ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

Διαβάστε επίσης: ΜΝΗΜΕΙΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΩΝ ΤΟ …ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ (ΔΕΙΤΕ ΤΟ).

Toυ Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ*

To νομοσχέδιο περί «ρατσισμού και ξενοφοβίας» θα το δούμε (αν το δούμε…) πώς θα διατυπωθεί στην τελική του μορφή.

Αυτό που κρατάμε προς το παρόν είναι οι δηλώσεις του ίδιου του υπουργού Δικαιοσύνης. Ο κ. Ρουπακιώτης έχει τονίσει ότι πρόκειται για ένα νομοσχέδιο που μεταφέρει στο εθνικό δίκαιο την Απόφαση – πλαίσιο 2008/913/ΔΕΥ της ΕΕ (28/11/2008), «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του ποινικού δικαίου».

Παρακαλούμε την προσοχή σας:

 

Στη συγκεκριμένη Απόφαση της ΕΕ ομολογείται ότι:

«Η παρούσα απόφαση – πλαίσιο δεν εμποδίζει κράτος – μέλος να θεσπίζει διατάξεις εθνικού δικαίου με τις οποίες επεκτείνεται το πεδίο εφαρμογής (…) σε εγκλήματα που απευθύνονται εις βάρος ομάδας προσώπων, η οποία προσδιορίζεται βάσει άλλων κριτηρίων εκτός από εκείνα της φυλής, του χρώματος, της θρησκείας, των γενετικών καταβολών ή της εθνικής ή εθνοτικής καταγωγής, όπως είναι αυτά της κοινωνικής θέσης ή των πολιτικών πεποιθήσεων»!

Δηλαδή:

Η ίδια η Απόφαση της ΕΕ, που επικαλείται ο κ. Ρουπακιώτης, ανοίγει θέμα – και μάλιστα στο όνομα της αντιμετώπισης του ρατσισμού (!) – δίωξης ακόμα και πολιτικών πεποιθήσεων!

Τα «τέρατα» που μπορούν να γεννηθούν είναι πολλά.

Για παράδειγμα:

Η αναφορά των κομμουνιστών στην «πάλη των τάξεων» θα μπορούσε να βαφτιστεί «έγκλημα» ή σαν «προτροπή» προς την τέλεση «εγκλήματος» εναντίον των αστών και των κεφαλαιοκρατών. Και αυτό με κριτήριο – σύμφωνα με την Απόφαση της ΕΕ – την «κοινωνική θέση» των αστών και των κεφαλαιοκρατών, μιας και οι «εγκληματίες» κομμουνιστές στρέφονται πολιτικά εναντίον των αστών και των κεφαλαιοκρατών, αφού επιδιώκουν την ανατροπή τους…

*

Μήπως αυτός που περιγράφουμε είναι ένας «θεωρητικός» κίνδυνος, που ανάγει σε «λογική» τη συνεπαγωγή ότι «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι»;

Μια πολύ σύντομη απάντηση είναι αφενός ότι η αυθαιρεσία πάντα σε τέτοιες «λογικές» συνεπαγωγές πατάει, αφετέρου ότι ήδη σε μια σειρά χώρες της ΕΕ οι κομμουνιστικές ιδέες θεωρούνται «έγκλημα» και οι κομμουνιστές βρίσκονται εκτός νόμου.

Μια εξίσου εύκολη απάντηση, υπό μορφή ρητορικού ερωτήματος, θα ήταν κι αυτή: Αλήθεια, η ΕΕ των μονοπωλίων (εκείνων των μονοπωλίων που, όπως η «Ζήμενς» και η «Κρουπ», ανέβασαν τον Χίτλερ στην καγκελαρία) ποιων πολιτικών πεποιθήσεων θα επιθυμούσε τη δίωξη; Οταν η ΕΕ μηχανεύεται αθλιότητες, για να συσχετίζει ανιστόρητα και συκοφαντικά το φασισμό με τον κομμουνισμό, εναντίον ποιου στρέφεται; Εναντίον των πεποιθήσεων των φασιστών, που αποτελούν στυλοβάτη των μισών σχεδόν αστικών κυβερνήσεων των κρατών – μελών της ΕΕ, ή εναντίον των πεποιθήσεων των κομμουνιστών;

