ΤΩΡΑ: Κομάντος με Chinook στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό των ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ.

imagesKυριακή 00:40.Και ο Στρατός στις έρευνες:

Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του Νafpaktianews.gr στις έρευνες που διεξάγονται σε ευρεία κλίμακα στην περιοχή της Δορβιτσάς Ναυπακτίας πριν από λίγο κατεύθασαν και παίρνουν μέρος  15 Κομάντος των ειδικών δυνάμεων τους οποίους  άφησε στο σημείο ελικόπτερο chinook.

15:56 Σύμφωνα με Πληροφορίες του Nafpaktainews.gr  εντοπίστηκε πρόχειρο κατάλυμα  μέσα στο ποταμό Κότσαλο, κινητοποίηση της αστυνομίας αυτή την ώρα για να διαπιστώσουν αν είναι των αδίστακτων κακοποιών. 

01:39 Σάββατο 29/6: Κλοπή σε σπίτι  στη  Δόρβιτσα: Η ηλικιωμένη που διέμενε στο σπίτι είχε βγει για λίγο από την οικία της και στην επιστροφή της αντίκρισε τα φώτα αναμμένα και από το σπίτι της να λείπουν χρυσαφικά. Την υπόθεση διερευνά η αστυνομία για τυχών εμπλοκή των κακοποιών που αναζητούνται.  Ακόμη ο ποταμός Κότσαλος φυλάσσεται από αστυνομικές δυνάμεις. Για ακόμη ένα βράδυ το Nafpaktianews.gr θα σας μεταφέρει την οποιαδήποτε εξέλιξη υπάρξει στην αναζήτηση των αδίστακτων κακοποιών.

23:02 Άντρες των  ειδικών δυνάμεων του Λιμενικού σώματος στην ορεινή Ναυπακτία για την αναζήτηση των δραπετών.

18:48 Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό πλέον σε όλη την Ορεινή Ναυπακτία από τις αστυνομικές αρχές.Εν’το μεταξύ σύμφωνα με τα αποτελέσματα των δακτυλοσκοπικών ελέγχων στα παραβιασμένα σπίτια σε Χρύσοβο και Πόδο πλέον τα στοιχεία μαρτυρούν ότι από “κει πέρασαν οι δραπέτες,αφού ταυτοποιήθηκαν τα αποτυπώματά τους

05:15 :Έρευνες σε διάφορα σημεία καθ’όλη τη διάρκεια της νύχτας χωρίς όμως να βρεθούν τα ίχνη των κακοποιών.

00:25 Παρασκευή 28/6 Έρευνες στο ποταμό  Κότσαλο σε μια δύσβατη περιοχή κοντά στον Πόδο Ναυπακτίας για τον εντοπισμό των κακοποιών- Σύμφωνα με πληροφορίες του nafpaktianews.gr  οι αστυνομικές δυνάμεις είναι κοντά στα ίχνη των κακοποιών που εκτιμάται πως βρήκαν κρησφύγετο σε κάποιο σημείο του ποταμού. Συνεχής ενημέρωση καθ’ όλη  την διάρκεια της νύχτας.

00:23 Οι μηχανές που έφθασαν απόψε στην Ναύπακτο  θα χρησιμοποιηθούν για τις αυριανές έρευνες, αυτήν ώρα τα μπλόκα συνεχίζονται κανονικά και έχουν επεκταθεί , οι έρευνες στην ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου συνεχίζονται.

22:40 Έρευνες και στη ευρύτερη περιοχή του Πλατάνου, οι αστυνομικές αρχές χτενίζουν την περιοχή και ελέγχουν έναν προς ένα όλα τα σπίτια.

21:00 Με 16 μηχανές ενισχύει το στόλο της η ΕΛ.ΑΣ στη Ναύπακτο. Κατεύθασαν πριν λίγο έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Άφιξη των 16 μηχανών της ΕΛ.ΑΣ.

