Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η «ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ». Αξίζει να είναι στην «Νέα Δημοκρατική Παράταξη».

ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΜΕΓΕΝΘΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ.

«Αφιέρωμα»(1) της «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΉΣ, 4-4-2000» στην κα Α. Διαμαντοπούλου: «Σιδηρά κυρία ή ταύρος εν υαλοπωλείω;…»

ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΈΝΟ  -ΚΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΌ-  ΆΡΘΡΟ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΊΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ -ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ- ΠΟΛΙΤΕΊΑ ΤΗΣ ΠΑΣΌΚΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ,  ΠΟΥ «ΑΜΕΤΡΟΈΠΕΙΑ»  ΤΗΣ ΚΑΤΑΛΟΓΊΖΟΥΝ ΟΙ ΣΎΝΤΡΟΦΟΊ ΤΗΣ ….ΚΑΙ ΤΙΣ «ΠΑΛΑΒΈΣ» ΙΔΈΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΗΣ ΆΠΟΨΗΣ  ….ΣΎΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΊΕΥΜΑ.
ΑΞΊΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΆΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΗΜΜΈΝΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ  ….ΚΆΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΧΌΛΙΆ ΣΑΣ. 
….ΠΛΑΝΤΑΖΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ….ΑΦΟΥ ΟΙ ΚΩΛΟ-ΙΔΈΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΈΝΟΥ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΎ, ΟΠΩΣ ΤΙΣ ΕΞΈΦΡΑΖΕ ΤΟΤΕ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ, ΒΓΉΚΑΝ ΑΛΗΘΙΝΈΣ ….ΟΥΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΈΝΕΣ ΝΑ ΉΤΑΝ !…
ΜΑΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΣΉΚΩΣΕ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΌΝΙΑ ΜΑΣ ….Η ΗΛΊΘΙΑ ΑΝΟΧΉ ΜΑΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑΣ ΑΥΤΗΣ  ….ΔΗΛΑΔΉ ΤΗΣ κας ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ  ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΊΩΝ ΤΗΣ….ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!…

ΓΙΩΡΓΟΣ Δ.

10 σκέψεις σχετικά με το “Η ΚΥΡΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ Η «ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ». Αξίζει να είναι στην «Νέα Δημοκρατική Παράταξη».

 1. Άννα Διαμαντοπούλου – Ιανουάριος 2012.:
  “Η ευελφάλεια (σ.σ. “flexicurity”) δηλαδή η ευελιξία και η ασφάλεια, είναι και τώρα η λύση. Και βεβαίως δεν μπορεί να συνεχίσουμε απλά με τη λογική των κλαδικών και ομοιοεπαγγελματικών συμβάσεων. Δεν μπορεί ο εργαζόμενος να είναι αδιάφορος για το τι συμβαίνει στην επιχείρησή του, δεν μπορεί να μην πάμε στη λογική των επιχειρησιακών συμβάσεων και στη συνεννόηση πια ανάμεσα στον εργοδότη και στον εργαζόμενο.”
  Τάδε έφη η Υπουργός Παιδείας κα Άννα Bildeberg Διαναμαντοπούλου
  http://olympia.gr/2012/02/04/%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%BB%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B9-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%8D%CF%81%CE%B9%CE%BF-%CF%86%CF%81%CE%BF/
  [“Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο υιοθέτησε προχθές (σ.σ. Ιανουάριο 2012) πανηγυρικά όλες τις ανατροπές που προωθούνται από την Κομισιόν, υπό την κωδική ονομασία “flexicurity” και αφορούν τις εργασιακές σχέσεις. Ο όρος flexicurity αποδίδεται στα ελληνικά με τη λέξη – τέρας “ευελφάλεια”, που προκύπτει από την “ευελιξία” και την “ασφάλεια”].

  Έτσι, αφού δημιουργήθηκε στο Νότο η στρατιά εκατομμυρίων ανέργων και εργαζόμενων-«απασχολήσιμων» δούλων χωρίς εργασιακά δικαιώματα, τώρα εφαρμόζουν την «ευελφάλεια», με ευελιξία και κινητικότητα και… ξερίζωμα απελπισμένων ανρώπων προς το Βορρά, υπό καθεστώς απόλυτης εκμετάλλευσης.