Ας δούμε, όμως, και τρία πιο συγκεκριμένα, χαρακτηριστικά παραδείγματα, από τρεις χώρες – μέλη της ΕΕ, για το τι πρακτικά έχει συμβεί, μετά την έκδοση της προαναφερθείσας Απόφασης της ΕΕ.

*

α) Στη Σλοβακία, από το 2011, τέθηκαν σε ισχύ οι νέες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα, σύμφωνα με τις οποίες «όποιος αρνείται, στηρίζει ή προσπαθεί να δικαιολογήσει τα εγκλήματα του καθεστώτος που βασίζονταιστην κομμουνιστική ιδεολογία» διώκεται με ποινές φυλάκισης από έξι μήνες έως τρία χρόνια.

(σ.σ.: Καμία, βέβαια, αντίδραση από την ΕΕ)…

*

β) Στη Λετονία, η κυβέρνηση της χώρας προσέφυγε το Μάη του 2010 στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, εναντίον του 87χρονου τότε Λετονού πολίτη Βασίλι Κόνονοφ. Το «έγκλημα» του Κόνονοφ ήταν ότι το 1944, σε ηλικία 23 ετών, ήταν επικεφαλής της παρτιζάνικης σοβιετικής ομάδας που κατάφερε, μετά από ηρωική μάχη, να εξουδετερώσει φυλάκιο δοσίλογων συνεργατών των «SS», εξοντώνοντας 9 από αυτούς. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου συντάχθηκε με την άποψη της κυβέρνησης της Λετονίας ότι ο Κόνονοφ, λόγω της δράσης του αυτής, ήταν «εγκληματίας πολέμου»! Οτι με την αντιστασιακή του δράση το 1944, παραβίασε τους νόμους της Λετονίας. Ομως, οι νόμοι της Λετονίας το 1944 ήταν οι νόμοι του Χίτλερ!

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αποδέχτηκε τους ισχυρισμούς της λετονικής κυβέρνησης και επικύρωσε την καταδίκη του Παρτιζάνου με το αιτιολογικό ότι το 1944, πολεμώντας εναντίον των γερμανοτσολιάδων της πατρίδας του, ο Κόνονοφ παρανομούσε εναντίον των νόμων της χώρας! «Παρανομούσε», δηλαδή, εναντίον των νόμων της χιτλερικής κατοχής!

Σήμερα, στη «δημοκρατική» Λετονία, στη χώρα – μέλος της ΕΕ, που ο Κόνονοφ -με τη βούλα του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου- καταγράφηκε σαν «εγκληματίας», σαν «πατριώτες» ανακηρύσσονται οι συνεργάτες των ναζί!

(σ.σ.: Καμία, βέβαια, αντίδραση από την ΕΕ)…

*

γ) Στη Λιθουανία, τα δικαστήρια δικαίωσαν την ομάδα φασιστών, που το Φλεβάρη του 2010 συμμετείχε στις εκδηλώσεις για τη λεγόμενη μέρα της «ανεξαρτησίας» της Λιθουανίας, αναρτώντας πλακάτ με έμβλημα τη ναζιστική σβάστικα. Η σβάστικα, σύμφωνα με τη λιθουανική Δικαιοσύνη είναι σύμβολο του… Ηλιου, αποτελεί «πολύτιμο σύμβολο» (!) των χωρών της Βαλτικής και με την ανάρτησή του στις εθνικές εορτές δεν παραβιάζεται κανένας νόμος της χώρας, αφού η σβάστικα αποτελεί υπόμνηση της εθνικής κληρονομιάς της Λιθουανίας…

Υπενθυμίζουμε ότι στη Λιθουανία που η σβάστικα αναγορεύτηκε σε «πολύτιμο σύμβολο» (!), έχει απαγορευτεί διά νόμου η χρήση κομμουνιστικών συμβόλων, όπως για παράδειγμα το σφυροδρέπανο και το κόκκινο αστέρι (σ.σ.: πλην του κόκκινου αστεριού της πολυεθνικής «Χάινεκεν» που δε συμπεριλαμβάνεται στην απαγόρευση…).

