Απίστευτος ο κ. Παπανδρέου…

PAPANDREOU-2Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα με τους Έλληνες πολιτικούς είναι απίστευτο. Όσο είναι στην εξουσία υπεραμύνονται της «καλής δημοκρατίας» που δήθεν έχουμε στην χώρα και μάλιστα μας λένε ότι οι ίδιοι την υπηρετούν ως απλοί στρατιώτες. Μόλις όμως απομακρυνθούν από την εξουσία, ευθύς ανακαλύπτουν ότι η δημοκρατία δεν λειτουργεί και ότι αντιλαϊκά συμφέροντα εξουσιάζουν το πολιτικό σύστημα.

Πρόσφατο παράδειγμα ο πρώην πρωθυπουργός και ο απόλυτος εξουσιαστής τότε της χώρας, με βάση το πρωθυπουργοκεντρικό σύστημα που έχουμε, αλλά και με βάση την αυτοδυναμία που διέθετε. Το απόλυτο αφεντικό σε ένα κόμμα κληρονομιά.

Είπε λοιπόν ο κ. Παπανδρέου σε συνέντευξή του σε Καναδικό κανάλι ότι η απόφασή του για δημοψήφισμα ήταν απαραίτητη. Και φυσικά εδώ έχει δίκιο. Δεν εξήγησε όμως, γιατί δεν έκανε δημοψήφισμα το 2010 για να αποφασίσει ο ίδιος ο λαός για το μνημόνιο τότε, παρά μας το ανακοίνωσε μόνος του από το Καστελόριζο; Και μάλιστα γιατί δεν έδωσε το δικαίωμα στο λαό να αποφασίσει τότε που αφενός δεν είχαμε εξαθλιωθεί και αφετέρου οι Ευρωπαίοι και οι ιδιώτες δανειστές ήταν πανικόβλητοι και μπορούσαμε να κάνουμε ό,τι θέλαμε;;; Δεν εξήγησε ακόμα, γιατί δεν έχει γίνει ποτέ δημοψήφισμα μέχρι σήμερα στην Ελλάδα επί δύο αιώνες, μετά την τουρκοκρατία, παρά μόνο για το ζήτημα της βασιλείας;;; Υπενθυμίζουμε ότι η δυναστεία Παπανδρέου είναι στην πολιτική σκηνή της χώρας από τις αρχές του περασμένου αιώνα.

Αναφερόμενος στα «συμφέροντα» που υπάρχουν στην Ελλάδα, είπε ότι παγκοσμίως οι Δημοκρατίες είναι αιχμάλωτες ειδικών συμφερόντων, που αγοράζουν, άμεσα ή έμμεσα, ΜΜΕ, πολιτικούς και δικαστές. Δεν εξήγησε όμως γιατί ο ίδιος, ως ο απόλυτος εξουσιαστής δεν έδωσε την ευκαιρία στο λαό, όπως έκανε ο κ. Γκρίμσον στην Ισλανδία, να φτιάξει μόνος του ο λαός το δικό του Σύνταγμα και να πετάξει στα σκουπίδια όλη την κοινωνική και πολιτική σαβούρα και διαφθορά;;

Τα ίδια προφανώς θα μας λέει αργότερα και ο κ. Σαμαράς όταν θα τον έχουν απομακρύνει κι αυτόν από την πρωθυπουργία. Ο κ. Καραμανλής τουλάχιστον σιωπά. 

Πέτρος Χασάπης

 

 

41 σκέψεις σχετικά με το “Απίστευτος ο κ. Παπανδρέου…

    1. antonis,αυτος κκανει διακοπες με αδεια και ΕΣΥ πληρωνεις την αποζημιωση για να τρωει να πινει να ντυνεται,να κανει κανο και οτι αλλο φανταζεσαι,λοιπον μονο αυτο που λες δεν ειναι,επικυνδυνος ειναι και μας κανει διεθνως ρεζιλι

      Μου αρέσει!