2013-06-27 21.24.00

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            18:00 Αποκλειστική πληροφόρηση του Nafpaktianews:Το σκηνικό των ερευνών των αστυνομικών δυνάμεων πλέον είναι γενικευμένο σε όλο τον Ορεινό όγκο της περιοχής μας.Το μεσημέρι άνδρες της ΟΠΚΕ και των ειδικών ομάδων ερευνούσαν την περιοχή της Χόμορης συνοδεία του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.

13:25.Στο στόχαστρο η Αποδοτία.Το σκηνικό μεταφέρεται στην Άνω Χώρα;;;

Σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκαν 5 οικίες στο χωριό Πόδος του πρώην δήμου Αποδοτίας της Ορεινής Ναυπακτίας.Στο σημείο μεταβαίνουν αστυνομικοί για να εκτίμησουν αν πρόκειται για συνέχεια στις διαρρήξεις που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό και έχουν σχέση με τους δραπέτες ή όχι.Υπάρχει και το ενδεχόμενο το περιστατικό αυτό να σχετίζεται και τους δύο ληστές που καταζητούνται από την υπόθεση της Ρέρεσης οι οποίοι είχαν εγκλωβιστεί στο χωριό Ελευθέριανη.

00:25 Έντονη κινητηκότητα αυτή την ώρα από τις αστυνομικές δυνάμεις παραμένουν όλα τα μπλόκα, μείνετε συντονισμένοι το Nafpaktianews θα σας ενημερώνει και κατά την διάρκεια της νύχτας αν υπάρξει νεότερη εξέληξη.

18:49....Ώρες αγωνίας περνούν οι λιγοστοί κάτοικοι στον Ορεινό όγκο της Ναυπακτίας και της Φωκίδας βλέποντας και ακούγωντας να παραβιάζονται οι περιουσίες τους.

Σαφής εξήγηση δεν μπορεί να δοθεί ακόμη από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτότητα των δραστών,αλλά μέσω των δακτυλικών αποτυπωμάτων που ενδεχομένως βρεθούν θα καθοριστεί και η ταυτότητά τους.Έτσι μετά τα περιστατατικά σε σπίτια στο Χρύσοβο Ναυπακτίας όπως σας είχαμε ενημερώσει,άλλο ένα έρχεται να προστεθεί (στην τοποθεσία Περιθιώτισσα) όπου οι εισβολείς και εδώ έδρασαν με τον ίδιο τρόπο.Δηλαδή παραβίασαν την οικία,εφοδιάστηκαν με είδη πρώτης ανάγκης(τρόφιμα-ρουχισμό),έκαναν χρήση του μπάνιου και εξαφανίστηκαν.Η Αστυνομία φυσικά και γι’αυτό το περιστατικό εξετάζει όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Σε επίκαιρα σημεία στο μεταξύ βρίσκονται δυνάμεις της Αστυνομίας με το δάχτυλο στη σκανδάλη.Καθημερινά καταυθάνουν και νέες δυνάμεις οι οποίες ενισχύουν τις υπάρχουσες σε μια προσπάθεια αποκλεισμού και παρατήρησης όσων περισσότερων σημείων-περασμάτων γίνεται.Αυτό που θέλουν οι αστυνομικοί σε κάθε περίπτωση είναι να εξαντλήσουν τους δραπέτες και να μειώσουν τις πιθανότητες γενικευμένης εμπλοκής η οποία θα είχε πιθανόν άγνωστα αποτελέσματα.

37 σκέψεις σχετικά με το “ΤΩΡΑ: Κομάντος με Chinook στις επιχειρήσεις για τον εντοπισμό των ΟΥΤΣΕΚΑΔΩΝ.

  1. Τώρα θα βρείτε μια τρίχα από τα @@ τους… Τόσο καιρό κράζει το πράγμα πως έχουν βάλει ντόπιους συνεργάτες να αφήνουν εξοπλισμό επίτηδες στη περιοχή κι αυτοί μάλλον την έχουν κάνει προ πολλού… Εκτός αν νομίζετε πως κουράστηκαν να κουβαλάνε το G3 και τα αλεξίσφαιρα( λες και δε τα έχουν ανάγκη όντας καταζητούμενοι) και είπαν να τα παρατήσουν…

    Μου αρέσει!

