Ο Στουρνάρας έβαλε δικό του πρόσωπο στο ΤΧΣ με μεγαλύτερο μισθό από τον προκάτοχό του! 15.000 τον μήνα για τον κ. Σκλαβούνη!

υποικ[1]Πλήρωνε τα χαράτσια Έλληνα και άσε τους άλλους να παίρνουν προκλητικούς μισθούς!

Σχεδόν 16 βασικούς μισθούς θα είναι οι μηνιαίες απολαβές του νέου Προέδρου του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, Χρ. Σκλαβούνη, που τον διόρισε χθες ο Γ. Στουρνάρας.

Το τιμόνι του ΤΧΣ θα κοστίζει 175.000 ευρώ ετησίως, δηλαδή 15.000 ευρώ το μήνα. Με τόσα τον έπεισε ο κ. Στουρνάρας να μη συνεχίσει τις επαγγελματικές δραστηριότητες στο Λονδίνο.

Ο προκάτοχος του κ. Σκλαβούνη, Ολλανδός Πολ Κόστερ που παραιτήθηκε τον περασμένο Μάρτιο, είχε ετήσιες απολαβές 100.000 ευρώ, σχεδόν 8.333 το μήνα. Έπειτα το Υπουργείο είχε προτείνει μείωση απολαβών στις 80.000 ευρώ, αλλά επειδή το φως στο τούνελ για την ελληνική οικονομία είναι κάτι παραπάνω από ορατό, δόθηκε αύξηση γι’ αυτή τη θέση.

Μια σκέψη σχετικά μέ το “Ο Στουρνάρας έβαλε δικό του πρόσωπο στο ΤΧΣ με μεγαλύτερο μισθό από τον προκάτοχό του! 15.000 τον μήνα για τον κ. Σκλαβούνη!

  1. Yπάρχουν χιλιάδες δημόσιοι υπάληλοι με τα κατάλληλα προσόντα για τη θέση και με τον νόμιμο μισθό του κλιμακίου τους.Ο συγκεκριμένος διορισμός είναι αυθαίρετος και άκυρος.O κ.Στουρνάρας συμπεριφέται σαν αδαής.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.