Σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διχασμού του λαού σε «δημοκράτες Έλληνες – φασίστες Έλληνες»…

samaras_kouvelis_venizelos0207Η κίνηση του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ να καταθέσουν ξαφνικά στη Βουλή το επονομαζόμενο «αντιρατσιστικό νομοσχέδιο» εκτιμούμε ότι είναι μια καλά σχεδιασμένη κίνηση διχασμού του λαού σε δημοκράτες και φασίστες. Μια κίνηση του καθεστώτος να εξαλείψει την επικίνδυνη για το σύστημα και συντριπτική σε βάρος του  διαίρεση του λαού, σε μνηνονιακούς και αντιμνημονιακούς και να προκαλέσει τον ακίνδυνο και βολικό για το σύστημα διχασμό σε δημοκράτες και φασίστες. Αυτό αφενός θα αποπροσανατολίσει το λαό από τα καυτά οικονομικά προβλήματα, αφετέρου θα μετατρέψει το λαό σε εύκολο υποχείριο της προπαγάνδας του καθεστώτος.

Ο ρόλος της Χρυσής Αυγής

Ήρθε μάλλον η ώρα για να παίξει η Χρυσή Αυγή (ηθελημένα ή άθελα) το ρόλο της για τον οποίο την προόριζαν. Η θυματοποίησή της θα οδηγήσει το λαό σε διχασμό. Αν είμαστε τόσο ηλίθιοι, δεν έχουμε παρά να «τσιμπίσουμε». Ας ξεχάσουμε λοιπόν ότι το διεφθαρμένο σύστημα μας έβαλε στα μνημόνια. Ας ξεχάσουμε ότι εξαθλιωνόμαστε εξ αιτίας του, ότι είμαστε χωρίς δουλειά και λεφτά, ότι χάνουμε τις περιουσίες μας και ας σφαχτούμε μεταξύ μας, χωρισμένοι σε δημοκράτες και φασίστες, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το υπεύθυνο σύστημα να δραπετεύσει ανώδυνα. Δυστυχώς όμως αυτό θα συμβεί, γιατί το καθεστώς ξέρει να βγάζει στην επιφάνεια τα σύνδρομα που μας καλλιέργησε τόσα χρόνια μέσα μας.

Η ΧΑ δεν γεννήθηκε από το πουθενά. Την ΧΑ και γενικά τον φασισμό και την ξενοφοβία, τα γέννησαν 1) η έλλειψη πραγματικής δημοκρατίας, 2) η οικονομική εξαθλίωση του λαού, 3) η σαπίλα και η διαφθορά του πολιτικού συστήματος και 4) η άφιξη παράνομα στη χώρα μας εκατομμυρίων εξαθλιωμένων ανθρώπων που προσπαθούν να ζήσουν τη στιγμή που δεν μπορούμε να ζήσουμε μόνοι μας.

Δεν νομίζουμε ότι το σχέδιο αυτό δεν το αντιλαμβάνεται και η ΝΔ. Όμως ο αποπροσανατολισμός του λαού από το «μνημόνιο – αντιμνημόνιο» βολεύει βραχυχρόνια και την ίδια, αλλά ξέρει πολύ καλά ότι θα της προκαλέσει ζημιά μακροχρόνια αυτή η διαίρεση του λαού σε δημοκράτες και φασίστες. Τρόμαξε να πετάξει από πάνω της τη ρετσινιά της «επάρατης» και το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει δεξιά». Αν παίξει τώρα το παιχνίδι των ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ θα ξαναγυρίσει στα ίδια.  

Τι πρέπει να κάνει η ΝΔ

ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ λοιπόν, άσχετα από άλλους συντρέχοντες λόγους,  έπιασαν ένα σίγουρο θέμα (δημοκρατία – φασισμός) που παίζει πολύ με τα δημοκρατικά αισθήματα των Ελλήνων. Θα τους δώσει επομένως εξασφαλισμένα κομματικά οφέλη και ταυτόχρονα θα διασώσει το σύστημα και τους «προστάτες» του ή έτσι τουλάχιστον νομίζουν. Θα το πάνε επομένως, όσο πάει. Το σχέδιο πιθανολογούμε ότι το αντιλήφθηκε και ο ΣΥΡΙΖΑ, γι’ αυτό σπεύδει ασθμαίνοντας να καταθέσει δική του αντιρατσιστική πρόταση, αφενός για να ξεφύγει από τον χαρακτηρισμό του αντιδημοκρατικού άκρου (όπου τον σπρώχνουν), αφετέρου για να μην εμφανιστεί ως ουρά των ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. 

