Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τις δηλώσεις Ρεπούση

από το Γραφείο Τύπου
Πάει πολύ να ασχολούμαστε με την εν λόγω Φιλόλογο-Ιστορικό! (άλλωστε στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι) για τα όσα κατά καιρούς γελοία δημοσιεύει και υποστηρίζει περί της Γενοκτονίας όχι μόνο των Ποντίων, αλλά και ολοκλήρου του Ελληνισμού της Μικράς Ασίας και Θράκης.

Εις στο λεξικόν υπάρχουνε δύο λέξεις, Κερκόπορτα και Εφιάλτης.

Της τα αφιερώνουμε ως Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων διότι την περιγράφουν απόλυτα.

Γνωστά είναι και τα αποτελέσματα της Κερκόπορτας και το τέλος του Εφιάλτη.

Κυρία Ρεπούση δεν σας αρμόζει το Ελληνικό Κοινοβούλιο και για εμάς είστε το άλλον άκρον το αντίθετο δηλαδή άκρον της Χρυσής Αυγής.

Αξιοσέβαστε κ. Κουβέλη ανακαλέστε την εις την τάξιν. Αδικεί και εσάς και τον κόσμο σας. Είναι κρίμα το τεράστιο έργο που επιτελείτε κ. Κουβέλη με δηλώσεις τύπου Ρεπούση, να μας ωθήσουν για πρώτη φορά στην ιστορία μας να προβούμε σε ενέργειες που ποτέ δεν θα ήθελαν ακόμη και τα μέλη των Σωματείων μας που ανήκουν στη ΔΗΜ.ΑΡ.

Κύριε Κουβέλη η παρούσα επιστολή αποτελεί ταυτοχρόνως και έκκληση.

Μαζέψτε την, γιατί φωνή λαού οργή κάλπης.

Για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων
Ο Πρόεδρος

Χαράλαμπος Αποστολίδης

Δικηγόρος Παρ΄ Αρείω Πάγω

53 σκέψεις σχετικά με το “Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τις δηλώσεις Ρεπούση

 1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΝΤΙΟΣ, ΑΛΛΆ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ, ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ ΠΥΕΙΧΕΙΟΥ ΧΟΡΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΟΧΩΝ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΙΣΧΥΛΟΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΔΕΣΜΩΤΗΝ. Η ΜΕΝ ΚΥΡΙΑ ΡΕΠΟΥΣΗ, ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΙΠΙΛΙΖΕΙ ΤΑ ΟΣΑ ΔΙΔΟΥΝ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΒΙΒΛΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΤΕΧΝΙΕΝΤΩΣ ΓΡΑΠΤΑ, ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΣΗ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΝ ΤΩΝ 1500 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΛΗΝΩΝ ΣΟΦΩΝ . ΑΛΛΆ ΕΡΩΤΑΤΑΙ ΕΑΝ ΜΠΟΡΗ ????

  ΕΑΝ ΜΠΟΡΗΤΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΑΝΤΟΥ

  ΕΡΡΩΣΘΕ

  ΑΡΙΣΤΟΛΕΛΗΣ

  Από: http://www.olympia.g [mailto:comment-reply@wordpress.com]
  Αποστολή: Wednesday, May 29, 2013 6:57 PM
  Προς: civi2000@otenet.gr
  Θέμα: [Νέο άρθρο] Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων για τις δηλώσεις Ρεπούση

  arch posted: «από το Γραφείο Τύπου Πάει πολύ να ασχολούμαστε με την εν λόγω Φιλόλογο-Ιστορικό! (άλλωστε στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι) για τα όσα κατά καιρούς γελοία δημοσιεύει και υποστηρίζει περί της Γενοκτονίας όχι μόνο των Ποντίων, αλλά και ολοκλήρου του Ελληνισ»

  Μου αρέσει!

  1. Η ΡΗΜΑΔ είναι το πολιτικό σκέλος του παρακράτους που είναι ελεγχόμενο από ξένες πρεσβείες, ούτε καν από τις Ελληνικές υπηρεσίες. Είναι πολλά τα πρόσωπα στη ΡΗΜΑΔ με σκοτεινό παρελθόν που ήταν μέσα σ΄όλες τις καταστάσεις και σ΄ όλες τις κυβερνήσεις σε κρίσιμα υπουργεία και θέσεις. Αυτοί πρέπει να τεθούν πράγματι εκτός νόμου. Ψάξτε ένα-ένα τα πρόσωπα και θα δείτε τι κουμάσια είναι. Ντροπή τους οι προδότες και δοσίλογοι

   Μου αρέσει!

