ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πάνω από 17,000 άνθρωποι ψήφισαν στην δημοσκοπηση του Ολυμπία με ερώτημα «Ποιός κατέστρεψε την Ελλάδα». Τα αποτελέσματα παρέμειναν αναλλοίωτα για το μεγαλύτερο διάστημα της ψηφοφορίας και τα παραθέτουμε. Έτσι για να δουν οι διάφοροι Πάγκαλοι πόσο απαξιωμένοι είναι πλέον από την Ελληνική κοινωνία. Δείτε τα:ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΠΟΙΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΙΚΟ

Κλικ στην εικόνα για μεγέθυνση

135 σκέψεις σχετικά με το “ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

      1. Εισαι τοσο φανατισμενος ακομη και τωρα, που δεν απορω πλεον γιατι η Ελλαδα και οι Ελληνες καταντησαν για φτυσιμο.

        Μου αρέσει!

      2. Ο τελευταίος;

        Γιατί, τι ακριβώς έκανε ο τελευταίος;

        Αν μιλάμε για τον Κ.Κ junior;

        – Προσπάθησε να θέσει τέρμα στους «εργολάβους» με το Βασικό Μέτοχο. Του κάνανε συνεχή πόλεμο, κανάλια, εργολάβοι και Ε.Ε, και τον ακυρώσανε.

        – Προσπάθησε να βάλει την Ελλάδα σε σοβαρή συνεργασία με Ρωσσία και Κίνα ― να μην εξαρτώμαστε μόνο από Ε.Ε / ΗΠΑ. Του κάνανε πόλεμο εδώ ― το ΠΑΣΟΚ μίλαγε για ξεπούλημα κλπ και έβγαινε σε συγκεντρώσεις.

        Αποτέλεσμα; Το ίδιο το ΠΑΣΟΚ μόλις βγήκε έδωσε στους Κινέζους το λιμάνι, η Ρωσική συμφωνία ακυρώθηκε, σήμερα ξεπουλάνε τα πάντα σε τιμές ξεφτίλας, το Σαμαράς δίνει το νέο αγωγό χωρίς να πάρει δραχμή η Ελλάδα (η Τουρκία παίρνει 100 εκ ευρώ το χρόνο), κλπ.

        – Προσπάθησε να πάρει οικονομικά μέτρα. Αποτέλεσμα; Κατέβαινε ο ΓΑΠ ο ΙΔΙΟΣ (ψαξτε βίντεο και άρθρα της εποχής) σε διαδηλώσεις.

        Ακόμα; Σκανδαλολογία του κώλου. Μας είχανε πρήξει επί τρείς μήνες οι εργολάβοι με:

        ― το αναψυκτήριο του Μαγγίνα. Μέγα σκάνδαλο. Σήμερα ξεπουλάνε ΤΡΙΣ και στα τέτοια τους.

        ― την κόρη ενός υπουργού που την έφερε ως φοιτήτρια να σπουδάσει Αθήνα με μεταγραφή χωρίς μόρια (δεν ήταν μάλλον μάγκας να την είχε στα εξωτερικά). Μεγάααααλο σκάνδαλο και αυτό.

        ― Έναν γραμματέα υπουργείου που πήδαγε μια υπάλληλο με υποσχέσεις και τον γράψανε σε βίντεο. Άλλο μεγάαααλο σκάνδαλο.

        ― Το «βατοπέδι», ένα μοναστήρι που έφαγε κάτι κρατικό οικόπεδα (και που υπογραφές για αυτά είχαν πέσει μάλιστα επί ΠΑΣΟΚ). Ακόμα ένα μεγάλο …σκάνδαλο.

        Αυτά ― με αυτά μας έπρηξαν επί 5 χρόνια.

        Και με …«σοβαρά πολιτικά επιχειρήματα» ότι …είναι χοντρός και παίζει πλειστέισον.

        Και όλα αυτά γιατί; Επειδή υποτίθεται ότι …αυτός κατέστρεψε την Ελληνική Οικονομία ―όχι 20 χρόνια ΠΑΣΟΚ και 8 χρόνια Σημιτικού «εκσυγχρονισμού».

        Τα ΑΠΕΙΡΩΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ (και μετέπειτα, Σαμαρά κλπ) τα ξεχνάνε. Μόνο το σκάνδαλο του Χρηματιστηρίου είναι μια απίστευτης έκτασης κομπίνα μεταφοράς πλούτου και φτωχοποίησης, με υπουργούς οικονομικών (!!!!) να κάνουν οι ίδια τα παπαγαλάκια.

        Βάλτε: εξοπλιστικά (Άκης και σια), ευρωπαϊκά προγράμματα που φάγανε (ανάπτυξη!), δημόσια έργα (ΤΡΕΙΣ φορές πάνω πληρώναμε τους δρόμους ανα χιλιόμετρο, σε σχέση με την Ευρώπη, στους εργολάβους εδώ σύμφωνα με μελέτη ευρωπαϊκή), Χοτχτίφ (αεροδρόμιο), Ζίμενς, C4I, S300, Θεσσαλονίκη Πολιτιστική Πρωτεύουσα, τα αποθεματικά των ταμείων, που τα φάγανε στα χρηματιστήρια, και το βαρύ πεπόνι, Ολυμπιακά έργα.

