ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

20130602-105031.jpg

ΧΕΡΙ – ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΜΠΙΖΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΦΑΓΗ. ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΤΗΝ «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ»!
Η επιστολή που έδωσε στην δημοσιότητα ο Συριακός Ηλεκτρονικός στρατός μετά το χακάρισμα της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Κατάρ εκτός από την αποκάλυψη των «αδελφικών» σχέσεων Τουρκίας και Κατάρ, έχει και Ελληνικό ενδιαφέρον.
Ο Γκιούλ καλεί τον «αδελφό» του, να στηρίξει συγκεκριμένη επιχείρηση τουρκικών συμφερόντων.
Στην Ελλάδα, η μεταβίβαση – μαμούθ μετοχών από ελληνόφωνο μεγαλοεργολάβο στο
Κατάρ, έγινε μέσα στο μεγαρο Μαξίμου, παρουσία του ίδιου του τότε πρωθυπουργού Παπανδρέου! Μία επένδυση για την οποία το Ελληνικό δημόσιο πήρε 11 εκ. Ευρώ (και χάρισε 15 από τα πρόστιμα), απέδωσε στον εργολάβο 700 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ! Δηλαδή η διεφθαρμένη παρέα Παπανδρέου – Παπακωνσταντίνου, βοήθησαν επιχειρηματία να 70πλασιάσει τα χρήματα του εις βάρος του Ελληνικού δημοσίου και της τοπικής κοινωνίας!
Η παρέμβαση του εισαγγελέα θεωρείται επιβεβλημένη.
(Λεζάντα φωτογραφίας: Σε συμφωνία για την είσοδο του Κατάρ στα μεταλλεία χρυσού στη Χαλκιδική κατέληξε το απόγευμα του Σαββάτου (01.01) ο Γιώργος Παπανδρέου, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Εμίρη του Κατάρ σεΐχη Hamad Bin Khalifa Al Thani, και τον πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Εμιράτου, σεΐχη Hamad Bin Jassim Bin Jabr Al Thani,)

20130602-104808.jpg

47 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΟΥ ΓΚΙΟΥΛ ΣΤΟΝ ΕΜΙΡΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ. Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΝΤΗΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!

  1. Ενας ακομα κομπος στο σχοινι για (επιλεκτικο) κρεμασμα καποιων προς γνωση και συμμορφωση.
    ΥΓ
    Προς αρση καθε…παρεξηγησης=οχι γενικευσεις! μονο κατ’επιλογη!

    Μου αρέσει!

    1. Ο Μπόμπολας τι απέγινε;
      Δεν κάνουν μόνο οι πολιτικοί μπίζνες…
      Πηρε και τα απορρηματοφόρα των δημων…
      15% ο φόρος πέόν στους επιχειρηματίες βαση λεγομενων Σαμαρα.
      Ξεπούλα τη χώρα σου δηλαδη,για να λάβεις ευνοικοτερη μεταχείρηση.
      Σε ποιον?Στον ισλαμιστη Τούρκο .Που Μπαίνοντας στην Αγια Σοφια σκότωσε και λεηλατησε ότι βρηκε μπροστα του,εν ώρα λειτουργιας μέσα στον ναό του Αληθινού Θεού.Στον Τουρκο που βιαζε τον λαό μας για εκατονταδες χρόνια.Γι αυτό και θα καταστραφεί αυτό το κράτος,όχι όμως όσοι εκχριστιανιστουν.
      Αυτό ήταν το ευχαριστω του Κόσμου προς την Ελλάδα,που βοηθησαμε στο να λάμψει το Πνευματικό και πολιτιστικό Φως,απανταχού της Γης.
      Το φρόνημα των Ελλήνων δεν σβήνει.Μπορεί να σιγοκαίει μέσα μας σαν κερί,αλλά θα έρθει η στιγμή που θα ξεχειλισει,και θα φύγουν οι προδότες απο αυτόν εδώ τον τόπο και θα λάμψει η Αλήθεια σε όλο τον κόσμο.Θα μάθουν όλοι ποιοι πραγματικά είμαστε,εμείς οι Έλληνες,που με τόσο κόπο,απ τα παιδικά μας χρόνια,μεσα απ τα σχολεία,προσπαθούν να αποκρύψουν..
      Η Αγιά Σοφιά θα ξαναλειτουργήσει και θα περάσει στα χέρια μας,κι ότι θέλουν να μας πάρουν οι ξένοι,ας το κάνουν.
      Τον Αληθινό Θεό απ την ψυχή μας,κανείς δε μπορεί να μας Τον Πάρει.Σ Αυτόν συνεχίζουμε να ελπίζουμε και σε κανένα άλλο ανδρείκελο.

