Ξανά υποψήφιος ο Γ. Καμίνης

Την πρόθεσή του να είναι εκ νέου υποψήφιος για τον Δήμο Αθηναίων εξέφρασε ο Γιώργος Καμίνης, μιλώντας σήμερα το πρωί στον ΒΗΜΑ 99,5. Σημείωσε, δε, ότι θα… αναζητήσει στήριξη στην υποψηφιότητά του από τα δημοκρατικά κόμματα.

Ερωτηθείς για το πρόγραμμα απασχόλησης ανέργων με 490 ευρώ, ο δήμαρχος Αθηναίων παρατήρησε ότι έχει σημασία από ποια σκοπιά βλέπει κανείς το ζήτημα, ενώ τόνισε ότι ο ίδιος δεν πρόκειται να προχωρήσει σε χαριστικές προσλήψεις. «Αυτό μπορεί να το δει κανείς ή από τη μία ή από την άλλη πλευρά. Αυτός που δεν έχει δουλειά να πει ότι βρίσκει και χρειάζεται αυτά τα 490 ευρώ και αυτός που έχει να πει ότι μειώνονται τα χρήματα. Έχει σημασία λοιπόν από ποια σκοπιά το βλέπεις. Έπειτα, θέλω να δω τη διάταξη. Δεν την έχω δει ακόμα. Βεβαιώνω όμως κατηγορηματικά ότι εγώ δεν πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω για να προσλάβω χαριστικά ανθρώπους στο Δήμο Αθηναίων, διότι ακόμη και εκεί όπου μπορούσα να το κάνω -π.χ. στις κατασκηνώσεις- από φέτος και εκεί γίνεται ηλεκτρονικά η μοριοδότηση. Τελείωσαν αυτά» τόνισε.

Ο Γ.Καμίνης τάχθηκε εκ νέου υπέρ των ανοιχτών καταστημάτων τις Κυριακές στην Αθήνα, σημειώνοντας ότι «αν θέλουμε να την κάνουμε τουριστικο προορισμό, πρέπει να είναι ανοιχτά τα καταστήματά της», ενώ σχετικά με τα συσσίτια, ο δήμαρχος Αθηναίων δήλωσε ότι «θα παρουσιάσουμε στις αρχές Ιουνίου μια μεγάλη έρευνα για το φαινόμενο της φτώχειας στην Αθήνα. Βλέπουμε το φαινόμενο της νέας φτώχειας, των ανθρώπων που είχαν κανονικά τις δουλειές τους και εν μία νυκτί τις έχασαν. Κι αν δεν λειτουργεί το μαξιλάρι της οικογένειας, εύκολα μπορεί να οδηγηθεί κάποιος στα συσσίτια. Αυτή τη στιγμή είμαστε στις 5.500 οικογένειες. Πιθανόν τις επόμενες ημέρες θα ανακοινώσουμε και άλλες 200-400 μέσα από χορηγούς, αναλαμβάνοντας την τροφοδοσία τους με τρόφιμα όλο το μήνα. Δεν επιτρέπεται στη σημερινή Ελλάδα άνθρωπος να πεινάει».

Σε ό,τι αφορά στο θέμα των αστέγων, ο κ. Καμίνης σημείωσε: «Η εικόνα που είχαμε πριν από μερικούς μήνες ήταν ότι οι κατά κυριολεξία άστεγοι ήταν 1.000 και κάτι. Τώρα εγκαινιάζουμε μαζί με τους Γιατρούς του Κόσμου ξενώνα στο Ρουφ που θα μπορεί να τους φιλοξενεί το βράδυ. Θα βγούμε στο δρόμο και θα πείθουμε αυτούς τους ανθρώπους και με μεταφορικό μέσο να έρθουν στον ξενώνα».

Πηγή: citypress.gr

21 σκέψεις σχετικά με το “Ξανά υποψήφιος ο Γ. Καμίνης

  1. «… από τα δημοκρατικά κόμματα….»

