καί αγκιτατόρικος,
    καί, ΒΕΒΑΙΩΣ, εισπράττεις ώς αποτέλεσμα, 31 «πατριωτικές» όζουσες «π@ρδές»,
    ώς άσχετα σχόλια.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.