Πλησιάζει η ώρα των τραπεζιτών….

Πλησιάζει η ώρα που κάποιοι τραπεζίτες και ανώτερα στελέχη δήθεν μεγάλων τραπεζών – μαζί με εκείνους τους εκδότες που παίρνουν τις διαφημίσεις τους για να μη γράψουν για τους πραγματικούς ενόχους–  θα βρεθούν μπροστά στην υπεύθυνη πολιτεία και θα λογοδοτήσουν για τα
εγκλήματά τους κατά του επιχειρηματικού κόσμου. Οι πιέσεις από τους πολίτες είναι τεράστιες. Γιατί κάθε επιχείρηση που κλείνει δημιουργεί άνεργες οικογένειες και παιδιά που πεινάνε. Και σε αυτό το κομμάτι, το τεράστιο μέρος που αναλογεί στους άθλιους τραπεζίτες, δεν τους έχει αποδοθεί….

taxalia

17 σκέψεις σχετικά με το “Πλησιάζει η ώρα των τραπεζιτών….

  1. ναι αλλά ψηφίσαμε το ΦΕΚ που τους απαλλάσει από ευθύνες…
    άρα μη δημιουργείτε ψεύτικες εντυπώσεις!
    ΑΠΑΛΛΑΧΘΗΚΑΝ ΜΕ ΒΟΥΛΑ!!!

    Μου αρέσει!

    1. Έτσι είναι. Μπλα μπλα, τάχα, δήθεν. Προσπαθούν, μας σώνουν, πλησιάζει η ώρα των τραπεζιτών, η λίστα Λαγκάρντ τώρα, όπου νάναι… Άει στο διάολο με τους γαλαζοπράσινους, με τα λαμόγια. με τους πολιτικούς και τους «επιχειρηματίες». Αρκετά πια. «Φωτιά και τσεκούρι».

      Μου αρέσει!

  2. Φυσικά και έρχεται η «ώρα» για τους τραπεζιτοτοκογλύφους και όχι μόνο στην Ελλάδα ………

    Αυτά τα τέρατα είναι εγκληματίες πολέμου και με αυτή την κατηγορία θα πρέπει να καταδικαστούν …… είναι εγκληματίες μάλιστα ενός ιδιότυπου πολέμου, πολύ πιό ύπουλου από ένα αληθινό πόλεμο ……………..

    Μου αρέσει!

    1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ,ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΛΕΝΧΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.
      ΜΟΝΟ ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ

      Μου αρέσει!

      1. Θα συμφωνήσω μαζί σου, στο ότι ελέγχουν όλο το πολιτικό κατεστημένο στον πλανήτη.

        ΟΜΩΣ
        Η πολιτική που έχει ακολουθηθεί και εξακολουθεί να ακολουθείται δεν είναι αποτέλεσμα σοφίας και δύναμης των κρατούντων, αλλά αντίθετα είναι αποτέλεσμα αλληλοεκβιασμών που πρωταγωνιστικό ρόλο παίζουν ανθρώπινα πάθη και «αδυναμίες» ……
        Οι ανθρώπινες κοινωνίες οδηγούνται σε παρακμή με ταχύτητα αυξανόμενη προς το σημείο «μηδέν» …..
        Οι υποτιθέμενοι δυνατοί και αυτοί «χρωστάνε» ΗΠΑ 16 τρις, Γερμανία 7,5 τρις …….. όταν θα αρχίσουν να κλείνουν τα εργοστάσια στην Γερμανία η Μέρκελ που θα κρύβεται? …..
        Η Κίνα έχει εναν «ορίζοντα» ακόμα γύρω στα 2 χρόνια…… που θα πουλάει?
        Η υποτιθέμενη δυνατή Ρωσία που είναι πλούσια στον πρωτογενή τομέα, που έχει χρήμα, έμπειρο υποτίθεται εργατοτεχνικό προσωπικό και τεχνολογία διαστήματος, τι παράγει? άλλο από υδρογονάνθρακες που κάνει ….. εξαγωγή
        και τους νέους της τους «τροφοδοτεί» με αλκοόλ και με ρωσίδες «τροφοδοτεί» τα καταγώγια του δυτικού κόσμου …
        Για την παρακμιακή δύση δεν είναι καν αναγκαίο ν΄αναφερθώ ……
        Παντού παρακμή

        Το παρασιτικό τραπεζικό σύστημα που απομυζεί από τους πάντες και καταστρέφει την παραγωγή δεν πρόκειται να σωθεί με τίποτα η επερχόμενη φούσκα είναι λίαν επιεικώς ανεξέλεγκτη …..
        Ελπίζω η «αλλαγή» να είναι αναίμακτη, αλλά αυτοί που «κυβερνάνε» προς το παρόν τουλάχιστον δεν δείχνουν να ξέρουνε που «βρίσκονται», ούτε να ξέρουνε που «πατάνε» ……

        Μου αρέσει!

