Θα παλέψει «σαν λιοντάρι» για το τραπεζικό απόρρητο!

maria_fekter180_93870_601613Η κυρία Φέκτερ, υπουργός Οικονομικών της Αυστρίας, που τον Ιούνιο του 2012 δήλωνε «ορισμένη» με την Ελλάδα (συνέντευξη στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ») γιατί δεν γίνεται τίποτα, σήμερα δηλώνει «λιοντάρι» που θα παλέψει για το τραπεζικό απόρρητο που διατηρεί η χώρα της.

Ήδη το Λουξεμβούργο είπε ότι θα χαλαρώσει τους όρους για το απόρρητο των τραπεζών. Μόνο η Αυστρία μένει στο γκρουπ των άκρως απόρρητων… Η Αυστρία φορολογεί τα εισδήματα στην πηγή τους και απονέμει τα έσοδα στην πατρίδα του εκάστοτε καταθέτη, χωρίς όμως, να αποκαλύπτει ονόματα.

Η Αυστρία έχει αξιολόγηση «ΑΑΑ», που σημαίνει ότι μαζί με το τραπεζικό απόρρητο θα μπορεί να είναι ένας πολύ ωραίος αξιόπιστος παράδεισος…

6 σκέψεις σχετικά με το “Θα παλέψει «σαν λιοντάρι» για το τραπεζικό απόρρητο!

 1. Ειναι προφανές ότι όταν ερχόταν για καμάκι στα ελληνικά νησιά, οι άνδρες προτιμούσαν τις φίλες της….ε αμα πιά….μέχρι κι εμείς κάνουμε σεξιστικά σχόλια…αει σιχτίρ….

  Μου αρέσει!

  1. Ξέρεις τι μου θυμίζει; τις άνεργες life style περσόνες που δεν έχουν να φάνε και τριγυρνάνε στα κοσμικά παραμάγαζα ποζάροντας με δανεικά ρούχα μήπως και τις δουν και τις πάρουν πουθενά για να τσιμπήσουν κανά φράγκο.
   Θα παλέψει σαν λιονταάβι… σιγά μην σκίσει το καλσόν της.

   Μου αρέσει!

 2. Γιατιο δουλευταρου μου (!) Αυστριακα ,

  δεν υπακουεις στους νομους της ΕΕ Μερκελ?

  Ποια εισαι?

  Καιρος …σου….

  Καιρος τα λαχανα ..καιρος τα παραπουλια….

  Πλυντηριο και..εσεις …ω! σεβαστοι????

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.