ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται, εσείς μιλάτε για «αντιρατσιστικούς»!

Τους ισοπέδωσε η Πόπη Τσαπανίδου πριν από λίγο στον ΣΚΑΪ, αποκαλύπτοντας την επικοινωνιακή οπερέτα του «αντιρατσιστικού» που ήλθε για να κρύψει την οικονομική εξόντωση της κοινωνίας.

Η Τσαπανίδου επιτέθηκε και στον Ανδρέα Παπαδόπουλο της ΔΗΜΑΡ απαιτώντας να απαντήσει εάν θα πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία το Ζάλογγο, το κρυφό Σχολειό και αν τέλως πάντων, στην προκυμαία της Σμύρνης πηδούσαν στην θάλασσα επειδή τους έκοβαν τα κεφάλια οι Τούρκοι ή λόγω συνωστισμού.

Η απάντηση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ την έκανε έξω φρενών, αφού ο Παπαδόπουλος δήλωσε ότι «διαφωνεί με την έννοια της Εθνικής …κάτι», ενώ εκείνη την στιγμή πετάχτηκε και ο Βαρβιτσιώτης που είπε οτι «Αυτή είναι η μεγάλη διαφορά Δεξιάς και Αριστεράς! Στην Εθνική προσέγγιση!» με αποτέλεσμα η Πόπη να τους ισοπεδώσει λέγοντας: «Όταν είναι να κόψετε μισθούς και συντάξεις, Δεξιά και Αριστερά ειστε μια χαρά ενωμένοι!!!»

ΕΥΓΕ ΠΟΠΗ. Αυτό το μικρόφωνο στο αυτί πρεπει να είχε πάρει φωτιά για να σε κατευνάσει…

153 σκέψεις σχετικά με το “ΚΟΡΥΦΑΙΑ Η ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ: Την ώρα που η κοινωνία εξαθλιώνεται, εσείς μιλάτε για «αντιρατσιστικούς»!

  1. Να έβγαζε και ενα κουπι και να τους βάραγε!
    Να δεις που θα την συμπαθησω στο τελος.
    Εαν δεν ειναι στημένο.

    Μου αρέσει!

      1. Έγινε δηλαδή της…Πόπης!!!!
        Λίγα τους είπε! Έπρεπε να κρατάει και κανένα σκουπόξυλο!!!
        Μπράβο Μπουμπουλίνα Τσαπανίδου σε χαρήκαμε

        Μου αρέσει!

    1. η ….αντιμνημονιακη ποπη παει στον ….αντιμνημονικο βαρδη ….χ χα χα χα Ρε προβατα δεν πειρε ο βαρδυνογιαννης αυτα που ηθελε απο το ….πατριωτη Σαμαρα και τον εκβιαζει.και εσεις βρε νουμερα χαίρεστε .που ηταν ρε χαχολοι ο σταρ και ο βαρδης τοσα χρονια ?αντε μην αρχίσω και σας βρίζω και με κοψει η ολυμπια , πίθηκοι ε! πίθηκοι .

      Μου αρέσει!

      1. Καλα τα λεει ο παρασκευας…επειδη και εγω την εβλεπα την 1.5 μετρα γκομενα πριν κανα 2 χρονακια τουμπεκι εκανε τωρα εγινε και τσαουσα….τσου ρε …

        Μου αρέσει!

      2. Πήρε… πήρε… πήρε ο Βαρδής και θα πάρει… πάρει… πάρει ο Βαρδής, αφού τα πιόνια της «κυβέρνησης» των ελληνόφωνων είναι δικά του… Και η τσαπανίδου στο game του «θα πάρει»…

        Μου αρέσει!

  2. Ντάξει…

    Επική η φωτό

    Υγ: Γιατί γιαγιά* έχεις τόσο μεγάλο στόμα;

    *Οπου γιαγιά milf

    ΕΥΓΕ ΠΟΠΗ!!!

    Μου αρέσει!

  3. Γειά σου Ποπάρα Αγωνίστρια!
    γειά σου επαναστάτρια μας.
    Όλοι από πίσω σου στεκόμαστε
    με ελαφρώς χαμηλωμένο το βλέμμα.
    👿
    Aντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε
    και θα δούμε.

    Μου αρέσει!

  4. Άρες μάρες κουκουνάρες.
    Το ότι «η κοινωνία εξαθλιώνεται» δεν είναι λόγος να γινόμαστε ρατσιστές.
    Ο ρατσισμός είναι ακριβώς μέρος της εξαθλίωσης της κοινωνίας.
    Όσο για το κρυφό Σχολειό, ασφαλώς ΔΕΝ πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία, διότι είναι ένα ψέμα.

    Μου αρέσει!

    1. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΣΕ «ΚΡΥΦΟ» ΟΥΤΕ ΣΕ ΦΑΝΕΡΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΗΓΕΣ…
      ΣΟΥ ΕΚΑΝΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ Η ΡΕ-ΠΟΥΣΗ….

      Μου αρέσει!

      1. Στην πραγματικότητα όλη η φιλολογία περί κρυφού σχολειού είναι παραμύθι. Κανένας έγκυρος ιστορικός, ούτε ο Παπαρρηγόπουλος, που αφιερώνει στην εποχή της τουρκοκρατίας τους δύο από τους εννέα τόμους της «Ιστορίας του Ελληνικού Έθνους», ούτε ο Σάθας, εις την «Τουρκοκρατούμενη Ελλάδα» του, ούτε και η νεώτερη δεκατετράτομη «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους» της Εκδοτικής Αθηνών, κάνουν οποιαδήποτε μνεία περί κρυφού σχολειού. Στο τελευταίο μάλιστα σύγγραμμα και συγκεκριμένα στον 10ο τόμο και στη σελίδα 366, οι συντάκτες του σχετικού κεφαλαίου Γ. Ζώρας και Α. Αγγέλου (καθηγητές πανεπιστημίου αμφότεροι), είναι κατηγορηματικοί: «Κρυφό σχολειό δεν υπήρξε, πρόκειται για μύθο», υποστηρίζουν. Το ίδιο είχε πει από τον 19ο ήδη αιώνα ο Μ. Γεδεών και κατά τον 20ον ο Γιάννης Βλαχογιάννης: «Δεν υπάρχει καμία ιστορική μαρτυρία που να βεβαιώνει την ύπαρξη κρυφού σχολειού», βεβαιώνει.
        http://www.sarantakos.com/fistiki/kryfo.html

        Μου αρέσει!

      2. ΝΙΚΟΣ,
        από το όνομα που χρησιμοποιεί ο τύπος φαίνεται ότι είναι αλλοδαπός του κερατά.
        Του κάνεις μεγάλη χάρη ασχολούμενος μαζύ του.

        Μου αρέσει!

    2. ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ! ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΟΘΩΜΑΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΙΕΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΤΗΣ ΒΙΒΛΟΥ ΕΙΧΕ ΦΤΙΑΞΕΙ Η ΡΕΠΟΥΣΗ.

      Μου αρέσει!

    3. Το να εξαθλιώνεις μια κοινωνία με ρατσιστικά κίνητρα για να κερδίσουν κάποιοι άλλοι είναι ρατσισμός.
      Και το κρυφό σχολιό υπήρχε. Όχι σε όλες τις περιοχές, γιατί σε κάποιες υπήρχαν σχολές πολύ προχώ όπως στις Μηλιές του Πηλίου, αλλά εγώ έχω πάει στον Φενεό κι έχω δει σε πολύ παλιά μονή τις κρύπτες όπου μαζευόντουσαν για να μαθαίνουν γραφή κι ανάγνωση.

      Το «φεγγαράκι μου λαμπρό φέγγε μου να περπατώ να πηγαίνω στο σχολιό να μαθαίνω γράμματα, γράμματα σπουδάματα του Θεού τα πράματα» δεν βγήκε τυχαία.
      Τι λέει η ρεπούση και τα ρεπουσοειδή μας αφήνουν αδιάφορους.

      Μου αρέσει!

      1. Σοφία
        Στο Φενεό «είδες κρύπτες». Ωραία. Κρύπτες μπορεί να υπάρχουν οπουδήποτε. Το «κρυφό σχολειό» όμως δεν το είδες. Απλώς σου είπαν κάποιοι ότι κάποτε λειτουργούσε εκεί.
        Σου είπαν όμως ψέματα.
        Ξέρω ότι είναι δυσάρεστο να έχεις πιστέψει έναν μύθο και να σου λένε ξαφνικά ότι δεν ισχύει. Κι εγώ όταν μου είπαν ότι δεν υπάρχει ο Άγιος Βασίλης, έτσι ένοιωσα. Ωστόσο πρέπει να βρούμε το θάρρος να το αντέξουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να ζούμε με ψέματα επ’ άπειρον.
        Κανείς σοβαρός επιστήμονας σήμερα δεν δέχεται ότι υπήρξε το κρυφό σχολειό.
        Το “φεγγαράκι μου λαμπρό» δεν λέει πουθενά ότι το σχολείο ήταν κρυφό. Λέει απλώς ότι δεν είχε ακόμα ξημερώσει όταν πήγαινε εκεί το παιδάκι. Πράγμα που είναι λογικό. Εδώ ακόμα και σήμερα συμβαίνει -ιδίως το χειμώνα- να είναι ακόμα σκοτάδι όταν τα παιδάκια πηγαίνουν στο σχολείο τους.
        http://sueipas.blogspot.be/2011/06/blog-post.html

        Μου αρέσει!

