ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ

NAZI EEΑπό την αρχή, ένας από τους κύριους χρηματοδότες της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» ήταν η κυβέρνηση της Δυτικής Γερμανίας. Στις 24 Απριλίου 1964, οι βασικοί αρχιτέκτονες της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» – όλοι τους ενεργά μέλη της κοινοπραξίας IG Farben / Ναζί κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου – συναντήθηκαν στην έδρα της  «Ε.Ε. των Βρυξελλών»  σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ηπείρου. Οι άνδρες που εμφανίζονται σε αυτή την εικόνα είναι:

 1. Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Walter Hallstein – το αφεντικό της «Ε.Ε. των Βρυξελλών»

 2. Ο Γερμανός Καγκελάριος Ludwig Erhard

 3. Ludger Westrick, επικεφαλής της γερμανικής Καγκελαρίας

 4. Karl Carstens, γερμανός υφυπουργός του Υπουργείου Εξωτερικών

 5. Karl-Günther von Hase, Προϊστάμενος της Υπηρεσίας Τύπου και Πληροφοριών της γερμανικής κυβέρνησης

Η παραπάνω εικόνα παρέχεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Δυστυχώς, οι πληροφορίες που παρέχονται στην ιστοσελίδα της Επιτροπής της ΕΕ σχετικά με τους συμμετέχοντες της συνάντησης αυτής αφήνει έξω βασικές πτυχές για το υπόβαθρό τους.

Ακολουθεί μια πιο ολοκληρωμένη περιγραφή των ανδρών σε αυτή την εικόνα, οι οποίοι συναντήθηκαν τον Απρίλιο του 1964 στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες, και η σχέση τους με τη σύμπραξη Ναζί / IG Farben:

 1. Ο Walter  Hallstein,  Γερμανός δικηγόρος, είχε διοριστεί ιδρυτικός πρόεδρος της λεγόμενης Ευρωπαϊκής Επιτροπής, το ανώτατο όργανο στο πλαίσιο της «Ε.Ε. των Βρυξελλών.» Το 1964,όταν πραγματοποιήθηκε η  παραπάνω συνάντηση, ο Hallstein ήταν ήδη ο κύριος αρχιτέκτονας του κατασκευάσματος της ΕΕ  για επτά χρόνια. Ο Hallstein, χωρίς νομιμοποίηση από καμία δημοκρατική ψηφοφορία οπουδήποτε στην Ευρώπη, είχε ήδη δημιουργήσει – με την επικουρία των διαδόχων του καρτέλ  πετρελαίου και φαρμάκων της IG Farben – ένα στρατό  3.000 διοικητικών υπαλλήλων στις Βρυξέλλες και έναν προϋπολογισμό δισεκατομμυρίων ευρώ (σε νόμισμα σήμερα).

Πριν και κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ο  Hallstein είχε υπηρετήσει το ναζιστικό καθεστώς  ως ένθερμος υποστηρικτής της ναζιστικής νομοθεσίας, και στο Πανεπιστήμιο του Rostock, Γερμανίας. Στις 23 Ιανουαρίου του 1939, τρία χρόνια μετά την έκδοση των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης από ναζί συναδέλφούς του – και μόνο λίγους μήνες πριν  την έναρξη της επίθεσης των ΝΑΖΙ στην Πολωνία μίλησε για τη μελλοντική ευρωπαϊκή νομοθεσία υπό γερμανική ηγεσία («Rechtseinheit Großdeutschlands »). Ο ίδιος δεν άφησε καμία αμφιβολία για την ιδεολογία που υπηρετούσε λέγοντας ότι: «. Ένας από τους πιο σημαντικούς νόμους (στις ναζιστικά κατεχόμενες ευρωπαϊκές χώρες) είναι ο νόμος για την προστασία του γερμανικού αίματος και τιμής»

