Βαρουφάκης σε ρόλο …Παπανδρέου! Αρνητικό Road Show για την Ελλάδα στο Al Jazeera… χωρίς pretty bra όμως.

Και όμως, ο Βαρουφάκης δεν πάει πακέτο με το pretty bra, αφού στο Al Jazeera απαγορεύεται δια ροπάλου η προβολή γυναικείου σώματος για «ανθρωπιστικούς» προφανώς λόγους. Αυτό δεν εμποδίζει το κανάλι να προβάλλει Βαρουφάκη σκέτο, με την βαρύγδουπη λεζάντα «Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών».

Τι κάνει λοιπόν ο Βαρουφάκης; Μα ότι έκανε ο φίλος του Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και η άλλη Dream Team του ΔΝΤ το 2008 – 2009. Δείτε το βίντεο και δεν θα πιστεύετε στα αυτιά σας. «Ποιός επενδυτής θα επένδυε σε μία χώρα σαν την Ελλάδα…»

«Την δημιουργία ενός Ευρωπαϊκού Fund ύψους €3-10 δισεκ., με σκοπό τις επενδύσεις στο Ελληνικό Χρηματιστήριο, σε Ελληνικά εταιρικά ομόλογα και στο μετοχικό κεφάλαιο Ελληνικών επιχειρήσεων», ζήτησε ο πρ. Υφυπουργός κ. Πέτρος Δούκας κατά την συνέντευξη που έδωσε στη τηλεόραση της Al Jazzera.

«Αυτό το νέο Σχέδιο Μάρσαλ, ή καλύτερα Σχέδιο Μέρκελ, δεν θα ήταν άλλη μιά βοήθεια προς την Χώρα μας, ούτε κάποιου είδους ‘ελεημοσύνη’! Θα ήταν καταλύτης γιά την οικονομική ανάταξη. Θα αποσκοπούσε στη τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στη Χώρα μας, στην βελτίωση της ασθενικής ψυχολογίας των αγορών, αλλά κυρίως και στις υψηλές αποδόσεις γιά το Fund, που η ανάταξη της οικονομίας και η βελτίωση της ψυχολογίας θα επιφέρουν», τόνισε ο κ. Δούκας.

«Κάθε επιτυχία της Ελλάδας τονώνει και τις προσπάθειες στην Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία και την Κύπρο, δηλαδή θα έχει πολλαπλασιαστικά ωφέλη γιά την Ευρώπη.»

5 σκέψεις σχετικά με το “Βαρουφάκης σε ρόλο …Παπανδρέου! Αρνητικό Road Show για την Ελλάδα στο Al Jazeera… χωρίς pretty bra όμως.

 1. Να τη χαίρεστε τη λούγκρα… Όταν έλεγε αυτά που χάιδευαν τα αυτιά σας ήταν καλά… Τώρα που ξεσκεπάστηκε σαν τη προδοτική λούγκρα που είναι, σας ξυνίζει…

  Μου αρέσει!

 2. Εγώ αναρωτιέμαι πόσο πρέπει να ψάξει το Al Jazeera για να βρει τόσους εθνοπροδότες μαζεμένους. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Βαρουφάκης, βέβαια μπορεί να πει κανείς πως δρα και ως το άλλοθι πως υπάρχει και η άλλη άποψη στη συγκεκριμένη περίπτωση.

  Μου αρέσει!

 3. Μάλιστα, φοβερός ο Δουκας : «Mr Kouvelis did us a favor by making this government a robust government ktl ktl.» Αυτοι όλοι της ΝΔΟΥΛΑΣ ειναι σκοταδιστές! Έλεος! Ποσο σιχαμένα τομάρια μπορει να ειναι.

  Μου αρέσει!

 4. Ο Βαρουφάκης είπε αυτό που ξέρουν όλοι οι οικονομολόγοι όπως και ο καθένας απο εμάς. Η Ελλάδα δεν είναι χώρα για επενδύσεις.
  Ο οποιοσδήποτε από εμάς αν είχε αυτή τη στιγμή 10 εκατ διαθέσιμα να τα επενδύσει, θα τα έρχινε στην Ελλάδα; Τι ακριβώς επένδυση μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, αν δεν είσαι μέλος του συστηματος, για να κονομήσεις; Η απάντηση είναι απλή. Καμία.

  Αν τώρα πιστεύουμε οτι οι μεγάλοι επενδυτές του πλανήτη, περιμένουν τον κάθε Βαρουφάκη να τους πει στην τηλεόραση οτι είναι ευκαιρία να επενδύσουν στην Ελλάδα, μάλλον δεν έχουμε καμία επαφή με την πραγματικότητα. Άλλωστε αν ήταν ετσι, όταν ο Παπαντωνίου και ο Σημίτης πανηγύριζαν για τους ρυθμούς ανάπτυξης με τους οποίους έτρεχε η Ελληνική οικονομία, η Ελλάδα θα έπρεπε να είχε μετατραπεί σε «Κίνα» απο άποψη επενδύσεων.

  Η ουσία νομίζω οτι είναι αλλού. Δεδομένου του γεγονότος οτι το Ολυμπία υποστηρίζει συγκεκριμένα άτομα και συγκεκριμένο κόμμα, για ποιό λόγο μέσα στις τελευταίες εβδομάδες, είναι η δεύτερη φορά που εξαπολύει επίθεση στον Βαρουφάκη;
  Ίδωμεν..

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.