        1. Ακομη και μυθος να ειναι (που δεν ειναι αλλα λεμε)γιατι καιγεστε τοσο πολυ να τον καταστρεψετε;Τοσο κακο κανει;Γιατι κολατε τοσο πολυ σ αυτο;Περναγαμε τοσο καλα επι τουρκοκρατειας;Δεν υπαρχει περιπτωση στους αιωνες σκλαβιας καπου να μαθαινονταν πραγματα κρυφα απ τον φοβο τον Τουρκων;

          Μου αρέσει!

      2. εσυ μηπως ειδες οτι δεν υπαρχει?και με την λογικη σου οτι δεν εχεις δει δεν υπαρχει!κορυφαιο χα,χα.παντως τον Αγιο Βασιλη μικρος θα τον ειδες,λες να υπαρχει?

        Μου αρέσει!

      3. Θα αποφανθούμε εμείς αν υπάρχει ή δεν υπάρχει;
        Μήπως είναι δουλειά των ιστορικών να αποφανθούν;
        Και απ’ ότι ξέρω πράγματιο κανείς σοβαρός ιστορικός δεν δέχεται την ύπαρξη «κρυφού σχολειού»!
        Μόνο κάτι ιστοριοδιφούντες ΠΑΠΑΔΕΣ αγωνίζονται να το περάσουν σαν άποψη
        και κάτι επίσης ιστοριοδιφούντες διάφοροι (συγγραφείς, δάσκαλοι, πολιτικοί) αλλά του περίγυρου των παπάδων επίσης!
        Πραγματικός ιστορικός ΚΑΝΕΙΣ!

        Μου αρέσει!

      4. Δεν ειναι δυνατον να ΜΗΝ υπηρξε κρυφο σχολιο,λιγη απλη λογικη χρειαζεται…το κατηχητικο που καμαμε εμεις ως παιδια τι ηταν?ενα κρυφο σχολιο που στην πορεια του χρονου μεταλλαχτηκε σε φανερο λογο απελευθερωσης.Πως περασαν τοσα χρονια και η πιστη αντεξε?αλλωστε και η οικογενεια απο παππου σε εγγονι,και γειτονοπουλα παντα υπηρξαν διδαχες και συμβουλες απο τον σοφοτερο στον νεαροτερο,ειναι τελειως φυσικο,απλα ας μην κολλανε μερικα μυαλα στην αποδοση ενος ζωγραφικου πινακα.

        Μου αρέσει!

      5. Ακούσατε κανένα παιδάκι εσείς ή το γιο σας να λέει το πρωί μόλις σηκωθεί: «ωραία έχει φεγγαράκι απόψε και θα βλέπουμε που πάμε; Φίλε μου είσαι αφελής ή σε διατεταγμένη υπηρεσία!

        Μου αρέσει!

    4. Αν εχει στοιχεία γιατι δεν τα παρουσιάζει με κάποιο τροπο παρα βγαίνει στη του βου και λέει κάτι αόριστο.ας πούμε ότι για το κρυφό σχολείο εχει δίκιο,κάτι που το πιστεύω κι εγω.αυτο που πιστεύω εγω ηταν ότι το κρυφό σχολείο ηταν μέσα σε κάθε οικογένεια.στη Σμύρνη τι έγινε;μηπως έγινε συνωστισμός;με τους Πόντιους τι έγινε ;δεν ηταν ξεριζωμος;τι ηταν μετακόμιση;εγω ως Πόντιος απόγονος προσφύγων μπορω να το δεχτώ;κρυφο σχολείο ,γενοκτονια ποντίων ,καταστροφή της Σμύρνης.η <>αυτή στη γενοκτονια των Ποντίων και στη καταστροφή της σμυρνης εκφέρει άποψη που επιστημονικά εχει αποδειχθεί λαθος.γιατι η άποψη της για το κρυφο σχολείο να ειναι έγκυρη;προσεξε εγω συμφωνω ότι το κρυφο σχολείο δεν είχε την μορφή που διδαχθηκαμε.ομως απο ένα επιστήμονα που εχει κάνει κραυγαλέα λάθη δεν μπορω να δεχθω την άποψη του οταν μάλιστα κάνει το τηλεοπτικό μαιντανο απο κανάλι σε κανάλι.δημοκρατια δεν ειναι να λέει ο καθενας ότι μπαρουφα θελει δημόσια χωρις να μπορει να το στηρίξει με αποδείξεις, ιδιαίτερα ενας ιστορικος.αυτη η κυρία διδάσκει στο αριστοτελειο στη Θεσσαλονίκη και πριν κάποια χρονια άκουσα μια εξαδερφξ μου που σπουδάζε εκει να μου λέει ότι στο αριστοτελειο η <> της λέει ότι ο ΟΜΗΡΟΣ ενδεχομένως να ειναι τούρκος και το όμηρος ότι βγαίνει απο το ομαρ!!!!!!!!αυτους τους<>επιστημονες θα πιστεψεις;;;

      Μου αρέσει!

      1. Άρη
        μπλέκεις πολλά ετερόκλητα ζητήματα.
        Υποθέτω ότι μιλάς για την Μαρία Ρεπούση (λέω «υποθέτω» επειδή δεν αναφέρεις πουθενά το όνομα της καθηγήτριας).
        Το θέμα όμως εδώ δεν είναι η Ρεπούση. Και η αλήθεια μιας επιστημονικής άποψης δεν κρίνεται από το ποιος την υποστηρίζει.
        Τα στοιχεία για τη μη ύπαρξη του κρυφού σχολειού -ή μάλλον, ακριβώς, η ΑΠΟΥΣΙΑ οποιουδήποτε αποδεικτικού στοιχείου για την ύπαρξή του- είναι γνωστά και κατατεθειμένα, μπορεί ο καθένας να τα βρει. Το γράφει μέχρι και η «Ιστορία του Ελληνικού Έθνους».
        Τώρα στον Πόντο, ασφαλώς και έγινε ξεριζωμός. Τι σχέση έχει αυτό; είπε κανείς ότι δεν έγινε;

        Μου αρέσει!

    5. Αγαπητέ μου και το άρθρ. 1 του Συντάγματος ορίζει ότι κυρίαρχος είναι ο λαός αλλά είναι ψέμα, το μεγαλύτερο ψέμα. Αυτό δεν σ΄ενοχλεί;΄Ασε τον κ’οσμο να πιστεύει ό,τι θέλει. Γιατί επιτίθεσαι με τόση σιγουριά ΄΄οτι δεν υπάρχει κρυφό σχολειό; ΄Ησουν εκεί; Όποιος θέλει να μάθει αν υπήρχε κρυφό σχολειό ας ψάξει. Να ψάξει όμως εκει που πρέπει. Ας διαβάσει και των πατριωτών την άποψη και των εθνομηδενιστών σαν κι εσένα. Πες μας από ποια βιβλία βγάζεις αυτά τα πόλυτα συμπεράσματα. Ωστοσο θα πρέπει να έχεις υπόψη σου ότι με αυτή τη στάση είσαι ο πρώτος που ανεβαζεις τα ποσοστά της Χ.Α. Και αυτό το τέρας θα μας πνίξει όλους κι εσας που μόλις ανοίξει κάποιος το στόμα του του κολλάτε τη ρετσινιά του χρυσαυγίτη όπως κάποτε μόλις άνοιγε κάποιος το στόμα του του κόλλαγαν την ταμπ΄λα του κομμουνιστή. Άσπρο-μαύρο δηλαδή. Δεν υπάρχει τίποτα ενδιάμεσο; Ποιος είναιπιο; πολύ φασίστας; Σταμάτα να σκέφτεσαι με τόση απολυτότητα. Βέβαια θα μου πεις ότι ο εθνομηδενισμός είναι IN.Λυπάμαι πολύ ΑΒΑΝΤΑΔΟΡΕ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

      Μου αρέσει!

      1. Το «από ποια βιβλία βγάζω αυτά τα συμπεράσματα» το έχω ήδη πει: από τον Παπαρρηγόπουλο, το Βλαχογιάννη και την Ιστορία του Ελληνικού Έθνους της Ακαδημίας Αθηνών. Κοίταξε λίγο παραπάνω.

