Συγκλονιστικές εικόνες και video του Ελληνικού Μοντέλου Ανάπτυξης…..

ATH04_GREECE__0515_11.limghandlerΠόσες φορές έχουμε ακούσει τις προηγούμενες ημέρες από τον Πρωθυπουργό και τους διαφόρους Κυβερνητικούς (και μη) τον όρο Greek success story. Η επιτυχία του Ελληνικού Μοντέλου δηλαδή….

Φαντάζομαι ότι θα είμαστε ένα οικονομικό μοντέλο, που θα είναι αντικείμενο αναφοράς – μελέτης στις απανταχού Οικονομικές Σχολές των Πανεπιστημίων της υφηλίου.

Ας δούμε λοιπόν σε φωτογραφίες από το Reuters, το Associated Press και το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τι έγινε σήμερα, έξω από το σταθμό του METRO, στο Μεταξουργείο, όταν οι πωλητές και έμποροι των Λαϊκών Αγορών, αντιδρώντας στην αλλαγή του καθεστώτος αδειοδότησης των Επαγγελματιών Πωλητών Λαϊκών Αγορών, μοίρασαν δωρεάν φρούτα και λαχανικά.

Δεν κρίνουμε την αντίδραση των πωλητών και των εμπόρων στην αλλαγή του νόμου από την Κυβέρνηση….Κρίνουμε τις εικόνες που προκαλούν το θαυμασμό, για την επιτυχία του Ελληνικού Μοντέλου….
Παρακαλώ να είσαστε ανοιχτόμυαλοι…. 
Τα σχόλια δικά σας…..

Και δώρο ένα video, από το Δελτίο Ειδήσεων του Alpha….. Φανταζόμαστε ότι κάποιοι θα ισχυριστούν ότι είναι στημένο….
Ορίστε… Το Ελληνικό Μοντέλο Ανάπτυξης, τώρα και σε video….

9 σκέψεις σχετικά με το “Συγκλονιστικές εικόνες και video του Ελληνικού Μοντέλου Ανάπτυξης…..

 1. ΟΙ αλήτες πολιτικοί-τραπεζίτες,ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ καί δέν τούς καίγετε καρφί……Ελληνα ξύπνα,επιτέλους….

  Μου αρέσει!

 2. τωρα συνοστίζονται για κρεμύδια και πατάτες στις εκλογές συνοστίζονταν για να φιλήσουν το χέρι Βενιζέλου και Σαμαρά…

  Μου αρέσει!

 3. Όταν (λέμε ΟΤΑΝ) έρθει ο Ψεκαμμένος σας θα του ταΐσει όλους , θα χορτάσουν ψωμί λέμε.

  Θα βρέχει λεφτά

  Και για κάτι που έγινε χθες, το βγάζεις σήμερα…

  Σας τσούζει ε????

  Μου αρέσει!

   1. Ο/Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ... ΕΝΑ “ΚΟΜΜΑ” ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΤΟΥ ΚΑΜΜΈΝΟΥ, (ΣΠΟΝΣΟΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ) λέει:

    FREE_LOVOTOMIMENOUS

    ΑΣΕ ΤΑ ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΞΕΛΕΝΚΤΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ…

    ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ ΑΡΕΣΚΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ.

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΙ ΤΟ ΜΑΖΕΜΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΑΡΓΑΡΑ….. ΤΟΤΕ.

    Μου αρέσει!

  1. Ο/Η ΒΟΡΙΔΗΣ: ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!!! (ξεφτίλα δίχως τέλος για τους χρυσαυγίτες της ΝΔ...) λέει:

   Όταν λες ψεκασμένος σε ποιον αναφέρεσαι;

   ΜΑΚΗΣ ΒΟΡΙΔΗΣ (βουλευτής ΛΑ.Ο.Σ., Ν.Δ. κλπ.)

   Ερώτηση προς τους Υπουργούς Περιβάλλοντος, Αμυνας και Υποδομών (2010)

   Σύμφωνα με πρόσφατο δημοσίευμα της εφημερίδας «Ελεύθερη Ωρα» κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών, διάφοροι επιστήμονες, ερευνητές και πολίτες,έχουν παρατηρήσει ένα συχνό και ταυτόχρονα ανησυχητικό φαινόμενο στους ουρανούς, και μάλιστα στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Πρόκειται για μεγάλου μήκους,πυκνές και λευκές ή υπόλευκες νεφελώδεις γραμμές οι οποίες ξαφνικά παρατηρούνται στον ουρανό της περιοχής.
   Από τα ευρήματα και τις γνώμες των ειδικών,έχει διευκρινιστεί ότι δεν πρόκειται για ψεκασμούς παρασιτοκτόνων (αφού αυτοί λαμβάνουν χώρα σε πολύ χαμηλό ύψος και πάνω από αγροκαλλιέργειες) αλλά ούτε και για υδρατμούς από αεριωθούμενα αεροσκάφη,αφού αυτοί ερχόμενοι σε επαφή με την ατμόσφαιρα, διαλύονται σύντομα,το πολύ εντός ολίγων λεπτών, χωρίς να αφήνουν κανένα ίχνος.
   Αντίθετα στην περίπτωση των παρατηρηθέντων αεροψεκασμών,οι μεγάλου μήκους πυκνές γραμμές, όχι μόνο δεν διαλύονται σύντομα αλλά αιωρούνται στην ατμόσφαιρα επί αρκετές ώρες και σταδιακά διαστέλλονται, δημιουργώντας λεπτά τεχνητά νέφη που μπορούν να καλύψουν μιας μεγάλης έκτασης περιοχή.
   Δεδομένου τους γεγονότος ότι υπάρχουν αρκετές φωτογραφίες και βίντεο που καταγράφουν αυτή τη δραστηριότητα πάνω από ελληνικές πόλεις είναι σε γνώση της Κυβέρνησης, αυτοί οι αεροψεκασμοί; Αν όχι,γιατί και αν ναι, ποια είναι η αποστολή τους και από ποιους διενεργούνται;
   Εντάσσονται οι ψεκασμοί στο πρόγραμμα της λεγόμενης «Γεωμηχανικής» που επικαλείται το δημοσίευμα, δηλαδή της τεχνικής παρέμβασης στη φύση για τον έλεγχο των κλιματολογικών συνθηκών;
   Ποια είναι η σύσταση του ψεκαζόμενου υλικού και από ποια αρχή έχει αδειοδοτηθεί η διενέργειά τους;
   Πότε άρχισαν, με τι πρόγραμμα εκτελούνται και πότε θα ολοκληρωθούν;

   enomenoi-ellines.blogspot.com/2013/05/blog-post_12.html

   Η μεγαλύτερη ξεφτίλα είναι να είσαι κοματόσκυλο – τρολ. Μπορεί να έχει χαρτζιλίκι αλλά πολύ ξεφτύλα ρε αδερφέ…

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.