Η μόνη λύση για τη ΝΔ είναι να κάνει ρελάνς στο ΠΑΣΟΚ, στη ΔΗΜΑΡ αλλά και στον ΣΥΡΙΖΑ, καταθέτοντας αμέσως, όχι μόνο (συρόμενη) δικό της νομοσχέδιο για τον ρατσισμό, όπως φημολογείται, αλλά ριζοσπαστική πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος που θα ανοίγει πλήρως τη δημοκρατία στο λαό. Τον Ιούλιο του 2011 η ΝΔ είχε καταθέσει όντως σημαντικές σχετικές προτάσεις. Έκτοτε τις ξέχασε. Ας τις επαναφέρει άμεσα, ενόψει μάλιστα του ότι την Κυριακή (2 Ιουνίου) λήγει η πενταετής απαγόρευση για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

Ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα δεν θα φοβόταν ποτέ το άνοιγμα της δημοκρατίας στο λαό με αποκέντρωση της εξουσίας. Αντίθετα κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ, καθώς και το ΚΚΕ είναι υπερσυγκεντρωτικά και ούτε θέλουν να ακούσουν για συμμετοχή του λαού στην άσκηση της εξουσίας. Εκεί ακριβώς θα μπορούσε ένα πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα να στριμώξει και να εκθέσει τα κόμματα αυτά, προς όφελος της δημοκρατίας, του λαού, αλλά και του ίδιου.

Θα το κάνει αυτό η ΝΔ; Θα το κάνει ο Σαμαράς; 

Όχι βέβαια. Πρώτον γιατί η ΝΔ δεν είναι πραγματικά φιλελεύθερο κόμμα, αλλά μια παλαιοκομματική,  κλειστή, κληρονομική και κρατικοδίαιτη ολιγαρχία και δεύτερον γιατί ο Σαμαράς θα προτιμήσει να βάλει νερό στο κρασί του και να αφήσει να τον «κοντύνουν» πολιτικά, αρκεί να μην ρισκάρει την πρωθυπουργική του καρέκλα. 

Πέτρος  Χασάπης

56 σκέψεις σχετικά με το “Σε πλήρη εξέλιξη σχέδιο διχασμού του λαού σε «δημοκράτες Έλληνες – φασίστες Έλληνες»…

    1. λαθος το διλημμα ειναι πατριωτες και ανθελληνες
      και σε βεβαιωνω οτι η ζυγαρια γερνει προς το πρωτο ……..

      Μου αρέσει!

      1. ποιοι ειναι οι πατριωτες φιλε κ ποιοι οι ανθελληνες;;;Γιατι εγω νε το λιγο που με κοβει πασοκους κ νεοδημοκρατες θυμαμαι να πηδανε αυτον τον ευλογημενο τοπο…

        Μου αρέσει!

      1. Να θυμηθείς να τους το φωνάζεις ακόμα και την ώρα που θα τους πέρνουν το σπίτι και θα τους χώνουν σε στρατόπεδο «οφειλετών του δημοσίου».
        Που ξέρεις; μπορεί να σε πιστέψουν.

        Μου αρέσει!

    2. Μα οταν μιλαμε για φασιστες μεταξυ μας, εννοουμε την κυβερνηση…

      Υπαρχει ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ…

      Μου αρέσει!

    3. Στον κοσμο ειναι ξεκαθαρο το ποιο ειναι φασιστες.

      Ολος ο λαος ειναι ενωμενος.

      Οι 300+1 ειναι οι εχθροι μας

      Ο λαος δεν διχαζεται.

      Οσοι υποφερουμε ξερουμε ποιος ειναι ο φασιστας.

      Μου αρέσει!

  1. Η τραγωδία της εποχής μας είναι ότι η αριστερά στρέφεται κατά του έθνους και η δεξιά κατά του κράτους.
    Σαρλ Ντε Γκωλ, 1890-1970, Γάλλος πρόεδρος

    Μου αρέσει!

