Άκαρπη η συνάντηση Μητσοτάκη – τρόικα! Tώρα στο Μαξίμου.

mitsotakis_1Χωρίς αποτέλεσμα ήταν η νέα συνάντηση της τρόικα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, για το θέμα των απολύσεων στο δημόσιο τομέα και την κινητικότητα.

Το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης ζητεί να δοθεί πίστωση χρόνου ώς τον Σεπτέμβριο, όμως οι επικεφαλής της τριμερούς επιτροπής αντιπροτείνουν την αύξηση του αριθμού των απολύσεων που απαιτούνται στη διετία 2013-2014 ώστε να ξεπεράσει τις 15.000, με ανάλογη μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων που θα ενταχθούν στην κινητικότητα φέτος. Ωστόσο, αυτή η πρόταση δεν έγινε αποδεκτή από την πλευρά του Υπουργείου. 

Αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη η συνάντηση της τρόικα με τον Αντώνη Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου. 

σ.σ. Για να καταλάβουμε, ο Μητσοτάκης κρατά στα χέρια του τις διαπραγματεύσεις που κάνει η κυβέρνηση Σαμαρά; Ρε πως αλλάζουν οι καιροί.

13 σκέψεις σχετικά με το “Άκαρπη η συνάντηση Μητσοτάκη – τρόικα! Tώρα στο Μαξίμου.

  1. ΝΑΙ…ΝΑΙ… Ο τιτανοτεράστιος δίνει μάχες με τα τροικανά ρετάλια… για το καλό μας βεβαίως …βεβαίως… το άλλο με τον τοτό το ξέρετε… ρε τα ρεμάλια… συνεχίζουν ακάθεκτα να μας δουλεύουν…

   Μου αρέσει!

 1. Ο ΚΟΥΛΗΣ NA ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΜΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΕ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟ-ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΟ 5 % (με αντικειμενικα κριτηρια βεβαιως-βεβαιως …)

  ΕΤΣΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΘΑ ΥΠΕΡΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΟΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ… Η ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ… , ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΟΓΙΣΤΗ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ,ΤΩΝ ΚΟΥΜΠΑΡΩΝ ,ΤΩΝ ΒΑΦΤΙΣΤΙΚΩΝ ,ΤΩΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΩΝ ΣΦΟΥΓΓΟΚΩΛΑΡΙΩΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ….

  Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΟΓΙΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 33 ΧΡΟΝΙΑ,,ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΕ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ … ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ … ΤΗΝ ΑΡΧΟΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ …ΤΗΝ ….
  ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ…ΤΟΥ ΜΙΖΟΦΟΡΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΖΕΝΣ…

  ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ.!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΒΡΕ ΑΧΡΕΙΟΙ…

  Μου αρέσει!

  1. Κυριακό, ότι έχεις κάνει στη ζωή σου, οφείλεται στον πατέρα σου.
   Οφείλεται δηλαδή στον άνθρωπο που έκανε την πολιτική, μηχανή παραγωγής προσωπικού πλούτου και εξουσίας.
   Είναι αυτός που ξεαμπάρωσε κάθε πολιτικό ιδανικό, και μετέφερε την πολιτική από την αρένα των επιφανών ανδρών, στα υπόγεια των τρωγλοδυτών.
   Είναι αυτός που έκανε την πολιτική, συναλλαγή, μίζα, προδοσία, αμοραλισμό, παρακράτος, συμμορία, παρασιτισμό..

   Το πρόβλημα είναι ότι με τέτοιους μακάκες άκρη δεν θα βρούμε ,όμως όσο ασχολούμαστε μαζί τους τόσο θα κατεβάζουμε και εμείς το επίπεδο της πολίτικης κουλτούρας.

   ( ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΚΟΙ ΕΠΙΓΟΝΟΙ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΦΥΣΗ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ .)

   Αεί να χαθείτε από τα μάτια μας ξεπουλημένα υποχείρια , εσείς και όλο το σκατοσυνάφι της πολιτικής μαφίας που κυβέρνησε και κατέστρεψε την χωρά..

   Μου αρέσει!

  2. Ο ΚΟΥΛΗΣ , Ο ΑΡΟΥΛΗΣ, Ο ΝΤΟΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΟΥΦΛΗΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ…

   ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΑΤΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΞΕΝΟΔΟΥΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΥ ΛΑΦΥΡΟΥ ?

   ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΡΙΞΑΤΕ ΘΑ ΤΗ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΜΕ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ….

   Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑΟΣ ΜΝΗΜΗ…

   Η ΦΑΥΛΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ, Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΒΙΟΣ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΙΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ…

   Μου αρέσει!

 2. Αναμένομε χωρίς να αμφιβάλλουμε ότι τώρα που ο γιος του Δράκουλα διψάει για αίμα δημοσίων υπαλλήλων, δε θα χρειαστεί πολύ χρόνο για να ξαπλώσει την καημένη την Αξιολόγηση στην προκρούστεια κλίνη και να της πετάξει τα μάτια έξω…

  http://my-pillow-book.blogspot.gr/2013/06/shuffle.html

  Μου αρέσει!

 3. ΟΙ ΦΑΜΙΛΙΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΣΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΗ- ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ, Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ…

  ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΣ = NΤΟΡΑΚΙΣΜΟΣ = ΚΑΤΖΑΜΠΑΣΙΣΜΟΣ.

  ΚΥΡΙΑΚΟΣ: ΠΑΝΤΑ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ … ΠΑΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΗΜΕΝΟΣ … ΠΑΝΤΑ ΜΙΖΑΡΙΣΜΕΝΜΟΣ …ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΤΑΟΥΛΑ ΔΡΑΚΟΥΛΑ ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ-ΚΟΥΛΑ ΓΑΛΟΥΧΥΜΕΝΟΣ…ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ…

  ΟΙ ΣΥΓΡΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΛΟΙ ΚΑΙ ΑΦΡΑΤΑ ΣΚΑΤΑ, ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ

  ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ, ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Η ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.

  ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΠΑΤΡΩΝΕΣ ΝΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΤΑΣΘΑΛΙΕΣ ΣΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΟΜΩΝ ΕΠΙΔΙΩΞΕΩΝ…

  ΑΕΡΑ- ΑΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ- ΧΟΛΕΡΑ , ΝΑ ΔΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ….

  ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΛΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ . ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ…

  Μου αρέσει!

 4. Άσε μας ρε Κούλη διαπραγματευτή που σε λίγο θα μας πεις ότι έγινες και αντιμνημονιακός…

  Φάε ένα ρυζόγαλο τώρα και περίμενε τον Βορίδη να τελειώσει τις συνομιλίες με τη Χρυσή αυγή να γίνει και η αδερφούλα σου αρχηγός της ενωμένης νέας δεξιάς από Βενιζέλο μέχρι Ζαρούλια…

  Μου αρέσει!

 5. Ρε παιδιά, δείξτε λίγο έλεος. Μα δεν βλέπετε πόσο προσπαθούν να μας ξαναματασώσουν? Εγώ προσωπικά τον συμπαθώ βαθύτατα.Το καημένο το αθώο το παιδί, η καημένη η κυβέρνησή μας που αγωνίζεται…Τι τραβάνε και οι κυβερνώντες.
  Α!τώρα που το θυμήθηκα,ξέρει κανείς τίποτα για την αδερφούλα του την Αλεξία που είναι πρόεδρος στην Action aid?
  ενημερώστε please!

  Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.