      Μου αρέσει!

      1. Διαύγεια μακάρι ο Θεός να τα φέρει έτσι τα πράγματα!-Αλλά με τα μυαλά που κουβαλάμε μάλλον οι Τούρκοι θα βγούν σωστοί που λενε ακριβώς τα ίδια πραγματα!

        Μου αρέσει!

    2. Με τι να την προσέξεις; …Εδώ ο ΄Ακης και η παρέα του φρόντισαν να μας βγάλουν τα σώβρακα και να μας τα φορέσουν στο κεφάλι,για να μην βλέπουμε!

      Μου αρέσει!

    3. Προφανως «καποιοι»(???) μας φροντιζουν χωρις αυτο να κοινοποιειται δημοσια,Πιθανως η τουρκια που σημερα εκανε περιπατο με δυο πολεμικα πλοια απο Σουνιο εως Αμοργο σε αντιποινα των….αντιποινων ,για αυτα που καταλαβε , ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕ και»Καποιοι» της μπασανε το προβλημα μεσα στο σπιτι της και αιφνιδια σχεδον χωρις αιτιο αληθοφανες.Αποτελεσμα ο ερντογκαν να επιτεθει σημερα στην Ελλαδα λεκτικως δηθεν για τα …σκοπια,…αρες μαρες κουκουνερες ο ερντογκαν.Κατασταση σε εξελιξη αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν ειμαστε και τοσο μονοι….

      Μου αρέσει!

      1. Δηλαδή,εμείς φταίμε,για κάτι που δεν έγινε..
        Επειδή φταίμε πάντα εμείς,οι κακοί της υπόθεσης.
        Εμείς και πάλι που διαλυεται οικονομικά η Ευρώπη,γιατί εμείς το ξεκινήσαμε….όχι με την υπογραφή αποδοχής,του μνημονιου της ‘μπενακη’,απ τον Παπούλια….
        Όταν τους έχεις χαρίσει την Θράκη τι να πείς;
        Και όταν οι γνωστοι αγνωστοι δημιουργησαν το προβλημα με την Κύπρο,με αποτέλεσμα να πάρουν την μισή απ αυτήν οι Τόυρκοι;
        Όταν σε ελληνικά σχολεία θα διδασκουν και τουρκικα?
        Όταν τα τουρκικα παιζουν στην ελληνικη τελεοραση?
        Όταν τους ανηκει κομματι απ τον ελληνικο χρυσο?
        Εμάς,ποιος μας ρώτησε;
        Μας κυβερνάνε αλλοδαπής εθνικότητας άτομα,κι εμείς πρέπει να αποδεχόμαστε αυτά που λένε.Χωρίς αντίδραση.
        Γιατί υπάρχουν ατυχήματα.Και 2 φορές…

        Μου αρέσει!

      2. Ξαναδιαβασε το σχολιο μου προσεκτικα και μη απαντας για να απαντας.αλλο εγραψα και εννοουσα και αλλο απαντησες ,κατι για ‘φταιξηματα’ κλπ.Αυτο ειπα? Δεν νομιζω.Μη βιαζεσαι.Να ρωτας πρωτα.Καλημερα.

        Μου αρέσει!

      3. Και προσοχη στις προβοκατσιες που πονταρουν 5 τωρα χρονια στην οργη και δυσαρεσκεια των λαων και οδηγουνε σε εξεγερση (σχεδιασμενη απο μαυρα κεντρα) και περαιτερω αλλυσοδεμα.Προσοχη! Μεχρι στιγμης δεν το κατορθωσαν.5 χρονια αγωνιστηκα με προσωπικες επιθεσεις σε εμενα για να μη γινουμε περαιτερω θυματα και με ευχαριστηση αντιλαμβανομαι οτι η ωριμοτητα του λαου μας και η αρχομενη σωστη ενημερωση του υπερισχυει πλεον στη ζυγαρια της καθοδηγουμενης υποβαθμισης της ζωης του.Δεν πρεπει να παρασυρθουμε διοτι τοτε θα συμβουνε τα τραγικα που πανε τωρα να περασουν και στην τουρκια.Οπως συνεβει και σε ολη την βορεια αφρικη.Ο διαβολος στην αναμπουμπουλα χαιρεται.Προσοχη σε αυτο!Να γινει κυριαρχη σκεψη πρωταρχικης αμυνας.Τα υπολοιπα μετα απο αυτην την κυριαρχη σκεψη.Μη τους κανουμε το χατηρι,υπαρχει κινδυνος!!!!!!

