Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με τις αποκαλύψεις για αλόγιστες δαπάνες

ΠΑΣΟΚ, ΔΑΠΑΝΕΣ

 Γκρίνιες και αντεγκλήσεις στην Ιπποκράτους όπου όλοι αναζητούν «Ποιος θα πληρώσει το μάρμαρο;»

 

 Πανικός έχει σπαρθεί στους διαδρόμους των γραφείων στην Ιπποκράτους μετά και τις αποκαλύψεις για ασυγκράτητες σπατάλες που γίνονταν τα προηγούμενα χρόνια με υπογραφές μεταξύ άλλων και του πρώην Προέδρου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου.

Για όσους είναι σε θέση να γνωρίζουν από μέσα τα πράγματα, αυτές οι αποκαλύψεις μόνο τυχαίες δεν είναι… Αυτήν την περίοδο εντός του ΠΑΣΟΚ παίζεται ένα σκληρό παιχνίδι ξεκαθαρίσματος λογαριασμών. Ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος είναι εξαιρετικά πιεσμένος από τις υποομάδες που έχουν δημιουργηθεί στο κόμμα και ξέρει ότι ανά πάσα στιγμή αυτές οι υποομάδες μπορούν να αποσταθεροποιήσουν την ηγεσία και τον έλεγχό του στο ΠΑΣΟΚ. Ο δεύτερος λόγος της ανησυχίας του κ. Βενιζέλου έχει να κάνει με την συνεχιζόμενη όλο και πιο περιορισμένη εκλογική επιρροή του κόμματός του, την οποία πολλά στελέχη του την αποδίδουν σε λάθη του ίδιου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ. Ο τρίτος και εξίσου σοβαρός λόγος αφορά στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει το κόμμα. Ως αποτέλεσμα κακοδιαχείρισης δεκαετίων με αποτέλεσμα σήμερα να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες για την πληρωμή των υπαλλήλων του. Μέσα σε όλη αυτήν την κατάσταση παρακμής που διάγει το άλλοτε κραταιό κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να έψαχνει να βρει έναν ακόμα τρόπο ώστε να τραβήξει κόκκινες διαχωριστικές γραμμές από την περίοδο της ηγεσίας του κ. Γιώργου Παπανδρέου. Οι κακές γλώσσες λένε ότι τα ντοκουμέντα της αλόγιστης σπατάλης προς δημοσιογράφους διέρρευσαν από το περιβάλλον του ίδιου του Ευάγγελου Βενιζέλου, κάτι το οποίο προς το παρόν δεν μπορεί να διασταυρωθεί. Ωστόσο, πολλοί θεωρούν ότι ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα είχε κάθε λόγο να το κάνει ώστε να αφήσει έκθετη την προηγούμενη ηγεσία στο κόμμα.

Ποιοι πληρώνουν τα σπασμένα

Όλα αυτά όμως ελάχιστα αφορούν τον ελληνικό λαό, ο οποίος πληρώνει τα σπασμένα της κακοδιαχείρισης ενός κόμματος που μέχρι και σήμερα ακόμα εξακολουθεί να απορροφά κονδύλια από τον κρατικό προϋπολογισμό για τη χρηματοδότησή του. Όμως όσοι τώρα θυμήθηκαν να μιλήσουν για το όργιο σπατάλης στο ΠΑΣΟΚ, ας μας πουν: τι απέγινε η υπόθεση με τα μαύρα χρήματα που φέρεται να τροφοδοτούσε το κόμμα ο κ. Θόδωρος Τσουκάτος; Πότε ήταν η τελευταία φορά που μπήκαν ορκωτοί λογιστές για να ερευνήσουν τα οικονομικά κιτάπια του κόμματος; Γιατί ο κ. Βενιζέλος δεν ζητά έρευνα από την εισαγγελία για τις ατασθαλίες όλων των προηγούμενων ετών που κληρονόμησε;

Η απάντηση που δίνουν πολλοί στα παραπάνω ερωτήματα είναι ότι ο κ. Βενιζέλος δεν τα κάνει όλα αυτά καθώς φέρεται να έχει κι αυτός λερωμένη την φωλιά του με περίεργες αποσπάσεις συνεργατιδών του και έξτρα μπόνους που δίνονται ως και σήμερα ακόμα σε «ημετέρους». Όλα αυτά μένουν φυσικά να επιβεβαιωθούν, όμως σε κάθε περίπτωση δεν αλλάζει στο ελάχιστο η εικόνα που έχει ο κόσμος σήμερα για το ΠΑΣΟΚ: ότι δεν δικαιούται δια να ομιλεί για το σημερινό κατάντημα της χώρας.

newsbomb.gr

27 σκέψεις σχετικά με το “Σάλος στο ΠΑΣΟΚ με τις αποκαλύψεις για αλόγιστες δαπάνες

 1. Δέν αντιλαμβάνομαι τό σάλο…….Δέν γνώριζαν ότι είναι ΟΛΟΙ μέλη τής ίδιας συμμορίας,,,??????…υπάρχει έντιμος πασόκος…????

