Σαν τον Χίτλερ υποδέχθηκαν οι Γερμανοί τον Ομπάμα! Άρθρο βόμβα του Roberts.

H Stasi Στον Λευκόν Οίκο

Υποκρισία στην Πύλη του Βρανδεμβούργου

Με αυτόν τον αινιγματικό και μαζί εκρηκτικό τίτλο δημοσιεύθηκε την Κυριακή

από την «Ευρασιατική Επιθεώρηση» και από όργανα της εξω-συστημικής διαδικτυακής ενημέρωσης στις ΗΠΑ άρθρο καταπέλτης του Paul Craig Roberts για τον τομακτικό βαθμό διάβρωσης του συνταγματικού πολιτεύματος της Αμερικανικής Συμπολιτείας υπό την προεδρία του κ. Μπάρακ Χουσείν Ομπάμα.

Εισαγωγικά τρείς διευκρινίσεις:

–          Η Stasi του τίτλου είναι βέβαια η περιβόητη μυστική υπηρεσία εξωτερικής και εσωτερικής κατασκοπείας της πρώην κομμουνιστικής Ανατολικής Γερμανίας, η οποία διατηρούσε εκατομμύρια φακέλων για τους πολίτες αυτής χώρας, τους οποίους είχε «πειθαρχήσει» σε καθεστώς αλληλο-κατάδοσης.

–          Ο Paul Craig Roberts είναι σοβαρότατος οικονομολόγος, διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Ρήγκαν, αρχισυντάκτης της αρθρογραφικής σελίδας της Γουόλ Στρήτ Τζόρναλ, και από ετών συγγραφέας και καυστικός αναλυτής του αυτοκτονικού –κατά την εκτίμησή του- εκτροχιασμού του φιλελευθέρου οικονομικού συστήματος και της λειτουργίας του δημοκρατικού πολιτεύματος, που μέχρι τα μέσα του περασμένου αιώνα αποτελούσαν τους δύο πυλώνες του λεγομένου «αμερικανικού ονείρου».

–          Η μετάφραση και παρουσίαση του άρθρου απευθύνεται σε όσους έχουν κορεσθεί από την αφθονία πληροφόρησης επί των πραγμάτων της αποικίας, (όπου ο υπογράφων από πολλού δεν κρίνει πλέον χρήσιμη την ενασχόλησή του) και αναζητούν τους οιωνούς στόν ευρύτερο διεθνή ορίζοντα. Και η εικόνα που σκιαγραφεί ο Ρόμπερτς στο κατωτέρω άρθρο του προοιωνίζεται τα χειρότερα για την γεωγραφική περιοχή μας. Ιδού το άρθρο :

«Στις 19 Ιουνίου, ο Πρόεδρος Ομπάμα των ΗΠΑ, ελπίζοντας να αναρριχηθεί πάνω από τα εξελισσόμενα σκάνδαλα κατασκοπείας της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας (ΝSA), επιχείρησε να συνδέσει το άτομό του με δυο ιστορικές ομιλίες που είχαν εκφωνηθεί στην Πύλη του Βραδεμβούργου,στο Βερολίνο.

Πριν πενήντα χρόνια ο Πρόεδρος Τζών Κέννεντυ διεκήρυξε: « Είμαι ένας Βερολινέζος». Το 1987, ο Πρόεδρος Ρόναλντ Ρήγκαν προκάλεσε: « Κύριε Γκορμπατσώφ ρίξτε αυτό το τείχος».

Η Ομιλία του Ομπάμα εκφωνήθηκε μπροστά σε ένα σχετικά μικρό, προσεκτικά διαλεγμένο ακροατήριο προσκεκλημένων. Παρά ταύτα, ο Ομπάμα μίλησε πίσω από ένα αλεξίσφαιρο γιαλί.

Η ομιλία του Ομπάμα θα περάσει στην ιστορία σαν η πιό υποκριτική που εκστομίσθηκε ποτέ. Καθόλου περίεργο που μόνο ακροατές με πρόσκληση ήταν παρόντες. ΄Ενα πραγματικό ακροατήριο θα εκτίναζε με κραυγές αποδοκιμασίας τον Ομπάμα έξω από το Βερολίνο.

