Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…

Στην Τουρκία γκρεμίζουν και μακέτες εκκλησιών!

Η ισλαμική δημοκρατία του Ερντογάν δεν ανέχεται τον Χριστιανισμό. Για κάποιους, ενδεχομένως, αυτή η άποψη να είναι ακραία, αλλά δυστυχώς η ακρότητα βρίσκεται στην σκέψη και στον τρόπο λειτουργίας και αντιμετώπισης της Τουρκίας σε οτιδήποτε έχει σχέση με χριστιανούς.

«Για λόγους ασφάλειας» οι καθηγητές του τουρκικού πανεπιστημίου Γκαζί, κατόπιν άνωθεν εντολών διέλυσαν μακέτες φοιτητών, επειδή αυτές είχαν και χριστιανικές εκκλησίες!
Στην ισλαμική Τουρκία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο έρποντας ισλαμοφασισμός αρχίζει να δείχνει τα δόντια του σε οτιδήποτε είναι μη ισλαμικό. Με τα δεδομένα ενός ισλαμικού κράτους, όπου τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν το Κοράνι και η Σαρία, είναι απολύτως φυσιολογικό να στοχοποιείται και να καταστρέφεται οτιδήποτε δεν είναι ανεκτό στους νόμους του Μωάμεθ ή στους άγραφους νόμους των μουλάδων.
Όμως, επειδή πολλοί είναι αυτοί που προσπαθούν να μας πείσουν για της ύπαρξη μίας Τουρκίας Ευρωπαϊκής, μίας Τουρκίας που της αξίζει να υπολογίζεται ως δυτική χώρα, μίας Τουρκία η οποία αποτελεί χώρα υπόδειγμα, καλό θα είναι να παρουσιάσουμε και «την άλλη όψη του νομίσματος», δηλαδή της φονταμενταλιστικής Τουρκίας, όπου υπέρτατος νόμος είναι το σκληρό πολιτικό Ισλάμ, το οποίο διδάσκει την καταστροφή και όχι την δημιουργία.

Ας διαβάσουμε όμως σχετικό δημοσίευμα της Ηaber στα «Τουρκικά Νέα» (μεταφράσεις τουρκικών εντύπων):

Με εντολή της διοίκησης της σχολής αρχιτεκτονικής του πανεπιστημίου Γκάζι κοματιάστηκαν μακέτες που είχαν κάνει πρωτοετείς φοιτητές. Ως αιτία της καταστροφής τους αναφέρθηκε πως είχαν κάνει και ¨εκκλησίες μακέτες¨.

Σήμερα στην αρχιτεκτονική σχολή του πανεπιστημίου Γκάζι φέρεται να συνέβη ένα πολύ θλιβερό περιστατικό.

Mακετες 1/10 που είχαν κατασκευάσει πρωτοετείς φοιτητές καταστράφηκαν εντός της νυκτός. Στην αρχή δεν ήταν σαφές ποιοι ήταν οι δράστες. Το σκάνδαλο αποκαλύφθηκε από μηνύματα που αναρτήσεις στο twitter ο Ακταν Ατζαρ που υπηρετεί σε αυτή την σχολή.

Ο Ατζαρ ανέφερε ότι η μακέτα που έκαναν φοιτητές ήταν εκκλησία τουTadao Ando. Αλλά το πιο θλιβερό είναι πως καθώς οι φοιτητές δεν μπορούσαν να παρεμποδίσουν την καταστροφή των μακετων που ζήτησε η διοίκηση του σχολείου, τις μακέτες τις κατέστρεψαν οι καθηγητές!

Φοιτητές που μίλησαν σχετικά με το περιστατικό ανέφεραν πως ένας καθηγητής τους πλησίασε και τους ρώτησε «γιατί δεν κατασκεύασαν ένα τζαμί», και πως αργότερα ο κοσμήτορας της σχολής έστειλε έγγραφο που ανέφερε πως «οι μακετες εκκλησιών δεν ήταν κατάλληλες για λόγους ασφάλειας».

Haber.sol.org 11/5/2013

Για όσους συνεχίζουν να αμφιβάλουν για την ποιότητα της Δημοκρατίας στην Τουρκία, θα τους παραπέμψουμε στην Ιστορία, όπου σε πάρα πολλά βιβλία υπάρχουν καταγραφές του «τουρκικού πολιτισμού». Από μία προσεκτική ανάγνωση της ιστορίας καταλήγουμε στο συμπέρασμα: «Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία έχει ποινικό μητρώο». Είναι μία χώρα που δεν έχει σεβαστεί κανέναν πολιτισμό και λειτουργεί ως «ξενιστής» και λειτουργώντας στην κυριολεξία ως παράσιτο προσκολλάται σε χώρες και λαούς θύματα τις οποίες απομυζά μέχρι να βρει το επόμενό της θύμα.