        Μου αρέσει!

  5. Σιγά μη σκίσετε κανένα στριγκάκι εκεί στο ΣΚΑΙ με το αντάρτικο.
    Από τη μια η τσαπανίδου από την άλλη ο εμετός πορδοσάλτε,
    ο μπάμπης και ο κάθε φιλελέ μισθοφόρος.

    Μου αρέσει!

  6. 12.23
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ!!!! ΕΜΕΙΣ ΔΙΔΑΞΑΜΕ ΣΤΑ «» ΔΙΠΟΔΑ ΖΩΑ»» ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ!!! ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΓΩ ΚΑΛΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΣΚΟΤΩΝΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ!!!!
    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΠΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!! ΠΑΝΩ ΑΠ’ΟΛΑ ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΜΗΝ ΚΑΤΕΒΑΖΕΤΕ ΜΑΣΗΜΕΝΗ ΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΟΟΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!!!! ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ!!!! ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ, ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΣΚΟΠΟ!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ ΔΟΛΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ!!!!!
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΦΘΑΣΑΜΕ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΒΑΛΑΜΕ;;;; ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΜΕΣΑ;;; (ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΡΙΑ;;;) ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΤΕ;;;

    Μου αρέσει!

      1. Αυτο να το ποσταρεις στο σιτε του ρουφιανοκουλογλου , εχει παρει εργολαβια να υποστηριζει καθε τι λαθραιο ,ανωμαλο και ανθελληνικο

        Μου αρέσει!

    1. Μπραβο Ηλεκτρα!εμεις διδαξαμε την ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ….και τωρα θελουν να μας βαλουν φιμωτρο,με προσχημα τον ρατσισμο!!!!!!!

      Μου αρέσει!

    2. Είναι απίστευτο ότι αυτοί που μας αποκαλούν ρατσιστές είναι ο πολιτικός βραχίονας και οι συγκαλυμένοι πράκτορες (ΜΚΟ) του δικτύου εισαγωγής αποσταθεροποιητικών στοιχείων στην Ελλάδα τα οποία εισάγωνται λαθραία ως μετανάστες που ζητούν άσυλο ενώ ταυτοχρόνως διαπράττουν ειδεχθή εγκλήματα!

      Όποιος μας λέει «ρατσιτστές» είναι πρακτοράντζα!
      Πόσες ΜΚΟ έχουν ο Κωνσταντίνου και ο Κούρκουλας;
      Δείτε εδώ:
      h**p://www.eglimatikotita.gr/2011/02/blog-post_2107.html

      Μου αρέσει!

    3. Συμφωνώ μαζί σου για το συγκεκριμένο θέμα. Γίνεται σκόπιμα μια σύγχυση μεταξύ ανθρωπισμού και εθνικισμού. Όπως και μια σύγχυση πατριωτισμού ή φιλοπατρίας και εθνικισμού. Όλες οι άλλες χώρες που είναι συγκρίσιμες με την Ελλάδα όσων αφορά τον αριθμό των μεταναστών που ΄δέχτηκαν ή δέχονται είναι χώρες που είχαν αποικίες. Μόνο η Ελλάδα δεν είχε αποικίες αλλά έχει δεχτεί άπειρα μεγαλύτερο αριθμό μεταναστών σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη χώρα της Ευρώπης. Και τα κυκλώματα που τους διακινούν είναι πιστεύω γνωστά. Τα χειρότερα συμφωνώ θα γίνουν στο μέλλον.

      Μου αρέσει!

  7. Ποιος ο λόγος που υπάρχει ξαφνικά τέτοιος «αντιρατσιστικός» συναγωνισμός; Είναι προφανές: ο παγκόσμιος αφέντης έχει ωμά εκφράσει την απαίτησή του να περάσει κάποιος «αντιρατσιστικός» νόμος, ευελπιστώντας πως έτσι μπορεί να παταχθεί το κίνημα των Ελλήνων εθνικιστών, που είναι το τελευταίο εμπόδιο στην απόλυτη κυριαρχία του. Οι ντόπιοι υποτακτικοί του, λοιπόν, κάνουν «αντιρατσιστικά» καλλιστεία και ξεβρακώνονται μπρος στον παγκόσμιο τύραννο με τη γαμψή μύτη, με την ελπίδα πως θα επιλέξει τον πιο ξεδιάντροπο από δαύτους για να τον κάνει αρχι-υπηρέτη και αρχι-διεκπεραιωτή των συμφερόντων του στην Ελλάδα

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ τους εχεις μπροστα σου

    Μου αρέσει!

    1. μα δεν ειμαστε οι Ελληνες ρατσιστες,για ονομα του Θεου!!!μας εχει καταχεσει η ΝΤΠ ολη την σαβουρα του πλνητη και πρεπει να την καταπιουμε μαμω το κερατο μου.

      Μου αρέσει!

      1. Αφού δεν είστε ρατσιστές, γιατί φοβάστε τόσο και σας ανησυχεί η ενδεχόμενη ψήφιση αντιρατσιστικού νόμου;
        Ο νόμος αυτός θα τιμωρεί μόνο όσους είναι ρατσιστές. Όποιος δεν είναι, δεν έχει λόγο να φοβάται.

        Μου αρέσει!

      2. και τι θα ειμαι υποχρεωμενος να γραφω στο κουτελο μου αν ειμαι ρατσιστης?η οτι δεν ειμαι ρατσιστης?

        Μου αρέσει!

      3. ΨΙΤ!! Nomadicpapareision εγώ θέλω να ψηφιστεί ένας νόμος που να τιμωρεί τον ρατσισμό των αντιρατσιστών σαν και του λόγου σου.

        Μου αρέσει!

      4. Πολύ ωραία. Δεν έχεις λοιπόν παρά να πεις στους φίλους σου τους Χρυσαυγίτες βουλευτές να καταθέσουν σχετικό νομοσχέδιο στη Βουλή. Αν ψηφιστεί, θα είναι νόμος.

        Μου αρέσει!

      5. Μalacom X αυτο ακριβώς εννόω…όποιος δεν συμφωνει με κάτι τσιράκια σαν και σας αυτομάτως είναι χρυσαυγίτης….έλα πες την αλήθεια σε ποια ΜΚΟ είσαι χωμένος εσύ πουλάκι μου και τα παντελονιάζεις για να το παίζεις προοδευτικό τσουτσεκι;

        Μου αρέσει!

      6. ετσι μπραβο…ο λαος θα αποφασισει αν ειναι απαραιτητο το νομοσχεδιο που ο ιδιος θα πρεπει να συνταξει.

        Μου αρέσει!

      7. οι ρατσιστες ελληνες ειχαν 39 θυματα το 2012 ολα απο λαθρομεταναστες.χορια ληστειες βιασμους συν το 70 της εκατο της εγκληματιματητας.

        Μου αρέσει!

  8. γεια σου ρε ποπη εσυ να τα λες κ εμεις απο κατω να σε χειροκροταμε κατα τα αλλα θεαματα εχει για αρτον? δε χρειαζεται παλευει η ποπη για μας!

    Μου αρέσει!

  9. Που έπερνες τα χρήματα του ελληνα φορολογούμενου στην ΕΡΤ, μια χαρά ήσουν Ποπάρα… Δεν θα ξυπνήσει ο κόσμος κάποτε ?

    Μου αρέσει!

  10. Πάντως στο περίφημο πόνημα του εγγονού του δικτάτορος, με τίτλο: «Πως μ΄έσωσε το άλκα σέλτζερ από την anorexia nevrosa», αναφέρεται σαφώς ότι οι Έλληνες είναι ρατσιστές και πως δεν είναι σε θέση να δουν το εσωτερικό φως ενός άουσβιτς, των γκούλαγκς και των reservations των ηπα…
    Στην επανέκδοση του ως άνω δοκιμίου, θα υπάρχει και ενότης «Χορός του Ζαλόγγου: η απαρχή του μπάντζι-τζαμπινγκ;», καθώς και τα σχόλια του επιφανούς γκόλουμ «περί της ορθότητος του γάμου στα 8 για τα ατίθασα κοριτσάκια»…

    Μου αρέσει!

  11. αυτη η δημοσιογραφος εμηνε σαν μαχημη η μονη με την αληθεια που ζη η χωρα στο στομα .οι υποληποι βαζουν ζελοφαν μην χαλαση το πρεστηζ τις ανηπαρκτης για την ελλαδα κυβερνησης και ολον των αναξιον που την πλεσιονουν ,οχι οτι υπαρχη αντηπολητευση μην τρελενομαστε κιολας …και ερχομαστε να αναροτηθουμε ολοι αυτη η προδοσια που κρηβοταν ολα αυτα τα χρονια και τωρα ολοι μαζη πουλανε την χωρα και τους πολητες ;;;παντως μπραβω της και παντα να εχει αυτη τη μαχητηκουητα σ’αυτες τις μαυρες μερες που ζη ο ελληνικος λαος ,μια φωνη τετοια ειναι οαση μπρωστα στο μαυρο μελον του ελληνα πολητη μηπως και ξυπνηση τουλαχηστον καποιους για τι δυστηχως ο ελληνας ακομη κηματε τον υπνο των κομματον …

    Μου αρέσει!