Η ίσως πιο υποκριτική απ’ όλες τις δηλώσεις του Ομπάμα ήταν η πρότασή του να μειώσουν ΗΠΑ και Ρωσσία τα πυρηνικά όπλα τους κατά το ένα τρίτο. ΄Ολος ο κόσμος και φυσικά οι Ρώσοι είδαν την μπλόφα. Οι ΗΠΑ περικυκλώνουν τώρα τη Ρωσία με αντιβαλλιστικούς πυραύλους στα σύνορά της και ελπίζουν να επαυξήσουν το πλεονέκτημα πείθοντας τη Ρωσία να μειώσει τούς πυραύλους της, διευκολύνοντας την Ουάσιγκτων να τους στοχοποιήσει. Η πρόταση του Ομπάμα σαφώς αποβλέπει να εξασθενήσει την πυρηνική αποτροπή της Ρωσίας και την ικανότητά της να αντισταθεί στην αμερικανικήν ηγεμονία.

Ο Ομπάμα χρησιμοποίησε ηχηρές λέξεις ειρήνης, ενώ κρούει τα τύμπανα πολέμου στη Συρία και στο Ιράν. Κοιτάξτε τις επιθετικές πολιτικές του Ομπάμα περικύκλωσης της Ρωσίας με βάσεις πυραύλων και εγκατάστασης νέων στρατιωτικών βάσεων στον Ειρηνικό κατά της Κίνας.

Ειναι ο Ομπάμα που είχε υποσχεθεί να κλείσει τη φυλακή βασανισμού στο Γκουαντάναμο, αλλά δεν το έπραξε, ο ίδιος Ομπάμα που είχε υποσχεθεί να μας πεί τους λόγους του δεκάχρονου πολέμου στο Αφγανιστάν, αλλά δεν το έκανε, ο ίδιος που υποσχέθηκε να τερματίσει όλους τους πολέμους αλλά άρχισε νέους, ο ίδιος που είπε πως θα θωρακίσει το Σύνταγμα αλλά το κουρέλιασε, ο ίδιος Ομπάμα που αρνήθηκε να θέσει το καθεστώς Μπους σε λογοδοσία για τα εγκλήματά του σε βάρος του Νόμου και της ανθρωπότητος, ο Ομπάμα που εξαπέλυσε τηλεκατευνόμενα βομβαρδιστικά εναντίων αμάχων στο Αφγανιστάν, στο Πακιστάν και στην Υεμένη, ο Ομπάμα που διεκδικεί και ασκεί την εξουσία να εκτελεί  (murder= δολοφονεί) Αμερικανούς πολίτες χωρίς δίκη και συνεχίζει την αντισυνταγματική πρακτική του καθεστώτος Μπους να παραβιάζει το habeas corpus και να κρατεί Αμερικανούς πολίτες φυλακισμένους επ’ αόριστον (χωρίς δίκη) και ο ίδιος Ομπάμα που υποσχέθηκε διαφάνεια και διευθύνει την πιό απόκρυφη κυβέρνηση στην ιστορία των ΗΠΑ.

Η θεαματικής υποκρισίας ομιλία τυράννου απέσπασε χειροκροτήματα 36 φορές από το ακροατήριο προσκεκλημένων. Οι Γερμανοί αποδείχθηκαν πρόθυμοι να χρησιμοποιηθούν για τους προπαγανδιστικούς σκοπούς της Ουάσιγκτων.

Εδώ  (στην Πύλη του Βραδεμβούργου)ήταν ο Ομπάμα που συστηματικά ψεύδεται επικαλούμενος την «αιώνια αλήθεια»

Εδώ ήταν ο Ομπάμα που διευκόλυνε την Γουόλ Στρήτ να ληστέψει τους λαούς της Αμερικής και της Ευρώπης και που κατέστρεψε τις πολιτικές ελευθερίες των Αμερικανών και τις ζωές τεράστιων αριθμών Αφγανών, Ιρακινών, Υεμενιτών, Λιβύων, Πακιστανών, Σύρων και άλλων -μιλώντας για «δίψα δικαιοσύνης». Ο Ομπάμα που εξισώνει τη διεκδίκηση δικαιοσύνης με την «τρομοκρατία».

Ο Ομπάμα που οικοδόμησε ένα παγκόσμιο κατασκοπευτικό δίκτυο και ένα εσωτερικό αστυνομικό κράτος -μιλώντας για «λαχτάρα ελευθερίας».