      1. Εχεις δικιο βρε ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΤΙ ΤΡΑΒΑΣ? οσο αυτο το μιασμα κυκλοφορει ελευθερο τοσο πιο πολυ στον κοσμο που ζει εκτος ελλλαδισταν γινομαστε ρεζλι και ολοι μας αντιμετωπιζουν ως κλεφτες και λαμογια. Διοτι στις χωρες τουςοι (πολιτικοι ) τυπου μιασματος(ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ) ΕΠΡΕΠΕ να ηταν ΦΥΛΑΚΗ και μην πω ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΣ. και σου λενε βρε ΜΑ-ΛΑ-ΚΑ ελληνα αφου τον εχεις ελευθερο και γυριζει σημαινει οτι ειτε ειναι σωστα οσα σου εκανε και τα δεχεσε? αρα μην μιλας…η εαν ειναι αυτα που λες οτι σου εκανε ?τοτε γιατι τον εχεις εξω να γυρναει…μηπως εισαι και εσυ το ιδιο ??τι στιγμη που δεν εχει συληφθει να δικαστει απο ανεξαρτητο δικαστηριο και οχι του μπουρδελου της βουλης(ειδικο) που τους αθωωνει και τους δινει πισω και τα ρεστα…. και ζηταει και συγνωμη..εδω ο τσουκατος ειχε παραδεχτει οτι πηγε τα λεφτα στο ταμειο του ΠΑΣΟΚ και ειναι ελευθερο πουλι…τι περιμενετε ωβρε ζωντοβωλα???εσας θα δικαζουν και θα καταδικαζουν ισοβια μεχρι να πεθανετε…ξυπνηστε…βληματαελληνικα…δειτε ποσοι συναθρωποι μας εχουν αυτοκτονησει ?ειναι πιο πολλοι απο οσα μας λενε…δειτε τα παιδια μας που φευγουν στο εξωτερικο….δειτε που καθε μερα βουλιαζουμε ολο και πιο βαθεια…τι περιμενουμε να ερθουν να μας σωσουν?ξεχαστε το…δειτε τις διαφορες λιστες που ακουμε καθε μερα και δεν κουνιετε φυλλο…δειτε και το ξερουμε ολοι μας οτι οντως μας εφτασαν εδω ολοι αυτοι που τωρα το παιζουν εθνοσωτηρες…που γελανε με τα χαλια μας …που αυτοι εχουν 15 γενιες απο πισω να φανε ..και εσυ μαυρε ελληνα ουτε 1 κιλο ψωμι σε λιγο δεν θα εχεις να φας εσυ και τα παιδια σου…καθεσε και κοιτας τι κοιτας??πες μου και εμενα?εγω ειμαι ελληνας που ζω στο εξωτερικο οχι τωρα με την κριση πολυ πιο πριν…και ολα αυτα με πονανε..ντρεπομαι για ολα αυτα…με πονανε..εσεις εκει στηνμητερα ΕΛΛΑΔΑτι κανετε?περιμενετε να ερθουμε εμεις να σας σωσουμε…Δεν μας αφηνουν..εσεις πρεπει να τολμησετε να σηκωσετε το κεφαλι ..μην αφηνετε να σας το παρουν…ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΕ …ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΕ.καποιο παπαγαλοι θα με πουν φασιστα ..εθνικιστη…οτιδηποτε θα με πουν…δεν με νοιαζει…εγω δεν εφαγα ουτε πηρα ενα λεπτο του ευρω απο κανεναν ουτε απο το κρατος…ετσι εχω το δικαιωμα να μιλαω και να φωναζω.αλλλααααα φωνη βοωντω εντι ερημω ( εαν το γραφω σωστα)και συγνωμη εαν δεν τογραφω. δημοτικο εχω παει…ευχαριστω.μην σκυβουμε αλλο το κεφαλι …μην καθομαστε αλλο καρτερικα να μας το παρουν..μας εχουν παρει πια τα παντα.μονο τη ΖΩΗ μας δεν μας εχουν παρει..μην πιστευεται κανεναν πολιτικο ουτε πολιτικους..ολοι τους ειναι ΠΡΟΔΟΤΕΣ…και ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ…θυμηθητε τον ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΥΜΝΟ..ακουστε τον καιεαν νιωσετε οτι μεσα σας ανατριχιαζετε?οπως εγω οταν τον ακουω δακρυζω..τοτε εισαστε ΕΛΛΗΝΕΣ…ΑΕΡΑ …ΦΩΑΞΤΕ…ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑ.!!!! ευχαριστω.και συγνωμη εαν καποιους τους εθιξα,

        Μου αρέσει!