 2. Κε Χαράλαμπε Αποστολίδη
  Είμαι έκπληκτος – αλλά βγάζω και τα συμπεράσματά μου – πως είναι δυνατόν μέλη των ποντιακών σωματείων να στηρίζουν κόμα του οποίου ο αρχηγός έχει διορίσει την κα Ρεπούση, κατά της οποίας επιτίθεσθε, ως τομεάρχη παιδείας του κόματος.
  Αλήθεια εσείς ως δικηγόρος δεν γνωρίζετε ότι υπάρχει το ποινικό αδίκημα της προσβολής μνήμης τεθνεόντος ?
  Αισθάνομαι πολύ δυσάρεστα μαζί σας – ως έχων και ο ίδιος Μικρασιατική καταγωγή και αποκαλούμενος όταν ήμουν μικρός » τουρκόσπορος» από τους προγόνους της κυρίας – και το μόνο που μπορώ να αναφωνήσω είναι » Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απωλέσαι».

  Μου αρέσει!

  1. Πέστα ρε MITSO !!!!!!!! Ακόμα και τώρα τους γλύφουν. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΩ.

   ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;; ΠΟΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΕΚΑΝΕ Ο ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΔΙΚΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ;;;;
   ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
   ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!!

   Μου αρέσει!

 3. ΠΟΝΤΙΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡ?? ΣΑΝ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ!!!

  Ποντιος ειμαι και εγω αλλα ουδέποτε οι αρχες του Ελληνισμού που μετοίκησαν στα χωματα τούτα με ολους τους προσφυγες δεν συμβάδησαν με αυτα τα ανηκουστα ανθελληνικά που πρεσβεύει ολη η ΔΗΜΑΡ και η καθε φασιστική αριστερα που βοηθάει νομικά και με κάθε τρόπο τους Εβραίους!!!! Αυτούς που όπλισαν το χέρι του μακελάρη κεμαλ !!!

  Αν είστε ΠΟΝΤΙΟΙ να φτήνετε τη δημαρ όπου την βλέπετε οχι να έχετε και σωματεία!!!

  Μου αρέσει!

  1. Και όμως ξέρω πολλούς. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν τρελλαθεί στο τάλληρο από τις πράσινες αναπτύξεις του ΓΑΠ ή από τα παλιότερα τρελλά του πασόκ, αλλά σήμερα θέλουν και την πίτα ολάκερη και τον σκύλο χορτάτο και τα μαχαιροπήρουνα καθαρά. Το ένα να μην ψηφίζουν πασόκ γιατί ντρέπονται, το άλλο είναι να συνεχίζεται η μνημονιακή πολιτική επ’ άπειρον, και το τρίτο είναι να το παίζουν προοδευτικοί-αριστεροί.
   Όταν τους αναφέρω τις σφαγές των κεμαλοναζί, μου λένε ότι αυτά ανήκουν στο παρελθόν και πρέπει κάποτε να κοιτάξουμε στο μέλλον.

   Μου αρέσει!

 4. Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις: έτσι η Ρεπούση μας το παίζει ιστορικός — εάν είναι ιστορικός, είναι πολύ κακός ιστορικός, αλλά χειρότερα, αυτά που «δηλώνει» από καιρού εις καιρόν θα ήταν αστεία εάν δεν σκόπευαν να μας αφαιρέσουν τον μεγαλύτερο μας πλούτο, την ιστορία μας — είναι σαφές ότι αυτός είναι ο ληστρικός της σκοπός…

  Μου αρέσει!

  1. Μάθετέ το επιτέλους: η κα Ρεπούση δεν έχει πτυχίο Ιστορίας. ΄Εχει πτυχίο Γαλλικής φιλολογίας και έχει κάνει μεταπτυχιακά στο Παρίσι σε θέμα ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. Τόσο πια δεν καταλαβαίνει ο κόσμος ότι είανι άλλο η Ιστορία κι άλλο η ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ; Μάλιστα το τμήμα το τμήμα του πανεπιστημίου που σπούδασε είναι ένα τμήμα πανεπιστημιακό γνωστό για τις εθνομηδενιστικες του απόψεις.

   Μου αρέσει!

