ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΣΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. (Δείτε τα ντοκουμέντα)

«Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αναφέρθηκα στην Ιστορία, αναφέρθηκα στην πολιτική χροιά της Ιστορίας. Δεν μίλησα για το χορό του Ζαλόγγου, και ουδέποτε είπα ότι στη Σμύρνη έγινε συνωστισμός», διευκρίνισε η κ. Ρεπούση, ενώ συνέχισε σχολιάζοντας, «μιλώ πάντα με επιχειρήματα και με επιχειρήματα θέλω να με αντιμετωπίζουν».

Έπειτα από την επιμονή του δημοσιογράφου για το εάν όντως μίλησε για το χορό του Ζαλόγγου η πολιτικός είπε:

«Παραποιήθηκαν οι δηλώσεις μου. Ξαναλέω ότι εγώ αυτό που δεν θέλω είναι να ποινικοποιείται η αντίθετη ιστορική άποψη».

Εννοείται ότι ο περιβόητος «Χορος του Ζαλόγγου» δεν είναι απλώς τεκμηριωμένος ιστορικά, αλλά αναφέρεται ακόμα και από ξένους περιηγητές ως γεγονός, πράξη ηρωϊσμού και απίστευτη θηριωδία από την άλλη πλευρά. Αυτοί που έσπευσαν να την στηρίξουν, τι λένε τώρα;

Τις μαρτυρίες για το Ζάλογγο μπορείτε να τις διαβάσετε εδώ: http://olympia.gr/2013/05/31/%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AF%CE%B1-%CF%81%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%8D%CF%83%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CE%AC%CE%BC%CE%B2%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1-%CE%B1%CF%85%CE%B8%CE%AC%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%B1%CF%82/

49 σκέψεις σχετικά με το “ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

  1. πες-πες με το να ασχολουνται με αυτο το σουργελο (θα επρεπε να παρει μερος στην εκπομπη της αννιτας πανια) στις επομενες εκλογες θα βγει με 2000 ψηφους. αγνοειστε αυτα τα σουργελα και αλλα πολλα που προωθουν τα ΜΜΕ

    Μου αρέσει!

  2. οταν ο λαος προτιμαει να βαλει τσουλες στη βουλη που του πλασαρουν τα μμε καλα να παθει!!!!
    ο κουβελης εφυγε απο το συριζα καταλαβε κανενας γιατι? ισως γιατι μονο ετσι θα μπορουσε να ειναι στη κυβερνηση την οποια ηδη ειχαν προετοιμασει!!!
    αγαπητε μου συμπατριωτη ειμαστε προβλεψιμοι γι αυτους κ εχουν ετοιμασει οχι μονο το επομενο αλλα κ το μεθεπομενο βημα ξερροντας την επομενη κινηση μας!!!
    ο ανταρσυα ή το επαμ δεν ηταν αξια κινηματα για να μπουν στη βουλη ομως η ρεπουση ηταν αξια.
    αυτη μας αξιζε αυτη βαλαμε οπως τον αδωνι κ τον ντινοπουλο κ τον υιο βαρβιτσιωτη ή το μαρκογιαννακη!!!!
    αυτοι ειναι ο καθρεφτης της κοινωνιας μας δεν εχει σημασια αν τους ψηφιζουμε για ιδιοτελη σκοπο ή γιατι ειναι οι πιο δημοφιλεις στα κοματα τους. οταν τη ψηφο σου τη καθοριζει το μεγκα ελληναρα μου καλα να παθεις!!!!
    μονο θα σε συμβουλευσω να προσεχεις τι λες γιατι καμια φορα κ τα ανεκδοτα γινονται πραγματικοτητα οπως τα παλαι ποτε – ρωσσος καπιταλιστης κ αλβανος τουριστας ή η ελλαδα θελλει το γερμανο της!!!!!
    η ουσια ειναι μονο μια πως εχουμε απο καιρο σταματησει να σκεφτομαστε εμεις για μας κ αφησαμε τα μμε να μας ταϊζουν τη χωνεμενη τους τροφη κ αποβλακωθηκαμε στο καναπε με σουβλακι κ φραπε. νομοτελεια ειναι ολα αυτα κ μονο ετσι μπορουσε να γινει.
    καλα συλλογαται αυτος που συλλογαται λευτερος ελεγε ο ρηγας κ μεις δεν συλλογιομαστε ελευθερα.