        Και μας λένε μετά για το …αναψυκτήριο του Μαγκίνα και αν πήδαγε ο Ζαχόπουλος. Έλεος ― πόσο κουτόχορτο τρώει αυτός ο κόσμος. Βρίσκουν και κάνουν.

        Το ότι του Κ.Κ του σκάσανε στα χέρια, και εν μέσω παγκόσμιας κρίσης το 2008, ένας σκασμός δάνεια και τόκοι του ΠΑΣΟΚ (μόνο οι Ολυμπιακοί αγώνες είχαν κόστος πάνω από το Δημόσιο Έλλειμα), το ξεχνάνε.

        Αν ο Κ.Κ τζούνιορ είχε ένα πρόβλημα, είναι ότι δεν τους πήρε όλους σβάρνα ― και άφησε να τον αποδυναμώσουν έτσι. Ήταν λίγος.

        Αλλά είχε και απεναντί του:

        ― εργολάβους,
        ― ΗΠΑ/Γερμανία (λόγω συμφωνιών με Ρωσσία/Κίνα, Ανάν κλπ),
        ― τα ΜΜΕ (καθημερινά μας πρήζανε για την «φοβερή Δεξιά» ― αυτοί που τώρα γλύφουν Σαμαρά)
        ― το ΠΑΣΟΚ να κάνει αντιπολίτευση με ΓΑΠ στους δρόμους, συνδικαλιστοπατέρες, και προτάσεις μομφής για ψύλου πήδημα.
        ― Την Ντόρα

        Το ότι ― αν υποθέσουμε ότι ο Κ.Κ είχε καταστρέψει την οικονομία― ο ΓΑΠ για 6-7 μήνες έκανε ότι δεν τρέχει τίποτα, έτρεχε σε μαραθώνιους, διεθνή συνέδρια για οικολογία και παπαριές, έκανε τουρισμό, και δεν έπαιρνε κανένα μέτρο, παρά έλεγε «λεφτά υπάρχουν» το ξεχάσαμε επίσης;

        Μου αρέσει!

    1. O Παπούλιας που υπέγραψε το »μνημόνιο» της Μπενάκη,έκανε μια μεγάλη αρχή!
      Πρόεδροι,δικαστικοί,πολιτικοί,δουλευτές(βουλευτές),υπουργοί,πρωθυπουργοί και άλλοι….. της γνωστής Εβραιόδουλης κλίκας φιλαράκια μας κατέστρεψαν και μας πτώχευσαν,ενώ εκείνοι θησαύρησαν!
      Δε το κανε ένας μόνος του,εκ των πραγμάτων δε γίνεται!
      Ο σωστός τίτλος θα ήταν
      ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ »»ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ»»» ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
      Γιατί όλοι τους συνεισφέρανε..Άλλος περισσότερο κι άλλος λιγότερο!

      Μου αρέσει!

      1. Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΤΟ 1963 ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΠΟΥ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΨΑΝ ΣΤΟ ΑΡΤΕΙΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΤΩΧΕΥΜΕΝΑ, ΔΙΑΓΡΑΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΔΑΝΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1827 ΜΕ 70% ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ…….ΚΑΙ ΔΕΧΤΗΚΑΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΟΥΛΤΑΝΙΚΑ ΧΡΕΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΣ….ΜΟΝΟ ΑΝ ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ- ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ…..

        Μου αρέσει!

      2. Tελικά το τεμπελόσκυλο έχει αρκετούς οπαδούς εδώ μέσα.ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ.Ούτε ο ίδιος δέν υπερασπίζεται τον ευτό του και το κάνετε εσείς!!!!!μόνο να μάς λέγατε ποιός έφτασε το έλειμμα 39δις και τίποτα άλλο.

        Μου αρέσει!

    2. Τελικά απο την δημοσκόπηση καταλαβαινει καποιος για το ποιος καταστρεψε αυτη την χωρα…Οι κατοικοι της.
      Οχι πως δεν φταινε οι παραπανω κυριοι(αληθεια ο Μητσοτάκης γιατι απουσιαζει και ο παππους Καραμανλης?),αλλα βρε παιδι μου αυτος που ηταν ο ποιο αχρηστος απολους να φιγουράρει στην τελευταία θεση?
      Η κρίση των αναγνωστων σου Ολυμπία εχει πέσει παρα πολυ χαμηλά.

      Μου αρέσει!

      1. Απάντησα και σε σένα πιο πάνω.

        Τι θα πεί «πιο άχρηστος»;

        Αυτοί που σε *μησαν με κόστοι ΔΙΣ από Ολυμπιακά έργα, Εξοπλιστικές μίζες, Απάτη στο Χρηματιστήριο, κλπ κλπ ήταν …πιο χρήσιμοι;

        Αμαν με το κουτόχορτο.

        Θα σας έμεινε από τότε που σας τάιζαν οι εργολάβοι στα κανάλια τους επί Κ.Κ για την «επάρατο Δεξιά». Τώρα που κυβερνάει μια δεξιά 10 φορές χειρότεροι, ή όταν το ΠΑΣΟΚ έγινε όσο τρείς δεξιές μαζί, ήταν καλά.

