ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Τ. ΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο.

ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρέου, ο αρχιερέας της διαφθοράς, συκ0φαντούσε διεθνώς τους Έλληνες ως διεφθαρμένους.

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, κύριος Κουσελάς, έδινε εντολή να «μην προχωρήσει ο έλεγχος στην εν λόγω εταιρεία» γιατί το θέμα «θα τακτοποιηθεί νομοθετικα με ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ ΑΠΟ ΤΟ 2000!!!»

Ένας ευπατρίδης εφοριακός αντιστάθηκε και πήγε την υπόθεση στον Πεπόνη. Δείτε την οργή του ηρωϊκού εισαγγελέα στην τελευταία σελίδα, όπου με κεφαλαία αναφέρει πως «δυστυχώς» το θέμα οφείλει να το στείλει στην βουλή λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών!

Η ζημιά για το δημόσιο ανέρχεται στα 34 εκατομμύρια Ευρώ. Την ίδια ώρα που ρήμαζαν την κοινωνία.

Το «Ολυμπία» παραθέτει την δικογραφία που βρήκε δημοσιευμένη στο διαδίκτυο, αφαιρώντας μόνο το όνομα του ευπατρίδη εφοριακού για ευνόητους λόγους. Εύγε στον εφοριακό, εύγε στον Πεπόνη.

Κλικ στις εικόνες για μεγένθυση.

ΚΟΥΣΕΛΑΣ 1ΚΟΥΣΕΛΑΣ 2 ΚΟΥΣΕΛΑΣ 3

ΚΟΥΣΕΛΑΣ 4ΚΟΥΣΕΛΑΣ 5ΚΟΥΣΕΛΑΣ 6Ο εμπλεκόμενος υπουργος έστειλε απάντηση με την οποία αρνείται την οποιαδήποτε παρέμβαση του. Την παραθέτουμε αυτούσια:

Δημήτρης Κουσελάς

τ. Βουλευτής Μεσσηνίας και Υφυπ. Οικονομικών

τηλ. επικοινωνίας: 210-33.40.108

email: kouselas@otenet.gr                                                                                 Αθήνα, 15 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σχετικά με τη διαβίβαση στη Βουλή δικογραφίας έπειτα από καταγγελία συνταξιούχου εφοριακού, ο κύριος Κουσελάς έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ουδέποτε έδωσα εντολή να παγώσει έλεγχος σε βάρος οποιασδήποτε εταιρείας και κάθε αντίθετος ισχυρισμός είναι αναληθής και συκοφαντικός.

Όταν ανέλαβα καθήκοντα Υφυπουργού, την 6/9/2010 εκκρεμούσε ήδη στις υπηρεσίες του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών θέμα ερμηνείας διάταξης νόμου  και συγκεκριμένα  εάν απαλλάσσονται σύμφωνα με τον κώδικα ΦΠΑ οι  εξαγωγές πετρελαίου από Ελλάδα σε Τρίτη χώρα εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι  οποίες πραγματοποιούνται   μέσω αγωγού, όπως δηλαδή ισχύει και απαλλάσσονται  οι  αντίστοιχες εξαγωγές πετρελαίου προς τρίτες χώρες, οι οποίες πραγματοποιούνται με αυτοκίνητα βυτία, τρένα ή πλοία. Η αμφισβήτηση είχε προκύψει  επειδή όταν είχε ψηφιστεί ο κώδικας ΦΠΑ , το 2000, δεν είχε κατασκευαστεί αγωγός και ως εκ τούτου δεν υπήρχε στον Κώδικα καμία σχετική πρόβλεψη.

Το θέμα αφορούσε μια  θυγατρική εταιρεία του ΟΜΙΛΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε., (οιονεί κρατική εταιρεία) και συγκεκριμένα την «ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑΓΩΓΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ -ΣΚΟΠΙΑ  ΒΑΡΔΑΞ Α.Ε., η οποία εκμεταλλεύεται τον πετρελαιαγωγό Θεσσαλονίκης- Σκοπίων, μέσω του οποίου εξάγεται αργό πετρέλαιο από τις  εγκαταστάσεις  της εταιρείας «ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Α.Ε.» στη Θεσσαλονίκη στις εγκαταστάσεις της εταιρείας «ΟΚΤΑ Α. D.» στα Σκόπια της πΓΔΜ.

Η επικρατούσα άποψη των υπηρεσιακών παραγόντων του Υπουργείου θεωρούσε ότι η μεταφορά-εξαγωγή  πετρελαίου μέσω του αγωγού από Θεσσαλονίκη στα Σκόπια, που πραγματοποιούσε η άνω εταιρεία, απαλλασσόταν του ΦΠΑ σύμφωνα με το άρθρο 24 παρ.1 ε του Ν 2859/2000  (κώδικα ΦΠΑ), ο οποίος προέβλεπε ότι «απαλλάσσονται από το φόρο…. η παροχή  υπηρεσιών στις οποίες περιλαμβάνονται οι μεταφορές  και οι βοηθητικές εργασίες τους, εφ όσον οι υπηρεσίες αυτές συνδέονται με εξαγωγές αγαθών…», δεδομένου ότι οι υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία εκμετάλλευσης του αγωγού   αφορούν  μεταφορά αγαθών (πετρελαίου) που εξάγονται σε τρίτη χώρα.

Υπήρχε όμως και η άποψη ότι εφαρμόζονται τα άρθρα του κώδικα ΦΠΑ περί παροχής υπηρεσιών εκμετάλλευσης  ακινήτων, αφού ο αγωγός είναι ακίνητο.

Το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους- στο οποίο αποστείλαμε σχετικό ερώτημα  με  δική μου πρωτοβουλία  , κατέληξε στην άποψη ότι « δεν ενδείκνυται η απάντηση επί του ερωτήματός»   μας επειδή είχαν ήδη εκδοθεί καταλογιστικές πράξεις.

Μετά ταύτα η αμφισβήτηση λύθηκε νομοθετικά με προσθήκη ερμηνευτικής διάταξης,  σύμφωνα με την επικρατούσα άποψη των Υπηρεσιών του Υπουργείου, αλλά  και το σχετικό πλαίσιο της υφιστάμενης ευρωπαϊκής νομοθεσίας και με τον Ν. 3943/31-3-2011 που αφορά αποκλειστικά θέματα του  Υπουργείου Οικονομικών,    προστέθηκε εδάφιο στο άρ. 24 παρ 1 περίπτωση ε,  του κώδικα ΦΠΑ, από τότε που ίσχυσε, το οποίο προβλέπει ότι: «Ως μεταφορές για την εφαρμογή του προηγούμενου εδαφίου νοούνται και οι μεταφορές αγαθών μέσω αγωγών ή η παροχή πρόσβασης σε τέτοιους αγωγούς».

