ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με την Goldman Sachs και τους Rotchild ξεπουλούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κουκουλώνουν τα θαλασσοδάνεια!

ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΟΥΣ – Ο ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΟΙ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΦΤΕΡΟΥΓΙΣΑΝ ΣΕ OFF- SHORE ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ. ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ CDS ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ.

REUTERS Προσλαμβάνουν την Goldman Sachs και την Rothschild ως συμβούλους για το ξεπούλημα Proton & Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου. Προς πώληση τα κόκκινα δάνεια.

Η Ελλάδα προσλαμβάνει Rothschild και Goldman για το ξεπούλημα της Proton και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

* To tαμείο διάσωσης έθεσε ως στόχο να πουλήσει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Proton στα μέσα Ιουλίου
* Η πώληση συμφωνήθηκε με την τρόικα, προκειμένου να τηρηθούν οι όροι της διάσωσης
* Η Ελλάδα προσλαμβάνει την Goldman και την Rothschild  ως συμβούλους σχετικά με την πώληση
* Οι ελληνικές τράπεζες Alpha, Eurobank, Εθνική θεωρούνται ως υποψήφιες για την εξαγορά.

ΑΘΗΝΑ 28 Ιουνίου (Reuters) – Το Ελληνικό ταμείο για την διάσωση των τραπεζών έχει προσλάβει την Rothschild και την Goldman Sachs ως συμβούλους για την πώληση της Proton και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ), που είναι πιθανό να εξαγοραστούν από μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες, δήλωσαν στο Reuters αξιωματούχοι, την Παρασκευή .

Το TT και η Proton, θύματα της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα, χωρίστηκαν σε «καλές» και «κακές» και ανήκουν εξ ολοκλήρου στο Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΕΤΧΣ), το οποίο διαχειρίζεται κεφαλαία 50 δισ. ευρώ, από τα χρήματα της διάσωσης.

Η Ελλάδα συμφώνησε με τους διεθνείς δανειστές της – την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα – να πωλήσει τις δύο τράπεζες μέχρι τα μέσα Ιουλίου, προκειμένου να πάρει περισσότερα χρήματα διάσωσης.

«Η Goldman εσύμβουλος πώλησης του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, η Rothschild της Proton», είπε ένας από τους αξιωματούχους. Οι δύο τράπεζες είναι πιο πιθανό να εξαγοραστούν από μεγαλύτερες ελληνικές τράπεζες – όπως η Alpha, η Εθνική ή η Eurobank, είπε.

Ένα στέλεχος της Alpha Bank δήλωσε στο Reuters την Παρασκευή ότι η Alpha θα εξετάσει την εξαγορά τουTT. «Ναι, μας ενδιαφέρει το Postbank», είπε.
Η Τράπεζα Πειραιώς έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει πια εξαγορές στο άμεσο μέλλον, μετά την εξαγορά της Societe Generale, της Millenium BCP και των τοπικών υποκαταστημάτων  τριών κυπριακών τραπεζών.

«Η Eurobank είναι μια από τους πιθανούς αγοραστές, πολλά θα εξαρτηθούν από το τι κάνουν οι άλλες τράπεζες. Οι σύμβουλοι θα τους προσεγγίσουν όλους», δήλωσε ένας  δεύτερος τραπεζίτης.
Οι Αρχές θα αφαιρέσουν  τα επισφαλή δάνεια από το χαρτοφυλάκιο του ΤΤ και θα μεταφέρουν τα λιγότερο επικίνδυνα περιουσιακά στοιχεία και τις καταθέσεις σε μια νέα οντότητα που θα ονομάζεται New Hellenic Postbank.

Τα επισφαλή δάνεια πωλούνται.

Το ΕΤΧΣ έδωσε  € 4 δις στην τράπεζα για να καλύψει το κενό χρηματοδότησης της – τη διαφορά μεταξύ ενεργητικού και παθητικού – και επιπλέον 500 εκατ. ευρώ για ανακεφαλαιοποίηση.
Όπως και οι άλλες ελληνικές τράπεζες, το TT χτυπήθηκε από τις απομειώσεις των ελληνικών ομολόγων και δανείων, καθώς η χώρα υπομένει τον έκτο χρόνο βαθιάς ύφεσης.
Η Eurobank, η Alpha και η Εθνική είχαν εκφράσει ενδιαφέρον για το παλιό ΤΤ αλλά αποσύρθηκαντον Ιανουάριο.

