Τα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ «είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία», λένε τώρα πως ήταν «Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ». Όχι λεβέντες…

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΟΥΤΕ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ «ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΟ», ΟΥΤΕ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ «ΚΑΚΕΣ ΑΓΟΡΕΣ».

Ήταν η μεγαλύτερη απάτη, η μεγαλύτερη κλοπή της ιστορίας. Τέτοιο οργανωμένο έγκλημα, δεν έχει προηγούμενο. Πλιάτσικο στα δημόσια ταμεία, πλιάτσικο στα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, στην ιδιωτική και δημόσια περιουσία που συνεχίζεται ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Όπως αποκαλύπταμε 3,5 χρόνια πριν. Πριν τα μνημόνια και την παραδοχή της έλευσης του ΔΝΤ.

Τα τσιτάτα περί «λάθους», «μας έκαναν πειραματόζωο», «μας διέλυσαν για να σωθεί η ευρωζώνη» είναι το κατευναστικό για να το βουλώσουν οι κουτόφραγκοι και να συνεχίζουν να ενημερώνονται από τον Καμπουράκη ενώ το έγκλημα συνεχίζεται.

Δεν έχει προηγούμενο αυτή η επίθεση, από την οργανωμένη συμμορία που έφερε στην εξουσία τον Παπανδρέου και οργάνωσε το μνημόνιο καταστρατηγώντας εθνικό και ευρωπαϊκό δίκαιο.

Δεν είναι δυνατόν τα ίδια κανάλια που μεταδίδουν τα περί «λάθους», την ίδια στιγμή να αποκαλύπτουν οτι «θα μειωθούν και άλλο οι συντάξεις»! Δηλαδή τα δεδουλευμένα, η στοιχειοθετημένη απαίτηση του πολιτη, απλώς ληστεύεται.

Τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, των νοσοκομείων, των πανεπιστημίων και των ΝΠΔΔ έγιναν «τοξικά ομόλογα» παρανόμως, «κουρεύτηκαν» και έπειτα οι γαμπροί της Κλίντον που τα αγόραζαν κουρεμένα, ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ, αφού το κράτος «αποφάσισε» να τα αγοράσει σε πενταπλάσια τιμή, ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ!

Και δεν θα σταματήσουν να μας ληστεύουν. Δεν θα σταματήσουν να ρημάζουν την χώρα. Δεν θα σταματήσουν οι επίορκοι – αχυράνθρωποι πολιτικοί να προδίδουν, εγκλωβισμένοι στις βαλίτσες του Καραβέλα, της ΜΑΝ και των μεγαλοεργολάβων.

Η μετατροπή του πραγματικού πλούτου σε χρηματοπιστωτικό προϊόν, κάνει την εξαϋλωση του ευκολότερη και την επεξήγηση της ληστείας στον κόσμο που δεν γνωρίζει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, εξαιρετικά δύσκολη. Όπως είδαμε με το σκάνδαλο των CDS. Φανταστείτε ότι το κάθε ασφάλιστρο κινδύνου είναι μία έκδοση δεκάδων σελίδων που ελάχιστοι στον κόσμο μπορούσαν να «κατανοήσουν». Όπως ακριβώς κάθε μόχλευση των δομημένων ομολόγων της Lehman που παρέσυρε ακόμα και τους «γκουρού» στην καρδιά της ελεύθερης οικονομίας. Πόσο μάλλον τον απλό ψηφοφόρο που άκουγε για τις «κακές αγορές» από τα αδίστακτα λαμόγια.

Δεν θα σταματήσουν μέχρι η χώρα να καταρρεύσει και να φτάσει ακόμα και στον εθνικό ακρωτηριασμό. Μόνον εμείς μπορούμε να τους σταματήσουμε. Και πρέπει να το κάνουμε τάχιστα. Είναι βέβαια μια εγκληματική συμμορία που θα μεταχειριστεί όλα τα όπλα, όπως το απέδειξε με τις κινητοποιήσεις των αγανακτισμένων και τις εφόδους των παρακρατικών που τις διέλυσαν. Όπως το απέδειξε με τον εμπρησμό της Μαρφίν στο ξεκίνημα των κινητοποιήσεων για να αναχαιτιστεί ο κόσμος και να δαιμονοποιηθούν οι αντιδράσεις.

Οι επόμενες κινήσεις θα πρέπει να είναι άκρως προσεκτικές, διότι οι Κόνδορες είναι ακροβολισμένοι και οι Κεμαλοναζί έτοιμοι. Μακάρι να αφυπνισθεί ο κόσμος και να υπάρξει πολιτική αντίδραση. Αλλιώς…

Κυριακή σημερα και πρέπει να διαβάσουμε πάλι το συγκλονιστικό άρθρο, που αποδεικνύει το σχέδιο. Το άρθρο που χάλασε την επικοινωνιακή σούπα του ΔΝΤ και των διεφθαρμένων παρά το ότι τότε το Ολυμπία το γνώριζαν λίγοι. Ένας λόγος παραπάνω να θυμηθούμε κάτι που θα μείνει στην ιστορία. Την ιστορία που οφείλουμε όλοι να υπηρετήσουμε. Δείτε πως δικαιώνεται σήμερα, 3,5 χρόνια μετά:

Σκέψεις μιας Κυριακής (οδεύοντας προς την εξέγερση)

Σκέψεις μιας Κυριακής (οδεύοντας στην εξέγερση) – μέρος 2ο: Πως η Ελλάδα κλώτσησε μια μοναδική ευκαιρία…

95 σκέψεις σχετικά με το “Τα ίδια σκουλήκια που έλεγαν ότι το ΔΝΤ «είναι θρίαμβος, σωτηρία και ευλογία», λένε τώρα πως ήταν «Λάθος, καταστροφικό πείραμα κλπ». Όχι λεβέντες…

      1. αυτον τον αρχηηλιθιο ….τον πληρωναμε επι 40 χρονια,και τον πληρωνουμε ακομα ,για αυτες τις προστιχιες που δεν ντρεπεται να λεει…ειμαι κοπανος,ειμαι και εγω ηλιθιος γιατι καποτε τον ψηφιζα στο υπολοιπο Αττικης,που δεν ειχε πατησει ΠΟΤΕ….ΠΟΤΕ….ευχη προς τους νεοτερους ψηφοφορους,γενικα…ελεγχετε τι ειναι αυτος που στηριζετε με την ψηφο σας…οριζει και καθοριζει τις τυχες τις δικες σας,των παιδιων σας…και μπορει να εχετε την δυστυχια να ειναι σαν κιαυτον….

        Μου αρέσει!

  1. όλοι μαζί πρέπει να κινηθούμε ..να αγωνιστούμε..ώστε να μη μετατρέψουν την Ελλάδα, σε Παλαιστίνη της Ευρώπης..όπως φαίνεται ότι λογαριάζουν, ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ…ΚΚΕ… με την ανοχή των «χαμένων» ΑΝΕΛΛ .., ΣΉΜΕΡΑ μόνο η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ γνωριζει, τον τρόπο δράσεως, (κίνημα κρυφό σχολειό) και «κακός» το έδωσε στην δημοσιότητα..τέλος πάντων… , άμεσα επισκέψεις στα σπίτια προς ενημέρωση των Ελληνων πολιτών .., επίσης άμεσα ανακοίνωση που να λέει ότι, «…με το που αναλάβει η ΧΡΥΣΉ ΑΥΓΉ την διακυβέρνηση άμεσα καταργούνται, όλα τα μέτρα κατασχέσεων, η, δημεύσεων περιουσιών …, κατά τα τελευταία 5 χρόνια και επιστρέφονται, όλα όσα άρπαξαν τοκογλύφοι, τράπεζες, συνεργοί απατεώνων, ΔΝΤ και ΕΕ…διαμέσου του ανυπόστατων διαφόρων ευρωπαϊκών ταμείων, δήθεν στηρίξεως οικονομιών, που ΔΕΝ είναι τράπεζες..αλλά δανείζουν κράτη, δίκην ιδιώτη… και προβαίνουν σε ασύστολο ξέπλυμα μαύρου χρήματος» ..όλοι αυτοί, έχουν βάλλει στόχο, την διάλυση της ΕΛΛΑΔΟΣ και διασκορπισμού των ΕΛΛΉΝΩΝ ώστε με την άνεσή τους, να καθίσουν στο στρογγυλό τραπέζι και να ξεκοκαλίσουν, ορυκτό και άλλο θησαυρό ΕΛΛΑΔΟΣ αξίας τρις – εκατομμυρίων ….

    Μου αρέσει!

    1. Βέλος, σε γνωρίζω από παλιά εδώ μέσα και ξέρω αναμφίβολα ότι αγαπάς ετούτο τον τόπο και μακάρι να είχαμε περισσότερους σαν κι εσένα…
      Όμως είσαι σε λάθος δρόμο φίλε μου…
      Τα γεγονότα έχουν δείξει ολοφάνερα ως τώρα, ότι τα αντίπαλα στρατόπεδα και συμφέροντα στην σημερινή Ελληνική κοινωνία, είναι δύο:
      Το ένα είναι η κομματοκρατία (όλα τα πολιτικά κόμματα εντός κοινοβουλίου τουλάχιστον) με όλα τα δημοσιογραφικά σκουλήκια και τα ΑΦΕΝΤΙΚΑ που υπηρετούν, και το άλλο είμαστε όλοι εμείς οι παραπλανημένοι και αδικημένοι Έλληνες πολίτες, μα και η Χώρα, η Ελλάδα μας, η Πατρίδα ή Μάνα μας, που πωλείται, χαρίζεται, βιάζεται ασυστόλως και εξευτελίζεται, με τον χειρότερο τρόπο, διότι νομίζουν ότι το «φρούτο» που για δεκαετίες τώρα φροντίζουν, ωρίμασε και είναι ώρα να το δρέψουν… Νομίζουν οτι σχεδόν εξαφάνισαν τον Ελληνισμό, ή μάλλον την Ελληνική συνείδηση από τους Έλληνες και μπορούν να προχωρήσουν ακόμα και σε μελλοντική αλλαγή ονόματος της Ευρωπαϊκής αυτής επαρχίας (όπως την κατάντησαν) που ως τώρα ακόμα λέγεται Ελλάδα …
      Τα λεγόμενα και οι απόψεις σου σεβαστές… όμως…
      Πολύ θα ήθελα προσωπικά να επικοινωνήσω μαζί σου
      Αν έχεις κάποιον τρόπο πές μου τον.

      Μου αρέσει!

      1. ΠΕΣ ΤΑ ΚΑΛΟ ΜΟΥ!!!!
        ΑΥΤΟΙ Κ ΜΕΙΣ
        ουτε δεξιοι αριστεροι προοδευτικοι κλο προδοτες

        ελληνες κ ανθελληνες αυτα ειναι τα κοματα σημερα..

        Μου αρέσει!