Διευκρινίστηκε δηλαδή το αυτονόητο.  Αυτονόητο το οποίο κάποιοι ελεγκτές περιέργως ηρνούντο να αντιληφθούν.

Ενώ   εκκρεμούσε για ψήφιση στη Βουλή ο άνω διευκρινιστικός νόμος, ο Προϊστάμενος της Δ.Ο.Υ. ΦΑΕ Θεσσαλονίκης ζήτησε από το Υπουργείο να πληροφορηθεί την εξέλιξη του θέματος. Επιβεβαιώσαμε ότι πράγματι το θέμα ρυθμίζεται με σχετική διάταξη στο υπό ψήφιση νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών και δεν θα υπάρχει πλέον οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι οι εξαγωγές Πετρελαίου μέσω αγωγού απαλλάσσονται από τον ΦΠΑ , όπως απαλλάσσονται οι εξαγωγές πετρελαίου με βυτία, τρένα και πλοία.

Ούτε δώσαμε εντολή να μην προχωρήσει ο έλεγχος , ούτε υπήρχε λόγος να δώσουμε , αφού με τον σχετικό διευκρινιστικό νόμο,  λυνόταν το θέμα οριστικά , δηλαδή από τότε που ίσχυε ο κώδικας ΦΠΑ.

Ο καταγγέλλων, ο οποίος πραγματοποιούσε ήδη  έλεγχο στη συγκεκριμένη  εταιρεία εκμετάλλευσης του αγωγού  ,  αν και γνώριζε το νομοσχέδιο  που είχε κατατεθεί στη Βουλή, αφού ο ίδιος παραθέτει το ψηφισθέν άρθρο στην έκθεση ελέγχου που συνέταξε,     με αδιευκρίνιστη-περίεργη  εμμονή,   λίγες   μέρες πριν την ψήφιση του νόμου,  συνέταξε έκθεση ελέγχου και καταλόγισε ΦΠΑ για τις εξαγωγές πετρελαίου προς τα Σκόπια, επιχειρηματολογώντας μάλιστα ότι ακόμα και αν ψηφιστεί ο νόμος  θα είναι αντισυνταγματικός .

Αυτή είναι η πραγματικότητα και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του».

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

102 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

  1. «……… συνεπεία παρεμβάσεως στην διαδικασία του τότε υφυπουργού οικονομικών κ. Δημητρίου Κουσελά……»

   Για δες ρε κάτι πράγματα. Το ίδιο επώνυμο έχει και το ίδιο όνομα με αυτό που μου είπε ο ΚΥΠΑΤΖΗΣ που με πήρε τηλέφωνο να με απειλήσει ότι θα χάσω την δουλειά μου, αν συνεχίσω να μιλάω !!!!!!!!!!

   Μήτσοοοοοοοο τώρα η σειρά μου. ΓΙα την ακρίβεια, Μήτσο και Μήτσο.

   Μου αρέσει!

  2. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

   O Υπουργός Οικονομιας ομως,τυνχανει να ειναι μελος της goldmansucks συμοριας της Τροικα και των μνημονιων που επεβαλε να ψηφισουν οι πολιτικοι μας(δηλαδη τους φορους και τα κοψιματα δωρων,επειδη στην ευρωπη πειραμε ?ccc?απο εναν οικο ευγενειας<-μ'αυτη τη λογικη το λεω)οπου οι δευτεροι,ανηκουν στην ιδια παρεα.Σε τι πιστευουν αραγε οι κύριοι αυτοι,και όσοι αλλοι τους στηριζουν?
   Την αναπτυξη θα την φερουν τα λευκα περιστεροχελιδωνα..
   Την πρασινη αναπτυξη,τα πρασινα αλογα..
   Την σκληρη πραγματικοτητα,οι απανθρωποι φοροι και χαρατσια..
   Ιουνιος κοντοζυγωνει,και κλεινει η βουλη,λογω διασκεδασης στα ποιο ξεφρενα μερη.Με το χαρατσι του Ιουνιου,στις διακοπες τους θα επενδυσουμε 🙂
   ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ,NA EXETE ΕΝΑ ΞΕΦΡΕΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

   Μου αρέσει!

  3. Κανένα κόμμα και κανενας ανθρωπος δεν έχει τη λύση.Όλα είχαν και έχουν προγραμματιστεί προ πολλού!
   Στην εξουσια υπαρχει,συνεργεια,συνευθύνη και συγκαληψη,από τους γνωστους-αγνωστους,απανταχού παρόντες,σε κάθε σκαλοπατι της (εξουσιας)..
   Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε,κι ακομα δεν εχουμε φτασει στα δυσκολα.Για την ωρα μας περιγελουν και μας ψεκαζουν,μας ταιζουν με μεταλλαγμενα ,χλωριο και φθόριο,μας εμβολιαζουν απο μικρη ηλικια με δυνατα χημικα,Απαγορευσαν την παραγωγή Ζαίας το 1928,που καλλιεργούσαμε απ τα αρχαια χρονια.
   Μας καθαριζουν,αργά,αλλά σταθερα,αυξάνοντας τις αρρωστιες,π.χ. αυτισμο,συνδρομο down,καρκίνους και λοιπα.
   Μας άλλαξαν το DNA,μας έμαθαν να μην σκεφτόμαστε,μας κατεντησαν σκλαβους.
   Και το χειροτερο ειναι πως,αν και τα ξερουμε,δε θελουμε να τα πιστεψουμε,ακόμη και αν τα βλεπουμε γύρω μας..

   Μου αρέσει!

   1. Και σήμερα,προέκυψαν κι άλλα..
    Πολλά μαζι..Πάλι καλά που ήταν απ την Ζαχάρω και δεν ήταν απ τα αεροψεκάσματα…

    Μου αρέσει!

 1. Οσο αργεί τό κρέμασμα ΟΛΗΣ τής συμμορίας,τόσο μεγαλύτερη ζημιά θά κάνουν,αυτά τά αποβράσματα τής πολιτικής….

  Μου αρέσει!

 2. Ακόμα μία φορά, ο «ηρωϊκός» εισαγγελέας διαβιβάζει μέ ηρωϊσμό τήν αναφορά πού τού διεβίβασε ο επίκουρος εισαγγελλέας Θεσσαλονίκης, στόν οποίον είχε διαβιβασθή η έκθεση τού ελεγκτή εφοριακού, ο οποίος τήν συνέταξε ΠΑΡΑΒΑΙΝΟΝΤΑς τήν εντολή τών προϊσταμένων του,
  προκειμένου νά διαβιβασθή ……

  Μου αρέσει!

  1. «Παραβαίνοντας την εντολή των προϊσταμένων του» που την δίνουν με την μίζα βαθειά χωμένη στον κώλο.
   Όταν ο προϊστάμενος είναι ένα @ρχίδι που που μιζώνεται όχι μόνο κάθε εντολή του πρέπει να παραβαίνεται αλλά πρέπει Ο ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΑΙ ΦΥΛΑΚΗ.

