Αμεσα στην αντεπίθεση ο Βενιζέλος: Τράβα κάνε μήνυση!!!


«Μετά την σημερινή συνάντηση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευαγγέλου Βενιζέλου με τον Γιώργο Παπανδρέου, το ΠΑΣΟΚ με ενημερωτικό σημείωμα, περιέγραψε το περιεχόμενο της συνάντησης.

Δεν είχε σκοπό να εστιάσει την δημόσια συζήτηση στο θέμα αυτό, που αδικεί το ΠΑΣΟΚ γιατί παρόμοια προβλήματα έχουν και άλλα κόμματα, χωρίς να
δείχνουν την ίδια ευαισθησία αλλά και γιατί είναι ανοικτά και τρέχουν πολλά ζητήματα κρίσιμα για την πορεία της οικονομίας και τη ζωή των πολιτών.

Επειδή όμως, σε ανακοίνωση του γραφείου του Γ. Παπανδρέου, αναφέρεται ότι στη συνάντηση ο Γ. Παπανδρέου «εξέφρασε την οργή του για απαράδεκτες, άθλιες κι ανήθικες διαρροές που στηρίζονται σε ψεύδη σχετικά με την οικονομική διαχείριση στο κίνημα την περίοδο της προεδρίας του» και ότι μίλησε για διαλυτική κατάσταση και μεταφορά ψευδών και συκοφαντιών μέσα στο ΠΑΣΟΚ, πρέπει να σημειωθούν τα εξής, προς αποφυγή εσφαλμένων εντυπώσεων:

Τη συνάντηση ζήτησε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, που έθεσε στην διάθεση του κ. Παπανδρέου αναλυτικό φάκελο των υπηρεσιών του ΠΑΣΟΚ με την εικόνα της οικονομικής κατάστασης του κόμματος και ιδίως με την εξέλιξη του δανεισμού, των εσόδων και των δαπανών, την περίοδο 2003-2011.

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε στον κ. Παπανδρέου ότι η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ δεν ασχολείται με διαρροές, υπαινιγμούς και χυδαίες συκοφαντίες. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι είναι υποχρέωση του σημερινού ΠΑΣΟΚ απέναντι στην κοινωνία και την παράταξη να διασφαλίσει απόλυτη διαφάνεια στην οικονομική διαχείριση και πλήρη σεβασμό στις εσωτερικές δημοκρατικές διαδικασίες.

Ο έλεγχος στοχεύει στην χάραξη μιας καθαρής διαχωριστικής γραμμής, καθώς τώρα μόνο το μοντέλο μιας λιτής, αυτοχρηματοδοτούμενης διαχείρισης, μπορεί να εφαρμοστεί και να γίνει αποδεκτό από τη κοινωνία. Ο κ. Βενιζέλος παρότρυνε τον κ. Παπανδρέου, εφόσον θεωρεί ότι θίγεται από διάφορα δημοσιεύματα, να προσφύγει στη δικαιοσύνη.

Τον ενημέρωσε επίσης ότι ζήτησε, πριν την υποβολή της έκθεσης των ελεγκτικών εταιρειών, να ζητηθεί από κάθε πρόσωπο που έλαβε χρήματα από το ταμείο του ΠΑΣΟΚ να δώσει τυχόν αναγκαίες εξηγήσεις και να προσκομίσει τυχόν ελλείποντα παραστατικά. Έκθεση των εταιρειών δεν έχει υποβληθεί και δημοσιογραφικές αναφορές σε δήθεν στοιχεία είναι αυθαίρετες.

Τον ενημέρωσε επίσης ότι, όπως έχει δημόσια ανακοινωθεί, τα ζητήματα οικονομικής διαχείρισης θα συζητούνται αναλυτικά στα συλλογικά καταστατικά όργανα του ΠΑΣΟΚ.

Η ενότητα και η προοπτική του ΠΑΣΟΚ μπορούν να βασιστούν μόνο στη διαφάνεια, την αλήθεια, την συλλογικότητα και τις καταστατικές δημοκρατικές διαδικασίες.

Τα όργανα που ανέδειξε το πρόσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ είναι αρμόδια και υπεύθυνα για την πορεία της παράταξης και ίδιος ο κ. Παπανδρέου που ως πρώην Πρόεδρος, αλλά και ως βουλευτής, μετέχει στην ΚΠΕ, θα έχει τη δυνατότητα να μετάσχει στη σχετική συζήτηση».

11 σκέψεις σχετικά με το “Αμεσα στην αντεπίθεση ο Βενιζέλος: Τράβα κάνε μήνυση!!!

 1. Σε ποιον θα κάνει μήνυση ο σάπιος σπόρος;
  Στους ορκωτούς λογιστές που βρήκαν τις βρωμιές του ή στον μπένι που είναι βολευτής με ασυλία;

  Μου αρέσει!

  1. χαχαχαχχαχαχα καλό!!
   Δυο φίλοι συζητούν…
   -Ρε συ, πώς είναι το σωστό…θα σΟΥ κάνω μήνυση ή θα σΕ κάνω μήνυση??
   -Θα σΟΥ κάνω μήνυση…
   -Θα μου κλάσεις τ @@@@@@!!!!

   Μου αρέσει!

 2. Δυο γαϊδαροι μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα………………………..Θα παρετε ο,τι σας αξιζει και δυο σας λαμογια,αθλιοι,υποκειμενα του κερατα…….!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 3. Μια ενδιαφέρουσα δημοσκόπηση μέσω τηλεφώνου διενεργείται από κάποιον, αν θυμάμαι καλά, καθηγητή του πανεπιστημίου Πειραιώς κ. Πανά. Με ερωτήματα μεταξύ άλλων για το αν θέλουμε να ελέγχουν τα υπουργεία γερμανοί ή άλλοι ευρωπαίοι ελεγκτές και το αν πιστεύουμε ότι θα διαλυθεί η ΕΕ…

  Μου αρέσει!

 4. Ο Βενιζέλος θα κάνει τα πάντα προκειμένου να τον κάνει αντιπρόεδρο ο Σαμαράς .. Ένα εκατομμύριο ευρώ τον χρόνο έχτρα δεν είναι και λίγα .. Για αυτό σφάζει τον ΓΑΠ , για να του φορτώσει όλα τα δεινά του ΠΑΣΟΚ και να ξεθυμάνει ο θυμός των οπαδών του Σαμαρά και έτσι να κάμψει τις αρνήσεις και να γίνει αντιπρόεδρος ..

  Ο ΓΑΠ όμως κρατά τον Βενιζέλο για τα καλά , ο Μπένυ είναι αδηφάγος και εντελώς βλάκας .. Τυφλώνεται από το πάθος του και δεν καταλαβαίνει ούτε τι κάνει , ούτε το τι λέει πολλές φορές .. Υπήρχε ένα βίντεο ( τώρα το έχουν εξαφανίσει ) στο γιουτιούμπ που του την έχουν στήσει με κρυφή κάμερα και αυτός μιλά για λεφτά , ήταν καθισμένος στο γραφείο του φορούσε λευκό πουκάμισο και αναπολούσε μερικές καλές οικονομικές περιπτώσεις .. Το βίντεο κυκλοφόρησε τότε που ήταν αντίπαλος του ΓΑΠ για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ ..

  Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δούμε αν θα τολμήσει ο Μπένυ να δώσει τον ΓΑΠ και να τον κάτσει στο σκαμνί …

  Μου αρέσει!

 5. Ε ΡΕ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2002-2004 ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΥ …..! Η ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΘΑ ….!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.