ΦΡΙΚΗ: ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

Όλα αυτά μετά την δημόσια ομολογία Βρετανού υπουργού: “¨Εσπασε” Βρετανός υπουργός: Συμμορίες Πακιστανών βιάζουν και βασανίζουν ανήλικα κορίτσια!

Άφηναν μικρά κορίτσια έρμαιο στα χέρια συμμοριών ισλαμιστών για να μην προβάλλουν την «θρησκευτική προέλευση» των δραστών!

Πακιστανοί η συντριπτική πλειοψηφία, τους ονόμαζαν «Ασιάτες»

ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΓΙΑ 54 ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΔΡΟΥΣΑΝ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ – ΟΡΓΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!

Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!

«Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!»

«Έπρεπε να ενημερώσουμε τον κόσμο», «αυτοί δεν θεωρούν έγκλημα τον βιασμό παιδιού αφού το κοράνι λέει ότι από 9 ετών μπορεί ένα κορίτσι να έχει σεξουαλικές σχέσεις!»

Δείτε το συγκλονιστικό αφιέρωμα με τις αποκαλύψεις:

Διαβάστε τις λεπτομέρειες για τις υποθέσεις:

Εξαρθρώθηκε (και άλλη) συμμορία ισλαμοφασιστών που βίαζε, εκπόρνευε και βασάνιζε παιδιά στην Βρετανία.

Σοκ: Συμμορία παιδεραστών είχε μια 11χρονη για σκλάβα του σεξ

Διαβάστε και το μεγάλο θέμα που είχε αποκαλύψει το Ολυμπία για τα ταξί. Σημειώστε ότι ήδη κάνουν την εμφάνιση τους σε ταξί στην Αθήνα, οδηγοί από το Πακιστάν, πολλοί από τους οποίους δεν μιλούν καν Ελληνικά. Ας γίνει μια έρευνα για το πως παίρνουν άδεια εργασίας (αν έχουν): Η ανεξέλεγκτη απελευθέρωση των ΤΑΞΙ θα μετατρέψει τους Ελληνικούς δρόμους σε κόλαση.

28 σκέψεις σχετικά με το “ΦΡΙΚΗ: ΑΦΗΝΑΝ ΠΑΙΔΙΑ – ΣΚΛΑΒΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΙΣΛΑΜΙΣΤΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗΣ» ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ! ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ.

 1. “Έπρεπε να ενημερώσουμε τον κόσμο”, “αυτοί δεν θεωρούν έγκλημα τον βιασμό παιδιού αφού το κοράνι λέει ότι από 9 ετών μπορεί ένα κορίτσι να έχει σεξουαλικές σχέσεις!”

  Είναι δυνατόν..;;;!! Ρε παιδιά αυτή είναι θρησκεία ανώμαλων. Ναι ανώμαλων και συγνώμη από την ανθελληνική αριστερά αν γίνομαι «ρατσιστής».

  Μου αρέσει!

  1. Αναρωτιέμαι αν το ανθελληνική αριστερά είναι ακριβές για αυτά τα φασισταριά του κισ.
   Ίσως το Ανθελληνική Φασιστερά να τους ταιριάζει καλλίτερα.

   Όντως, μιλάμε για θρησκεία παιδεραστών!
   Θα έπρεπε κανονικά να απαγορευθεί στην Ελλάδα.
   Αλλά πρώτα πρέπει να διώξουμε την τριπτωματική των μιασμάτων.

   Μου αρέσει!

  2. Εκτός από τους ανισόρροπους ισλαμιστές περί παιδοφιλίας και το Ταλμούδ ευλογεί τις σεξουαλικές επαφές από την ηλικία των τριών ετών με εντολή του Γιαχβέ.
   Σας θυμίζει κάποιον από το Ευρωκυνοβούλιο;

   Μου αρέσει!

 2. Τι ψάχνετε ρε παιδιά… Όταν πρόκειται να βιάσουν μια γυναίκα ο νόμος του Ισλάμ προβλέπει σύντομο γάμο για μερικές ώρες ώστε να μην παραβούν το Κοράνι… Το ίδιο και όταν πάνε με πόρνες.
  Το απόλυτο αίσχος. Ειλικρινά θα το χαιρόμουν αν η Ρεπούση μάθενε από πρώτο χέρι τι σημαίνει ισλάμ…
  Μετά το μόνο που θα της έλεγα είναι να μην εκφράζετε με ρατσιστικά σχόλια εναντίων τους γιατί θα την κλείσουμε μέσα εμείς οι προοδευτικοί…

  Μου αρέσει!

