ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

anastasopoulou

ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΣΑ -ΟΠΟΥΛΑ;

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δεν κάθεται φρόνιμα-και καλά κάνει- κατά την εξέταση του Γιάννη Διώτη στην προανακριτική. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον πρώην ειδικό Γραμματέα του ΣΔΟΕ εάν γνωρίζει το όνομα Ειρήνη Αναστασοπούλου που βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ με καταθέσεις 1.629.000 δολαρίων στην τράπεζα HSBC.

«Η μόνη Αναστασοπούλου Ειρήνη που γνωρίζω είναι που λέει τις ειδήσεις» της απάντησε ο κ. Διώτης και είπε ότι τη γνωρίζει πολλά χρόνια καθώς είχανε συναντηθεί στο Βερολίνο το 1995, όταν εκείνη ήταν ανταποκρίτρια εκεί.

Ο κ. Διώτης έδειξε να μη γνωρίζει ότι η κυρία Αναστασοπούλου, που είναι στη λίστα, είναι η δημοσιογράφος που ο ίδιος ξέρει ενώ η κυρία Κωνσταντοπούλου «σήκωσε» το θέμα λέγοντας ότι η κυρία Αναστασοπούλου δουλεύει και στο Κανάλι της Βουλής ως δημοσιογράφος και ότι υπάρχει θέμα που θα πρέπει να εξετασθεί.

anastasopoulopu

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Είναι στα ονόματα που έχετε ανοίξει. Βλέπετε ότι καλώς επιμένω και σας ρωτώ.

ΜΑΡΤΥΣ (Ιωάννης Διώτης): Δεν ξέρω αν πρόκειται για την ίδια.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Ναι, πρόκειται για την ίδια.

ΜΑΡΤΥΣ : Τώρα το ακούω, τώρα το μαθαίνω.

ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κύριε Διώτη, σας ρώτησα αν γνωρίζετε κάποιο από αυτά τα πρόσωπα, απαντήσατε όχι γενικά. Σας είπα ειδικότερα να σας ρωτήσω για τα ονόματα. Μου απαντάτε ότι αυτό το πρόσωπο το γνωρίζετε. Βλέπετε ότι έχει νόημα. Δεν είναι για να σας βασανίζω όπως με τη σκαιά συμπεριφορά του επιλέγει να λέει και να ξαναλέει ο κ. Μαρκογιαννάκης! Είναι διότι πρέπει να ελεγχθούν αυτά τα θέματα. Οταν υπάρχει δημοσιογράφος μέσα με 1.630.000 δολάρια και είναι στο κανάλι της Βουλής, υπάρχουν ζητήματα!

Να σημειωθεί ότι στη λίστα Λαγκάρντ σε συνεχόμενους κωδικούς υπάρχουν τρεις καταγραφές με το επώνυμο Αναστασοπούλου. Ειρήνη, Αλεξάνδρα και Ιωάννα με 1.629.920 δολάρια η κάθε μια. Παρατηρητές εκτιμούν ότι πρόκειται για συγγενείς που μοιράστηκαν ισόποσα οικογενειακά χρήματα.

SHMITHS ANASTASOPOULOUmakeleio.gr

25 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ – ΑΓΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΛΑΓΚΑΡΝΤ ΜΕ 1,5 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ!!!

 1. Για αυτό ο Μαρκογιαννάκης έκανε φασαρία και επιτέθηκε στην Ζωή , γιατί οι αποκαλύψεις τον ενοχλούν … Φαίνεται πως η κυρία δεν είναι μόνο του Σημίτη , αλλά όλου του τροϊκανικού συστήματος που με πάθος υπηρετεί ο Σαμαράς και η παρέα του ..

  Μου αρέσει!

  1. Ηταν και αλλοι του συστηματος και κολλητοι του Μαρκογιαννακη στην επιμαχη συζητηση γι αυτο σκυλιασε ο κυριος…….

