ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η «ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ. Ε κύριοι της Eurobank;

greece

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. Στις καρέκλες τους και με ασυλία για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων!

Οι συνδαιτημόνες του ΓΑΠ, ποτέ δεν πήγαν στα αζήτητα…

Πως χάλασε λοιπόν το ντηλ; Πως ήταν η Τρόικα «εξοπλισμένη» με στοιχεία απέναντι σε ένα ευνουχισμένο κράτος – υπηρέτη των τραπεζιτών;

Πως καταντά πάλι ο Ελληνικός λαός να πληρώνει τους τραπεζίτες χωρίς να βγάλει άχνα και χωρίς να δει κανένα όχι μόνο να μπαίνει φυλακή, αλλά ούτε καν να καρατομείται από την θέση του;

Οι μεγαλύτεροι πολέμιοι λοιπόν του ντηλ, εντός των τειχών, δεν ήταν άλλοι από κάποια εντιμότατα Golden Boys της Eurobank. Τόσο απλά.  ο Λόγος; Μα μετά την συγχώνευση, θα έμεναν στα αζήτητα! Εκτός διοίκησης, εκτός των μεγάλων κόλπων, εκτός των θαλασσοδανείων, της διαπλοκής και όλων των «Benefits» που εξασφαλίζει η θέση του Golden Boy στο Ελλαδιστάν. Ήταν δυνατόν λοιπόν να επιτρέψουν κάτι τέτοιο; Ειδικά από την στιγμή που είχαν τόσους φακέλλους με άπλυτα στα χέρια τους;

Εμ βέβαια, σου λέει, είναι οι της Πειραιώς οι έξυπνοι και εμείς τα κορόιδα;

Έτσι λοιπόν, απλά και όμορφα, έκαναν το ιστορικό negative road show κατά της συγχώνευσης. Από την Τρόικα, τα Funds του εξωτερικού που θα συμμετείχαν, εκλεκτούς βουλευτές για να μην κάνουν «ντα» τον Στουρνάρα, ο οποίος βεβαια δεν θα τολμούσε να αρθρώσει λέξη. Πρώην συνάδελφος βλέπετε και τα golden boys της Eurobank γνώριζαν πολύ καλά τις επιδόσεις του. «Ο Στουρνάρας υπουργός και εμείς στην ανεργία»; Ε όχι βέβαια…

Αντί λοιπόν αυτά τα «στελέχη» να βρίσκονται στην φυλακή, όχι μονο θα «ανακεφαλαιοποιηθούν» με τα λεφτά του Ελληνικού λαού, αλλά ξεπλύθηκαν και οι αμαρτίες τους από τα θαλασσοδάνεια με το νομοσχέδιο της ντροπής που αποκαλύψαμε.

Φανταστείτε κατάντια, τα στελέχη μίας ιδιωτικής τράπεζας να είναι σε θέση να εξευτελίζουν ολόκληρη κυβέρνηση χωρίς ουδείς να αρθρώνει λέξη.

Δεν είναι βεβαίως μία οποιαδήποτε τράπεζα: Όταν ο Παπανδρέου έτρωγε με τον Καραμούζη και ο κύριος Λάτσης απλώς έτρωγε…

13 σκέψεις σχετικά με το “ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η «ΒΟΥΒΟΥΖΕΛΑ» ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ; ΚΑΡΑΜΟΥΖΑ. Ε κύριοι της Eurobank;

 1. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΛΑΡΥΓΓΙΑ, ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΣ ΤΟΥΡΚΟΛΙΑΣ,Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΛΕΣ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΥΡΙΣΤΑ ΚΑΘΕ ΦΥΣΗΣ, ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΠ.
  ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΧΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΖΗΜΙΑ.
  ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΟΟΥΜΕ ΟΛΟΙ

  Μου αρέσει!

  1. Είναι από παλιά αλλά το αντιγράφω ξανά διότι η επανάληψη είναι μητέρα της μαθήσεως (και της παθήσεως)