 Ομπάμα,πρόεδρος μιας χώρας που ξεκίνησε πολέμους ή στρατιωτική δράση  εναντίον έξη χωρών από το 2001 και που έχει τρείς χώρες – Συρία,Λίβανο και Ιράν- στο στόχαστρό του και ίσως αρκετές άλλες στην Αφρική –μιλώντας για την «λαχτάρα της ειρήνης, που φλέγει την ανθρώπινη καρδιά», αλλά σαφώς όχι τη καρδιά του Ομπάμα.

Ο Ομπάμα μετέτρεψε την Αμερική σε ένα κράτος με πολίτες υπό παρακολούθηση που έχει μεγαλύτερη σχέση με της Στάζι στην Ανατολική Γερμανία παρά με την Αμερική  της εποχής του Κέννεντυ και του Ρήγκαν. Δεν είναι περίεργο ότι η ελευθερία κερδήθηκε στην Ανατολική Γερμανία και χάθηκε στην Αμερική;

Στην πύλη του Βραδεμβούργου ο Ομπάμα επικαλέσθηκε την επαγγελία των εθνών για μια « Οικουμενική Διακήρυξη Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων», αλλά ο Ομπάμα εξακολουθεί να βιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.

 Ο Ομπάμα ανήγαγε την υποκρισία σε νέα ύψη. Κατέστρεψε τα πολιτικά δικαιώματα των Αμερικανών που εγγυάται το Σύνταγμα. Στη θέση μιας κυβέρνησης υπόλογης απέναντι στον Νόμο, μετέτρεψε τον Νόμο σε όπλο στα χέρια της κυβέρνησης. Ετρομοκράτησε τον ελεύθερο Τύπο και διώκει ποινικά τους διαρροείς που αποκαλύπτουν τα εγκλήματα της κυβέρνησης. Δεν έχει αντίρρηση όταν η αστυνομία βιαιπραγεί κατά πολιτών που διαμαρτύρονται ειρηνικά. Η κυβέρνησή του υποκλέπτει και αποθησαυρίζει στους υπολογιστές της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφαλείας κάθε τηλεπικοινωνία κάθε Αμερικανού και επίσης τις ιδιωτικές επικοινωνίες Ευρωπαίων και Καναδών και τις επικοινωνίες μελών των κυβερήσεων, προκειμένου να τους εκβιάζει καλύτερα με τα μυστικά τους.

 Ο Ομπάμα στέλνει τα drones (τηλεκατευθυνόμενα βομβαρδιστικά χωρίς πιλότο) ή δολοφόνους να δολοφονούν ανθρώπους σε χώρες με τις οποίες οι ΗΠΑ δεν βρίσκονται σε πόλεμο και τα θύματά του, στις περισσότερες περιπτώσεις, απολήγει να είναι γυναίκες, παιδιά, αγρότες και δημογέροντες. Ο Ομπάμα κράτησε σε πλήρη απομόνωση για ένα χρόνο τον Μπράντλευ Μάννιγκ ( στρατιωτικό πού αποκάλυψε στο Γουϊκιλήκς βίντεο με τα

βασανιστήρια από Αμερικανούς στο Αφγανιστάν), προσβάλλοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπειά του, για να τον τσακίσει και να του αποσπάσει ψευδή ομολογία. Παραβιάζοντας το αμερικανικό Σύνταγμα, ο Ομπάμα αρνήθηκε επί τρία χρόνια να φέρει τον Μάννιγκ ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Με τις οδηγίες του Ομπάμα το Λονδίνο αρνείται στον Τζούλιο ΄Ασσανζ

( δημιουργό του Γουικιληκς) ελεύθερη μετάβαση στο άσυλό του στον Ισημερινό. ΄Ετσι ο ΄Ασσανζ έγινε ένα σύγχρονος Καρδινάλιος Μιντζέντζυ ( ο προκαθήμενος της Πολωνικής εκλησίας, στον οποίο οι Σοβιετικοί δεν έδιναν άδεια εξόδου από την αμερικανική πρεσβεία -οπου είχε καταφύγει- στις ΗΠΑ και παρέμεινε εκεί επί 15 χρόνια, ως σύμβολο της σοβιετικής καταπίεσης.