   ΟΛΟΙ ΟΦΕΙΛΟΥΝ ΝΑ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ
   Π-Α-Ρ-Α-Β-Α-Ι-Ν-Ο-Υ-Ν ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤ’ @@ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΥΣ.
   ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΝΑ ΑΠΕΙΘΑΡΧΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΒΑΤΖΩΣΑΝ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΛΗΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
   Εδώ δεν τους αξίζει απλώς απειθαρχία, τους αξίζει λιντζάρισμα, αλλά είμαστε πολύ ήπιοι άνθρωποι. Αν ήταν αλλού οι «προϊστάμενοι» θα είχαν γίνει τούμπανο στο ξύλο.

   Ο άθλιος Κουσελάς δεν τα έκανε αυτά μόνος του.
   Όταν τα κάνει το δεξί χέρι του υπουργού σημαίνει ότι ΤΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ.
   Αυτό βαρύνει και τον αλήτη τον παπακωνσταντίνου και τον αρχιαλήτη τον πρωθυπουργό του.

   Καταφέρνουν και σε πληρώνουν οι κωλοφασίστες του πασοκ για να γράφεις πίπες «νομιμοφροσύνης» στους κλέφτες; Η ληστοσυμμορία τους έχει τελειώσει ό,τι και να κάνουν έχουν τελειώσει. ΨΟΦΙΜΙΑ.

   Μου αρέσει!

 3. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ!!!!!!!!!

  ας καθησουμε κ αλλο πιο αναπαυτικα στο πεζοδρομιο στο μελλοντικο μας σπιτι ελληναρα μου πιασε το παγκακι γιατι θα το προλαβω εγω ετσι που παει το πραγμα.
  πληρωσαμε με τους μισθους μας, με τις συνταξεις μας, με τις αποταμιευσεις μας τωρα ηρθε κ η σειρα των σπιτιων μας γι αυτο σου λεω πιασε το πεζοδρομιο γιατι στο τελος ουτε εκει θα βρουμε να πιασουμε τοπο.

  εν τω μεταξυ ας χαριζουν αυτοι προστιμα ΑΦΟΥ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ ΠΑΝΩ ΜΑΣ. ΠΟΣΑ ΠΗΡΕ Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ? Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ? ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΣΕ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΟΥ?
  δε φταινει αυτοι ελληναρα μου ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ ΤΡΕΧΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΟΜΟΤΑΓΗΣ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΚΡΑΤΙΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ.
  ΛΑΤΣΗΣ, ΣΑΛΛΑΣ, ΚΟΥΣΕΛΑΣ, Κ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Κ ΦΙΛΟΙ ολοι μια χαρουμενη παρεα κ εμεις?

  χτυπα κ αλλο μ αρεσει ειμαι μαζοχα κ αλλο κ αλλο αντεχω μ αρεσει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Το πασίγνωστο λαμόγιο Κουσελάς, είναι κατασκεύασμα του άλλου πασίγνωστου ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟΥ του Πρωτόπαπα που τον άφησε στην θέση του στην ΟΤΟΕ, όταν έγινε βουλευτής.

  Πρωτόπαπας – Τσουκάτος βασικά μέλη της συμμορίας που βοήθησαν τον Σημίτη να γίνει αρχηγός του ΠΑΣΟΚ.

  Πρώτο χέρι εκσυχρονιστής λοιπόν ο Κουσελάς, και φυσικά προστατευμένος από τον Αντωνάκη, λόγω πρότερου ανέντιμου βίου του καταστροφέα της Ν.Δ.

  Μου αρέσει!

   1. Και η υπόσχεση για αναδρομική ρύθμιση από το 2000 αποδεικνύει ότι ο βενζινάς ανήκει στην διαχρονική Μαφία του εκσυχρονισμού, που τώρα δόθηκε η ευκαιρία να τον τακτοποιήσουν.

    Μου αρέσει!

 5. Που είναι ρε παιδιά όλοι εκείνοι οι λαλίστατοι αναλυτές που μίλαγαν για τον ……»κουρασμένο» τον διεφθαρμένο, τον λίγο, Καραμανλή, που έπρεπε να φύγει για να μπορέσει να δώσει …….νέα πνοή στην ελληνική οικονομία ο Ζαβός της Μαργαρίτας; Που είναι η κ. Μακρή στον τότε Alter που μιλούσε για την αναγκαιότητα της απομάκρυνσης Καραμανλή, και της επιλογής της ……πράσινης ανάπτυξης; Που είναι ο κύριος Μίχαλος που με στόμφο ζητούσε την αλλαγή της κυβέρνησης για την ………νέα αρχή της κυβέρνησης που θα έφερνε την ανανέωση και την επανεκκίνηση της οικονομίας; Που είναι όλοι αυτοί οι ηλίθιοι νεοέλληνες που πίστεψαν στο …..λεφτά υπάρχουν και την ευδαιμονία του επιδόματος αλληλεγγύης που έδωσε ο Ζαβός τους πρώτους μήνες της κυβερνητικής πορείας, από τα χρήματα που είχε πάρει ο Καραμανλής με δανεισμό για τις ανάγκες του κράτους από τις αγορές με επιτόκια που θα κάνουμε χρόνια να δούμε; Που είναι όλοι αυτοί που αισθάνονταν δικαιωμένοι από το άνοιγμα του ελλείμματος στο 15% που ήταν και η αφορμή για να μπορούν να ξεκινήσουν το πλιάτσικο στην Χώρα οι πάτρωνες του Ζαβού; Που είναι όλοι αυτοί οι διαμορφωτές γνώμης που μίλαγαν για την επιτυχία της Χώρας που πήρε το μεγαλύτερο δάνειο; Που είναι όλοι αυτοί που πανηγύριζαν για την βράβευση του ηλιθίου Ζαβού ως μέγα στοχαστή από τις τράπεζες των δανειστών;
  Μάλλον ζουν και απολαμβάνουν τους καρπούς των έργων τους , το αντίτιμο της προδοσίας τους! Τα δικά τους τριάκοντα αργύρια, την δικής τους συμβολή στην διάλυση της πατρίδας έναντι κάποιου αντιτίμου.
  Η Ιστορία θα τους κατατάξει εκεί που πρέπει.

  Μου αρέσει!

  1. Τι να το κανεις που η ιστορια θα τους καταταξει εκει που πρεπει ?
   Ο κοσμος πεινα και ολοι αυτοι περνουν καλα και μας χλευαζουν…

   Την Ελλαδα την ρημαζουν, την καταστρεφουν… το ιδιο και τους Ελληνες…

   Μου αρέσει!

   1. Η επιλογή των Ελλήνων ήταν με απόφαση τους το 2009! Αυτοί και μόνο αυτοί ήταν υπεύθυνοι για την ψήφο τους! Αρκετά με τις ευθύνες των άλλων, ας σκεφτούμε τις δικές μας ο καθένας χωριστά και μετά βλέπουμε για τους άλλους!