Το υγιές ΤΤ διαθέτει ενεργητικό 13,7 δισ. ευρώ, καταθέσεις των 10,7 δισ. ευρώ και ένα δίκτυο περίπου 200 καταστημάτων. Η Proton είναι μια πολύ μικρότερη τράπεζα με καταθέσεις ύψους ενός δισεκατομμυρίου ευρώ και 1,3 δισ. ευρώ σε περιουσιακά στοιχεία.

Greece hires Rothschild, Goldman for Proton, TT bank sell-off

* Rescue fund aims to sell Postbank, Proton by mid-July
* Sale agreed with troika in order meet bailout conditions
* Hires Goldman and Rothschild to advise on sale
* Greek banks Alpha, Eurobank, National seen as bidders
By George Georgiopoulos
ATHENS, June 28 (Reuters) – Greece’s bank rescue fund has hired Rothschild and Goldman Sachs as advisers on the sale of lenders Proton and Hellenic Postbank (TT), which are most likely to be bought by bigger Greek banks, officials told Reuters on Friday.

Μετάφραση: LEFTeria-news

30 σκέψεις σχετικά με το “ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Με την Goldman Sachs και τους Rotchild ξεπουλούν το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και κουκουλώνουν τα θαλασσοδάνεια!

 1. ας συντριψουμε τη μαλθακοτητα του φραπογαλου κ του καναπε κ μετα η σιωπη θα συντριβει μονη της !!!

  δεν υπαρχουμε σαν λαος….ειμαστε πρωτοτυποι κ ανεξαντλητοι σε ολα. προπαντως στην ανοχη μας …..καποια στιγμη το γαΪδουρι οταν το παραφορτωσεις τα στηλωνει κ πεισμωνει που σημαινει οτι ειμεις οι πολιτες – ο λαος – της neverland δεν ειμαστε ουτε γαϊδουρια ειμαστε ενα αλλο ζωο , ενα νεο ειδος που το φορτωνεις τοσο οσο να αφησει τη τελευταια του πνοη…. μεχρι θανατου !!!!!!
  δεν θελλουμε να σωσουμε τιποτα κ κυριως τον εαυτο μας .

  Μου αρέσει!

  1. Barbara
   αν είσαι στην Αθήνα, πήγαινε την Δευτέρα 01.07.2013 στην πλατεία του Αιγάλεω το απόγευμα να ακούσεις την ανατροπή της ΝΤΠ

   αν δεν είσαι στην Αθήνα ενημέρωσε όλους τους φίλους σου να πάνε αυτοί να ακούσουν

   έμπα στο link

   http://kiwi6.com/users/artfmradio

   και άκουσε συνεντεύξεις του Σώρρα και Λαμπράκη

   έμπα και στο blog

   ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ

   γράψε το με κεφαλαία και δες τι έγινε χθες στο δικαστήριο (Ευελπίδων)

   Μου αρέσει!

 2. Δύο παρατηρήσεις:
  1] «Οι ελληνικές τράπεζες Alpha, Eurobank, Εθνική θεωρούνται ως υποψήφιες για την εξαγορά.»

  Η Eurobank προσφάτως ανακεφαλαιοποιήθηκε με την συμμετοχή ΜΟΝΟ του ΕΤΧΣ, δηλαδή ανήκει – σχεδόν – εξ΄ολοκλήρου στο ΕΤΧΣ. Άρα, το να «πουληθούν» δύο τράπεζες (ΤΤ, Proton) που ανήκουν στο ΕΤΧΣ, σε μία άλλη τράπεζα που κι αυτή ανήκει στο ΕΤΧΣ, τι νόημα θα έχει ή, άλλως – εάν πρέπει να γίνει μία τέτοια «ενοποίηση» – γιατί απλά δεν συγχωνεύονται οι ανήκουσες στο ΕΤΧΣ τρεις τράπεζες; Υποθέτω πως κάτι άλλο θα συμβαίνει.

  2] «Η Τράπεζα Πειραιώς έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει πια εξαγορές στο άμεσο μέλλον, μετά την εξαγορά της Societe Generale, της Millenium BCP…»

  Η Τράπεζα Πειραιώς ΔΕΝ εξαγόρασε την Societe Generale και την Millenium BCP. Αυτές που εξαγόρασε η Τρ. Πειραιώς είναι η Γενική Τράπεζα (θυγατρική της Societe Generale) και η Millenium (θυγατρική της BCP).

  Μου αρέσει!