 5. Αυτό το τσόλι κάποιοι το βοήθησαν να γίνει καθηγήτρια τρομάρα της, και κάποιοι συνεχίζουν να της τα στάζουν κάτω από το τραπέζι για να κάνει προπαγάνδα υπέρ των Τούρκων.

  Έμμισθη υπάλληλος των Τούρκων.

  Αυτά για να μην ξεχνιόμαστε και για να μην έχουμε αμφιβολίες για το ποιός τελικά είναι ο Κουνέλλης, για τα λεφτά και τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ που τον κανακεύουν, και για το πουλημένο τομάρι τον Αντωνάκη που τον κουβάλησε στην κυβέρνηση.

  Μου αρέσει!

 6. σταματήστε να ασχολείστε με το σούργελο και φτύστε την όπου την βρείτε…. μόνο έτσι θα καταλάβει τι σημαίνει Έλληνας γιατί έμεινε κολλημένη στο ΟΘωμανικό….!!!! δε στο δίνουμε βρε σίχαμα ότι και να κάνεις…δε στο δίνουμε….

  Μου αρέσει!

  1. Με του ΝΑΤΟ δε ξερω αλλα με του ΣΟΡΟΣ σιγουρα!!!! Αλλωστε και το βιβλιο με το συνωστισμό ενας απο τους χορηγους ήταν αυτους…. μπορείτε να το ελεγξετε!!

   Μου αρέσει!

 7. οταν γραφετε κυριε Xαράλαμπε
  «Αξιοσέβαστε κ. Κουβέλη .. Είναι κρίμα το τεράστιο έργο που επιτελείτε κ. Κουβέλη » …
  θα εχω αδικο να σας ρωτησω : » Τωρα αυτο τι ειναι … μηπως ποντιακο ανεκδοτο;»

  Μου αρέσει!

  1. Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΑΝΕΛΙΧΘΕΙ ΑΠΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΣΤΑ.
   ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.Α.Ο.Κ, ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.
   ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΟΜΜΑΤΙ, ΩΣ ΠΙΣΤΟ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ, ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΕΛΕΥΤΕΙ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΓΛΥΨΙΜΟ…ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

   Μου αρέσει!

   1. Α μπράβο.!!! ΄Ακου εκεί τεράστιο το έργο του Κουβέλη!!! Τι γλύφτης είναι αυτός;Ρ. ε Πόντιοι δεν του λέτε να μην ξαναγράψει γιατί μάλλον ζημιά σας κάνει.

    Μου αρέσει!

 8. Το 95% δεν ξέρετε καν τι έχει πει η Ρεπούση και ποια είναι η ενστασή της!Αλλά παρόλα αυτά την βρίζετε!
  Και τι είναι η Ρεπούση που κράζετε για τα ιστορικά θέματα?Ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου!
  Και την κράζετε γιατί το 90 % που την αμφισβητεί μαθαίνει Ιστορία από τον Αδωνη{ναι αυτόν ντε τον Μπουμπούκο-μαιντανό-βιβλιοπώλη}
  Από τον Λιακόπουλο{Ναι αυτόν που λέει όλα τα παπαρήκια μπας και πουλήσει κανα βιβλίο με Νεφελίμ-Πούτιν και ότι παπαριά του κατεβαίνει στο κεφάλι}
  Από τον Κυριάκο Βελόπουλο!!Άλλος βιβλιοπώλης του Καρατζαφέρη!Γεμάτος γνώσεις Πανεπιστημιακού επιπέδου!
  Μην απορείτε που κυβερνείστε από αυτά τα γελοία άτομα,τουλάχιστον η Ρεπούση έχει το θάρρος της γνώμης της και την λέει και μαγκιά της.

  Δώσε ‘πόνο’ Μαρία!!!

  Μου αρέσει!

  1. Pavlos84 είπε

   Μαΐου 29, 2013 στις 8:29 μμ

   «Και τι είναι η Ρεπούση που κράζετε για τα ιστορικά θέματα?Ιστορικός και καθηγήτρια Πανεπιστημίου!»