    1. Δεν εχουμε μπλεξει. Τα πραγματα ειναι απλα.

      Ποιοι κυβερνουν φασιστικα στην Ελλαδα?
      Ποιοι επιβαλλουν φορους δισβαστακτους?
      Ποιοι σου πετσοκοβουν τον μισθο?
      Ποιοι σε σπρωχνουν στην ανεργια και στην εξαθλιωση?
      Ποιοι θα επιτρεψουν να σου παρουν το σπιτι?

      Ποιος κυβερνα φασιστικα ?

      ΝΔ + ΠΑΣΟΚ + ΔΗΜΑΡ = ΦΑΣΙΣΤΕΣ

      Μου αρέσει!

    2. Συμφωνώ απόλυτα νε την Δάφνη. Ολοι αυτοί που με δόλιο τρόπο παίρνουν την εξουσία με προεκλογικά ψέματα και όταν έρθουν στην εξουσία κάνουν ακριβώς τα αντίθετα ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΑΣΙΤΣΕΣ.

      Μου αρέσει!

  2. Τι πρέπει να κάνει η ΝΔ ;

    Τίποτε δεν πρέπει να κάνει η ΝΔ, διότι δεν υπάρχει. Όπως δεν υπάρχει και το ΠΑΣΟΚ και η ΡΗΜΑΔ.

    Υπάρχουν μόνο κάτι πολιτικές σκατόφατσες που πηγαινοέρχονται στη Βουλή και στα Υπουργεία περιμένοντας το αναπόφευκτο.

    Περιμένουν την πολιτική τους εξαέρωση και οι μπούρδες που προσπαθούν να ταίσουν τον κόσμο δεν πουλάνε πιά.

    Μου αρέσει!

  3. Σκατά εδώ, σκατά εκεί, σκατά κι ο κόσμος όλος
    κι απ’ τα πολλά πια τα σκατά μου πιάστηκε κι ο κώλος.
    Έρχεται ο ένας ο σκατάς, θαρρούμε πως σωθήκαμε,
    σαν φύγει όμως βλέπουμε πως αποσκατωθήκαμε.
    Γεώργιος Σουρής, 1853-1919, Έλληνας σατιρικός ποιητής

    Μου αρέσει!

  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΑΣΜΟΣ, Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΜΕΝΗ.

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΠΑΜΠΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΙΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΣΜΩΔΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣΙ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ.

    Μου αρέσει!

    1. Μα δεν διακρίνονται για την διορατικότητα τους…
      Αν την διέθεταν δεν θα είχαμε φτάσει ώς εδώ.
      Η φύση όμως μισεί το κενό.
      Απο κεί που θα ξεκουμπιστούν οι σάπιοι
      στο χέρι μας είναι να χτιστεί μια Ελλάδα σοβαρή και έντιμη.

      Μου αρέσει!

  5. Η προσπάθεια τους θα πέσει στο κενό. Ελπίζω οι Έλληνες, αυτή τη φορά να μη χάψουν το παραμυθάκι. Έτσι κι’ αλλοιώς η διάζευξη δημοκρατία ή φασισμός είναι ανόητη, αφού δημοκρατία επί της ουσίας δεν έχουμε. Τι σόϊ δημοκρατία είναι αυτή με
    πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, με χαράτσια, ήτοι δήμευση κατ’ ουσίαν της περιουσίας μας, λές και μείς δίναμε τα δάνεια-
    δανεικά κι’ αγύριστα- στους πάσης φύσεως επιχειρηματίες-κολλητούς, τι σόϊ δημοκρατία είναι αυτή όταν η κυβέρνηση-εδώ γελάμε- υπακούει χωρίς αντίρρηση στας διαταγάς των ψυχανώμαλων του ΔΝΤ και Της ΕΕ-βλέπε Μέρκελ και Σια, τι σόϊ δημοκρατία είναι αυτή όταν ο λαός δεν μπορεί πιά να ζήσει και τον κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα του, ποιοί ; Αυτοί που χορτάσανε με τις μίζες και θέλουν κι’ άλλες. Και τώρα, δεν φτάνει που κουβαλήσανε 1,5 εκατομύρια ξένους απ’ όλες τις τριτο-
    κοσμικές χώρες γιατί έτσι θέλανε οι επιχειρηματίες – κολλητοί, τώρα τους έπιασε ο πόνος γιά τον ρατσισμό. Το ότι έχουν παρα-
    δώσει το κέντρο της Αθήνας στις πάσης φύσεως μαφίες, ουδόλως τους ενοχλεί. Αει σιχτίρ πιά!