  1. Μια γρήγορη ματιά στα παράλογα και ρατσιστικά του Κορανίου θα σας πείσει:·

   1.Το Κοράνι στο κεφάλαιο 2 εδάφιο 1, απαγορεύει ρητά στους μωαμεθανούς να αμφισβητούν το Κοράνι.

   2. Το Κοράνι «ευλογεί» στο 3:28 και στο 16:106 κάθε είδους ψέμα και απάτη, για την εξάπλωση του Ισλάμ.

   3. Το Κοράνι με όλο το κεφάλαιο 8 «τα λάφυρα» επιτρέπει στους μωαμεθανούς να κλέβουν και να ληστεύουν τους κάφρους (έτσι βρίζει το Ισλάμ τους μη μωαμεθανούς).

   4. Οι μωαμεθανοί σύμφωνα με το Κοράνι 8:12 έχουν αυστηρή υποχρέωση να τρομοκρατούν εμάς τους κάφρους.

   5. Το Κοράνι στο 9:5 διατάζει τους μωαμεθανούς να εκπληρώνουν το «ιερό» καθήκον τους να σκοτώνουν τους κάφρους.

   6. Το Κοράνι στο κεφ. 5 ΕΔ. 51 απαγορεύει στους μωαμεθανούς να έχουν για φίλους τους κάφρους.

   7. Το Κοράνι στο κεφ. 23 εδάφιο 13 επιτρέπει στους μωαμεθανούς το βιασμό και στο 4, 23-24 να έχουν για σεξ όσες σκλάβες μη μωαμεθανίδες θέλουν.

   8. Ο μόνος εγγυημένος τρόπος να πάνε στον «παράδεισό» τους οι μωαμεθανοί, είναι σκοτώνοντας κάφρους (Κοράνι 9:11) (στον παράδεισο περιμένει κάθε «καλό» μωαμεθανό για τη σεξουαλική του απόλαυση, 72 παρθενοπόρνες και «αγοράκια που από μακριά θα φαίνονται σαν γυναίκες».

   9. Το Κοράνι διατάζει στο 9:29 όταν γίνουν οι μωαμεθανοί αρκετοί σε μια περιοχή, να δίνουν τρεις επιλογές στους κάφρους· 1. ή να γίνουν μωαμεθανοί 2. ή να πεθάνουν 3. ή, αν πρόκειται για Χριστιανούς και Εβραίους, να πληρώνουν απάνθρωπο χαράτσι.

   10. Το Κοράνι διατάζει τους μωαμεθανούς στο κεφάλαιο 98 εδάφιο 6 να μη δείχνουν ποτέ έλεος στους κάφρους επειδή «είναι τα πιο σιχαμερά πλάσματα»!

   Κάφρους: (οι μωαμεθανοί ονομάζουν εμάς τους μη μωαμεθανούς κάφρους. Σύμφωνα με γλωσσολόγους η αραβική λέξη «κάφρος» (καφίρ στον ενικό, κουφάρ ή καφρίν στον πληθυντικό), αποτελεί τον πιο προσβλητικό χαρακτηρισμό της «ιερής» γλώσσας του Ισλάμ.

   ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!
   ΟΠΩΣ ΣΤΡΩΣΑΜΕ (ΨΗΦΙΣΑΜΕ) ΤΩΡΑ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ!!!

   Μου αρέσει!

 3. Ενώ παλαιά που στην Ελλάδα παντρευαν τα παιδιά απο 9 χρόνων δεν ήταν ανώμαλοι. Ανωμαλία ειναι οι βιασμοί όχι το πρώτο κρίνοντας απο την ιστορία.

  Μου αρέσει!

  1. Τα λογοδίνανε υπό τον φόβο του παιδομαζώματος ή της αρπαγής των κοριτσιών γιά τα χαρέμια του σουλτάνου.Πρώτα διαβάζουμε και μετά εκφέρουμε άποψη. Έλεος πιά….