  12. Αυτά να τα βλέπουν όσοι μιλάνε για διαπλεκόμενα μνημονιακά αλαφουζοκάναλα.
    Το ΣΚΑΙ εξελίσσεται σταδιακά σε αιχμή του δόρατος των αντισυστημικών δυνάμεων που μάχονται για την δραχμή, την πατρίδα και την Ορθοδοξία.

    Τσαπανίδου, Τράγκας, Ακριβοπούλου είναι μερικοί μόνο από τους πρωτεργάτες.

    Μπράβο πάντα τέτοια.Ενωμένοι θα νικήσουμε!

    Μου αρέσει!

  13. Μιλάμε, πολύ ροκ η ανάρτηση!

    Cougar, Μνημόνιο, αντιρατσιστικό, Σκάι και δεν είμαι καλά, κρυφό σχολειό, μαλάκα ψόφα

    Ασ’ τον αυτόν, είναι μεγάλος…

    Εγώ είμαι 25 στα 20

    ΠΟΠΗ εγώ σε αγαπώ πιο πολύ!!!

    Μου αρέσει!

  14. O ΕΒΡΑΙΟΣ ΟΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟ 1973 ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΟΙΩΣΗ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ.ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΤΩΡΑ.?ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΟ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΠΡΩΤΑ.

    Μου αρέσει!

      1. ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ.ΣΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΕΑΝ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ.

        Μου αρέσει!

      2. Πως μια μπαρούφα συνεχώς αναμεταδιδίμενη μετάξύ αδαών φτάνει να γίνει πραγματικότητα ….

        Θα σας πω το εξής :
        Και ψαρεύω και την θάλασσα γνωρίζω αρκετά καλά
        Στους σπανίως εμβαπτιζομένους στο θαλασσινό νερό και κατά ιδιοσυγκρασίαν «ορεινούς» και «στεριανούς»
        όταν πεις ότι έπιασες λαυράκι
        σου απαντούν ανελπίστως μονότονα: «Πωπώ, σιχαμένο … τρώει ποντικούς!»
        Δεν φάντάζεστε τι διάδοση έχει αυτή η πίστη και με τι βεβαιότητα το λένε!

        Και δεν το λέω για να δικαιολογήσω/υποστηρίξω βέβαια τον Κίσσιγκερ
        που συνεχίζει να έχει την απέχθειά μου αλλά για άλλους λόγους ….
        οι περισσότεροι όμως νομίζουν ότι κάνουν και υψηλή πολιτική με μιά ανυπόστατη μπαρούφα!

        Μου αρέσει!

      3. Για τον Κισιντζέρο δεν ξέρω, αλλά το λαβράκι τρώει τα πάντα!

        Είναι και πελαγίσο και λιμανίσο, απαντάται σε εκβολές ποταμών και στα λιμάνια.

        Δεν έχω βρει ποτε οταν καθάριζα ποντίκι βέβαια, αλλά ξέρω πού τα ψαρεύω!

        Μου αρέσει!

      4. Το λαυράκι είναι κυνηγόψαρο αλλά και πολύ … περίεργο …
        και ανοιχτόμυαλο στα περί … γευσιγνωσίας!
        Αφού τα ψαρεύεις όμως είναι σίγουρο και ότι τα εκτιμάς και άστους τους να λένε!
        Προσωπικά στο καθάρισμα της κοιλιάς τα έχω βρεί τα πιό καθαρά ψάρια!

        Η αποδιδομένη εις τον Κισσινγήρον έκφρασις (γουστάρεις ελληνικούρα;)
        ουδαμώς επιβεβαιούται παρά των σοβαροτέρων πηγών
        τα μάλλα ομοιάζουσα δημοσιογραφική αρχικώς
        και ατομικής βόμβας ισχύος ακολούθως, διαδικτυακή μπαρούφα!
        (Φέρτε μου τον Παύλο τον ανανήψαντα καθαρευουσιάνο να συννενοηθώ!)

        Μου αρέσει!

      5. Πρωτόκολλο Δέκατο

        Επαναλαμβάνω σήμερα ό,τι ήδη είπα, και παρακαλώ να το θυμηθείτε, ότι δηλαδή ασφαλώς οι Κυβερνήσεις και οι λαοί δε βλέπουν παρά μόνο την εξωτερική επιφάνεια των πραγμάτων. Και πως θα μπορούσαν να διερευνήσουν την εσωτερική σημασία τους, αφού οι αντιπρόσωποί τους δε σκέφτονται τίποτε άλλο παρά να διασκεδάζουν;

        Όταν θα πραγματοποιείται το πραξικόπημά μας, θα πούμε στις λαϊκές μάζες «όλα πήγαιναν απελπιστικά, όλοι οι άνθρωποι υπέφεραν πάνω από τις δυνάμεις τους. Συντρίβουμε λοιπόν και αφανίζουμε τα αίτια της δυστυχίας σας, δηλ. τις εθνότητες, τα σύνορα, τα διάφορα νομίσματα.

        Αναμφίβολα σας αφήνουμε ελεύθερους να μας δηλώσετε υπακοή. Μπορείτε όμως με πλήρη επίγνωση και δικαιολογημένα να το κάνετε αυτό προτού να δοκιμάσετε αυτό που θα σας προσφέρουμε;» Τότε οι λαοί συνεπαρμένοι θα μας σηκώσουν θριαμβευτικά κυριευόμενοι από ενθουσιώδεις ελπίδες και πεποιθήσεις.

        Από τότε που έχουμε εισαγάγει στον οργανισμό του Κράτους το δηλητήριο της φιλελευθερίας, όλη η πολιτική του σύσταση έχει μεταβληθεί! Τα Κράτη πάσχουν από θανάσιμη ασθένεια: την αποσύνθεση του αίματος.
        Δε μένει πια παρά να περιμένουμε το τέλος της αγωνίας τους.

        Από τη φιλελευθερία γεννήθηκαν οι συνταγματικές Κυβερνήσεις, οι οποίες αντικατέστησαν για τους Χριστιανούς την σωτήρια μοναρχία, και το Σύνταγμα, όπως ξέρετε καλά, δεν είναι τίποτε άλλο παρά μία διδασκαλία διαφωνιών, διχονοιών, συζητήσεων, διχογνωμιών, ολέθριων προστριβών των κομμάτων.

        Στο προσεχές μέλλον θα δημιουργήσουμε την ευθύνη των προέδρων.
        Τότε θα διαπράξουμε τα γεγονότα χωρίς να στενοχωρηθούμε για όσα ενδιαφέρεται το απρόσωπο δημιούργημά μας και θα δώσει λόγο, τι μας ενδιαφέρει αν οι τάξεις εκείνων που αποβλέπουν στην εξουσία γίνονται αραιότερες, αν λόγω έλλειψης προέδρων συμβαίνουν αναταραχές ικανές να παραλύσουν την χώρα;…
        Για να πετύχουμε το αποτέλεσμα αυτό, θα συντελέσουμε στην εκλογή προέδρων, οι οποίοι έχουν στο παρελθόν τους κρυμμένη κάποια ηθική πληγή, κάποιον «Παναμά». Ο φόβος των αποκαλύψεων, η επιθυμία που χαρακτηρίζει κάθε άνθρωπο που ανέβηκε στην εξουσία να διατηρήσει τα προνόμιά του, τις ωφέλειες και τις τιμές, οι οποίες ανήκουν στη θέση του, θα καταστήσουν τους Προέδρους τυφλούς εκτελεστές των διαταγών μας.

        Η Βουλή θα καλύψει, θα υπερασπίσει, θα εκλέξει τους Προέδρους, αλλά εμείς θα της αποσύρουμε το δικαίωμα να προτείνει νόμους ή να τους μεταβάλλει. Το δικαίωμα αυτό θα απονεμηθεί στον υπεύθυνο Πρόεδρο, ο οποίος θα είναι ένα παιχνιδάκι μέσα στα χέρια μας.

        Έτσι θα προχωρήσουμε στην κατάργηση κάθε συνταγματικότητας, όταν θα έχει έλθει ο χρόνος να συγκεντρώσουμε όλες τις κυβερνήσεις κάτω από τη Μοναρχία μας.

