Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!

20130606-201316.jpg Αποκαλύπτει η Τρολυμπία

Οι μεγάλοι επενδυτές επιμένουν ότι οι κρίσεις είναι πρωτίστως θέμα ψυχολογίας της αγοράς. Ο τεχνοκράτης και μαχητής εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ είναι απο τους λίγους πολιτικούς άνδρες που δείχνουν να το κατανοούν και να το αντιμετωπίζουν. Σε αντίθεση με τις μοιρολογίστρες της αντιπολίτευσης, τους μαρθαβούρτσηδες αντιμνημονιακούς και τον διεφθαρμένο λαουτζίκο που σκουζει επειδή του έκοψαν την σύνταξη ή τον έδιωξαν απο την δουλειά, ο εξαιρετικός αριστερός οραματιστής συνεχίζει τον μοναχικό δρόμο του ευ ζην,

του σαβουαρ βιβρ και του σακ βουαγιαζ.
Μετά το εκπληκτικό πάρτι που έδωσε στην ελληνοαμερικανικη ενωση για την ονομαστική του εορτή, πάρτι που θα το ζήλευε και η Τζόαν Κόλινς στα καλύτερα της, ο κύριος Παπαδόπουλος επανέρχεται. Αύριο, στο πολυτελές Polo Club στην οδό Τατοΐου των Βορείων Προαστείων, ο δάνδης της πολιτικής φωτίζει με την λάμψη του ως κουμπάρος μία γκλάμουρους γαμήλια τελετή. Δείχνοντας έτσι την άλλη, φάμπιουλους Ελλάδα, αυτη που οραματίστηκαν οι μεγάλοι αριστεροί αυτού του τόπου: Ο πολιτικά διωκόμενος Άκης Τσοχατζόπουλος που έδειξε στο Παρίσι τι θα πει αριστερός γάμος, ο αντιρατσιστης Τάσος Μαντέλης, η Πόπη Τσουκάτου, ο Γιάννης Στουρνάρας. Αυτη την αριστερά θέλουμε. Της συνέπειας, της ευθύνης, της ΔΗΜΑΡ και όχι των ΡΗΜΑΔιών του ΣΥΡΙΖΑ. hasta la victoria siempre!

20 σκέψεις σχετικά με το “Η ΔΗΜΑΡ ΑΠΑΝΤΑ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ!

  1. Αν σας πει κάποιος ότι ανήκει εις την Αριστερά, ρωτήστε τον: Αριστερά μπαίνοντας ή Αριστερά βγαίνοντας;
    Τζίμης Πανούσης, Τραγουδιστής & κωμικός

    Μου αρέσει!

    1. Δέν υπάρχουν «δεξιοί» κι «αριστεροί»…υπάρχουν Έλληνες κι ΑΝΘΈΛΛΗΝΕΣ…

      ΓΡΗΓΟΡΕΊΤΕ ΑΔΈΡΦΙΑ !!

      Μου αρέσει!

  2. Κι άλλη πρόταση πολύ κατάλληλη με το αριστερό γκλάμουρ την σοβαρότητα και το κύρος της ΔΗΜΑΡ!
    ρεπουσοφανούριααα δικό σας εξαιρετικά!

    Μου αρέσει!

  3. Πω Πω ανατρίχιασα με τον »αριστερό» κ. Παπαδόπουλο. Τόση Δημοκρατία μέσα του που πηγάζει από τον Περικλή, τόση αντιρατσιστική φλέβα, τέτοια ροή περί δικαιοσύνης και σοσιαλισμού, μάχεται για την ανεργία και τα δικαιώματα των εργαζομένων… αυτός και αν είναι το όραμα των νέων ανθρώπων σήμερα!!!!
    Αλλά παραμένουμε στο Ευρώ, και περνάμε καλά με τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών … με την αειφόρο ανάπτυξη !!!!
    ΔΗΜΑΡ όλοι στις επόμενες εκλογές μην το ξεχάσουμε παιδιά….. θα έχουμε και πάρτυ… !!!

    Νέμεσις γαρ εγγύς…….

    Μου αρέσει!

  4. H μονη αριστερη ιδιοτητα της ΔΗΜΑΡ και του χλιμιντζουρα της φωτογραφιας ειναι οτι αποτελουν το αριστερο αρχ……..του σαμαρα

    Μου αρέσει!

  5. .. η ΔΗΜΑΡ τραβαει μεγαλο ζορι για το ολοκαυτωμα των εβραιων….
    η Ελλαδα καιγεται και …………

    Μου αρέσει!

    1. Tί σχέση εχει το ολοκαύτωμα πάλι; Ψυχωτικιά είσαι ρε κοπέλλα μου και δεν μας το λές; πρόσεχε γιατι έγινες η γραφική του χωριού και τραβάς μονίμως το κράξιμο.

      Μου αρέσει!

      1. …..πες τα στην ΔΗΜΑΡ που νυχτα- μερα γι αυτο μιλαει μεσα και εξω στην βουλη..

        Μου αρέσει!

  6. Η ΡΗΜΑΔ χρειάζεται τον κάθε Κασιδιάρη και ο κάθε Κσιδιάρης τη ΡΗΜΑΔ (όπως ο Μπους με τον Μπιν Λάντεν, ίδιες όψεις του αυτού νομίσματος).
    Ο Χίτλερ και οι ναζί δεν υπήρξαν αυτοί, που, με τις θανατώσεις χιλιάδων εβραίων, ως αναγκαίας «θυσίας» (αλλά όχι μόνον, γιατί πολύ περισσότεροι Ελληνες, Ρώσοι, Πολωνοί, Σέρβοι, Τσιγγάνοι και άλλοι δοκίμασαν τα «φιλάνθρωπα» αισθήματά του), συνήργησαν τα μάλα στη δημιουργία του Ισραήλ και την κυριαρχία του σιωνισμού (τουλάχιστον στη «Δύση»);
    Τώρα που η ΡΗΜΑΔ θα λάβει -κάποια στιγμή έστω- την κατάλληλη απάντηση από τον Ελληνικό λαό και θα κρατήσει συντροφιά στον ΛΑΟΣ (αν δεν τον ενσωματώσει ο Σαμαράς), πού θα καταλήξει αυτός ο -ευειδής ως προς τη θέα- «συνεπής αριστερός αγωνιστής».
    Αυτοί που εκτελούνταν για τα πιστεύω τους (άσχετα αν συμφωνεί κάποιος με αυτά ή όχι) κάποτε σε Καισαριανές, Επταπύργια κλπ. τόπους, είχαν άραγε στο μυαλό τους ότι ο εν λόγω θα δήλωνε «αριστερός» και ότι εκπροσωπεί την αριστερά της «ευθύνης» (= της υποταγής και του εθνικού ξεπουλήματος);

    Μου αρέσει!

  7. Δεν είναι βλάκες στη ΔΗΜΑΡ γιά να ξανακατέβουν ως έχουν στις επόμενες εκλογές …θα συγχωνευτούν και θα γίνουν ΒαγγελοΚουβελόπουλοι και Σία !!!!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.