  3. καλα ακομα πιστευετε πως μπορει να παει καποιος στην ελλαδα φυλακη? ακομα δεν εχετε καταλαβει πως απαραιτητη προύποθεση για κατι τετοιο ειναι να υπαρχει ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ? που ζειτε? δεν βλεπετε πως δικαζουν οι δικαστες? ποιος πηγε φυλακη απο πρωην υπουργους κ πρωθυπουργους? θα παει φυλακη ο σαλλας? ο λατσης? ξυπνηστε παιδιαααααααααα η δικαιοσυνη στο ελλαδισταν ειναι κ τυφλη κ κουφη στις επιταγες του λαου αντιθετως εργαζεται φιλοτιμα για το πολιτικοοικονομικο συστημα!!!!
    τη δικαιοσυνη την απαιτουν κ την υπερασπιζονται πολιτες εμεις εδω ειμαστε πολιτες? η συμπεριφορα μας δηλωνει σκεπτομενους κ αποφασισμενους πολιτες? η δικαιοσυνη εδω λειτουργει καθ υποδειξη των εντολοδοχων. δεν σε χρειαζομαι σε χωνω μεσα. κατι σαν τον ακη δηλαδη.

    μην κοροϊδευομαστε αν αξιζαμε καλυτερη δικαιοσυνη θα την ειχαμε αλλα οτι αξιζουμε αυτο εχουμε κ στο πολιτικο κ στο δικαστικο κ στο στρατιωτικο συστημα…

    Μου αρέσει!

    1. Μπορούν να πάνε φυλακή. Ο Άκης και τώρα ο Παπ. Σωθήκαμε. Όσο για τους άλλους …ψάχνουμε, δημιουργούμε προανακριτικές (όχι όμως για όλους).
      Αλλά όμως έχεις δίκιο. Τέτοιοι είμαστε, αυτοί μας αξίζουν.

      Μου αρέσει!

      1. αν θελεις τον κοσμο σου να αλλαξεις αλλαξε πρωτα εσυ.
        και το πρωτο που πρεπει να αλλαξουμε στους εαυτους μας ειναι η πεποιθηση οτι αναθέτω σε καποιον να μου λυσει τα προβληματα και να με κυβερνησει. η αντιπροσωπευτικοτητα δηλαδη. μονο αυτοπροσωπος και σε συνεργασια με αλλους μπορουμε να λυσουμε τα προβληματα μας

        Μου αρέσει!

  4. Εύχομαι να πλησιάζει μόνο το φυσικό τους ή βίαιο τέλος. Εχουν πάρει στο λαιμό τους δέκα χιλιαδες συμπολίτες μας που άφησαν πίσω ορφανές οικογένειες αφου τους οδήγησαν στην απόλυτη απελπισία χωρίς διέξοδο απο πουθενά. Τους καταδίκασαν με όρο τη ζωή τους. Και άλλες πόσες χιλιάδες με σοβαρά προβλήματα στην υγεία τους χωρίς δυνατότητα περίθαλψης απο αυτό το βάρβαρο μισελληνικό κράτος. Το άτιμο χρήμα που μαζεύουν να πνίξει μια ώρα αρχύτερα όσους το προσκύνησαν σα θεό τους
    μεταβάλλοντας την όποια ανθρωπιά διαθέτανε σε διεστραμμένο καννιβαλισμό κατά των συνανθρώπων τους. Αργά ή γρήγορα, αυτή θάναι η τύχη τους και αυτή δεν εξαγοράζεται απο καμμία δύναμη οποιουδήποτε χρώματος κι αν ανήκει.

    Μου αρέσει!

  5. Οι τραπεζες μπορουν να χτυπηθουν απο μεσα. Ενας καλος διαχειριστης στο κεντρικο φτανει για να δυαλυσει οποιαδηποτε τραπεζα.

    Μου αρέσει!

    1. Θα έχουν πάρει καλά τα μέτρα τους για το ενδεχόμενο αυτό φίλε μου. Αφου το ξέρεις οτι το χρήμα ειναι το όσιο και ιερό τους, το προστατεύουν λοιπόν με τον καλύτερο τρόπο.

      Μου αρέσει!

      1. Δεν υπαρχει προστασια σε μαγνητικα μεσα. Ενας καλος pen tester με γνωσεις forensics μπαινει βγαινει και δικαζει και οποιους του τα εχουν κανει νταουλια.

        Μου αρέσει!

  6. Τραπεζες=ανωνυμες εταιριες…
    Οταν κερδιζουν τα κερδη πανε στους μετοχους….
    2 μεγαλες στην Ελλαδα, ΔΕΝ πληρωνουν και φορους…
    Οταν οι τραπεζες χανουν…Τοτε οι μετοχοι γελανε διοτι,
    της ζημιες καλειται, να της πληρωσει ο λαος.

    Η εφορια φορολογει τους «ιδιοκτητες» ακινητων…
    ?Ποσο Ιδιοκτητης ειναι ενας που χρωσταει δανειο 90%
    γιαυτο το ακινητο σε τραπεζα ?
    ΔΕΝ θα επρεπε η εφορια να ει
    σπραξει και απο την τραπεζα και τον Ιδιοκτητη, το ποσοστο του ??
    Αυτα τα πραγματα ειναι …»δικαοι «νομοι ???
    Η , «τεχνασματα» απατης και κλοπης ?

    Μου αρέσει!

  7. Δε βαρέθηκες ρε Ολυμπία να γράφεις για δήθεν τιμωρίες και για ώρες που έρχονται? Ποιανού η ώρα έχει έρθει? Του Παπανδρέου, του Παπακωνσταντίνου, του Παπαδήμου, του Προβόπουλου??? Πάρτο χαμπάρι, σ’αυτή τη χώρα τα μυρμήγκια είναι τα μόνιμα κορόιδα. Οι τζίτζικες το καλοκαίρι πάνε Μύκονο και το χειμώνα Αράχωβα!!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.