    Μου αρέσει!

  6. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!!!!
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΧΑΣΑΠΗΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!! ΑΛΛΟΙΜΟΝΟ ΜΑΣ!!!!

    Μου αρέσει!

  7. ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

    ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ , ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ

    ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ Η ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ

    Μου αρέσει!

    1. Διαβαζεις ενα αρθρο το οποιο λεει ακριβως για την παγιδα που εχεις πεσει φιλε…Μονο ενωμενοι θα καταφερουμε κατι…κ συριζαιοι κ χρυσαυγητες κ ολοι οι υπολοιποι….

      Μου αρέσει!

    1. Αυτά που λέει η κ. Ρεπούση, μάλλον κάνουν το όλο κλίμα χειρότερο και συντείνουν σε εκνευρισμό.

      Μου αρέσει!

  8. Από ότι αποδείχθηκε , ο μόνος λόγος που έλεγε όχι αρχικά η ΝΔ στον νόμο ήταν γιατί είχε μέσα την διάταξη που τιμωρούσε αυτούς που δεν δέχονταν την Ποντιακή και Αρμενική γενοκτονία ..

    Για αυτό και η εθνοσωτήρια κυβέρνηση του σωτήρα Σαμαρά κατέβασε νέο νόμο χωρίς αυτές τις διατάξεις …

    Μου αρέσει!

  9. Ο Ελληνας δεν είναι ρατσιστής ούτε φασίστας. Δεν πέφτει σε τέτοιες λούμπες τόσο ηλίθια βαλμένες από άσχετους δήθεν αριστερούς, στην πραγματικότητα αρριβίστες , με δεξιές τσέπες και πολλά άλλα.
    Η Χρυσή :Αυγή σίγουρα «είναι τέκνο της ανάγκης κι ώριμο τέκνο της οργής», όπως είπε κι ο Κ. Βάρναλης.
    Γιατί, όσο κι αν στρογγυλεύουν άκρες οι λαθρολάγνοι, όσοι κι αν μας παρουσιάζουν το μαύρο άσπρο,εμείς οι απλοί πολίτες ξέρουμε τι τραβάμε από τους εισβολείς.
    Καθημερινά, όπου βρεθούμε και σταθούμε.
    Δεν υπάρχει, λοιπόν, θέμα διχασμού του λαού μας, που στην πλειοψηφία του και συνετός είναι και σοβαρός και επιθυμεί ένα οργανωμένο κράτος.
    Το σημερινό μπάχαλο κράτος είναι επί τούτου «κατασκεύασμα» των αριστερών που, τόσα χρόνια, εκμεταλλεύτηκαν το αλλαλούμ το οποίο επέβαλαν για να βολευτούν και για να προετοιμάσουν την εγκαθίδρυση ξεπερασμένων εκ των πραγμάτων πολιτικών συστημάτων.

    Κακά τα ψέματα, η Χρυσή Αυγή είναι σήμερα ο μόνος σχηματισμός πολιτικός, που φοβούνται οι λαθρο.
    Είναι και η μόνη πολιτική δύναμη που θα προστατεύσει τον άγνωστό της πολίτη αυτής της χώρας, σε περίπτωση που του επιτεθεί ο οποιοσδήποτε αλλόφυλος.
    Φληναφήματα ή «μπαρμπούτσαλα» στην ….καθομιλουμένην είναι τα διάφορα για φαλτσέτες κλπ. για τα οποία κατηγορούν τη Χρυσή Αυγή.
    Και προσπαθούν, απομονώνοντάς την από την κοινωνία, να την ξεφορτωθούν, επειδή είναι εμπόδιο στα σχέδιά τους.
    Σχέδια που προβλέπουν, κατά τις δηλώσεις τους ελληνοποίηση όλων των ξένων, κρατικοποίηση των πάντων, ένα κατώτατο γλίσχρο μισθό για όλους -εκτός της κομματικής νομενκλατούρας, φυσικά- κι άλλα τέτοια.