        Μου αρέσει!

    3. Με όλους αυτούς συν κάποιους αρκετούς σαν εσένα η Ελλάδα διώχνει τα παιδιά της και θα κάνει ,αν κάνει, πολλά χρόνια να ορθοποδήσει . Κρίμα

      Μου αρέσει!

    4. υπαρχη λαος που να μην γνωριζει το συμφερον του
      υπαρχη λαος που να μην γνωριζει ποιος τον κατεστρεψε

      ειμαστε ο μοναδικος λαος που στερηται πολιτικης παιδειας με φιλοσοφια
      γηπεδου και ασθενη μνημη για αυτο η βουλη γεμισε απο τυχοδιοκτες και σκουπιδια και αλητες ταχα δημοσκοπους
      βρε βρυκολακες ηλιθιοι τι γιαλαντζη δημοσκοπηση ειναι αυτη
      η ξεφτιλα εχει και ορια ολοι γελανε

      Μου αρέσει!

    5. απάντηση στον Σπύρο Προβοκάτορα

      τα κόμματα (πολιτικά) είναι δημιουργήματα του Ροθτσιλντ
      για να νομίζουν οι λαοί ότι έχουν Δημοκρατία

      η πραγματική Δημοκρατία όμως, όπως όλοι οι Έλληνες γνωρίζουν

      δεν είναι ούτε Κοινοβουλευτική, ούτε Σοσιαλιστική, είναι

      σκέτη

      ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

      εκεί δεν χρειάζονται οι 300 που μας έχουν ταλαιπωρήσει τόσο πολύ ……………

      χρειάζεται μόνο διαχειριστής

      Μου αρέσει!

      1. Αντε να τα λεει και καποιος αλλος,

        γιατι γινομαι και κουραστικος φανταζομαι…

        Μου αρέσει!

      2. Ετσι ακριβως…
        Η Δημοκρατια δεν εχει αναγκη ουτε απο προσδιορισμους ουτε απο επιθετα…
        Η Δημοκρατια ειναι μια.
        Ο λαος αποφασιζει και οχι τα λαμογια και οι κλεφτες που προσκυνουν κατι ξεμωραμενους και διεστραμμενους γερους

        Μου αρέσει!

    6. Ρε γαμώτο δεν πρόλαβα να ψηφίσω, πάντως θα ήταν δύσκολο όσο αφορά εμένα ποιον να ψηφίσω. Η αλήθεια είναι ότι ο Ανδρέας ξεκίνησε την καταστροφή και ΓΑΠ την αποτελείωσε. Ενδιάμεσα υπήρχε και η ποντικό μαμή για μεγάλα εκσυγχρονιστικά ΠΑΣΟΚΙΚΑ γούστα……

      Μου αρέσει!

    7. ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ vs AXINOS

      Ο Κωστάκης Καραμανλής εξελέγη το 2004 για να τιμωρήσει το αμαρτωλό ΠΑΣΟΚ, αλλά δε βρήκε ούτε έναν αμαρτωλό η κλέφτη να τον οδηγήσει στην φυλακή, πρόσθεσε όμως τις δικές του συμμορίες … Βατοπαιδινούς, Ομολογιάρχες, Οφσοριάρχες, Κοτεράρχες, Πισινάρχες, Βιλάρχες, Αυλάρχες και πολλούς μα παρά πολλούς ξενό-γ-αμ-ιά-δες!!! …( Ζαχοπουλαίους, Βαρθολομαίους και άλλους πολλούς γαμιστερούς ομορφάντρες… που εκβίαζαν την σεξουαλική επαφή , με προστασία την καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας της χρεοκοπημένης Νέας Δημοκρατίας.)

      Ο Κωστάκης ανέλαβε το 2004 το υπουργείο του Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Έβαλε γενικό δερβέναγα , τον παρατρεχάμενο του Ζαχόπουλο ( το γνωστό “PLAY BOY”της Ν.Δ.) να μοιράζει τα δις EUΡΩ σε Ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς , σε νταβατζήδες κολλητούς και υποτακτικούς …της Γιάννας και της Ντόρας .

      Διόρισε τον “ αγράμματο -ακαδημαϊκό” Ρουσόπουλο μέγα Αυλάρχη να “πρωθυπουργεύει” , την άπληστη Ντόρα να μας “ξενοδουλεύει” , τον (JEUNE PREMIER) Λιάπη να μας “μεταφέρει” , τον στριφογυριστούλη Αρούλη στο “ΠΑΙΔΙΑΣ” να μας “εκπαιδεύσει ” και τον Αλογοσκούφη τον “ μέγα οικονομολόγο” να μας καταστρέψει …

      O Κωστάκης δοκιμάστηκε, ζυγίστηκε και παρά το “βάρος” του βρέθηκε λειψός (ελλιποβαρής) και αχαμνός…

      Μου αρέσει!

      1. Λειψός.

        Δεν διαφωνώ.

        Κατά τα άλλα ―όπως βλέπεις και εσύ από την απαριθμησή σου― τα «σκάνδαλα» του Καραμανλή τζ. είναι της πλάκας.

        Καμμία σχέση με τα πραγματικά σκάνδαλα που κόστισαν εκατοντάδες δις και κατέστρεψαν τη χώρα.