    Μου αρέσει!

   2. Τρελλακια
    μου εδωσες την λυση που εψαχνα !

    Βρηκες την τιμωρια !
    Η ιστορια θα τους τιμωρησει μετα απο 50 χρονια !!!

    Ειπα και εγω, γινεται να μην υπαρχει τιμωρια ?

    Θα τους τιμωρησουν τα πακιστανα !

    Μου αρέσει!

  2. Μπραβο ρε τρελλακια,+10000000.Και να σκεφθεις και ολα αυτα που εγιναν επι εποχης Καραμανλη,που ουτε σε ταινια δεν τα βλεπουμε.Πτωση ελικοπτερου με τον Αρχιεπισκοπο,αεροπλανο Κυπριακο,να πεταει ανεξελεγκτα πανω απο την Αττικη,φωτιες σε ολη την Ελλαδα,παρακολουθησεις τηλεφωνων,αποπειρες εναντιον της ζωης του,για να ερθει το παιντι που επεφτε απο το ποδηλατακι.

   Μου αρέσει!

  3. ψιτ….Τρελλάκια…μην ξεχνιόμαστε…ο κουρασμένος έφερε τον Αντωνάκη στη ν.δ ύστερα από 11 χρόνια ταβανοθεραπείας! μην αρχίσω για τα ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ…άιντε!!!

   Μου αρέσει!

   1. Ψιτ άγιε, κάνε μας την χάρη και άσε τα trollαρίσματα! Υπήρξε εσοκομματική δημοκρατική διαδικασία που αποφάσισε τον αρχηγό με ψήφους! Νίκησε ο Σφουγγαράκης και τέλος τα ……..στοιχεία παραφιλολογίας που λες! Ο Σφουγγαράκης ήταν μια επιλογή, που κέρδισε!
    Για το ναι σε όλα έχω ξαναπαντήσει και παλαιότερα αλλά ως συνήθως όταν γίνονται ……σκούρα τα πράγματα γίνεσαι καπνός!
    Άιντε λοιπόν μουσαντέ άγιε, να διαβάσεις παλαιότερες αναρτήσεις και τα λέμε μετά!

    Μου αρέσει!

   2. @Τρελλάκια
    με την ίδια εσωκομματική δημοκρατική διαδικασία θα επανέλθει κι ο Καρατζαφέρης??? προφανώς….αφού ξεχείλησε η δημοκρατία εκεί στη ΝΕΑ δημοκρατία…

    Μου αρέσει!

   3. @Άγιε
    Έχεις επικεντρώσει στο εσωκομματικό οπότε ειλικρινά ΔΕΝ με ενδιαφέρει! Η ΝΔ πάει ολοταχώς προς διάλυση αν ακολουθήσει την ίδια νοοτροπία, οπότε έχω πάψει να ενδιαφέρομαι για αυτήν την ΝΔ! Αν θα γυρίσει πίσω ο Καρατζοφύρερ ή όχι ποσώς με ενδιαφέρει αφού πια δεν με ενδιαφέρει το σύνολο της παρούσας ΝΔ υπό σφουγγαράκη! Όταν λοιπόν αποχωρήσει ο κομανέτσι ίσως τότε που θα έχουμε νέες καταστάσεις στην κεντροδεξιά παράταξη του Καραμανλή, τότε θα ξανασχοληθώ με αυτούς!

    Μου αρέσει!

   4. @Τρελλάκια
    πολλή και μεγάλη μου σκασίλα για τα εσωκομματικά τους…κι ούτε νοιάστηκα ποτέ!! περιμένεις κι εσύ δηλ. να γυρίσει ο ΚΚβ?
    και τι θα γίνει ρε μεγάλε όταν θ αρχίσουν πάλι να τον απειλούν? θα ξανακάνει κακάκια και θα μας παραδώσει σε κανένα Τσιπράκι? σε Αλαβάνο? πού? δεν υπάρχουν Ηγέτες! τελεία και παύλα! τι κεντροδεξιά και κουραφέξαλα μου λες…ούτε ιδεολογίες υπάρχουν…πέθαναν!!

    Μου αρέσει!

   5. Από πότε η δημοκρατική διαδικασία της προσφυγής στις κάλπες είναι …..,κακάκια; Από που στοιχειοθετήτε η άποψη σου; Από πότε η δημοκρατική απόφαση του λαού, μέσω των εθνικών εκλογών είναι ….παράδοση; Καταλαβαίνω πως ο …….αχταρμάς, το τσουβάλισμα όλων βοηθά την απολιτίκ ιδεολογία που πρεσβεύεις αλλά η προεκλογική πορεία του Κ. Καραμανλή το 2009 έδειξε πια πως δεν είναι όλοι το ίδιο! Σιγά-σιγά ο λαός το βλέπει και το καταλαβαίνει! Λίγη υπομονή μόνο χρειάζεται!

    Μου αρέσει!

  4. αυτό το παλιοτόμαρο που τους προστατεύει, πόσο και πως πρέπει να τον τιμωρήσουμε; που συνεχίζει

   με πάθος το εγκληματικό έργο τους την καταστροφή της Ελλάδας;

   πότε γμτ θα δικαιωθούμε, να τον δούμε κι αυτόν να πληρώνει για την προδοσία του, πότε;

   Μου αρέσει!

   1. αυτόν που αν ήταν άνδρας και είχε λόγο, θα βρίσκονταν τώρα φύλακή το ζαβάδι που άνοιξε

    την πόρτα στον εχθρό και κατέστρεψε το σύμπαν, το σαμαρά που συνεχίζει ακάθεκτος το ξέσκισμα της Ελλάδας

    Μου αρέσει!

 6. ΜΑΓΚΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ Ε????????????????//

  Δημοσθενης

  Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Wednesday, May 15, 2013 10:30 AM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ – ΒΟΜΒΑ ΠΕΠΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

  olympiada posted: «ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ – ΜΑΜΟΥΘ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ. Δεν θα πιστέψετε αυτά που θα διαβάσετε. Το θράσος είναι αδιανόητο. ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΑΝ ΜΠΙΖΝΑΔΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. Την ίδια στιγμή, ο Παπανδρ»

  Μου αρέσει!

 7. το κακο ειναι οτι θα κουκουλοθουν ολα αυτα φευγοντας ,και εμεις που προσπαθουμε θα ξαναπεσουμε απο τα σηνεφα …ποιος πηστευη οτι θα υπαρχη σηνεχεια για να κλησουν μεσα τους απατεονες που εχουμε και μας ρημαζουν σαν λαο και ξεπουλανε οτι υπαρχη στην ελλαδα .μια ειναι η λυση να ξεσςηκοθη ο κοσμος ,η να μπη ο στρατος και ν α τους μαζεψη ολους σορηδον και να τους στηση στα εξη μετρα ,αλιος μην περημενουμε να γινη η ελλαδα χωρα ,καλος κακος μονο ετσι αλλιος θα μηνουμε στα ονειρα και θα σηνεχησουμε να χανουμε τοσο αδηκα πατριοτες μας ……

  Μου αρέσει!