    Μου αρέσει!

      1. Και δεν μου φταίνε τα ΜΜΕ. Εμένα δεν είναι δυνατόν να με πείσεις να δω στην ΤV το σφαγέα των Ελλήνων, επειδή λένε είναι «καλή» εκπομπή. Άει στο διάολο, δεν γίνεται ο Σουλεϊμάν να έχει τέτοια ακροαματικότητα, άει στο διάολο. Αηδιάζω, βγάζω σπυράκια, σιχαίνομαι, αλλά όμως πάρα πολλοί το παρακολουθούνε. Η γυναίκα μου (δεν το βλέπει, αλλά μου εναντιώνεται) δεν καταλαβαίνει πώς ένας «μορφωμένος» έχει τέτοιες απόψεις. Τί σχέση έχει η μόρφωση με την κατανόηση, δεν είναι δυνατόν κάποιος που σκότωσε, που έσφαξε τόσους Έλληνες να παρακολουθείται από τόσους συμπατριώτες των δολοφονημένων επειδή «δεν δείχνει πώς έσφαξε». Και επειδή; Εάν η ταινία στη θέση του Σουλεϊμάν είχε τον Χίτλερ, θα το βλέπανε; Τέτοιοι όμως είμαστε, παρακολουθούμε Τουρκοκάναλα, ξεχνάμε την ιστορία μας. Και ψηφίζουμε 40 χρόνια τώρα, τους σύγχρονους «Σουλεϊμάν». Δεν βλέπουμε τί μας κάνουν, ωραία τα λένε. Άει στο διάολο.

        Μου αρέσει!

      2. Κι ομως Πετρο, αν η σειρα εδειχνε το Χιτλερ και τα εγκληματα του, ή αν εστω εδειχνε το Σουλειμαν και τα εγκληματα του, και ειχε ιστορικο ενδιαφερον, ευχαριστως να τις δει ο κοσμος, επιμορφωτικες θα ηταν. Το θεμα ομως ειναι πως μας παρουσιαζουν τους σφαγεις σαν ήρωες. Αυτη ειναι η ουσια. Οχι το οτι απλα μας δειχνουν σφαγεις.

        Μου αρέσει!

    1. η Ρεπουση εκλέχτηκε με 1600 ψηφους…..αν δεν ειχαμε αυτους τους εκτρωματικους εκλογικους νομους δεν θα αποφασιζαν 1600 ατομα για τα υπολοιπα εκατομμυρια.

      Μου αρέσει!

    2. @ Barbara

      Μην ξεχνας αγαπητη, οτι ειδικα σαυτην την «βολη» μπηκανε
      αρκετα αποβρασματα, λογω .. «ΛΙΣΤΑΣ»….
      Οπως επισης αρκετα ξοφλημενα αποβρασματα, μετακινηθηκαν σε αλλα κομματα,
      Διοτι στης εκλογες Μαιου δεν μπαιναν στη «βολη»…

      Μου αρέσει!

  3. Γεια σού πάστορα Κουβέλη με τις στελεχάρες σου! Αυτά να τα βλέπουν όσοι ψήφισαν ΔΗΜΑΡ για να δώσουν ένα ροζ χρωματάκι στην κυβέρνηση…

    Μου αρέσει!