  Μου αρέσει!

  1. ένας είναι ο τεράστιος αρχηγός! ο ΓΑΠ! διέλυσε την ΕΕ φέρνοντας το ΔΝΤ…διέλυσε τη ΝΔ βάζοντας τρικλοποδιά στο Σαμαρά λέγοντας για το δημοψήφισμα. Διέλυσε το πασοκ αφήνοντας το χοντρό να βγάλει τα κάστανα απ τη φωτιά, αφού προηγουμένως τον είχε κάνει Υπ. Οικονομικών και τον αποδυνάμωσε!
   Υποκλίνομαι στο ταλέντο του! Δεν έχει περάσει απ αυτή τη χώρα ΠΙΟ εντεταλμένος πρωθυπουργός!!!
   Γενικά διέλυσε το ΣΥΜΠΑΝ!!

   Μου αρέσει!

   1. εμ αμα δεν εισουν χαλβας θα σε χαλαγε που ξεκινησε οτι συνεχιζει επι 5 το κολληταρι του ο σαμαρας και θα τελειωσει ο τσιπρας οχι βεβαια αλλα αφου εισαι αρχιχαλβας

    Μου αρέσει!

   2. Βζντουπ τα σχόλιά σου είναι ενος εκνευρισμένου ανθρώπου στην τσίτα συνέχεια. Σοβαρέψου, εκτός αν δεν έχεις κάτι άλλο να πείς.

    Μου αρέσει!

   3. βλακάκο βζνουπ, απ όλα αυτά που έγραψα είναι κάτι που δεν κατάλαβες? το ότι ο Σαμαράς συνεχίζει το έργο του ΓΑΠ το βλέπουμε όλοι! το θέμα είναι στην τρικλοποδιά που τού βαλε για να ομολογήσει ότι είναι μνημονιακότερος των μνημονιακών!!

    Μου αρέσει!

 2. Τα σπασμένα να τα πληρώσουν αυτοί που τα έσπασαν.
  Στο πασοκ γίνεται πόλεμος εξουσίας.
  Ο Βενιζέλος είναι κατ’ επάγγελμα τζαμπατζής και κηφήνας αφού πάντα όλα τα προσωπικά του έξοδα τα έβαζε στους λογαριασμούς των υπουργείων που λυμαινόταν.
  Εχουμε διαμάχες μεταξύ καταχραστών και ληστών.
  Αυτά που βγαίνουν τώρα τα βρήκαν ορκωτοί λογιστές ποιανού; της KMPG που έβγαλε λάδι την Λαυρεντοτράπεζα και για δωράκι έκαναν τον διευθυντή της Υφυπουργό οικονομικών;

  Το πασοκ είναι ένα κόμμα που πρέπει να πάψει να υπάρχει.
  Πρέπει να καταμετρηθούν οι ζημιές που έχει προκαλέσει και να δημευθούν οι περιουσίες των μελών του με σειρά αρχαιότητας και νομής εξουσίας για να αποζημιωθεί το δημόσιο.
  Κάτι τελευταία τσοκαράκια που περάσαν από κει και τσακίστικαν κι έφυγαν τύπου Βούρος, Ζούνη, Τσόκλη, Καϊλή, να δώσουν πίσω τις βουλευτικές αμοιβές όλης της περιόδου για την καταστροφή που έφερε η στάση τους στη χώρα αλλιώς να πάνε φυλακή και να μείνουν μέσα εκτίοντας ποινή ίση με τον χρόνο που θα χρειαστεί να αναρρώσει η χώρα από τις πράξεις τους.
  Μου αρέσει έτσι όπως τα γράφει ο χάρδα: ανησυχεί ο βενιζέλος από την ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ περιορισμένη εκλογική επιρροή..» Εγώ ανησυχώ που ένα τέτοιο κοπριταριό έχει ακόμα επιρροή.
  Μιλάμε για άτομα που πρέπει να φάνε ισόβια και το ξέρουν και τρέμουν μην χάσουν την εξουσία γιατί μόλις πέσουν θα πάνε ΦΥΛΑΚΗ
  (εκτός κι αν βγει ο Τσίπρας, τότε δεν θα έχουν πρόβλημα θα συνεχίσει την πολιτική τους)

  Μου αρέσει!

  1. Όταν ο άνθρωπος χάνει τα λογικά του από την προκατάληψη και την φανατίλα …
   «… πρέπει να φάνε ισόβια και το ξέρουν και τρέμουν μην χάσουν την εξουσία γιατί μόλις πέσουν θα πάνε ΦΥΛΑΚΗ
   (εκτός κι αν βγει ο Τσίπρας, τότε δεν θα έχουν πρόβλημα θα συνεχίσει την πολιτική τους)»

   Ευτυχώς που δεν βγήκε ο Τσίπρας
   και ακυρώθηκε η πολιτική ΠΑΣΟΚ και ΓΑΠ
   και θα πάνε και τα Πασόκια φυλακή!
   Ε, ρε βρεγμένη σανίδα …!!!