Αυτός είναι ο Ομπάμα που στο ενορχηστωμένο χάπενινγκ της Πύλης του Βραδεμβούργου ερώτησε : « Θα ζήσουμε ελεύθεροι ή αλυσσοδεμένοι; Υπό κυβερνήσεις που σέβονται τα  πανανθρώπινα δικαιώματά μας ή που τα καταπατούν; Σε ανοιχτές κοινωνίες που σέβονται την ιερότητα του ατόμου και την ελεύθερη  βούλησή μας, ή σε κλειστές κοινωνίες που πνίγουν την ψυχή μας;»

΄Οταν το τείχος του Βερολίνου κατεδαφίστηκε, το κράτος κατάσκοπος της Στάζι, που πνίγει την ψυχή του ανθρώπου, μετακόμισε στην Ουάσιγκτων.

Η Στάζι ζεί και βασιλεύει στο καθεστώς του Ομπάμα».

΄Ετσι καταλήγει ο συντηρητικός (των αρχών και των αξιών) Πωλ Κραίγκ Ρόμπερτς, άλλοτε υπουργός του  προέδρου Ρήγκαν, στο αξιομνημόνευτο – θα συμφωνήσετε- άρθρο του.

Για τη μετάφραση,

Μιχαήλ Στυλιανού – Δημοσιεύθηκε και στο ΠΑΡΟΝ.

37 σκέψεις σχετικά με το “Σαν τον Χίτλερ υποδέχθηκαν οι Γερμανοί τον Ομπάμα! Άρθρο βόμβα του Roberts.

  1. Μετά τό πόλεμο,πού ισοπέδωσε τή γερμανία,πχ ή πόλη ΔΡΕΣΔΗ βομβαρδιζόταν εκδικητικά επί μία βδομάδα,παρότι είχε λήξει ό πόλεμος..
    Η γερμανία ξανακτίστηκε μέ αμερικανοεβραικά κεφάλαια…..ΟΛΗ ή σημερινή γερμανία είναι αιώνια χρεωμένη στήν αμερική..δουλεύει ή σημερινή’
    γερμανία γιά τήν αμερική….οπότε οι προσκεκλημένοι στήν υποδοχή τού δανειστή ομπάμα ήταν επιλεγμένοι καί ο ομπάμα πίσω από αλεξίσφαιρη
    προστασία…

    Τή ηττημένη γερμανία τού α΄πολέμου,έβγαλε από τούς επαχθείς εκείνους όρους,ό αδόλφος χίτλερ,πού έδωσε δουλειά,οράματα σέ εκατομμύρια
    εξαθλιωμένους γερμανούς….οι γερμανοί πήγαιναν αυθόρμητα στίς συγκεντρώσεις;τού χίτλερ καί πουθενά δέν αναφέρεται ότι ο χίτλερ ήταν πίσω από
    αλεξίσφαιρη προστασία σέ κείνες τίς συγκεντρώσεις,,,,,ή γερμανία τού χίτλερ έβλαψε τήν ευρώπη..έβλαψε τήν Ελλάδα..ή ιστορία άλλωστε ,γράφεται
    ΠΑΝΤΑ από τούς νικητές…οι ηττημένοι ΦΤΑΙΝΕ γιά όλα……

    Μου αρέσει!

    1. ‘Oταν έπεσε το τείχος του Βερολίνου, στην Ανατολική Γερμανία ζούσαν 300 Εβραίοι, εις εξ αυτών ο Γκρέγκορ Γκίζι πρωθυπουργός του κομμουνιστικής κυβερνήσεως, διοικητής δε της διαβόητης Στάζι ο απεχθής Ιουδαίος Μάρκους Βολφ.

      Μου αρέσει!

      1. Οχι και τόσο!-…Χωρισμένοι ήταν κι’αυτοί σαν και εμάς τους…ακολούθους τους,σε κομμουνιστές και καπιταλίστες !Αυτό που δεν είχαν κοινό με εμάς ήταν ο συνδετικός κρίκος του Σιωνισμού!

        Μου αρέσει!