      2. Φίλτατε,ΟΛΑ τά κόμματα,πλήν τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ,κατά τήν άποψή μου,ξεπουλούν κρυφά ή φανερά τή Πατρίδα..μέ πράξεις ή παραλείψεις….

        Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,μέ ωμό πράγματι τρόπο καί εντελώς φανερά επιτίθεται εναντίον αυτών τών κομμάτων,τά οποία συνασπίζονται εναντίον της
        καί μέ αντιρατσιστικούς νόμους προκειμένου νά τήν θέσουν ,χωρίς καμμία ελπίδα,εκτός κοινοβουλίου.

        Η σημερινή κυβέρνηση,είναι συμμορία γκάνγκστερς,εξαθλιώνει τούς Ελληνες καί ξεπουλά ΟΛΗ τήν Ελλάδα,πρόκειται νά αρχίσουν αυτά τά
        γιουσουφάκια πλειστηριασμούς,κατ εντολήν τών ντόπιων τραπεζιτών γιά τά σπίτια τών Ελλήνων,παρότι τό ΔΝΤ,μιλά ξεκάθαρα γιά σημαντική
        μείωση αυτών τών δανείων….οπότε δέν υπάρχει πλέον άλλη διέξοδος γιά τήν οργή τών Ελλήνων,από τήν αποδεδειγμένη οργή πού επι-
        δεικνύει τό ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ κόμμα τής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…καί γιά τό λόγο αυτό,πλησιάζει,ή ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ,τό δημοσκοπικό ποσοστό τού 20%,
        πού οι ντόπιες φιλιππινέζες,κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό…..

        Μου αρέσει!

      3. . . . Δ Ό Ξ Α ΣΟ Ι Κ Ύ Ρ Ι Ε , Δ Ό Ξ Α Σ Ο Ι ! ! ! . . .

        Ε Λ Ε Ύ Σ Ε Τ Α Ι Η Ώ Ρ Α Ί Ν Α Δ Ο Ξ Α Σ Θ Ε Ί Ο Υ Ι Ό Σ Τ Ο Ύ Α Ν Θ Ρ Ώ Π Ο Υ ,

        ( μέσω ημών τών Ε Λ Λ Ή Ν Ω Ν ) . . .

        Μου αρέσει!

    2. Ολοι οσοι ειναι υπερ της ΕΕ ειναι προδοτες!!!
      Ολα γινονται για την ευρωπαικη ολοκληρωση!!
      Η κριση ειναι το σατανικο σχεδιο τους για να δημιουργησουν μετα απο μια πανευρωπαικη επανασταση το Ευρωπαικο Εθνος!!!

      Ξυπνατε!!

      Θα πλανεψουν και τους εκλεκτους…

      Μου αρέσει!

  2. Τυχαία ξαναπέρασα από δω!
    Ολυμπία σίγουρα ξέρεις γιατί δε σε διαβάζω πια…
    Όμως το παραπάνω άρθρο, είναι ουσιώδες, και πραγματικά πολύ θάθελα να γνωρίσω τον άνθρωπο, την καθαρή αυτή Ελληνική ψυχή, που είχε γράψει και τις «Σκέψεις μιας Κυριακής (οδεύοντας προς την εξέγερση) στο Φεβρουαρίου 15, 2010, αν είναι το ίδιο πρόσωπο .

    Μου αρέσει!

  3. Τρελαινομαι οταν βλεπω αυτον τον προδοτη τον ΓΑΠ και τα αδελφια του να ζουνε μεσα στην χλιδη και χιλιαδες συμπατριωτες μας ανθρωποι της διπλανης πορτας να τρωνε απο τα συσιτια της εκκλησιας ενω αυτοι να γυρνανε τη Ευρωπη Αμερικη Μυκονο κ.λ.π Και καλα ο ΓΑΠ εχει εισοδημα απο τη βουλη (ας ειναι καλα τα ζωα απο την Αχαια που τον ψηφισανε) οι αλλοι δυο ομως ? Που τα βρισκουνε τοσα λεφτα και μενουν σε βιλες και τους βλεπουμε ολο στη Μυκονο ?

    Μου αρέσει!

    1. Ηλίθια ερώτηση, αφού η απάντηση είναι γνωστή εδώ και 30 χρόνια, απ’ όταν τα τούβλα των πεντοχίλιαρων κουβαλιόντουσαν σε Pampers! … !

      Μου αρέσει!

  4. Υπάρχει αυτή η αίσθηση.. ότι από την Ελλάδα θα ξεκινήσει μια επανάσταση εναντία ενός συστήματος που διοικεί την ανθρωπότητα τα τελευταία 350 χρόνια. Όλοι οι λαοί έχουν φτάσει στην άκρη του νήματος και όλοι περιμένουν την σπίθα. Πιστεύω ότι σαν χώρα θα ξαναγράψουμε ιστορία και μελλοντικές γενιές θα θυμούνται τους Έλληνες σαν το λαό που ξαναέδωσε τα φωτά στον κόσμο. Κρίμα που ο κύριος Παπανδρέου ήταν αυτός που το άρχισε.

    Και άλλο αίμα ;

    Έτσι Περισυλλογικα …

    Σίγουρα είχε το όπλο της πτωχεύσεις και το όπλο της Δραχμής ο ΓΑΠ αλλά το παιδί τόσα ήξερε τόσα έκανε.

    Δεν φταίει και αυτός . Αδυνατούσε απλά.

    Ούτε ο Καραμανλής έφταιγε ούτε οι μπομπολες ούτε ο Τσιμας ουτε και πρετεντερης , ούτε Αντί-εξουσιαστές (άλλο αντι-εξουσιαστής άλλο αναρχικός)

    Ούτε ο Λάτσης φταίει, ούτε οι Εφοπλιστές.

    Ούτε οι κακοι κουμουνιστές

    Ούτε και η Χ.Α φταίει ή θα φταίει στο μέλλον αν υπάρχει( Ο Σορος είχε πει σε ανυποψίαστο χρόνο ότι η Ευρώπη θα περάσει ξανά στην Εθνική της φάση με ότι αυτό συνεπάγεται. Είναι τυχαία η άνοδος της λεγόμενης ακροδεξιάς ατζέντας σε όλο τον πλανήτη ; Ερωτηματικό και σταματώ εδώ * Έχει προταθεί ότι η δημιουργία των εθνικών κρατών κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα ήταν αποτέλεσμα της ανάγκης επαναπροσδιορισμού της ταυτότητας εθνών που κινδύνευαν να χαθούν, στα πλαίσια των μέχρι τότε πολυεθνικών αυτοκρατορικών συστημάτων, (βλ. αυτοκρατορία του Ναπολέοντα και Οθωμανική αυτοκρατορία)[4], καθώς και την ανάγκη για τη δημιουργία νέων γεωπολιτικών ορίων, (ανεξάρτητων δηλαδή εθνικών κρατών), μέσα από τις αρχές της αυτοδιάθεσης και της εθνικής συνείδησης που διακήρυξε η Γαλλική επανάσταση).

    Προωθείτε μια ατζέντα εθνικού επαναπροσδιορισμού, παγκοσμίως ιδίως το σιγοντάρει η Γερμανία με την πολιτική της Λιτότητας.
    Αν και ο ρατσισμός είναι πανάρχαιος (Σκλάβος και Συγκλητικός Γαιοκτήμονας και δούλος).

    Οι δούλοι όμως κάποτε επαναστάτησαν το 1917 στην Ρωσία.

    Τώρα ποια περνάμε όπως το 1929-1936 ( Σύμφωνο Μολότοφ ,Διάσκεψη της Γιάλτας) ακριβώς σε αυτό : Στην δημιουργία Νέων Γεωπολιτικών Ορίων.

    Η Ελλάδα (Hellas και όχι Greece) είχε και έχει (όσο έχει, αν έχει ακόμα) την Ευκαιρία, την χρυσή Ευκαιρία να επανακαθόριζε στην βάση αυτών των Νέων Γεωπολιτικών Ορίων και τις νέες συμμαχίες της.

    Κίνα (όσοι διαφθορά και να υπάρχει στην Κίνα είναι ανερχόμενη Δύναμη, Νέος Πόλος Βλέπε Henry Kissinger ΗΠΑ – ΚΙΝΑ σχέσεις).

    Που κινείτε η Ρωσία και τι αναδύετε μέσα από την λεγομένη Αρβάκη Άνοιξη. Τι έρχεται μετά ;

    Οι ρόλοι της Ελλάδας στις σχέσεις της με παραδοσιακούς Συμμάχους ( Αυτοί είναι καλός ή κακός )

    Ρωσία και πως επανακαθορίζετε η Ρωσία; Ποια η Ατζέντα της Ρωσίας ;

    Υπάρχει και σε ποιο βαθμό υπόβαθρο συνεργασίας ( Ειλικρινής Συνεργασίας, ασχέτως με το τι καθορίζουν οι ΗΠΑ, το επιχειρηματικό συμφέρων της Ελλάδος είναι το ζητούμενο ).

    Φυσικά πάντα , και δια πάντα. Ποιες οι πάγιες σχέσεις ΗΠΑ Ελλάδας ;

    Όχι ΔΕΝ είναι όλοι Εβραίοι είναι και Έλληνες είναι και Ρώσοι είναι και Άγγλοι, μπας περιπτώσει είναι πολύ οι πόλοι της Παγκόσμιας ατζέντας.

    Αλλά το παιχνίδι της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι δύσκολο και επικίνδυνο είναι πολυδιάστατο χαώδες αλλά με απόλυτη τάξη και αρμονία συμφερόντων στο εσωτερικό της.

    Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη. Σε πολλαπλά επίπεδα σε μια αναδιάταξη του Κόσμου συμφερόντων.

    Δεν μπορεί να συνυπάρξει δικαιοσύνη με συμφέρων είναι εκ διαμέτρου αντίθετες διαστάσεις εκτός από το έννομο συμφέρων, αν αυτό το τελευταίο είναι δίκαιο.

    Τώρα σίγουρα εξυπηρετούνται συμφέροντα ( αλλιώς αν δεν εξυπηρετείς συμφέρων, κάποιο όφελος, δηλαδή όποιο και αν είναι αυτό υλικό πνευματικό ηθική δικαίωση τότε είσαι ηλίθιος).

    Μπορούν αυτά τα συμφέροντα (οποία και να είναι )να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της χώρας σου ;

    Αν ναι πως ;

    Γιατί ήθελε η Μερκελ το ΔΝΤ στην ΕΕ σε αντίθεση με τον Σοιμπλε που έλεγε όχι, οπού τελικά πιστικέ. Πίστευε η Μερκελ ότι αν κάτι στραβώσει το φταίξιμο θα πάει στο ΔΝΤ (Βλ Αργεντινή).

    Το ΔΝΤ πράγματι θέλει να αποσυρθεί από αυτήν την ηλιθιότητα ακριβώς γιατί δεν εξυπηρετείτε κανέναν συμφέρων κυρίως τις ΗΠΑ μέσα από αυτό το πλάνο φυσικά όλο και κάποια συμφέροντα πηγάζουν.

