Η Κομισιόν δίνει λύση στους Έλληνες ανέργους!

 Η Κομισιόν δίνει λύση στους Έλληνες ανέργους!Ανοίγει την στρόφιγγα της ΕΕ η κομισιόν για χάρη των Ελλήνων ανέργων! Από μέρα σε μέρα λοιπόν θα φτάσουν μετά από σχετική απόφαση, νωρίτερα από ότι αρχικά είχε προγραμματιστεί 400 εκ.ευρώ στη χώρα μας, στο πλαίσιο της πολιτικής Συνοχής της ΕΕ.


Η κομισιόν σε σχετική ανακοίνωση της εξηγεί πως το μέτρο δεν αποτελεί νέα χρηματοδότηση αλλά αποβλέπει στη μέγιστη αξιοποίηση των πόρων της ΕΕ για ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

Με την απόφαση της Κομισιόν, δίνεται μεγαλύτερο περιθώριο διάθεσης και απορρόφησης πόρων της ΕΕ, μειώνοντας παράλληλα τον κίνδυνο απώλειάς τους. Η συνεισφορά της ΕΕ θα αυξηθεί κατ’ ανώτατο όριο σε 95% και έτσι θα μειωθεί η απαίτηση εθνικής συγχρηματοδότησης σε μόλις 5%.

Συγκεκριμένα, το 2014 αυτό θα αντιστοιχεί σε περίπου 500 εκατ. ευρώ, από τα οποία 400 εκατ. για την Ελλάδα, 100 εκατ. για την Πορτογαλία και 20 εκατ. ευρώ για την Κύπρο!!!!

Τα μέτρα θα βοηθήσουν αυτά τα κράτη μέλη να αντιμετωπίσουν την ανεργία των νέων, να υποστηρίξουν τις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις και να επενδύσουν σε καίρια έργα υποδομής.

Η πρόταση αυτή θα σταλεί στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και στο Συμβούλιο των υπουργών της ΕΕ για έγκριση.

Star.gr

12 σκέψεις σχετικά με το “Η Κομισιόν δίνει λύση στους Έλληνες ανέργους!

 1. Δε θα με τρελάνετε εσείς. 400 εκ. / 1.5 εκ. ανέργους= 266 ευρώ έκαστος. Δε μπαίνω καν στον κόπο να σχολιάσω.

  Μου αρέσει!

  1. ξέχασες και τους μεσάζοντες και σε ποιες τσέπες θα καταλήξουν τα μισά και βάλε….66 ευρώ έκαστος και πολλά λέω…

   Μου αρέσει!

  2. Πάλι καλά που το έγραψες τύπε γιατί με έβγαλες από τον κόπο να τα υπολογίσω… να σε καλά.
   Παπάρια που θα μειωθεί η ανεργία, λαοπλάνοι τσίπρες οι εβραίοι Ροτσιλντ της ΕΚΤ.

   Μου αρέσει!

  3. Τι να πει κανεις μας αφησαν ολους άνεργους δεν αφήνουν κανεναν να δουλέψει κ απο την αλλη ανοίγουν τις στρόφιγγες για να δώσουν στους ιθαγενείς (αν τους δωσουν που δεν το νομιζω) καθρεφτάκια κ χάντρες. Ας βαλουν λοιπον τις στρόφιγγες εκει που ξερουν.

   Μου αρέσει!

  4. Ένα κόκαλο στο σκύλο δεν είναι φιλανθρωπία. Φιλανθρωπία είναι το κόκαλο που μοιράζεσαι με το σκύλο, όταν πεινάς όσο κι αυτός
   Φιλανθρωπία* Μπράκκο

   Μου αρέσει!

 2. Και τα 9.000.000 σχεδόν άνεργοι στη Ιταλία;;και τα 6.000.000 άνεργοι στη Ισπανία ;;;κύριε;;;γιατί κύριε ;;;;ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;;;

  Μου αρέσει!

  1. Γιατί…με το €…καλύτερα……μπουχαχαχαχαχαχαααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!
   ΑΤΟΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

 3. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΤΑ ΦΑΝΕ ΤΑ ΚΕΚ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ!!!! ΣΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!! ΜΟΝΟ ΚΑΤΙ ΚΟΛΟΧΑΡΤΑ …ΔΗΘΕΝ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ!!!! ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Πρόλαβε την ελεημοσύνη αποτρέποντας τη φτώχεια. Να βοηθάς όποιον έχει προβλήματα με μια προσφορά, με κάποια χρήματα, μαθαίνοντάς του μια τέχνη ή βρίσκοντάς του δουλειά για να ζήσει μια έντιμη ζωή και να μην πέσει στη σκληρή μοίρα της ζητιανιάς. Αυτό είναι το ψηλότερο σκαλί αλλά και το ζητούμενο στη χρυσή κλίμακα της ελεημοσύνης Μαϊμονίδης

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.