  2. Μα ο Χιτλερ και αυτος ηταν κατω απο την ιδια παγιδα,!
    Χρηματοδοτισης για τον (ΒΠΠ) απο τα γνωστα καθαρματα του πλανητη.!!!
    Που μετα την καταστροφη τις Γερμανιας, εβαλαν ορο για την ανοικοδομηση τις χωρας (υποθηκη) Γερμανιας σε αυτους.!!!
    Αυτο που επχειρουν σημερα και στην Ελλαδα.!!!

    Μου αρέσει!

  3. Πως χαιρετα ο ΟΜΠΑΜΑ;;;
    βλεπω καλα;;;
    ειναι αληθεια;;;;
    ναζιστης……φασιστας;;;;;
    Μηπως ειναι νοσταλγος;;;;;;
    μηπως ειναι …..οπαδος της Χρυσης Αυγης;;;;;
    Να τον διωξουν τωρα απο τη…βουλη …της …δημοκρατιας……
    πρόδευτικοι…..επανω στο..φασιστα…….

    Μου αρέσει!

      1. Αρχισε να μου αρεσει το τυρακι…

        Ολοι το τρωνε…εγω γιατι να επιμενω στην πεινα?

        Ασε που δεν με ενοιαξε ποτε στη ζωη μου η φακα!

        Μου αρέσει!

      2. Μαχητή κάπου λάθος είναι ο συλλογισμός σου!’…Προσωπικά δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑ ποντίκι που να πήγε να φάει το τυρί της φάκας και να μη σκοτώθηκε ακαριαία,ή να μην πιαστεί στην κλούβα για να γίνει ..φλαμπέ αργότερα!

        Μου αρέσει!

      3. Ακέλας

        Τωρα ξερεις ..

        Ο Μαχητης την πατησε….30 ολοκληρα χρονια ….πεθανε κατα κοσμον…..πρασινογαλαζοκοκκινον!

        Ηθελε νεος ..καλυτερο κοσμο…περηφανη Ελλαδα…

        ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗ ΦΑΚΑ!

        Το πληρωσε το τυρακι…..ακριβα…μεχρι σημερα!

        Και σιγουρα μεχρι..τελους…….

        Μου αρέσει!

  4. GOP Congressman Goes Off on Obama for 1 Minute on House Floor: ‘What Would Tyranny Look Like in America? Look Around’.
    GOP ειναι το ρεπουμπλικανικο κομμα.

    Μου αρέσει!

  5. O Paul Craig Roberts πουθενά στο άρθρο του δεν συγκρίνει την υποδοχή του Ομπάμα στο Βρανδεμβούργο με αντίστοιχες εμφανίσεις του Χίτλερ.

    Ο πρωτότυπος τίτλος του άρθρου είναι «Stasi in the White House»

    Η σύγκριση βρίσκεται μόνο στο μυαλό και στην φαντασία αυτού που έγραψε τον τίτλο της ανάρτησης ο οποίος συχνά αρέσκεται να τους βαφτίζει όλους συμψηφιστικά ως ναζί και φασίστες.

    Αντιθέτως ο αρθρογράφος συγκρίνει την ομιλία του Ομπάμα με τις αυτές του πρόεδρου Τζων Κέννεντυ και του πρόεδρου Ρόναλντ (στην κυβέρνηση του οποίου ο Roberts , διετέλεσε αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών) σε αντίστοιχες επισκέψεις του στην Γερμανία και κατακρίνει τον Ομπάμα ως υποκριτή και καταπατητή των ανθρωπίνων δικαιωμάτων εντός και εκτός ΗΠΑ, κ.ά.
    Επίσης συγκρίνει τις υπηρεσίες ασφαλείας και πληροφοριών των ΗΠΑ με την ανατολικογερμανική Στάζι.

    Μου αρέσει!

    1. Πετάει η αριστερά του Brookings βλέπω!
      Τα fema camps και οι ΕΟΖ είναι τα νέα Αουσβιτς, αλλά όταν είμαστε στο μαντρί ταυτισμένοι με τον μαντράρχη που τον πληρώνει ο sauros για να κάνει εκδρομούλες και να λέει τετριμμενολογίες, καταντάμε να ξεσπαθώνουμε για την τιμή του obama!
      Σαν τον καρατζαφέρη με τον αλαφούζο κάνεις βρε πολίτη, συγκρατήσου λίγο βρε αγόρι μου.
      Η στάζι τι ήταν; προσκοπάκια;

      Μου αρέσει!