 8. Και εγω ρωταω;Πως απευθυνονται στον εισαγγελικο λειτουργο νουθετωντας τον να καθυστερησει την υποθεση;Γιατι ο εισαγγελικος λειτουργος συνομιλει μαζι του για την υποθεση;

  Μου αρέσει!

 9. Ο/Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ... ΕΝΑ “ΚΟΜΜΑ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΈΝΟΥ, (ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ) λέει:

  ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ Η ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑ
  ….
  ..
  ..
  ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ
  ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ ΥΠ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ.

  Μου αρέσει!

  1. είσαι σάχλας και γελοίος κάνε καμιά άλλη δουλειά και μη πιάνεις τη Γεωργαντά στο στόμα σου,

   δες τον καρατζαφύρερ που επιστρέφει στο μαντρί μετα πιρουέττας

   Μου αρέσει!

  2. Είσαι βαθιά νυχτωμένος,όσον αφορά στην ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ! Και σου το υπογράφω επωνύμως.
   Η ΚΥΡΙΑ ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ… Αλλα και σε κανενα συστημικο κόμμα!
   Έχει κάνει την δική της ΥΠΕΡΒΑΣΗ ως ΕΛΛΗΝΙΔΑ!

   Μου αρέσει!


   1. Kai ayto ti einai re karntasia ???

    Η Ζωή Γεωργαντά στους ΑΝΕΛ

    Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από τη Ρόδο όπου βρίσκεται για το προσυνέδριο του κινήματος στο Νότιο Αιγαίο, η κ. Ζωή Γεωργαντά της ΕΛΣΑΤ, έπειτα από πρόταση που της έκανε ο ίδιος, εντάσσεται στους Ανεξάρτητους Έλληνες και αναλαμβάνει οικονομική υπεύθυνη του Ινστιτούτου Ανεξάρτητων Ελλήνων.

    anexartitos.net

    Μου αρέσει!

 10. Της Δήμητρας Μάνη από το capital.gr – Όχι απλά επιμένει στην αποκάλυψή του ότι έχει παραδώσει εδώ και μήνες (και στον πρωθυπουργό) λίστα με 3.800 φυσικά πρόσωπα που οφείλουν τουλάχιστον ένα εκατομμύριο ευρώ έκαστος στο Δημόσιο, αλλά δίνει και συνέχεια. Μιλώντας στο Capital.gr ο κυβερνητικός βουλευτής και υφυπουργός Οικονομικών μέχρι τον ανασχηματισμό του Ιουνίου Δημήτρης Κουσελάς, αναφέρει πως όσα κατήγγειλε σήμερα στο ΚΤΕ ΠΑΣΟΚ, παρουσία του Ευ. Βενιζέλου, τα είχε πει και στην τελευταία συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας υπό τον πρωθυπουργό.

  «Κάθε φορά που το έλεγα μου απαντούσαν ‘θα το δούμε’», προσθέτει.
  Ο κ. Κουσελάς επικαλείται μάλιστα τον νόμο 3943 που ψηφίσθηκε πρόσφατα, σύμφωνα με τον οποίον τα ονόματα όσων οφείλουν στο Δημόσιο άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ πρέπει να δημοσιοποιούνται όταν συμπληρωθεί χρόνος από την άρνηση πληρωμής. «Η προθεσμία για τους περισσότερους έληξε τον Ιούλιο, οπότε θα έπρεπε να είχε κινηθεί η διαδικασία και να είχε δοθεί η άδεια από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων», τονίζει.
  Διευκρινίζει δε, ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται μόνο στη μη δημοσιοποίηση των ονομάτων, αλλά στο ότι δεν έγιναν οι αναγκαίες ενέργειες για την είσπραξη των ποσών –για παράδειγμα, «να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί των οφειλετών και να εξοφληθούν μέσω αυτών τα χρέη». «Δεν γίνεται από τη μια να κόβεται το ηλεκτρικό ρεύμα σε όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και από την άλλη να μη μπορούμε να εμφανίσουμε μια μικρή, έστω, πρόοδο στην αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής», σημειώνει.
  Διευκρινίζει δε ότι τα εν λόγω ποσά στα οποία αναφέρεται είναι εισπράξιμα και δεν αφορούν… τα «φαληρημένα» που δημοσιοποιήθηκαν προσφάτως από το υπουργείο Οικονομικών.
  Οσο για τις υπόνοιες που άφησε πως έμεινε εκτός κυβέρνησης εξαιτίας αυτής της επιμονής του, περιορίζεται στην επισήμανση ότι «συγκρούστηκε με συμφέροντα» όταν έθεσε επιτακτικά το θέμα.
  Αξίζει να σημειωθεί ότι, εάν οι καταγγελίες του πρώην υφυπουργού είναι αληθείς, τότε το «εισπράξιμο» ποσόν αυτών των οφειλετών ξεπερνά τα 3 δισ…
  olympia

  Μου αρέσει!

   1. Φωτεινή η φαυλοκρατία έχει διαβρώσει για τα καλά την πολιτική ζωή της χώρας. Απο το τέλος 2011 οι δύο εισαγγελείς καταγγέλουν παρεμβάσεις στο έργο τους, μην ξεχνάς ποιούς φακέλλους χειρίζονταν, ΕΛΣΤΑΤ (Γεωργίου, «κανένας δεν θα με αγγίξει»), δανειοδοτήσεις κομμάτων, λίστα Λαγκάρντ, έχουν ήδη πάει τριάντα δικογραφίες στην εισαγγελία εφετών και θα στείλουν κι άλλες. Το έργο τους, Πεπονή, Μουζακίτη δεν πρέπει να αμαυρωθεί απο τους ισχυρούς πολιτικούς-οικονομικούς διεφθαρμένους παράγοντες που στήνουν τρικλοποδιές. Δεν βλέπεις οτι βάλανε εισαγγελέα διαφθοράς «έλα Ελένη» για να ψαλιδίσουν τις αρμοδιότητές τους; Αλλα τί να λέμε αφου ξέρουμε καλά οτι ενας ή δύο κούκκοι δεν φέρνουν την Ανοιξη..

    Μου αρέσει!

   2. Ρολοι,η διαφθορα πλεον δεν καταπολεμειται παρα μονον «με φωτια και τσεκουρι στους κλεφτες».
    ομως,εγω θυμαμαι την επιχειρηση καθαρα χερια στην Ιταλια.
    κι εκει οι χειροπεδες ειταν στο καθημερινο προγραμμα.
    εδω ολο κατι «πορισματα»παραδιδουν…
    εγω απο την αρχη,δεν σου κρυβω,οτι δεν περιμενα τιποτα.
    και δυστυχως,επιβεβαιωθηκα….

