Έβαλε τους Έλληνες να δουλεύουν μέχρι τα 67 και ο Τραά του ΔΝΤ συνταξιοδοτείται στα ..56!

EDA44274506441943A7CE75E962A2533Σε ηλικία 56 ετών παίρνει σύνταξη και αφήνει την ηλιόλουστη Ελλάδα για να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη ο μόνιμος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στη χώρα μας Μπομπ Τράα. Είναι ο άνθρωπος που χειριζόταν τις «εσωτερικές» υποθέσεις του ταμείου από την Αθήνα, ενώ να θυμίσουμε ότι στο βιογραφικό του μετρά και μια αποχώρηση (με κλωτσιές για την ακρίβεια) από τον Ισημερινό.

Φεύγει λοιπόν στα 56 του με σύνταξη, ενώ ο ίδιος είχε εισηγηθεί να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης των Ελλήνων στα 67 έτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

17 σκέψεις σχετικά με το “Έβαλε τους Έλληνες να δουλεύουν μέχρι τα 67 και ο Τραά του ΔΝΤ συνταξιοδοτείται στα ..56!

  1. Εβαλε τους Ραγιαδες …………….

    «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει…»

    Ίων Δραγούμης, 1878-1920

    Μου αρέσει!

    1. Εσύ τι είσαι ρε Γιωργάκι; Αι στο δι@ολο ρε τσογλ@νι. Κάθε μέρα την ίδια ανάρτηση βάζεις, για ποιο λόγο ρε; Θέλεις να το εμπεδώσουμε; Αι σιχτιρ μ@λ@κα.

      Μου αρέσει!

  2. Πηρε συνταξη στα 56 επειδη ζει σε οργανωμενο και πλουσιο κρατος που μπορει να τα παρεχει αυτα. Δεν ζει στο Ελλαδισταν.

    Μου αρέσει!

    1. Δλδ στα πόσα παίρναν σύνταξη οι τραπεζοϋπάλληλοι στο Ελλαδιστάν;
      Οι δημοσιογράφοι;

      Μου αρέσει!

    2. Δικαιολογείται αφού μοιάζει για ογδονταέξι. Μπορεί να θέλει πολλά φάρμακα ο έρημος για να φτάσει μεχρι την τουαλέτα.

      Μου αρέσει!

  3. Κανεις δεν εμποδιζει κανεναν να γινει λακες και να εχει τιμες και δοξες και παραδακι. Ιδου πεδιον δοξης (λαμπρον?). Ο βιος ειναι θεμα επιλογων.

    Μου αρέσει!

  4. Αυτός για την χώρα του έφερε κέρδη υποστηρίζοντας τις Ολλανδικές εταιρίες (πετρελαϊκές Shell και λοιπές), εμείς εδώ που πληρώνουμε ανίκανους και τους δίνουμε αξιώματα μέχρι τα 80 (βλέπε κάτι προέδρους δημοκρατίας, κάτι Κακλαμάνηδες 40 χρόνια βουλευτής κτλ) είμαστε καλύτεροι; Αυτός φεύγει κάποιο νέο γατόνι της χώρας του θα πάρει την θέση του, εδώ το χαϊβάνι θα φύγει στα 100 και ο μικρός μπούφος θα ενηληκιωθεί στα 50 να πάρει την θέση του, ενδοοικογενειακά βεβαίως βεβαίως…..

    Μου αρέσει!

    1. Αυτός μόνος του πληρώνει και μαγκιά του είναι να βγει στην σύνταξη εσύ γιατί τον κακολογας; κάντο και εσύ και εγώ σου εύχομαι να τα εκατοστίσεις!

      Μου αρέσει!

  5. Γιατί σας φαίνεται παράξενο, στο εξωτερικό όσοι έχουν ιδιωτική σύνταξη ( private pension ) πληρώνει ο ίδιος και ΟΧΙ κάποιος άλλος και όχι από ταμείο που είναι στα 65 μπορούν να βγουν στην σύνταξη από 55 τους χρόνια και μάλιστα χωρίς να πληρώνουν εφορία για την σύνταξη που παίρνουν.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.