    1. Η Ρεπούση ανήκει σε ένα κόμμα. Ας τολμούσε βουλευτής της ΧΑ να έχει τέτοιες απόψεις, να βλέπαμε που θα ήταν τώρα. Αλλά βέβαια, αυτοί οι χρυσαυγίτες δεν είναι δημοκράτες σε αντίθεση με τους δημοκράτες αριστερούς (ΔΗΜ.ΑΡ.). Σε αυτόν το δημοκρατικό κόμμα λοιπόν δεν έχει δικαίωμα ο πρόεδρος, αλλά και κανένας τους, ούτε καν να διαγράψει κάποιον. Αυτή είναι η δημοκρατία σας, ε δεν τη θέλουμε τέτοια «δημοκρατία». Αυτή είναι η Ευρώπη σας, η Ευρωπαϊκή Ένωση, ούτε τέτοια Ευρώπη θέλουμε. Πάρτε το χαμπάρι, δεν είναι η Ευρώπη πάνω από όλα, δεν είναι το νόμισμα πάνω από όλλα. Ξυπνήστε Έλληνες.

      Μου αρέσει!

  4. Τα δύσκολα θα αρχίσουν όταν αρχίσει την αμφισβήτηση της ύπαρξης Ελληνικού έθνους ,αναμοχλεύοντας την παλιά ιστορία του ομόφυλου της φαλμεράιερ

    Μου αρέσει!

  5. ΕΙΠΑΜΕ ,ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΚΩΝΑ ΤΗΝ ΜΑΡΙΩ Ο ΖΑΛΟΓΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΜΠΑΛΛΕΤΟΥ

    ΣΟΛΩΝ

    Από: http://www.olympia.gr [mailto:comment-reply@wordpress.com]
    Αποστολή: Friday, May 31, 2013 9:27 AM
    Προς: civi2000@otenet.gr
    Θέμα: [Νέο άρθρο] ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ! ΤΑ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΑΛΟΓΓΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΣΠΕΥΣΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ!

    olympiada posted: «ΔΗΛΩΣΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ – ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΣΩΝ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ – ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΛΛΟΙΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. «Δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν αναφέρθηκα στην Ιστορία, αναφέρθηκα στην πολιτική χροιά της Ιστορίας»

    Μου αρέσει!

  6. Επιχείρημα θεωρεί η ανιστόρητη αυτή «ιστορικός» και «πολιτικός» τη φράση «ο κάθε λαός έχει τους εθνικούς μύθους του» ;
    Προσωπικά δε γελώ , δεν μπορώ να γελάσω με την προσπάθεια της περί ής ο λόγος να χαθεί στη λήθη και την αμφισβήτηση η Ιστορία μας.
    Αν είχα μπροστά μου έναν στρατό ορθόδοξου πολέμου, θα μπορούσα να τον αντιμετωπίσω με τον δικό μου αντίστοιχο στρατό.

    Εδώ, όμως, έχω να αντιμετωπίσω έναν λόγο που κατεδαφίζει την ηρωική διαχρονική διαδρομή της φυλής μας.
    Η αρχή έγινε με τη γλώσσα μας, που τη «μπαστάρδεψαν» σε σημείο να μη μιλάμε και να μη γράφουμε εμείς οι ίδιοι σήμερα σωστά ελληνικά.
    Ακολούθησε η αλλοίωση της σχολικής εκπαίδευσης και, τώρα πια, φτάσαμε στον εκχυδαϊσμό των ηρώων του ‘ 21, στην άρνηση γεγονότων αυτοθυσίας του λαού μας, το μεγαλείο των οποίων «εξώπλισε» γενιές και γενιές με σεβασμό και υπερηφάνεια για τους προγόνους μας.

