Κεδίκογλου: Ούτε ο Σαμαράς ήξερε το περιεχόμενο της διάταξης για τους συμβασιούχους

8e6c9b25b44c75d281d45368ccb481cf_XLΟ πρωθυπουργός δεν γνώριζε το περιεχόμενο της διάταξης του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Αν. Μανιτάκη για τους συμβασιούχους, είπε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο κ. Ρουπακιώτης είπε απλώς ότι του διαβιβάστηκε από τη Γραμματεία της Κυβέρνησης. Και το Μαξίμου θα ελάμβανε γνώση στην τελική φάση, μετά τη συμφωνία, όταν θα έπρεπε να περιληφθεί στο πολυνομοσχέδιο. Το πρωθυπουργικό γραφείο, ο πρωθυπουργός και οι δύο αρχηγοί -για να είμαστε ακριβέστεροι- είχαν συμφωνήσει ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί άμεσα το φαινόμενο των επ’ αόριστον προσωρινών μέτρων αυτής της «φάμπρικας», αν θέλετε, η οποία είχε δημιουργηθεί και η οποία προκαλεί προφανείς δυσλειτουργίες. Είχαν συμφωνήσει ότι αυτό το φαινόμενο πρέπει να αντιμετωπιστεί. Η διατύπωση, φυσικά και δεν είχε περάσει ακόμα από το Μαξίμου», είπε ο κ. Κεδίκογλου.

Συμφώνησε ότι έπρεπε να είχε υπάρξει συνεννόηση με τον υπουργό Δικαιοσύνης, αφού το θέμα αφορούσε την αλλαγή του Κώδικα Δικονομίας.

Τόνισε ακόμη μιλώντας στον ραδιοσταθμό «ΑΘΗΝΑ 9,84» ότι δεν θα επανέλθει η ρύθμιση του υπουργείου Εργασίας για περικοπές των νέων συντάξεων στον ΟΑΕΕ κατά 35%, σε αντίθεση με τη ρύθμιση για τις προσωρινές διαταγές η οποία θα επανέλθει.

Πηγή:newsit.gr

10 σκέψεις σχετικά με το “Κεδίκογλου: Ούτε ο Σαμαράς ήξερε το περιεχόμενο της διάταξης για τους συμβασιούχους

  1. Αλοίμονο… αυτός δεν ξέρει δεν γνωρίζει δεν ακούει… όλες οι γυφτοπρατκοράντζες δεν ξέρουν τίποτα.
   Οι γυφτοπρακτοραίοι της Κύπρου ..πήγαν και τους τύλιξαν… (άλλο που οι πουτ@νίτσες τους είχαν βγάλει 22 εκάτ. από το νησί…)

   Μου αρέσει!

  1. Μην τολμήσει κανένας μ*λ*κας να υπονοήσει ότι ο Αντωνάκης φταίει για κάτι; Αλοίμονό του. Για όλα φταίει ο Μανιτάκης, ο Ρουπακιώτης ο άει στο διάολο. Ο Τρελαντώνης δεν γταίει ούτε για τις αρχιδιές της κυβέρνησης. Τρικομματική είναι, οι άλλοι δύο φταίνε.
   Ή μάλλον ούτε το ΠΑΣΟΚ φταίει, άρα ο αριστερός (με το φερετζέ), λέει πως είναι και δημοκρατικός, βρε άει στο διάολο, θέλεις να καταστρέψεις την Ελλάδα.

   Μου αρέσει!

 1. Το να φτιάξουν νόμο ώστε να πάψουν να προσλαμβάνουν συμβασιούχους εργαζόμενους όταν πρόκειται να επιτελούν μόνιμο έργο, δεν είναι στην σκέψη της τρόικας εσωτερικού;
  Δεν θέλετε μονιμότητα;Όλοι αορίστου χρόνου συμβάσεις και στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα, εκτός από ελάχιστες εξαιρέσεις για εποχιακές ανάγκες και αυτές όχι πάνω από 3 μήνες.

  Μου αρέσει!

 2. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΜΠΟΔΙΑ Ο ΜΠΕΝΙΤΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΡΕΛΗΣ…

  ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΝΕ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΤΩΡΑ!

  Μου αρέσει!

 3. ΠΟΥ …ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΞΕΡΟΥΜΕ;;;;
  ΠΩΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΞΕΡΟΥΜΕ ;;;;;
  ΟΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΙΑΝ ΜΑΣ;;;;;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.