ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡ(Τ)ΙΔΑ

Οσονούπω σκάει μύτη κι επισήμως, οπως ακούγεται. Με διοικούσα επιτροπή πενταμελή και σήμα τον ΤΖΟΚΕΡ του ΚΟΥΜ-ΚΑΝ!!!

Ιδρυτικά μέλη του νέου σχήματος πού προέρχεται από την συγχώνευση δύο παληότερων, ειναι οι μέχρι πρόσφατα αρχηγοί πού tαίριαξαν τόσο πολύ άν και από διαφορετικές διαδρομές, είπαν μεταξύ τους. ΔΗΛΑΔΗ Ο ΕΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ-ΠΑΓΚΡΑΤΙ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΑΓΚΡΑΤΙ-ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ…

Γιατί δέν κάνουμε κι εμείς το πετυχημένο μοντέλο της συνένωσης νοσοκομείων, τραπεζών,
σχολείων, εφοριών, πού μείωσαν τα έξοδά τους ? Γιατί να νοικιάζουμε ο καθένας πανάκριβα κτίρια και να μη συστεγαστούμε στο ίδιο? Τι μάς χωρίζει πιά?

Ετσι παράγγειλαν σε γνωστό REAL ESTATE την εύρεση κατάλληλου κτιρίου πού να τους χωράει ολους, πέριξ του ΕΛ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ούτως ώστε οποιαδήποτε στιγμή χρειαστεί να ΠΕΤΑΞΟΥΝ, αυτό να γίνει ΠΑΤ-ΚΙΟΥΤ…..

Περιμένουν δε με αγωνία την πρώτη δημοσκόπηση μετά την ίδρυση του νεου αυτού εγχειρήματος, άν και έχουν ενα ΜΕΓΚΑΛΟ ΑΤΟΥ. ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΓΩΓΟ ΤΑΡ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΖΕΡΙΚΟ ΑΕΡΙΟ -και οχι το ρώσικο που βρωμάει και βότκα- στην ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΕΣΩ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ….

ΑΝΤΕ ΠΑΛΗΚΑΡΙΑ ΜΟΥ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑΧΕΤΕ ΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ. ΟΠΩΣ ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ….. Ο ΛΑΟΣ ΝΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΘΑ ΣΑΣ-ΤΗ-ΡΙΞΕΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΟΥ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ.

Κανέλλα Καζακοπούλου

Υ.Γ. Ο ΓΑΠ και οχι ο ΤΑΠ τάχει πάρει λενε στο κρανίο πού ο Μπένυ συνεργάστηκε με την επάρατη δεξιά. Ο Γιώργος δέν θα το έκανε ποτέ αυτό. Γιατί έχει κανένα νόημα να συνεργάζεσαι με τον εαυτό σου????

Y.Γ. Αυτός ο Βορίδης τι τις ηθελε τις δηλώσεις κατά του Ανδρέα Παπανδρέου? Βαλτος ειναι????

2 σκέψεις σχετικά με το “ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡ(Τ)ΙΔΑ

  1. O Βορίδης είτε ήθελε λίγο τζέρτζελο για να μάθει ο σαμ να τον κάνει υπουργούλη (του καλάρεσε στην χούντα παπαδήμου) είτε τον έβαλε ο μπομπολέρας στον οποίον είχε κάνει δωράκι αμέσως μόλις είχε χουντοϋπουργοποιηθεί.

    Μου αρέσει!

  2. Κάποιοι πολιτικοί ειναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε
    αρκει να μη μείνουν εξω απο την μάσα.
    Αν χρειαστει, δεν διστάζουν ακόμη και πατριώτες να γίνουν!

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.