   Τι λες βρε, εδώ στο ελλάντα (ή ραγιαδιστάν) θέλουμε ιδιωτικές τις τράπεζες.
   Με χαμηλό συντελεστή φορολόγησης και αφορολόγητα μερίσματα, ώστε ο κάθε αεριτζής να μπορεί στα κέρδη να βγάζει τ’ άντερα του και όταν πέφτουμε έξω να γλείφουμε το βοθρο-παρα-κράτος και να μας δίνει τζάμπα εγγυήσεις, μετρητά κλπ.
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορεί ο κάθε τοκογλύφος να φτιάχνει και από ένα μαγαζάκι και να το παίζει (και να τον παίζει) μεγαλοπαράγοντας και να φορτώνει το φούντο στον λαουτζίκο (ρώτα κοσκωτάδες, ψωμιάδηδες με την ασπίδα, λούαλούα με την πρότον – και την τελευταίον).
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε τα κώματα να έχουν προαρπάξει την κρατική επιχορήγηση για τα επόμενα 10 χρόνια (άσχετα πια αν από πρώτο κώμα – με τα πολλά φράγκα- κάποιοι έγιναν τρίτο και σε λίγο πέμπτο κώμα).
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορούν τα βοθροκάναλα, οι νταβαντζοεργολάβοι και οι κωλοφυλλάδες να έχουν φθηνό ρευστό (από τις δικές σου καταθέσεις) ώστε να μπορούν να ευημερούν.
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν τα πρόβατα να έχουν την μεγαλύτερη διαφορά επιτοκίων δανεισμού και χορηγήσεων σε ολόκληρη την ευρωζώνη. (ακόμη και τις καλές εποχές).
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν να γράφουν εκεί που πρέπει τους νόμους του βοθρο-παρά-κράτους
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί υπάρχουν ακόμα λαμάκες σε αυτη τη χώρα που νομίζουν ότι αυτοί θα την γλυτώσουν…
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορούν να τσιμπάνε φράγκουλα από παγκόσμια τοκογλυφομάγαζα με 1% επιτόκιο και να τα «μεταπωλούν» στην εγχώρια οικονομία με επιτόκιο από 6% – 20% ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ΚΕΡΔΟΥΣ 1900%, υπάρχουν και οι επισφάλειες αφού κάποια πρόβατα δεν πλερώνουν και κακομαθαίνουν και τα υπόλοιπα.
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε στις λίστες των λήσταρχων να υπάρχει τράπεζα φαληρισμένη που χρωστάει εδώ και 25 χρόνια (μόνο 158 ψωροεκατομμυριάκια, τραβάτε να τα βρείτε) αλλά το να κρύψεις ΦΠΑ πάνω από 5001 ευρουδάκια να είναι πια κακούργημα…
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορεί ο κάθε καπετάν μάκης να γίνεται εφοπλιστής και να χρωστάει σε κάθε έναν που μιλάει ελληνικά, αλλά το μόνο που παίρνει το παρα-κράτος είναι κάποια παλιοκάραβα για σκράπ (τα οποία βέβαια ήταν επίσης υποθηκευμένα σε τράπεζες, ικα, νατ, εφορίες, ιδιώτες ).
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε όσοι έχουν μεγαλώσει σε «σάλες» να μπορούν να δανείζουν τις εταιρείες των γυναικών και των παιδιών τους. Για όσους μεγαλώνουν στα αλώνια φροντίζουμε να υπάρχει ελεύθερος χώρος στις πλατείες για τους άστεγους και καθορίζουμε και νομοθετικά τον όρο του αστέγου. ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΓΟΙ ????
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούν κάποια φαληρισμένα ΜΜΑ (μέσα μαζικής αποβλάκωσης) να υποθηκεύουν άϋλες αξίες και πνευματικά δικαιώματα και να παίρνουν ζεστό παραδάκι, ενώ στα πρόβατα να ζητούνται 3 ακίνητα υποθήκη για να τους δανείσουμε για το ΕΝΑ.
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες για να μπορούμε να βρίσκουμε από τα μεγαλοστελέχια τους, τους επόμενους υπουργούς και πρωθυπουργούς στις δοσιλογιμές κυβερνήσεις που ετοιμάζονται, δηλαδή τι θέλετε να κυβερνάνε κάποιοι από το πόπολο και τα πρόβατα ???
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε να μπορεί ο κάθε μάκαρος να φέρνει μαύρο χρήμα από το εξωτερικό με 5% φόρο και να το ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΝΟΜΙΜΑ.
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες ώστε ο κάθε άκης και μάκαρος ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ…
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί αυτές είναι οι πραγματική οικονομία και όχι το πρόβατο που παράγει και έχει και άποψη. Ο ρόλος του προβάτου είναι μόνο το άρμεγμα του (ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ) .
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί πλέον μόνο με χρωματιστά χαρτάκια (και όχι πια με χάντρες και καθρεφτάκια) μπορούμε να εκμεταλλευόμαστε τους ιθαγενείς στο ελλάντα (ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ). (το χαρτί – βαμβάκι είναι φθηνό ακόμα και τυπώνουμε ΟΟΟΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, καθορίσουμε την ισοτιμία του, το δίνουμε σε όποιον θέλουμε κλπ κλπ)
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί οικονομία ετυμολογικά σημαίνει να ΝΕΜΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΟΥ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΠΑΝΤΑ)
   Θέλουμε ιδιωτικές τράπεζες γιατί από το χρήμα που αξίζει η ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ παραγωγή πρέπει να παίρνει ο νταβατζής σου το ποσοστό του και όχι να το καρπούται αυτός που παράγει και να κυκλοφορεί ελεύθερο στην αγορά.

   Μου αρέσει!

 2. Για την αποχώρηση Καμμένου από τον Τριανταφυλλόπουλος μόλις είδε Άδωνι κ Μανώλη θα κάνετε κανένα θέμα?Αυτός θα τα βάλει με τον Σόιμπλε και την Μέρκελ?