    Μου αρέσει!

 11. ενας τετοιος ειναι πληροφοριοδοτης των κυβερνωντων μας και τακιμι σκοπιανου μεγαλοπολιτικου
  ναι τα ξεραμε
  ειναι μαφια ομως φοβασαι να μιλησεις εαν εχεις οικογενεια

  Μου αρέσει!

 12. Ρε τρελλακια, εξηγησε μου ενα πραμμα, εμενα του χαζου :
  Πως γινεται ΚΑΘΕ «εσοκομματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ διαδικασία» να οδηγει σε αναγορευση ΗΓΕΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ;;
  Σε ολα τα κομματα, βεβαιως βεβαιως !!
  Ολοι στο ιδιο αεροπλανο επαθαν vertigo;; … συμπτωση;; τι;;

  Μου αρέσει!

  1. Απλά το επίπεδο των οπαδών είναι ανάλογο των ηγετών! Οι οπαδοί είναι εύκολος στόχος, που δεν έχουν καμία σχέση με τους επαγγελματίες πολιτικούς! Δεν γνωρίζουν τι παίζει πίσω από τις …….κουρτίνες!

   Μου αρέσει!

   1. Τρελλάκια, οι «ΕΣΟΚΟΜΑΤΙΚΟΙ» δεν ειναι «οπαδοι», σαν π.χ. εμένα και εσένα!
    Και οι «εκ των εσω» γνωριζουν ή είναι αρκετά υποψιασμένοι. Αλλα εχουν μερτικό!!!!

    Μου αρέσει!

   2. @πλατεία Βάθης
    Οι καθαρά εσωκομματικοί φίλε μου δεν είναι οπαδοί! Είναι τα γνωστά κοματόσκυλα που θέλουν και έχουν συμφέρον από την εκάστοτε ηγεσία. Είτε οι ψηφίσαντες τον Σφουγγαράκη, είτε τον Ζαβό απλά ΔΕΝ γνώριζαν τα εσωτερικά σε μεγάλο βαθμό. Σίγουρα κάποιοι από αυτούς γνώριζαν αλλά θεωρώ πως ήταν λίγοι. Το μεγάλο ποσοστό απλά ακολούθησε την επικρατούσα άποψη που είχαν δημιουργήσει τα ΜΜΕ. Συμφωνώ λοιπόν με το σχόλιο σου αλλά θεωρώ πως οι ………..υποψιασμένοι είναι λίγοι, με το μεγαλύερο ποσοστό των ψήφων να είναι κατευθυνόμενοι!

    Μου αρέσει!

  2. Θυμήσου πως ο ΓΑΠ είχε αντίπαλο τον εαυτό του και ο φτου-Σαμαράς είχε την Ντόρα και τον Πανίκα… κοινώς οι επιλογές του κατεστημένου ήταν ανύπαρκτες!

   Μου αρέσει!

  3. Σωστος ο Τ( και απο εμένα…
   Τρελλακια, οι «εσοκομματικοι» ειναι :
   1) Τα «στελεχη» (βουλευτες και συνεργατες τους) με ιδιο «ον-λαϊν» τραπεζιτικο λογαριασμο
   2) Λοιποι ΕΝΕΡΓΟΙ (αφισσοκολητες, γραμματεις κλπ), που τρωνε τα «λοιπα ψαχνα» των κοκκαλων που τους ριχνουνε.
   ΚΑΙ οι δευτεροι, ΑΦΟΥΓΡΑΖΟΝΤΑΙ… άλλο αν «κωφευουν» (τους εχω ακουσει και δει).
   Βεβαια, απο το «φαγοποτι» στην «προδοσια» ο δρομος ειναι -θεωρητικα- μεγαλος. Αλλα και ακολουθηθηκε ΜΕ ΣΥΝΕΠΕΙΑ επι 10ετίες!! ..και εφτασε στο τέλος του, ηταν φως-φαναρι.
   Ακόμα και εγω που δεν ανηκω πουθενα την «εβλεπα» την δουλεια !!

   Μου αρέσει!

 13. Μα τι έκανε ο ανθρωπάκος;
  Ότι κάνουν υπουργοί και υφυπουργοί Οικονομικών στην Ελλάδα τουλάχιστον τα 10-15 τελευταία χρόνια.
  ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΟΡΟΪΔΑ!
  Σήμερα, εντάξει, το έχουν παρακάνει, και κάθε μέρα γίνονται και πιο αδηφάγοι.

  Μου αρέσει!

 14. Εχει ανακαλυφτει το μπαρουτι κυριοι. Ακομα απο την «κυρια» με τα ματια εξω απο το πισωκολητο περιμενετε;

  Μου αρέσει!

 15. Εμ υπουργοί είναι άμα θέλουνε βάζουν μια προαγορασμένη περιοχή από τους αυτοφοράκιες τους στο σχέδιο και κονομάνε. Αν είναι καναλάρχες επιβάλουν στον κόσμο τον εμβολιασμό τους αφού πριν έχουν φροντίσει οι αυτοφοράκιδές τους να αποκτήσουν την διάθεσή των εμβολίων από τον εοφ και πάει λέγοντας. Λοιπόν αν δημιουργούσαν σύγχρονο κτηματολόγιο με ρευστοποιούμενες αντικειμενικές αξίες από κρατική τράπεζα γης. Μετά αφήνανε κάποιο πανεπιστήμιο να εφαρμόσει σε ολοκληρη την Ελληνική επικράτεια ολοκληρωμένο σύστημα crm παρόμοιο με το facebook προσφέροντας καρτέλα – μερίδα σε όλους τους Έλληνες πολίτες (οπλίτες). Μέσω του crm θα λαμβάνατε μέρος στις αποφάσεις ολόκληρη η Ελληνική κοινωνία και μέχρι να τελείωναν την αναζήτηση του νομοθετικού έργου. Να δημιουργήσουν βάση δεδομένων με όλες της ανθρώπινες πράξεις να βαθμολογήσουμε θετικώς η αρνητικώς από όλους και μέσω ενός ιδιότυπου point system να άνοιγαν η έκλειναν την πόρτα των σωφρονιστηρίων οι λειτουργοί της δικαιοσύνης σαν το Κύριο Πεπονή. Ο κόσμος μας θα ήταν καλλίτερα. Στο τέλος αυτό θα γίνει να μου το θυμηθείτε. Τώρα ξεψυχούν όλοι όσοι προσπαθούν να κρύψουν την κακία τους. Φως Φανάρι.

  Μου αρέσει!

 16. ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ ΠΟΥ ΧΆΡΙΝ ΑΥΤΟΥ ΕΥΗΜΕΡΟΎΜΕ ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ?
  ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΙΜΟΙ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑΙΟΙ ΚΕΝΤΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΕΞΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
  ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΡΠΑΤΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΦΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
  ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΣΕΓΓΟΝΑ ΜΑΣ.