Στην ίδια χώρα, το Μάη του 2012, η κυβέρνηση προχώρησε στην αποκατάσταση της μνήμης του συνεργάτη των ναζί Γιουόζας Αμπραζιάβιτσιους. Ο εν λόγω, από τη θέση του Λιθουανού «Τσολάκογλου», δημιούργησε το 1941 το στρατόπεδο συγκέντρωσης, όπου σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, έως τα τέλη του Δεκέμβρη του 1941 δολοφονήθηκαν πάνω από 180 χιλιάδες Εβραίοι. Συνολικά, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι φασίστες και οι συνεργάτες τους εξόντωσαν το 95% του προπολεμικού εβραϊκού πληθυσμού της Λιθουανίας.

(σ.σ.: Καμία, βέβαια, αντίδραση από την ΕΕ)…

*

Μάλλον, θα πρέπει να συμφωνήσουμε. Τα προηγούμενα μόνο «θεωρητικά» δεν είναι…

*Δημοσιεύθηκε στον «Ριζοσπάστη» την Πέμπτη 23 Μαίου 2013

Σχετικό: “Αντιρατσιστικό νομοσχέδιο”: Ο ασφαλέστερος τρόπος για να μετατρέψεις το λίκνο του ανθρωπισμού, σε άνδρο της Κου Κλουξ Κλαν.

31 σκέψεις σχετικά με το “ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ» ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ!

 1. Η Στοκχόλμη καίγεται,γιά τέταρτη νύχτα,από μουσουλνάνους μετανάστες…

  Στό Λονδίνο,μουσουλμάνοι,μουσουλμάνοι αποκεφάλισαν δημόσια έναν στρατιώτη….

  Συνεχίστε,νά στηρίζεται μουσουλμάνους,ρουπακιώτηδες,καμίνιδες,βενιζέλοι,βολεμένοι κουβέληδες….
  συνεχίστε….

  Μου αρέσει!

  1. Τα τελευταια νεα απο το Λονδινο λενε οτι οι δραστες
   ειχαν γεννηθη και μεγαλωση στην Βρετανια,
   αλλα δεν ειχαν ενσωματωθη.
   Και οι υποκριτες της αριστερας περιμενουν
   να ενσωματωθη ο καθε αφγανος ,πακιστανος,μπαγκλαντεσιανος
   και μαυρος και καθε καρυδιας καρυδι.

   Μου αρέσει!

  2. και στην Ιταλια πριν καμμια εβδομαδα ενας καμερουνεζε σκοτωσε τρεις ιταλους και τραυματισ ε 6,7.

   Μου αρέσει!

 2. Σε αυτό το «ειδικό» κοινοβούλιο τα παράπονά σας για τους «μπολσεβίκικους» νόμους αρνήσεως «του μοναδικού ολοκαυτώματος» που έχει ποινικοποιηθεί η άρνησή του…
  Τα άλλα περί ναζί και άλλους τέτοιους «πομπώδεις» τίτλους πούλα τα στα πρόβατα που σε πιστεύουν.

  Μου αρέσει!

  1. Βρε Παυλο γιατι θελουν με το ζορι
   να μας αναγκασουν να τους αγαπουμε
   και να κλαιμε για το ολοκαυτωμα;;;;
   Αυτο στα ορια της παρανοιας ειναι.
   Κατι σαν την βορεια κορεα,
   οποιος δεν εκλεγε γοερα για τον
   θανατο του ψυχακια,τον εβαζαν φυλακη
   με συνοπτικες διαδικασιες.