   Μου αρέσει!

   1. ναι εσένα περίμενα να μου πεις για ποιο λόγο τους δίνανε..όποιος ξέρει την ιστορία ξέρει και το λόγο .

    Μου αρέσει!

 4. Έτσι μπράβο!!!

  Ξεμπροστιάστε χωρίς έλεος τους ανώμαλους θρησκόληπτους που κρυμμένοι πίσω από θρησκευτικά δόγματα εκτονώνουν την ανωμαλία τους καταστρέφοντας αθώα πλασματάκια!

  Περισσότεροι από 130 οι ιερείς σε κρούσματα παιδεραστίας.

  «Τουλάχιστον 130 ιερείς έχουν εμπλακεί τα τελευταία δύο χρόνια σε κρούσματα παιδεραστίας σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Il Fatto, η οποία επικαλείται δήλωση δικηγόρου με πρόσβαση στον φάκελο της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων από λειτουργούς της Καθολικής εκκλησίας. Ειδικότερα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι περίπου 30 ιερωμένοι συνελήφθησαν, ανακρίθηκαν ή καταδικάστηκαν τα δύο τελευταία χρόνια στο πλαίσιο των ερευνών της ιταλικής δικαιοσύνης για κρούσματα παιδεραστίας στην Ιταλία.

  Από το Μπολτσάνο στο βορρά έως το Τράπανι στο σικελικό νότο, η ιταλική δικαιοσύνη βρέθηκε αντιμέτωπη με κρούσματα παιδεραστίας, στα οποία εμπλέκονται ιερείς και στα οποία τα θύματα ήταν νεαρά, και μάλιστα συχνά πολύ νεαρά άτομα, αναφέρει το δημοσίευμα επικαλούμενο τον δικηγόρο Σέρτζο Καβαλιέρε, που όπως λέει, ο αριθμός των βεβαιωμένων κρουσμάτων δεν αποτελεί, παρά την «κορυφή του παγόβουνου».
  Επίσης, σύμφωνα με τον εισαγγελέα του Μιλάνου Πιέτρο Φόρνο, ο οποίος έχει αναλάβει πληθώρα καταγγελιών για παιδεραστία με δράστες ιερείς, εκ των οποίων δέκα καταδικάστηκαν, στις περιπτώσεις αυτές οι καταγγελίες δεν κατατέθηκαν από άλλους ιερείς αλλά από τις οικογένειες των θυμάτων, αφού προηγουμένως είχαν απευθυνθεί χωρίς επιτυχία στις εκκλησιαστικές αρχές.
  Αξίζει να σημειωθεί, ότι η ιταλική αστυνομία έχει βάσιμες υπόνοιες ότι υπάρχει «ένα δίκτυο ιερωμένων με πάθος για μικρά παιδιά».

  ΗΠΑ. Σε δεκάδες σκάνδαλα παιδεραστίας εμπλέκονται ιερείς της εκκλησίας

  «Στη δημοσιότητα έδωσε ο αρχιεπίσκοπος του Λος Άντζελες, Ζοσέ Γκόμεζ, 124 φακέλους με καταγγελίες…σε βάρος ιερέων για παιδεραστία.
  Πρόκειται για υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται περίπου εκατό ιερείς και είχαν προκαλέσει σκάνδαλο, όταν αποκαλύφθηκε ότι η ηγεσία της εκκλησίας προσπάθησε να τις συγκαλύψει.
  Τα τελευταία χρόνια, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, η Καθολική Εκκλησία σε πολλές χώρες είναι αντιμέτωπη με το σκάνδαλο των παιδεραστών ιερωμένων, κυρίως στις ΗΠΑ, όπου ένας στους τέσσερις Αμερικανούς δηλώνει καθολικός.»

