ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ «ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ» ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΡΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΗ, ΕΡΜΑΙΟ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ;

ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ «ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΟΥ»;

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΧΩΡΕΣ ΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΓΚΑ;

ΓΙΑΤΙ ΤΣΑΒΕΖ ΚΑΙ ΠΟΥΤΙΝ ΗΤΑΝ ΟΙ «ΔΑΙΜΟΝΕΣ» ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΜΜ»Ε» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ; ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΚΛΙΝΤΟΝ ΕΦΕΡΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΕΡΙΞΕ ΚΑΝΤΑΦΙ, ΜΟΥΜΠΑΡΑΚ, ΣΑΝΤΑΜ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΣΑΝΤ;

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΜΕ ΣΑΡΙΑ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΤΗΝΗ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

ΓΙΑΤΙ ΣΤΗ ΝΙΓΗΡΙΑ ΟΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΘΑΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΡΥΞΗ;

ΠΡΙΝ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΒΙΝΤΕΟ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ:

 

 

Δείτε τώρα το βίντεο – ντοκουμέντο.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

215 σκέψεις σχετικά με το “ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ «ΒΡΗΚΑΜΕ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ» ΑΦΟΥ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΔΝΤ;

    1. ποιος θα του φυλακισει Ολυμπια? αφου ολοι μεσα στο κολπο ειναι αντιπολιτευση, δικαιοσυνη, επιχειρηματιες.
      μια απεραντη διαπλοκη ολη η χωρα κ ο λαος θεατης

      Μου αρέσει!

      1. Πολιτικοί,Δικαστές και δέκα αυλοοικογενειες,,,,,αυτοί πρέπει να εκαθαριστουν για να ξανά γεννηθεί η ΕΛΛΑΔΑ……..και θα εκαθαριστουν……οι λίστες είναι ήδη έτοιμες και οι εκκαθαριστές σε ετοιμότητα……γιατί υπάρχουν και οι κόκκινες γραμμές …..για όλους……

        Μου αρέσει!

      2. εσύ έφτιαξες τη λίστα;;εσύ θα κάνεις και την εκκαθάριση;;ρωτάω, γιατί 7 χρόνια γράφουν διάφοροι εδώ που σερβίρουν ελπίδα και φούμαρα αλλά τίποτα…μην παραμυθιάζετε τον κόσμο..η Ελλάδα τέλειωσε!

        Μου αρέσει!

  1. Hospes hostis.

    κάθε ξένος είναι εχθρός

    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Εχθροίς απιστών ούποτ’ αν πάθοις βλάβην.

    Μένανδρος, 4ος αιών π.Χ., Αρχαίος Έλληνας ποιητής

    αν δεν εμπιστεύεσαι τους εχθρούς σου δεν πρόκειται ποτέ να ζημιωθείς

    Μου αρέσει!

  2. Πατρίδα σαν τον ήλιο σου ήλιος αλλού δεν λάμπει, μα κάθε σου πολιτικός ζητά και θέλει να σε ξεκάνει.
    Είναι της μοίρας σου γραφτό Μάνα γλυκιά Ελλάδα παιδιά κι’εγγόνια Μάνα μου να ρίξουν στον Καιάδα.
    Τον κόσμο όλο ε φώτισε της γνώσης σου ο ήλιος και ανατέλλει πάντοτε και ούτε ποτέ δεν δύει.
    Νάξερες πόσο σ’αγαπώ για Σένα τη ζωή μου δίνω και όλο το είναι μου πνοή μα και ψυχή μου.
    Γιώργος Ε.Μαράκης.

    Μου αρέσει!

  3. Greetings I am so excited I found your weblog, I really found you by
    error, while I was researching on Bing for something
    else, Regardless I am here now and would just like to say cheers for a
    fantastic post and a all round exciting blog (I also love the theme/design), I don’t have time to browse
    it all at the moment but I have bookmarked it and also added in your RSS feeds, so when I have time I will be back to read more, Please do keep up
    the awesome b.

    Μου αρέσει!

  4. Παράθεμα: google
  5. Παράθεμα: dejtingsidor
  6. Παράθεμα: website
  7. Παράθεμα: visit our website
  8. Παράθεμα: kontenery na odpady Łódź
  9. Παράθεμα: wywóz śmieci Łódź
  10. Και ομως αυτο το καθικι ο πρακτορας ειναι ελευθερος και ολη η ΣΥΜΜΟΡΙΑ που εφεραν τη χωρα και το λαο στην εξαθλιωση τα παλιοτομαρα οι εχθροι τησ πατριδας μας τα σκουλικια βεβαια φτεναι και τα [ προβατα ] που τους πιστευαν και τους ψυγηζαν τους πολητικους αλητες τους ελεεινους ……………………………………………………………………………………………………………..

    Μου αρέσει!