   Μου αρέσει!

   1. Για να μπορούν να κρύψουν εσσαεί τα ανομήματά τους στις Βαλτικές χώρες [και αλλού] κατά την ιμπεριαλιστική κομμουνιστική επέλαση του ιουδαικού δόγματος του μπολσεβικισμού τότε και της σημερινής τυρρανίας σήμερα από το «κεφάλαιο» του τοκογλυφισμού ενάντια στα Έθνη της Ευρώπης.
    Χρέος από κοπανιστό αέρα που τυπώνουν οι πρέσσες «τους».

    Μου αρέσει!

 3. Όταν δηλαδή εφαρμοστεί το αγγλικό ή το γερμανικό ή το οθωμανικό δίκαιο στην Ελλάδα εμείς θα πρέπει να το υποστηρίζουμε αναφανδόν μην τυχόν και καταδικαστούμε ως προδότες της χώρας.

  Τα χάπια που πήρα το πρωί μήπως ήταν χαλασμένα ή μου φαίνεται;;;

  Μου αρέσει!

 4. ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΕΙΜΕΝΟ? ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟΝ ΜΠΑΖΟΠΟΥΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΣΠΙΛΩΘΕΙ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ! ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΣΤΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ, ΕΚΕΙ ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ!

  Μου αρέσει!

 5. Κύριε Μπογιόπουλε, έχω επισκεφτεί χώρες του πρώην μπλοκ και μου έχει κάνει πράγματι αλγεινή εντύπωση η μετά τόσης βδελυγμίας αποκήρυξη του κομμουνιστικού παρελθόντος τους που φτάνει μέχρι ν’ αναρτούν τεράστια πανώ σε μουσεία τους με τη φράση: Μουσείο τεράτων!.
  Ε λοιπόν όσο σοκαριστικό είναι για σας (ακόμα και για μένα) αυτό, άλλο τόσο επώδυνο είναι και για τον απλό κόσμο να βλέπει το ΚΚΕ στην πρώτη γραμμή του νεοταξίτικου αντιρατσισμού.
  Όπως εσείς κ. Μπογιόπουλε θεωρείτε αδιανόητο να διώκεται ο παρτιζάνος σαν εγκληματίας πολέμου, έτσι κι η φτωχή κοινή μας λογική δεν μπορεί να χωρέσει ότι οι κομμουνιστές συμπλέουν με τον κάθε Σόρος. Κι έχουν κάνει την Ελλάδα ένα ανθρωποσφαγείο, ιδίως γερόντων, και τους Έλληνες ανεπιθύμητους στην ίδια τους τη χώρα. Αυτά είναι παρανοϊκά και κακόβουλα και σαδιστικά πράγματα κ. Μπογιόπουλε. Οπότε σόρυ αλλά το πρώτο που μου έρχεται αυθόρμητα να σας πω είναι: Καλά να πάθετε!
  Κι ίσως με τους αγαπημένους ισλαμοφασίστες αντιμετωπίσετε ακόμα μεγαλύτερη αχαριστία.

  ΥΣ Είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε αλλά είναι κι οι κρυφοαβανταδόροι του…

  Μου αρέσει!

  1. Τι θα πει ξενοφοβία ρε παιδιά; Δεν φοβάμαι τον άλλον επειδή είναι ξένος. Ούτε η διαφορά μεταξύ ενός Έλληνα και ενός Σομαλού είναι το χρώμα του δέρματος.
   Τι αερολογίες είναι αυτές; Πλην των επιδοτούμενων, ποιός πιστεύει τέτοια πράγματα; Γιατί να δεχθώ έναν παράνομο λαθροεισβολέα, έποικο που στέλνεται απο την Τουρκία;
   Αν πρέπει να εφαρμοστεί ένας νόμος αυτός πρέπει να είναι περι ανθελληνισμού. Καις την ελληνική σημαία; Αφαίρεση των πολιτικών δικαιωμάτων και του δικαιώματος διορισμού στο Δημόσιο. Και αν είσαι ήδη, απόλυση. Άτομο που μισεί το Έθνός δεν μπορεί να εργάζεται για το κράτος.
   Έχουμε μπερδέψει την ελευθερία της έκφρασης με την προσβολή και την ασυδοσία και προσπαθούν να καταργήσουν τους νόμους περι παράνομης εισόδου σε χώρα με την καλλιέργεια ενοχικών συνδρόμων.