    Τα μόνα συμφέροντα που εξυπηρετούνται είναι κατά πάγιο τρόπο αυτά της Γερμανίας.

    Συμβαδίζουν όμως αυτά τα συμφέροντα της Γερμανίας με τα συμφέροντα της Ελλάδας και του απλού Λαού.

    ΟΧΙ

    Αυτό που κατά κύριο λόγο υπαγορεύει η Γερμανία είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας κατά των αρχών της ίδιας της ΕΕ και κατά τους Διεθνούς δικαίου. Ποιου το δίκαιο ; του ισχυρού.

    Τώρα πως ξεμπλέκεις (είναι το συνονθύλευμα συμφερόντων που ούτε ο Αρχάγγελος Εωσφόρος δεν μπορεί να ξεμπλέξει έτσι όπως τα έκανε ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να τα ξεμπλέξει * Διάολο εννοούμε την Γερμανία, και κατά τον Γερμανικό Τύπο ούτε ένας Μεσσίας δεν σώζει την ΕΕ σε σχετικό άρθρο ).

    Αν όχι με το να χυθεί αθώο αίμα πως ;

    Αυτό το τελευταίο σίγουρα θα το βρουν και στην Ελλάδα ο Κόσμος (ίσως με κάτι υπερβατικά καινούριο) και σίγουρα οι λαοί της ΕΕ.

    Τα συμφέροντα όμως της ίδιας της ΕΕ είναι διασπαστικά ως προς την ίδια την ύπαρξη της ΕΕ.

    Για αυτό σίγουρα αν δεν ομογενοποιηθεί η ΕΕ θα διαιρεθεί. Αν θα διασπαστή βελούδινα ή αν θα την διασπάσουν οι λαοί είναι ένα ερωτηματικό.

    Η ιστορία διδάσκει από την παλαιολιθική εποχή ότι πράγματι μόνο μετά από αιματοκύλισμα (ξεκαθάρισμα συμφερόντων) θα επανέλθει αυτή η Νέα Γεωπολιτική τάξη πραγμάτων.

    Όπως έγινε και με τον Βασιλεύ , όπως έγινε και το 1821 όπως επανακαθορίζονται πάντοτε τα αναλώσιμα σχήματα (όλα τα υλικοτεχνικά σχήματα υπάγονται στην φθορά) στην ιστορία.

    Ο Κόσμος είναι αυτός που θα επανακαθορίσει αυτό τα Νέο, που σίγουρα θα πηγάζει από το παλαιότερο.

    Τώρα το πώς είναι σίγουρα δικό του θέμα. Με ποια συμφέροντα (ζωώδη κίνητρα, ή ανθρωπιστικά πολιτισμένα αντανακλαστικά ) θα εγερθεί για το πώς θα κάνει αυτήν την μεταμόρφωση του είναι σίγουρα ένα ερωτηματικό.

    Τώρα αν θα είναι η επανάσταση των γαριφάλων( σχεδόν αναίμακτη) ή επανάσταση της κατσαρόλας ή αν θα είναι με πολύ αίμα αυτό θα το γράψει η Ιστορία.

    Θα βρεθεί η Ιθάκη … ο κόσμος θα βρει τις ιθακες του…

    Μου αρέσει!

    1. Δεν ξέρω τί λες εσύ για την Ιθάκη, εγώ περιμένω τους βαρβάρους (όπως λέει ο Καβάφης). Και να είσαι σίγουρος πως αυτή τη φορά θα έρθουν…

      Μου αρέσει!

      1. Το προβλημα ειναι τι θα κανετε χωρις Βαρβαρους,που ρωταει κι ο Μπαρμπα Ντινος.
        Νομιζω πως χωρις αυτους θα χρειασθει χημειοθεραπεια.

        Μου αρέσει!

  5. το μόνο ανατρεπτικό κίνημα αυτή την στιγμή στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή είτε μας αρέσει είτε όχι. Η σαπισμένη δεξιά και αρστερά θα ανατραπεί το ίδο βράδυ των εκλογών με ένα 20% ττουλάχιστον της Χρυσής Αυγής. Οι αριστεροί ας γνωρίζουν ότι είναι το ίδιο σάπιοι με τους άλλους, και ανατροπή της σαπίλας συμπεριλαμβάνει κι αυτούς δηλαδή ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. Τότε θα ξεθαρέψει ο κόσμος και θα βγεί στους δρόμους και η εξουσία θα παραδοθεί στις ανερχόμενες δυνάμεις. Κανένα άλλο κόμμα ή κίνημα από τα υπάρχοντα δεν φαίνεται να θέλει ή να μπορεί να λειτουργήσει ανατρεπτικά. Γι αυτό τόσος πόλεμος και λάσπη στην ΧΑ. Γνωρίζουν τα λαμόγια ότι θα πάνε φυλακή για οκονομικά και άλλα εγκλήματα και τρέμουν. Αρκετό τρόμο έχει ο λαός απ΄την οικονομική και προσωπική ανασφάλεια, ας άχουν κι αυτοί. Κάθε τι πατριωτικό το βαφτίζουν ναζιστικό και εκεί πλάθουν θεωρείες εξόφθαλμα χοντροκομένες για πολέμους, αναπήρους, ομοφυλόφιλους, ρατσισμό κ.λ.π. Ό κόσμος είναι σιωπηλός, καταπίνει όλα τα ψεύδη, τα χαράτσια κα τους κομπορησμούς και αργά αλλά σταθερά κάνει τις επιλογές του. Αδιαφορεί παντελώς στα καλέσματα της αριστεράς για αγώνες γιατί δεν την εμπιστεύεται πλέον. Γι αυτό και οι Χρυσαγίτες θα πρέπει να αποφεύγουν τις παγίδες ώστε να μην γίνονται πρωτοσέλιδα για ανόητα και δεύτερα θέματα. Ο αντισιωνισμός ή ο εμφύλιος το 44-49 π.χ. δεν είναι πρωτεύον θέμα στην παρούσα φάση για τους έλληνες. Μαζικός ακτιβισμός χρειάζεται.

    Μου αρέσει!

    1. τα ελεγε ο δημητρης καζακης πολυ πριν απο τη ΧΑ αλλα ο καζακης δεν εχει ρευμα κ χρηματοδοτησεις απο πισω οποτε ποιος να τον πιστεψει αλλωστε ειναι γνωστο πως ο ελληνας θελλει εκδικηση κ θα παει στη ΧΑ δε θελλει αναταση υπερηφανεια κ δημοκρατια με τη αληθινη της εννοια.

      αλλωστε τι μας εμαθε ο καζακης ιστοιρα? οικονομικα? τιποτα ενας ηλιθιος ειναι που απλα λιωνει παπουτσια κ σπαταλαει σαλιο. ενω η ΧΑ εχει τεραστια μυαλα κ με προγραμμα συγκεκριμενο οποτε τραβατε για κει αλλα οταν θα προδοθειτε θα ειναι πολυ αργα για ολους μας!!!

      ο ελληνας διψαει πρωτα για αιμα……κ μετα για την αποκατασταστη της πατριδας!
      αν βρειτε ακραιο εθνικιστικο κινημα που δεν τα εβαλε κ με τον ιδιο το λαο να μου το δειξετε παρακαλω!

      Μου αρέσει!

      1. Καλός ο Καζάκης ,αλλά δεν ξέρεις πολλά πράγματα……Ξέρεις τι ηταν το ΚΚΕ μ-λ ;;;…γιατί έμεινε για πάντα ΚΚΕ μ-λ;;;την ίδια πορεία έχει και το ΕΠΑΜ…..άστο μην παιδεύεσαι……….

        Μου αρέσει!

        1. Και γιατί πρέπει να ακολουθήσω τον Καζάκη φίλε μου; Λέει πέντε πράγματα σωστά, έχω την δική μου κρίση και πράττω ανάλογα. Όλα αυτά τα περί εθνικού νομίσματος δεν περίμενα τον Καζάκη να μου τα πεί, τα ήξερα από πρίν, επειδή τα λέει και ο Καζάκης θα πρεπει να τα αναιρέσω; Θέλω συντακτική εθνοσυνέλευση από τον λαό για να πάρουμε την διακυβέρνηση του τόπου στα χέρια μας και επειδή το λέει και το ΕΠΑΜ θα πρέπει να βολευτώ με την παρούσα κατάσταση;

          Δέν βλέπεις ότι αυτό είναι το πρόβλημα; Ότι πάντα πρέπει να ακολουθάμε κάποιον; Εγώ θέλω να αποφασίζει ο λαός. Πώς; Με πράγματική αδιαπραγμάτευτη αδιαμεσολάβητη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Αυτή την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ την οποία δεν μπορεί κανένας Καζάκης να την φέρει παρά μόνο σύσσωμος ο Ελληνικός λαός.

          Το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα πρέπει να ανατραπεί εξ ολοκλήρου, αυτό λέει η κοινή λογική.

          Μου αρέσει!

        2. Μάλλον δεν γνωρίζεις καθόλου τον Δημήτρη και τις τοποθετήσεις του φίλε….αλλοιώς δεν εξηγείται ….χωρίς παρεξήγηση …

          Μου αρέσει!

      2. Είσαι λάθοςγια τη Χ.Α….αντιδρούν έτσι γιατί πέσαν όλοι να τούς φάνε…εδώ ρε εδερφούλα τους βρίζει τό Σ Ύ Μ Π Α Ν …
        οι πρών αριστεροί,πολύ καλά κάνουν καί φοβουνται (μπάς καί ξυπνήσουν,αλλά χλωμό τό βλεπω)
        αλλά δέν θα τους πειράξει κανείς,εάν θέλουν το καλό τών Ε Λ Λ Ή Ν Ω Ν ,αυτή τη φορά(και ΔΈΝ θα υπάρξει άλλη) .-

        Μου αρέσει!

      3. Barbara. είπε

        Ιουνίου 9, 2013 στις 7:30 πμ

        Έχω πάει να τον ακούσω αλλά όταν άρχισε, κάποια στιγμή, να βρίζει το Μεταξά κλπ,
        και πήρε το ύφος-προσωπείο του μπολσεβίκου,μού’ρθε να ξεράσω… όμως στάθηκα καί τον άκουσα.
        Στά οικονομικά πάντως, έλεγε εξωφρενικά πράματα και αποκάλυπτε, μέ ονόματα, πάμπολλα λαμόγια που μας αφαιμάζουν.
        Είναι, πιστεύω, πατριώτης.

        Μου αρέσει!