    Δεν θάπρεπε να καλλιεργούμε φήμες για υποτιθέμενους διχασμούς, επιτρέψατέ μου, αγαπητοί φίλοι. Τους διχασμούς τους καλλιεργούν και τους προωθούν αυτοί που τους συμφέρει, αλλά δεν τους…παίρνει.
    Το μεγαλύτερο κόλπο τους το επιχειρήσανε τον Δεκέμβρη του 2008 και τους βγήκε τζίφος.

    Μου αρέσει!

    1. Tἄπαμε, τά ξανάπαμε…
      Ἡ προπαγάνδα γιά τούς Κλούβιους χοντροκέφαλους ταγμασφαλῆτες καί γερμανοτσολιάδες τῶν Μέρκελ, Μπόμπολα, Κοπελούζου καί σία ΔΕΝ περνάει ἐδῶ μέσα…
      …Γυρεύτου «ἀλλοῦ».

      Μου αρέσει!

  10. Πάντα η «αριστερά» στην Ελλάδα τέτοια παιχνίδια έπαιζε, προτίμησαν να κυλήσουν στο αίμα τη χώρα με τον εμφύλιο.

    Τώρα πάλι θα κάνουν κάτι παρόμοιο αλλά από την ανάποδη…θα φτιάξουν αυτοί χαρτιά κοινωνικών φρονημάτων και θα ετοιμάσουν αυτοί εξορίες…

    Δεν πειράζει είναι η αναστροφή της ιστορίας, μόνο που οι «αριστεροί» το κάνουν με μεγάλη μαεστρία, τι τους έμαθε ο πατερούλης τόσα χρόνια, που είχε ξεκατινιάσει όλες τις μειονότητες στη σοβιετία αλλά δεν το αναφέρει κανείς.

    Ξέρουν από Σταλινικά εγχειρίδια τα καλόπαιδα, ετοιμάζουν με μανία τα νέα γκουλάγκ (το είπαν πρόσφατα αλλά δεν άνοιξε ρουθούνι, μας είπαν πως ήταν ένα αθώο αστείο)

    Στάχτη και μπούρμπερη όλα δεν τους ενδιαφέρει αρκεί να μπορούν να λυμαίνονται την εξουσία και να βάζουν χέρι στον κρατικό κορβανά…αυτός είναι ο λόγος που γίνονται όλα.
    Τρομάζουν στην ιδέα ότι θα χάσουν το βάζο με το μέλι μέσα από τα χέρια τους.

    Γνωρίζουν ότι στις επόμενες εκλογές θα χαθούν στην ανυπαρξία οπότε ετοιμάζουν σχέδια για την νέα Αριστερή δικατορία.

    Εκεί οφείλονται όλα, ο φόβος για την επερχόμενη απώλεια της εξουσίας

    Και οι δημοσιογράφοι θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι ζούμε σε σοσιαληστικό παράδεισο καλή ώρα όπως τότε με τον Εμβέρ Χότζα….

    Μου αρέσει!

    1. νάτη η προπαγάνδα και ο διχασμος. Και μάλιστα μιλά για αριστερα την ώρα που η νδ είναι η κυβερνηση….
      αισχος……

      Μου αρέσει!

      1. Έτσι, πάντα ΜΑ ΠΑΝΤΑ όταν μιλάς με αριστερό και τον στριμώχνεις η μπάλα θα πάει στην κερκίδα.
        ΤΙ κάνεις Γιάννη, κουκιά σπέρνω!
        Εντάξει παλιότερα ο άλλος δεν πολύ έδινε και σημασία γιατί όλα κυλάγανε κουτσά στραβά, τώρα όμως γίνεστε ρόμπα με αυτά τα καμώματα.

        Μου αρέσει!

      2. το ποιος γινεται ρόμπα είναι ξεκάθαρο
        «με αριστερό και τον στριμώχνεις» στο πάνω σχόλιο δεν υπάρχει κανένα επιχειρημα!!!!!!!! κανενα!!!! μπουρδολογία, προσωπικές του απόψεις και μαλιστα για προπαγανδα και διχασμο.. το σχόλιο σου έχει την πρόθεση να τα ενισχύσει αυτά…. οκ…. ξεκάθαρο.