   Να εστιάσω στον τίτλο
   Είναι το λοιπόν ιστορικός και καθηγήτρια.
   Άρα ως εκ της θέσεώς της θα ΟΦΕΙΛΕ να γνωρίζει ότι η ΙΣΤΟΡΙΑ είναι καταγραφή και όχι άποψη,
   Τι λέει εδώ;

   Φιλοσοφική

   Κοσμητεία
   Τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
   Τμήμα Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
   Τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
   Τμήμα Θεατρικών Σπουδών
   Τμήμα Ισπανικής Γλώσσας και Φιλολογίας
   Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας
   Τμήμα Ιταλικής Γλώσσας και Φιλολογίας
   Τμήμα Μουσικών Σπουδών
   Τμήμα Σλαβικών Σπουδών
   Τμήμα Τουρκικών και Σύγχρονων Ασιατικών Σπουδών
   Τμήμα Φιλολογίας
   Τμήμα Φιλοσοφίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας

   Από ποιό τμήμα απεφοίτησε;

   Μου αρέσει!

  2. Ασε ρε παύλο…και ο γαπ και ο παπαδημιος μιλανε στο χαρβαρντ τι σημαίνει αυτό;;;και επειδη ξεχνιέσαι η αγαπήμενη σου ανήκει στην τρικομματική…αλλά μάλλον βλέπεις μπροστα και την ονειρεύσαι στην συγκυβέρνηση με το alexis

   Μου αρέσει!

   1. Δεν με νοιάζει που ανήκει.Και αυτό που ονειρεύομαι εγώ απέχει πολύ από τον Mr Alexis και την παρέα του.Όσο για ττις σπουδές της Ρεπούσης τις παρέθεσα πιο κάτω.Και ψάξε βρες τι ακριβώς είπε για να διαμορφώσεις μόνος την άποψη σου και όχι από γελοία άτομα που παραπληροφορούν,κοροιδεύουν,φανατίζουν κόσμο εναντίον μιας γυναίκας που έχει και τις γνώσεις και την παιδεία και το θάρρος της γνώμης της.

    Μου αρέσει!

   2. Φάσκεις και αντιφάσκεις Παύλο…πιο πάνω λες για Βελόπουλους κτλ και αυτούς που κυβερνάνε… και τώρα λές οτι δεν σε νοίαζει που ανήκει η εν λόγω κυρία…και μη μου λες για πτυχία και μεταπτυχιακά και διδακτορικά…γιατι καθηγητάραδες με πτυχια και διδακτορικα μας λέγαν οτι το μνημόνιο είναι καλό…ψάξε βρές πως και γιατί η εν λόγω …κυρία…δίνει συγχωροχάρτι στην γενοκτονία

    Μου αρέσει!

 9. Μπραβο Ρεπουση
  με την βιασυνη σου να θαψεις τους Ελληνες
  τους ξυπνας.
  Ο ομοαιματος σου Παπανδρεου εκανε καλλυτερη δουλεια
  και μεγαλυτερη ζημια στην Ελλαδα.
  Ηθικο-ν διδαγμα -Οι καλοι υπαλληλοι σπανιζουν

  Μου αρέσει!

 10. Θα το ξαναπω: Aυτη η «κυρια» εχει τελειωσει μονο γαλλικη φιλολογια!

  Κατα δευτερον,θα επρεπε να ΑΠΟΒΛΗΘΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ απο τη Βουλη των Ελληνων και μονο λογω της αποχωρησης της απο την τηρηση ενος λεπτου σιγης,

  για τη γενοκτονια του Ποντου.

  (βεβαια η αποχωρηση και μονο ενος τετοιου ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΟΣ μονο τιμη αποτελει για τους Ελληνες του Ποντου)

  ΑΠΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΩΡΑ!!! ΚΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!! ΑΡΚΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΕΧΤΗΚΑΜΕ!!!

  Μου αρέσει!

  1. Η Μαρία Ρεπούση γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε στη Φιλοσοφική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών από όπου πήρε το πτυχίο της. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στη Σορβόννη από όπου πήρε το διδακτορικό της στην ιστορία. Εργάστηκε στη συνέχεια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και κατόπιν, από το 1993 μέχρι σήμερα στη τριτοβάθμια εκπαίδευση. Είναι σήμερα καθηγήτρια ιστορίας και ιστορικής εκπαίδευσης στην Παιδαγωγική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

   Ευτυχώς που ήρθες εγκαίρως να μας πληροφορήσεις για τις σπουδές της!

   Μου αρέσει!