   Μου αρέσει!

 6. Το Νομοσχεδιο αυτο δεν ειναι τιποτε αλλο,απο μια ακομη ΥΠΕΡΒΟΛΗ μερους του Ελληνικου πολιτικου κοσμου(ΣΥΡΙΖΑ,ΠΑΣΟΚ,ΔΗΜΑΡ),η οποια εξυπηρετει ¨εσωτερικες¨ αναγκες των Κομματων που το υποστηριζουν,όσο και ¨εξωτερικες
  εξαρτησεις που συνεπαγονται καλη εξωθεν μαρτυρια.
  Οσο υπαρχει αυτος ο Πρωθυπουργος,Νομος ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ δεν θα περασει επ’ουδενι.Κοντος ψαλμος αλληλουϊα.

  Μου αρέσει!

 7. Εάν δεν εισαι ρατσιστής γιατι απολογείσαι για αυτό?

  Ακούω κάποιους να μιλάνε για την εγκληματικότητα, την παραβατικότητα, την άρνηση ή την ανικανότητα των μεταναστών να ενσωματωθούν και αρχίζουν την κουβέντα τους με το «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…»

  Ειλικρινά, αφού δεν εισαι ρατσιστής γιατι απολογείσαι για αυτό?
  “Δεν έχω τέσσερα χέρια”, “Δεν είμαι ελέφαντας” θα τα έλεγες ποτέ?
  «Δεν αναπνέω μέσα στο νερό», «Δεν μπορώ να πετάξω» δεν είναι αυτονόητο?
  Τότε γιατι πέφτεις στη παγίδα και λες “Δεν ειμαι ρατσιστής”?

  Ρατσιστές ειναι όσοι κερδίζουν απο τη δυστυχία του άλλου.
  Όσοι χρησιμοποιουν τη διαφορετικότητα, την ανάγκη, τον πόνο του άλλου για το δικό τους κέρδος.
  Που θα το έπρατταν και σε άτομα της ίδιας «ράτσας» αλλα με τους ‘άλλους’ είναι πιο εύκολο γιατι δεν είναι σαν ‘εμάς’.
  Γιατί πληρώνονται λιγότερο, γιατί εξαφανίζονται ευκολότερα, γιατί στοχοποιούνται εύκολα, γιατί θα έκανα τα πάντα για να επιζήσουν.

  Εαν,
  – δεν είσαι πολιτικός να θες ψηφαλάκια,
  – δεν έχεις κατασκευαστική εταιρεία, δεν είσαι μεγαλοκτηματίας για να θες φθηνά εργατικά χέρια,
  – δεν έχεις ΜΚΟ για να ξεκοκκαλίζεις επιχορηγήσεις,
  – δεν πουλάς πρέζα και θες βαποράκια,
  – δεν κάνεις trafficking ανθρώπων
  τότε μάλλον σίγουρα ΔΕΝ εισαι ρατσιστης.

  Σ Τ Α Μ Α Τ Α Ν Α Τ Ο Λ Ε Σ Λ Ο Ι Π Ο Ν
  ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΛΕΝΕ

  Στο χέρι μας ειναι να μην υποκύπτουμε στην πλύση εγκεφάλου, που εξισώνει τα θύματα με τους θύτες.
  Δεν μπορεί να κατηγορεί ο θύτης το θύμα και το θύμα να απολογείται για κάτι που ΔΕΝ εκανε για κάτι που ΔΕΝ είναι.