 1. Ο Ludwig Erhard ήταν  οικονομικός σύμβουλος της σύμπραξης  Ναζί / IG Farben- . Ήταν ιδρυτής και επικεφαλής του χρηματοδοτούμενου από ΝΑΖΙ «Institut für Industrieforschung» («Ινστιτούτο Έρευνας Βιομηχανίας») από το 1942. Ήταν παντρεμένος με την αδελφή του Δρ Guth, ο οποίος ήταν επικεφαλής του περιβόητου «Reichsguppe Industrie» – επίσημος σύνδεσμος των Ναζί βιομηχάνων του γερμανικού Ράιχ. Το 1944, ο Erhard έγραψε το  «Οικονομικά του Πόλεμου και αναδιάρθρωση του χρέους» (» Kriegsfinanzierung und Schuldenkonsolidierung «), μια μελέτη για την ανασυγκρότηση της οικονομίας σε μια μεταπολεμική Γερμανία.

Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ο  Erhard έγινε οικονομικός σύμβουλος των συμμαχικών δυνάμεων και μετέπειτα Υπουργός Οικονομικών και  καγκελάριος στη μεταπολεμική Γερμανία. Ήταν τότε μέλος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος (CDU). Ήταν  υπεύθυνος για την επανένταξη των διοικητικών στελεχών και διαχειριστών της IG Farben, οι οποίοι καταδικάστηκαν στη Νυρεμβέργη για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας σε κορυφαίες εταιρικές θέσεις στη μεταπολεμική Γερμανία.

Ένας από αυτούς ήταν  ο διευθυντής της WWII BAYER Fritz ter Meer. Αυτό το στέλεχος της μεγαλύτερης φαρμακευτικής  εταιρείας στον κόσμο καταδικάστηκε στη δίκη Νο. VI της  Νυρεμβέργης για  εγκλήματα Πολέμου για γενοκτονία σε σχέση με  θανατηφόρα πειράματα σε ανθρώπους με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της φαρμακοβιομηχανίας  Bayer στο στρατόπεδο συγκέντρωσης KZ Auschwitz . Με τη βοήθεια του Erhard – τότε γερμανός υπουργός Οικονομικών Υποθέσεων -. Ο Ter Meer απελευθερώθηκε από τη φυλακή και επανήλθε  ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της BAYER από το 1956

Ο Erhard υπερασπίστηκε δημοσίως μια τέτοια ανείπωτη πράξη δηλώνοντας ότι η επιλογή αυτών των διευθυντών της μεταπολεμικής βιομηχανίας της Γερμανίας ήταν αναγκαία εξαιτίας της «εμπειρίας τους  στον τομέα της οικονομίας και της χημικής τεχνολογίας.» Προφανώς, δεν ενοχλούσε τον Erhard ότι ο Ter Meer και οι άλλοι φαρμακευτικοί διευθυντές  είχαν δικαστεί  στη Νυρεμβέργη για εγκλήματα πολέμου. Ως μέρος του «δούναι και λαβείν», ο Erhard βραβεύτηκε με το διορισμό του  ως αντικαγκελάριος  της Γερμανίας, μόλις ένα χρόνο αργότερα.

 1. Ο Ludger Westrick ήταν πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου,  πρόεδρος  και αργότερα κεντρικός διαχειριστής των κρατικών «Vereinigte Industrie-Unternehmen AG» (VIAG) κατά τη διάρκεια της ναζιστικής περιόδου. Στη μεταπολεμική Γερμανία, ο Westrick εντάχθηκε στο Χριστιανοδημοκρατικό Κόμμα (CDU). Μέχρι το 1964 – κατά το χρόνο της πιο πάνω συνεδρίασης – είχε διοριστεί επικεφαλής της γερμανικής Καγκελαρίας, μία από τις πιο ισχυρές θέσεις στο γερμανικό πολιτικό σύστημα. Σε αυτή τη λειτουργία έλεγχε όλες τις βασικές αποφάσεις της γερμανικής πολιτικής, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών, της εξωτερικής πολιτικής, των μυστικών υπηρεσιών, πολιτικά ταμεία, δημόσιες σχέσεις και την προπαγάνδα της μετα-ΒΠΠ γερμανικής κυβέρνησης