        1) «πρόσθεσε όμως τις δικές του συμμορίες … Βατοπαιδινούς, Ομολογιάρχες, Οφσοριάρχες, Κοτεράρχες, Πισινάρχες, Βιλάρχες, Αυλάρχες και πολλούς μα παρά πολλούς ξενό-γ-αμ-ιά-δες!!! …( Ζαχοπουλαίους, Βαρθολομαίους και άλλους πολλούς γαμιστερούς ομορφάντρες… που εκβίαζαν την σεξουαλική επαφή , με προστασία την καραμπινάτη κατάχρηση εξουσίας της χρεοκοπημένης Νέας Δημοκρατίας.)»

        Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Είχαν διάφοροι κότερα και οφσόρ ― και πηδάγανε υφιστάμενες. Προφανώς κακά όλα αυτά, αλλά έσταξε η ουρά του γαϊδάρου.

        Όταν μας έχει πηδήξει ο Κινγκ Κονγκ, δεν ασχολούμαστε με ψείρες..

        Ο Κωστάκης ανέλαβε το 2004 το υπουργείο του Πολιτισμού και δεν πάτησε ποτέ του στο υπουργείο. Έβαλε γενικό δερβέναγα , τον παρατρεχάμενο του Ζαχόπουλο ( το γνωστό “PLAY BOY”της Ν.Δ.) να μοιράζει τα δις EUΡΩ σε Ολυμπιακούς και παραολυμπιακούς , σε νταβατζήδες κολλητούς και υποτακτικούς …της Γιάννας και της Ντόρας .

        Τα Ολυμπιακά και παραολυμπιακά φαγοπότια είχαν γίνει πολύ πριν το 2004. Τότε έγιναν οι αγώνες. Τα έργα, τα συμβόλαια, οι αγορές, οι εργολάβοι κλπ φάγανε για 5-6 χρόνια ΠΡΙΝ. Δεν διόρισε ο Κωστάκης τη Γιάννα άλλωστε.

        Ασφαλώς θα έφαγε και η ΝΔ του Κωστάκη κάτι στους έξη μήνες πριν τους Ολυμπιακούς. Καμμιά απευθείας ανάθεση κλπ. Τίποτα όμως μπροστά στο τι φάγανε οι άλλοι.

        Διόρισε τον “ αγράμματο -ακαδημαϊκό” Ρουσόπουλο μέγα Αυλάρχη να “πρωθυπουργεύει” , την άπληστη Ντόρα να μας “ξενοδουλεύει” , τον (JEUNE PREMIER) Λιάπη να μας “μεταφέρει” , τον στριφογυριστούλη Αρούλη στο “ΠΑΙΔΙΑΣ” να μας “εκπαιδεύσει ” και τον Αλογοσκούφη τον “ μέγα οικονομολόγο” να μας καταστρέψει …

        Αυτά δεν είναι επιχειρήματα. Έστω ότι οι παραπάνω είναι οι μεγάλοι μαλάκες ― ε, και;

        Σε σχέση με τους πριν και μετά ίδια σκατά είναι ―ή και καλύτεροι. Εκτός αν θεωρείς ότι ο …Καψής είναι καλύτερος από το Ρουσσόπουλο, και ο Στουρνάρας ή ο Παπακωνσταντίνου ή ο Γιάννος καλύτερος του Αλογοσκούφη.

        Μάλλον το αντίθετο.

        Το θέμα είναι: ΤΙ καταστροφικό έκαναν όλοι αυτοί, ώστε να λέμε ότι «κατέστρεψαν» την χώρα;

        Μου αρέσει!

    1. Μάλλον καποιοι ζουν ακόμη στην εποχή της δραχμης.Και καποιοι αλλοι νομιζουν οτι εχουμε ακομη Παπαδόπουλο.

      Μου αρέσει!

  1. Ε δεν σημαίνει ότι το αποτέλεσμα τούτο ανταποκρίνεται και στην (πραγματική) αλήθεια!!Έχουν υπάρξει περιπτώσεις που λόγω άγνοιας, η πλειοψηφία δεν είχε δίκιο!!

    Ο Κώστας Καραμανλής θα έπρεπε να βρισκόταν σε πιό πάνω θέση!!!

    Μου αρέσει!

    1. ΣΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΘΕΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ … Ο ΤΕΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕΥΩΝ…

      Ο ΚΩΣΤΑΚΗΣ ΑΠΛΩΣ ΗΤΑΝ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ …Ο ΠΟΥΣΟ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ …

      Μου αρέσει!

  2. Δηλ. ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗΣ Γ.Α.Π. στο απυροβλητο και τα ριξαμε ολα στον πεθαμενο?

    Ελεος, κουτοχορτο τρωμε?

    Μου αρέσει!

    1. Ο Γ.Α.Π. ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ Ο ΗΘΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΤΙΚΗΣ ΒΟΛΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΑΛΛΑ Ο ΑΑΡΩΝ ΑΒΟΥΡΙ (ΚΩΣΤΑΣ ΣΗΜΙΤΗΣ) ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΣΠΕΙΡΕ Ο ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΣΠΕΡΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΚ@ΤΟΠΟΥΣΤΑΣ ΑΡΧΙΜ@ΛΑΚΑΣ ΥΙΟΣ ΤΟΥ…

      Μου αρέσει!