        Η αναγνώριση της Μοναρχίας μας μπορεί πιθανόν να επέλθει πριν την κατάργηση του Συντάγματος, αν οι λαοί, αγανακτισμένοι από τις ταραχές και την ανικανότητα των κυβερνητών τους, αναφωνήσουν: «Διώξτε τους και δώστε μας γενικό βασιλιά που να μπορεί να μας ενώσει και να καταστρέψει τα αίτια των διαφωνιών μας, τα σύνορα των εθνών, τις θρησκείες, τους υπολογισμούς των Κρατών. Βασιλιά που να μας εξασφαλίσει την ειρήνη και την ανάκαμψη, τις οποίες δε μπορούμε να απολαύσουμε με τους κυβερνήτες μας και τους αντιπροσώπους μας».

        Πρέπει να διαταράζουμε διαρκώς σε όλες τις χώρες τις σχέσεις του λαού και της κυβερνήσεως, να κουράζουμε όλο τον κόσμο με το χωρισμό, την έχθρα, το μίσος και με το μαρτύριο της πείνας, του εμβολιασμού των ασθενειών, της αθλιότητας, για να μη βλέπουν έτσι οι Χριστιανοί άλλη σωτηρία παρά την προσφυγή στην πλήρη και ολοκληρωτική ηγεμονία μας.

        Στόχος λοιπόν η Παγκόσμια Κυβέρνηση, και ακούγοντας από το στόμα του πρώην πρωθυπουργού Γ.Παπανδρέου ότι we need globla governance μας διακατέχει μια ανησυχια. Ακούγοντας περί «υπερπροέδρου» στην Ε.Ε μας δημιουργεί κακούς συνειρμούς.

        Και ακούγοντας για συντονισμένες ταραχές σε όλο τον κόσμο νομίζουμε ότι αυτό ήδη γίνεται.

        Διαβάστε σκεφτείτε, αποφασίστε για την εγκυρότητα των Πρωτοκόλων.

        Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

        Μου αρέσει!

        1. Η απάτη στα πρωτόκολλα δεν είναι σε αυτά που έχουν προγραμματίσει , αλλά στο που αποδίδονται ..

          Αυτοί δηλαδή που θα δημιουργούσαν στο μέλλον όλα όσα περιγράφουν τα πρωτόκολλα , διάλεξαν και τον επίδοξο στόχο για να κατηγορούν οι μάζες όταν τα πρωτόκολλα θα εφαρμόζονται όχι φυσικά από τους Εβραίους , αλλά από αυτούς που παριστάνουν τους Εβραίους για να στρέψουν την μήνη και την έχθρα των λαών κατά των Εβραίων …

          Οι καλοί απατεώνες έτσι κάνουν πάντα .. Όταν κάνουν την απάτη τους υιοθετούν την ταυτότητα του υποψήφιου θύματός τους για να κρύψουν την δική τους και να μην αποκαλυφθούν … Για αυτό και στα σπίτια των απατεώνων βρίσκεις πολλά δελτία ταυτοτήτων και διαβατήρια με διάφορα ονόματα .. για να ξεγελά τους άλλους …

          Δηλαδή αυτοί που εφαρμόζουν τα πρωτόκολλα είναι οι ίδιοι που τα καταγγέλουν … Όπως ο κλέφτης που μόλις έκλεψε κάτι και φωνάζει «κλέφτης πιάστε τον» δείχνοντας έναν αθώο για να γλυτώσει ο ίδιος μέσα στην αναμπουμπούλα που θα δημιουργηθεί ..

          Μου αρέσει!

        2. Εγώ πάντως στο ψευδοκράτος του ισραήλ δεν βλέπω να επαληθεύονται όπως στο δικό μας ……
          Μια χαρά Εθνικιστικό Κράτος και σέκελ κάργα.

          Μου αρέσει!

        3. Την γκέι παρέλαση που σου είχα δείξει την ξέχασες ..??

          Εκεί να δεις πως γελοιοποιούν τους Εβραίους … Όπως μας έχουν βάλει Λουκά και εδώ , έτσι έχουν και εκεί τους Λουκάδες τους για να γελοιοποιήσουν στους νέους τους λαούς μας τις παραδώσεις μας και την πίστη μας , έτσι ώστε οι νέοι να εγκαταλείψουν τις παραδώσεις και να γίνουν κρέας για άλεσμα στην « νέα τάξη πραγμάτων» που δεν είναι καθόλου νέα , αλλά είναι η ίδια η παλιά και ακόμα χειρότερη , αυτή η τάξη που θεωρούσε πάντα τον άνθρωπο ζώο και εμπόρευμα ..

          Ο καλύτερος σύμμαχος της παγκόσμιας νεοταξικής εξουσίας είσαι εσύ και αυτό που πρεσβεύεις …

          Μου αρέσει!

        4. Πρεσβεύουμε αυτούς που «προστατεύουμε» όχι αυτούς που με επιχειρήματα κατηγορούμε.
          Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε….
          Εγώ υποστηρίζω ΧΑ.
          Είδες πουθενά να τους κατηγορώ;

          Μου αρέσει!

        5. Αν δεν το έχεις ακόμα καταλάβει , είναι άλλο πράγμα το επιχείρημα και άλλο η προπαγάνδα , εσύ δεν επιχειρηματολογείς , εσύ προπαγανδίζεις …

          Και όσο και αν προσπαθείς να πείσεις πως η προπαγάνδα σου είναι και αυταπόδειχτα επιχειρήματα , δεν θα το κατορθώσεις ποτέ .. Ακόμα και αυτοί που θα σε ακολουθήσουν είναι τυποποιημένοι και σε συγκεκριμένες προδιαγραφές και ιδιοσυγκρασίας ..

          Όλα γίνονται με κοινωνική μελέτη υψηλού επιπέδου και ανάλογα την κοινωνική ιδιοσυγκρασία και τον κοινωνικό κατακερματισμό υπερισχύουν και οι ανάλογες φωνές μέσα από τα ΜΜΕ , ώστε να λειτουργούν και οι ανάλογες επιθυμητές αντιδράσεις για το σύστημα ..

          Μου αρέσει!

        6. Περιγράφει δηλαδή την πράξη της κλοπής ο κλέφτης , αλλά ως κλέφτη δεν αποκαλύπτει τον εαυτό του , αλλά κάποιον άσχετο και που είναι ο πραγματικός του στόχος ..

          Μου αρέσει!

      6. Εγω δηλαδη που ξερω οτι ο σορος ,ροτσιλντ,γκολντμαν σακς,
        και ολα τα μπουμπουκια ,ειναι εβραιοι,λαθος καταλαβα;;
        προβοκατσια ειναι απο αυτους που θελουν να τους κατηγορησουν;;;;
        Ο Κολοκοτρωνης λαθος εκανε στην Τριπολιτσα οταν τους εσφαξε;;
        Δεν εφταιγαν αυτοι;;;;προβοκατσια ητανε;;;;

        Μου αρέσει!

        1. Ο Ρότσιλντ , ο Σώρος και ο Κολοκοτρώνης με τα σαράντα παλικάρια από την Λειβαδιά ..

          Το παράξενο θα ήταν αν είχες καταλάβεις σωστά …

          Τα ασπράδια να τα χωρίσεις από τους κρόκους των αυγών και να τα κτυπήσεις χώρια για να σου πετύχει το αυγολέμονο … Είναι σημαντικό να μην ξεχάσεις τα αυγά να είναι σε θερμοκρασία δωματίου …

          Μου αρέσει!

      7. Διονυσιε
        αν καταλαβαινουμε λαθος ειναι επειδη τα γραφομενα σου δεν βγαζουν νοημα.
        Για πες μας για να καταλαβουμε ,τα πρωτοκολα ειναι προβοκατσια
        για να κατηγορηθουν οι εβραιοι χωρις να φταινε;;;;;;;;
        Κατι τετοια ειπαν κι αλλοι,οτι τα εγραψαν οι μυστικες υπηρεσιες του Τσαρου
        αλλα κανεις δεν τους πιστεψε.

        Μου αρέσει!

      1. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΩ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΛΛΑ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ 17 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΤΕ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

        Μου αρέσει!

      2. Μπορει να μην το ειπε αλλα σιγουρα καποιοι εκτελούν με μεγάλη ακρίβεια τα λόγια του και αυτο νομίζω δεν μπορείς να το αρνηθεις μιας και το βλέπουμε να συμβαίνει(ρεπουση πχ)μπορείς;

        Μου αρέσει!

      3. Από καμία σοβαρή έρευνα δεν έχει επιβεβαιωθεί η αποδιδόμενη στον Κίσσιγκερ φράση.
        Ως γνωστόν, σε τέτοιου βεληνεκούς πρόσωπα καταγράφεται και το πότε πάνε να … καταθέσουν ….
        Δεν υπάρχουν πρακτικά συνομιλίας-συνεντεύξεως, ομιλίας-διαλέξεως … και ούτε εξ’ αυτών δημοσίευση
        που να περιέχουν την φράση αυτή!