  Kάθειρξη σε ιερέα για παιδεραστία

  «Σε κάθειρξη 60 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση οκτώ παιδιών της εκκλησιαστικής χορωδίας ένας Βραζιλιάνος ιερέας της Καθολικής εκκλησίας στο Σάο Πάολο.Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του στα ΜΜΕ, η πληροφορία είναι αληθινή αλλά δεν μπορεί να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες.
  Ο 77χρονος ιερέας Χοσέ Αφόνσο Ντε, ο οποίος αρνείται τις κατηγορίες, κατηγορείται ότι κακοποίησε σεξουαλικά oχτώ εφήβους ηλικίας από 12 έως 16 ετών. Ο έφηβοι υποστήριξαν στην αστυνομία ότι ο ιερέας συνήθιζε να τους καλεί στο σπίτι του, με πρόφαση την ανάγνωση της Αγίας Γραφής και στη συνέχεια τους ανάγκαζε να αγγίζουν τα γεννητικά του όργανα…
  Πρόκειται για ένα ακόμη πλήγμα στην εικόνα του Βατικανού που ταλανίζεται από αλλεπάλληλες υποθέσεις παιδεραστίας σε αρκετές χώρες.»

  Παπάς ασελγούσε σε παιδιά κατά την διάρκεια του κατηχητικού

  «Ιερέας συνελήφθη στο Μενίδι, μετά από καταγγελίες γονέων, ότι ασελγούσε σε μαθητές κατηχητικού. Οι αστυνομικοί, εντόπισαν τον παπά χθες το μεσημέρι, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα Αθηνών.
  Η φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως μετά τις απανωτές καταγγελίες ότι ο ιερέας κατά την διάρκεια του κατηχητικού ασελγούσε στα παιδιά.»

  Μου αρέσει!

   1. Η συμβολή σου στον τομέα αντιμετώπισης της παιδεραστίας και της ανωμαλίας από υποτιθέμενους εκπροσώπους του Θεού ή θεοσεβούμενους θα βοηθούσε πολύ.

    Μου αρέσει!

  1. Μάλλον έπρεπε να λέγεσαι «ένας μα**αΣ» (το Σ κεφαλαίο για τα σκ@τά που έχει το κεφάλι σου)
   By the way πότε έγινε το ατυχές συμβάν του βιασμού σου που σου δημιούργησε το ψυχολογικό αυτό πρόβλημα ???????????????????

   Μου αρέσει!

  2. Βρε, ..»πολίτη» πάλι πρόβλημα έχεις ;
   Μοναξίες ; τάσεις αναπλήρωσης με υπαρξιακά προβλήματα εχεις ; Τρέχα αγόρι μου στο Αγιο Ορος να συνέλθεις ..
   ή αν θές τρέχα στον ψυχολόγο, πάντως από το υφος που τα γράφεις νοσείς…

   Μου αρέσει!

  3. Σωστά!
   Τα ανήλικα που κακοποιούν σεξουαλικά χριστιανοί ιερείς πάνε στον Παράδεισο.

   Εσείς πάλι μόνο για μουσουλμάνους παιδεραστές θέλετε να ενημερώνεστε και ας είναι χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά.

   Για τον ανώμαλο ελληνορθόδοξο οικογενειάρχη υπεράνω υποψίας της διπλανής πόρτας που έχει κακοποιήσει σεξουαλικά όλα τα κοριτσάκια της γειτονιάς, ή για τον παπά του κατηχητικού που «χαϊδεύει» παιδάκια δεν σας πολυενδιαφέρει.

   Αυτά τα ολίγα για το ποιοι έχουν ιδεοληψίες,ψυχολογικά και υπαρξιακά προβλήματα.

   Μου αρέσει!

 5. καλά μας κοριδευετε ολοι εδώ μεσα και εκεί έξω;;;;;;; τι σόι μεθοδευμενες μ@@@@ς είναι αυτες;;;;;;;; ελεος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  «Εκατοντάδες μικρά κορίτσια, εθίζονταν στα ναρκωτικά, βιάζονταν ομαδικά, βασανίζονταν ανηλεώς ακόμα και δολοφονούνταν την ώρα που οι αρχές δεν μπορούσαν να εκδόσουν ειδοποιήσεις λόγω της αντιρατσιστικής νομοθεσίας!»
  “Εάν μιλούσαμε για μουσουλμάνους, θα χάναμε την δουλειά μας! Θα μας κολλούσαν την ταμπέλα του ρατσιστή!”

