Αρτέμης Θεοδωρίδης: Όταν ο γενικός διευθυντής της Alpha Bank «σηκώνει» το ταμπλό.

Ο εικονιζόμενος κύριος είναι ο Αρτέμης Θεοδωρίδης. Παλιός φίλος του Ολυμπία, του είχαμε κάνει ειδικό αφιέρωμα εδώ: Μήπως θα έπρεπε να συμπεριλάβετε και τον κύριο Αρτέμιο Θεοδωρίδη κύριοι της εξεταστικής στην λίστα με τους επιχειρηματίες; ΩΧ! Να τη πάλι η Civitas!

Δείτε τώρα τι τσίμησε ο «Λομπίστας» από το ταμπλό του χρηματιστηρίου. Μιλάμε για champion’s League ο κύριος Θεοδωρίδης. Ασύλληπτες επιδόσεις! Γράφει:

Ρε Αρτέμη θα μας τρελάνεις. Εξήγησε το μου σε παρακαλώ και μένα. Δεν το καταλαβαίνω μα το θεό.
Προβαίνεις σε δυο αγορές ο ίδιος στις 25/4/2013 από 72.050 τεμάχια. Στις 10/5/2013 πουλάς 131.000 ο ίδιος και άλλα 69.000 μέσω εταιρίας σου. Στην μια αγορά σου αναφέρεις ότι γίνεται λόγο συμμετοχής στην ΑΜΚ. Η αξία των αγορών αποτιμώνται στα 720 ευρώ !!! Πως γίνεται αυτό; Η μετοχή στο ταμπλό έγραψε (25/4/2013) χαμηλά 0,37 με κλείσιμο 0,42. Όταν πούλησες (10/5/2013) το χαρτί έγραψε χαμηλά 0,46 υψηλό 0,56.
 
Αντιλαμβάνομαι ότι στα χαμηλά αγοράζεις, στα ψηλά πουλάς. Έτσι το κάνω και εγώ. Ε τώρα εντάξει το ότι είσαι γεν. διευθυντής στην τράπεζα και κάνεις  trade το καταλαβαίνω. Πως θα περάσει η ώρα;
 Όμως τα παραπάνω στοιχεία των συναλλαγών προέρχονται από την ιστοσελίδα του χρηματιστήριου. Λες να σε σαμποτάρει ο φίλτατος Λαζαρίδης και μετα να μας πει ότι πρόκειται για τυπογραφικό λάθος;
Ρε Αρτέμη ρίξε μια ματιά και πες μου και μένα γιατί καταλαβαίνεις ότι κάτι δεν πάει καλά. Έτσι δεν είναι ή κάνω λάθος;

2 σκέψεις σχετικά με το “Αρτέμης Θεοδωρίδης: Όταν ο γενικός διευθυντής της Alpha Bank «σηκώνει» το ταμπλό.

  1. …… εδώ υπάρχουν άλλοι, μέλη Δ.Σ. και υψηλόβαθμα στελέχη που «ξεχνούν» εντελώς να δηλώσουν τις αγοραπωλησίες …..
    καλά κάνουν όμως, αφού δεν έχει μπει ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ από αυτό που λέγετε Κράτος σε κάθε ένα «οίκο» και να ξετινάξει τα πάντα

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.