      1. Μη με μπλέκεις με τους ακροδεξιούς κωλοτούμπες ηγέτες σας τύπου Καρατζαφέρη του οποίου όλοι σχεδόν οι απογοητευμένοι οπαδοί μετακόμισαν στο νεοναζί φασίστα Μιχαλολιάκο.

        Μου αρέσει!

  6. Μία μικρή διόρθωση:
    Ο Καρδινάλιος Μιντζέντζυ ήταν ο προκαθήμενος της Ουγγρικής εκλησίας κατά την αντι-Σοβιετική επανάσταση του 1956 (και όχι της Πολωνικής).

    Μου αρέσει!

  7. Η ιστορία με την NSA και τις παγκόσμιες υποκλοπές που δεν έχουν κανένα χωρίς φάκελλο, έχει αρχίσει να φουσκώνει επικίνδυνα για τον «πρόεδρο».

    Κάπως έτσι ξηλώσανε και τον Νίξον αμέσως μετά την επανεκλογή του το 1974.

    Και τότε η ελίτ της Αμερικής είχε καταλάβει τα χαρακτηριστικά της απολυταρχικής και φασίζουσας προσωπικότητας του Νίξον.

    Μου αρέσει!

  8. Και ο εφευρετης (ο πραγματικος) και δημιουργος τις ΣΤΑΖΙ.???
    Πισω απο τον uncle Sam (θειος Σαμ) παντα παραμονευει και ο uncle Scum (θειος καθαρμα) = ο αφρος του ειδους.!!!

    Μου αρέσει!

  9. Ο μαρξιστής καλεί για Νέες Τάξεις…
    Η μίξη λευκού και μαύρου, η μαριονέτα των Jewish Neocons μας καλεί..επιτέλους τι κάθεστε;;
    Καταραμένε Χίτλερ εσύ φταίς για όλα,αν δεν υπήρχες τότε δεν θα βασανιζόμασταν έτσι τόσα χρόνια.

    Μου αρέσει!

  10. Όλοι υπαλληλάκια των εβραίων είναι. Απ’τον πιο φανταχτερό (ομπάμπα) μέχρι τον πιο ξεφτίλα (αντωνάκης) εντολές εκτελούν και τίποτα παραπάνω.

    Μου αρέσει!

  11. Ἄφῆστε τον νὰ ὀνειρεύεται….ἄν νὰ ὀνειρεύεσαι μπορεῖς χωρὶς νὰ γίνης δοῦλος τῶν ὀνείρων.

    Δὲν τὰ κατάφερε ὁ Ἀλέξανδρος,θὰ τὰ καταφέρη ὁ σκοῦρος ποὺ μέχρι χθές πήδαγε ἀπὸ κλαρὶ σὲ κλαρὶ;

    Citizens of the world καὶ τρία αὐγὰ Τουρκίας,count us(Greeks) out,buddy!

    Μου αρέσει!

  12. «Ανοιχτές κοινωνίες» (θέλει η πουτ@να να κρυφτεί και το πορτοκαλί βρακί δεν την αφήνει) όπου το δήθεν δικαίωμα του ενός χρησιμοποιείται ως δήμιος της ζωής των άλλων.

    Μιλάμε για OBAMANDREU!

    Μου αρέσει!

    1. Όντως το θράσος του κι η απατεωνολογία του είναι εφάμιλλα του ορίτζιναλ!
      ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΕ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΕΛΕΓΧΩΜΕΝΕΣ και κατόπιν προσκλήσεως ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις οποίες οι καλεσμένοι είναι από ρεπούση και πάνω.
      Κι όλα αυτά τα περι ανοίγματος να τα λέει πίσω από γυαλί…
      Τόσο άνοιγμα….
      Δεν θέλουμε ρε φίλε την ανοιχτή σου κοινωνία. Ας μείνει το άνοιγμα της κοινωνίας σου στους καλεσμένους σου.

      Μου αρέσει!

      1. Ο Ομπαμα ειναι ο πλεον εκβιασιμος απο ολους τους προεδρους,ενας απο τους λογους και οι σεξουαλικες του προτιμησεις.Επι πλεον υπαρχουν αποδειξεις οτι δεν εχει γεννηθη στην Αμερικη και επομενως παρανομως εχει την προεδρια.Ειναι πολλα και μεγαλα τα σκανδαλα στα οποια ειναι μπλεγμενος ,αλλα τα κρατουν μακρυα απο την δημοσιοτητα,για να περνουν αυτα που θελουν.