Ο  προκάτοχος του Westrick στην κορυφή της γερμανικής καγκελαρίας – και ο άνθρωπος που είχε συντονίσει τηνν πολιτική και οικονομική στήριξη για τον Hallstein και την κατασκευή της «Ε.Ε. των Βρυξελλών» από τη γερμανική καγκελαρία για τα 6 πρώτα έτη του νέου ευρωπαϊκού Πολιτικού Γραφείου του καρτέλ στις Βρυξέλλες – ήταν ο Hans Globke . Ο Globke ήταν ένας βασικός παράγοντας  στο Υπουργείο Εσωτερικών του Χίτλερ. Ήταν ο δικηγόρος ο οποίος ήταν υπεύθυνος για την εφαρμογή των ναζιστικών νόμων και κανονισμών, υποβάλλοντας τις κατεχόμενες χώρες στην Ευρώπη, σύμφωνα με τους όρους της IG Farben / Ναζί σύμπραξης. Επιπλέον, ο  Globke ήταν συν-συγγραφέας του νομικού κώδικα που έκανε τους ρατσιστικούς νόμους της Νυρεμβέργης δεσμευτικούς νόμους στη  ναζιστική Γερμανία. Αυτός ο  κώδικας αποτέλεσε τη νομική βάση για την εξόντωση των Εβραίων, Σλάβων και άλλων εθνικοτήτων στην κατακτημένη από τους Ναζί Ευρώπη. Ο δεύτερος συγγραφέας αυτού του κώδικα, Wilhelm Stuckart ήταν υφυπουργός στο γερμανικό υπουργείο Εσωτερικών και  από τους λίγους επιλεγμένους συμμετέχοντες στην περίφημη » συμφωνία Wannsee στην οποία αποφάσισαν την  «τελική λύση».

Ο Westrick, ο άνθρωπος στην παραπάνω εικόνα, ήταν ο άμεσος διάδοχος του Globke και είχε ενταχθεί στο γραφείο του από τον ίδιο.

 1. Ο Karl Carstens ήταν ένας ενθουσιώδης οπαδός των Ναζί και εντάχθηκε στο SA το 1934. Ήταν εγγεγραμμένο μέλος του ναζιστικού κόμματος, το NSDAP από το 1940 . Το 1955 έγινε μέλος της γερμανικής Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης.

Ο  Carstens το 1954 έγινε μέλος της γερμανικής Υπηρεσίας Εξωτερικών και από το 1955 ήταν ο επίσημος εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο στο Στρασβούργο!

Παράλληλα, προωθήθηκε στη θέση του αντιπροέδρου Υπουργού Εξωτερικών με  καθορισμένο πεδίο της ευθύνης » Ευρωπαϊκές ερωτήσεις». Το 1958 έγινε επικεφαλής του τμήματος «Europe West» στο γερμανικό Υπουργείο Εξωτερικών.

 1. Ο Karl-Günther von Hase  προσχώρησε στην Βέρμαχτ , το γερμανικό στρατό του 1936.Συμμετείχε στο ναζιστική γερμανική εισβολή της Πολωνίας το 1939,στη Μάχη της Γαλλίας το 1940 και στην εισβολή της Ρωσίας  κατά το 1941 – 1945 και παντρεύτηκε την κόρη ενός Ναζί Στρατηγού.

Μετά τον πόλεμο, ο von Hase εντάχθηκε σε μια διπλωματική σχολή στην Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας και ξεκίνησε μια ταχεία  καριέρα στη γερμανική πολιτική. Από το 1962 – 1967 – συμπεριλαμβανομένου και του χρόνου της παραπάνω συνεδρίασης στις Βρυξέλλες –ο  von Hase ήταν επικεφαλής του γραφείου Τύπου της γερμανικής κυβέρνησης και υπεύθυνος για τις δημόσιες σχέσεις της.