    καταλαβατε κακομοιροι νουδουδες, τι σημαινει αυτο….και τι σας περιμενει…
    γιατι δεν μπορει,του «δημοκρατικου τοξου »εισαστε κι εσεις.

    Μου αρέσει!

  2. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο.
    Και το λέω με χαιρεκακία γιατί θα χαρώ να δω την συντριβή του από σπόντα και με πραγματικά ποσοστά 10% επί του συνολικού εκλογικού σώματος, δημάρχου.
    Χάρη σ’ αυτόν τον κακάσχημο ρατσιστή σορόδουλο, κάποιοι θα πάρουν τον δήμο της Αθήνας κάνοντας περίπατο με τις παντόφλες.
    Θα φάει συντριβή αυτός και το ξεκwλιάρικο τόξο που θα είναι όλη δική του.
    Και μετά θα ψαχτεί ο δήμος και για ατασθαλίες!
    Καμίνη θα γίνεις δήμαρχος στο κελί 33 δίπλα στον Παπαγεωργόπουλο. Και θα σου έχουμε και ψυχίατρο γιατί είσαι και λίγο σχίζα εκτός από φασιστορατσιστάκος. …Αλλά θα κρύψουμε τους καθρέφτες για να μην βλέπεις την κακάσχημη φάτσα σου και τρομάζεις.
    … ή μήπως να σου βάλουμε το σιδηρούν προσωπείο για να μην τρομάζουν οι άλλοι;;;

    Μου αρέσει!

  3. ΚΑΜΙΝΗ…
    Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μοιράζει αρνιά στο Σύνταγμα…
    εσύ τι μοιράζεις , τ’ αρχ….α σου ; (σόρυ….ξέχασα, δεν έχεις …)

    Μου αρέσει!

  4. Με Καμίνη ως υποψήφιο ο Κασιδιαρης άνετα πάει για 2η θέση…

    Είμαι περίεργος πάντως να δω ποιον υποψήφιο θα επιλέξει η ΝΔ. Αποκλείεται πάντως να μην είναι του σκληρού δεξιού χωρου γιατί ξέρουν άπαντες ότι ο Κασιδιάρης θα κάνει πάρτι και η Αθηνα μετά την Ρώμη θα είναι η 2η πρωτεύουσα της Ευρώπης που ο Δημαρχος της θα ανήκει στον ακροδεξιό χώρο.

    Μου αρέσει!

  5. Σας το προφητευσα..

    Δεν υπηρχε λογος να μην…ξαναβαλει υποψηφιοτητα…

    Διαλεχθηκε και ..διορισθηκε για τη θεση….

    Εχουν τη δυναμη να ξαναβγει…

    Εξυπηρετει καλα τα σχεδια τους……

    Μου αρέσει!

  6. Σημεια και τερατα σε δημοσιους χωρους…..

    ΠΡΟΣ:

    1) ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
    2) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
    3) ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

    ΘΕΜΑ: «Φεστιβάλ διαφήμισης της ινδικής κάνναβης στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων»