    2. Θέσεις – ἀνάδειξη ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ θεμάων α’πό Χ.Α., ἐλέω τοῦ…»ἀνατρεπτικοῦ» τοῦ χαρακτῆρος της πάντα:

      1. Bank of Israel (Ρόλος, “ἀποστολή”, δράσεις στήν Ἑλλάδα, βλ. Θράκη, Ἀν. Μακεδονία, Δυτική Ἑλλάδα)

      2. ΤΕVA – CEPHALON (Σταδιακή…διακριτική ἐξολόθρευση τῶν Ἑλλήνων μέσω…εἰδικῆς σύνθεσης γεννοσήμων)

      3. “Ἀγορές” Ἰδιωτικῆς καί Δημόσιας περιουσίας σέ Ρόδο – Κῶ – Καστελλόριζο ἀπό…φερεντζέδες ΜΙΤ καί Μοσσάντ, σέ συνεργασία μέ τό “σύστημα” Μαχαιρίδη – Παπακωνσταντίνου καί σία (βλ. Ντόρα – Σύριζα – Ἀβραμόπουλος)…

      4. Ἀνακήρυξη ΑΟΖ ἐντός Μνημονίου καί Δανειακῶν – Ἐκχώρηση – Διασφάλιση Τοκογλύφων.

      Σέ παρακαλῶ νά μᾶς…διαφωτίσεις…
      …Ἐλπίζω…βάσιμα ὅτι θά…ἐπανέλθεις.

      Καλή συνέχεια.

      Μου αρέσει!

      1. Και ο καραΦΕΡΕΤΖΕρης τα ιδια έλεγε ρε αδερφέ, μην τρώς πρόλογο από τους πατριδοπώλες. Άμα αρχίσω και σου μιλάω για τις καταβολές μου και τις διδαχές μου, άστο πιο εθνικιστής πεθαίνεις. Αλλά σε παρακαλώ πές μου τι σχέση έχει με τον Πλάτωνα, τον Αρίσταρχο, Σωκράτη, Λεωνίδα, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ, και όλους τους σπουδαίους που έβγαλε αυτός ο τόπος ο μπάκακας ο Μιχαλολιάκος και ο άλλος ο άσβερκος που σταματάει στις τρείς λέξεις λόγως υπερφόρτωσης εγκεφάλου;

        Και όλα τα κόμματα, έγινα 40 χρονών, τα ίδια λένε. Αυτό είναι το κόλπο, διαίρει και βασίλευε. Κάποιοι θα το παίζουν πατριώτες, κάποιοι προοδευτικοί, κάποιοι έτσι κάποιοι αλλιώς, να χαμε να λέγαμε.

        Όποιος υπηρετεί το υπάρχον καθεστώς και δεν παλεύει για να το ανατρέψει ριζικά είναι συνειδητό όργανο του συστήματος. Απλά πράγματα.

        Μου αρέσει!

        1. Κάποιος, Κάπου, Κάποτε…
          σωστότατος,αλλά δέν έχουμε χρόνο,χρειαζόμαστε ριζική ανατροπή…
          …κι εγώ σαλτέρνω μέ τους ανεγκέφαλους αλλά είμαι σίγουρος ότι είναι ακίνδυνοι(τουλάχιστον εν συγκρίσει
          με τά αρούρια της nwo).

          Μου αρέσει!

        2. Αν εννοείς την συντακτική εθνοσυνέλευση, αυτή είναι στο τέλος της διαδρομής, είναι ο απώτερος στόχος που θα θεμελιώσει την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία. Και χρειάζεται να υπάρχει στόχος, σαφής και συγκεκριμένος ώστε να έχει τύχη η όποια εξέγερση-επανάσταση. Να ξέρει ο κόσμος ότι θα παλέψει για κάτι δικό του, την δική του Ελλάδα, όχι των πλουτοκρατών και των ανθελλήνων πολιτικών όλων των αποχρώσεων οι οποίοι αποτελούν το υπαλληλικό προσωπικό της παγκόσμιας και εντόπιας ολιγαρχίας

          ΥΓ
          ΝΙώστε ρε λίγο ΕΛΛΗΝΕΣ, πόλεμο έχουμε, ήρθαν ξανά οι βάρβαροι να αφανίσουν την φυλή μας.

          Μου αρέσει!

        3. Κάποιος, Κάπου, Κάποτε… είπε

          Ιουνίου 9, 2013 στις 2:53 μμ

          Φ Ρ Ί Κ Η ΚΑΙ Τ Ρ Ό Μ Ο Σ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ Α Ρ Ο Ύ Ρ Ι Α ΤΟΥ ΣΥΣΤΉΜΑΤΟΣ.

          …ΌΤΑΝ ΑΚΟΎΓΟΝΤΑΝ Ο ΚΕΜΕΝΤΣΈΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΒΟΛΗΤΌ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΣΤΑ ΛΑΓΚΆΔΙΑ ΤΟΥ ΠΌΝΤΟΥ,
          ΟΙ ΚΩΛΟ-ΤΣΈΤΕΣ ΚΑΊ ΤΑ ΛΟΙΠΆ ΔΊΠΟΔΑ, ΑΝΤΊ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΥΡΟΎΣΙΑ, ΕΤΡΈΠΟΝΤΟ ΕΙΣ ΆΤΑΚΤΟΝ ΦΥΓΉΝ
          ΑΛΑΛΆΖΟΝΤΕΣ : ΜΆ ΤΌΝ ΑΛΛΆΧ ΑΥΤΟΙ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΌΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΌΛΟΥ(…ΣΕΪΤΆΝ ΑΣΚΈΡ)ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΊ
          ΚΑΊ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΎΣΑΝ ΕΠΙΤΌΠΟΥ.(ΑΠΛΑ «ΕΊΧΑΝ ΔΕΊ» ΤΟ ΜΆΤΙ ΤΗΣ ΚΑΤΣΊΚΑΣ…ΧΑΧΑΧΑ!!!).
          ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΆ ΜΑΣ (ΗΜΏΝ ΤΏΝ Ε Λ Λ Ή Ν Ω Ν ,ΜΕ ΌΌΌΛΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΈΘΝΗ-ΦΥΛΈΣ ΤΗΣ ΓΉΣ).
          ΕΆΝ ΓΥΡΊΣΕΙ ΤΌ ΜΆΤΙ ΤΟΥ ΑΝΆΠΟΔΑ, ΟΥΑΊ ΚΙ ΑΛΛΟΊΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΆΓΚΑΛΛΑ…
          ….ΚΑΙ ΤΟ ΞΈΡΟΥΝ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΑΥΤΌ.-

          Μου αρέσει!

  6. Όταν οι Έλληνες Εθνικιστές μιλούσαν για όσα θα συμβούν σήμερα, ουδείς τους άκουσε. Όλοι ψηφίζατε τα λαμόγια και τα παρτάλια.

    Δείτε το βίντεο και τσιμουδιά. Πλην του Εθνικιστικού κινήματος ουδείς άλλος έχει δικαίωμα να μιλά αυτές τις αποφράδες μέρες.

    Μου αρέσει!

    1. ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ
      ΔΕΣ ΠΟΙΟΝ ΜΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ!

      Μου αρέσει!

      1. Δεν εύρισκες κάποιον πιό σοβαρό άνθρωπο να μας δείξεις!
        Ρώρησε κάποιον γεροντότερο για το φαγοπότι της ΧΡΩΠΕΙ, πόσο το πληρώσαμε και παρόλα αυτά την … χρεωκόπησε.
        Φίλτατε, τέτοια ατομάκια καλά θα κάνουν να το ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ.

        Μου αρέσει!

    2. προσοχη!!!!!το ατομο ειναι ασχετο και στημενο,ουτε ξερει τι του γινεται…δεν υπερβαλλω.

      Μου αρέσει!

    3. Για να μή μπερδεύουμε τις π@τσες με τις βούρτσες, να ξεκαθαρίσουμε εδώ, ότι άλλο πράμα Έλληνες Εθνικιστές και τελείως διαφορετικό πράμα, οι Χρυσαυγήτες…
      Ο Σοφιανόπουλος, είναι Έλληνας Εθνικιστής και αληθινός Πατριώτης και είχε κατέβει με το κόμμα ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ… άγνωστο κόμμα για την πλειοψηφία των βοοειδών που ασκούν το πολιτικό τους δικαίωμα τη μία και μοναδική κρίσιμη ημέρα ανά 4 χρόνια…
      Όμως το ΣΥΣΤΗΜΑ, ξέρει ποιούς βάζει στη Βουλή και ξέρει τον τρόπο να ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙ ΤΑ ΒΟΔΙΑ…!!!

      Μου αρέσει!

  7. Η ελευθερία είναι αναμφιβολο κτήμα μόνον εκείνων
    που έχουν το κουράγιο να την υπερασπίσουν.

    Περικλής

    Μου αρέσει!

  8. αυτη τη στιγμη συντελλειται το μεγαλυτερο εγκλημα που συνεβη ποτε σε χωρα εν καιρο ειρηνης!!!

    κ αντι να καθησουμε να σκεφτουμε ωριμα πως θα κανουμε ενα μετωπο να τους διωξουμε να παρουμε τη πατριδα μας στα χερια μας κ μετα με νεο συνταγμα να παμε για εκλογες κ ο λαος να αποφασισει εμεις αναλωνομαστε στο αν οι εθνικιστες ειναι πιο πατριωτες απο τους αλλους! δηλ το 38% αποχη τον ιουνιο κ περιπου αλλο ενα 5% που ψηφισαν αντιμνομονιακα μικροτερα κινηματα κ δεν μπηκαν στη βουλη συνολο ενα 42% δεν ειναι πατριωτες δεν ειναι ελληνες.
    εγω θα πω πως τη δημοκρατια πρεπει να την αξιζεις για να την εχεις κ εμεις τελλικα δεν την αξιζουμε γι αυτο κ δεν την εχουμε.
    ομως μπορουμε να το παλεψουμε οπως το παλευει ο τουρκος απεναντι οπως το παλεψαν στη βενεζουελα του τσαβες κ το κερδισαν ενω η χιλη που δεν το παλεψε μετα τον πινοσετ δειτε τη καταντια της!!!
    διψατε για εκδικηση κ οχι για δικαιοσυνη κ αυτο ειναι το δραμα μας!
    δε μαθαμε ουτε απο τα λαθη μας κ γι αυτο θα ξανακανουμε τα ιδια θα πεσουμε στις παγιδες που στηνουν οι αλλοι για μας!!
    οποιοδηποτε πολιτευμα που δεν αποφασιζει ο λαος δεν ειναι προς το συμφερον τους τελος!
    εχουμε αναγκη ως πολιτες να αποφασιζουμε συνολικα για οτιδηποτε αφορα τη χωρα κ μας κ οχι μια μικρη ολιγαρχια που ειτε λεγεται συριζα νδ πασοκ κκε ή χα θα αποφασιζουν αυτοι για μας!!

    αλλα ας ξεκινησουμε να τους ξεφορτωθουμε κ μετα βλεπουμε για το τι ειδους πολιτευμα μας αξιζει κ με δημοκρατικο τροπο θα τα βρουμε ειναι πρωταρχικο ομως να φυγει αυτη η χολερα απο την εξουσια .