      2. ΟΣΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ, ΚΑΘΗΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

        ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ.

        9-11-09: ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΥΛΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΑΜΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

        19-11-09 ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΤΗΡΗΣΕΙ ΟΣΑ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ

        3-12-09: ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΝΟΥ, ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ ΕΩΣ ΤΙΣ 2.000 ΕΥΡΩ

        24-12-09: ΓΑΠ, ΘΑ ΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ

        ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΣΩΝ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ 2009 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕΛΕΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ.

        Μου αρέσει!

  1. Δεν είναι απίστευτος ο Παπανδρέου. Τη δουλειά του κάνει και την κάνει καλά. Πουλάει πολιτική βλακεία και φιλελεύθερο δοσιλογισμό και σε «λογικαί τιμαί».

    Απίστευτοι είναι αυτοί που τον ψήφισαν σε όλη την πολιτική του καριέρα μέχρι και στις προηγούμενες εκλογές και όσοι δεν τον έχουν βάλει ακόμα στη φυλακή.

    Αυτοί όμως που δεν τον έχουν βάλει στη φυλακή ακόμα και σήμερα είναι συνένοχοι του.

    Από τον μεγαλύτερο πολιτικό του αντίπαλο και τον αρμόδιο εισαγγελέα μέχρι τον τελευταίο πολίτη από εμάς. Όλοι μας είμαστε υπεύθυνοι όσο έχει βήμα αυτό το ζούδι. Και το κάθε ζούδι.

    Και έχει άλλα 299 ζούδια μέσα στη βουλή ακόμα….

    Μου αρέσει!

      1. και επιτελους ο σημερινος αγωνας μας θα επρεπε να ειναι να ενημερωθει και ο τελευταιος ελληνας για το τι καπνο φουμαρει ο καθε λουστρος που του πασαρουν για επιστημονα

        Μου αρέσει!

  2. ……………Αναφερόμενος στα «συμφέροντα» που υπάρχουν στην Ελλάδα, είπε ότι παγκοσμίως οι Δημοκρατίες είναι αιχμάλωτες ειδικών συμφερόντων, που αγοράζουν, άμεσα ή έμμεσα, ΜΜΕ, πολιτικούς και δικαστές………………………………….

    Με λίγα λόγια μας λές Γ.Α.Παπανδρέου ότι και εσένα τα «ειδικά συμφέροντα» σε αγόρασαν άμεσα ή έμμεσα, αφού η Δημοκρατία μας (δεν την εξαίρεσες από τις παγκόσμιες Δημοκρατίες) είναι αιχμάλωτη των ειδικών συμφερόντων.
    Και θέλεις να επανέλθεις στην πολιτική σκηνή της Πατρίδας μας;

    Μου αρέσει!

    1. Γ.Α.Παπανδρέου δεν το video και να μην τολμήσεις να εμφανιστείς στην Πατρίδα μας.

      Το βίντεο είναι για γερά στομάχια. 4 χρόνια αυτή η γυναίκα δεν υπάρχει για κανέναν. Κατά τα άλλα ο κύριος υπουργός την θέλει και νομοταγή πολίτη. 148 ευρώ φόρος. Πρέπει να τον πληρώσει. Εάν όχι, θα της πάρουν και το σπίτι. Με φέσι 4.516 ευρώ ρεύμα. Ζωντανοί-νεκροί. Έρχεται η ώρα μας….

      newsbomb.gr

      Μου αρέσει!

      1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΊΔΕΣ,ΔΈΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΌΣΟ ΜΕΓΆΛΟΣ ΛΆΚΚΟΣ ΜΈ ΑΣΒΈΣΤΗ . . .