    Αυτές οι «επιθέσεις»είναι, κατ΄εμέ, χειρότερες από έναν πόλεμο. Οι «επιθέσεις» αυτές απαξιώνουν τη γλώσσα και την Ιστορία ενός λαού – του δικού μας εν προκειμένω – που βλέπει να χάνονται εν ριπή οφθαλμού η εθνική του αξιοπρέπεια, τα λεφτουδάκια που συνέλεγε για τα παιδιά του ή τα γεράματά του, η προσωπική ασφάλειά του που κατεδαφίζεται καθημερινά από τον τελευταίο, βρώμικο και στο σώμα και στο μυαλό έγχρωμο εισβολέα, τα όνειρα που έκανε για τα παιδιά του να ζήσουν σ΄έναν καλύτερο κόσμο.

    Πλήρης αποδόμηση, λοιπόν, ενός εκάστου από εμάς είναι ο πραγματικός στόχος όλων αυτών που συμπεριφέρονται με… επιχειρήματα εναντίον του ένδοξου παρελθόντος μας, για να μας στερήσουν κάθε δυνατότητα αντίδρασής μας σ΄ό,τι ανθελληνικό σκαρφίζονται στο παρόν και θα επιχειρήσουν στο μέλλον σε βάρος μας.

    Πάντως, επειδή είμαι φύσει αισιόδοξο ΄’ατομο, δεν ανησυχώ σφόδρα για τις γελοιότητες κάποιων , μεμονωμένων «επιστημόνων» που εκθέτουν εαυτούς με τα ανιστόρητα λόγια του αέρα, που πετούν από καιρού εις καιρόν.
    Οπως λέει κι ένα τραγουδάκι του Βαγγέλη Γερμανού «… πόρτες θα κλείνουνε καθώς θα μένουν πίσω, σα χαλικάκι μες στο ρεύμα θα χαθούν…»

    Μου αρέσει!

    1. *Μήπως κάποιοι είχαν στρώσει κόκκινο χαλί σε Ρεπούσηδες και Τατσόπουλους;

      *Μήπως έπρεπε να αποβάλλουμε από μόνοι μας δεκαετίες τώρα χοντραλήθειες για τον εθνοαπαλευθερωτικό αγώνα του Εθνους (και ουχί του Γένους);

      Μύρισαν αίμα οι κάθε Τατσόπουλοι και Ρεπούσηδες πάνω στην απαρχαιωμένη Ιστορία που ακόμη και σήμερα διδάσκονται οι Ελληνες και είπαν να κάνουν το κομμάτι τους, κερδίζοντας κανα χτύπημα στην πλάτη.

      Και μόνο χτύπημα στην πλάτη, άντε και κανα παγωτάκι για γλείψιμο, διότι είναι τόσο τσαπατσούληδες και γελοίοι που ούτε για τρολλ δεν κάνουν, πολλώ δε μάλλον να πληρώνονται από think tanks!

      Μου αρέσει!

    2. ελάτε ρε παιδιά μη τρελαίνεστε, εδώ καμαρώνουμε για τον ελ.βενιζελο και τον θεωρούμε κάτι σαν εθνάρχη,

      τον εβραίο, τον θαυμαστή του κεμάλ, και μιλάμε τωρα για ρεπουσοτσατσόπουλους;

      Για ας βγεί κάποιος να μιλήσει εναντίον του , τον ξεσκίσαν στο λεπτό, τόσο πολύ ανιστόρητοι είμαστε οι έλληνες, τόσο πολύ

      μασάμε την προπαγάνδα…

      Η το άλλο; οι συνταξιούχοι πετσοκόβονται, τους στέλνουν κατ’ευθείαν στον άλλο κόσμο, τι ψηφίζουν οι περισσότεροι; νδ και πασοκ, έλεος πια!

      Όχι τιποτε άλλο μας τους φόρτωσαν για τα καλά τους συμμορίτες, άντε να καθαρίσεις τώρα με δαύτους…

      Μου αρέσει!

    3. Τό ξανάβαλες κι’ ἐδῶ, ἔ;

      Ἄχ…αὐτός ὁ…θεός τῆς Χ.Α. πόσο σᾶς σκέφτεται…
      «ἔδωσε καί φτάσανε μέχρι τή Βουλή», ἔ;

      Γειά καί χαρά σου βρέ Δυσπιστίνα…
      …Χαιρέτα μου τήν…κλεφτουριά.