    Μου αρέσει!

    1. Μπράβο Barbara. είσαι μέσα. έξω από μας τα φυγόδικα συστημικά αριστεροδεξιά κόμματα. Η Ιστορία απέδειξε πως οι ευημερούσες κοινωνίες δεν είναι ούτε οι φιλελεύθερες ούτε οι σοσιαλιστικές κλπ αλλά αυτές που στηρίχτηκαν στον Καποδιστριασμό αν μπορούμε να χαρακτηρίσουμε έτσι το σύστημα της Ελβετίας ή παρόμοιων όπως Δανίας, Νέας Ζηλανδίας κλπ.

      Μου αρέσει!

  9. «Μιλάμε για ένα λαό που ίσως είναι ο μόνος στην γη που όταν μεθύει γελάει -η ψυχή του είναι φτιαγμένη από φως ( άλλο αν οι συνθήκες του έβαλαν ένα περιτύλιγμα, μια φλούδα και έμαθε να προσποιητέ το άτομο της ύλης και της απληστίας). Η φιλοξενία δεν πηγάζει από απληστία και αγάπη για την ύλη. Το φιλότιμο αν το κεντρίσεις βγαίνει στην επιφάνεια γιατί υπήρξε, υπάρχει και θα υπάρχει.

    Ζούμε σε μια φύση που τα έχει όλα.. θάλασσα, βουνό, κάμπους.. μια φύση φτιαγμένη για τον ΑΝΘΡΩΠΟ ( δεν υπάρχουν δηλητηριώδη φυτά, ψάρια, έντομα, εκτός από κανένα φίδι και σκόρπιο)

    Αν δεν ήμουν Έλληνας θα ήθελα να ήμουν. Πραγματικά

    Όπως βλέπετε δεν ασπάζομαι την τωρινή η μοντέρνα άποψη του Έλληνα. Αυτό είναι ένα αποκριάτικο κοστούμι που του φορούν αυτοί που θέλουν να τον ξεφτιλίσουν. Σε μεγάλες κρίσης όπως αυτή που θα περάσουμε η πραγματικά ελληνική ψυχή θα δράσει.»
    Δεν ξερω αν αλλος νιωθει να ταυτιζεται με την παραπανω περιγραφη,εγω παντως ετσι νιωθω,και το εχω γραψει πολλες φορες με περιγραφες απ την ζωη μου που οι καθημερινες καταστασεις με υποχρεωσαν να…»βαλω αυτο το περιτυλιγμα,την φλουδα,και αναγκαστηκα να προσποιουμαι το ατομο της υλης και της απληστιας.Δεν ξερω τι θα πει… ρατσιστης ,ειμαι φιλοξενος,αγαπω τους ανθρωπους οπιοι και αν ειναι, οπως και αν ειναι, απο οπου και αν ειναι,και θα μοιραστω και το φαι μου μαζι τους αρκει να μου αναταποδωσουν τον σεβασμο και την εκτιμηση που απλοχερα δεινω,με το φιλοτιμο μου.Ευχαριστω το Θεο,που με ευλογισε να ζω σαυτο το τοπο που πραγματικα με κανει να αγαπω ολη την γη,σαν να ειναι δικη μου,σαν να ειναι η μανα μου,στιγμες της ζωης μου, που θυμαμαι… με την περισσοτερη αληθεια ,αγαπη,εσωτερικη ικανοποιηση ειναι οταν για 4-5 μηνες ζουσα κοντα σε ενα παραθαλασσιο μερος και δεν ειχα δουλεια για να βγαζω χρηματα,επαιρνα την βαρκουλα του γειτονα, καλη του ωρα,την εριχνα στην θαλασσα και με μια πετονια μεσα σε 3-4 ωριτσες γυρναγα,με το φαι της ημερας,αγνο,και ολοφρεσκο,ειναι ευλογημενος αυτος ο τοπος,και μεις ειμαστε γεννημενοι γιαυτον,αρκει να πεταξουμε ,απο πανω μας αυτο το αποκριατικο κοστουμι,που δεν μας ταιριαζει καθολου.

    Μου αρέσει!

    1. Τί γίνεται σήμερα ρέ αδέρφια μου ΈΛΛΗΝΕΣ????…
      …..Εκπλήττομαι έως καταπλήττομαι, μέ τά σχόλια στήν «Ολυμπία»,» κ ρ ώ ζ ω ν » :

      -ΚΎΡΙΕ ΤΏΝ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ΕΛΈΗΣΟΝ τούς μισούντας, τούς διώκοντας, τούς λοιδορούντας καί τούς αγαπόντας ημάς,

      ΥΠΕΡΑΓΊΑ ΘΕΟΤΌΚΕ ΣΏΣΟΝ τούς μισούντας,τούς διώκοντας, τούς λοιδορούντας καί τούς αγαπόντας ημάς,

      ΆΓΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΎ ΠΡΕΣΒΕΎΣΑΤΕ ΥΠΈΡ τών μισούντων, τών διωκόντων, τών λοιδορούντων καί τών αγαπόντων ημάς,

      …Φ ρ ί κ η καί Τ ρ ό μ ο ς γιά τα άλαλα καί τα μπάλαλα τού κόσμου τούτου(ένσαρκα ή/καί μή)
      . . .τρέπονται σέ άτακτο φυγή, καί από τερατώδη φόβητρα, γίνονται κλόουν του τσίρκου της γειτονιάς . . .
      ΘΆΡΡΟΣ ΑΔΈΡΦΙΑ … χε…χε…χε… τά κορόϊδα τά τσιράκια του επί της γής…..ΚΑΊ τό αφεντικό των, το κΟΎφΦφιΟ…
      …που τό ξέρει ότι η κλεψύδρα Ά Δ Ε Ι Α Σ Ε …
      (δέν τους κόβει ότι εμείς ευχόμεθα ΚΑΊ υπέρ αυτών και Δ Έ Ν τα μισούμε…τά σποΥδαγμένα μου…)
      …και τό μόνο που τού μένει, είναι να ξεκαθαρίσει πόσους από εμάς θα πάρει μαζί του.

      Κρίμα τους.-

      Μου αρέσει!

  10. …Μια ιδέα ρίχνω,στην την «κυβέρνηση»γιά νά βρεί τα χρήματα που της λείπουν!-Να βάζει πρόστιμα σε όλους τους συνεπείς φορολογουμένους με την αιτιολογία ότι είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να είναι συνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις με την παρούσα φορολογία,ΑΡΑ ΦΟΡΟΚΛΕΠΤΟΥΝ!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  11. Καποιοι (???) μας εχουν διδαξει με μια κοινωνικη ψευδολογια αν δημοσιως αποδετης οτι εισε Εθνικιστης ειναι κατι δαιμονικο.!
    Παραδειγμα: τα (ΟΡΝΕΑ) κατασπαρασσουν την πατριδα μας και εμεις να τα χαιδευουμαι αυτα τα κορακια.???
    Αντι να τα ποδοπαταμαι,! ελεος πια με αυτη την (ΝΤΠ) μ@@@@@α.!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  12. Ρε από πότε οι εθνικιστές εξυμνούν τους εχθρούς της πατρίδας; Εκτός και αν αν οι Γερμανοί είχαν έρθει για διακοπές τότε και σκοτώναν τον κόσμο επειδή δεν έβρισκαν ξαπλώστρες.

    Να μας τρελάνετε θέλετε ή είστε παντελώς ηλίθιοι; Και στο δια ταύτα τώρα. Αυτή η αφίσα που κυκλοφόρησε για την ίδρυση Χ.Α στην Νεάπολη, τί έλεγε την είδατε; Ομοσπονδιοποιημένη ευρώπη έλεγε, τα ίδια που λέει και ο Πάγκαλος και οι υπέρμαχοι της ολοκληρωμένης ευρώπης δηλαδή. Άντε φτάνει, λερώνετε τα σύμβολα μας, ενοχοποιείτε τον πατριωτισμό και θέλετε να περνιέστε για εθνικιστές; Πού, σε μια ομονσποδία που θέλει να καταλύσει την έννοια του έθνους κράτους;

    Και αφού είναι τέτοιοι βαρβάτοι εθνικιστές τί κάνουν μέσα σε μια κατοχική βουλή; Είμαστε υπο κατοχή; Είμαστε. ΦΕΚ εκδίδονται στο βερολίνο, δεν είδα να διαμαρτύρονται. Δεν τους άκουσα να μιλάνε για το άρθρο 120.

    Όπως είπαν και οι προλαλλήσαντες, από την μια μεριά είναι το κοινοβουλευτικό πολιτικό σύστημα, ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ, και από την άλλη ο λαός που θα το ανατρέψει.

    Μου αρέσει!

    1. …ΚΑΊ στόν πόλεμο της Γιουγκοσλαυϊας, υποστήριζαν τους κροάτες . . .τουλάχιστον τον πρώτο καιρό..
      ….κι εγώ ,πιτσιρικάς ήμουνα ολυμπιακός…αλλά, αφού συνειδητοποίησα δυό πράγματα, έγινα Π.Α.Ο.Κ.
      Σας πήρε τό ποτάμι καί σας πάει «ντουγρού» στον καταρράκτη…
      ξεκολλάτε καί ξυπνάτε,όσοι είστε Έ Λ Λ Η Ν Ε Σ ..
      Δ Έ Ν Έ Χ Ο Υ Μ Ε Χ Ρ Ό Ν Ο .

      Μου αρέσει!

  13. ολη αυτη η ιστορια με το« λαθος» η τις «διαφωνιες» μεταξυ γερμανιας -δντ,το μονο σκοπο που εχουν ,ειναι να κοροιδεψουν τον ελληνικο λαο,οτι ταχατες κατι θα αλλαξει,για να κερδισουν χρονο οι κλεφτες και απατεωνες που διαχειριζονται την εξουσια.

    ηδη ο στουρναρας βγαινει και κανει δηλωσεις,οτι τωρα θα διαπραγματευτει…

    χρονο θελουν για να συνεχισουν το προδοτικο τους ερηγο.

    Μου αρέσει!

    1. γύφτικο Λ Α Κ Ι Ρ Ν Τ Ί το λέγαμε,(αρχαία,έως προκατακλυσμιαία θά’λεγα,»τέχνη»,τών ανθρώπων,
      όλων των κοινωνικών στρωμάτων)αλλά τούς ψυλλιαστήκαμε…

      Μου αρέσει!

  14. Και ένα σχόλιο για το άρθρο με μια ερώτηση πρός την ΟΛΥΜΠΙΑ.