        Ράδιο αρβύλα συνεπώς
        και φυσικά δεν το λέμε γιατι … αγαπάμε Κίσσσιγκερ …!!!!
        Αλλά προς αποκατάστασιν και μόνον της αληθείας!

        Μου αρέσει!

      4. Κερκυρα ,κερκυρα με το ποντικονησι,ειναι ντροπη σου να υπερασπιζεσαι εναν δημιο της Ελλαδος.Καθολου δεν με ενδιαφερει και κανεναν εκτος απο εσενα αν τοπε και τι ειπε ο βλακας αυτος.Η ουσια ειναι οτι συμβαινουν ,οτι ειναι πραγματικοτητα αυτα ολα οσα περιγραφοντε…κριμα και σε ειχα για επιπεδου.

        Μου αρέσει!

      5. Συναγερμέ!!!!!
        Κάποιος να σε αποσυνδέσει γιατί βραχυκύκλωσες και κουδουνίζεις βλακωδώς!
        Άνοιξε κάνα λεξικό να δεις τι θα πει υπερασπίζομαι
        ξαναδιάβασε και τι γράφω γιατί δεν έχεις γνώση ούτε της Ελληνικής!

        Μου αρέσει!

      6. Αν και έχεις δίκιο ότι μάλλον δεν το είπε ο κισινγκερ, πρέπει να ανατρέξεις στο περιοδικό που το είχε βγάλει στη φόρα και να δεις ποιος ήταν ο συγγραφέας…. Και για να σε βοηθήσω ήταν πρώην δεξιά και νυν φανατική αριστερή….. Και όμως το Λιανάκι! Όσο για το κρυφό σχολειό ένα παλικάρι λίγο μετά τα σχόλιά σου ανάρτησε ένα βίντεο, στο οποίο κάλλιστα μπορείς να δεις αποδείξεις για την ύπαρξή του. Επιπλέον με θλίβει που υπάρχουν άτομα σαν και εσένα που μισούν τόσο την πατρίδα τους στο βωμό κάποιου συμφέροντος

        Μου αρέσει!

        1. Ναι, πράγματι, είναι η γνωστή εθνικίστρια Κανέλλη. Ήταν γνωστό αυτό.
          Όταν λές «ένα παλικάρι», ποιον ακριβώς εννοείς; έχουν αναρτηθεί καμιά δεκαριά βίντεο.
          Εν πάση περιπτώσει, κανένα βίντεο δεν μπορεί να αποδείξει κάτι που [υποτίθεται ότι] συνέβη πριν από τρεις αιώνες.
          Το κρυφό σχολειό είναι ένας μύθος που κατασκευάστηκε το 19ο αιώνα. Όποιος αγαπά την πατρίδα του, οφείλει να το αναγνωρίσει αυτό και να μην την αφήνει να ζει με ψέματα. Καλό της κάνει, κακό δεν της κάνει.

          Μου αρέσει!

  15. «Πρωτοβουλία για τον αντιρατσιστικό νόμο θα αναλάβουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διότι το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο για τον ρατσισμό δεν επαρκεί, ιδιαίτερα λόγω της εμφάνισης φαινομένων ρατσισμού και νεοναζισμού στη χώρα». Υψηλόβαθμη κομματική πηγή έλεγε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι η πρωτοβουλία δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί και μπορεί να συνίσταται είτε στην κατάθεση ξεχωριστού νομοσχεδίου, είτε στην κατάθεση τροπολογιών στα νομοσχέδια που πρόκειται να κατατεθούν από τα άλλα κόμματα».

    Οι τίμιοι Έλληνες πατριώτες που πίστεψαν το παραμύθι ότι το κόμμα του Καμμένου είναι κατά της Νέας Τάξης – Παγκοσμιοποίησης και το ψήφισαν, έχουν τώρα το λόγο…

    Μου αρέσει!

    1. Αν κάνουν και οι ΑΝ.ΕΛ τετοια παπαρια, να περιμενουν κανα 2-3% και αν θα μπουν στη βουλη στις επομενες…. ειναι προσβλητικο για ολον τον Ελληνισμο οπου γης ακομη και το να μιλανε για ρατσισμο από Ελληνες…

      Μου αρέσει!

    2. +++++
      ΤΩΩΩΩΡΑ….ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ….ΕΝΣΩΜΑΤΩΘΟΥΝ…
      ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΧΡΗΣΤΟ….
      ΙΔΙΟΙ ΚΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΚΤΟΙ….
      ΑΠ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ…ΕΓΙΝΕ ΟΛΟΦΑΝΕΡΟ
      ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΑΜΕ!

      Μου αρέσει!

  16. Εδώ που μας φτάσανε, και για να προστατεύσουμε την οικογένεια μας, μάλλον θα πρέπει να γίνουμε ρατσιστές σιγά-σιγά, σαν πολύ αέρα πήραν όλοι τους, αμάν πια φτάνει!

    Μου αρέσει!

    1. σωστα δεν βλεπουν τα χαλια τους τι να πουν και οι ινδιανοι οι φουκαραδες,δεν εμεινε κανεις του εφαγαν τους ξεκληρησαν οι αμερικανοι με την αραβικη ανοιξη

      Μου αρέσει!

  17. ποιος ηταν ο αλλος; ο βαρβιτσιωτης; αυτος κατορθωσε και εχασε τον δημο ενω την πρωτη κυριακη πηρε 48%. μιλαμε για πολυ βλακα τυπο. καμια σχεση με τον πατερα του. βγαινει βουλευτης λογω ονοματος. οσο για την τσαπανιδου; κατι ακουστηκε οτι θα μετακομισει στο σταρ.

    Μου αρέσει!

  18. μην φωναζετε σε όλη την ιστορία το να είσαι Έλληνας ήταν απαγορευτικο το σήμερα γιατί να αποτελεί εξαιρεση; οι τουρκοι αρχισαν να ανησυχουν μονον οταν οι ελληνες αρχισαν να δίνουν ελληνικά ονόματα στα παιδιά τους. σήμερα τι λέτε να είναι αυτό που ανησυχεί ανατολή και Σαξονία;

    Μου αρέσει!

  19. ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ «»ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ»» ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΑΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ Ή ΟΧΙ;;;; ΤΙ ΦΟΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ;;; ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ;;; Ή ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΟΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΩΣΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ;;;;
    ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΕΤΣΙ, ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜ…ΤΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΩΝ «»»»ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ»»»» ΕΛΛΗΝΩΝ!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Τι μλκίες είναι αυτές … υπάρχει Έλληνας που θέλει τους λάθρο;
      Εκτός ίσως αυτούς που τους εκμεταλλεύονται οικονομικά;
      Και τους έχουν ως εργαλείο καθυπόταξης και εξαθλίωσης και της δικής μας εργατικής τάξης;
      Αλλά και σαν γίνει δημοψήφισμα που θα βγεί κοντά στο 100% ή άρνηση στους λάθρο, τί έγινε με αυτό; Θα φύγουν;
      Δημοψηφισματικά θα λυθεί το θέμα της μετανάστευσης δηλαδή;
      Εδώ καλείσαι να διαχειριστείς μία κατάσταση υτπαρκτή, δυσάρεστη και που σε βαρύνει έστω και αν δεν φταίς σε τίποτα εσύ ο ίδιος
      είναι σαν αυτό που λέμε το «κακό συναπάντημα» και η «κακή η ώρα»
      και ή την διαχειρίζεσαι με ψυχραιμία, γνώση και σωφροσύνη
      ή με, υστερίες βλακεία και ψευτοτσαμπουκάδες …
      ο καθένας ας διαλέξει τι του ταιριάζει!

      Μου αρέσει!

      1. δηλαδη διαχειριστης της εξουσιας ειμαι εγω,εσυ ο χ,ψ,ζ ως μοναδες?δεν θα πρεπει να υπαρχει κρατος οπου θα φερνει την ισορροπια?αυτο που λες εσυ ειναι πληρης αναρχια αυτο πρεσβευεις?

        Μου αρέσει!