      Μου αρέσει!

  7. Δείτε τι γράφει ο Διμοκίδης, απόφοιτος του ΙΕΚ Τάπερμαν
    http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/38701
    Έχει κάνει copy-paste το άρθρο από την Wikipedia και βγάζει τα δικά του συμπεράσματα, ενώ περιέχει μόνο τις «μαρτυρίες» που τον συμφέρουν! Α ρε πονηρέ λαζότουρκε 😀 !!!!

    Μου αρέσει!

  8. Η ρεπουση δεν εχει καμμια διαφορα απο το υπολοιπο τσιρκο μεντρανο που κυβερναει αυτον τον τοπο.Εκτελει σχεδια καποιων ΜΚΟ του Σορος και αλλων.
    Εγω αυτο που ξερω να πω ειναι οτι η δικτατορια του Παπαδοπουλου χαρισε τα χρεη των αγροτων διασοζωντας την περιουσια των αγροτων , απο τις τραπεζες και τιμωντας το συνταγμα στο αρθρο περι προστασιας της ιδιοκτησιας , ΕΝΩ αντιθετα αυτοι που κυβερνανε 40 χρονια τωρα με μεθοδευσεις και φορους προσπαθουν να αρπαξουνε την ακινητη περιουσια των ελληνων πολιτων και τις λιγες καταθεσεις τους που γινανε με θυσιες μιας ολοκληρης ζωης.
    Τι πασοκ , τι ΝΔ , και τι ΚΚΕ και Συριζα και κουραφεξαλα ? Ολοι τους ιδιοι ειναι και για αυτο κανανε και συγκυβερνηση οταν δεν βγαινανε τα κουκκια !
    Ολοι εχουν τον ιδιο ακριβως στοχο την φτωχοποιηση του ελληνα και παταξη καθε αντιδρασης εναντιον τους .
    Τι αριστερες και τι Δεξιες ? Ολοι ιδιοι ακριβως, με αποκλισεις καποιων μοιρων , για να μη φανει η συμπλευση τους, στα σχεδια εναντιον του ελληνα πολιτη .
    Ολοι μαζι με κοινο σχεδιο τους την φτωχοποιηση των πολιτων και η αποικιοποιηση της χωρας στα ξενα αφεντικα τους .
    Απο αυτη την παρατηρηση και μονο θα επρεπε ο καθε ελληνας να αποφασισει για το τι θα ψηφισει στο μελλον, γιατι αν δεν τους τσακισουμε αυτους τους “κυριους” και δεν τους κανουμε παρελθον ολους τους , τοτε θα μας τσακισουνε αυτοι

    Μου αρέσει!

  9. Πως γραφει το όνομα της στα Αγγλικά…………..
    RE PUSSY!!!!!!! καλημέρα καλή επανάσταση κ καλή λευτεριά

    Μου αρέσει!

    1. Το σωστό είναι το αλβανικό Repushi, όπως του επίσης αλβανικής καταγωγής Αμερικανού (αλλά Ορθόδοξου Χριστιανού) Belushi.

      Μου αρέσει!

  10. Η Ρεπούση μας λέει, «μιλώ πάντα με επιχειρήματα και με επιχειρήματα θέλω να με αντιμετωπίζουν» — η ιστορία όμως βασίζεται σε τεκμηριωμένα στοιχεία, όχι στον αυνανισμό των «επιχειρημάτων». Δεν πρόκειται περί «επιχειρήματος» ότι ο Κεμάλ και η Επιτροπή Ενώσεως και Προόδου εξαφάνησαν τους 4-5 εκατομμύρια Χριστιανούς της Μικράς Ασίας — αυτό έγινε, υπάρχει βουνό τεκμηρίων και μαρτυριών. Το τι λεεί η εκάστοτε Ρεπούση μας είναι αδιάφορο.
    Αλλά αυτά είνια ψιλά γράμματα για την Ρεπούση, που μας το παίζει ιστορικός, αλλά που στην πραγματικότητα έχει πτυχείο «διδαχής ιστορίας» για μικρά παιδιά — σε σοβαρές χώρες δεν θα την έπαιρναν σοβαρά, όπως και τον αστοιχείωτο clown Τατσόπουλο.