    Αποδείχτηκε περίτρανα ότι όλα αυτά τα δήθεν προγράμματα διάσωσης και τα μνημόνια ήταν προφάσεις ώστε να διεξαχθεί μια προσχεδιασμένη γενοκτονία του Ελληνικού λαού, αρπαγή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας και τελικώς η διάλυση της σε ζώνες επιρροής, των «μεγάλων» συμμάχων μας;

    Αν η απάντηση είναι καταφατική, τότε μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει τι στο διάολο θέλουμε και «συνεταιριζόμαστε» με ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΥΣ ΕΧΡΟΥΣ μας; Ε, τί λές ΟΛΥΜΠΙΑ; Να μείνουμε στην ΕΟΚ και στο ευρώ; Μας συμφέρει; Τί λένε οι μέγιστοι οικονομολόγοι που επιχειρηματολογούν εδώ μέσα;

    Τί λέει το επιτελείο του τιτανομέγιστου παιδοβούβαλου πρωθυπουργού; Αυτού του άγιου ανθρώπου που ήπιε το αμίλητο νερό;

    Μπορεί να καταντήσαμε αφρικανική χώρα, αλλά δεν είμαστε όλοι μπαμπουΐνοι.

    Μου αρέσει!

      1. Εγώ δεν μπερδεύομαι, ώς εθνικιστής αυτοπροσδιορίζομαι. Αυτοί μάλλον είναι μπερδεμένοι.

        Μου αρέσει!

      2. Αγαπητε φιλε,! συμφωνω απολυτος.!!!
        Υπεροχο το (ζεστο) αβγολεμονο,! αλλα λεμονοκουπες,? δεν τρωγωνται.!!!!!!!!!!!!

        Μου αρέσει!

    1. Ό Ξ Ω Α Π’ Τ Ο Κ Ω Λ Ο Ε Υ Ρ Ω Τ Ω Ρ’ Α Μ Έ Σ Ω Σ . . .
      κι άμα λλάχει Ό Ξ Ω Κ Ι Α Π’ Τ Η Ν Κ Ω Λ Ο Ε. Ε. Τ’ Ω Ρ’ Α Μ Έ Σ Ω Σ .

      Μου αρέσει!

  15. ΜΑς ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ
    ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ
    ΟΛΗ Η ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΥΘΕΙΑ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΠΟΙΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ

    Μου αρέσει!

  16. ‘Οσοι ΔΕΝ είστε λαμόγια, καί απορείτε , κορόϊδα, γιατί δέν πληρώνουν φόρους οι ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ, καί δέν έχουν γάζες τά Νοσοκομεία,

    ΣΤΗΡΙΞΤΕ τό Δ.Ν.Τ. !

    Είναι η μόνη σας ελπίδα νά υπάρξει λιγουλάκι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ μέσα σ’ αυτόν τόν λασπο-Γυφτομαχαλά τών (Γραββατωμένων) Αρκουδιαραίων Αριστερών, !!!!…, Εργατολόγων, στελεχών-τραπεζοϋπαλήλων, managers,
    κλπ , κλπ , κλπ, καί άάάάλλων φλογερών …”Πατριωτών”, σάν τόν Μητρόπουλο. ΚΟΡΟΪΔΑ.

    Μου αρέσει!

  17. Πρέπει ‘ολοι να ξεσηκωθούμε,όσοι αγαπάμε την πατρίδα μας,ανεξάρτητα από κόμματα.Τι άλλο περιμένουμε;

    Μου αρέσει!

  18. .. ΛΑΘΟΣ / ΣΩΣΤΟ ..

    >

    >

    >
    Ποιοι και γιατί σκότωσαν τον Γιοσέφ Γιαχουντά;

    Κωνσταντίνα Αλαφογιάννη

    Πολλάκις έχει γίνει λόγος και εκτενής ανάλυση για τον αέναο και λυσσαλέο πόλεμο μεταξύ Φωτός-Ελληνισμού και Σκότους-Σιωνισμού. Ένας πόλεμος, που όχι μόνο κρατεί καλά μέχρι σήμερα, αλλά βλέπουμε πως τον τελευταίο καιρό εντείνεται ολοένα και περισσότερο! Τα θύματα αυτού του πολέμου ανά τον κόσμο αμέτρητα και διαφόρων εθνικοτήτων. Ανάμεσα σε αυτά συγκαταλέγεται και ο Γιοσέφ Εζεκιήλ Γιαχουντά, ο οποίος ήταν εβραϊκής καταγωγής. Γεννήθηκε στις 29 Ιουλίου του 1900 στην Ιερουσαλήμ και έως το τέλος της ζωής του τελούσε το επάγγελμα του δικηγόρου και του καθηγητού της εβραϊκής γλώσσης.

    Ο Γιαχουντά έγινε πασίγνωστος σε παγκόσμιο επίπεδο όταν εξέδωσε το πολύκροτο βιβλίο-μελέτη του με τον εντυπωσιακό τίτλο «Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά», που βγήκε το 1982 και μάλιστα από τις εκδόσεις της Οξφόρδης. Όπου αποδεικνύεται με στοιχεία από την αρχαία Ελληνική γραμματεία και από την εβραϊκή Βίβλο, πως η εβραϊκή γλώσσα προέρχεται κατευθείαν από τα Ελληνικά, αλλά και η εβραϊκή θρησκεία είναι μία εκδοχή-διαστρέβλωση της Ελληνικής λατρείας! Με απευθείας παραδείγματα από την σύγκριση της Ελληνικής Μυθολογίας και της εβραϊκής Παλαιάς Διαθήκης ο Γιαχουντά κατέρριψε σ’ αυτό το βιβλίο του πολλά εβραϊκά ψεύδη και γι’ αυτό οι συμπατριώτες του και οι σιωνιστικοί κύκλοι του παγκόσμιο παρασκηνίου τον καταδίκασαν…
    Ας δώσουμε ένα ετυμολογικό παράδειγμα που χρησιμοποιεί ο Γιαχουντά στο βιβλίο του, για την λέξη Ισραήλ: Israel < Is-ra-el < εις («ισχυρός») + ρα («βασιλιάς») + ηλ («ήλιος»)!!! Αλλά και το γνωστό όνομα του Κάιν αναλύεται στο βιβλίο «Τα Εβραϊκά είναι Ελληνικά» ως εξής: Cain < Ka-en < Κα ην < Γα ην < Γήινος («από τη γη»)…
    Γύρω από την υπόθεση του βιβλίου του Γιαχουντά εκτυλίχθηκαν πάρα πολλά μυστήρια. Πρώτα απ’ όλα η μυστηριώδης εξαφάνιση όλων των αντιτύπων του βιβλίου παγκοσμίως! Είναι και σήμερα ένα από τα πιο δυσεύρετα βιβλία πάνω στον πλανήτη. Λέγεται πως το βιβλίο αυτό οργανώθηκαν οι Εβραίοι να το αγοράζουν οι ίδιοι από όλα τα βιβλιοπωλεία του κόσμου και να το αρπάζουν από τις βιβλιοθήκες και ύστερα… να το καίνε! Γιατί ενοχλήθηκαν από το περιεχόμενό του που δείχνει πως προέρχονται από τον Ελληνισμό. Θρυλείται επίσης ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή μόνο 7 αντίτυπα στον κόσμο…
    Το άλλο μυστήριο έχει σχέση με τον πολύ παράξενο θάνατο του συγγραφέα του, του Εβραίου Γιαχουντά – που οι ομοεθνείς του θεωρούν «αιρετικό» και «προδότη». Κατά την άποψη πολλών ο μυστηριώδης θάνατος του Γιαχουντά σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα το έτος 1995 στο Γουέστκοτ της Αγγλίας, δεν ήταν τίποτε άλλο παρά η τιμωρία από τα ίδια τα σιωνιστικά κέντρα, για το ότι τόλμησε να εκδώσει ένα τέτοιο βιβλίο!… Έχει άραγε σχέση ο θάνατός του με το θέμα για το οποίο έγραψε και που καταρρίπτει όλα τα εβραϊκά ψέματα; Πάντως ο Γιαχουντά όταν «σκοτώθηκε» -ή μήπως… δολοφονήθηκε; – ήταν πια σε αρκετά προχωρημένη ηλικία.
    Αξίζει εδώ να παραθέσω τι έγραψε πέρυσι στην Ε.Ω. ο πνευματικός μου οδηγός, δρ. Ησαΐας Κωνσταντινίδης στο κείμενό του «Τα εβραϊκά προέρχονται απευθείας από τα… ελληνικά!!!»:
    «Οι δικές μας έρευνες στο πλαίσιο της σύγκρισης των διάφορων πολιτισμικών μοντέλων της περιοχής έδειξαν ότι όλες οι γλώσσες της περιοχής αυτής, συμπεριλαμβανομένης φυσικά και της εβραϊκής, σχετίζονται και προέρχονται από την αρχαία ελληνική γλώσσα, τη μήτρα όλων των γλωσσών του ευρασιατικού χώρου!!! Και για του λόγου το αληθές – για την καταγωγή δηλ. της εβραϊκής γλώσσας ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ από τα ελληνικά – επικαλούμαστε την έρευνα όχι κάποιου φανατικού Έλληνα εθνικιστή, αλλά τα όσα γράφτηκαν από δύο Εβραίους καθηγητές-ερευνητές πριν από 30 σχεδόν χρόνια σε ένα ογκώδες έργο, το οποίο προκάλεσε ΣΟΚ στην επιστημονική κοινότητα και «κάποιοι»… έσπευσαν αμέσως να το εξαφανίσουν!… Εμείς όμως, που όπως πάντα έχουμε άριστη ενημέρωση από τις πολύ καλές πηγές μας, αποκτήσαμε πρόσβαση τόσο στο εν λόγω εξαφανισμένο έργο όσο και σε άλλα αδημοσίευτα στοιχεία, τα οποία βεβαίως θα τα δημοσιεύσουμε ένα προς ένα, ΟΛΑ!
    Ας δούμε λοιπόν στο παρόν κείμενο την ιστορία του τόσο σκανδαλώδους αυτού βιβλίου, το οποίο προκάλεσε την οργή και τον φόβο των επίδοξων παγκόσμιων εξουσιαστών-σκοταδιστών, που μάλιστα οργάνωσαν ολόκληρη… εκστρατεία απόσυρσης του συγκεκριμένου έργου και ρίψης του στην ΠΥΡΑ! Προκειμένου βέβαια να εξαφανιστούν τα συγκλονιστικά στοιχεία-αποδείξεις που αυτό περιέχει σχετικά με την άμεση προέλευση των εβραϊκών από τα ελληνικά, καθώς και για τη μεγάλη αλήθεια των αιώνων: ότι το Ισραήλ έχει ελληνικές ρίζες!!! [ΙΣΡΑΗΛ, αναλύεται ως: ΕΙΣ – ΡΑ – ΗΛ, δηλ. «Εις Θεόν/Ήλιον Ρα»! Αλλά και «Ιερουσαλήμ», δεν είναι παρά τα «Ιερά Σόλυμα», δηλ. η «ιερή ειρήνη», εκ του «Σαλόμ»/στα αραβικά «Σαλάμ», που σημαίνει «ειρήνη», πρβλ. τη γνωστή φράση που εκστόμισε ο Ιησούς Χριστός «Σαλάμ Αλέικομ», που σημαίνει «Ειρήνη Υμίν»].
    Το βιβλίο λοιπόν αυτό, με συγγραφέα τον Εβραίο Γιόζεφ Γιαχούντα, έχει τον τίτλο “Hebrew is Greek”, δηλ. «Τα εβραϊκά είναι ελληνικά», και κυκλοφόρησε ΜΟΝΟ μία φορά στην αγγλική γλώσσα, στην Οξφόρδη, το έτος 1982. Ήταν τόσο μεγάλος ο θόρυβος που προκάλεσε και τόσο βαθύς ο κίνδυνος ανατροπής των γλωσσολογικών ψεμάτων που μας πλασσάρουν οι επιτήδειοι της ψευτοεπιστήμης, ώστε – εφόσον δεν μπορούσε κανένας να διαψεύσει με επιχειρήματα τις αποδείξεις του για την ελληνικότητα των εβραϊκών – οι «γνωστοί-άγνωστοι» εχθροί του ελληνισμού και της ανθρωπότητας ενορχήστρωσαν ολόκληρη εκστρατεία απόσυρσης του έργου από όλες τις βιβλιοθήκες του κόσμου!!! Έτσι ώστε να μην μπορεί κανείς να το βρει και να το διαβάσει, για να μην πούμε εδώ για τις ΑΠΕΙΛΕΣ που δέχτηκε εναντίον της ζωής του ο ίδιος ο Γιαχούντα!… Μάλιστα η αξία του βιβλίου αυτού μεγαλώνει, αν λάβουμε υπόψιν ότι τον πρόλογό του τον έγραψε ένας άλλος Εβραίος γλωσσολόγος, ο Σαούλ Λεβίν, ο οποίος επιβεβαιώνει 100% τα πορίσματα του συμπατριώτη του για την ελληνική προέλευση της εβραϊκής γλώσσας! Δύο Εβραίοι λοιπόν βροντοφώναξαν ότι ανήκουν στον πλανητικό ελληνισμό!… Και αμέσως «κάποιοι» βιάστηκαν να τους φιμώσουν το στόμα…
    Αφού λοιπόν εξαφάνισαν το βιβλίο αυτό και αφού «φρόντισαν» να τρομοκρατήσουν τους δύο Εβραίους καθηγητές, οι «σκοτεινοί» εχθροί των ανθρώπων – αυτοί που πάνε τώρα να μας επιβάλλουν την παγκόσμια κυβέρνηση υπό τον Ψευτομεσσία-Αντίχριστο! – φαίνεται πως προχώρησαν και ένα βήμα παραπέρα. Είναι λοιπόν χαρακτηριστικό (τυχαίο άραγε;) ότι ο καθηγητής Γιαχούντα σκοτώθηκε, σε ηλικία 95 ετών (!), σε ένα πολύ παράξενο τροχαίο δυστύχημα το 1995 στη Μεγάλη Βρετανία!… Ο δε έτερος Εβραίος καθηγητής (συγγραφέας μεταξύ άλλων ενός μνημειώδους έργου, υπό τον τίτλο «Οι ινδοευρωπαϊκές και οι σημιτικές γλώσσες»), ο Σαούλ Λεβίν, αναγκάστηκε να… σταματήσει τη δράση του και να αποσυρθεί «για προσωπικούς λόγους», προφανώς υπό τη «δαμόκλειο σπάθη» ενός βίαιου τέλους που επικρεμάτο επί της κεφαλής του!

