Το Χωνί αποκαλύπτει το email Καμίνη στον απατεώνα Σόρος!!!

20130427-202712.jpgΟ Καμίνης μπάζει τον Σόρος στην Ελλάδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πώς φέρνει από την πίσω πόρτα το ίδρυμα του φιλοσκοπιανού δισεκατομμυριούχου.

Το ΧΩΝΙ αποκαλύπτει το mail που διαψεύδει τον δήµαρχο Αθηναίων, ο οποίος δεσµεύθηκε για άρση του όρου να εγκατασταθεί το φιλοσκοπιανό ίδρυµα στην Ελλάδα

Τα πλοκάµια του στην Ελλάδα απλώνει ο µεγιστάνας Τζορτζ Σόρος, κολλητός του πρώην

πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. ∆ιεισδύοντας κυριολεκτικά σαν χταπόδι στον κρατικό µηχανισµό, υπό το πέπλο των δωρεών σε µεγάλους δήµους, όπως της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, προσπαθεί βήµα βήµα να επεκτείνει το δίκτυο δραστηριοτήτων του στη χώρα µας.
Ο δήμαρχος Αθηναίων πέρασε σε χρόνο dt από το δημοτικό συμβούλιο τη δωρεά του φιλοσκοπιανού Σόρος για ανακαίνιση του Φρουραρχείου. Είπε, μάλιστα, ότι πέτυχε την άρση του όρου να εγκατασταθεί εκεί το ίδρυμα του δισεκατομμυριούχου σε ρόλο γενικού δερβέναγα. Μόνο που το mail που αποκαλύπτει Το ΧΩΝΙ από τη συνεργάτιδα του Σόρος προς τον Καμίνη, δέκα λεπτά πριν το δημοτικό συμβούλιο, τον διαψεύδει!
ΟΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ Στο ΧΩΝΙ αυτήν την ΚΥΡΙΑΚΗ

8 σκέψεις σχετικά με το “Το Χωνί αποκαλύπτει το email Καμίνη στον απατεώνα Σόρος!!!

 1. Διεισδύει σαν χταπόδι γιατί εμείς δώσαμε την εξουσία στα ξεκωλοκαμίνια.
  Ο καμίνης θα τελειώσει πολύ σύντομα και πιθανόν και να διωχθεί για όσα κάνει, όσο για τον τοξικόγερο σε λίγο θα πεθάνει. Το εκτροφείο του θα κλείσει πριν ανοίξει.
  και τα διάφορα ζαβά υποτακτικά θα πάνε να βρουν άλλον τσοπάνο.

  Μου αρέσει!

  1. Σωστός!
   Ολα τα κόμματα, ουδεμίας εξαίρεσης χρησιμοποιούνται απο τις ιδιωτικές τράπεζες(Εθνική- και Τράπεζα Ελλάδος) που ανήκουν και οι δύο απο το έτος ιδρυσής τους στον ροτσαιλντ. Τά κόμματα ήταν και είναι εισαγώμενα οργανα (tools) του ροτσαιλντ, είναι η εγγύση για αυτόν οτι ελέγχει την Ελλάδα. Τα κόμματα δεν βγήκαν και δεν χρησιμοποιήθηκαν ποτέ να ενώσουν τους Έλληνες αλλα εχουν όλα ακριβώς τον αντίθετο ΣΚΟΠΟ, να σπείρουν χωρισμό, διαχωρισμό και διχασμό, Ελληνα με Έλληνα και ο κύριος ροτσαιλντ το εχει καταφέρει στο ύψιστο για την Ελλάδα. Ξέρει, οπιος και να βγεί θά πάει και θά γονατίσει μπροστά του για να του δώσει χρήματα. Ξέρει, οσο ελέγχει ο ίδιος το διχασμό του Ελληνισμού μέσω κομμάτων που τα χρηματοδοτή ο ίδιος, οι Ελληνες ουδέποτε θά ενωθούν. Και οχι μόνο αυτό αλλά και το πιό σημαντικό, το σχέδιο του πλήρος αφανισμού του Ελληνικού Πολιτισμού σαν χώρα απο την ιστορά της ανθρωπότητας έφτασε και ωρίμασε στο τελευταίο στάδιο υλοποίησης. Και ο Έλληνας, προγραμματισμένος εκ γεννηθής να υποστηρήζει φανατικά το ενα ή το άλλο κόμμα, συνεχίζει να παίζει το παιχνίδι του ροτσαιλντ μεσα στη φάρμα του που λέγεται Ελλαδα. Μόνο η ένωση τουλάχιστων 90% των Ελλήνων, χωρίς δόγμα, κόμμα και χρώμα θά μπορέσει να επιβιώσει στην ιστορία σαν λαός.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.