  Μου αρέσει!

 17. Ελάτε παιδιά με τον «ηρωικό εισαγγελέα».
  Έλεος πια.
  Ας μου πει κάποιος μια υπόθεση που να έφερε στο ακροατήριο ο ηρωικός εισαγγελέας.
  Όλο φήμες και πάλι φήμες και οι πολύχρωμοι παπαγάλοι να πετούν απο την χαρά τους και ο «ηρωικός» να ράβει το νέο του κοστούμι αυτό του βουλευτή.

  Μου αρέσει!

  1. Είναι σαφές πως δεν έχεις ιδέα από την διαδικασία. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, εξέδωσε ως όφειλε το κατηγορητήριό του και παραπέμπει τον Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ, για κακούργημα. Από εκεί κι ύστερα, την υπόθεση αναλαμβάνει ανακρίτρια και εισαγγελέας.
   Αυτοί θα αποφασίσουν τι πόρισμα θα εκδόσουν.
   Όλες τις υποθέσεις που ανέλαβε ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΠΕΠΟΝΗΣ, τις έχει φέρει σε πέρας.
   Έχε υπόψη σου όμως, ότι οι δικονομικές διαδικασίες είναι τέτοιες και έτσι φτιαγμένες, ώστε να καθυστερούν οι υποθέσεις τέτοιων σκανδάλων.
   Κακώς λοιδωρείτε τον ΚΥΡΙΟ ΓΡΗΓΟΡΗ ΠΕΠΟΝΗ.
   Κοινός νους χρειάζεται, αλλά παρά το όνομα που επιλέγεις για να σχολιάσεις, δεν φαίνεται να το διαθέτεις.

   Μου αρέσει!

   1. Μπράβο Πόπη, αλλα αυτα οι ειδησεογράφοι( !) δεν τα γράφουν, οτι τις έφερε εις πέρας. Εδω ο Μ.Παπαϊωάννου, πρωην υπ.Δικαιοσύνης ζητούσε να τον αντικαταστήσουν απο πέρισυ. Τους εχουν ασκηθεί αφόρητες πιέσεις απο παντού!

    Μου αρέσει!

   2. Δεν έχω λόγους να αμφισβητήσω
    το κύρος και το ήθος του κ Γ Πεπόνη
    ΑΛΛΑ
    Το:…‘έχει φέρει εις ….πέρας’…
    έχει διαφορά με
    Το:… ‘έχει φέρει στο…. ακροατήριο’
    (Κοινός νους 10.56)
    Ασφαλώς η παραπομπή Γεωργίου
    είναι ένα …βήμα
    Αλλά αν είναι… ‘εξασφαλισμένη’ η
    ‘επιστροφή’ με ‘πρόταση’…να ‘τεθεί
    στο αρχείο’ και γίνει ‘δεκτή αρμοδίως’
    τότε έχουμε …το πέρας…. το οποίο…
    δεν είναι ….το ακροατήριο

    Διότι ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ (και όλοι οι πονηροί
    το αποφεύγουν )
    ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ
    ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ
    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ
    Το παιγνίδι παίζεται στην …
    ‘Προεπισκόπηση’ Άμα φτάσει η υπόθεση
    στο ακροατήριο ‘Κλάψτα… Χαράλαμπε’
    (Παπαγεωργόπουλος)
    Πίσω από το …άκριτο του…βουλεύματος
    όσες πιέσεις έχουν ασκηθεί …βγαίνουν
    σαν ‘απωθημένα’ στην επιφάνεια και τότε
    οι αποφάσεις είναι ‘σκληρές’
    ΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΙΣΘΗΜΑ
    ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗ
    Όσο και αυστηρά να κριθεί από τρίτους
    Η απόφαση ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ
    ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΕΙ Η ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΤΗΣ
    (σε σχέση με τις ‘αποφάσεις’ της …
    Προδικασίας -…προεπισκόπησης)

    Μου αρέσει!

 18. Ο Κουσελας ηταν αποθηκαριος στην Εθνικη Τραπεζα,και κατεληξε υπουργος.

  ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

  Μου αρέσει!

 19. δυστυχως απο οτι φαινεται η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι πολυ κατωτερη των περιστασεων.
  τρανο παραδειγμα ο διωτης που ως ενας εκ των αδιαφθορων ανελαβε τα ηνια το σδοε και ταυτιστηκε απολυτα με τους πολιτικους προισταμενους του.
  μπορει να μας θλιβει η διαπιστωση των αδιεξοδων αλλα ετσι ειναι.
  σε αυτη τη χωρα επικεφαλεις ειναι προδοτες και δοσιλογοι…………ειναι σαν τη λερναια υδρα………

  Μου αρέσει!

  1. @ πολίτη, «… δυστυχως απο οτι φαινεται η ελληνικη δικαιοσυνη ειναι πολυ κατωτερη των περιστασεων…»
   Πρέπει, να διακρίνομε μεταξυ «εφαρμογης του Νόμου» και «απονομης Δικαίου». Εχουμε την δυστυχία ο ελληνόφωνος Νομοθετης να ειναι λαμόγιο και επι χρόνια να ΝΟΜΟΘΕΤΕΙ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ!!!!
   Η Ελληνικη Δικαιοσυνη υποχρεουται -καλως ή ΚΑΚΩΣ

   Μου αρέσει!

   1. ο ελληνας νομοθετης ειναι γνωστο λαμογιο. αλλα κι ο ελληνας δικαστης (αποδοτης δικαιου) δεν αποδεικνυεται καλυτερος. εως τωρα εχει να επιδειξει μονο καθυστερησεις και συμψηφισμους. ειναι επομενως πολυ μα πολυ κατωτεροι των περιστασεων…………

    Μου αρέσει!

   2. …δεν αποδειδει «Δικαιο» !!
    Απο διδει ΝΙΟΜΙΜΟΤΗΤΑ.
    Στης ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΕΣ πολιτειες ο Νομος τεινει να ειναι δικαιος.
    Οχι στην Ελλαδα !!

    Μου αρέσει!

