Βάζουν «λουκέτο» στο ΑΤ Ιερισσού!

αρχείο λήψης«Με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας αναστέλλεται η λειτουργία του Αστυνομικού Τμήματος Ιερισσού Χαλκιδικής, καθώς λόγω των σοβαρών φθορών που προκάλεσαν σήμερα το πρωί κάτοικοι της περιοχής στους εσωτερικούς χώρους και τον εξοπλισμό του, είναι αδύνατη η περαιτέρω χρήση του ως αστυνομικής Υπηρεσίας», αναφέρει ανακοίνωση της ΕΛΑΣ.

«Το προσωπικό, τα μέσα και ο λοιπός εξοπλισμός του, μεταφέρονται στο  Αστυνομικό Τμήμα Πολυγύρου, που αναλαμβάνει εφεξής την αστυνόμευση της συγκεκριμένης περιοχής».

14 σκέψεις σχετικά με το “Βάζουν «λουκέτο» στο ΑΤ Ιερισσού!

 1. Αν αύριο, μεθαύριο ρημάξουν στις κλοπες τους σαρακηνούς της Ιερρισού να μη ζητάνε αστυνόμευση και επιστροφή του αστυνομικού τμήματος….
  Άκου γαλάτες οι απόγονοι των σαρακηνών πειρατών, που τόσα χρόνια κλέβουν τον κόσμο που ψάχνει φθηνές διακοπές….
  Προσωπικά έχω πάψει πολλαααά χρόνια να πηγαίνω στη Χαλκιδική για διακοπές από τη Θεσσαλονίκη πρώτον εξαιτίας του ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ και των ΥΨΗΛΟΤΕΡΩΝ ΤΙΜΩΝ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ σε όλα τα αγαθά και τις υπηρεσιες(που τελικά ΔΕΝ προσφέρουν) και δεύτερων λόγω της ΑΘΛΙΑΣ, ΑΝΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ των ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ Χαλκιδιωτών. Από την πλευρά δε της Ιερρισού οι άνθρωποι πραγματικά είναι μαμελούκοι και απόγονοι πειρατών…..
  Από το πουθενά τα ζώα έγιναν άνθρωποι, χωρίς να σεβαστούν ούτε το Άγιο Όρος που έχουν δίπλα τους και που τόσα χρόνια συμβάλλει στην ανάπτυξή τους και τη συντήρησή τους….

  Μου αρέσει!

  1. Καραγκιόζη, οι γαλάτες μπορούν και μόνοι τους να προστατεύσουν το χωριό. Ούτε χρειάζονται «τουρίστες» σαν εσένα να βρωμίζουν τον τόπο τους. Και μια και λες «Αν αύριο, μεθαύριο ρημάξουν στις κλοπες τους σαρακηνούς της Ιερρισού» θα σε έχουν υπόψη αν όντως ξαφνικά αρχίσουν κλοπές. Και όσο για το κόστος, να πας αλλού ρε καραγκιόζη που είναι φθηνότερα.

   Μου αρέσει!

   1. Και εσύ ρε παπάρα αστερίξ με τα ενοικιαζόμενα έγινες άνθρωπος….. Άντε από εκεί ρε που θα μου κάνεις και υποδείξεις για το που θα αφήσω τα λεφτά μου… Παλιορ*φιάνε που έβγαλες και πόρισμα ποιός θα κάνει στο μέλλον τις κλοπές για να «μας έχεις στα υπόψιν…» κλεφτομ*λάκα χαλκιδικιώτη.
    Φθηνότερα θα έπρεπε να είναι για να μπορούμε όλοι να απολαμβάνουμε διακοπές καραγκιόζη, αλλά σε κόβω για αριστερό επαναστάτη και εσένα των βο(ρ)είων προαστίων, που θα βρωμίσω εγώ τα βρώμικα ανίδεε και ανόητε βλάξ….