  11. Παράθεμα: lose weight diet alone
  12. Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Κ.Λ.Π. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΟΤΙ :

    «Την προδοσία όλοι την αγαπούν , αλλά τους προδότες ουδείς» . Αν γνώριζαν λίγο την πρόσφατη ελληνική ιστορία , θα γνώριζαν ότι οι φίλοι τους Γερμανοί κατακτητές της Ελλάδας , κατά την περίοδο της κατοχής , όταν οι τότε Ελληνες προδότες -πρόγονοι αυτών που μας κυβερνούν σήμερα- δεν είχαν κάτι άλλο να τους προσφέρουν τους εκτελούσαν. Το δε σκεπτικό τους ήταν το εξής : Αφού πρόδωσαν την πατρίδα τους , θα προδώσουν και εμάς !… Βέβαια οι Παπανδρέου είναι Αμερικανοί κατά συνείδηση . Οπότε βοηθούν την πατρίδα τους σε βάρος της Ελλάδας , και σαν τέτοιοι « Κατάσκοποι » πρέπει να αντιμετωπιθούν.

    Αγαπητοί συμπατριώτες επειδή πλείστοι εξ υμών επικαλείσθε τον Θεό της Ελλάδας για τη σωτηρία της, αναφέρω τούτο. Ενας είναι ο Θεός γιά όλα τα έθνη. Η αποκατάσταση της τιμής και της ζημίας της Ελλάδας που της προξένησε γιά μιά ακόμα φορά η καταστροφική για την Ελλάδα οικογένεια των Παπανδρέου μαζί με τους εβραιοκομμουνιστές , θα αποκατασταθεί ως εξής :

    «Με τη σωστή εκμετάλλευση του αμύθητου πλούτου του Αιγαίου Πελάγους , καθώς και άλλων σημείων του ορυκτού και υποθαλασσίου πλούτου της Ελλάδας».

    Οίκοθεν νοείται με σωστές συμμαχίες και συμφωνίες . Ομως αυτοί οι προδότες και η συμμορία τους μας δήλωσαν υπευθύνως δια του εγκάθετου πρωθυπουργού της Ελλάδας Αμερικανού Γ. Παπανδρέου ότι : «Δεν υπάρχει πετρέλαιο στο Αιγαίο ». Και κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι .

    Αναφέρω κατωτέρω ένα μικρό σχόλιό μου δημοσιευθέν την {3ην Μαρτίου 2010} στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» για να αντιληφθείτε που μας οδηγούν αυτοί οι προδότες :

    Τάδε έφη ο Φ.Π. τότε και οι κομμουνιστο – εθνικοσοσιαλιστές , τον έβριζαν και τον απειλούσαν. Και που εν συνεχεία κατελήστευσαν και χρεοκόπησαν κατόπιν σχεδίου την Ελλάδα . Κι’αυτό για να της υφαρπάξουν τον αμύθητο εθνικό της πλούτο. Η λύση αυτού είναι μονόδρομος : «ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ» για τους άρπαγες – προδότες , αρχής γενομένης από τους δικαστές συνενόχους τους .

    «ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ».

    {Αυτή είναι η δήλωση του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού της Τουρκίας το έτος 2008.

    Σήμερα εν όψει των συμφωνηθέντων εθνικών παραχωρήσεων από τον Αμερικανό
    πρωθυπουργό της Ελλάδας στην Τουρκία , μας δήλωσεν αυτός ότι :

    «ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ».

    Και έτσι είναι με μια μικρή προσθήκη του Φ.Π. : « Δεν υπάρχει για την Ελλάδα».

    Το έτος 1976 ο δήθεν Εθνάρχης Κωνσταντίνος Καραμανλής με το Πρωτόκολλο της Βέρνης , συμφώνησε με τους Τούρκους να σταματήσουν οι έρευνες στο Αιγαίο , κατά τη διάρκεια των διαπραγματεύσεων.

    Το έτος 1982 ο Ανδρέας Παπανδρέου, ενώ είχαν διακοπεί οι διαπραγματεύσεις , άρα δεν ίσχυε αυτό το πρωτόκολλο, σταμάτησε τις διεργασίες για την εξόρυξη πετρελαίου από περιοχή εντός των ελληνικών χωρικών υδάτων στη θέση «Ζουράφα», που ανέβλυζε και αναβλύζει το πετρέλαιο, που πραγματοποιούσε τότε η εταιρία «Εντισον».

