Σαμαράς: Να βοηθήσουμε όλοι για το καλό της πατρίδας

320_182_232827Έκκληση σε κάθε επαγγελματία και κάθε πολίτη να βοηθήσει για την καλή εικόνα της Ελλάδας, κατά την τουριστική περίοδο, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τουρισμό, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.

Ο κ. Σαμαράς σημείωσε παράλληλα ότι η εικόνα της χώρας δεν είναι μόνο ευθύνη της Πολιτείας και τόνισε πως για να έχουμε και του χρόνου τόσους και ακόμα περισσότερους τουρίστες, θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των ελληνικών προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και την καθαριότητα στις πόλεις και τις παραλίες.

«Παρακαλώ όλους τους Έλληνες επαγγελματίες, την τοπική Αυτοδιοίκηση, κάθε Έλληνα, να βοηθήσουν για το καλό της πατρίδας, ώστε να ακτινοβολήσουμε σε όλους τους ξένους τον καλύτερο εαυτό μας. Να αναγνωριστεί η Ελλάδα ως ομορφιά, ποιότητα, πολιτισμός, ευγένεια, φιλοξενία», επισήμανε ο κ. Σαμαράς, εκφράζοντας τη βεβαιότητα ότι όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε αυτό το σχέδιο.

37 σκέψεις σχετικά με το “Σαμαράς: Να βοηθήσουμε όλοι για το καλό της πατρίδας

  1. Δεν μου φαίνεσαι για «Σκώληκας Παρασιτικός Και Ξενιζόμενος,Χαφιές Αρχέγονος,Αλλά Και Γλοιώδης Γυμνοσάλιαγκας »

   αλλά Ζόμπι πασόκος του ’81 που ζωτάνεψες!!!!!

   Μου αρέσει!

   1. Νάτα μας, του τελείωσαν οι ΜΑΛΑΚΟΦΑΣΙΣΤΟΔΕΞΙΟΙ
    και παίρνει τώρα σβάρνα εμένα για Πασόκο
    Zόμπι με είπες μωρή ξεσκισμένη κυλότα,
    Βρε επαγγελματία κερατά (είμαι κερατάς αλλά την βρίσκω κάνοντας)
    τα βράδυα την Τιτίκα στην Ευριπίδου)
    Βρε σούργελο! όλα τα είχα δει 4 χρόνια εδώ μέσα
    μόνο αυτό μου έλειπε.
    Αν ξανά πλησιάσεις σε δικό μου σχόλιο
    μωρή χ@μούρ@ σε προειδοποιώ,
    θα κάνεις αόρατα σχόλια εδώ μέσα
    Τ ακούς μωρή ρόμπα;;
    👿

    Μου αρέσει!

 1. «…καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.»

  αφου ειναι ετσι γιατι τοτε διοριζεις αβερτα -κουβερτα και δεν περιμενες το καλοκαιρι;