    2. Τρανη αποδειξη οτι οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες ειναι πως οποιον κι αν ρωτησεις και σου απαντησει σοβαρα θα σου πει πως δεν τον ενοχλει αν ο αλλος ειναι μαυρος κιτρινος κοκκινος η πρασινος ουτε καλα καλα η θρησκεια του ΑΡΚΕΙ: Να ειναι νομιμα στην χωρα, να ειναι καθαρος και περιποιημενος, να σεβεται αυτους που βρηκε σε αυτη την χωρα, να προσπαθει να μαθει την γλωσσα και την κουλτουρα μας, να εργαζεται και να μην παρανομει…. Οποιον κι αν ρωτησεις, θα σου πει πως ο πρεζεμπορας δεν εχει ουτε χρωμα ουτε θρησκεια, κανενας δεν θα μισησει περισσοτερο εναν αλλοδαπο και λιγοτερο εναν ημεδαπο παιδεραστη ενω ο εν ψυχρω φονιας λογικα θα φαει ισοβια ασχετα με την καταγωγη του…. Αντι να μιλανε για ρατσισμο λοιπον, θα επρεπε να κανουν μια σωστη ερευνα και να τιμωρησουν παραδειγματικα οσους εις βαρος των ελληνων και ζημιωνοντας και τους πραγματικους προσφυγες που χρειαζονται μια νεα πατριδα εστω και προσωρινη, ανοιξαν ορθανοιχτα τα συνορα, αφησαν επι δεκαετιες ανεξελεγκτη την εισοδο καθε καρυδιας καρυδι στην πατριδα μας, αφησαν ατιμωρητους οσους εδιναν δουλεια σε παρανομους στην χωρα μας, οσους δεν φροντισαν να παταξουν το εγκλημα απο οπου κι αν προερχεται και επετρεψαν να δημιουργηθουν γκετο ακομη και στο κεντρο της πρωτευουσας, οσους νοικιασαν το σπιτι τους πιο ακριβα σε ομαδες αλλοδαπων και οσους ειχαν δουλεια και προτιμησαν να την δωσουν σε παρανομο εργαζομενο για να κερδισουν….. ναι λοιπον.. τοτε ειμαστε ολοι ρατσιστες.. μισουμε την παρανομια, μισουμε την επιλεκτικη και μονοπλευρη εφαρμογη των νομων, μισουμε την εκμεταλλευση ανθρωπων χωρις πατριδα και χωρις ελπιδα, μισουμε την αδρανεια του κρατους και την πολιτικο-οικονομικη ελιτ που δεν λεει να καταλαβει οτι ολοι 2 μετρα γης περνουν φευγοντας με αδειες τσεπες….. Γιατι δεν μας λενε για το εργο του Καποδιστρια για την καταργηση της δουλείας, γιατι δεν μας λενε οτι το πρωτο ελληνικο κρατος απελευθερωνε με νομο οσους εισερχοταν με οποιαδηποτε δεσμα στην επικρατεια του και τους εδινε ιση μεταχειριση και προστασια με τους ελευθερους Ελληνες? Ειναι δυνατον ενας λαος με εμφυτη περιεργεια και ποθο να ανακαλυπτει το αγνωστο, ενας κατ’εξοχιν λαος μεταναστων με παρουσια σε ολες σχεδον τις χωρες του κοσμου και ενας λαος προσφύγων να χρειαζεται νομο που τον διακρινει σε ρατσιστες και μή? Πως μπορει να το κανει αυτο ο νομος οταν δεν υπαρχουν ρατσιστες σε αυτη τη χωρα? Ειναι μεγιστη προσβολη για οποιον θελει να λεγεται Ελληνας αυτη η μανιασμενη προσπαθεια να γινει ακομη μια διακριση και μοιρασμα της κοινωνιας

      Μου αρέσει!

      1. Κανείς δεν είπε ότι «οι Έλληνες είναι ρατσιστές».
        Το να ψηφιστεί ένας νόμος, δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι, ΑΝ κάποιος Έλληνας -ή και ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗΣ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ άνθρωπος που βρίσκεται στην Ελλάδα- φερθεί ρατσιστικά, τότε ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, όχι κανένας άλλος, θα τιμωρείται για τη συμπεριφορά του αυτή. Οι νόμοι δεν τιμωρούν έθνη. Τιμωρούν άτομα.
        Αν ΚΑΝΕΙΣ δεν παραβιάσει αυτόν τον -όποιο- νόμο, τότε πολύ φυσικά ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τιμωρηθεί.
        Πραγματικά δεν καταλαβαίνω εναντίον ποιου ξιφουλκείτε. Τέτοιοι νόμοι υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις ευρωπαϊκές χώρες, αλλά όταν ψηφίζονταν κανείς δεν βγήκε να διαμαρτυρηθεί ότι «οι Γάλλοι [Ισπανοί/ Ολλανδοί … οτιδήποτε] στιγματίζονται ως ρατσιστές». Επίσης, στην ίδια την Ελλάδα υπάρχουν ανέκαθεν νόμοι κατά της κλοπής, της απάτης, της παιδεραστίας και χίλιων δυο εγκλημάτων. Ωστόσο κανείς δεν προσβλήθηκε από την ύπαρξή τους, ούτε κανείς πίστεψε ότι «οι Έλληνες είναι κλέφτες, απατεώνες, παιδεραστές» κ.λ.π. επειδή υπήρχαν.

        Μου αρέσει!

      2. ναι εσύ το είπες ¨νομάδα¨ φωτογραφίζεις την όποια αντίθετη άποψη ως άποψη φασιστική και ρατσιστική …… διαβάζω τις μπούρδες σου απο το πρωί ….. λοιπόν επειδή είσαι και οπαδός του ¨νομαδικού¨ τρόπου ζωής απο ότι βλέπω στο ψευδώνυμο που χρησιμοποιείς, σου έβγαλα διαδρομή για την επόμενη οικογενειακή ¨νομαδική¨ εξόρμηση σου ….. κάνε τον γύρω της επαρχίας Μουζαφαραμπάντ του Πακιστάν ….. μην τσιγκουνευτείς τα λιπαντικά όχι μόνο για το μεταφορικό σου μέσον ……. όταν γυρίσεις (εάν γυρίσεις) τα λέμε επάνω σε άλλη βάση μιας και οι εμπειρίες που θα αποκομίσεις θα σε έχουν κάνει άλλο άνθρωπο …… καλό δρόμο να σου ευχηθώ εξ’ αρχής ……….

        Μου αρέσει!

      3. Μπες στα σύνορα του Πακιστάν παράνομα και έλα μίλα μετά.
        Εμένα τις συνέπειες του Νόμου Πακιστανός μου τις έχει πει μετά απ[ό ερώτησή μου…

        Μου αρέσει!

      4. άσε Παύλο ο ¨νομάδας¨ μάλλον είναι απο αυτή την περίεργη νομαδική ομάδα που έχει έδρα στο cafe ¨da capo¨ και βασική διαδρομή περιοδικής μετανάστευσης, μέχρι του Ψυρρή και πίσω …… τους γνωρίζουμε αυτούς τους δήθεν ψύχραιμους λόγιους …… εάν τους δώσεις τσάπα για να ανοίξουν ένα καρίκι, μάλλον θα κόψουν τα δάχτυλα των ποδιών τους ……..

        Μου αρέσει!

      5. δεν απέχει απο την οπτική μου …. ναι υπάρχουν οι νομάδες του νομίσματος …. δηλαδή μια ιδιόρρυθμη δειλή και ανώμαλη ομάδα ανθρώπων, που δεν αναγνωρίζουν Έθνη, δεν αναγνωρίζουν Θρησκεία, δεν αναγνωρίζουν πολιτισμό και παραδώσεις ….. τους γνωρίζουμε και ζούμε τις πειραματικές τους ενέργειες …. τώρα βέβαια μας λέει ο ¨νομάδας¨ ότι λέγοντε και nomadic universality, επιχειρώντας να κλέψει δόξα απο τον Λατινικό πολιτισμό και την εννοιολογική του εκφραστικότητα ….. ¨παγκόσμιοι νομάδες¨ ή ¨διεθνείς νομάδες¨ ;;;;; όπως και να έχει η ερμηνεία γνωρίζουμε τι εκφράζουν ….. τους έχει πει κανείς ότι κατά τον μεσαίωνα λιντσάρονταν και δολοφονούνταν εν δημοσία απο τα αγανακτισμένα πλήθη των χριστιανών ………..

        Μου αρέσει!

      6. ……ΝΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΗΞΕΣ…..
        ΕΙΜΑΣΤΕ….ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ…..
        ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΦΑΙΡΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ…ΝΑ ΕΙΜΑΙ;
        ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ……ΑΛΛΟΣ ΟΧΙ
        ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ…..
        ΑΠ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ……ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ!

        Μου αρέσει!

  20. Η εικόνα που προβάλλεται στο άρθρο ουδεμία σχέση έχει με την εκπομπή, αφού η αυτή ήταν εντελώς ήρεμη, σε «ήρεμους τόνους» (όπως λέει και η ίδια η Τσαπανίδου) και προφανώς κανέναν δεν ισοπέδωσε αφού πουθενά και με κανέναν τρόπο δεν ‘επιτέθηκε’ σε κανένα προσκεκλημένο. Όσα είπε τα είπε γελώντας και προκειμένου να αλλάξει θέμα.

    Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς διαστρεβλώνετε την αλήθεια τόσο πολύ! Γουστάρετε την Ταπανίδου? κανένα πρόβλημα. Κάντε την screen saver. Αλλά όχι και να μας δουλεύετε τόσο πολύ !!

    http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64411
    στο 5:50 λεπτό και μετά μπορείτε να το δείτε..