   Μου αρέσει!

  1. Ενώ ο ανήμπορος φιλελευθερισμός είναι τόσο ανίκανος που αναθέτει στον σοσιαλισμό αυτό που υποχθόνια επιθυμεί,να καταστρέψει το μήλο-χώρα. 😆

   Μου αρέσει!

   1. Σωστό αυτό!
    Έχουμε όμως τώρα τον πιό αλήτικο νεοφιλελευθερισμό και μάλιστα με έξωθεν εντολή και διεύθυνση ορχήστρας!

    Μου αρέσει!

 3. Εγώ πάλι προτείνω τις αλόγιστες δαπάνες , να τις καλύψουν από τις ιδιωτικές τους περιουσίες. Τι ποιό λογικό ?
  Και μάλιστα το ταχύτερο ,το καλύτερο!

  Μου αρέσει!

  1. ΝΑΙ !!! ΝΑΙ !!!
   ΑΜΕΣΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΕΩΣ ΔΕΥΤΕΡΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ.
   ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΞΑΝΑ Ο ΑΠΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

   Μου αρέσει!

 4. Ο Ραγκούσης δεν έκανε κουμάντο στο κόμμα?
  Έβαλε αχυράνθρωπους, για να αποφύγει την τυχόν ποινική ή πολιτική ευθύνη?
  Αυτός και ο ΓΑΠ δεν ήταν υπεύθυνοι για το τάισμα των κομματόσκυλων και των μηχανισμών?

  Αυτά γιατί δεν τα λέτε?
  Δεν τα γνωρίζετε ή θέλετε να μην ακούγεται το όνομα του Ραγκούση?

  Βέβαια, το θέμα είναι η παύση της δημόσιας χρηματοδότησης των κομμάτων.
  Χρηματοδοτούνται για να παράγουν και να εφαρμόζουν πολιτική, υπέρ του κράτους και των πολιτών του.
  Παράγουν εγχώρια καινοτόμα πολιτική, που εκφράζει την συλλογικότητα?

  Αυτά γιατί δεν τα λέτε?
  Δεν το γνωρίζετε ή ρίχνετε στάχτη στα μάτια του κόσμου?

  Μου αρέσει!

 5. Δεν σας πιστευω….
  Τα… δημοκρατικα κομματα που ησαν υποδειγμα νυκοκοιριου;;;;;;
  Αν δεν ηταν οπως τα…κατηγορειτε και…λασπολογειτε …..
  γιατι σαραντα χρονια τα θαυμαζατε, υποστηριζατε ,ψηφιζατε, δωσατε τη ψυχη σας και ειχαμε εμφυλιο ;;;;;;;;

  Μου αρέσει!

 6. Μετά τον ξεσηκωμό του ’21 τα κόμματα που ήσαν υποψήφια για την δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους ήσαν 1)Το κόμμα των Αγγλόφιλων 2) Το κόμμα των Γαλλόφιλων 3) τών Ρωσσόφιλων κ.α.Κόμμα Ελληνόφιλων ΠΟΥΘΕΝΑ.Οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ κυβέρνησαν δέν κατάφεραν να επιβιώσουν.

  Μου αρέσει!

  1. Μετά τον ξεσηκωμό του ’21 τα κόμματα που ήσαν υποψήφια για την δημιουργία του νέου Ελληνικού κράτους ήσαν 1)Το κόμμα των Αγγλόφιλων 2) Το κόμμα των Γαλλόφιλων 3) τών Ρωσσόφιλων κ.α.Κόμμα Ελληνόφιλων ΠΟΥΘΕΝΑ.Οσοι ΕΛΛΗΝΕΣ κυβέρνησαν δέν κατάφεραν να επιβιώσουν μέχρι σήμερα.-

   Μου αρέσει!

 7. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!Ωραία ακούγεται.Η δημοκρατία γεννήθηκε πρίν 2500 χρόνια στήν αρχαία Αθήνα και πέθανε μετά απο λίγα χρόνια στήν αρχαία Αθήνα.Σ’όλον τον κόσμο όλοι μιλούν για δημοκρατία.Ας πή κάποιος ποιά χώρα στόν πλανήτη Γή έχει δημοκρατία με την έννοια της δημοκρατίας.Κάτι ακούγεται για την Σουηδια ???

  Μου αρέσει!

  1. εκεί στη Σουηδία πάλι τι να πω…αν όντως έχουν δημοκρατία γιατί τόσες αυτοκτονίες? ήταν πρώτοι μέχρι που τους ξεπεράσαμε..άρα έχουμε λίγη παραπάνω δημοκρατία.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.