      1. Πέστα χρυσόστομε, με όλους τους μ*λάκες Πασοκτσίδες του κ*λου και μέλοντες Χρυσαυγίτες που πέρνουν τον λόγο. Σκ*τά στον τάφο του κωλόγερου, πουλημένου πράκτορα που κατέστρεψε τον τόπο. Μα λίγο μνήμη δεν έχουν όλοι αυτοί που τον υποστηρίζουν.Σιγά τα ωά θιξαμε τον «ηγέτη» απλώς ψηφίσαμε την αλήθεια και είναι λάθος μέγα ο μικρός χρόνος ψηφοφορίας. Ας ψηφίζαμε έναν μήνα να το πάρει χαμπάρι όλος ο κόσμος να δώ τι θα γράφανε όλα αυτά τα λαχανί φασιστοειδή. Τον πούλο ρε τον πούλο σε λίγο 0,5%.

        Μου αρέσει!

      2. @ George Karypidis
        Λαθος…
        οι του πασοκ πανε συριζα..
        Η χρυσαυγη θελει να χωσει μεσα τους αρχηγους του πασοκ…
        Μαθε να ξεχωριζεις της καταστασεις …
        Μη στραβωνεσαι απο κομματικα γιαλια.

        Μου αρέσει!

    2. απάντηση στο υπήκοο,

      τον ΓΑΠ δεν τον κατηγορούν οι υπόλοιποι 171 που ψήφισαν το πρώτο μνημόνιο

      το πόστερ είναι ακόμα κολλημένο στην Κοζάνη με τις φωτογραφίες όλων των δολοφόνων του Ελληνικού Έθνους

      έρχεται η ώρα τους !!!!!!

      ο κατάλογος έχει συμπληρωθεί και αποτελείται από 9500 ονόματα

      άρα η πλατεία Συντάγματος δεν αρκεί για τις κρεμάλες και θα επεκταθούμε και σε άλλες πλατείες

      Μου αρέσει!

  3. Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη:
    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

    Από ό,τι βλέπω από τα αποτελέσματα, μερικοί ψήφισαν και Σαμαρά!

    Ο Σαμαράς είναι περίπου ένα χρόνο πρωθυπουργός, βγήκε με σύνθημα την επαναδιαπραγμάτευση(το γείωσε) και απλά συνεχίζει τις μεταρρυθμίσεις και τα υπογεγραμμένα Μνημόνια των κυνερνήσεων του ΠαΣοΚ.

    Να του καταλογίσεις υφαρπαγή ψήφου, να το καταλάβω.
    Να τον κατηγορήσεις για μεγάλο κωλοτούμπα, να το καταλάβω.
    Να τον κατηγορήσεις οτι έχει γίνει «αγγελειοφόρος» της Μέρκελ, να το καταλάβω.

    Πολιτική(οι)

    Αλλά οτι σε ένα έτος κατέστρεψε την Ελλάδα, όταν ακολουθεί ό,τι υπέγραψε το ΠαΣοΚ, στα οποία ακόμη και σήμερα δεν έχει αντιπαρατεθεί σοβαρό οικονομικό σχέδιο από την αντιπολίτευση, δλδ πού θα βρούμε τα λεφτά, είναι απλά γραφικό.

    Και βαρέλι να γίνει το καλάθι, μερικοί ούτε μπίλια δεν θα μπορούν να βάλουν!

    Απλά θα κράζουν και θα είναι χρήσιμοι ηλίθιοι στα αλλότρια οικονομικά funds.

    Το παιχνίδι τους παίζετε…

    Μου αρέσει!

    1. Πριν δεν υπηρξε Σαμαρας ? Οταν εριχνε τον Μητσοτακη,οταν προδωσε την ΝΔ επι Εβερτ οταν το ιδιο εκανε το 2000 με τον Κωστακη με την
      ΠΟΛΑΝ της ΖΗΜΕΝΣ και τωρα Πλατανιωτη κοροιδεψε τον κοσμο
      και ειναι αυτος που εφαρμοσε τα μετρα που ελεγε οτι θα αλλαζε γιαυτο
      κανε καμια αλλη δουλεια ….. δεν ξερεις που θα βρουμε τα λεφτα αν δεν πληρωνουμε του τοκογλυφους και τις τραπεζες !! απο τον λαο αλλα
      θα πηγαινουν γιαυτον και οχι για τα κορακια.

      Μου αρέσει!

      1. Βασικά ξαναδιάβασε την ανάρτηση μήπως μπορέσεις και βάλεις καμια μπίλια στο βαρέλι…

        Η ερώτηση ήταν πολύ συγκεκριμένη:
        ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

        Μου αρέσει!

      2. Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝ ΡΩΤΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ;;;

        Μου αρέσει!

    2. Το τραγικό είναι ότι ο αποστάτης της Ν.Δημοκρατίας,έγινε ο αρχηγός της, και ότι ο προδότης της Ελλάδας έγινε πρωθυπουργός της.Κατάλαβες?

      Μου αρέσει!

      1. Τότε να αλλάξει η ερώτηση.