        Μου αρέσει!

      4. Έχεις απόλυτο δίκιο.
        Γιατί υπάρχουν και ατυχήματα.Και 2 φορές…
        Ητανε μια ιστορια-σεναριο..απο ειδικους για ειδικα χαρισματικους σε ειδικες σχολες αναλυσης πληροφοριας.
        Καλημέρα Stergdoc.

        Μου αρέσει!

      5. Αν εννοεις αυτα που ειχα γραψει ,ευχαριστω για λογαριασμο σου που τα θυμασαι και δεν γραφω για την Φιλτατη Πατριδα χωρις κανεις να δωσει προσοχη,Ολα για το παρον,παρελθον και μελλον της Πατριδας και των παιδιων της εστω και…κακομαθημενων «παιδιων».Εχωμε υποχρεωση να ειμαστε προς το παρον απλα σε καποια επιφυλακη.ο εχθρος ειναι πολυπροσωπος εξωτερικα και υπουλος.Απλωνει χερι φιλιας?του το δινουμε αλλα μετρωντας μετα τα…δακτυλα μας.Απλωνει χερι αρπαγα?του το κοβουμε αμεσα,φτανει να μπορουμε και αυτο θελει ομονοια,ενημερωση και οχι ταρζανιες.

        Μου αρέσει!

  2. για ποιον εισαγγελεα τον τεντε? ακομα να το παρουμε χαμπαρι οτι δεν υπαρχει δικαιοσυνη? στα πρωτοβαθμια δικαστηρια ναι θα βρεις δικαστες αλλα οσο ανεβαινεις στην ιεραρχια η διαφθορα κ η μποχα δινει κ παιρνει.

    οι δικαστικοι που διοριζονται? οι δικαστικοι που πανε χερι χερι μισθολογικα με τους βουλευτες? οι δικαστες που γνωμοδοτουν με βαση μαφιοζικους νομου που νομοθετει η βουλη? τι λεμε ρε παιδια?

    νομιζουμε οτι εχουμε δικαιοσυνη? ποια? αυτη που η προεδρος τους μια κυρια ξανθεια ξεφωνιζε για τα ειδικα μισθολογια οτι ειναι αντισυνταγματικες οι περικοπες στα δικα τους αλλα γνωμοδοτουσε πως οι περικοπες των υπολοιπων εργαζομενων ηταν συνταγματικες? για το συμβουλιο της επικρατειας που εβγαλε συνταγματικο το μνημονιο κ ακομα δεν εχει δωσει στη δημοσιοτητα την αποφαση του? για αυτους τους δικαστες που εκριναν πως οι διστομιωτες δεν δικαιουνται να απαιτουν αποζημιωσεις απο τα γερμανικα δικαστηρια?
    αυτη τη δικαιοσυνη που ο σπυρου στο βιβλιο του μιλαει για το βρωμικο 89? που το εζησε αλλα μας το λεει 19 χρονια μετα κ ομολογει τη διαπλοκη κ τη σιωπη στο βιβλιο του?
    αν δεν καταλαβουμε πως δικαστικο κ πολιτικο συστημα πανε χερι χερι στη διαπλοκη κ το νταραβερι τι να πω εγω……..τα εχει καταγγειλει επανηλλειμενα ο πρωην εισαγγελεας σακκας για τη αηδια που εζησε κ γι αυτο παραιτηθηκε.

    για θυμηθειτε τον α…ερο…παγειτη κοκκινο με τα ειδικα δικαστηρια τι ρολο επαιξε? κ μολις μπηκαμε στο μνημονιο αρχισε τις πατριωτικες κορωνες οταν καλυπτε κ αντρεα κ μητσοτακη κλπ.

    με αποδεικτικα στοιχεια να παμε στα δικαστηρια της ενοχης του γιωργου ειναι τετοια η διαπλοκη τους που θα τον αθωοσουν ειμαι απολυτως βεβαια γι αυτο.