  Μ@@@ΙΕΣ!!!!!!!!!! Οι εγκληματίες είναι εγκληματίες!!!!!!
  είναι δυνατον;;;;; νομοθεσία δεν υπάρχει για εγκλήματα κατά ανηλίκων;;;;; ;για βιασμούς;;;;;; για ναρκωτικά κτλ;;;;;

  και για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα, Δεν είναι όλοι οι μουσουλμάνοι εγκληματίες!!!! δεν είναι όλοι οι χριστιανοί, ινδουιστές εκληματίες ή καλοί κτλ κτλ…

  αντιρατσιστικό τι; δεν θα «ξεκανεις» όλους τους μουσουλμάνους χωρίς λόγο ή γιατί θεωρείς ότι είσαι ανώτερος ή γιατί απλά μπορείς (ρατσιστικό). οι εγκληματιες είναι εγκληματίες!!!!!!!!!Συλλαμβάνεις, δικάζεις κτλ εγκληματίες!!!!!!! τι σχεση εχει με το ρατσισμό; οι εγκληματίες είναι εγκληματιες από οπου και εαν είναι, ότι και εαν είναι.

  όλα αυτά μοιαζουν απολυτα μεθοδευμενα!!!! προσεξτε…

  Μου αρέσει!

  1. Μεγάλε για τόλμα να πείς κάτι εναντίον του Muslim…..Θα στη πέσουν καμμια 200ριά απο το πουθενά…….Συσπειρώθηκαν…είναι αργά πιά….Οι πόλεις κατελήφθησαν……………..

   Μου αρέσει!

   1. τι θελεις να πεις με το σχολιο σου ακριβώς;
    Και ποιες πολεις εχουν καταληφθει ακριβως, γιατί στην Αφρική κατηγορούν τη Δυση, εδώ κατηγορούμε την Ανατολή κτλ κτλ
    Δεν ξερω εαν θα μου την πεσουν, αλλά εαν πει κάποιος για το Χριστο, γιατί του την πεφτουν οι ορθοδοξοι αφού είμαστε τόσο «ελευθεροι» στην εκφραση μας; αν πιστευεις ότι δεν θα επρεπε να στην πεσουν, αντιστοιχα δεν θα συμφωνουσες εαν αλλα ατομα άλλης θρησκειας σου έλεγαν για το Χριστό. σεβασμος θα επρεπε να υπαρχει. Φανατικοί υπάρχουν παντου σε όλες τις θρησκέιες, σε όλα τα έθνη.. να τα αποτρεπουμε αυτά, να μην γενικευουμε για πληθυσμους, θρησκειες κτλ… μαριονετες είμαστε στα χερια τους.

    Μου αρέσει!

  2. Θα σου πει εμενα η θρησκεια μου το επιτρεπει και το ευλογει, αρα με διωκεις για τη θρησκεια μου, αρα εισαι ρατσιστης.Θολοκουλτουριαριδες,αναλυσεις στακαναλια πορειες για τα δικαιοματα των διαφορετηκων κτλ….Σκεψου λιγο………

   Μου αρέσει!

   1. κανεις λάθος. αφενος μεν η θρησκεια τους ΔΕΝ το επιτρεπει (ψαξτο αν θελεις) αφετερου, υπερισχύουν οι νόμοι του κρατους. Αλλά δεν είναι έτσι, βιασμους, ναρκωτικά, ανηλικες (προ-εφηβεια) δεν ειναι δογμα της θρησκειας τους ουτως η αλλως.

    Μου αρέσει!

 6. Tα φαινομενα αυτα, δεν ειναι τωρινα, ειναι παναρχαια.
  Διοτι η ανθρωπινη φυση ειναι σε γενικες γραμμες «ατελης»..
  Οι διαφορες κοινωνιες κατα καιρους, προσπαθουν.. «επισημως»,
  να τα περιορισουν…Στη πραξη ομως τα φουντωνουν…
  Πρωτο αναμφισβητητο παραδειγμα , η πορνεια.
  Δευτερο ο .. χρηματισμος…
  Τριτο η ….εξουσια….
  Ο λαος ειπε…. 3Μ
  Μ.Μ.Μ.
  Ολα… «δυνατα» εργαλεια εκμαυλισμου..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.