    Έτσι, οι επίδοξοι παγκόσμιοι εξουσιαστές-σατανιστές πίστεψαν πως κατάφεραν να εξαφανίσουν μια για πάντα τα πορίσματα της έρευνας του Γιαχούντα. Δυστυχώς όμως γι’ αυτούς δεν τα κατάφεραν! Διότι η έρευνα έπεσε στα χέρια Πανελλήνων, οι οποίοι και την αναπαρήγαγαν και έτσι σήμερα αυτή έχει πλέον «σαρωθεί» απ’ άκρου σ’ άκρο και έχει κυκλοφορήσει σε περαιτέρω αντίτυπα! Τα «τσιράκια» λοιπόν των ισοπεδωτών της παγκοσμιοποίησης, αυτά τα άθλια πειθήνια όργανα, δεν έκαναν τελικά και τόσο καλά τη δουλειά τους»…

    ..

    Μου αρέσει!

    1. THOMAS είπε

      Ιουνίου 9, 2013 στις 12:54 μμ

      Η λέξις «σαλόμ- σαλήμ, είναι η λέξις «κάλμη»,από τον «κάλαμο» που ενίοτε «καλμάρει»-ειρηνεύει…
      καλμη= (ηρεμία ή/καί Ειρήνη).
      Δυστυχώς, αυτά τα ζωντόβολα, σχεδόν κατέστρεψαν τόν ανθρώπινο πολιτισμό.

      Μου αρέσει!

      1. ..
        με Λάσπεs δεν κΑΛΎΠΤΟΝΤΑΙ ..
        .. ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ..ΖΕΙ ΚΑΙΡΟΌΌΟΟοοο.. ΤΩΡΑ .. ΠΑΝΤΑ !!

        .. ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ .. ;
        .. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ..ΟΣΑ ΩΦΕΛΙΜΑ .;;

        .. ΄)»
        .. – ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ .. 😉 .. .. ;)/ = Καλό καλοκαίριιι .. .

        Μου αρέσει!

      2. δηλαδή το γαλλικό ρήμα calmer ή η λέξη calme είναι από την ελληνική ‘κάλμη’;; Και πώς προκύπτει η κάλμη από τον ΄κάλαμο’;; Και τι σημαίνει ακριβώς ΄κάλαμος’;;; ευχαριστώ για τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

        Μου αρέσει!

      3. Μαρία είπε

        Ιουνίου 9, 2013 στις 3:34 μμ

        ….»κάλαμος» είναι τό καλάμι,η καλαμιά, αγαπητή μου συμπατριώτισσα..

        Μου αρέσει!

      4. επειδή καμμιά φορά τα φαινόμενα απατούν, δεν ήθελα να προτρέξω και να πω ότι πρόκειται για το γνωστό ‘καλάμι’. Το υποψιάστηκα, μην με παίρνεις για τόσο αδαή..
        Το πρόβλημά μου είναι ότι αδυνατώ να συνδυάσω το καλάμι με την ειρήνη και την ηρεμία που φέρνει. Περισσότερο με βια το συνδυάζω (δεδομένου ότι χρησιμοποιείται εύκολα ως μέσο για λίγο ‘ξύλο’ στον κακό τον μαθητή)… Αν μπορείς λοιπον, ολοκλήρωσε την απάντησή σου και βοήθησε να καταλάβουμε γιατί ο κάλαμος σχετίζεται με την ειρήνη-ηρεμία (ήταν φυτό που έδινε πχ αφέψημα ηρεμιστικό;;)
        Και το πώς προκύπτει ότι το σαλήμ βγαίνει από την κάλμη είναι ένα θέμα… Ποσώς με ενδιαφέρει βέβαια. Η ερώτησή μου αφορά τη σχέση της κάλμης με την ηρεμία. Και θα ξέρω να λέω στους φίλους μου τους Γάλλους ότι το calme είναι ελληνικής καταγωγής.

        Μου αρέσει!

      5. απ οτι θυμαμαι και θα το ψαξω η ειρηνη η ηρεμια αναφορικα με την καλαμο εχει σχεση με το οτι οταν αυτη σιεται κατι συμβαινει και οταν επικρτη καλμη οι καλαμοι δεν σειονται.
        θα το βρω το ακριβες και θα σας ενημερωσω.

        Μου αρέσει!

      6. ΜΑΡΊΑ «κάλμαρε», «calm down», «calmer»,όλοι οι ΔΡΌΜΟΙ οδηγουν στην «ρ ώ μ η (-κυριολεκτικώς)»…
        Η καλαμιά είναι ο καλαμώνας (η…σαλώμη, όταν φυσούν άνεμοι, σείεται. ..όταν όμως σταματούν καλμάρει…ειρηνεύει).

        θα μας πεί ο «περι καλάμου»?. . . παρακαλώ καί αναμένω.

        Φχαριστώ.

        Μου αρέσει!

    1. εκδηλη η αγαπη του κοσμου στον Κ.Καραμανλη.
      ολοι να τον αγκαλιασουν ,οπως αγκαλιαζει κανεις τον δικο του ανθρωπο….

      Μου αρέσει!

  19. ευχαριστω που δικαιωνομαι…μετα τρια χρονια…..
    παλι ….καλα….
    Σας το γραφω συνεχως…..
    οτι ειναι Σχεδιο….
    Οτι ειναι μια μαφια…κλικα και οχι πολιτικοι…..
    οτι η Ελλαδα ειναι ο τρομος τους και το πειραμα τους….
    οτι θελουν να μας τελειωσουν…..
    Θελουν το θησαυρο της γης, την πατριδα μας και…τζαμπα….
    και τρια χρονια…κανεις δεν μου…κολλησε…..
    οι πολλοι,
    φαινεται οτι εχουν….πιτουρα……
    τοβλεπουμε αναμεσα μας…οταν θιγουμε το γαλαζοχρωμα…..
    ραγιαδες…κοτες επι σφαγη…….κοιμηθειτε……
    Σε αλλα…τρια χρονια…θα συζηταμε τι…επρεπε να ειχαμε κανει σημερα…..
    ανβεβαια ζουμε….
    και θα αναθεματιζουμε τους …πολιτικους ως αχρηστους….που δεν μας εσωσαν…..
    τελικα…..θελεις το..μαμησι σου ελληνακο…..

    Μου αρέσει!

  20. ΩΡΑΙΑ
    Ξερχαμανιασαμε ,βγαλαμε τον καυμο και την πικρα μας και παμε για την επομενη ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ στην επομενη εξαγγελεια.
    Παω να τραβηξω το καζανακι….θα ριξω και λιγο σπρει….χρειαζομαστε αερισμο στην τουαλετα μας….

    Καποτε ειχα γραψει για καποιους ΜΑΟ ΜΑΟ ,που με ξυλα και μανσετες σταθηκαν απεναντι σε αυτοματα οπλα….ΗΜΟΥΝ και εγω εκει…δεν χρειαζεται να πω ποιοι νικησανε…..αυτοι που ειχαν το δικιο…..
    ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ σε ολους σας και κουραγιο…θα εχεται πολλες ευκαιρειες να ξεχαρμανιασετε στο πληκτρολογιο….

    Μου αρέσει!