    Στις 8, 9, 10 και 11 Μαΐου του τρέχοντος έτους πρόκειται να διεξαχθεί το «9ο Αντιαπαγορευτικό Φεστιβάλ Αθηνών» με κεντρικό θέμα την πλήρη αποποινικοποίηση της εμπορίας και χρήσης της ινδικής κάνναβης. Η συγκεκριμένη εκδήλωση αποτελεί εδώ και μερικά χρόνια την ετήσια συνάθροιση ελεύθερης χρήσης κάνναβης και όχι μόνο και τελεί υπό την ανοχή του επίσημου κράτους. Μάλιστα, για την διεξαγωγή της φετινής εκδήλωσης, παραχωρήθηκε και το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων για την Τετάρτη 8 Μαΐου όπως πληροφορηθήκαμε από τις προπαγανδιστικές αφίσες και επίσημες ανακοινώσεις των διοργανωτών του.
    Επειδή παραδοσιακά στο συγκεκριμένο φεστιβάλ λαμβάνει χώρα εμπορία και χρήση ναρκωτικών ουσιών.
    Επειδή πρόκειται για κραυγαλέα περίπτωση κρατικής ανοχής στην παραβίαση του νόμου περί ναρκωτικών.
    Επειδή είναι εξοργιστικό να παραχωρείται χώρος του Δήμου Αθηναίων για μία τέτοια εκδήλωση.
    Επειδή τα εν λόγω φεστιβάλ προσελκύουν νεαρό κόσμο, πολλές φορές ανήλικο, και παρουσιάζουν ως κάτι άμεμπτο τη χρήση-τουλάχιστον-κάνναβης, με αποτέλεσμα να οδηγούν εμμέσως τα νεαρά άτομα στη χρήση τους.
    Επειδή το ζήτημα είναι μείζονος σημασίας καθώς αφορά τη νεολαία και την προστασία της από τη μάστιγα των ναρκωτικών.

    Ερωτώνται οι κ. κ. Υπουργοί:

    1) Πως αποφασίστηκε να παραχωρηθεί το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου φεστιβάλ;
    2) Προτίθενται να προχωρήσουν στην απαγόρευσή του;
    3) Στην περίπτωση που πραγματοποιηθεί, θα λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προκειμένου να παταχθεί κάθε φαινόμενο εμπορίας και χρήσης;

    Αθήνα, 30/04/2013
    Ο Ερωτών Βουλευτής
    Ιωάννης Λαγός
    Βουλευτής Β΄ Πειραιώς
    ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Μου αρέσει!

      1. Θες να σου το κανω λιανα αφου δεν καταλαβες;;;;
        Αυτα ειναι τα εργα του Καμινι,περι ου ο λογος.
        Αντε σπειρε τωρα μερικα κουκια,ναχεις για τον χειμωνα….

        Μου αρέσει!

  7. Θα είναι σίγουρα ο επόμενος Δήμαρχος Αθηναίων. Θα τον στηρίξουν ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και Νέα Δημοκρατία. Ο Παπανδρέου τον διόρισε σε αυτή τη θέση και ο Σαμαράς με τον Κουβέλη θα τον στηρίξουν.
    Το ίδιο θα γίνει και στη Θεσσαλονίκη με το Μπουτάρη.
    Είναι στις εντολές που θα φέρουν τη διάλυση της Ελλάδας κάποιοι διορισμένοι από τον ΓΑΠ, παίζουν άριστα αυτό το ρόλο. Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία.
    Σαμαράς-Κουβέλης-Παπανδρέου-Βενιζέλος, υλοποιούν το σχέδιο….

    Μου αρέσει!

    1. Αναποδα τα λες. Στις δημοτικες θα φανουν τα πραγματικα τους ποσοστα και οχι οι π@π@ριες των δημοσκοπησεων.

      Μου αρέσει!

  8. Άστο καλύτερα Καμίνη, κοίτα να χαρείς τον ένα χρόνο που σου απομένει σαν λαθροδήμαρχος γιατί μετά αρχίζουν τα δύσκολα, πρέπει να βγεις στην αγορά εργασίας.

    Μου αρέσει!

  9. Η ΤΕΛΕΙΑ ΦΑΤΣΑ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ ΚΟΛΩΧΑΡΤΟΥ SOFTEX…MA EINAI DYNATON RE ΦΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ?

    Μου αρέσει!

  10. Κρίμα που δεν πρόλαβες να Ελληνοποιήσεις όλο το Πακιστάν βρε Καμίνη ….θα σε εξέλεγαν και Δήμαρχο και ΑΝΩΤΑΤΟ Μουφτή….. Μόνο που δεν θα έχει Μιναρέδες το Τζαμί και θα τα λές από το Μπαλκόνι του Δημαρχείου…

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.