Δέκα εκατ. δολάρια εντόπισαν οι ανακριτές στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Δέκα εκατ. δολάρια εντόπισαν οι ανακριτές στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

Μίζες 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σύμβαση των ΤΟR M1 με φερόμενο ως τελικό αποδέκτη τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο εντόπισαν οι ανακριτές σε λογαριασμό του Μιχάλη Μιχαηλίδη γιου του Κύπριου πρώην υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη

Το «εύρημα» αυτό κινητοποίησε τους ανακριτές της υπόθεσης οι οποίοι καλούν σε απολογία για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος πατήρ και υιό Μιχαηλίδη.

Τον Κύπριο πολιτικό ενέπλεξε αρχικά στην υπόθεση ο εξάδελφος του πρώην υπουργού Νίκος Ζήγρας. Στην πορεία ωστόσο οι ανακριτές Γαβριήλ Μαλλής και Γιάννης Σταυρόπουλος εντόπισαν μια υπεράκτια εταιρία, μέσω της οποίας διακινήθηκαν χρήματα σε λογαριασμό του Μιχάλη Μιχαηλίδη με συνδικαιούχο τον πρώην υπουργό πατέρα του, στην Κύπρο.

Πρόκειται για την εταιρία BEESTON στην οποία εντοπίστηκαν εμβάσματα εκατομμυρίων προερχόμενα κυρίως από τον καταζητούμενο σήμερα Σύριο επιχειρηματία Φουάντ Αλ Ζαγιάντ, ο οποίος φέρεται ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Drumillan, να εμπλέκεται στις μίζες εκατομμυρίων δολαρίων προς το υπουργείο Άμυνας για τα αντιπυραυλικά συστήματα TOR M-1.

Από τα 10 εκατομμύρια δολάρια τα 7 φέρονται να προέρχονται από την εταιρία BEESTON και τα υπόλοιπα από τον Φουάντ Αλ Ζαγιάντ.

Πλέον όσον αφορά τον πρώην υπουργό Εσωτερικών της Κύπρου θα κινηθεί η διαδικασία μέσω ΥΠΕΞ για να κληθεί σε απολογία, ενώ ο γιός του που έχει και ελληνική υπηκοότητα θα κληθεί απευθείας από τους ανακριτές.

Πηγή: newsbomb.gr

5 σκέψεις σχετικά με το “Δέκα εκατ. δολάρια εντόπισαν οι ανακριτές στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

    1. Αδύνατος φαίνεται στην φωτογραφία.
      Ο βενιζέλος αντίθετα παχαίνει.
      Εχουν πρόβλημα άγχους, – ανορεξία ο ένας, βουλιμία ό έτερος..
      ΥΓ. Ο Πάγκαλος είναι εκτός κανόνων, τρώει σαν ζώον λόγω μη άγχους, εχει καταλάβει που ζεί…

      Μου αρέσει!

  1. Λογικά σκεπτόμενοι και βασιζόμενοι σε πλήθος καταδίκες και διώξεις που έχουν γίνει την τελευταία 40ετία και βλέποντας τα νούμερα των καταχρήσεων που έχουν διαπράξει άτομα του ΠΑΣΟΚ οδηγούμαστε στο συμπέρασμα οτι το ΠΑΣΟΚ ως μακροβιότερο στην εξουσία…μάλλον υπήρξε και πολυφαγότερο.

    Βεβαίως δέν θέλουμε να αθωώσουμε την Ν.Δ την οποία θεωρούμε ισότιμο παίκτη στο ντέρμπυ τη Διαπλοκής.

    Αραγες τα νέα κόμματα [ μεταλλαγμένα και μη } τα οποία έρχονται στο προσκήνιο… θα κρατηθούν μακριά απο την Διαπλοκή.??????????

    Πρέπει λοιπόν να φροντίσουμε για την Νέα Εποχή που έρχεται στην Ελλάδα μας
    { πετρέλαια – φιλία με την Ρωσία – αλλαγή Συντάγματος – επιστροφή σε δικό μας νόμισμα – διάλυση του Τουρκικού κράτους – γερμανικές αποζημιώσεις και συμψηφισμός τους με το επαχθές χρέος μας }..κ.λ.π…να θωρακίσουμε την Κοινωνία και Πολιτεία μας με την υιοθέτηση ενός Δικαιότερου Νέου Συντάγματος.

    Ας δουλέψουμε λοιπόν όλοι μας για αυτά που ερχονται.

    Μαρκαράς Πολύκαρπος Αρχ.Μηχ.

    Παρασχάκης Γιώργος Νομ.

    Μέλη της Κίνησης για την Αναβάθμιση του Συντάγματος

    Μου αρέσει!

  2. ΦΙΛΟΙ, ΓΙΑ ΔΕΚΑ ΨΩΡΟΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΔΙΑΝΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΔΙΚΗΝ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟΝ?????

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΘΩΩΣΗ

    ΣΟΛΩΝ

    Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
    Αποστολή: Monday, May 13, 2013 7:10 PM
    Προς: civi2000@otenet.gr
    Θέμα: [Νέο άρθρο] Δέκα εκατ. δολάρια εντόπισαν οι ανακριτές στην υπόθεση Τσοχατζόπουλου

    arch posted: «Μίζες 10 εκατομμυρίων δολαρίων για τη σύμβαση των ΤΟR M1 με φερόμενο ως τελικό αποδέκτη τον πρώην υπουργό Άκη Τσοχατζόπουλο εντόπισαν οι ανακριτές σε λογαριασμό του Μιχάλη Μιχαηλίδη γιου του Κύπριου πρώην υπουργού Εσωτερικών Ντίνου Μιχαηλίδη &nbs»

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.