  Προσλήψεις με κριτήριο την καταγωγή (φυσικά από την εκλογική του περιφέρεια) αλλά και την κουμπαριά και προπάντων με προϋπηρεσία στην ΠΟΛ.ΑΝ, έκανε ο Αντώνης Σαμαράς, στο γραφείο του στη Βουλή Ο Πρωθυπουργός της Ελλάδος που θέλει να μας σώσει είπε πρώτα να σώσει τις οικογένειες των κουμπάρων του και των κολλητών του και μετά όλους εμάς…
  Στη Μεσσηνία η ανεργία καλπάζει και φυσικά η μόνοι που δεν το νιώθουν στο πετσί τους είναι οι παρατρεχάμενοι του Σαμαρά. Έτσι λοιπόν διόρισε ως μετακλητή υπάλληλο στη βουλή την θυγατέρα του αποτυχημένου πολιτευτή και κουμπάρου του Α.Κωτσιόπουλου (Κλικ). Ο Άγγελος Κωτσιόπουλος ήταν υποψήφιος βουλευτής στις τελευταίες εκλογές όπου τερμάτισε προτελευταίος. Έτσι για να μην πέσει σε μελαγχολία από τον διασυρμό ο ‘ΣΩΤΗΡ ΑΝΤΩΝΗΣ’ είπε να του διορίσει την θυγατέρα. Φυσικά μαζί με την θυγατέρα του Κωτσιόπουλου είπε να διορίσει και άλλα παιδία παρατρεχάμενων του από τον καιρό της ΠΟΛΑΝ. Ποιοι είναι αυτοί; Παιδιά δημάρχων και πολιτευτών της Μεσσηνίας. Ανάμεσα στους μετακλητούς υπαλλήλους που εργάζονται στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ. στη Βουλή διακρίνονται δύο απόφοιτοι της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν αυτοδιοικητικές «ρίζες»: ο Χρήστος Κουμάντος, ο οποίος είναι γιος του πρώην δημάρχου Καλαμάτας Παναγή Κουμάντου, και ο Θεογνώσιος Μητρόπουλος, του οποίου ο πατέρας ήταν δήμαρχος στον Μελιγαλά Μεσσηνίας. Και οι δύο διορίστηκαν στις 20 Ιουλίου (ΦΕΚ 340) – για την ακρίβεια επαναδιορίστηκαν, διότι υπηρετούσαν στο γραφείο Σαμαρά από το 2010. Μετακλητή υπάλληλος που δικηγορεί στην Καλαμάτα; Με το ΦΕΚ 377 διορίζονται ακόμη η Αναστασία Ρεντούλη (κάποια σχέση με τον διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πύλου Μιχάλη Ρεντούλη;) και η δικηγόρος Χριστίνα Τσάκωνα. Ειδικά στην τελευταία δίνεται η δυνατότητα να δικηγορεί, καθώς ξεκαθαρίζεται ότι «και μετά τον διορισμό της σε θέση μετακλητού υπαλλήλου εξαιρείται από την υποχρέωση να τελεί σε αναστολή του δικηγορικού λειτουργήματός της». Οι λόγοι για την εξαίρεση δεν είναι γνωστοί, ωστόσο εξηγούνται εν μέρει αν ισχύουν οι πληροφορίες ότι η Χρ. Τσάκωνα, που διορίσθηκε στο γραφείο του Α. Σαμαρά στη Βουλή, συνεχίζει να δικηγορεί κανονικά στην Καλαμάτα -άλλωστε είναι ταμίας στον Λογαριασμό Ενίσχυσης και Αλληλοβοήθειας Δικηγόρων Καλαμάτας. Σημειώνεται ότι για άλλους δικηγόρους, που προσλήφθηκαν μάλιστα με απόφαση του πρωθυπουργού ως ειδικοί σύμβουλοι στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης, όπως η Βασιλική Ευαγγελία Βασιλάκη, δεν προβλέπεται η δυνατότητα να ασκούν το λειτούργημά τους. Στο γραφείο του πρωθυπουργού υπηρετεί ως μετακλητή και η Γαρουφαλιά Πανταζοπούλου του Βασιλείου. Σύμπτωση, αλλά στην Πύλο το όνομα Βασίλης Πανταζόπουλος ταυτίζεται με το «κομματάρχης» του πρωθυπουργού. Στο γραφείο του προέδρου της Ν.Δ. προσλήφθηκαν ως μετακλητοί υπάλληλοι και οι Σεβαστή Ψυχάρη, Αποστολία Μπουκλά, Όλγα Τσεκούρα, Ερμιόνη Καραχάλιου (ο πατέρας της Διονύσης είναι παλαιός φίλος του πρωθυπουργού και γραμματέας σχέσεων κοινωνίας – κόμματος), Καλλιόπη Χαραλαμποπούλου, Σπήλιος Κροντήρης (επίσης κομματικό στέλεχος, μέλος της Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου), Ειρήνη Εξάρχου, Σταυρούλα Παπαδοπούλου, Μαρίνα Παπαϊωάννου.

  Τώρα εσύ άνεργε η άνεργη του νομού Μεσσηνίας πάρε καμιά Χρυσή Ευκαιρία να βρεις κάνα μεροκάματο έως που να έρθει η σειρά σου να σε διορίσει ο ΣΩΤΗ ΑΝΤΩΝΗΣ!

  ΕΛΛΑΣ, ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ!

  Μου αρέσει!