    Μου αρέσει!

  2. @Kaka Manta Ta
   Έχουν αλλάξει πολλά και αυτά που γράφεις υπήρξαν στην 10ετία του 1980. Τότε λες και τους είχαν τσιμπίσει οι σφήκες που είχαν κατέβει στις παραλίες από τις πολλές φωτιές και ήταν ορισμένοι ανάγωγοι (όχι όλοι) στα ξενοδοχεία και στα εστιατόρια.
   Τώρα ο κόσμος είναι πολύ διαφορετικός, οι τιμές έχουν κατέβει, υπάρχουν πολλές προσφορές και στο γράφω επειδή κάθε χρόνο πηγαίνω για λίγες μέρες διακοπών στην πανέμορφη Χαλκιδική.

   Μου αρέσει!

  3. Έχεις δίκιο μπατιροτουρίστα Kaka Manta Ta. Κοινωνικός τουρισμός στη Χαλκιδική για ναυάγια σαν εσένα τέλος. Τα ενοικιαζόμενα είναι πιο προσοδοφόρα από το κίτρινο μέταλλο. Έτσι δεν το λένε τα αφεντικά σου; Και αφού πήγαινες παλιά, ξέρεις ότι είναι ευλογημένο μέρος και ΔΕΝ περιμένει από μπατίρια σαν εσένα. Όσο για τις τιμές, άλλη φορά για διακοπές να προτιμήσεις τις βρωμολίμνες της Γερμανίας. Είναι πολύ δροσερές το καλοκαίρι αλλά και λίγο μολυσμένες αλλά δεν πειράζει. Είσαι χοντρόπετσος εσύ αντέχεις. Ρε συ που τρως ψωμάκι;

   Μου αρέσει!

   1. Τόσα χρόνια με τα ενοικιαζόμενα κλέβατε και δεν κόβατε και απόδειξη και
    τώρα τσούζει…..
    Ούτε εγώ θέλω τα ορυχεία χρυσού να καταστρέφουν τη φύση και να κλέβουν τη φυσική μας περιουσία, αλλά δεν μπορώ να ανεχθώ και την ανομία την οποία η χαλκιδικιώτες πρωτοδιδάξανε…..
    Αφού είναι τόσο επαναστάτες ας πάρουν τα βουνά και ας μην κρύβονται πισω από τη ρόμπα της γυναικούλας τους, ούτε και να ορμάνε σαν σαρακηνοί πειρατές 1.000 και πλέον άτομα σε ένα αστυνομικό τμήμα που ήταν μέσα μόνο δυό αστνόμοι για την προστασία τους….
    Αφρικάνοι μαμελούκι παιδί μου τα κλεφτοζώα…..
    Αστερίξ μάλλον για κανέναν από αυτούς τους υποψηφίους του τσύριζα σε βλέπω άπλυτε σαρακηνέ…..

    Μου αρέσει!

  4. Ατιμούλικο όλα τα ξέρεις. Πολλά κόμπλεξ κουβαλάς. Γι’αυτό μάλλον κατά βάθος θα χαρείς από την καταστροφή της Χαλκιδικής. Να έχεις όμως τη σιγουριά ότι μετά την Ιερισσό, αργά ή γρήγορα θα έρθει και η σειρά σου. Και τότε λόγω της συμπεριφοράς σου κανένας σαρακηνός δεν θα έχει διάθεση να σε βοηθήσει. Γι αυτό άλλαξε μυαλά πριν να είναι αργά. Όσο για τον Οβελίξ και τους υπόλοιπους γαλάτες πίνουν το φίλτρο του δρυίδη.

   Μου αρέσει!

 2. Τελικά εδώ στο olympia πέφτει πλύ φάπα στο κάθε τρόλ ή ευνουχισμένο μ*λάκα ΠΑΣΟΚΟ(τους περιλαμβάνω όλους μέσα)….χαχαχαχαχ

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.