  Η αυτοκτονία είναι ομολογία είπε κάποιος.
  Αυτη η προληπτική απολογία είναι ομολογία.

  Σ Τ Α Μ Α Τ Η Σ Τ Ε Τ Ο!

  Μου αρέσει!

 8. Κε ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ καλα τα λετε αλλα δεν βλεπω και καμια αντιδραση απο το ΚΚΕ μεγαλη ,γιατι; τι φοβαται ,το παμε που ειναι και η λαλιστατη ΛΙΑΝΑ για αλλα ασχετα πριν πολλα χρονια γινοταν ενα μπαχαλο ,βγητε μπροστα και πεστετο καθαρα ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 9. ελα ρε παιδια…

  μη στενοχωρειτε τους αρχοντες μας…

  Ειπαν και πρεπει να το …δεχθουμε ……

  οι χρυσαυγιτες ειναι ναζιστες……

  αυτοι ειναι…δημοκρατες!

  Κουνια που σας κουναγε …αρχοντες μας…

  Νομιζετε οτι μιλατε σε σκυλοσοι σας οπως τα προηγουμενα χρονια…..

  Δεν …καταλαβατε οτι καποιοι αρχισαμε να …ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ!

  Μου αρέσει!

  1. Οι ναζι πως κέρδισαν την εξουσία και πως του Μπογιόπουλου οι προπάτορες;
   Για δημοκρατία δεν ομιλούν;
   Για να μας πει ο Μπογιόπουλος.

   Μου αρέσει!

 10. Μπογιόπουλος…
  Μη μασας, σύντροφε.
  Αν τυχόν σε μυνήσει κάποιος για ρατσιστικό τίτλο βιβλίου, αντέταξε το αφοπλιστικό επιχείρημα.
  «Όταν ονομάτισα το βιβλίο μου, βρισκόμουν φάτσα με τον καθρέπτη».

  Μου αρέσει!

 11. Ειναι ντροπή για κάθε Έλληνα να νομοθετεί το Ελληνικό -ο Θεός να το κάνει- κοινοβούλειο κατά του ρατσισμού…. Οι Έλληνες δεν ήταν και δεν είναι ρατσιστές… δεν μπορεί ένας λαός που όπου σηκώσεις πέτρα ανα τον πλανήτη θα βρείς και έναν εκπρόσωπό του να είναι ρατσιστής.. τέρμα…. όπου πήγε Έλληνας συμβίωσε, επιβίωσε, ΕΜΕΙΝΕ Έλληνας σε μεγάλο βαθμό και προσέφερε…. Θα πρέπει να νομοθετηθεί όμως αντιθέτως και να τιμωρείται παραδειγματικά η παράνομη είσοδος στην χώρα, η παράνομη παραμονή σε αυτήν, η παράνομη εργασία ενώ, όποιος Έλληνας βοηθά σε τέτοια δράση από οποιαδήποτε θέση και με οποιονδήποτε τρόπο και μέσο, θα πρέπει να παύει να θεωρείται Έλληνας πολίτης….. και αυτό, να ισχύσει αναδρομικά…..

  Μου αρέσει!

 12. Το θέμα του «αντιρατσιστικού» νομοσχεδίου έχει δύο όψεις: 1) Είναι στημένο για ψηφοθηρικούς λόγους: Ο Αντωνάκης παίρνει τους δεξιούς, πατριώτες και θρησκευόμενους (όσους πέσουν στην παγίδα) γιατι δε θα το προωθήσει προς ψήφιση ή δε θα το ψηφίσουν οι «υπρεπατριώτες» βουλευτές του, και τα λιμά του κλεφτοπασόκ και της ρεπουσοδημάρ κόβουν «προοδευτικούς»αριστερούς από το Τσίπρα( όσους δεν πιστεύουν στα ….γκούλαγκ) γιατι θα επιμένουν στην «αναγκαιότητά του. 2) Πράγματι πάνε να εφαρμόσουν την ευρωπαϊκη νεοταξική οδηγία με σκοπό (κατα προτεραιότητα) το χτύπημα της Ορθοδοξίας και της ελεύθερης άποψης και συνεπακόλουθα και αυτού που λέει ο Μπογιόπουλος. Αποτέλεσμα ….εμφύλιος πόλεμος που πιθανά να τον χρειάζεται το «ΣΥΣΤΗΜΑ» για να σταθεί. Ιδωμεν……

  Μου αρέσει!