        Μου αρέσει!

  11. Ακούω κάποιους να μιλάνε για την εγκληματικότητα, την παραβατικότητα, την άρνηση ή την ανικανότητα των μεταναστών να ενσωματωθούν και αρχίζουν την κουβέντα τους με το «Δεν είμαι ρατσιστής αλλά…»
    Ειλικρινά, αφού δεν εισαι ρατσιστής γιατι απολογείσαι για αυτό?

    “Δεν έχω τέσσερα χέρια”, “Δεν είμαι ελέφαντας” θα τα έλεγες ποτέ?
    «Δεν αναπνέω μέσα στο νερό», «Δεν μπορώ να πετάξω» δεν είναι αυτονόητο?
    Τότε γιατι πέφτεις στη παγίδα και λες “Δεν ειμαι ρατσιστής”?
    Ρατσιστές ειναι όσοι κερδίζουν απο τη δυστυχία του άλλου.

    Όσοι χρησιμοποιουν τη διαφορετικότητα, την ανάγκη, τον πόνο του άλλου για το δικό τους κέρδος.
    Που θα το έπρατταν και σε άτομα της ίδιας «ράτσας» αλλα με τους ‘άλλους’ είναι πιο εύκολο γιατι δεν είναι σαν ‘εμάς’.
    Γιατί πληρώνονται λιγότερο, γιατί εξαφανίζονται ευκολότερα, γιατί στοχοποιούνται εύκολα, γιατί θα έκανα τα πάντα για να επιζήσουν.
    Εαν,
    – δεν είσαι πολιτικός να θες ψηφαλάκια,
    – δεν έχεις κατασκευαστική εταιρεία, δεν είσαι μεγαλοκτηματίας για να θες φθηνά εργατικά χέρια,
    – δεν έχεις ΜΚΟ για να ξεκοκκαλίζεις επιχορηγήσεις,
    – δεν πουλάς πρέζα και θες βαποράκια,
    – δεν κάνεις trafficking ανθρώπων
    τότε μάλλον σίγουρα ΔΕΝ εισαι ρατσιστης.
    Σ Τ Α Μ Α Τ Α Ν Α Τ Ο Λ Ε Σ Λ Ο Ι Π Ο Ν

    Στο χέρι μας ειναι να μην υποκύπτουμε στην πλύση εγκεφάλου, που εξισώνει τα θύματα με τους θύτες.
    Δεν μπορεί να κατηγορεί ο θύτης το θύμα και το θύμα να απολογείται για κάτι που ΔΕΝ εκανε για κάτι που ΔΕΝ είναι.
    Η αυτοκτονία είναι ομολογία είπε κάποιος.
    Αυτη η προληπτική απολογία είναι ομολογία.
    Σ Τ Α Μ Α Τ Ε Ι Σ Τ Ε Τ Ο!

    Μου αρέσει!

    1. «Ο ρατσισμός είναι το δόγμα που αναπτύσσεται με σύνδεσμο συγκεκριμένα γνωρίσματα «traits», όπως π.χ. εθνικά, θρησκευτικά, πολιτιστικά κ.λπ., προκειμένου να αναγάγει μια ομάδα αντίστοιχα (κοινωνική, φυλετική, θρησκευτική), ως υπέρτερη άλλων. Το πιο συνηθισμένο είδος ρατσισμού, και αυτό που έχει δώσει την αρχική ονομασία στην λέξη (εκ της ιταλικής («ράτσα») razza = φυλή), είναι ο φυλετικός ρατσισμός.» από βικιπαιδεία.

      ίσως πολύ ξεκινούν με αυτή τη φραση γιατί ντρεπονται που εχουν ρατσιστικές απόψεις (καλλιεργημενες από το συστημα)

      όλα τα υπόλοιπα που λες είναι έμπορος ναρκωτικών, σωματεμπορος, κερδοσκόπος…. κτλ κτλ κτλ … ρατσισμός είναι οι απόψεις.. οι πράξεις είναι άλλο, το να μαχαιρωσεις ενα μεταναστη μπορεί να είναι από τις ρατσιστικες σου απόψεις αλλά είναι μαχαιρωμα…

      Μου αρέσει!