  1. και η αλλη κορη;τι ανεργη;
   οχι.δεν ειναι δυνατον…
   λεφτα υπαρχουν…

   και ο μπαμπας;
   τι; ανεργος,να περιμενει τους τουριστες, για να κανει το γκαρσονι;

   Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΙΟΡΙΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΤΟΥ!
   ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΕΥΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΠΙΣΤΩΣΕΩΝ!
   Οπαδός του Βουλγαράκη τελικά ο Πρωθυπουργός μας μιας που….
   διόρισε όλο το σόι, του πολιτευτή Μεσσηνίας Α.Κωτσιόπουλου. Το αυριανό ρεπορτάζ της Εφημερίδας Ελεύθερη Ώρα και στην στήλη Πελοποννησιακό Σαφάρι, δείχνει…
   όλα αυτά τα αίσχη που κάνει ο Πρωθυπουργός την ώρα που εκατομμύρια πολίτες είναι αντιμέτωποι με την ανεργία. Το να βολέψει ένα πολιτευτή του δεν τρέχει τίποτα. Αλλά να βολέψει και όλο του το σόι τότε πάει πολύ!

   Ξυπνηστε ρε!

   Μου αρέσει!

   1. ε,μην μου πειτε οτι δεν το περιμενετε..
    τι,ορφανα ειναι τα κοριτσια;

    ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ…

    ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI
    Ο ΓΡΑΡΦΙΚΟΣ ΚΩΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΑΦΙΟΥ ΣΤΗ ΠΥΛΟ
    Απίστευτο κι όμως αληθινό. Ο γραφικός πολιτευτής Μεσσηνίας Α.Κωτσιόπουλος την ώρα του επιταφίου την έπεσε στον Πρωθυπουργό για να του διορίσει και την γυναίκα (Κλικ). Πρόσφατα ο Σαμαράς διόρισε τόσο αυτόν…
    όσο και τις δύο θυγατέρες του σε έμμισθες θέσεις. Του άνοιξε η όρεξη φαίνεται και θέλει και τέταρτο μισθό να πέφτει στην οικογένεια. Και όλα αυτά την ώρα που η ανεργία στη Μεσσηνία καλπάζει. Απαράδεχτα πράματα!

    δημοτικο σαφαρι.

    Μου αρέσει!

  2. (..) Σαμαράς: Να βοηθήσουμε όλοι για το καλό της πατρίδας(..)

   (..) O Αντώνης Σαμαράς χρηματοδότησε με 11,5 εκατ. ευρώ τον… αδελφό του(..)

   h**p://www.newsbomb.gr/politikh/story/255672/o-antonis-samaras-hrimatodotise-me-11-5-ekat-eyro-ton-adelfo-toy

   Για την πατρίδα ρε γμτ …

   Μου αρέσει!

  3. μηπως βρε αντωνακι,ψαχνεις για θυματα ,που θα σας συντηρουν;

   γιατι υπαρχει και κεινος ο αδερφος με τα 12.500.000 εκ,στο φυτωριο μπενακη και οι αυξημενες επιχορηγησεις κατα 69%.

   και ποιος ξερει τι αλλοι ακομα….

   Μου αρέσει!

 2. Τωρα το θες το χεσιμο. Ποιες υγιεις θεσεις βρε π@π@ρ@ των 350 και400 ευρω χωρις ασφαλεια και με Αλβανους-ες βουλγαρους-ες και οι Ελληνες-ες να κλαινε τη μοιρα τους γιατι ο καθε μ@λ@κ@ς ξενοδοχος κοιταει μονο την παρτη του?

  Μου αρέσει!

 3. ΓΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟ ΜΙΛΑΕΙ;; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ Η΄ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ;; ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΡΕ ΧΑΜΕΝΕ ΑΦΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 50% ΕΙΝΑΙ Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΤΡΟΪΚΑ. ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

  Μου αρέσει!

 4. Ποιά καλή εικόνα της Ελλάδας, που έτσι που την καταντήσατε ούτε οι Έλληνες δε θέλουν να μείνουν εδώ;!;

  Μου αρέσει!

 5. Η μαργιονετα…. μιλησε….

  Ο καταδικασμενος απο ολοκληρο τον Ελληνικο λαο…. που δεν εκπροσωπει παρα ενα 8,5%…

  Ο μελλων φυλακισμενος
  ή κρεμασμενος με το βρακι κατεβασμενο…
  Διαλεξτε !

  Μου αρέσει!