   1. Κύριε,
    Ότι κα να΄ναι και ότι κα να’ χει τελειώσει είναι ασπούδαστη σε ηθικό επίπεδο και κοινωνική συμπεριφορά, υιοθετεί το κατάπτιστο τρόπο ανέλιξης στην εξουσία (πατάμε επί πτωμάτων για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε), έχει έλειψη πατριωτισμού όπως και όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί. Αυτό που αποκαλείται εσείς θάρρος της γνώμης της δεν είναι τίποτα άλλο απο φτηνό παρακατιανό, αηδιαστικό θράσος. Και τελοσπάντων δηλαδή εάν όντως είναι ιστορικός , απο που πηγάζουν οι διαπιστώσεις της σχετικά με τις γενοκτονίες;Νομίζω ως επιστήμονας που ισχυρίζεσθε ότι είναι θα έπρεπε να ερευνήσει τις ιστορικές μαρτυρίες , τα καταγεγραμμένα γεγονότα απο άλλους συναδέλφους της (ακόμα και οι Τούρκοι Ιστορικοί παραδέχονται τη γενοκτονία!!!!) και γενικά να πράξει ότι είναι συμβατό με την επιστημονική της ιδιότητα. Εφόσον δεν το πράττει τότε παύει της ιδιότητας της επιστημόνου και της επιστημονικής άποψης και εκφράζει μια οποιαδήποτε άποψη χωρίς τεκμηρίωση. Όπως λέμε ο καθένας λέει ότι θέλει!.Τουλάχιστον να μην ενοχλεί την νέα γενιά προσπαθώντας να την ευνουχίσει πατριωτικά και ηθικά μέσω της εξουσίας που της εδόθει απολύτως προσωρινά και δοκιμαστικά.
    Κάτι τέτοιοι εκπαιδευτικοί επιτίθονταν στο παιδί μου όταν ήταν στην Δευτεροβάθμια εκπαίδευση προσπαθώντας να τον εκμηδενίσουν ηθικά.Μέχρι που το άφησαν στην ίδια τάξη υπο της απειλής «Θα γεράσεις στο Λύκειο για να πεάσεις στην Ιστορία!!».Αυτοί είναι οι ρατσιστές εναντίον μας, όχι εμείς

    Μου αρέσει!

   2. Αδίκως ασχολείστε με το επίπεδο μόρφωσης ενός μορφώματος.

    Ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Εβραϊκού Συνεδρίου (World Jewish Congress), Ρόναλντ Λόντερ (Ronald S. Lauder), εξέφρασε την απογοήτευσή του για τη συνεχιζόμενη αδυναμία της Ελλάδας να υιοθετήσει νέο νόμο για την καταπολέμηση εκφράσεων μίσους, του ρατσισμού και της
    άρνησης του Ολοκαυτώματος.

    Χριστός Ανέστη Άστυ

    Μου αρέσει!

   3. Αγαπητέ Pavlos84 οφείλω να σε δορθώσω όσον αφορά το μεταπτυχιακό της κας Ρεπούση. Η κα έχει μεταπτυχιακό στη ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ όχι στην Ιστορία. Μάλιστα το Τμήμα στο οποίο έκανε το μεταπτυχιακό της είναι ένα τμήμα γνωστό στους διεθνείς ακαδημαικούς κύκλους για τις εθνομηδενιστικές του απόψεις. Αν αυτό δεν σου λέει κάτι, προφανώς στερείσαι πτυχίου, τότε ρώτα κάποιον να σου εξηγήσει ποιά είναι η διαφορά της Ιστορίας με τη Διδακτική της Ιστορίας. Για να έχει κάποιος γνώμη πρέπει να έχει γνώση. Εσύ φαίνεται έχεις …ενός κοκόρου γνώση γύρω απ΄αυτά ‘η σκοπίμως κινείσαι… ο νοών νοείτοω…

    Μου αρέσει!

   1. Γιατί οι άλλοι ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ;-Για τράβα να τους ρωτήσεις !-Θα σου εξηγήσουν(και με επιχειρήματα μάλιστα),ότι πρέπει να τους χρωστάμε και ευγνωμοσύνη κι’από πάνω!

    Μου αρέσει!

 11. Χρειάζεται ριζική αλλαγή το πολιτικό μας σκηνικό. Ανθρώπους που δε έχουν καμία σχέση με τους προδότες και τους λωποδύτες που τόσα χρόνια εξυπηρετούσαν και στήριξαν τα συμφέροντα που μας έφτασαν σε αυτή την εξαθλίωση. Έλληνες τίμιους,ηθικούς και να αγαπούν την Πατρίδα τους. Η πρόταση είναι: πολιτική παράταξη ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
  http://www.koinwnia.com/2010-01-19-10-29-58/tautotita/politikes-theseis

  Μου αρέσει!

Leave a Reply

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s