  1. Η τράπεζα Πειραιώς μπροστά στο ΤΤ ήταν
   ένα σαπάκι και ο πρώτος που το απαξίωσε
   ήταν το σκουλίκι ο Στουρνάρας

   Ο σαμαράς για να εδραιωθεί θα τα ξεπουλήσει
   όλα και θα παραδώσει την καρέκλα του αφού
   θα τον πάρουν πρώτα με το φορείο…

   Τόσες προδοσίες έκανε και θα τις αφήσει
   να πάνε χαμένες….

   Μου αρέσει!

 3. Ποια διασωση και απο τι? εμας ποιος μας διασωζει? τι λενε ? ο αδιαθετος θα μας σωσει?την αρπαγη την λενε διασωση τωρα??

  Μου αρέσει!

  1. πήγαινε την Δευτέρα 01.07,2013 στην πλατεία του Αιγάλεω να ακούσεις ποιός θα μας σώσει

   απόγευμα στις 7:00

   έμπα και στο μπλογκ
   ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ
   για να είσαι προετοιμασμένος

   τώρα έχουν και την βούλα του δικαστηρίου

   Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ

   Μου αρέσει!

 4. ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΟΔΗΓΟΥΝ

  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ
  ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ, ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ
  ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ΟΡΘΙΕΣ!!!

  Μου αρέσει!

  1. οι πέτρες έχουν σηκωθεί
   εσύ δεν το έχεις αντιληφθεί

   σήκω από τον καναπέ την Δευτέρα το απόγευμα και τράβα στην πλατεία του Αιγάλεω

   Μου αρέσει!

 5. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη βουλη μαζι ψηφισαν το ξεπουλημα του ΤΤ και της ΑΤΕ. Δε ξεχναμε τους προδοτες και τους τεσσερις. Θα ερθει η ωρα σας.

  Μου αρέσει!

  1. John είπε

   ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στη βουλη μαζι ψηφισαν το ξεπουλημα του ΤΤ και της ΑΤΕ. Δε ξεχναμε τους προδοτες και τους τεσσερις. Θα ερθει η ωρα σας.

   —– …. .. …. .. .. … : ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

   Μου αρέσει!

   1. ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΔΗΜΑΡ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΞΕΠΟΥΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΟ 70% ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΓΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ. Παρε και το τι εγινε στην Αγροτικη αφου απορεις!! Τεσσερα κομματα ειναι πισω απο τους εφοπλιστες! http://ellhnes2012.blogspot.gr/2012/08/70.html

    Μου αρέσει!

   2. @john
    Το site που επικαλείσε ( h**p://ellhnes2012.blogspot.gr/2012/08/70.html) αναδημοσιεύει ακριβώς αυτά που γράφει το γνωστό για την …ποιότητά του left.gr (h**p://left.gr/news/oi-voyleytes-sygkyvernisis-kai-hrysis-aygis-mplokaroyn-ti-sygklisi-tis-epitropis-oikypotheseon), άρα η αξιοπιστία ελέγχεται.

    Όσο για την μπαρούφα «…Πάντως ο αρμόδιος για την πώληση – σκάνδαλο υπουργός Οικονομικών, Γ. Στουρνάρας, ενδέχεται και να αποφύγει τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς ακόμη δεν έχει συγκεντρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός υπογραφών βουλευτών για να κληθεί στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων…», καλό θα ήταν να ξέρεις πως και ο Στουρνάρας αλλά και ο Προβόπουλος εκλήθησαν στην επιτροπή και παρουσιάστηκαν.

    @Διονύσιος Διονυσίου του εν Ολύμπω
    Το ξεπούλημα της ΑΤΕ δεν ψηφίστηκε από την Βουλή, μην διασπείρετε αρλούμπες και μπούρδες. Η ΑΤΕ πέρασε στην Τράπεζα Πειραιώς με απόφαση της Τράπεζας της Ελλάδος και του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. Για να μαθαίνετε κιόλας, η διαδικασία διάλυσης της Αγροτικής ήταν αποκλειστική αρμοδιότητα της Τράπεζας της Ελλάδος λόγω των πρόσφατων νόμων που έχουν ψηφιστεί και δίνουν την απόλυτη δικαιοδοσία και υπερεξουσία στην Τράπεζα της Ελλάδος :
    να αποφασίζει για το αν ένα πιστωτικό ίδρυμα είναι σε κίνδυνο ή όχι,
    να καλεί το πιστωτικό ίδρυμα να καταθέσει σχέδιο αναδιάρθρωσης για τη βιωσιμότητά του,
    να κρίνει για τη βιωσιμότητα αυτού του σχεδίου,
    να αποφασίζει το διαχωρισμό σε υγιές και κακό κομμάτι της τράπεζας, να επιλέγει ποια είναι τα καλά στοιχεία και
    στο τέλος να επιλέγει σε ποια τράπεζα θα μεταβιβασθεί και να υλοποιεί και τις αποφάσεις.