  12. Ο ΠΧ μυριζεται…ο ΠΠ το γραφει καθαρά…
    Ο Σαμαράς υπηρετωντας τα σχεδια των Ναζί διέλυσε την Γιουγκοσλαβία, οταν ηταν ΥΠΕΞ και δεν εβαλε βετο , υπακουοντας στον Μητσοτάκη….
    Τωρα ο Σαμαράς περναει στη φαση της εφαρμογης αναλογου σχεδιου διχασμου και εμφυλίου για την Ελλάδα…οι μουσουλμανοι στην χωρα μας ειναι πανω απο 3εκ και βρισκονται ενα κλικ πριν την εξεγερση…..κι απο διπλα ο Ουτσεκά , τα προξενεία κι οι πρεσβειες…

    Μου αρέσει!

  13. Η εξω-κυνοβουλευτικη αριστερα «φλερταρει» απο κοντα το σεναριο του διχασμου.
    Θυμαστε, το παρελθον καλοκαιρι (;) την διαδηλωση μεταναστων και αλληλεγγύων, που κατεληξε στον ξυλοδαρμο ενος μαυροφορεμενου (σαν Χ.Αυγητη) αλληλεγγυου και το «χουφτωμα» θηλυκων αλλυλεγγύων;;
    Εεε… ιδου μια αναρτηση ενος -καργα, κατα δήλωση του- «αγανακτησμενου αριστερου» που -φαινομενικα τουλαχιστον- θελει να το παιξει «ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ».
    —————————————————–
    αποσπασματα…

    Η τακτική του ΣΕΚ είναι λάθος (σσ http://www.sekonline.gr/ )
    Posted on Αυγούστου 24, 2012
    http://aganaktismenosaristeros.wordpress.com/2012/08/24/%CE%B7-%CF%84%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%83%CE%B5%CE%BA-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%AC%CE%B8%CE%BF%CF%82/

    Η τακτική του ΣΕΚ που οδηγεί σε πορείες μεταναστών όπως η σημερινή είναι εντελώς λάθος.

    Το ζήτημα δεν είναι να μαζευτούν 5.000 ή παραπάνω Πακιστανοί να διαδηλώσουν κατά της Χρυσής Αυγής. Το ξέρουν οι πάντες ότι οι Πακιστανοί είναι εναντίον της Χρυσής Αυγής, όπως και το αντίστροφο. Το ζήτημα είναι να κατέβουν Έλληνες να διαδηλώσουν κατά της Χρυσής Αυγής….
    Αν οι σύντροφοι του ΣΕΚ είναι εγκληματικά αφελείς – όχι μόνο για τον χώρο τους που στις επόμενες εκλογές δε θα πάρει ούτε όσα κουκιά πήρε σε αυτές του Ιουνίου, αλλά και για όλη την αριστερά – τότε ας βρεθούν κάποιοι στοιχειωδώς σοβαροί άνθρωποι μέσα στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ να τους μαζέψουν….
    ….
    Από εκεί και πέρα, επειδή τα πράγματα έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, το όποιο αντιρατσιστικό κίνημα θα πρέπει

    – αφενός να δώσει όλες του τις δυνάμεις εναντίον της Ε.Ε. και των συνθηκών της, τύπου Δουβλίνου ΙΙ κ.λπ. Αν δεν ματώσουμε στην κυριολεξία, αν δεν κάνουμε γης μαδιάμ τα γραφεία της Ε.Ε. και τις πρεσβείες τους, δεν πρόκειται να καταφέρουμε τίποτα.

    – και αφετέρου πρέπει να οργανωθεί «στρατιωτικά» και να μεταφέρει τον πόλεμο από το επίπεδο νεοναζί εναντίων μεταναστών, σε επίπεδο αντιρατσιστών εναντίον νεοναζί ή και κράτους. Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος: ή θα τον μετατρέψουμε σε εμφύλιο ή θα πάρει χαρακτηριστικά εθνικά και τότε είναι από χέρι κερδισμένος από τους νεοναζί. Ή θα βγούμε εμείς να χτυπηθούμε με τους νεοναζί, ή θα σκοτωθούν με τους μετανάστες, και θα έχουν την υποστήριξη σχεδόν όλης της κοινωνίας.
    κτλ. κτλ κτλ.
    —————————

    Ετσι, για να καταλαβουμε οτι ενω εμεις «μασαμε τα λόγια μας» αλλοι το εχουν «τουμπανο» !!