   Ο Χρήστος Μαρκογιαννάκης δεν περιορίζεται πλέον μόνο στο να διακόπτει τη ροή των ερωτήσεων στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για τη Λίστα Λαγκάρντ όταν κάποιο μέλος της πλησιάζει στο να βρει «λαβράκι», αλλά επεκτείνεται και στο να δίνει εντολές ώστε να μην καταγράφονται στα πρακτικά ερωτήματα και διαπιστώσεις που θεωρούνται κρίσιμες.

   Αυτό συνέβη και κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ, Ιωάννη Διώτη όταν ο κ. Μαρκογιαννάκης, με την ιδιότητα του προέδρου της Επιτροπής, αφαίρεσε το λόγο από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος της Επιτροπής, Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν εκείνη υπενθύμιζε στον κ. Διώτη ονόματα ανθρώπων που περιέχονται στη Λίστα, τα περισσότερα εκ των οποίων προέρχονται από την Θεσσαλονίκη, εκλογική περιφέρεια του Ευάγγελου Βενιζέλου, και τα οποία εκείνος είχε ανοίξει τις καρτέλες τους στο ενδιάμεσο συναντήσεών του με τον τότε υπουργό Οικονομικών και σημερινό πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Μεταξύ των ονομάτων φιγουράρει, εξάλλου, κι εκείνο της Ρεγγίνας Αμπουάφ, πεθεράς του γραμματέα της ΝΔ, Μανώλη Κεφαλογιάννη. Ο κ. Διώτης υποστήριξε πως άνοιγε τις καρτέλες με τη σειρά, ωστόσο αυτό δεν προκύπτει για όλες τις περιπτώσεις.

   Το τελειωτικό χτύπημα από τον κ. Μαρκογιαννάκη δόθηκε όταν η κα Κωνσταντοπούλου ρωτούσε τον κ. Διώτη για τη δημοσιογράφο Ειρήνη Αναστασοπούλου, η οποία εργάζεται στο Κανάλι της Βουλής και το όνομα της οποίας βρίσκεται στη Λίστα Λαγκάρντ. Ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ παραδέχθηκε πως γνωρίζει την κα Αναστασοπούλου από το 1995, όταν εκείνη εργαζόταν ως ανταποκρίτρια στο Βερολίνο, αλλά κατάθεσε πως δε γνώριζε πως το όνομά της συνδέεται με ένα λογαριασμό 1.629.000 ευρώ.

   Σημειώνεται πως η κα Κωνσταντοπούλου παράθεσε στον κ. Διώτη μια σειρά κι άλλων ονομάτων που βρίσκονται στη Λίστα Λαγκάρντ, για τα οποία ο πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ δήλωσε πως δεν τα γνωρίζει. Αυτά τα ονόματα είναι: Ρεβάχ Ζιακ, Μπαρζιλάι Μπέλα, Μπαρζιλάι Ιάκωβος Ζακ Ζακ, Μπαρζιλάι Έρικα Αθηνά, Βοζιατζόγλου Ελισάβετ, Τζεμιράλ SA, Αστάρ Τεχόλντινς, Χατζηκουλούκη Δέσποινα, Λάμπρου Ανδρέας, Λάμπρου Χρυσάνθη, Λάμπρου Βασιλική, Λούλα Ροξάντρα, Μπεναντόν Αλμπέρτο, Μαντζώρος Διονύσιος, Γκι Ντανόν, Ντανόν-Καψάνη Ευφροσύνη, Δροσόπουλος Νίκος, Μόλα Οσάν Ογκλού Αλί, Βογιατζόγλου Αναστασία, Βογιατζόγλου Νικόλαος, Ρεβάχ Ισαάκ Ισί, Ρεβάχ Ρέινα Ρίνα και Στρατής Ιωάννης.

   Απο left.gr

   Μου αρέσει!

 2. μια παρατηρηση στο αρθρο, τα ποσα ειναι ιδια γιατι ειναι συνδικαιουχοι στον ιδιο λογαριασμο, οχι οτι εχει ο καθε ενας απο το ιδιο ποσό σε αλλο λογαριασμο

  Μου αρέσει!