  Ανγκ. Μέρκελ – Μάιος 2013 :
  Κινητικότητα στην αγορά εργασίας: «Με το βλέμμα στα μεγάλα ποσοστά ανεργίας στον ευρωπαϊκό Νότο, η κα Μέρκελ αναφέρθηκε στο θέμα της κινητικότητας του εργατικού δυναμικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συνέκρινε την κατάσταση με αυτήν των ΗΠΑ, όπου, επισήμανε, υπάρχει πλήρης ελευθερία στην μετακίνηση των εργαζομένων μεταξύ των πολιτειών, αλλά και με την Γερμανία, όπου, υπενθύμισε, μετά την επανένωση η κινητικότητα συνέβαλε στην μείωση της ανεργίας στην πρώην Ανατολική Γερμανία. «Είμαστε μια ευρωπαϊκή ενιαία αγορά και, αν θέλουμε να ανταποκριθούμε στις διαφορετικές καταστάσεις που υπάρχουν στα κράτη, πρέπει να αναπτύξουμε κινητικότητα στην αγορά εργασίας», υπογράμμισε».
  http://www.newmoney.gr/article/11270/merkel-theloyme-sti-germania-ergazomenoys-apo-ton-eyropaiko-noto

  Ήτοι….. Κινητικότητα στην αγορά εργασίας σε μια ομοσπονδιακή -σαν τις ΗΠΑ- Ευρώπη. Ευελφάλεια και Ομοσπονδοποίηση, το ευρωπαϊκό όραμα του Χίτλερ – ο Φεντεραλισμός του Πάγκαλου του Βενιζέλου, του ΓΑΠ, του Σαμαρά και των άλλων… πατριωτών…

  Μου αρέσει!

 2. —–AΠΟ-ΔΟΜΗΤΑΊ ΤΗΣ ΕΛ-ΛΗΝΙΚΉΣ ΠΑΙΔΕΊΑΣ …… —-

  —–ΚΑΤΑ-ΔΌΛΙΟΙ-ΠΡΟ-ΔΌΤΕΣ

  —ΤΗΝ ΕΣΧΆΤΗΝ ΤΏΝ ΠΟΙΝΏΝ

  ΑRIS

  –ΤΟ ΈΈΈΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΓΚΟΎΛΑΓΚ ???……

  –ΆΆΆΗΝΤΕSS , ΓΙΑΤΊ ΜΑΖΕΥΤΉΚΑΝΕ ΠΟΛΛΈSSS …..PLIRWNEISS TiPTA ΝΥΧΤΕΡΙΝΆ ?……

  Μου αρέσει!

 3. ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΕΡΙ του ΨΥΧΙΣΜΟΥ των ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ εις την λέσχη ΜΠΙΛΝΤΕΡΜΠΕΡΓΚ

  Πρόκειται για άτομα με άκρατη δίψα για για επιτυχία και προσωπική προβολή.
  Τα άτομα αυτά απο όποια κοινωνική ομάδα και εαν προέρχονται ( Χριστιανικές οικογένειες – απο αριστερούς φιλανθρωπικούς χώρους – οικογένειες με δημοκρατικά φρονήματα ) δέν διστάζουν να αφήσουν κατά μέρος αυτές τις ευγενείς ανθρωπιστικές….ιδεολογίες και να εισχωρήσουν στη Μία και μοναδική ιδεολογία που διέπει τη λέσχη Μπίλντερμπεργκ, και ειναι ………………ΤΟ ΧΡΗΜΑ !!

  Οι πολιτικοί ως πειθαρχημένα – υπάκουα μέλη που αρνούνται την πραγματικότητα – όργανα, γνώστες εν μέρει της πολιτικής επιστήμης… μυούνται στα «τεχνικά δρώμενα» και κατόπιν εξαπολύονται στο να επηρεάσουν – εισάγουν – φτιάξουν Νόμους σύμφωνα με τις επιταγές της λέσχης, έκαστος με αποκλειστικό ρόλο, στο κράτος και εκεί που ειναι ταγμένος …..π.χ
  ( βλ.αντιρατσιστικό – παιδεία κ.λ.π.).

  «Δυστυχώς, η λέσχη απεμπόλησε τα ιδανικά της και μεταλλάχτηκε σε μία σκιώδη κυβέρνηση, η οποία αποφασίζει κάθε χρόνο με πλήρη μυστικότητα τόν τρόπο υλοποίησης των σχεδίων της..
  Αν κοιτάξουμε το κάθε νέο μέτρο μεμονωμένα, μπορεί να μοιάζει απλή εκτροπή, αλλά ένα πλήθος αλλαγών που διαμορφώνουν μια συνολική κατάσταση αποτελεί στροφή…προς την ολοκληρωτική υποδούλωση.
  Δηλώνουν ότι «οι επιχειρήσεις επηρεάζουν την κοινωνία, η πολιτική επηρεάζει την κοινωνία – ειναι κοινή λογική. Οπότε δέν μπορεί να πεί κανείς ότι η επιχειρηματικότητα προσβάλλει το δικαίωμα της δημοκρατικής ανάδειξης των ηγετών».

  Οι πόλεμοι γίνονται συνήθως για επιπλέον εδάφη, αλλά σε αυτή τη νέα εποχή της παγκοσμιοποίησης όπου οι επιχειρήσεις και η πολιτική αλληλοεξαρτώνται για να επιβιώσουν…….ο οικονομικός έλεγχος κυριαρχεί των πάντων.