Μόνο 19 χρόνια  αφότου η σύμπραξη IG Farben / Ναζί είχε προκαλέσει το θάνατο 60 εκατομμυρίων ανθρώπων και κατέστρεψε το ήμισυ της Ευρώπης κατά τη διάρκεια του Β ‘Παγκοσμίου Πολέμου ,  προσπαθούν  και πάλι. Η  Τρίτη προσπάθεια τους να κατακτήσουν την Ευρώπη δεν θα πραγματοποιηθεί με στρατιωτικές στολές, αλλά στα γκρι κοστούμια των επιχειρήσεων και των πολιτικών φορέων της σύμπραξης.

 • Πώς ήταν δυνατόν ο  Hallstein, δημιουργός των ρατσιστικών νόμων της Νυρεμβέργης , να γίνει ο « πατέρας »της  ΕΕ «;
 • Γιατί οι πολιτικοί της Ευρώπης , στη συνέχεια δεν ενημερώνουν τους πολίτες για αυτά τα λείψανα από το ναζιστικό παρελθόν; Γιατί δεν μποϊκοτάρουν την ΕΕ τότε;
 • Πόσα χρήματα οι διάδοχοι της IG Farben πρέπει να διοχετεύσαν μέσω των τραπεζικών λογαριασμών των » Βρυξελλών της ΕΕ »για να αγοράσουν τη σιωπή της υπόλοιπης Ευρώπης για περισσότερο από μισό αιώνα;
 • Και, πώς είναι δυνατόν οι πολιτικοί της Ευρώπης σήμερα  να προσπαθούν να παρουσιάζουν στους πολίτες  αυτό το κατασκεύασμα της ΕΕ ως βάση για μια μελλοντική Ευρώπη?

34 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι ιδρυτές και χρηματοδότες της ΕΕ

  1. Που να’ναι άραγε οι φανατικοί οπαδοί του συλλέκτη τελειωμένων που είχαν το θράσος να απαιτήσουν να γίνουν συνομιλητές μου;

   Μου αρέσει!

   1. Εγώ είμαι φωτεινός. Οι άλλοι που είχαν το θράσος να πουν ότι αυτά που έλεγα είναι επιστημονική φαντασία έχουν μαύρα σκοτάδια… Ήθελαν και να τους πιάσω την κουβέντα…
    Στρατηγικό σκότος σε αμπαλάζ ψευτοπατριώτη: έτσι ακριβώς είναι τρομάρα τους…

    Μου αρέσει!

 1. η Γερμανία Σιωνοκρατείται από την ημέρα της ίδρυσής της

  ειδικά η Γερμανία είναι υποδουλωμένη στον Rothschild

  αυτός έβαλε τους Γερμανούς να κάνουν τους 2 παγκοσμίους πολέμους και ο ίδιος είναι που κάνει ότι κάνει τώρα

  η Μέρκελ είναι υπάλληλός του

  διαβάστε ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ να ξεστραβωθείτε

  Μου αρέσει!

   1. ο στρατηγός Αϋφαντής τα έχει πει και τα έχει γράψει εδώ και 10 χρόνια

    σήμερα η Ολυμπία έκανε την αποκάλυψη…

    Μου αρέσει!

 2. Οπως βλεπουμε επι τελους…

  η ΕΕ…δεν ειναι των ..λαων ….αλλα καποιας ..παρεας που παιζει τη ζωη μας κομπολοι…

  Καιρος να ξεστραβωθουμε …

  Καιρος να τους ξαποστειλουμε..

  καιρος να τα ξαναπαρουμε πισω …

  και προ παντων την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

  ΕΞΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ!

  Μου αρέσει!

  1. τα καθίκια είναι όλα αγορασμένα από τον Rothschild

   και το 90% των Ελλήνων ακόμα δεν γνωρίζουν ούτε ποιός είναι !!!!!!!!

   Μου αρέσει!

 3. Συγχαρητήρια για την εργασία.