  2. Οιι ειδικες δυναμεις επρεπε να αναλαβουν δραση απο την στιγμη που δραπετευσαν οι εγκληματιες.

    Μου αρέσει!

    1. Δεν εχουν καμια δουλειά οι Ειδικές δυνάμεις να ασχολούνται με τον καθε καρτσαπλια συμπατριώτη σου,που παίρνει τα βουνά.

      Επίσης,ΔΕΝ θα έπρεπε να αναφέρονται οι όποιες κινήσεις απο πλευράς αρχών ασφάλειας, ΑΛΛΑ ΕΙΣΤΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ** ΕΔΩ ΜΕΣΑ

      Μου αρέσει!

      1. Μπαινω διαβαζω και τις πιο πολλες φορες ,σφιγγω τα δοντια και κοβω τα δαχτυλα για να μην γραψω…..
        Αναφερομαι στην υπομονη σου ,ΕΣΕΝΑ ,κυρια μου απο την Β Ηπειρο και το τι σου εχουν σουρει και παρολα αυτα κρατας το επιπεδο σου.
        Οσο για μερικα παλληκαρακια ή και μεγαλυτερα που γραφουν με ενα στομα χειροτερο απο βοθρο και απαντουν μονο για να βριζουν και κυριως ,επειδη ,ετυχε να εισαι με ενα κομμα που δεν γουσταρουν οι ιδιοι καλα θα κανουν να κοιταχτουν στον καθρεπτη τους ,μαπς και δουν τον πραγμ,ατικο τους εαυτο και οχι αυτον που νομιζουν οτι ειναι.

        Συγνωμην ΚΥΡΙΑ μου,αγνωστη σε μενα και οτι και αν πιστευεις πολιτικα ,ειναι δικαιωμα σου και ο καθε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ δημοκρατης το ανεχεται ή αν εχει αντιρρησεις ο πολιτισμενος διαολογος ειναι εδω για να στο αντικρουσει.αλλιως δειχνουμε το επιπεδο μας …
        Τα ακουτε ή μαλλον τα διαβαζετε; μερικα αντρακια εδω μεσα ; που δυστυχως ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΑΙ τα αμοιρα παντελονακια που φορατε;

        Τι θελω και ανακατευομαι ,αλλα υπαρχουν και ορια αντοχης…..ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ…..

        Μου αρέσει!

      2. @pikos
        τα σχόλια σου αυτά έπρεπε η ΟΛΥΜΠΙΑ να τα σβήσει και ότι άλλα σχόλια αυτού του τύπου κάνεις να τα σβήνει αμέσως.
        Ντροπή σου για τα βρωμόλογα και την επίθεση στην Βασιλική Ομογενή που δεν έχει καμιά σχέση με τους αλβανούς παραστρατιωτικούς. Το παράκανες.

        Μου αρέσει!

      3. Στο εξής, προτείνω όποιος επιτίθεται στην Βασιλική, να του ορμάμε όλοι οι υπόλοιποι, όπως πολύ καλά έκανε ο Αγράμματος εργάτης.
        Γιατί κι εγώ έχω φθάσει στο σημείο να πω *αντε μου και στο διάολο παλιοφασίστες*…άλλος έχει τ΄όνομα κι άλλος την χάρη.

        Μου αρέσει!

      4. ..ΑΝΤΕ να μην μιλήσω και είπω τα πράγματα στις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τους διαστάσεις γιατί μας διαβάζουν και «συλλέκτες»πληροφοριών!

        Μου αρέσει!

      5. Ἀγράμματε Ἐργάτη καί λοιποί συμφωνοῦντες,πόσο δίκιο ἔχετε.

        Παρουσιάστηκε ἀμέσως, τὸ weed.

        Ἐπιλεκτικὰ ἐδῶ μέσα σβήνονται σχόλια,καὶ ἄλλοι χυδαῖοι ὑβριστὲς χαίρουν ἀσυλίας.
        Πολύ καλοί σχολιαστές ποὺ ἀνέβαζαν τὸ ἐπίπεδο μὲ τὴν γραφίδα τους,αὐτοεξορίστηκαν.