    Μου αρέσει!

  11. Aς μήν σε άδειαζε ο σύντροφος Κουβέλης για τα μάτια του κόσμου και σου λέω αν θα τα έκανες γαργάρα θρασύδειλη προδότρα της ελληνικής φυλής μας. Τα δικαιώματα σε ομοφυλόφιλους σε μάραναν, γιαυτά υπάρχεις.

    Μου αρέσει!

  12. Μια ρεπουση Απασχολει μια Ολοκληρη Ελλαδα οποτε της …. καυ….. Νει!!!!
    Οταν σε οποια αλλη χωρα θα ειχε μηνυθει… καταδικαστει … σαν πρακτορας υβριστης και τρομοκρατης κατασκοπος ξενης εχθρικης δυναμης….
    Φτου σας Νομικοι και Εισαγγελεις!!!!
    Φτου σας ρε παλιοκοτες!

    Μου αρέσει!

  13. ¨Δηλώνω υπεύθυνα…¨.
    Πόσο ¨υπεύθυνα¨ μπορεί να δηλώνη, η δοσίλογη καρακαλτάκα;
    Δηλαδή τι επίπτωση θα έχη, αν οσα μας δηλώνει είναι ψευδή;
    Καμμία!
    Απλώς, το συγκεκριμένο τσόκαρο, θεωρεί τον εαυτό της έξυπνο αρκετά, για να εμπαίζει τους Ελληνες!

    Μου αρέσει!

  14. Είστε κακοί ανθρώποι (που βγάζει η Ευρώπη).
    Να σέβεστε τους θεσμούς ρε! Κοτζαμάν βουλευτίνα είναι η μανταμίτσα! έσείς/εμείς τι είμεθα; ε;
    Και ναι! Πρέπει να προταθεί για την Ακαδημία (Πλάτωνος, πλάτανος, θα σας γελάσω.. Χαιρέτα μου τον πλάτανο..)
    Ίσως και για νόμπελ. Εδώ το πήρε κάποιος μόνιτζ που έκανε λοβοτομή σε κάποιους δεκάδες..
    Άμα κάνεις λοβοτομή σε ένα έθνος, δεν το δικαιούσαι; ε;
    Άιντε και να μάθετε να το λέτε σωστά: αλλά (όχι αλλάχ) ου άκμπαρ…

    Μου αρέσει!

  15. Αυτοί που την στήριξαν, δεν κάνουν τίποτα. Εμείς πρέπει να κάνουμε.
    Αυτό που αποδεικνύει είναι ότι η επιστήμη της ιστορίας διασύρεται και καπηλεύεται από παραπολιτικές δόλιες επιδιώξεις που την χρησιμοποιούν σαν τίτλο για να επιχειρώντας να δώσουν ένα ψευτοεπιστημονικό έρισμα στις εγκληματικές τους μεθοδεύσεις.

    Αυτό το λαθροπρακτόρικο τσόλι που πασαλείφτηκε ιστορικος στα εκτροφεία του σόρος, το χρησιμοποιούν ως «βαρόμετρο παραίτησης».
    Βγαίνει και τα λέει για να μετρά απο τις αντιδράσεις πόσο έχουν παραδοθεί ψυχικά οι Έλληνες με όλα αυτά που μας κάνουν.

    Και κάθε φορά το αποτέλασμα που βγαίνει είναι το ίδιο. ΤΟ ΨΥΧΙΚΟ ΗΘΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟ ΣΤΟ «ΟΧΙ».