Στην περίπτωση που αναφέραμε, διαπιστώσαμε πως οι ακαδημαϊκοί της συμμετέχουν στην καταστροφή και δεν διστάζουν να ομολογούν πως το κάνουν αυτό για «λόγους εθνικής ασφάλειας»!!! Δηλαδή, ομολογούν ότι η ασφάλεια της Τουρκίας κινδυνεύει από μακέτες χριστιανικών ναών…!
Ίσως και να έχουν δίκιο, αφού οι κρυπτοχριστιανοί της Τουρκίας ξεπερνούν κατά πολύ τα πέντε εκατομμύρια και το σαθρό και κενό πολιτικό – ισλαμικό σύστημα νιώθει ως κίνδυνο ακόμη και τις πέτρες ή τα κομμάτια από χαρτόνια, όταν αυτά εμφανίζουν κάτι μη ισλαμικό και ιδιαίτερα χριστιανικό.

Την ίδια στιγμή, η κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά έχει δρομολογήσει την κατασκευή τζαμιού στην Αθήνα (ενώ λειτουργούν ήδη παράνομα περισσότερα από 70 σε πολυκατοικίες των Αθηνών), προκειμένου να ικανοποιήσει την «διαταγή» που δέχτηκε από τον εφέντη Ταγίπ… Φαίνεται πως κανένας από τους συμβούλους του δεν τον έχει ενημερώσει για το τι ακριβώς είναι κα εκφράζει ο τούρκος ομόλογός του.

Κωνσταντίνος

ΥΓ: Στο ίδιο ακριβώς μοτίβο, αλλά όχι σε μακέτα, καταστράφηκε ένα εκκλησάκι στην ορεινή Ξάνθη, από ισλαμοφασίστες εγκάθετους της Άγκυρας στην περιοχή. έτσι επιβεβαιώνεται πως η καταστροφή αποτελεί για την Τουρκία εξαγώγιμο προϊόν, ιδιαίτερα όταν το καταστροφικό μένος προσανατολίζεται σε χριστιανικές κατασκευές (ελπίζουμε να μην έχουμε περιστατικά επίθεσης και κατά χριστιανών κατοίκων)

18 σκέψεις σχετικά με το “Όλα τα κράτη έχουν ιστορία και η Τουρκία ποινικό μητρώο…

 1. Ο τουρκικός πολιτισμός σε ολό του το μεγαλειίο μετά απο κάθε τουρκικο σηριάλ δεν βάζουμε και ενα στιγμιοτύπο τέτοου είδους;

  Μου αρέσει!

  1. @Σχολιαστές θα ηταν ευκολό να έχουμε την πηγή του άρθρου για λογους αποδελτιώσης ;
   Ευχαριστώ εκ των προτέρων

   Μου αρέσει!

   1. Εγώ είμαι η «πηγή» κύριε Βούλγαρη. Και η είδηση σαν είδηση δημοσιεύθηκε μεταφρασμένη στα «Τουρκικά Νέα». Μπορείτε να εξηγήσετε την λέξη αποδελτίωση σας παρακαλώ; Μήπως την χρησιμοποιείτε ως συνώνυμη της λέξης παρακολούθηση…;

    Μου αρέσει!

    1. Ως συνώνυμη της έκφρασης καταχώρησης στο προσωπικο μου αρχείο θα έλεγα ελπίζω φυσικά να μην υπάρχει αντιρηση….Καλή συνέχεια

     Μου αρέσει!

   2. ΄Οσον αφορά τον τίτλο του άρθρου είναι απόφθεγμα του αείμνηστου Νεοκλή Σαρρή. Συγκεκριμένα είχε πει: » Η Τουρκία δεν έχει ιστορία,έχει μόνο ποινικό μητρώο». Γι αυτή του τη ρήση μάλιστα ξεσηκώθηκαν πολλοί » Πατριώτες» εναντίον του.

    Μου αρέσει!

  2. -Βρε Χρήστο !-Αν κάνουν αυτό που λες οι Μεμέτηδες θα τους κόψουν τις τζαμπα προβολές των σήριαλς!…Για μαλάκες τους κόβεις ή για …πατριώτες;

   Μου αρέσει!

   1. Για πατριώτες δεν τους κόβω για το άλλο σιγουρα αλλά για ακομά μεγαλύτερους λαλακήδες έγω κόβω αυτούς που κάθονται και βλέπουν τα τουρκοσκουπίδια….

    Μου αρέσει!