  Επιβεβαιωνόμαστε και εμείς που κινούμασταν στο ίδιο μήκος κύματος.

  Το απλοποιούμε σε λίγες λέξεις ώστε να το εμπεδώσει ο αναγνώστης.

  Μετά το πέρας του Β’Παγκοσμίου πολέμου, η πλευρά των νικητών Αμερικανοί – Ροκφέλερς – Ρότσιλντς, συνεννοήθηκαν και συνεργάστηκαν παίρνοντας με το μέρος τους και πολλούς πρώην ναζί { δήθεν μετανοήσαντες } και ολοι μαζί αντάμα….αποφάσισαν να θεμελιώσουν την Ευρωπαική Ενωση.
  Οχι για το καλό των Λαών της, αλλά για να μπορέσουν να κυριαρχήσουν πάνω στους Λαούς της, με οικονομικούς όρους, διότι κατάλαβαν ότι ειναι αδύνατον οι Λαοί της Ευρώπης να ξανακατέβουν στο πεδίο της μάχης προς όφελος τους.

  Οσο και αν φαίνεται παράξενο ο γερμανοΕβραίος κ.Κίσσινγκερ συνέπραξε σε αυτή την πονηρή ιδέα δουλεύοντας ως πρέσβης – μεσάζων – αγγελιοφόρος για αυτήν.
  Αυτή η εν λόγω μεγαλοιδέα τους έχει σχέση και με το σχέδιο – φιλοσοφία της Τριμερούς Επιτροπής της οποίας αποτελεί …..το 1/3. Συγκοινωνούν δοχείο της Τριμερούς και αρμόδιο τοπικά για την Ευρώπη ειναι και οι ομόφωνες αποφάσεις της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ
  Εμείς λοιπόν οι Ελληνες παρασυρμένοι απο Χίμαιρες, εξαπατηθήκαμε όλον αυτόν το μισόν Αιώνα και καταντήσαμε βορά – θυσία σε αυτήν την συνωμοσία εναντίον του ανθρωπίνου Γένους.

  «Ο συγγραφέας Τζώρτζ Χάτον ανακάλυψε ότι ο πρίγκιπας Βερνχάρδος που ειχε γεννηθεί στη Γερμανία ήταν αξιωματικός των SS το 1930 και βρισκόταν στο πηδάλιο μιας θυγατρικής ..της Κοινοπραξίας βιομηχανικών υλικών βαφής Farben Bilder.

  Στο βιβλίο του Rape of the Constituition: Death of Freedom {Βιασμός του Θεσμού..ο Θάνατος της Ελευθερίας } ο Χάτον υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Βερνχάρδος επένδυσε στο ναζιστικό του παρελθόν για να ενθαρρύνει την “άκρως μυστική δημιουργία μιας ομάδας” που θα ονομάζεται Λέσχη Μπίλντερμπεργκ απο το όνομα της θυγατρικής της Farben Bilder στη μνήμη των πρωτεργατών της Farben που πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν τον “Κύκλο των Φίλων” του Χαίνριχ Χίμλερ.

  Ο “Κύκλος των Φίλων” ήταν μια ομάδα επίλεκτων εύπορων ηγετών που αντάμειψαν πλουσιοπάροχα τόν Χίμλερ για την προστασία που τους παρείχε με τα προγράμματα των εθνικοσιοσιαλιστών από την αρχή της ανόδου του Χίτλερ μέχρι την ήττα των Ναζί.

  Η Ολλανδική βασιλική οικογένεια έκρυψε επιμελώς το παρελθόν του Πρίγκιπα Βερνχάρδου όταν μετά τον πόλεμο έγινε ανώτατος αξιωματικός σε μια κοινοπραξία Βρετανο-Ολλανδικών επιχειρήσεων, την Royal Dutch Shell.

  Σήμερα, η πλούσια αυτή ευρωπαική πετρελαική εταιρία αποτελεί την ελίτ της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…..

  απο το μπεστ σελερ βιβλίο του Ντάνιελ Εστουλιν……………………..
  “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ”.