    ολοι τους για κρεμαστμα διπλα διπλα κ ειδικα τους δικαστες γιατι ορκιστηκαν να προστατευουν το συνταγμα κ τους νομους!!!!! για το φουκαριαρη ομως οχι για τους μεγαλοσχημονες πολιτικους κ επιχειρηματιες.

    σκ@@@@τα, σκ@@@@@@τα κ αποσκ@@@@@@τα ολοι τους!

    Μου αρέσει!

    1. Βαρβάρα μου, έτσι είναι τα πράγματα, όπως τα λές, αλλά αυτό είναι γνωστό. Τι μας τα ξαναθυμίζεις;
      Φαντάζομαι ότι το κάνεις για τους τυχόν ανημέρωτους. Και καλά κάνεις.
      Από εδώ και πέρα όμως οι διαπιστώσεις δεν είναι αρκετές. Διαπιστώσεις κάνει και ο Σαμαράς.
      Πρέπει όμως να ακούγονται τα καυτά θέματα, έστω και στο Ίντερνετ, και μάλιστα να ακούγονται επαναληπτικά.
      Και για να τα βλέπουν οι ανημέρωτοι, αλλά και οι υπεύθυνοι (λἀθος επιθετικός προσδιορισμός, οι κρατούντες ίσως είναι καλύτερος).
      Και λίγο λίγο, πες πες, λέω εγώ πες εσύ, όλο και κάτι θα βγει.
      Υπάρχουν άνθρωποι σε καίρια πόστα που περιμένουν μια αφορμή, μια ανάρτηση στο Ίντερνετ, ένα σχόλιο δικό μου ή δικό σου,
      για να ξεκινήσουν, να ξεπεταχτούν. Να υλοποιήσουν αυτό που κυοφορούν μέσα στο μυαλό τους και δεν βρήκαν μέχρι τώρα ευκαιρία.
      Έχουμε αρκετά παραδείγματα μέχρι τώρα, από πολλούς χώρους.
      Οπωσδήποτε είναι πολύ χρήσιμη η ειρωνική και καυστική αντιμετώπιση όπως η δικιά σου, και επιβεβλημένη πολλές φορές.
      Όμως τα μεστά και δίκαια και αληθινά άρθρα, τους μέν δίκαιους θα κάνουν δικαιότερους, τους δε φαύλους αν μη τι άλλο θα τους
      βάλουν σε ανησυχία…

      Μου αρέσει!

  3. Αφιερωμένο στα «όργανα της τάξης» που κυνηγάνε τους κατοίκους της Χαλκιδικής. Εύγε! Δείτε ποιούς προστατεύετε.

    Μου αρέσει!

  4. KΡEMAΣΜΑ !!!

    Αν δεν το κανει η δικαιοσυνη πρεπει να το κανει ο λαος…

    Αραγε εχουμε Δικαιοσυνη ή Συμφεροντοσυνη?

    Μου αρέσει!

  5. Εδω τους εχει προσβαλει απαντες ο Σωρρας, απο τον προεδρο της «δημοκρατιας,»
    τους 300 της «βολης» ,τον προβοπουλο, και μουγκα….
    Για ποια «δικαιοσυνη» μιλαμε ?
    Πιστευετε εσεις οτι ο Σωρρας ειναι ενα «τυχαιο» ατομο ?
    Που απλως δαπανα, για την προβολη του εδω και σχεδον 2 χρονια ?
    Και ΟΥΔΕΙΣ τον «αγγιζει» ουτε εδω ουτε πουθενα ?
    Ενας ανθρωπος που εχει εργαστει πανω απο 20 χρονια για την Ελλαδα ….
    Και να ηταν μονο αυτος…
    Υπαρχουν και αλλοι πισω απο αυτον που τους γνωριζουμε , και δρουν στης ΗΠΑ..
    ? Γιατι δεν «βουταν» αυτους ?
    Οσοι εχετε ορεξη, να τον…καταδικασετε…Για ψαχτε το θεμα να δουμε….

    Μου αρέσει!

    1. άστο ρε Άνεμε…
      Από την στιγμή που προχθές έκανε κόμμα όταν έσκιζε κάποτε τα ιμάτιά του οτί δεν πρόκειται ποτέ να ασχοληθεί με την πολιτική κλπ…
      ΑΣΤΟ.
      Ας φέρει πρώτα εγγύηση τραπέζης ότι κατέχει το ρευστό και αφήστε τις παπαριές. Χαρτιά κοπανιστά.
      Όταν το κάνει αυτό ο πρώτος που θα τρέξω δίπλα του και θα τον στιρήξω θα είμαι γω. Μέχρι τότε θα είμαι απέναντί του.
      Η γλώσσα του σώματος λέει πολλά για κάποιους που ξέρουν να την διαβάζουν…

      Μου αρέσει!