        . . . . Τ Ε Τ Έ Λ Ε Σ Τ Α Ι ; ; ; . . . ΑΡΝΟΎΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΘΏ.-

        Μου αρέσει!

  3. -Και να σκεφθεί κανείς ότι αυτό το «πράμα» το πληρώνουμε ΑΚΟΜΑ από το στέρημα μας,γιτί είμαι λέει…βουλευτής!

    Μου αρέσει!

    1. ειδες το παιζει ανατρεπτικος πηγαινοντας κοντρα στην παγκοσμια κραυγη για τια γκαφες που εχει κανει,ειναι καλα δασκαλεμενος τωρα εχει παρει νεες εντολες

      Μου αρέσει!

  4. Η δουλειά που του έχουν αναθέσει τα αφεντικά του δεν τελείωσε ακόμα.
    Ο ΓΑΠ θα ξανάρθει και θα βρει ωραία λόγια να μας πει ώστε να μας ξεγελάσει άλλη μια φορά.
    Τη τέχνη της πολιτικής απάτης τη γνωρίζει καλά. Είναι οικογενειακή παράδοση άλλωστε.

    Μου αρέσει!

  5. στην Ιταλια εχουν αρχισει και βγαινουν δημοσιευματα για τον ασσο βερολινου,ουασινγκτον,λονδινου,εναντιον του Μπερλουσκονι,λογω ενι,γκαζπρομ αγωγων .
    εμπλεκονται Πουτιν και Κανταφι.
    με την αναμειξη κιλλαρυς,βεβαιως.

    σκανδαλα κι εδω,που τα ψαχνανε εναγωνιως…

    σας θυμιζει κατι ισως;
    ιδια περιοδος παντως με την περιοδο Κ.Καραμανλη.

    Μου αρέσει!

  6. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ Ο ΠΙΟ Μ@Λ@Κ@Σ ΛΑΟΣ ΕΠΙ ΓΗΣ.

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΒΛΑΚΑ, ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ.

    ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΟΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΒΡΗΚΑΝ Μ@Λ@ΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΟΤΙ ΤΟ 2009 ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ 11.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΤΟ ΔΙΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ ΒΛΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ.

    Μου αρέσει!

    1. labis,ενημερωση,ενημερωση,ενημερωση σολους να συζητας με τον παππου την γιαγια τον μπαμπα,την γυναικα τους συγγενεις αυτα που γραφεις στο σχολιο σου

      Μου αρέσει!

  7. Παπαντρεου τον λεγανε, ειπανε και οι ΠΑΣΟκοι, δεν μπορει, το παιντι κατι θα εχει παρει απο τον πατερα του. Δυστυχως εμοιασε της μανας του (στο ανθελληνικο μενος κυριως).

    Μου αρέσει!

    1. Εννοείς ότι θα είχε πάρει κάτι καλό από τον πατέρα του; Είχε κάτι καλό ο πατέρας του; Ή απλά εγώ είμαι Μ.ΑΛΑΚΑΣ και δεν καταλαβαίνω τι εννοείς;;;; !!!!!!!!!

      Μου αρέσει!

  8. μην το ψάχνετε πόσο βλάκας είναι ο ΓΑΠ και πόσο ακόμη βλάκες εμείς που ψηφίσαμε και μη..

    αλλα τελικα είμαστε κλούβια μυαλά… στο προσφατο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ φώναζαν…. «νατος, νατος… ο προθυπουργος….» !!!

    Μου αρέσει!

  9. Αναφερόμενος στα «συμφέροντα» που υπάρχουν στην Ελλάδα, είπε ότι παγκοσμίως οι Δημοκρατίες είναι αιχμάλωτες ειδικών συμφερόντων, που αγοράζουν, άμεσα ή έμμεσα, ΜΜΕ, πολιτικούς και δικαστές.

    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΥΧΗ.Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΚΑ ΤΟΥ,ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ
    ΑΛΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    GLOBAL GOVERNANCE!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.