    Μου αρέσει!

  21. Που κάνει αυτήν την ομιλία ο ΓΑΠ , σε πια πόλη , τι γράφει το ταμπελάκι μπροστά του , ποιον δηλαδή εκπροσωπεί και τι συμβολίζει η πόλη που βρίσκονται αυτά τα ανδρείκελα που ζητούν να υποδουλωθούν όλοι οι λαοί σε μία μόνο εξουσία … Αλήθεια για πια εξουσία εργάζονται …??

    Ξεκινήσαμε μια έρευνα για την πρωτεύουσα των illuminati και η πορεία μας επιφύλαξε όπως θα δείτε εκπλήξεις..

    Μια πόλη σχεδόν άγνωστη στον περισσότερο κόσμο. Κάποιοι ήξεραν την ύπαρξή της αλλά δεν γνώριζαν την σημασία της και άλλοι, απλά ήξεραν αλλά δεν μιλούσαν για να μην ταράξουν τα νερά πριν την ώρα τους…

    Σε αυτή την πόλη λοιπόν συναντώνται οι ισχυροί του πλανήτη, παπάδες κυβερνητικοί και στρατιωτικοί καταπατώντας τούς όρκους που έχουν κάνει για να αποκτήσουν τα αξιώματά τους και προδίδοντας τις θρησκείες και εθνικά συμφέροντά τους για την επιβολή της παγκοσμιοποιήσεως και της πανθρησκείας εν ονόματι του κέρδους και της επιβολής εξουσίας σε ολόκληρη την υφήλιο.

    Όλοι είναι στο κόλπο , ακόμα και η Τσοπανίδου .. Δουλεύουν για να κάνουν τον κόσμο να παραδοθεί το γρηγορότερο σε αυτήν την ξένη και εχθρική εξουσία …

    Μου αρέσει!

  22. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΠΕ (ΚΑΙ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΞΕΙΠΕ) ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΡΚΕΙΣ ΝΟΜΟΙ!!!! ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!! ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΑΣ «»ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ»» ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΑΡΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ!!!!
    ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; Α, ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ!!! ΑΡΑ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ;;;;
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ, ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ (ΟΧΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΦΙΚΤΟ, ΑΛΛΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ)!!!!
    ΑΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ;;;; ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕΙΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!! ΑΙΣΧΡΟΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ!!!!!

    Μου αρέσει!

  23. Οι ισλαμοεισβολείς με δούρειο ίππο όλα τα αριστερά κόμματα(ΣΥΡΙΖΑ ΔΗΜΑΡ κ.α), το διαλυμένο ΠΑΣΟΚ, και το ετοιμοθάνατο ΚΚΕ, στόχο έχουν την κατάλυση του Ελληνικού κράτους. Προσδοκούν σταδιακά την ελληνοποίηση των ισλαμοεισβολέων, με σκοπό να γίνουν οι αυριανοί ψηφοφόροι τους. Εμεις λέμε σε όλους αυτούς τους τουρκολάγνους και λαθρολάγνους να πάνε στον αγύριστο και παρα πέρα. Η Ελληνική κοινωνία θα ξεσηκωθεί. Δεν είναι δυνατόν τα έρχονται τα άγρια για να διώξουν τα ήμερα. ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΛΑΘΡΟΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. Δεν ειναι δυνατον οι Έλληνες ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΗΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Οι εκλογές πλησιάζουν. Όλοι αυτοί που προσπαθούν χρόνια να βλάψουν τη χώρα, θα πληρώσουν ακριβά το τίμημα της εσχάτης προδοσίας…….

    Μου αρέσει!

  24. Η Χ.Α.γιατί δεν καταθέτει αυτή την αντιρατσιστική διάταξη σ.ν;

    «1. Η επιστημονική αμφισβήτηση εκφρασμένων απόψεων περί μεγέθους ή αιτίων του Ολοκαυτώματος ή εφόσον διατυπώνεται κατά τρόπο που δεν προσβάλλει την ιστορική μνήμη των εκτελεσθέντων ή σφαγιασθέντων θυμάτων, δεν αποτελεί αξιόποινη πράξη, αλλά εκδήλωση της ελευθερίας έκφρασης του ατόμου, όπως ορίζει το Σύνταγμα και η Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου.

    2. Η διατύπωση άποψης ή και η πιεστική, λόγω ανάγκης διατύπωσής της, προς τους εκπροσώπους του Έθνους απαίτηση των πολιτών για ελάττωση του ρυθμού της λαθρομετανάστευσης και εφαρμογή των νόμων και των διεθνών, διμερών ή πολυμερών συμβάσεων ή συμφωνιών, για απέλαση των παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών, δεν αποτελεί αξιόποινη πράξη εφόσον δεν στηρίζεται σε ρατσιστικά επιχειρήματα».

    Σε τι θα κατηγορούσαν τη Χρυσή Αυγή αν κατέθετε τέτοια διάταξη;

    Μου αρέσει!

  25. Αυτόν τον μακάκα τον Χατζή που τον κουβαλά ο εισαγγελάτος συνέχεια μαζί του , ποιός μακάκας τον έχει βάλει στα πάνελ για να βρίζει και να ασχημονεί λες και είναι στο λιμάνι ..???

    Χρωστά σε τίποτα τοκογλύφους της νύχτας ο Ευαγγελάτος και του τον έχουν επιβάλει ..?? Γιατί για τέτοιος τύπος φαίνετε , του υπόκοσμου και της νύχτας ..

    Είναι αυθάδης , προκλητικός υβριστικός , είρωνας , επιθετικός και γενικά συμπεριφέρεται ως κωλόπαιδο και αλήτης …

    Γιατί ρε Ευαγγελάτε πρέπει να υπομένουμε τα κατακάθια που σε συνοδεύουν και παριστάνουν ότι έχουν και άποψη ..?? Έχουμε μπουχτίσει από τις απόψεις του κώλου … Η ενημέρωση βαρέθηκε τις απόψεις σας , οι απόψεις σας δεν είναι απόψεις , είναι ύβρεις κατά της νοημοσύνης και της λογικής …

    Κοινοί γκεμπελίσκοι , που την προπαγάνδα την έχουν μετονομάσει σε «άποψη» ..

    Μου αρέσει!

  26. Κολοκυθια. Τους μαλωσε γιατι ενω συμφωνουν στο κοψιμο των μισθων, θα επρεπε να συμφωνουν και στο αντιρατσιστικο, η νεοταξικη ΚΝητισα Τσαπανιδου. Σιγα την κορυφαια. Ουστ…

    Μου αρέσει!

  27. Εύγε Πόπη, μας έκανες να νοιώσουμε ένα εθνικό ρίγος, κρίμα που δεν βρήκα πουθενά τα πλάνα με τις μούρες αυτών των δύο αχρησίμευτων, όταν τους ισοπέδωνες. Ελπίζω να τα ανεβάσει ο σκηνοθέτης σου Πόπη μου, στο web TV. Δεν ξέρω αν από αυτό το μικρόφωνο που φοράς Πόπη μου στο αυτί, όταν κάνεις τις εκπομπές σου, άκουγες ουρλιαχτά πόνου, χυδαίες βρισιές ή χειροκροτήματα επιδοκιμασίας… Όλα να τα περιμένει κανείς από τον Καναλάρχη σου, έτσι δεν είναι?!

    http://my-pillow-book.blogspot.gr/2013/06/popi-for-president.html

    Μου αρέσει!

  28. ΜΛΚΙΕΣ το βιντεο υπαρχει στο Αρχειο του ΣΚΑΙ και δεν ανοιξε ρουθουνι… καποιος φιλος της εγραψε αρθρο για να ανεβασει την επιροη της προς την κοινωνια, γνωστη μεθοδος προπαγανδας υπερ καποιου προσωπου.

    Μου αρέσει!

  29. ποιος μυθος ηταν για το κρυφο σχολειο?Η καταγωγη μου ειναι απο το Σουλι κ ο παππους κ προπαππους μου μου ελεγαν ιστοριες για το κρυφο σχολειο γιατι οι Τουρκοι δεν ηθελαν να μαθουν γραμματα οι ελληνες κ να επικρατισει η τουρκικη γλωσσα οπως κ να μην ξεσηκωθουν….Τι μπουρδες ακουω απ’ολους αυτους που δεν ειχαν κανεναν εκεινα τα χρονια για να τους λεει τι πραγματικα συνεβαινε????Μηπως θελουν να μας φανε οσοι μειναμε κ εχουμε πραγματικες ιστοριες απο τους παππουδες μας που μας ελεγαν το τι εκαναν?ΚΡΥΦΟ ΣΧΟΛΕΙΟ υπηρχε κ αφηστε εσεις τα μυθη τωρα να λετε οτι δεν υπηρχαν…….

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.