 6. Mεινε ανησυχος, εχει να πεσει κλεψιμο και μη αποδοση φπα φετος, που θα παει συννεφο με τα τουριστακια……

  Μου αρέσει!

 7. για την καλη εικονα της πατριδας θα βοηθησουμε τοσο ομως οπως βοηθατε εσεις ολα αυτα τα χρονια .σα δε ντρεπεστε εχετε το θρασσος και μιλατε για καλη εικονα της ελλαδος αρχιλαμογια,λωποδυτεσ απατεωνες ,ολοι μαζι τα φαγατε .ειστε συγκυβερνηση με αυτους που πρεσβευουν πως ολοι μαζι τα φαγαμε .αυτο τι εικονα δειχνει προς τα εξω ε

  Μου αρέσει!

 8. Ήθελα νάξερα πόσοι από αυτούς που κακολογούν τον Σαμαρά είχαν στηθεί όρθιοι έξω από τα εκλογικά του κόμματος να τον ψηφίσουν για πρόεδρο αφού πρώτα τον έβριζαν για την «πτώση» Μητσοτάκη και την έξοδό του από το μαντρί λόγω ΠΟΛ.ΑΝ.
  Πόσο ποσοστό προβάτων προς σφαγή έχει τελικά αυτός ο τόπος;

  χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Μ αρέσει που βρίζατε τον Παπανδρέου «αμερικάνο».
  Σαμαρά γερά με τσαμπουκά ρίχτους νεοέλληνες ακόμα πιο πολλά δεινά.
  Τελικά πόσο δίκιο έχει αυτός που λέει ότι οι κυβερνώντες είναι ο καθρέπτης της μάζας….

  Μου αρέσει!

 9. Σαμαρας + ΓΑΠ, άξιοι απόφοιτοι της μεγάλης των βοδιών σχολής!
  Εμπρός για την Ελλάδα της «ανάπτυξης», δεν πειράζει που αυτοκτονεί ο κόσμος, τα παιδιά δεν έχουν να φάνε, οι γονείς άνεργοι και με χρέη και αν αρπάζουν τα σπίτια του κόσμου για χρέη 1000 ευρώ!
  Γεια σου Σαμαρά αρχιζώο και χαιρετίσματα στα άλλα ζώα και παρατεχάμενους σου που τρώνε ότι έχει μείνει με 12 μασέλες!

  Μου αρέσει!

 10. Μᾶς θέλει καλούς υπηρέτες,καί βρῆκε τόν λαό.
  Υπηρέτες τῶν βρωμοπόδαρων βορείων δέν γινόμαστε καί μή σώσουν νά ξανάρθουν.

  Χαμένε,μοῦ ἐρχεται νά σέ βαρέσω όταν βλέπω τήν φῶτο σου,αλλά δέν σέ συναντῶ πουθενά.

  Εγώ εῖμαι λαός βλέπεις ἐνῶ ἐσύ δέν πατᾶς κάτω τό πόδι σου.
  Τήν ἀλλη φορά ἐλπίζω νά μή πατᾶ κάτω γιατί θά αἰωρῆσαι στὀ Σύνταγμα.

  Μου αρέσει!

 11. Έκκληση σε κάθε επαγγελματία και κάθε πολίτη να βοηθήσει για την καλή εικόνα της Ελλάδας, κατά την τουριστική περίοδο, απηύθυνε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.
  * Αντωνακη αφου ξερεις οτι οι Ελληνες ειναι παλιοράτσα ….. τι εκκλησεις και μ………..ς : προληπτικη γενικη επιστρατευση ΟΛΩΝ των ελληνων απο τις αρχες Ιουνίου μεχρι το τελος της σαιζον……

  Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για τον τουρισμό, ο πρωθυπουργός ανέφερε πως φέτος θα έχουμε 17 εκατ. τουρίστες, κάτι που, όπως είπε, είναι ψήφος εμπιστοσύνης για τη χώρα, ρευστότητα και χρήμα για την αγορά, καθώς και καινούργιες υγιείς θέσεις εργασίας.
  * πολυ καλο: 3μηνιαιες θεσεις εργασιας στον τουρισμο, με υπο-αμοιβόμενους ανασφαλιστους εργαζομενους και οχι παντα Ελληνες……… αυτε κι αν ειναι ι υγιεις θεσεις εργασιας!