    Με όλα τα μεθοδευμένα συντριπτικά χτυπήματα, με όλες τις απειλές τις συκοφαντίες τον διασυρμό, την εξαθλίωση η συλλογική μας απάντηση είναι ένα βροντερό ΟΧΙ.
    Κι αυτό τους τρελλαίνει. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ.
    Αυτό που θέλουν ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ.

    ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΦΘΑΣΕΙ, ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ, ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΗΔΗ ΟΙ ΝΙΚΗΤΕΣ!

    Μου αρέσει!

    1. Η κυρια ρεπουστη ειναι το πιο βλαμμενο και ανεγκεφαλο στουρναρι,
      μεταξυ αλλων,
      που επελεξε ο σορος για να κανει την δουλεια του.

      Μου αρέσει!

  16. Τότε ΜΩΡΗ γιατί δεν διαμαρτυρήθηκες για την ανακρίβεια που ΕΓΡΑΨΑΝ τα σχολικά βιβλία εις βάρος του ονόματος σου!

    Μου αρέσει!

  17. Και όμως η Ρεπούση έχει δίκιο!
    Δεν υπήρξε ποτέ ο χορός του Ζαλόγγου!!

    Αντίθετα, ο μοναδικός, πραγματικός και ιστορικός χορός
    είναι ο Χορός των βουλευτών της ΔΗΜΑΡ!
    Με πρωτοχορευτή τον Κουβέλη, μαζί με την Ρεπούση
    και πιασμένοι όλοι από το χέρι, πηδούν ένας ένας,
    στην άβυσο της απαξίωσης,της ανυποληψίας και της σιχαμάρας
    που νιώθει για αυτούς ο ελληνικός λαός…..

    Έχετε γειά θεσούλες, προνόμια και μιζούλες
    μας γκρέμισε η Ρεπούση, το άσμα για να ακούσει….

    Μου αρέσει!

  18. Η συνέντευξη της Repussy

    στο 48ο λεπτό απαντά στο ερώτημα αν υπήρξε ο χορός του Ζαλόγγου με το θεώρημα των εθνικών μυθιστορημάτων.

    h..p://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=59456

    Μου αρέσει!

  19. Κάποτε την ξεβράκωνε και ο Γεωργιάδης… τώρα είναι συμπολίτευση ! ποιός να το περίμενε! ..τρομερή ειρωνεία!
    http://www.metopo.gr/article.php?id=2834

    Κάποιες ερωτήσεις που θα είχαν ενδιαφέρον να απαντηθούν κάποτε:

    – Το τμήμα «Ιστορία και ιστορική εκπαίδευση» του ΑΠΘ τι αντικείμενο έχει? Ψάχνω να βρώ και δεν αναφέρεται τίποτε γι’αυτό. Αν είναι τμήμα που μελετάει την ιστορία τότε γιατί υπάρχει το τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας? Αν ασχολείται με τον τρόπο εκπαίδευσης της ιστορίας, γιατί η ανωτέρω κυρία παρουσιάζεται σαν «ιστορικός»? (το Τμήμα Γαλλικής Φιλολογίας έχει τελειώσει). Οι απόψεις της τότε δεν μπορεί να αφορούν τι είναι αλήθεια ή όχι από την Ιστορία αλλά πως η Ιστορία που επαληθεύεται από το τμήμα Ιστορίας θα πρέπει να διδάσκεται.

    – Γιατί δημιουργήθηκε το τμήμα «Ιστορία και ιστορική εκπαίδευση» του ΑΠΘ? (μόλις το 2005 αν δεν κάνω λάθος)

    – Γιατί δεν υπάρχει αντίστοιχο τμήμα πουθενά αλλού. Και ποιά άλλα μέλη το απαρτίζουν. Ή είναι μόνη της?

    – Οι συνάδελφοί της, Καθηγητές από το Τμήμα Ιστορίας τι λένε για όσα λέει?

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.