    Μου αρέσει!

      1. Μπα.. δεν νομιζω. Αλλα ειναι χοντρο για αυτην. Τυπικα, λεω, ειναι θεμα Υπηρεσιας Πληροφοριων… ΑΝ αυτοι «εργαζονται».

        Μου αρέσει!

  14. Αργειτε να πιανετε το σχεδιο….
    Αργειτε!
    Και ας ειναι … Επαναληψη!!!!!!!
    Συνεχες και χωρις…. διακοπη!!!!!

    Μου αρέσει!

  15. Μαΐου 31, 2013 στις 7:07 μμ
    Δεν περνα μερα λοιπον,που η λατρευτη μας …τηλεοραση,
    Δεν αφιερωνει τουλαχιστον ενα “εχθρικο” 10λεπτο,
    για την χρυση αυγη στα νεα των καναλιων.
    για να μας πουν πως ενας βουλευτης της κατουρισε,
    μιανου αλλου το οπλο εκανε μπαμ …
    Και πως μεσα στη βουλη ενας βουλευτης της ηταν “ατακτος”,
    και γιαυτο εκληθει αρον-αρον ο επιμελητης της ταξης να τον βγαλει ..εξω..

    Θα πω κατι, που εχει περασει απο το χαζο μυαλο μου…
    Ποσους ψηφους αραγε θελει ενα κομμα,
    για να βγει πρωτο με πραγματικους βουλευτες 111 !! ???
    Εχετε υπολογισει ???
    Καταλαβαινετε τι θα …συμβει ? ….+ 50 ????

    ? Λετε η χρυση αυγη να ειναι κοντα το 111 ?
    Και το κατεστημενο σαπιο συστημα να τραβαει τα μαλλια του ?
    Εγω …χαζος ειμαι ..λεω οτι μου κατεβει…

    Βεβαια ο …πολεμος που της κανουν,
    προσπαθωντας σωνει και καλα να την εξομοιωσουν,
    με τους γερμανους κατακτητες του 40, κανει τον κοσμο να γελαει….
    Ναζι-ναζι.. Να δουμε στο τελος ποιος θα ζει ??
    Ε ???

    Μου αρέσει!

    1. (..) Δεν περνα μερα λοιπον,που η λατρευτη μας …τηλεοραση,
      Δεν αφιερωνει τουλαχιστον ενα “εχθρικο” 10λεπτο,(..)

      Επιτέλους κατάλαβες Άνεμε το γιατί δημιούργησαν την ΧΑ .. Κάλιο αργά παρά ποτέ που λέει και η παροιμία ..

      Αν δεν είχανε να πούνε για την ΧΑ στα κανάλια όλα αυτά τα λαμόγια που έχουν χαρατσώσει μέχρι εξοντώσεως τον Ελληνικό λαό , για πιο πράγμα θα κουβεντιάζανε …?? Όλα τα άλλα κάνουν τζιζ …

      Μου αρέσει!

      1. Eλα ομως που τους γυριζει… μπουμερανγκ ! 😀
        Την φτιαξαν, την κατηγορουν και την δυναμωνουν…
        Για να δουμε ομως, μεχρι που θα κατορθωσουν να την ελεγξουν ??
        Υποπτευομαι. πως το συστημα, προτιμα την χρυση αυγη, παρα το συριζα..
        Πιθανον ..χαζες αποψεις .. Αλλα θα δουμε…
        Τουλαχιστον εχει εθνικη πολιτικη…

        Μου αρέσει!

      2. Σιγά μην τους γυρίζει μπούμερανγκ … Όλα όπως τα έχουν σχεδιάσει πάνε … Αντί στα κανάλια να συζητάνε για το πως μας εξοντώνουν και το τι μας ετοιμάζουν ακόμα , τους ακούμε να λένε για τόξα και βλήματα …

        Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.