Φεύγει η τρόικα από την Αθήνα

stournaras troikaΔεν θα γίνει τελικά η σημερινή συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την τρόικα, καθώς οι απεργιακές κινητοποιήσεις από τη μια και το πολιτικό σκηνικό από την άλλη έχει δημιουργήσει ένα κλίμα το οποίο θέλουν να μην το ζήσουν από κοντά.

Αύριο θα απεργήσουν και οι ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, ενώ ήταν προγραμματισμένο να φύγουν για τη Ρώμη, προκειμένου να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση του EuroWorking Group, το οποίο και θα έδινε το πράσινο φως για την εκταμίευση της δόσης του Ιουνίου, ύψους 3,3 δις ευρώ, εφόσον εκτιμήσει ότι η Ελλάδα έχει εκπληρώσει όλα τα προαπαιτούμενα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επόμενη συνάντηση θα γίνει το Σάββατο, με τους δανειστές να ελπίζουν ότι τα πράγματα θα έχουν ηρεμήσει έως τότε στην Ελλάδα.

Μέχρι το Σάββατο θα έχει μεγαλώσει η ατζέντα, καθώς εκτός της ΕΡΤ, της ΔΕΠΑ, της Εθνικής τράπεζας (αύριο ανακοινώνει αν πέτυχε το 10% στην ΑΜΚ), την πιλοτική εφαρμογή του ΦΠΑ στην εστίαση, έρχεται και η ΔΕΣΦΑ που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρόταση της αζέρικης Socar δεν ήταν η αναμενόμενη.

9 σκέψεις σχετικά με το “Φεύγει η τρόικα από την Αθήνα

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.