        Οἱ παλαιοὶ ἐδώ τοὺς γνωρίζετε.

        Μου αρέσει!

    2. Μην ανησυχειτε , όταν θα έρθει η ΧΑ στην κυβέρνηση τα pikoειδη ούτε που θα κυκλοφορούν .
      Κρυμμένα στις σπηλιές τους θα ειναι

      Μου αρέσει!

    3. Ευχαριστω ολους για τις τοποθετησεις σας.
      Οπως εχω πει επανειλημενως για ολα αυτα τα ανθρωπακια,οσο περισσοτερο ομιλουν τοσο περισσοτερο αποκαλυπτουν το ποιον τους,και το ποιον τους δεν εχει τιποτε το αξιολογο για το οποιο να ειναι υπερηφανοι.
      Αρνουμαι να κατεβω στο επιπεδο τους.

      Μου αρέσει!

      1. Επίπεδο πιο χαμηλό από το δικό σου δύσκολο να βρεθεί!

        Όταν βγαίνεις μωρή σιγανοπαπαδιά που το παίζεις οσία και κάνεις την χρυσαυγίτικη προπαγάνδα σου, παραποιώντας, χαλκεύοντας και εξυβρίζοντας ως ανθέλληνες, ελληνόφωνους και προδότες όσους δεν συνάδουν με την κομματική γραμμή σου, περιμένεις να μην ακούσεις αντίλογο;

        Τα καθίκια οι ομοϊδεάτες σου που βγαίνουν και απειλούν με λεπίδια, κρεμάλες, εξορίες, καρκίνους κτλ, άλλους σχολιαστές στην σελίδα δεν τους έχεις προσέξει εσύ και όλοι οι άλλοι ακροδεξιοί ευαισθητούληδες που σε υποστηρίζουν ;

        Κόψε λοιπόν την υποκριτική κλάψα χρυσαυγίτικο κομματόσκυλο, εσύ και οι όμοιοι σου.

        Μου αρέσει!

      2. @ενας πολιτης
        αλλος ειναι ο δικος σου ο πονος,η αρνηση του ολοκαυτωματος των ολοκαυτωμενων.Αυτη ειναι η αιτια της δικης σου επιθεσης. .Ποτε ομως δεν μας εξηγησες γιατι τραβας τοσο ζορι γι αυτο το θεμα,οταν οι εβραιοι εχουν κατα καιρους συνδραμει στην εξοντωση των Ελληνων,και σημερα εξ αιτιας τους η χωρα και ο Ελληνικος λαος αιμοραγει.
        Εμπρος λοιπον ,απαντησε μας γιατι υποστηριζεις με τοσο παθος αυτους που ειναι η αιτια της καταστροφης της Ελλαδας που λες οτι ειναι η πατριδα σου.

        Μου αρέσει!

      3. Απάντησε μια φορά εντός θέματος και μην αλλάζεις θέμα υπεκφεύγοντας.
        Η συζήτηση εδώ δεν αφορά το ολοκαύτωμα ή τους εβραίους.

        Αν δεν θέλεις να σε λένε γελοία, μην φέρεσαι ως γελοία.

        Μου αρέσει!

      4. ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗΣ

        «Των Ιουδαίων το προς ημάς μίσος, υπερβαίνει και αυτό το τουρκικό μίσος»

        Αν ζουσε σημερα και αυτον φασιστα και ρατσιστη θα αποκαλουσες.

        Μου αρέσει!

      5. «Δεν θα εύρητε εις τους Εβραίους παρά έναν λαόν αμαθή και βάρβαρον όστις συνενώνει από πολλού
        την πλέον αισχράν φιλαργυρίαν,την απεχθή δεισιδαιμονίαν,με το ακατανίκητον μίσος,δι’όλους
        τους λαούς οίτινες τον ανέχονται και τον πλουτίζουν».