    Μην αναπαράγετε αυτά που λεν’ οι αρλουμπολόγοι του s.f.y.r.i.z.a. Το ξεπούλημα της ΑΤΕ είναι έργο αποκλειστικά της τέως τρι-κλόρε και νυν δι-κολόρε (κατ’ ευφημησμόν) κυβερνήσεως.

    Μου αρέσει!

   3. Διονύσιε Διονυσίου του εν Ολύμπω, από λάθος εμφανίζεται πως απευθύνομαι σ’ εσένα στο προηγούμενο σχόλιό μου.

    Μου αρέσει!

 6. «ΤΑΜΕΙΟ ΔΙΑΣΩΣΗΣ»ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ.ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ Η GOLDMAN SACHS ΠΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΤΗΣ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΚΡΟΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΕΔΟΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΕ ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ Η ΙΔΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ.
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΠΟΥ ΡΥΘΜΙΖΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ.
  ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΜΠΩΔΗ ΛΟΓΙΩΝ-ΛΟΓΙΩΝ«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ» ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ;ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑΝ,ΑΦΥΠΝΙΣΑΝ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ Η ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ;
  ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΙΣ!
  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΣΟΤΕΡΟΙ -ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ-ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ,ΠΩΣ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

  Μου αρέσει!

  1. ΦΤΟΥ ΜΑΣ!
   άνοιξε το μπλογκ
   ΑΛΦΕΙΟΣ ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΡΡΑ, ΛΑΜΠΡΑΚΗ, ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ

   Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ !!!!!

   Μου αρέσει!

  2. » ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ »
   —–ΣΤΟΎ ΔΙΑΒΌΛΟΥ ΤΗ ΜΆΝΑ ΠΟΥ ΛΈΕΝΕ .
   » ΚΑΙ ΡΩΤΩ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΖΑΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΛΩΝ ΗΜΩΝ ΠΟΜΠΩΔΗ ΛΟΓΙΩΝ-ΛΟΓΙΩΝ«ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ» ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ » κ.λπ
   —–«οκονομολογία-κοινωνιολογία-ψψΨυχιατρική» ===>>>
   ΟΙ ΠΕΙΡΑΤΈΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΉΜΗΣ , Κ Ο Μ Π Ο Γ Ι Α Ν Ν Ί Τ Ε Σ

   Μου αρέσει!

 7. Καθε φορα που μιλαμε για γκολντμαν σακς και ροτσιλντ ,ο ενας πολιτης ειναι απων.Συμπτωσις;;

  Μου αρέσει!

  1. -Σοφία η ηγεσία της δικαιοσύνης, ο εισαγγελέας του Αρειου Παγου, ειναι διορισμένος απ την εκάστοτε κυβέρνηση …

   – Και η καθε κυβέρνηση διορίζει ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ …..

   Μου αρέσει!

   1. —–Ο ΚΛΑΣΣΙΚΌΣ ΜΑΦΙΌΖΙΚΟΣ–ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΌΣ «ΚΎΚΛΟΣ» ΠΟΥ ΠΡΈΠΕΙ ΝΆ ,

    ΚΑΊ ΘΆ «ΣΠΆΣΕΙ» ,ΕΊΤΕ «ΈΤΣΙ»– ΕΊΤΕ «ΑΛΛΙΏΣ» . –

    Μου αρέσει!

 8. -ΟΛΥΜΠΙΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

  -Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ , …ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΥΣΚΩΣΕ ΠΟΛΥ ΛΕΣ ΚΑΙ .., ΠΗΡΕ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ …..

  – ΚΑΑΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΙΟΝΙΚΗ ΑΠ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ . ( ΑLPHA BANK ) …..

  -ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΤΗΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΗΝ ALPHA , KAI ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ …..

  – ΕΔΩ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ … .

  -ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΑΛΛΗΓΟΡΙΚΑ ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΕΝΕΙ ΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ .. . . . . . . . . .

  – ΣΑΛΛΑ (προεδρος ΔΣ τρπαπεζας Πειραιως ) – ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΑΠ ΟΤΙ ΞΕΡΩ …….
  -, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΒΡΗΚΕΣ ΕΝΑ ΝΤΟΠΕΜΑΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΙΖΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΥΠΝΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΣ ΦΥΛΑΚΑΣ….

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.