Έξω απο την πύλη του ΑΤΑ οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι με εντολή !!…Οι» υμνητές» στα γραφεία !

Μόνο στην ΕΡΤ κάνει δηλώσεις ο Π. Παναγιωτόπουλος!
«ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ! Μόνο στην ΕΡΤ κάνει δηλώσεις ο Π. Παναγιωτόπουλος!..(Ενώ γνωστός δημοσιογράφος του χώρου των Ενόπλων Δυνάμεων εντός του ΑΤΑ)

ΦΩΤ. LARISSANET.GR
//ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ
Η επιλογή του υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου να κάνει δηλώσεις μόνο στην ΕΡΤ και να μοιράζει το οπτικοακουστικό υλικό που επιθυμεί ο ίδιος δεν μας εκπλήσσει πλέον. Μετά την απαγόρευση των τοπικών ΜΜΕ σε ΑΤΑ και Στρατιά στις 18 Μαρτίου το …απαγορευτικό του κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου ίσχυσε και σήμερα στο Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας.
Ο υπουργός Άμυνας βρέθηκε στη Λάρισα και υποδέχθηκε νωρίς το πρωί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο και ενημέρωσε για το στρατιωτικό σχηματισμό. Στο τέλος της επίσκεψης οι δημοσιογράφοι, φωτορεπόρτερ και κάμεραμεν των τοπικών ΜΜΕ ενημερώθηκαν από συνοδό του, ότι ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος θα κάνει δηλώσεις μόνο στην ΕΡΤ!
Έτσι, άνοιξε η πύλη του ΑΤΑ και εισήλθε στο χώρο το συνεργείο της ΕΡΤ για να καλύψει τις ανάγκες του κ. Παναγιωτόπουλου.
Μόνο στην ΕΡΤ κάνει δηλώσεις ο Π. Παναγιωτόπουλος!Σε αντίθεση με τον Υπουργό Άμυνας, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΕΚΜ, Αλέξης Τσίπρας δέχθηκε στο χώρο του ΑΤΑ τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ και έκανε δηλώσεις όπως γίνεται επί σειρά ετών από όλους τους πολιτικούς και υπουργούς Άμυνας.
Ερωτηθείς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την υποδοχή που του επιφύλαξε ο κ. Παναγιωτόπουλος, ο κ. Τσίπρας είπε αφοπλιστικά on camera: «Ήταν κατατοπιστικός. Κάνει ευχάριστη παρέα…»

Ο υπουργός Άμυνας και πρώην δημοσιογράφος κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος είναι εκείνος που μέχρι πρότινος σε κάθε επίσκεψή του μας ζητούσε να τον αποκαλούμε «συνάδελφο». Τώρα κρύβεται. Επιλέγει μάλιστα τακτικές που μας παραπέμπουν σε άλλες εποχές. Επιμένει να κάνει δηλώσεις στη «δική του κάμερα» ή στην ΕΡΤ που «ελέγχει» και ο ίδιος. Η τακτική Παναγιωτόπουλου μας θυμίζει την εποχή που αποκλειστική ενημέρωση προσέφερε η …ΥΕΝΕΔ!
Η ενημέρωση σε όλα τα ΜΜΕ είναι πρωτίστως ζήτημα ελευθεροτυπίας και Δημοκρατίας. Τα ξέχασε όμως ο κ. Παναγιωτόπουλος τώρα που έγινε Υπουργός!
Χρ. Μπ.


http://www.veteranos.gr

3 σκέψεις σχετικά με το “Έξω απο την πύλη του ΑΤΑ οι Θεσσαλοί δημοσιογράφοι με εντολή !!…Οι» υμνητές» στα γραφεία !

 1. Αυτός δεν είναι πού είχε στηρίξει την πολιτική και δημοσιογραφική του καριέρα στο ότι γάμο του με την κόρη του Νανά Τσαλδάρη ; Τι περιμένετε από τέτοιους τύπους ; Να σέβονται τους πρώην συναδέλφους τους ; Αυτό το έκανε όσο ήταν στην απ’ έξω, όταν είχε φτάσει να δουλεύει μέχρι σε κανάλι του Κουρή, ένα πού έχει κλείσει εδώ και χρόνια. Ετσι έγινε … «δημοσιογράφος».

  Μου αρέσει!

 2. Γιατί σας δημιουργεί εντύπωση;
  Το ΥΠΕΘΑ και οι ΕΔ τις διαλύσανε. Μπορεί ο καθένας να καταλάβει τι ευτράπελα έχουν γίνει για να υπάρχει απαγόρευση ενημέρωσης.

  Μου αρέσει!

 3. Η απαγόρευση πρόσβασης στους δημοσιογράφους ισχύει από τον Νοέμβρη του 2012. Ο «κύριος» Παναγιωτόπουλος κατέστρεψε τις δουλειές των περισσότερων ειδικών ανταποκριτών που ζούν αποκλειστικά από το ρεπορτάζ στις Ένοπλες Δυνάμεις αποκόπτοντας ταυτόχρονα το κοινό από αυτές. Κατέστρεψε επίσης την εκπομπή «Με Αρετή και Τόλμη» παίζοντας θέματα μόνο με την φάτσα του λες και αυτός στηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις και όχι το προσωπικό τους. Ο τύπος είναι επικίνδυνος! Οι πράξεις του είναι απαράδεκτες και πρέπει να απομακρυνθεί άμεσα από το ΥΠΕΘΑ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.