        Βολταίρος
        («Φιλοσοφικόν Λεξικόν» 1)

        οπως θα αποκαλουσες φασιστα και νεοναζι τον Βολταιρο,τον Κοσμα τον Αιτωλο και ολους οσους εχουν πει την αληθεια.

        Μου αρέσει!

      6. Εσύ και οι ομοϊδεάτες σου είστε φασίστες και νεοναζί, και όχι ο Κοραής που πάω στοίχημα ότι δεν έχεις διαβάσει ούτε ένα έργο του, αλλά απλά χρησιμοποιείς προπαγαδιστικά και επιλεκτικά αποσπάσματα από τα έργα του.

        Μου αρέσει!

      7. Τι να μας πης δυστυχε,που καθε φορα αναμασας τα ιδια και τα ιδια,και κανεις ψυχιατρικη αναλυση σε ολους.
        Φαινεται οτι εχεις περασει πολλες ωρες σε ψυχιατρικο καναπε και εχεις μαθει διαφορες ορολογιες και μας τις τσαμπουνας καθε τρεις και λιγο για να πουμε ,να ενας σοφος……..

        Μου αρέσει!

      8. @ πικος
        πρεπει να εισαι πολυ δυστυχισμενη υπαρξη αφου χαχανιζεις με τις αηδιες που γραφεις.

        Μου αρέσει!

  3. Movements of manpower should not be advertised.
    Nor the type of manpower. Nor equipment (UAV). Nor tactics. No nothing.
    After all we know that there is a large group of them – besides the 5 – still at large and they probably relate information.
    The operative words should have been «Radio Silence».

    Basically, for every single hour that passes without arrests, the ridicule will be growing.
    (That they are «beating» our commandos, etc).
    Lathros in general have seen us as soft anyway….. now they will start getting the idea that perhaps we are weak and «asxetoi»..
    [Since the politicians kept the police’s «hands» tied…. there was always a question. Particularly since the police has had very many successes.]

    Μου αρέσει!

  4. Και η Ελληνική αστυνομία, – ναι αυτή που κτυπάει στις συγκεντρώσεις, δεν εχει ιδέα απο την χρήση των όπλων ; Παιδάκια άσχετα, χαμένα κι απορημένα μεσα στα τρέχοντα γεγονότα είναι οι περισσότεροι αστυφύκες, τι τους έβαλαν να κυνηγήσουν τους επαγγελματίες Αλβανούς ;
    Σωστα έστειλα τους κομάντος, – απλά δεν πρέπει να υπάρχουν αιχμάλωτοι …

    Μου αρέσει!

  5. Παιζουν ….κλεφτες και αστυνομους….
    ενω μπορουσαν…..
    να στειλουν εκεινα τα …αμιλητα…σκυθρωπα παιδια….
    για απορρητη αποστολη και με την εντολη…..
    ……ΜΟΝΟ ΝΕΚΡΟΙ!!!!!!
    Θα μας εσωναν απο πολλα δεινα στο μελλον….
    αφου ΠΟΛΛΟΙ μεσα και εξω θα ΕΠΑΙΡΝΑΝ το ΜΗΝΥΜΑ…….

    Μου αρέσει!

    1. …..επι τη…ευκαιρεια…..
      ξερει να μου εξηγησει κανενας…..φυσικος….
      τι ειναι …..
      Θερμικες καμερες;;;;
      βλεπουν μεσα στη..γη…..οπως λενε τα πουλακια;;;;;
      Παντως…πολυ οργανωμενα τα τσογλανια οι αλβανοι…στα ελληνικα βουνα…….
      και που να ησαν …..πρισσοτερς ομαδες……;;;;;;;;

      Μου αρέσει!

    2. Καί βεβαίως μέ μεθόδους Λεγεώνος Τών Ξένων , οχι σπατάλη πυρομαχηκών καί φθορά εξοπλισμού , ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΡΩΤΙΔΟΣ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !

      Μου αρέσει!

  6. ΕΓΩ ΕΠΙΜΕΝΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΠΟΔΥΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΠΩΣ «ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΕΡΤ»
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΞΑΝΑ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.