        Μου αρέσει!

      2. Αλήθεια; είναι πορτοκαλοροδομπορντωπρασινομώβ οι σεξουαλικές του προτιμήσεις;
        Πώς βγαίνει αυτό; τα παιδιά ποιανού είναι; δεν είναι δικά του; κομπάρσοι είναι; ή το ανακάλυψε μετά το ταλέντο του;
        Έχω δει ότι έκανε τον λευκό οίκο πολύχρωμο αλλά θεώρησα ότι αυτό είναι επειδή έτσι διατάζουν τα ερπετά που τον κουνάνε.
        Σ’ αυτές τις θέσεις δεν μπαίνει ποτέ κανείς που να μην είναι εκβιάσιμος. Αν δεν έχεις περάσει από τις τελετούλες του Bohemian Grove προεδρούκο δεν σε κάνουν.

        Μου αρέσει!

  13. Presidential Rule By Deception: Obama, The Master Con-man

    By Prof. James Petras

    26 June, 2013
    Ολυμπια ξερω ειναι μακροσκελες ,ειναι ομως ενδιαφερον…..

    Barack Obama: The Master of Deceit

    From the beginning of his Presidential campaign, Obama demonstrated his proficiency as the master of all cons. He spoke passionately against torture while consulting with the torturers; he condemned Wall Street speculators while appointing key Street operatives as economic advisers. He promised a new deal in the Middle East , especially for Palestinians and then appointed a dual citizen, Israeli-US, Rahm Emmanuel (son of an Israeli Irgun terrorist) to be his most intimate Presidential advisor. Honolulu born and bred, Barack modulated his voice according to the audience, adopting a Baptist minister’s cadence for the black audiences while assuming the professorial tone of an Ivy League lawyer for his Wall Street contributors.

    He hob-knobbed with Hollywood celebrities and Silicon billionaires, who bankrolled the fairy tale of his ‘historic breakthrough’ – the First Afro-American President who would speak for all Americans – nay for the entire world! Millions of giddy camp followers, white, black, old and young, the trade unionists and community activists alike were willingly deceived. They had chosen to disregard the fact that Barack Obama’s key advisers were rabid militarists, big bankers, corporate CEO’s, die-hard Zionists and Wall Street manipulators.

    Indeed Obama’s supporters were enchanted by the phony rhetoric, the demagogy, the ‘populist style’, and the fake ‘authenticities’. Here was the man who promised to end the wars, close the torture concentration camp in Guantanamo , bring Wall Street to heel, repeal the Patriot Act and restore the Bill of Rights. And he was ‘their guy’ – shooting hoops in an urban playground – something Bush had never done! In truth, Barack Hussein Obama did a lot that Bush never dared to do – he surpassed Bush by far in committing war crimes against humanity – pushing for more military adventures abroad and police state repression at home. He exceeded by far any President in US history in assuming dictatorial police powers, in waging multiple wars while directing the massive transfer of state revenues to Wall Street bankers. President Obama, hands down, will be regarded as the greatest con-man President in American history. The Carters, Reagans and Clintons all pale in comparison: the enormous gap between style and substance, promise and performance, peace and war, capital and labor has never been greater.

    It is President Obama’s hollow eloquence that raised the hopes of millions at home and abroad only to condemn them to an inferno of endless wars. It is the perversity of his rhetoric which attracts the Latino vote with promises of immigrant citizenship while his policy has been fill detention centers with hundreds of thousands of immigrant workers and their families. His soaring rhetoric promising justice for Muslims in Cairo was followed by the bloody bombing of Tripoli, the torture and slaughter of the Libyan patriot President Gadhafi; the broken promises to the Palestinians contrasts with the embrace of the bloody Israeli warlords.

    Obama far out-paced President Bush’s drone attacks in Pakistan , Yemen and Afghanistan , bombings which targeted farmers, whole families and famished orphans in their schools. Soaring moral and ethical pronouncements accompany Obama’s arming and praising the 40,000 Muslim fundamentalist mercenaries sent to degrade and shatter the secular Syrian state. The pretexts for mass killing fall from his lips like maggots on a rotten corpse: his blatant lies about the use of poison gas in Syria as the government in Damascus confronts a foreign mercenary invasion; the lurid tales of fabricated massacres in Benghazi ( Libya ) and the false claims of stolen elections in Venezuela . Obama’s rhetoric converts executioners into victims and victims into executioners.

