Έτσι γίνεται το πάρτι. Καταγγελίες Σούρλα

20130619-231749.jpgΡαδιοσκεύασμα που εισάγεται στην Ελλάδα στην τιμή των 623 ευρώ, χρεώνεται στα ασφαλιστικά ταμεία για 3.300 ευρώ, ενώ στη Γαλλία διατίθεται προς 1.087 ευρώ. Ή αντίστοιχα, ραδιοφάρμακο που εισάγεται στην τιμή των 238 ευρώ, το προμηθεύουν στην Ελλάδα έναντι 3.000 ευρώ, ενώ στο εξωτερικό διατίθεται προς 1.000 ευρώ.

Τα παραπάνω δυστυχώς συνεχίζουν και σήμερα να συμβαίνουν, όπως ανέφερε σε ημερίδα με θέμα «Διαφάνεια και δεοντολογία στο χώρο της Υγείας» ο γενικός γραμματέας Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του υπουργείου Δικαιοσύνης, Γιώργος Σούρλας, ο οποίος προ εξαμήνου διαβίβασε στις αρμόδιες αρχές φάκελο με τα στοιχεία αυτά.

8 σκέψεις σχετικά με το “Έτσι γίνεται το πάρτι. Καταγγελίες Σούρλα

 1. Να τα αγοράζουν τα φάρμακα κατευθείαν από το εξωτερικό τα ασφαλιστικά ταμεία. Δεν είναι ανάγκη να πληρώνουμε μεσάζοντες…

  Μου αρέσει!

 2. Εγω πλακάκια που προμηθευω τον δήμο μας από 8 ευρώ του τα χρεωνω 15 .
  Τα λεφτά όμως θα τα πάρω σε 3 χρόνια και αμα τα πάρω . Ηδη μου χρωσταν 10000 2,5 χρόνια .

  Μου αρέσει!

 3. ΒΡΕ ΔΕΞΙΟΣΤΡΟΦο ΛΑΜΟΓΙΟ… Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ… ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΞΕΤΙΝΑΞΑΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ;
  ο ενας εγινε με τι χορηγιες τους δημαρχος και ο άλλος κοντεύει πρωθυπουργός…
  ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΤΣΟΓΛΑΝΟΠΑΡΕΕΣ…

  Μου αρέσει!

 4. Κάποιοι νομίζουν οτι ζούμε σε άλλο πλανήτη.Τα ήξεραν, και αυτοί και εμείς(βλέπε ιατρικός επισκέπτης)όποιος «πέφτει από τα σύννεφα» μας νομίζει για κορόιδα.Ξυπνήσαμε αντωνάκη μου?

  Μου αρέσει!

 5. Τοσα χρόνια γινόταν πλιάτσικο στην Υγεία. Βέβαια αναφερόμενος σε αντιδραστήριο, φίλος μου (Βιοχημικός) μου έλεγε οτι σε στατιστική ανάλυση που έκανε, τ’ αντιδραστήρια του Δημόσιου τομέα πληρώνονταν και 25 φορές (2500%) πάνω απο τ’αντίστοιχα του Ιδιωτικού τομέα. Οταν το είπε στους Φωστήρες της Διοίκησης του απάντησαν «πού θα το βρούν αυτό»? Μα κάθε σύμβαση Ιδιωτικού τομέα κατατίθεται με τιμές κλπ στην αρμόδια Εφορία. Το κράτος τά έχει όλα τα κοστολόγια στα χέρια του, απλά δεν θέλει να τα χρησιμοποιήσει. Βαριούνται, έχουν συμφέροντα μάλλον και τα δύο. Και αυτά τα λεφτά πήγαιναν και πάνε σε μίζες ανθρώπων της διπλανής πόρτας. Πάρτε σαν παράδειγμα την Διευθ. του τμήματος Ιστοσυμβατότητας Νοσ. της Θεσ/κης. Αρα την άλλη φορά που θ’απορήσετε πως ΔΥ ή ΔΕΚΟ, απέκτησε Σπιτι, εξοχικό και 2 αυτοκίνητα, με 2000 ονομαστικό μισθό, θά έχετε την απάντηση.

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.