Έκτακτη συνάντηση Βενιζέλου – Κουβέλη σε λίγα λεπτά

venizelos kouvelis 1Για να συζητηθούν οι εξελίξεις μετά το θέμα της ΕΡΤ

Κατ’ ιδίαν συνάντηση θα έχουν στις 6 το απόγευμα οι Βενιζέλος και Κουβέλης, οι οποίοι αντιδρούν για την ΕΡΤ.

Νωρίτερα οι κοινοβουλευτικές ομάδες της Δημοκρατικής Αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν στη Βουλή πρόταση νόμου «Περί μη κύρωσης της πράξης νομοθετικού περιεχομένου» για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση.

Η πλευρά του Μαξίμου διαμηνύει ότι αν δεν περάσει η πράξη από τη Βουλή, τότε οι εκλογές θα είναι προ των πυλών, ενώ ο πρωθυπουργός ως πρώτο βήμα σκέφτεται να βάλει στο τραπέζι το χαρτί της ψήφου εμπιστοσύνης.

8 σκέψεις σχετικά με το “Έκτακτη συνάντηση Βενιζέλου – Κουβέλη σε λίγα λεπτά

 1. Αρχισαν οι κυβερνώντες να φοβερό ζουν ο ένας τον άλλον για επικείμενη απώλεια της καρέκλας τους και έτσι θα κάτσουν στα αυγά τους εώς ότου ο λαός θα τους πετάξει στο πεζοδρόμιο. Ο Αντρεας επεχείρησε να τα βάλει με τα ΜΜΕ και αν δεν υπήρχαν οι ΠΑΚιτες θα ήταν αυτός και το ΠΑΣΟΚ εκτός πολιτικής.

  Μου αρέσει!

 2. Δηλαδή αν τα » τσουγκρίσουν »

  θα παμε σε εκλογες Μονο με Ιδιωτικά κανάλια ; ; ; ; ;

  ή θα ξαναπανε τα ΜΑΤ να συνδεουν τους αναμεταδότες ;

  Μου αρέσει!

 3. ΗΞΕΡΑΝ ΤΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ μήνες πριν, τι να συζητήσουν τώρα? Για τον αιφνιδιασμό? την (α)κατάλληλη στιγμή, τι, τιιιιιιιι???

  Αν ρίξετε την χουντάρα σαμαρά τώρα, μπαίνετε- δεν μπαίνετε στη βουλή… αν το αφήσετε για Οκτώβρη, ΔΕΝ, δεν, δεννννν …ούτε για αστείο λαμόγια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Μου αρέσει!

 4. Oi δύο κλώσσες της Ελληνικής Βουλής θα κάτσουν για μια ακόμα φορά στα αυγά τους και θα περιμένουν για μια άλλη φορά τον ..κόκορα Σαμαρά να τις ..περιποιηθεί!Για να τον .. περιποιηθούμε η μάλλον να τον γ@μήσουμε και εμείς με τη σειρά μας ,όταν έλθει η (κακή του) ώρα!….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.