        Αν ας πούμε τα έκανε μ** ο Αντρέας το 1980-89, υπάρχει κανείς τόσο στόκος να πιστεύετ ότι μετά από 20 χρόνια ΑΛΛΩΝ στην εξουσία δεν μπορούσαν να το αντιστρέψουν;

        Πόσο μάλλον που δεν λέγανε τίποτα ποτέ ότι υπήρχε πρόβλημα ― ούτε πήρανε κάνα μέτρο.

        Αντίθετα, κάνανε χειρότερα.

        Μετά από 15 χρόνια Σημίτη, ΓΑΠ, Κ.Κ, Παπαδήμο και Σαμαρά, το να πείς ότι φταίει ο Αντρέας του ’80 ―ή ο Μητσοτάκης του 93 ― είναι σαν να λές ότι φταίει ο …Τρικούπης.

        ΕΠΟΜΕΝΩΣ: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ καταστρέψανε τη χώρα.

        Και κυρίως: Σημιτική ΠΑΣΟΚ, ΓΑΠ, Παπαδήμος και Σαμαράς.

        Ο Κ.Κ απλά ήταν λίγος ― και έφαγε όλα τα σαπιόχαρτα του ΠΑΣΟΚ που έφυγε και τον άφησε με Ολυμπιακούς και ένα σωρό άλλες μ*λακίες δάνεια να ξεπληρώνει.

        Μου αρέσει!

      2. Τώρα για το πρώτο να συμφωνήσω.

        Για το δεύτερο δεν μπορώ να κάνω ταυτοποίηση, έχω πολλούς υπόπτους…

        Μου αρέσει!

    3. ο Σαμαράς υπέγραψε και αυτός μνημόνια και το όνομά του – προς λογαριασμό – είναι από τα πρώτα

      τον λογαριασμό θα το κάνουν οι 4000 που έχουν αυτοκτονήσει

      Μου αρέσει!

  4. Δεδομενης της συχνοτητος επισκεψεων αρμοδιων περι τα οικονομικα θα περιμενα κατι πιο απλο.
    Εναν πινακα (που εχει ηδη αναρτηθει πολλακις) που να δειχνει το ποσο χρεωσης του εξωτερικου δανισμου
    ανα πρωθυπουργο αλλα και τα κρυφα και τα φανερα συνολικα ετσι?, κοινως να δουμε ποσα απιδια χωρα ο σακος και οχι στα τυφλα,
    Μετα καθε γνωμη δεκτη.
    Αυτη η δημοσκοπηση ειναι ολιγον τι λαικισμος .

    Μου αρέσει!

      1. Astor
        το εξωτερικό χρέος της Ελλάδας είναι 48,7 δις όλα τα άλλα είναι οι κλεψιές των συμμοριών

        αναφέρομαι στις συμμορίες της ΕΕ (μαζί η Μέρκελ και Σόϊμπλέ) και των κυβερνώντων την Ελλάδα

        τράβα στο Π. Φάληρο στον Φλοίσβο Σάββατο 06.07.2013 στις 7:30 μμ

        να τα ακούσεις από πρώτο χέρι

        τώρα που κέρδισαν το δικαστήριο και απέδειξαν όταν τα 600 δις έχουν κατατεθεί εδώ και 8 μήνες στο όνομα της Ελληνικής Δημοκρατίας

        τώρα θα τους παρακολουθήσεις με πιο ανοιχτά αυτιά

        Μου αρέσει!

      1. Ωπα!!!!!!
        Αρχισανε οι ερωτες και τα ραντεβουδακια!!!!
        Ανεμοδαρμενε,εχεις πολυ σουξε!!!!!
        Μπραβο ρε μεγαλε!!!!

        Μου αρέσει!

    1. Ούτε εγώ ψήφισα Πύκτη!
      Χώρια, ότι το αποτέλεσμα είναι προϊόν κομματικής εμπάθειας και προκατάληψης και όχι αντικειμενικής αξιολόγησης.
      Έτσι και αλλιώς, η λίστα των πρψθυπουργών ήταν ελλειπής, όπως σωστά επεσήμαναν πολλοί αναγνώστες..

      Μου αρέσει!

      1. εγω ψηφισα 8 φορες αλλα το αποτελεσμα εμενε το ιδιο απο την πρωτη ψηφοφορια μολις αναρτηθηκε. Ειδες η δημοκρατια οσο και να ψηφιζεις η καλπη γνωριζει ποιον υα βγαλει.

        Μου αρέσει!

      2. Το ξαναγράφω , εννοείται ΟΧΙ γιά σένα Γεράσιμε, και άλλους γνωστούς – αγνώστους,
        ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ και παρασύρει πολλούς πολίτες
        Να υποστηρίζεις ολιγαρχικό πολίτευμα δύο τινά συμβαίνουν, 1. έχεις συμφέροντα 2. είσαι μεγάλος μλκς
        μην ψάξεις , αυτά τα δύο είναι….για αυτό ήταν ελλειπής η λίστα , επειδή θέλουν να ρίξουν το φταίξιμο σε πρόσωπα και ΟΧΙ στο πολιτευμα

        Μου αρέσει!