  Σήμερα σε αυτή την Λεσχη…………………… αρκετοί “ελληνες” πολιτικοί ειναι μέλη.»

  Γιώργος Παρασχάκης

  Πολύκαρπος Μαρκαράς

  Μου αρέσει!

  1. Εξαιρετικό σχόλιο…
   Νομίζω ότι τόσο η ανάρτηση, όσο και τα ενδιαφέροντα σχόλια που προσθέτουν ακόμα περισσότερα στοιχεία στο τερατούργημα που ονομάζεται ΕΕ, θα πρέπει να μείνουν σε μόνιμη ανάρτηση στο site.

   Μου αρέσει!

  2. «Εμείς λοιπόν οι Ελληνες παρασυρμένοι απο Χίμαιρες,»
   Δεν ηταν οι χιμαιρες αυτες ηταν για τους πολλους, ηταν τα πουγγια που γεμιζαν λιγοι εις βαρος των αδαων!

   Μου αρέσει!

  1. Το ειχα γραψει και πριν λιγες μερες.

   Ο Χιτλερ τον Β’παγκοσμιο τον ειχε κανει οχι στο ονομα της Γερμανιας,αλλα εχοντας ως βασικο του συνθημα,

   «ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ» και με βασικοτερο χρηματοδοτη του την ΑΜΕΡΙΚΗ,που φαινομενικα και μονο τον πολεμουσε.

   ΕΠΙΣΗΣ ο εμφυλιος πολεμος στην Ελλαδα,και η μετεπειτα πορεια της ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ με την ενταξη της στην ΕΟΚ, ΕΕ τωρα,

   ειχε ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΙ απο το 1937, [ 1 9 3 7 ] απο τους ΡΟΤΙΣΛΝΤ και ΑΓΓΛΙΚΕΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ,

   (Εχω ασχοληθει πολυ μ’αυτο και εχω αρκετα στοιχεια)

   Ο ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ γγ.του ΚΚΕ ειχε σπουδασει στην ΕΣΣΔ ΜΕ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ [ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ]

   Μου αρέσει!

 4. την πάτησε τελικά ο μέγας εθνάρχης

  δεν τους αντελήφτηκε;;;;;

  ή γνώριζε και μάλιστα πολύ καλά;;;;;;;

  εύχομαι να τον ρώτησε ο Άγ Πέτρος και να τον τοποθέτησε στον σωστό χώρο

  Μου αρέσει!

  1. Ρωτησε καποτε δημοσιογραφος τον «εθναρχη»:

   Δημ: -Κυριε προεδρε μηπως ειστε ΜΑΣΟΝΟΣ;

   Εθναρχης: -και ποιος δεν ειναι ρε…

   Μου αρέσει!

   1. Ο εθνάρχης είχε τον βαθμό 21 και ο Ανδρέας το 19, είχαν πλύνει και οι δύο τους τα πόδια του Ράλλη που είχε τον βαθμό 33

    Μου αρέσει!

 5. Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος…

  …η μεγαλύτερη στρατηγική απάτη στην ιστορία της ανθρωπότητας.
  Ανοίγουμε τον «φάκελο» της πιο δολοφονικής απάτης στην ιστορία.
  Εκατό εκατομμύρια άνθρωποι δολοφονήθηκαν μέσα σε λίγα χρόνια και ακόμα δεν έχουμε βρει τους δολοφόνους.
  Ανεξιχνίαστο παραμένει το μεγαλύτερο έγκλημα όλων των εποχών.

  Μου αρέσει!

 6. ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ : «THE INTERNATIONAL JEW» ΜΠΟΡΕΙΤΑ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ
  ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ… ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ Ο ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο HENRY FORD Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΟΣ. ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ….

  Μου αρέσει!

  1. SXOLIASTH σου προτείνω να διαβάσεις το βιβλίο
   ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ Η σκιώδης Κυβέρνηση των ΗΠΑ του andreas von Retyi

   για να καταλάβετε και την συνέχεια

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.