  θα πρέπει να προσέξουμε την ποιότητα των υπηρεσιών και των ελληνικών προϊόντων, τις τιμές, την ασφάλεια των επισκεπτών και την καθαριότητα στις πόλεις και τις παραλίες.
  * βεβαιως θα πρεπει οι εργαζομενοι παντου να χαμογελουν απο ευτυχια αναλογιζόμενοι τις απολαβες τους. Επισης προσοχη στις τιμες : θα πρεπει ν ειναι ισες με το κοστος ισως και κατω απο αυτο + φπα 23% δεν χρειαζεται κερδος – ολα για το καλο του κρατους Επισης στα πλασια της επιστρατευσης ο καθενας θα πρεπει να υποχρεωθει να αγορασει με δικα του εξοδα και μια σκουπα και να σκουπιζει στον ελευθερο χρονο του οτι βρισκει μπροστα του.

  Τελικα ο Σαμαρας πρεπει να ειναι πολυ …. Σαμαρας. Κανει τους Χουντικους να φαινονται ως παιδακια του νηπιαγωγειου.
  Κυριοι ας το παρουμε ολοι αποφαση:ι. Η λύση ειναι η προάσπιση του Συνταγματος και της ελευθεριας εναντι στη χουντα με καθε τροπο οπως ακριβψς επιτασσει το ιδιο το Συνταγμα

  Μου αρέσει!

 12. ΔΕΛΤΑ
  ΡΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ ΠΟΛΑΝ( ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΗΘΙΚΕ) ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ
  ΣΕΛΙΔΑ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ.
  ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΤΣΙΠΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ.ΟΥΣΤ!!!!!!! ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΠΟΛΑΝ.

  Μου αρέσει!

 13. Αντωνάκη μου, ανακυβισταρά μου, σφουγγαράκι μου, δηλαδή, κατά το πως μας τα λες, την πενταετία του Παπαδόπουλου (1967-1972) που η Ελλάδα ήταν τουριστικός προορισμός υψηλής ζήτησης, με εκατομύρια τουρίστες ετησίως, η κυβέρνηση των συνταγματαρχών,, έπειρνε «ψήφο εμπιστοσύνης» ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ρες μπας και είσαι κρυφοχουντικός και δεν μας το λες ;;;;;;;

  Μου αρέσει!

 14. Γι’ αυτό, όποιον (κυρίως Γερμανό) τουρίστα δείτε να σας «τη σπάει» και να είναι προκλητικός….σπάστε τον στο ξύλο….για να (ξανα)δουν τί σημαίνει «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ» Α.Ε…..εεεεε;;;;;;

  Μου αρέσει!

 15. Οταν ο Θεος πηρε την αποφαση να πεταξει στην ελλαδα τον Αντωνακη για να την κυβερνησει ξεχασε το πιο σπουδαιο συστατικο # μυαλο #.!!!

  Μου αρέσει!

 16. Εκτελεστές εν δράσει Γιωργάκης και Αντωνάκης ώ βέβαια πατριώτες εκπαιδευμένοι εν Αμερική.
  Καιρός να τους επικυρήξουμε και να τους κρεμάσουμε !!!!!

  Μου αρέσει!

 17. ΡΕ @ΛΗΤΗ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΜΙΛΑΣ ΕΣΥ ΛΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΥΣΕΙΑ ΥΠΟΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ (ΔΕΣ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΗΝΑΣ ) ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΑΠΟΥΝΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΥΝΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ Κ ΧΑΡΤΙ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΕΝ ΜΕΣΩ ΘΕΡΙΝΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ Κ ΕΣΕΝΑ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ!!!! ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΑΞΙΙΖΕΙ ΜΕ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ!!!
  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙ ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΡΕΝΤΑ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ?????

  Μου αρέσει!

 18. Τι λε ρε…καραγκιοζακο;;;
  λιανα …ωρε……
  πατριδα…..ποια πατριδα;;;
  που …πατριδα….
  θρασος ωρε…μεμετη…..θρασος και προσβολη…βρισια..
  Φασιστα….ρατσιστη….
  ακου…..πατριδα….
  μηπως εννοεις….παρτιδα;;;;

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.