    President Barack Obama promised a comprehensive health care overhaul for America and then presented the electorate with a confusing series of obligatory payments for plans designed by for-profit private health insurance companies. Obama ‘defended social security’ by raising the age of retirement, ensuring that hundreds of thousands of workers in hazardous occupations would die before ever receiving any benefits after a lifetime of obligatory contributions. Obama solemnly promised to defend Medicare and then proposed to reduce its budget by a trillion dollars over a decade.

    Obama claims a presidential prerogative of ‘defending American interests’ by ordering the assassination of whomever his million-member secret police state apparatus designates as a security threat – including American citizens – without trial, without recourse to habeas corpus.

    In the White House Rose Garden President Barack Obama strolls arm-in-arm with his wife and children, a family man, true to his promises… While in Aleppo a young teen, a street vendor, is beheaded before his parents and neighbors by fanatical ‘freedom-fighters’ praised and supported by the President. The boy’s alleged crime was blasphemy. The murdered teen has joined the scores of thousands of Syrians killed and the hundreds of thousands who will join them, as Obama has decided to openly arm the mercenaries.

    Casual, open collar, President Obama jokes as he walks and talks with Chinese President Xi Jinping at the sumptuous estate of a California billionaire, offering friendship and peace – shaking hands for the cameras with a scorpion in his palm. The smiling Obama has ceaselessly dispatched his envoys to Asia, Latin America, Oceana and Africa to incite claims and conflicts against Beijing . Obama believes that his own ‘personal magic’ will blind the Chinese to the fact that China is being encircled by US air and maritime bases. He seems to believe that the Chinese will ignore his efforts to forge US-centered trade pacts which specifically exclude China .

    The master ‘confidence-man’ sincerely believes in his power to move and mystify the public, pick the pockets of his adversaries and make his victims believe they have been in the presence of a world-class statesman. In fact, Obama has been playing the role of a street hustler living off the earnings and lives of his people while handing them over to his corporate bosses and pimps for Israel .

    Obama fills internment camps with hundreds of thousands of Latino immigrant workers while promising a ‘roadmap to citizenship’ to the cheers of Mexican-American Democratic Party vote hustlers!

    Obama received 95% of the Afro-American votes, while the income gap between blacks and whites widens and unemployment and poverty figures soar. Obama, the first ‘Afro-American President’, has bombed and intervened in more African countries, backing mercenary armies in Libya and Somalia and establishing more military bases throughout the black continent than the last five ‘white’ Presidents … So much for the self-proclaimed “historic breakthrough of a Black President ending centuries of racism”.

    It’s enough for Obama to appoint other black police state thugs and foreign interventionists, like Eric Holder and Susan Rice, to win the cheers of liberals even as their own security files grow in the data warehouses of the world’s biggest spying agencies.

    One cynic, commenting on the long-standing love affair between Obama and white liberals, observed that ‘the more he screws them the better they like him … Even as he marches them off to jail, they would take care to note on his behalf, that the barred windows have curtains – something Bush would never have allowed.’

    Μου αρέσει!

  14. ολα τα ευρωπαικα ΜΜΕ εχουν λυσσαξει με την πληροφορια οτι ο νομπελιστας ομπαμα, παρακολουθουσε τους παντες της ΕΕ.
    μιλανε για ψυχρο πολεμο.

    Μου αρέσει!

  15. Αυτό που ζούμε σήμερα είναι στα οικονομικά θέματα ακραίος καπιταλισμός και στα υπόλοιπα ένα καθαρα κομμουνιστικό σύστημα. Συνδυασμός των χειρότερων των δυο συστημάτων και ασφυκτική καταπίεση.

    Μου αρέσει!

  16. This means learning the basics of programs like Photoshop.

    This will save them some money from hiring a professional photographer.

    The truth, of study course, is quite distinct and there is a great
    deal much more to this sector than some may well think about, equally
    in terms of the preparation that is necessary to supply a quality result usually below considerable time pressure and also the expense required, the two in time and funds.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.