  6. Πόση δυσωδία αντέχουμε ακόμα? Πόση εκμετάλλευση θα υποστούμε ακόμα? …μέχρι και τα υπνωτισμένα μεμέτια ξεσηκώθηκαν κατά εκατομμύρια και εμείς τι κάνουμε ρε Πατριώτες? Μέχρι πότε θα τους κοιτάμε που μας γ@μ@νε? Πως γίναμε τόσο ωχαδερφιστές? Πού είναι η Δικαιοσύνη να τους μαντρώσει? Τι θα κάνουμε βρε αδέλφια? Ετσι αμαχητί θα παραδοθούμε?

    Μου αρέσει!

  7. μου κανει εντυπωση με τους χακερς, ολα τα κρατη τους χρηματοδοτουν για να κανουν προπαγανδα και εμεις τους κυνηγαμε μηπως και αλλοιωσουν την ιστορια της ρε-πουσ@η ΄στεναχωρησουμε τα μεμετια και τα παιδια του αλεξανδρου για να μη μιλησω για πιο σοβαρους οπως εβραιους-αμερικανους-ρωσους κλπ

    Μου αρέσει!

  8. ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕ Ι ΚΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΣΙΣΟΠΟΤΗ[ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΨΥΧΑΡΗ] ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ?ΠΙΕΖΕ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕ Ι ΚΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ..ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΡΕ Ι ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ,ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ,ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ,ΑΛΛΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΣΕ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ-ΣΚΟΥΛΑΚΗ-ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ-ΠΑΣΟΚ..ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΟ ΜΠΟΜΠΟΛΕ Ι ΚΟ ΘΑ ΤΟ ΑΡΠΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ,Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΙΣΩΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΒΟΡΕΙΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΔΙΟΔΙΑ..ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΕΣΚΑΤΟΓΕΡΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ Κ@ΛΟΠΑΙΔΟ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΟΣΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ »ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΟΔΙΚΟ ΑΞΟΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ»………….

    Μου αρέσει!

    1. ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ..ΓΙ ΑΥΤΟ Ο ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΣ-ΠΑΠΑΝΤΡΕ Ι ΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΧΑΝΙΩΝ ,ΜΑΝΩΛΗΣ ΣΚΟΥΛΑΚΗΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΝΙΩΝ ΣΤΟΝ ΜΠΟΜΠΟΛΑ..[ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, ΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ]]]],ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..

      Μου αρέσει!

      1. Διόλου απίθανο..Θέλει προφανώς να επεκτείνει τις επιχειρήσεις του.
        Θα είναι δώρο απ την μνημονιακη συγκυβερνηση,που καταφερε και ξεπουλησε ποσοστα στους Εβραιοκαναδους φίλους αυτών,του Ελληνικού Χρυσωρυχείου.
        Ο χρόνος θα μας δείξει…

        Μου αρέσει!

      2. πατριώτη μην το ψάχνεις…..όλα τα μεγάλα έργα του νομού στα Χανιά τα χει πάρει ήδη ο Μπομπολας.και αεροδρόμιο και ΒΟΑΚ.απλά για τα μάτια του κόσμου κάνουν ότι κάνουν…..και θα μας φυτέψουν και διόδια σύντομα στον ΒΟΑΚ.σε ένα δρόμο ΧΑΡΟ….

        Μου αρέσει!

      3. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΡΓΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΙ ΠΑΡΕΙ Ο ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ!!!!
        ΚΑΝΕΝΑ!
        ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ!

        Μου αρέσει!

  9. ….Γιατί σας φαίνεται παράξενο;..στην δεύτερη πατρίδα του τις ΗΠΑ,(τρίτη είμαστε εμείς),έτσι κλείνονται οι συμφωνίες!-Μέσα στα υπουργικά γραφεία.Μιλάμε για πολύ χρήμα που περνά από τσέπη σε τσέπη εν ριπή οφθαλμού!-Τώρα βέβαια αν η δια λόγου υπογραφή τους γιά να επικυρωθεί έχει χρείαν αντί για μελάνι αίμα στά @@ρια τους!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.