  5. Αν υπήρχε η εκδοχή «Όλοι οι παραπάνω» πιστεύω ότι θα είχε ποσοστό πυ θα έπαιρνε θα ήταν γύρω στο 85%…απλά τα πράγματα…

    Μου αρέσει!

    1. Αν έπαιρνε αυτό το ποσοστό που αναφέρεις, μετά έπρεπε να μπει το εξής ερώτημα:

      ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΑΤΕ;

      ΛΙΓΟ
      ΠΟΛΥ
      ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
      ΑΠΕΙΡΩΣ

      Μου αρέσει!

      1. Εχει λυθεί καιρό, τώρα, Στελάρα
        Η μαλακία είναι άπειρη, όπως και το σύμπαν.
        Πάρε για παράδειγμα το σχόλιό σου…

        Μου αρέσει!

  6. Και επειδή βλέπω ακόμη μια λατρεία στον άνθρωπο που «έδωσε στον κόσμο να φάει ψωμί»:
    «Επί της ουσίας ο Δ. Αβραμόπουλος επανέρχεται στο «δόγμα» Αρσένη για υποχρεωτική θητεία στα σύνορα που επιχειρήθηκε να εφαρμοστεί ακριβώς πριν από είκοσι χρόνια, γεγονός που τότε είχε προκαλέσει ισχυρή κόντρα μεταξύ του τότε υπουργού Αμυνας και της Δήμητρας Λιάνη, η οποία ως σύζυγος και διευθύντρια του πρωθυπουργού απαιτούσε να μην υπηρετήσει σε μονάδα της παραμεθορίου ο ηθοποιός Κ. Σπυρόπουλος, τότε σύντροφος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και μετέπειτα δικός της…
    Χάρη στη σθεναρή στάση του Γ. Αρσένη, ο Κ. Σπυρόπουλος υπηρέτησε τότε σε μονάδα του Κιλκίς και ο Σάκης Ρουβάς στο Πολύκαστρο.»

    h**p://www.e-go.gr/news/article.asp?catid=17826&subid=2&pubid=129428773

    Μου αρέσει!

  7. Την δεκαετια του 80 την εζησα, ημουν εκει…

Ο ΑΓΠ (ελπιζω να καιγεται στην κολαση…) δεν εφερε απλα το χρεος. Δεν εξαγορασε απλα ψηφους, αρπαζοντας το μελλον των επομενων γεννεων. Εγκαινιασε αρρωστημενα πολιτικα ηθη (τα εζησα εφηβος) τα οποια κατεληξαν σε αυτο που ονομαζουμε σημερα “διαπλεκομενα συμφεροντα”.
Τοτε σκαφτηκαν τα θεμελια, για τον βρογχο που μας πνιγει σημερα.
Τοτε οδηγηθηκαμε στην κινουμενη αμμο, ωστε σημερα καθε κινηση μας, να μας βυθιζει ακομα πιο βαθεια.
Και ο ΑΓΠ το ηξερε, Ηξερε που οδηγει την χωρα του πατερα του… Το εβλεπε….
ΣΤΑ ΑΡΧΧΙΙΙΙΔΙΑ του.


    
Ναι ασφαλως φταιει και ο Μητσοτακης. Αναποτελεσματικος και ανοητος, ξαναεφερε γρηγορα τον χεσμενο στην εξουσια, “”»”»ιστορικα δικαιωμενο”»”»” για τις απατες που εκανε !!!!!!!!!!!!
Ναι ασφαλως φταιει και ο Σημιτης. Ηταν αυτος που οριμασε, νομιμοποιησε και γιγαντωσε τα διαπλεκομενα.
Ναι ασφαλως φταιει και ο Καραμανλης. Ενω γνωριζε για τον εχθρο, στην πρωτη ηττα κιοτεψε και συμμαχισε μαζι του.
    Για να παρει την αμοιβη που του αξιζε.
Ο μονος που δεν φταιει, μα καθολου, ειναι ο γιος του ΑΓΠ γνωστος και ως «Ο Ακατανομαστος».
Γιατι;
    Γιατι φερει το ακαταλογιστο,
    ΤΟΣΟ ΚΡΕΤΙΝΟΣ.

    Αλλα ο ΑΓΠ ηταν που μας οδηγησε εν γνωση του και σε πληρη συνειδηση, σε μια τοσο αποτομη κατηφορα, ωστε να μοιαζει αδυνατο να σταματησουμε ττην κατολισθηση, πριν καταληξουμε στον γκρεμο.

    Ελπιζω με ολη μου την ψυχη, να βραζει στην κολαση.

    Μου αρέσει!

    1. Προς το παρον βραζει σε εξωτικα νησια, στην υγεια μας…
      Οσο ο μ@λακας ψηφοφορος τσιμπαει κι ασχολειται με αλχημιστικες «δημοσκοπησεις», του κερναει περισσοτερες διακοπες.
      17000 τυρακια προσφερθηκαν σε καναπεδες, μακρια απο επαναστασεις και λιντσαρισματα εναντι στο οικογενειακο κατεστημενο ολων των ανωτερω…
      17000 ψηφισατε σε αλλη μια στημενη ανθενωτικη π@παρια που πετυχε να διχαζει Ελληνες για ενα τριημερο…
      17000 φαγατε το τυρι και ξεθυμανατε για καμμια βδομαδα…εως το επομενο τυρι….
      17000 ψυχες αρκουν ενωμενες να μην αφησουν κανεναν π@υστη ορθιο….αλλα αρκουνται στο τυρακι…
      Ελληνες ή ποντικια τελικα???