 13. Την εξήγηση στον προβληματισμό του κουκουέ κ. Ν. ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΥ (αυτόν δεν τον έδιωξαν από το πρόσφατο συνέδριο του κουκουέ;) την δίνει έτερος κουκουές (είπαμε, μια ζωή τα ίδια, αυτοί οι κουκουέδες…):

  Ο βουλευτής της ΡΗΜΑΔ Γιάννης Πανούσης, ο οποίος μίλησε χθες στον ραδιοσταθμό Βήμα fm, για το περιβόητο «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο βουλευτής, τάχθηκε ασφαλώς υπέρ του νομοσχεδίου, αλλά εξέφρασε και τις επιφυλάξεις του: «Ανοίγουμε μια πόρτα που θέλει πολλή συζήτηση όχι για τις πράξεις, αλλά για τον ορισμό π.χ. της γενοκτονίας ή των εγκλημάτων πολέμου, το οποίο φέρνει προβλήματα. Ποιος είναι ο ορισμός δηλαδή της γενοκτονίας, όταν και η επιστημονική κοινότητα τον συζητά. Αυτά τα νομοσχέδια μπορείς να τα διαβάσεις και ανάποδα. Κάποιοι να λένε για τα εγκλήματα του ναζισμού και κάποιοι για τα εγκλήματα του σταλινισμού. Θέλει λοιπόν πολλή προσοχή στη διατύπωση εφόσον θέλουμε να ξεφύγουμε από το γενικό πλαίσιο του Συμβουλίου της Ευρώπης και να πάμε σε άλλα πράγματα…».

  Όπερ, μεθερμηνευόμενον, σημαίνει: ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ Ο «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ» ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ!

  Άλλωστε, όπως είπε και ο Mr Alexis-Tsipralexis, the Leader of SYRIZA σε συνέντευξή του στο «Schooligans» (ένθετο της εφημερίδας «Τα Νέα»):
  «Ε, τώρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τον Χίτλερ με τον Μάο! Μπορεί τα κομμουνιστικά καθεστώτα να είχαν αυτό το τεράστιο έλλειμμα ελευθερίας, αλλά τουλάχιστον είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο».

  “Οι δολοφονίες των κομμουνιστικών καθεστώτων είχαν στο κέντρο της σκέψης τους τον άνθρωπο”: αυτοί ήταν, είναι και θα είναι (για όσο ακόμη υπάρχουν) οι αριστεροκουκουέδες, ανεξαρτήτως ονομασίας (κουκουέ, σύριζα, δημάρ, συνασπισμός, κουκουέ εσωτερικού, κλπ).

  Μου αρέσει!

 14. Για μενα τον χαζο, το ψηφισουνε δεν το ψηφισουνε..
  Στα «παπα…ια μας»
  ? Θα βαλουν «φυλακη» το 70% των Ελληνων ?
  Ηδη ειμαστε μεσα το 90% ….
  ΤΟ ΑΛΛΟ 10% ειναι αυτοι που μας …φυλανε….

  Μου αρέσει!

  1. στην Γαλλια εχει ψηφιστει εδω και χρονια αυτος ο νομος ( νομος Γκεισω,απο το ονομα του εισηγητη του) και εχει πεσει, φυσικα, περιπου σε αδρανεια. Τα προβληματα του παντως τα εχει δημιουργησει.

   Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.