  21. Για οσους ακομα ψαχνονται ποιον ακουσε ο Σαμαρας, ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Σαμαρας, της Ανοιξης και του πατριωτισμου, και καταντησε σημερα υμνητης των ΠαπανδρεοΠαπαδημων, ας διαβασει το παλιο δημοσιευμα της Ολυμπιας,( http://olympia.gr/2011/01/20/μπορεί-να-γίνει-ο-κ-σαμαράς-ο-νέος-εθνά/) και θα το αντιληφθει!
    Κι εδω ας σημειωσουμε και κατι τι, να δεσει το γλυκο!
    Για το πως μπορει να εκποιηθουν ωστε να αγοραστουν απο οποιονδηποτε ΞΕΝΟ, ΤΑ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κατ απαιτησι των Δανειστων και των Διεθνων Εμπορων!
    Το «λαθος» λοιπον των φιλων που μας κουβαλησε ο Γιωργακης με την ΡαγκουσοΠαπακωσταντινοΠροβοπουλο παρεα του, θα διορθωθει με την αρση του εμποδιου για κατασχεση και της πρωτης κατοικιας των νοικοκυραιων που δεν μπορουν να αποπληρωσουν το χρεος τους.
    Χαρι στο ιδιο αυτο «Λαθος» που τους στερησε την εργασια, ανετρεψε την. ζωη τους, δολοφονησε μελη των οικογενειων τους, ειτε αμεσα με την επιλογη της Αυτοκτονιας,ειτε έμμεσα με τις αρρωστειες που θεριζουν, θα γινει δυνατον οι Τραπεζες δανειστες,για να διασωθουν για χιλιοστη φορα, να εκποιησουν τα κατασχεμενα: οικιες, καταστηματα, επιχειρησεις, αγρους, καλλιεργειες, μπαϊρια, οτι δηποτε εχει στην κατοχη του ο χιλιοκατεχομενος Ελληνας!
    Ξερετε οτι ο ξενος που θα επενδυσει πανω απο 200.000 ευρω εχει αυτοματα αδεια παραμονης 10 χρονια;
    Συνδυαστε το με τις προτροπες πώς θα γινει ο Σαμαρας …εθναρχης, πώς θα κανει την δουλεια της καταλαγης με τα Σκοπια, πώς θα μας βοηθησουν με την αγορα 100.000! σπιτιων οι αδελφοι μας που «περιποιηθηκαν» το Δοξατο και την περιοχη και οι αποριες θα πανε περιπατο!
    Ασε που μπορει να τα κονομησετε κιολας προλεγοντας τα …μελλουμενα!
    Οπως τα περιγραφει στις προτροπες προς Εθναρχια, ο αδελφος του αδελφου του!

    Μου αρέσει!

  22. Στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.
    Τα Δελφικά αυτά παραγγέλματα, μαζί με άλλα 145 ακόμη, 147 συνολικά ήταν οι υποθήκες που παρέδωσαν οι Επτά Σοφοί στις επερχόμενες γενιές, ωφελήματα ανθρώποις ες βίον.

    Τα παραγγέλματα αυτά ήταν λιτά αποφθέγματα 2 έως 5 λέξεων αλλά μεστά σοφίας, και τα περισσότερα ανήκαν στους 7 σοφούς της αρχαιότητας (Θαλής ο Μιλήσιος, Πιττακός ο Μυτιληναίος, Βίας ο Πρηνεύς, Σόλων ο Αθηναίος, Κλεόβουλος ο Ρόδιος, Περίανδρος ο Κορίνθιος, Χίλων ο Λακεδαιμόνιος) και ήσαν χαραγμένα στον πρόσθιο τοίχο του Πρόναου ή επί των παραστάδων της πύλης του μεγάλου ναού ή επί του υπέρθυρου ή επί των πολλών στηλών, που είχαν τοποθετηθεί στις πλευρές του ναού περιμετρικά.

    Έπου θεώ (Ακολούθα τον θεό)

    Νόμω πείθου ( Να πειθαρχείς στο Νόμο)

    Θεούς σέβου (Να σέβεσαι τους θεούς)

    Γονείς αίδου (Να σέβεσαι τους γονείς σου)

    Ηττώ υπέρ δικαίου (Να καταβάλεσαι για το δίκαιο)

    Γνώθι μαθών (Γνώρισε αφού μάθεις)

    Ακούσας νόει (Κατανόησε αφού ακούσεις)

    Σαυτόν ίσθι (Γνώρισε τον εαυτό σου)

    Εστίαν τίμα (Να τιμάς την εστία σου)

    Άρχε σεαυτού (Να κυριαρχείς τον εαυτό σου)

    Φίλους βοήθε (Να βοηθάς τους φίλους)

    Θυμού κράτε (Να συγκρατείς το θυμό σου)

    Όρκω μη χρω (Να μην ορκίζεσαι)

    Φιλίαν αγάπα (Να αγαπάς τη φιλία)

    Παιδείας αντέχου (Να προσηλώνεσαι στην εκπαίδευσή σου)

    Σοφίαν ζήτει (Να αναζητάς τη σοφία)

    Ψέγε μηδένα (Να μην κατηγορείς κανένα)

    Επαίνει αρετήν (Να επαινείς την αρετή)

    Πράττε δίκαια (Να πράττεις δίκαια)

    Φίλοις ευνόει (Να ευνοείς τους φίλους)

    Εχθρούς αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από τους εχθρούς)

    Ευγένειαν άσκει (Να είσαι ευγενής)

    Κακίας απέχου (Να απέχεις από την κακία)

    Εύφημος ίσθι (Να έχεις καλή φήμη)

    Άκουε πάντα (Να ακούς τα πάντα)

    Μηδέν άγαν (Να μην υπερβάλλεις)

    Χρόνου φείδου (Να μη σπαταλάς το χρόνο)

    Ύβριν μίσει (Να μισείς την ύβρη)

    Ικέτας αίδου (Να σέβεσαι τους ικέτες)

    Υιούς παίδευε ( Να εκπαιδεύεις τους γιους σου)

    Έχων χαρίζου (Όταν έχεις, να χαρίζεις)

    Δόλον φοβού (Να φοβάσαι το δόλο)

    Ευλόγει πάντας (Να λες καλά λόγια για όλους)

    Φιλόσοφος γίνου (Να γίνεις φιλόσοφος)

    Όσια κρίνε (Να κρίνεις τα όσια)

    Γνους πράττε (Να πράττεις με επίγνωση)

    Φόνου απέχου ( Να μη φονεύεις)

    Σοφοίς χρω (Να συναναστρέφεσαι με σοφούς)

    Ήθος δοκίμαζε (Να επιδοκιμάζεις το ήθος)

    Υφορώ μηδένα (Να μην είσαι καχύποπτος)

    Τέχνη χρω (Να ασκείς την Τέχνη)

    Ευεργεσίας τίμα (Να τιμάς τις ευεργεσίες)

    Φθόνει μηδενί (Να μη φθονείς κανένα)

    Ελπίδα αίνει ( Να δοξάζεις την ελπίδα)

    Διαβολήν μίσει (Να μισείς τη διαβολή)

    Δικαίως κτω. (Να αποκτάς δίκαια)

    Αγαθούς τίμα ( Να τιμάς τους αγαθούς)

    Αισχύνην σέβου ( Να σέβεσαι την εντροπή)

    Ευτυχίαν εύχου (Να εύχεσαι ευτυχία)

    Εργάσου κτητά (Να κοπιάζεις για πράγματα άξια κτήσης)

    Έριν μίσει ( Να μισείς την έριδα)

    Όνειδος έχθαιρε (Να εχθρεύεσαι τον χλευασμό)

    Γλώσσαν ίσχε (Να συγκρατείς τη γλώσσα σου)

    Ύβριν αμύνου (Να προφυλάσσεσαι από την ύβρη)

    Κρίνε δίκαια (Να κρίνεις δίκαια)

    Λέγε ειδώς (Να λες γνωρίζοντας)

    Βίας μη έχου (Να μην έχεις βία)

    Ομίλει πράως (Να ομιλείς με πραότητα)

    Φιλοφρόνει πάσιν (Να είσαι φιλικός με όλους)

    Γλώττης άρχε (Να κυριαρχείς τη γλώσσα σου)

    Σεαυτόν ευ ποίει (Να ευεργετείς τον εαυτό σου)

    Ευπροσήγορος γίνου ( Να είσαι ευπροσήγορος)

    Αποκρίνου εν καιρώ ( Να αποκρίνεσαι στον κατάλληλο καιρό)

    Πόνει μετά δικαίου (Να κοπιάζεις δίκαια)

    Πράττε αμετανοήτως (Να πράττεις με σιγουριά)

    Αμαρτάνων μετανόει (Όταν σφάλλεις, να μετανοείς)

    Οφθαλμού κράτει (Να κυριαρχείς των οφθαλμών σου)

    Βουλεύου χρήσιμα (Να σκέπτεσαι τα χρήσιμα)

    Φιλίαν φύλασσε (Να φυλάττεις τη φιλία)

    Ευγνώμων γίνου (Να είσαι ευγνώμων)

    Ομόνοιαν δίωκε (Να επιδιώκεις την ομόνοια)

    Άρρητα μη λέγε ( Να μην λες τα άρρητα)

    Έχθρας διάλυε (Να διαλύεις τις έχθρες)

    Γήρας προσδέχου ( Να αποδέχεσαι το γήρας)

    Επί ρώμη μη καυχώ (Να μην καυχιέσαι για τη δύναμή σου)

    Ευφημίαν άσκει (Να επιδιώκεις καλή φήμη)

    Απέχθειαν φεύγε (Να αποφεύγεις την απέχθεια)

    Πλούτει δικαίως. (Να πλουτίζεις δίκαια)

    Κακίαν μίσει. (Να μισείς την κακία)

    Μανθάνων μη κάμνε (Να μην κουράζεσαι να μαθαίνεις)

    Ους τρέφεις αγάπα ( Να αγαπάς αυτούς που τρέφεις)

    Απόντι μη μάχου (Να μην μάχεσαι αυτόν που είναι απών)

    Πρεσβύτερον αιδού (Να σέβεσαι τους μεγαλύτερους)

    Νεώτερον δίδασκε (Να διδάσκεις τους νεότερους)

    Πλούτω απόστει (Να αποστασιοποιείσαι από τον πλούτο)

    Σεαυτόν αιδού (Να σέβεσαι τον εαυτό σου)

    Μη άρχε υβρίζων (Να μην κυριαρχείς με αλαζονεία)

    Προγόνους στεφάνου ( Να στεφανώνεις τους προγόνους σου)

    Θνήσκε υπέρ πατρίδος (Να πεθάνεις για την πατρίδα σου)

    Επί νεκρώ μη γέλα ( Να μην περιγελάς τους νεκρούς)

    Ατυχούντι συνάχθου (Να συμπάσχεις με το δυστυχή)

    Τύχη μη πίστευε (Να μην πιστεύεις την τύχη)

    Τελεύτα άλυπος (Να πεθαίνεις χωρίς λύπη)

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.