  Μου αρέσει!

  1. απλά τους σιχένεται και τους δύο, το άδωνη λυσσάει εδώ και ένα χρόνο να του μιλήσει ο Πάνος

   και η βρώμα ο ζούγκλα το έστησε, τι δεν κατάλαβες ;

   Μου αρέσει!

    1. ο Πάνος είναι αρχηγός κόμματος δεν είναι βουβουζέλα κανενός, ούτε σκουπιστής γλύφτης σαν τον άδωνη
     ούτε σαλτιμπάγκος σα τον μανώλη,
     ας καταλάβουν τα δύο τσουτσέκια αυτά οτι δεν είναι ίδιοι μαζί του,
     το ίδιο και ο ταρζάν

     Μου αρέσει!

 3. Πολύ κατατοπιστικό Άρθρο. Μπράβο !
  Δείχνει ξεκάθαρα, ότι τό ΜΕΙΖΟΝ πρόβλημα, είναι η πληθώρα μικρών, λαουτζικαραίϊκων πιράνχας, πού άλλοτε ώς Golden Boys της Eurobank, άλλοτε ώς μέλη τών άπείρων Επιτροπών (ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΑΥΤΟΙ) ελέγχου τών πρώτων, άλλοτε ώς Δημοσιογράφοι – γαργάρες, καί – ΚΥΡΙΩΣ – ώς πελάτες – λαδωτήρια, λαδώνοντες κάργα όλους τούς ανωτέρω, ….Δανειολήπτες, δανεικών καί αγύριστων ,
  τάλε – κουάλε όπως οι Γκύπριοι Αδελφοί μας,
  έχουν ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΙ κάθε έννοια αξιοπρεπείας στίς ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ Τράπεζες – Ζόμπι. Στίς «ελληνικές» λέμε, Γκέγκε ?

  Πολύ ωραίο τό άρθρο. Πολύ ωραία καί η τοποθέτηση τού » ST είπε Απριλίου 9, 2013 στις 10:53 πμ.
  ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΣ ( Eurobank ). ΟΛΟΙ. AΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ.

  Έχω γίνει γραφικός εδώ μέσα νά ξελαρυγγιάζομαι ότι οι «νοήμονες» καταθέτες στίς «ελληνικές» Τράπεζες είναι τά εθελοντικά – κουτοπόνηρα ζουλάπια, πού προσφέρουν τό άλλοθι στόν κάθε Λάτ…, σόρρυ, Λαυρεντιάδη, νά τήν κοπανάει, αφού έχει καταξεσκίσει τήν Τράπεζα σέ θαλασσοδάνεια, ΚΥΡΙΩΣ στόν εαυτό του.,
  καί νά φορτώνει τήν …»Διάσωση», στά cash τών Γερμανών φορολογουμένων.
  ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ, λέμε, όχι τών μπατιρημένων Γυφτο-Ελλήνων.
  BAIL-IN, καί τά σώβρακα μέσα ρέ, νά αισθανθώ καί λίίίίγη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
  Ά¨ντε, πιά. Ζουλάπια – καταθέτες.

  υ.γ. 1 : Κύριε αρθρογράφε, γιατί δέν μάς λές ποιό είναι τό ωραίο έντυπο στήν επικεφαλίδα σου ? Νά μάθουνε καί οι …..»ενθάδε κείνται» γιαταγανοφόροι πατριώτες καί τί λέει ο έξω κόσμος, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ?

  υ.γ. 2 : Καλό καί ακριβές τό … σεντόνι , λίγο παραπάνω, γιά τά όζοντα βρωμερά βουρκόνερα τών ιδιωτικών ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ τραπεζών, αλλά, ΔΕΝ υπάρχει μεγαλύτερη ΑΠΑΤΕΩΝΙΑ, από τό νά ξεμπροστιάζης τόν ένα πόλο, κάνοντας τήν πάπια γιά τόν έτερο. Έτσι, ο αφελής «πατριώτης» μέ τό μυαλό -γιαταγάνι καί γουδόχερο, θεωρεί ότοι οι ΔΗΜΟΣΙΕΣ είναι ..Παναγίες. Λίγη αξιοπρέπεια, Μάστορα. Περιμένω τό ΙΣΟΫΨΕΣ σεντόνι γιά τίς ΔΗΜΟΣΙΕΣ …»ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ».

  Μου αρέσει!

 4. ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΣΥΝΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΥΠΑΡΧΕΙ? εκεινη η προεδρος της συντεχνιας δικαστικων η ξανθεια μεγαλοκυρια ΠΟΥ ΕΙΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ? μονο για το ειδικο μισθολογιο αγωνιζεταιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? το συνταγμα κ το νομο τα ξερειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι? ορκιστηκε σε αυταααααααααααααααααα? μαλλον οχι το μονο που την νοιαζει ειναι μη τυχον κ θιγει η συνταξη της……..ωραια υπηρεσια παρεχετε ολοι σας στο λαο τη χωρα κ τους πολιτες……ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.