  Η λέσχη εχει τόν έλεγχο των παγκόσμιων οικονομικών αγορών.

  Συναντούνται κρυφά για να συζητήσουν την παγκόσμια στρατηγική και για να φτάσουν σε κάποια συμφωνία γύρω απο ποικίλα θέματα.
  Τα μέλη της Λέσχης διοικούν τις κεντρικές Τράπεζες και ετσι βρίσκονται σε θέση να καθορίζουν τα επιτόκια, τα επίπεδα διοχέτευσης κεφαλαίων στην αγορά, τα προεξοφλητικά επιτόκια, την τιμή του χρυσού !!! , όπως και ποιές χώρες θα πάρουν δάνεια.

  Ελέγχοντας το χρήμα στον επιχειρηματικό κόσμο, τα μέλη της λέσχης κερδίζουν δισεκατομμύρια δολάρια. Η φιλοχρηματία και η δίψα τους για εξουσία ειναι οι οδηγοί τους.
  Ανεξάρτητα απο που θα κοιτάξετε – κυβέρνηση, μεγάλες επιχειρήσεις και κάθε είδους οργανισμοί που ασκούν εξουσία – το κλειδί για τόν έλεγχο ειναι η μυστικότητα. «Secrecy.

  ΟΜΙΛΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ – ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ – Κεντρικό Πρόσωπο επηρεασμού και κεντρικός διαμορφωτής των αποφάσεων στη λέσχη – την Τριμερή επιτροπή και στο Συμβούλιο Εξωτερικών Υποθέσεων.

  «Ο Ελληνικός Λαός ειναι δυσκολοκυβέρνητος. Και γι’αυτό πρέπει να τον πλήξουμε στις πολιτιστικές του ρίζες. Εννοώ τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθή, να διακριθή, να επικρατήση, για να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ.»
  Ο φανατικός ανθέλληνας γερμανοεβραίος Χ.Κίσσινγκερ υπήρξε Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, και την φρικιαστική αυτή δήλωση του ( που βιώνουμε τελευταία ως πολλαπλή «κρίση») εδημοσίευσε η τουρκική Εφημ. (17 Φεβρ. 1997), ενω στην Εχθρική του Πατρίδα μας εδημοσιεύτηκε ευρύτατα.

  «Ο συγγραφέας Τζώρτζ Χάτον ανακάλυψε ότι ο πρίγκιπας Βερνχάρδος που ειχε γεννηθεί στη Γερμανία ήταν αξιωματικός των SS το 1930 και βρισκόταν στο πηδάλιο μιας θυγατρικής ..της Κοινοπραξίας βιομηχανικών υλικών βαφής Farben Bilder.

  Στο βιβλίο του Rape of the Constituition: Death of Freedom {Βιασμός του Θεσμού..ο Θάνατος της Ελευθερίας } ο Χάτον υποστηρίζει πως ο Πρίγκιπας Βερνχάρδος επένδυσε στο ναζιστικό του παρελθόν για να ενθαρρύνει την “άκρως μυστική δημιουργία μιας ομάδας” που θα ονομάζεται Λέσχη Μπίλντερμπεργκ απο το όνομα της θυγατρικής της Farben Bilder στη μνήμη των πρωτεργατών της Farben που πήραν την πρωτοβουλία να δημιουργήσουν τον “Κύκλο των Φίλων” του Χαίνριχ Χίμλερ.

  Ο “Κύκλος των Φίλων” ήταν μια ομάδα επίλεκτων εύπορων ηγετών που αντάμειψαν πλουσιοπάροχα τόν Χίμλερ για την προστασία που τους παρείχε με τα προγράμματα των εθνικοσιοσιαλιστών από την αρχή της ανόδου του Χίτλερ μέχρι την ήττα των Ναζί.

  Η Ολλανδική βασιλική οικογένεια έκρυψε επιμελώς το παρελθόν του Πρίγκιπα Βερνχάρδου όταν μετά τον πόλεμο έγινε ανώτατος αξιωματικός σε μια κοινοπραξία Βρετανο-Ολλανδικών επιχειρήσεων, την Royal Dutch Shell.

  Σήμερα, η πλούσια αυτή ευρωπαική πετρελαική εταιρία αποτελεί την ελίτ της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ…..

  Αποσπάσματα απο το μπεστ σελερ βιβλίο του Ντάνιελ Εστουλιν……………………..
  “Η Αληθινή Ιστορία της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ”.

  Σήμερα σε αυτή την Λεσχη…………………… αρκετοί “ελληνες” πολιτικοί ειναι μέλη.

  http://thezog.wordpress.com/who-controls-the-bilderberg-group/

  Παρασχάκης Γιώργος

  Μαρκαράς Πολύκαρπος

  Μέλη της Πρωτοβουλίας για Αλλαγή του Συντάγματος

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.