    Το έτος 1987 επίσης με τη στημένη κρίση του Μάρτη, όπου κατήγαγε δήθεν περιφανή νίκη έναντι της Τουρκίας έπραξε το ίδιο, για να συνεχίσει τον Ιανουάριο του 1988 με τις Συμφωνίες του Νταβός και στη συνέχεια με το Μνημόνιο Παπούλια – Γιλμάζ στη Βουλιαγμένη, που παραχώρησαν το μισό Αιγαίο στην Τουρκία για ασκήσεις έρευνας και διάσωσης S.A.R. {Ιδού η νίκη των δήθεν νικητών και στην ουσία προδοτών Α. Παπανδρέου και Κ. Παπούλια}

    Κατόπιν έλαβε τη σκυτάλη η νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ με τους κ.κ. Κ. Σημίτη , Θ. Πάγκαλο, Γ. Αρσένη Ευ. Βενιζέλο και τον διάδοχο του θρόνου του ΠΑΣΟΚ κ. Γ. Παπανδρέου, οι οποίοι παρέδωσαν τα Ιμια αμαχητί στην Τουρκία , και εξαπάτησαν τον ελληνικό λαό δηλώνοντας ότι το ελικόπτερο της φρεγάτας «Ναυαρίνο», με αποτέλεσμα τον θάνατο τριών Ελλήνων αξιωματικών , οφειλόταν σε ατύχημα από την κακοκαιρία ! Επίσης ο σοφιστής Κεφαλωνίτης Αρσένης πρωτοτύπησε με τη γελοία γνωμοδότηση ότι αυτό συνέβη γιατί ο χειριστής του ελικοπτέρου κατελήφθη από το πρωτοφανές φαινόμενο σε χειριστή ελικοπτέρου «βέρτιγκο».

    Το σωστό είναι ότι αυτό καταρρίφθηκε από τα πυρά των Τούρκων κομάντος, που απεβιβάσθησαν κατόπιν συμφωνίας ΗΠΑ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΕΛΛΑΔΑΣ στη μία από τις δύο νησίδες των «Ιμίων» νυν «Ικιτζέ – Καρντακ» ελέω των προδοτών {Κ. Σημίτη , Θ. Πάγκαλου, Γερ. Αρσένη , Γ. Παπανδρέου και Χ. Λυμπέρη}.

    Οι ανωτέρω προδότες υπέστειλαν και την Ελληνική Σημαία και αποχώρησαν πρώτοι σαν κλέφτες από τα Ιμια , δηλώνοντας ότι : «Δεν αξίξει να πολεμάει κανείς για ένα βράχο». Κατόπιν για να αποδυναμώσουν την Ελλάδα από τους φίλους της παρέδωσαν τον «ΑΠΟ» {Οτζαλάν» στους Τούρκους , συνήργησαν -επισήμως με την υπογραφή τους- στους … ανθρωπιστικούς βομβαρδισμούς του ΝΑΤΟ εναντίον των αμάχων Σέρβων γιά να τους αναγκάσουν να εγκαταλείψουν τις εστίες τους ως λεία στους μουσουλμάνους Βόσνιους και Αλβανούς . Κι’ όμως αντί να αντιμετωπίσουν τις κάννες του εκτελεστικού αποσπάματος αυτοί οι ανθέλληνες προδότες , έπεισαν μαζί με τους αφέντες τους και τα ελεγχόμενα από αυτούς ΜΜΕ , τον ελληνικό λαό να τους δώσει την εντολή για να τον κυβερνήσουν εκ νέου, για να καταστρέψουν ολοσχερώς την Ελλάδα.

    Τι περιμένει τώρα αυτός ο λαός εκτός από το γενικό ξεπούλημά του ; Στο Αιγαίο δεν υπάρχουν γκρίζες ζώνες . Η Συνθήκη της Λωζάνης είναι σαφέστατη !… Αυτός είναι ο λόγος που η Τουρκία επιδιώκει να την αλλάξει. Απλώς υπάρχουν «Γκρίζοι Λύκοι» και Προδότες Ελληνες . Δεν αναφέρω τους εφευρέτες των δήθεν γκρίζων ζωνών Αμερικανούς, γιατί αυτοί κάνουν τη δουλειά τους .

    Διά ταύτα : Ο ελληνικός λαός απαιτεί να πληροφορηθεί γιατί οι ελληνικές {;} κυβερνήσεις δεν συνάπτουν συμφωνίες για την εκμετάλλευση του τεράστιου ορυκτού και υποθαλασσίου πλούτου του Αιγαίου και όχι μόνο του Αιγαίου αλλά και των άλλων περιοχών ; Ακόμα και με την έκδοση «ομολογειακού δανείου» με εγγύηση την άντληση των κοιτασμάτων τους . Υπάρχουν έτοιμοι συνεργάτες γι’ αυτό, με πρώτη τη Ρωσία , ακόμα και το Ισραήλ . 3-3-2010 Φ.Π.

    Μου αρέσει!

  13. Στην διάρκεια της αραβικής ανοιξης στο Μπαχρέιν έκαναν διαδήλωση κατά του μονάρχη. Ξαφνικά οι φαντάροι που ήρθαν να επιβάλουν την τάξη πυροβόλησαν και έβλεπες διαδηλωτές να φωνάζουν «ωχ με έφαγαν!» Και έβλεπες μετά πολίτες να πεφτουν κάτω νεκροί από τις σφαίρες. Φαγωθηκαν για παραδειγματισμό για να μην ξαναγίνει διαδήλωση. Θέλω να πω πως στα ισλαμικά κράτη έχουν αλλά ήθη από τα ευρωπαϊκά και δεν μπορούν να ενσωματωθούν.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.