  1. Tα ποσά που δόθηκαν είναι υπόλοιπα και μόνον.Υπάρχουν αναλυτικές κινήσεις καρτελών που εντέχνως αποσιωπούν που μπορεί να περιλαμβάνουν πολύ περισσότερα ποσά και πληροφορίες .Και τα μηδενικά υπόλοιπα μπορεί να κρύβουν πολλά περισσότερα από άλλα.ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΤΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟ.Κυκλοφορούν παντού τα στικάκια με όλες τις πληροφορίες και θα σκάσουν οπωσδήποτε.

   Μου αρέσει!

 3. αυτοι ειμαστε χανομαστε μεσα στο δασος των ειδησεων κ των αποκαλυψεων…..αυτοι τα εφαγαν αλλα εμεις πληρωνουμε το λογαριασμο αντι να βγουμε στο δρομο κ να μην αφησουμε ορθιο τιποτα.
  αυτο αραγε πως λεγετε? δουλοπρεπεια? ραγιαδισμος? μαζοχα? ολα αυτα μαζι?
  μας εκλεψαν τη ζωη μας κ των παιδιων μας κ καθομαστε αταραχοι κ σχολιαζουμε ενω αυριο θα πληρωσουμε κ αλλα κ αλλα κ δεν θα εχει τελειωμο.

  Μου αρέσει!

 4. ΠΙΚΡΑ….ΟΧΙ ΘΥΜΟ…ΠΙΚΡΑ ΑΥΤΟ ΝΟΙΩΘΩ
  ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΗ Η…ΚΥΡΙΑ, Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑ
  ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΣΑ ΣΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ
  ΝΤΡΟΠΗ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ………ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΠ;
  ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΑΓΑΝΕ! ΜΙΖΩΘΗΚΑΝ………..ΕΛΕΟΣ!
  ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΒΡΑΔΥΑ; ΑΛΗΘΕΙΑ..
  ΑΥΤΟΚΤΟΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΧΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ!
  ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΚΟΒΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ!
  ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ…..ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ; ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ;
  ΑΥΤΟΙ….ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΑΣΥΛΙΑ….
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΟΡΙΑΚΟΙ, ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ;;;;;;;;;;; ΓΙΑΤΙ;;;;
  ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ;;;
  ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΗΡΕΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ;
  ΡΕ ΣΕΙΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΡΕΛΛΑ!
  ΤΙ ΧΑΠΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ;

  Μου αρέσει!

  1. Γιατί Κυρ. Μανώλη μου ήταν , άλλος λίγο άλλος πολύ, όλοι στο κόλπο.
   Ποιοί δικαστές και ποιοί εφοριακοί και ποιοί δημόσιοι λειτουργοί να ψάξουν;
   Η χύτρα όμως που βράζει, να ξέρεις δεν έχει βαλβίδα και είναι θέμα χρόνου το πότε θα σκάσει.

   Μου αρέσει!

 5. άσχετο με το θέμα αλλά μπορεί κάποιος να μου πει την άποψή του;
  ψάχνω μεταφραστή!!!!!!

  εάν ολυμπία το βρίσκεις άτοπο κρίνε και πράξε

  Μου αρέσει!

   1. Αν είναι όντως αλήθεια θα δώσεις και σε μένα;;; Εγώ θέλω επιβεβαίωση.
    Δεν μπορώ να το χωνέψω.
    Ήπια σόδες, περπάτησα αλλά μου ‘κατσε βαρύ…. Κάτι σάπιο κατάπια και με χάλασε….

    Μου αρέσει!

   1. Παιδιά, σαν πολύ στημένο μου φαίνεται!! Προτίμησε να καρφώσει δικούς του δλδ απο τους οποίους και κινδυνεύει αφου ειναι στα χέρια τους παρα δικούς μας παρακρατικούς που δεν θα ξαναδεί; Και ποιό είναι αυτό το παιδί αφου δεν φαίνεται το πρόσωπό του; Και πού γυρίστηκε το βίντεο; Δεν με έπεισε καθόλου, σαν να απευθύνεται σε αφελείς είναι.