   2. ΥΓ έλπίζω να μην πρόσβαλα κανέναν αλλα» η αληθεια μου είναι
    πιο αγαπητή απο τον Πλατωνα»,,,Αριστοτέλης

    Μου αρέσει!

 2. Το σιωνιστικό κράτος της σύγχρονης σκλαβιάς και του Τείχους του Αίσχους με μαντρωμένους Παλαιστίνιους που τους λένε και ζώα που τους αφήνουν δίχως τα απαραίτητα να ζήσουν,ακόμα και τα ελαιόδεντρα τους στερούν και από πίσω η γραικυλική «μεταπολίτευση» συσσωμη μποικοτάζ στους Παλαιστίνιους..
  Αυτά δεν τα είδες ποτέ αρθρογράφε με το ένα μάτι κλειστό.
  Να κάτι άνθρωποι που οι σιωνισταί του γράφουν ότι δεν μπορεί να σκουπίσει τον κ…ο του.
  Στραβα μάτια και αλλήθωρα.
  Για την Τουρκία τα ξέρουμε πια νυσάφι.

  Μου αρέσει!

  1. Καλημερα Παυλο,αυτο το ειδες;;;;;;

   Μετά τη σωρεία παρανομιών που διεπράχθησαν την Μεγάλη Πέμπτη στην πλατεία Συντάγματος και το Φρουραρχείο, η Χρυσή Αυγή διά του βουλευτή της Γερμενή Γεωργίου, κατέθεσε σήμερα μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου. Πιο συγκεκριμένα στραφήκαμε κατά του Αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. Παπαγιαννόπουλου και του επικεφαλής των μέτρων στο Σύνταγμα για παράβαση καθήκοντος και κατάχρηση εξουσίας. Η καταπάτηση των συνταγματικά κατοχυρωμένων δικαιωμάτων μας, η κατάλυση του άρθρου 11 παρ. 2 του Συντάγματος που θεμελιώνει το δικαίωμα του συνέρχεσθαι και η επίθεση και χρήση χημικών ακόμη και κατά εκλεγμένων βουλευτών, είναι πράξεις που θα κριθούν από την Δικαιοσύνη.

   Μηνύθηκε επίσης ο δήμαρχος Καμίνης ως ηθικός αυτουργός και δύο άντρες της προσωπικής του ασφάλειας για παράνομη βία και παράνομη κατακράτηση μέλους του ελληνικού κοινοβουλίου. Η Χρυσή Αυγή ενημερώνει κάθε ενδιαφερόμενο ότι οι δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ θα συνεχιστούν σε ευρύτερη κλίμακα σε ολόκληρη την επικράτεια. Όποιος επιχειρεί να περιορίσει τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών και του κόμματός μας θα οδηγείται ενώπιον των Αρχών και της Δικαιοσύνης.

   ΝΟΜΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΩΣΗ

   Σύμφωνα με το άρθρο 11 παρ. 2 του Συντάγματος, στο οποίο κατοχυρώνεται θεσμικά το δικαίωμα του συνέρχεσθαι, η δημόσια υπαίθρια συνάθροιση μπορεί να απαγορευτεί με αιτιολογημένη απόφαση της αστυνομικής αρχής, αν εξαιτίας της επίκειται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ή αν απειλείται σοβαρή διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής. Η αναιτιολόγητη και βίαιη απαγόρευση της συγκέντρωσης, πρωτοφανής στα χρονικά για ειρηνική συνάθροιση, για διανομή τροφίμων στο Σύνταγμα καθώς και τα μέσα που μετήλθαν τα αστυνομικά όργανα (ωμή βία, ρίψη χημικών, αφαίρεση των κλειδιών των φορτηγών διανομής, απειλές για συλλήψεις χωρίς ύπαρξη αδικήματος) που εκτελούσαν εντολές της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. (φυσικής και πολιτικής), τους καθιστά ποινικά υπόλογους για την τέλεση των αδικημάτων της κατάχρησης εξουσίας (239 παρ. β) και της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ) , πράξεις οι οποίες δεν είναι άδικες για τα αστυνομικά όργανα που τις εκτέλεσαν και για τις οποίες τιμωρούνται ως αυτουργοί οι διατάξαντες προϊστάμενοι αυτών, σύμφωνα με το άρθρο 21 ΠΚ.