 20. – Γελλας το μεγαλειο σου ***** Μπανανια 11 000 000 ιθαγενων *****
  με τρια (3) Ανωτατα δικαστηρια να ψιριζουν την μαιμου & να βολοδερνουν για την (αν)ορθη διανομη 2 ονων σανό

  -Στον Άρειο Πάγο σήμερα υπηρετούν ο Πρόεδρος, ο Εισαγγελέας, δέκα Αντιπρόεδροι, εξήντα Αρεοπαγίτες
  και δεκαοχτώ Αντεισαγγελείς του Αρείου Πάγου. = 90

  – ΣτΕ εκτός από τον Πρόεδρο του Δικαστηρίου, 10 Αντιπρόεδροι, 50 Σύμβουλοι (εκ των οποίων 8 σε θέσεις προβλεπόμενες από το Σύνταγμα ότι καταλαμβάνονται από δικαστές των διοικητικών δικαστηρίων), 55 Πάρεδροι και 42 Εισηγητές = 158

  – Ελεγκτικο Συνεδριο = 130

  90 + 158 + 130 = 378 – Τ ρ ι α κ ο σ ι ο ι ε β δ ο μ η ν τ α ο κ τ ω – εκατομμυριουχους διακοσμητες

  για να διατηρουν ως κορη οφθαλμου τον παγκοσμιο περιγελο του πλεον διεθαρμενου προτεκτορατου της γης

  ****************************************************************************************************************************************

  – ΗΠΑ 350 000 000 -Πλανητικη Υπερδυναμη- Ενα (1) Ανωτατο Δικαστηριο, Supreme Court με (9) ΕΝΝΕΑ Δικαστες

  ικανοι να διαφυλαττουν τις συνταγματικες ελευθεριες των συμπολιτων τους, και την θεση της χωρας στον κοσμο.

  ******************************************************************************************************************************************

  32 φορες πληθυσμος 350 000 000 ÷ 11 000 000

  378 ÷ 9 Δικαστες = 42 φορες

  42 φορες × 32 = 1 3 4 4 φορες περισσοτεροι δικαστες για να παραγουν τον απολυτο εφιαλτη των ιθαγελληνων

  Μου αρέσει!

  1. Η Ελλάς, ΔΕΝ είναι » – Γελλάς «, ούτε Μπανανία : Μιά χαρά χώρα είναι.
   Έχει ήπιο καιρό, έχει σπουδαία Ιστορία, έχει ωραίους κάμπους, άγρια ψηλά βουνά καί τόν ήλιο της νά χρυσολάμπει !

   Έχει καί μιά κατάρα : Κάτι γραβαττοφόρους σκατόγυφτους καί φυσικές ξανθιές KOLESTON τουρκοΓιούφτισσες, πού τήν κατοικούν εσχάτως, ασελγούν απάνω της καί καπηλεύονται, ζητιανεύοντας, τό όνομα τών αρχαίων κατοίκων της. Μέ προεξάρχουσα πολιτισμική τους ΑΡΕΤΗ, …τήν κλάψα !
   Σάν τήν Γιούφτισσα, πού τσιμπάει τό μωρό στήν αγκαλιά της γιά νά κλαίει,
   ώστε νά τήν λυπηθούν οι περαστικοί στήν ζητιανιά.

   Ζήτα της συγγνώμη, Intellinius, τής Ελλάδος.
   Καί ψάξε τά αίτια στά περιττώματα πού τήν κατοικούν.
   Στούς 30.000 νοματαίους – εντολείς τού Πρωτόππαπα καί τού Κουσελά, οι οποίοι επί 40 συναπτά έτη, (σαράντα, ρέέέέέέ, σαράντα !),
   έδιναν σαφείς εντολές στούς ανωτέρω καί στόν νύν αστέρα Τσουκαλά, νά δρούν όπως ακριβώς εντέλλοντο.

   Αθώος ο Κουσελάς ! ΠΑΜΨΗΦΕΙ .
   Αθώος ο Πρωτόπαππας ! ΠΑΜΨΗΦΕΙ .
   Αθώος ο Τσουκαλάς ! ΠΑΜΨΗΦΕΙ .

   Ένοχοι είναι οι εντολείς τους, επανειλημμένως, συνέχεια ρέ, ΣΥΝΕΧΕΙΑ,
   επί δεκαετίες, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ, τούς εξέλεγαν οι Γιούφτοι, κατενθουσιασμένοι μέ τίς επιδόσεις τους.

   Κι’ άν τυχόν έσκαγε μύτη κανάς σοβαρός υποψήφιος, αξιοπρεπής, τίμιος τραπεζιτικός, τό έτρωγε τό μαύρο σκοτάδι τό ανθρωπάκι, απ’ τήν καταφρόνια , τήν απαξίωση τό αγνόημα απ’ τόν αγνό Γυφτο-«Λαό», πού προσποιείται τόν ριγμένο …»Πατριώτη», ο Γύφτος .
   Καί η πιό τρανή απόδειξη τής πολιτισμικής Γυφτιάς, τής ανικανότητος αυτού τού «Λαού» , (ο Θεός νά τόν κάνη), είναι η λυσσαλέα εναντίωσή τους σέ κάθε είδους εξουσία, λές καί είναι δυνατόν νά υπάρξει Κοινωνία πολιτισμένων Ανθρώπων χωρίς ΕΞΟΥΣΙΑ.
   Αλλά οι Γύφτουλες – Γιούφτισσες, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΙΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ.
   Γουστάρουν γυφτομαχαλά, κι’ όποιος νάναι, νά κουμαντάρει, όποιος χορεύει καλύτερο τσιφτετέλι, νά κυβερνά. Καί η παρανομία, καί η απατεωνιά σύννεφο, επικρατούσα πολιτισμική κατάκτηση. ΑΠΕΙΡΩΣ Περισσότεροι οι απατεώνες απ’ τούς νομοταγείς. ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΛΗΝΕΣ !!!

   Μου αρέσει!

  1. Κανένα κόμμα δεν έχει τη λύση.Όλα είχαν και έχουν προγραμματιστεί προ πολλού!
   Στην εξουσια υπαρχει,συνεργεια,συνευθύνη και συγκαληψη,από τους γνωστους-αγνωστους,απανταχού παρόντες,σε κάθε σκαλοπατι της (εξουσιας)..
   Έχουμε πολλά ακόμα να δούμε,κι ακομα δεν εχουμε φτασει στα δυσκολα.Για την ωρα μας περιγελουν και μας ψεκαζουν,μας ταιζουν με μεταλλαγμενα ,χλωριο και φθόριο,μας εμβολιαζουν απο μικρη ηλικια με δυνατα χημικα,Σταμάτησαν την παραγωγή Ζαίας που απαγορεύτηκε το 1928.
   Μας καθαριζουν,αργά,αλλά σταθερα,αυξάνοντας τις αρρωστιες,π.χ. αυτισμο,συνδρομο down και λοιπα.
   Μας άλλαξαν το DNA,μας έμαθαν να μην σκεφτόμαστε,μας κατεντησαν σκλαβους.
   Και το χειροτερο ειναι πως,αν και τα ξερουμε,δε θελουμε να τα πιστεψουμε,ακόμη και αν τα βλεπουμε γύρω μας..

   Μου αρέσει!

   1. Η λύση θα βρεθεί μέσα από δραστικές και αδιανοητες αποφάσεις μεχρι τώρα .
    Εδω ο Σαμαρας δεν μπορεί να μαζέψει τους λαθραιους απο την γειτονιά του την ελλαδα θα σώσει ;

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.