    Μου αρέσει!

   2. Το παιδί είναι το ίδιο. Οι υπότιτλοι δεν ξέρω αν ανταποκρίνονται στα λεγόμενα. Αυτό είπα από την αρχή. Αν το κείμενο είναι όντως ορθό τότε υπάρχει σοβαρό θέμα. Δεν είμαι ούτε υπέρ ούτε κατά. Ότι υπάρχει θέμα νομίζω ότι όλοι συμφωνούμε σ’ αυτό….

    Μου αρέσει!

 6. Κάτι δεν μου κολλάει στην υπόθεση, δεν μου ακούγεται φυσιολογικό: Δεν μπορώ να καταλάβω η άλλη με 1,6 εκατομ. σε τράπεζα του εξωτερικού (φαντάσου πόσα θα έχει σε τράπεζες στην Ελλάδα έτσι για τα …έξοδα της εβδομάδας) να κάθεται και να κάνει καθημερινό ρεπορτάζ. Μη χειρότερα…
  Δηλαδή πόσο κενή είναι η ζωή μερικών. Με τόσα λεφτά έχεις επιλογή να αλλάξεις για πάντα την ζωή σου, να κάνεις πλέον πραγματικότητα τα πιο απαιτητικά σου όνειρα και εσύ επιλέγεις να κάνεις ακριβώς ότι έκανες πριν…
  Κάποιον λάκκο έχει φάβα

  Μου αρέσει!

  1. Έχεις μια μπίζνα που σου έδωσε κέρδος 10 εκατομμύρια όσο καιρό την κάνεις … Θα σταματήσεις να την κάνεις ή θα της συνεχίσεις για να αποκτήσεις και άλλα ..?? Πιο ήταν το αρχικό σου κίνητρο , να κάνεις όσα πιο πολλά λεφτά μπορείς ή να κάνεις κάμποσα και να σταματήσεις ..?? Και στα πόσα «κάμποσα» θεωρείς ότι είναι αρκετά για να σταματήσεις ..??

   Δεν ήταν η απληστία το αρχικό σου κίνητρο ..?? Θα σε αφήσει λοιπόν η απληστία να σφάξεις την κότα που σου έκανε τόσα χρυσά αυγά ..??

   Μου αρέσει!

   1. μωρέ δεν μου χωράει στο μυαλό. 1,6 εκατομ. (& κάτι ψηλά)είναι ταβάνι σε όσα λεφτά μπορώ να ονειρευτώ… Δηλαδή το ποσό αυτό εκτιμώ οτι ανήκει στην κατηγορία των χρημάτων που…δεν μπορούν να φαγωθούν γρήγορα. Από την άλλη τι σκ…α ξέρω εγώ με 3 +60 τον μήνα

    Μου αρέσει!

 7. Υπάρχει και η περίπτωση να μην είναι δικά της τα χρήματα αλλά κάποιου άλλου νταβατζή του «συστήματος» που χρησιμοποιεί αυτά τα πρόσωπα ως «μιας χρήσης» πιόνια. Το βλέπω πολύ παράξενο δημοσιογράφος να έχει έτσι απλά 1,6 εκ ευρώ.

  Μου αρέσει!

 8. Ωρε, Ολυμπιαδα, γι’ αυτο σε χαιρομαι,
  γι’ αυτο λεω καθε τοσο οτι χαιρομαι
  που εξακολουθεις να υπαρχεις, που
  εισαι συνεχως διπλα μας!
  Χαιρομαι επισης και για αυτη την νεα
  βουλευτη, την Ζωη Κωνσταντοπουλου
  που διαθετει αυτα που εχουν οι ανδρες
  απο γεννησιμιού τους αλλά πολλοι δεν
  μπορουν να υπερηφανευθουν γι’ αυτα…

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.