   Για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στην οδό Φιλαδελφείας, όπως προκύπτει από τις καταγραφές από την κάμερα, αλλά και από τις εκατέρωθεν δηλώσεις, είναι φανερό ότι ο μεν Δήμαρχος είναι ηθικός αυτουργός (άρθρο 46 παρ.1 α ΠΚ) , οι δε δύο αστυνομικοί της φρουράς του οι φυσικοί αυτουργοί των πράξεων της παράνομης βίας (330 ΠΚ) και της παράνομης κατακράτησης (325 ΠΚ) η οποία έλαβε χώρα στο πρόσωπό μου. Ειδικότερα, παράνομη βία υφίσταται επειδή χρησιμοποιήθηκε εναντίον μου σωματική βία (δέσμευση των χεριών μου, ώθησή μου με τη βία σε κατεύθυνση αντίθετη από εκείνη που ήθελα) που με εξανάγκασε σε πράξη ή ανοχή (περιορισμός μου σε μια γωνιά και απομάκρυνσή μου από τον χώρο χωρίς τελικά να συναντήσω τον εγκαλούμενο), ενώ η παράνομη κατακράτηση συντελέστηκε με τη στέρηση της ελευθερίας της κίνησής μου και με την βίαιη απομάκρυνσή μου από τον χώρο, χωρίς τη θέλησή μου και με την ταυτόχρονη άσκηση σωματικής βίας. Η ηθική αυτουργία υφίσταται αφού ο Δήμαρχος, με πρόθεση προκάλεσε στους αστυνομικούς της φρουράς του την απόφαση να εκτελέσουν τις άδικες πράξεις που διέπραξαν, αφού όχι μόνο ήταν παρών καθ’ όλη την εξέλιξη του επεισοδίου, αλλά και επειδή παρά τις διαμαρτυρίες μου προς τα όργανά του και προς εκείνον να με απελευθερώσουν, ο εγκαλούμενος τους έδωσε εντολή να με οδηγήσουν εκτός του κτιρίου, ενώ γνώριζε την ιδιότητά μου, την οποία είχα σε όλους γνωστοποιήσει.

   Εξάλλου, επειδή διαθέτω και τη βουλευτική ιδιότητα, κατά την οποία , σύμφωνα με το άρθρο 62 Συντ. «ο βουλευτής δεν διώκεται …, ούτε συλλαμβάνεται… ούτε με άλλο τρόπο περιορίζεται χωρίς άδεια του Σώματος…» , τόσο ο ηθικός αυτουργός (πρώτος εγκαλούμενος) όσο και οι φυσικοί (αστυνομικοί) , τέλεσαν ταυτόχρονα και το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος (259 ΠΚ ) αφού όλοι, σύμφωνα με την έννοια του άρθρου 13 ΠΚ λογίζονται υπάλληλοι που με πρόθεση παρέβησαν τα καθήκοντα της υπηρεσίας τους με σκοπό να βλάψουν κάποιον άλλο, όπως καταγράφεται στη νομοτυπική μορφή του οικείου εγκλήματος, γνωρίζοντας την ιδιότητά μου, την οποία πολλάκις επικαλέστηκα κατά τη διάρκεια της εξέλιξης των παράνομων πράξεων εναντίον μου.
   Επειδή έχω έννομο συμφέρον , για την πρώτη περίπτωση (των επεισοδίων που έλαβαν χώρα στην Πλατεία Συντάγματος) ως πολίτης και για τη δεύτερη περίπτωση (τα επεισόδια στην οδό Φιλαδελφείας) ως παθών, να ζητήσω την κατά νόμο δίωξη των υπευθύνων για τα αδικήματα που τέλεσαν.

   Μου αρέσει!

   1. Στο χρυσαυγίτισα δεν πάιζεται ….πιό καρά ολέ δεν γίνεται!
    Στο ελληνίδα αφήνει υπερβολικές αμφιβολίες … για τσάμισα πείθει πολύ καλύτερα!
    Συνεργάτες των ναζι-φασί άλλωστε … μην ξεχνάμε!

    Μου αρέσει!

  2. «Βλέπω» πίσω από τις κουρτίνες Βασιλική,άλλοι κλείνουν τα μάτια στην «εκλεκτή πλευρά» η οποία φέρνει ως γουστάρει και αποφασίζει «νόμους» κατά των «ρατσιστών».

   Είναι αυτό που είπε ο Χριστός «οι διυλίζοντες τον κώνοπα και καταπίνοντες την κάμηλον».
   Ας δούνε κάποιοι ότι τα «τείχη» του παρελθόντος τα έχτιζαν οι ίδιοι που τα χτίζουν και σήμερα…

   Πρόγονοι.

   Απόγονοι.

   Μου αρέσει!

 3. Και στην Ελλάδα το ιδιο συμβαίνει αλλα στο ανάποδο,αυτα γίνονται με τις ταλιμπανικες δημοκρατίες,ανεξαρτήτως θρησκεύματος.

  Μου αρέσει!

 4. Παράθεμα: air max 87

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.