Κύπρος: Συνεργασία ΑΚΕΛ με άλλα κόμματα για επεξεργασία πρότασης, που θα επιλύει το οικονομικό πρόβλημα, εκτός μνημονίου

Ολοκληρωμένη πρόταση για επίλυση των προβλημάτων της οικονομίας, εκτός τρόικας, επεξεργάζεται το ΑΚΕΛ, σύμφωνα με… τον γγ του κόμματος, Άντρο Κυπριανού, ο οποίος μίλησε χθες βράδυ σε πολιτική συγκέντρωση στην Πάφο, σημειώνοντας ότι σε αυτή την πορεία γίνεται συνεννόηση κυρίως με την ΕΔΕΚ, καθώς και με το ΔΗΚΟ, τους Οικολόγους και το ΕΥΡΩΚΟ.

Στο πλαίσιο αυτής της κοινής προσπάθειας, είπε, το ΑΚΕΛ «επιστράτευσε» δύο γνωστούς ευρωσκεπτικιστές καθηγητές, τον Χάισε Φλάσπε, πρώην υφυπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, και τον Έλληνα, Κώστα Λαπαδίτσα, ο οποίος εργάζεται χρόνια στο Λονδίνο.

Όπως σημείωσε ο κ. Κυπριανού, όταν θα είναι έτοιμη η πρόταση, αν η κυβέρνηση δεν πεισθεί, θα ζητηθεί να τεθεί το μνημόνιο σε δημοψήφισμα. «Εάν η πρόταση υποστηριχθεί από τον λαό» πρόσθεσε «θα πρέπει η κυβέρνηση να παραιτηθεί, ώστε να αναλάβουν άλλοι να την εφαρμόσουν».

Ανέφερε ακόμα ότι το ΑΚΕΛ ετοιμάζει και προτάσεις ανακουφιστικού χαρακτήρα για τους πολίτες και ανακοίνωσε πως, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας για εξασφάλιση βοήθειας από κάποιες χώρες, θα μεταβεί στο Στρασβούργο σε μια προσπάθεια να συζητηθούν στο ευρωκοινοβούλιο οι αποφάσεις του Eurogroup. Ακολούθως θα μεταβεί στην Κίνα, στη Γαλλία, τη Βρετανία, τη Ρωσία και την Ελλάδα.

Πηγή: kerdos.gr

4 σκέψεις σχετικά με το “Κύπρος: Συνεργασία ΑΚΕΛ με άλλα κόμματα για επεξεργασία πρότασης, που θα επιλύει το οικονομικό πρόβλημα, εκτός μνημονίου

 1. Το ακελ που όταν είχε πρόεδρο δικό του έχωσε την χώρα στο μνημόνιο τώρα θα δώσει την λύση που δεν έδωσε τότε…
  Δεν έχουν τσίπα, έτσι;

  Μου αρέσει!

  1. τον Χριστόφια τον είχαν απειλήσει αυτόν και την οικογένειά του

   αυτοί που προσπαθούν τώρα δεν έχουν απειληθεί ακόμααααααααααααα

   Μου αρέσει!

   1. εννοώ ότι οι απειλές ήταν από την παγκόσμια χούντα (ΔΝΤ) την 2ερη οργάνωση του Rothschild

    γιατί η πρώτη οργάνωση του Rothschild είναι η ΕΣ (Ευρωπαϊκή Συμμορία)

    και η 3η οργάνωση είναι το δικαστήριο της Χάγης πάλι του ιδίου

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.