      Μου αρέσει!

    2. +++++……
      ή πιό ορθά αιτιολογημένη απάντηση στό ερώτημα της δημοσκόπησης.
      Απλά να συμπληρώσεις μαζί με τον » απαλλακτικό κρετινισμό» τού GAP και τον αντίστοιχο-διαχρονικά- τών Ελλήνων ψηφοφόρων και είσαι ..πλήρης!

      Μου αρέσει!

      1. O AΞΙΟΠΟΥΣΤΑΣ: «Θα μπορούσαμε να είχε αποφύγει η χώρα μας το Μνημόνιο, αν η κυβέρνηση Καραμανλή είχε φύγει έστω μια ώρα νωρίτερα, προκηρύσσοντας εθνικές εκλογές μαζί με τις ευρωεκλογές. Και όχι όταν βεβαιώθηκε ότι ήμασταν πια στο παρά ένα της χρεοκοπίας. Θα μπορούσαμε να είχαμε αποφύγει τα οριζόντια σκληρά μέτρα αν είχαμε περισσότερο χρόνο κι αν η Νέα Δημοκρατία δεν είχε διαλύσει το κράτος. Ο μονόδρομος, ελέω ΝΔ και Καραμανλή, δεν ήταν το Μνημόνιο αλλά η απόλυτη, άμεση και βίαιη χρεοκοπία της χώρας»
        «Δε με φοβίζει το ειδικό δικαστήριο»
        Οι φωνές που θέλουν την παραπομπή του ίδιου αλλά και υπουργών της κυβέρνησης του σε ειδικό δικαστήριο πληθαίνουν, αλλά ο αχρείος δηλώνει πως δεν τον φοβίζει τίποτα. «Πολλοί επιχείρησαν να τελειώσουν την οικογένειά μου σε Ειδικά Δικαστήρια. Ο εκφοβισμός, οι απειλές, οι σκευωρίες από συμφέροντα ή ακραίες φωνές, είναι γνώριμο φαινόμενο. Αλλά όσο στημένες και να είναι οι κατηγορίες, η αλήθεια διαλύει τις σκευωρίες . Ούτε με απασχολεί λοιπόν, ούτε με φοβίζει το ενδεχόμενο. Δεν φοβάμαι την αλήθεια – άλλοι πρέπει να την φοβούνται».

        Πόσο… ηλίθιους θεωρεί τους Ελληνες ο κύριος Αξιοπουστας ;;;

        Μου αρέσει!

  8. Τη χωρα την κατεστρεψε ο Ελληνικος λαος που του σερβιρουν τυρακι στον καναπε ενω στο γεματο ψυγειο του γλενανε ΟΛΟΙ οι παραπανω
    και διχαζεται με το ποιος του γ@μαει το ψυγειο περισσοτερο…..

    Μου αρέσει!

  9. Σε 50 χρονια απο τωρα (αν ξεμεινει μ@λακας ψηφοφορος) θα ασχολειται με την ιδια δημοσκοπηση συν 10 ονοματα παραπανω….

    Μου αρέσει!

  10. Καποιοι λενε οτι ειμαστε μπου@δελο…..
    Θα διαφωνησω…
    Στο μπου@δελο υπαρχει μια σειρα…Υπαρχει η τσατσα που ρυθμιζει τα ραντεβου. Υπαρχουν οι πουτ@νες που ενημερωνονται για τα ραντεβου, πληρωνονται κ.λ.π.
    Εμεις ειμαστε τριμπου@δελο!!!….. Εχουμε 300 τσατσαδες που δεν κραταν σειρα πλεον και υπαρχουν και λιγες πουτ@νες(λαος) που τον πηδ@ει οποιος γουσταρει οτι ωρα γουσταρει χωρις πληρωμη…
    Ολοι οι παραπανω ειναι οι νταβατζηδες μας και εμεις μαλωνουμε στα διαλειμματα που δε μας πηδανε για το ποιος ειναι χειροτερος..

    Μου αρέσει!

    1. ο σκεπτομενος πολιτης λεει την πραγματικοτητα χωρις κομματικα γυαλια
      οι υπολοιποι ειναι ακομη στα δενδρα γι αυτο ο σαμαρας υπαρχη ακομη
      μπραβο φιλε μου

      Μου αρέσει!

  11. Ο πρωθυπουργός που τα ‘έφαγε’ με τον λαό και ανέβασε το βιοτικό επίπεδο της μέσης ελληνικής οικογένειας ψηφίστηκε ως αυτός που την κατέστρεψε.
    Οι υπόλοιποι που τα ‘φάγανε’ μόνοι τους ή με στενούς φίλους τους Siemens-εξοπλιστικά-Τραπεζίτες-Ολυμπιακοί-Κόκκαλης-Μπόμπολας-Τράγκας-Ρουσόπουλος-Σάλλας-Μελισσανίδης κ.α ψηφίζονται ως λιγότερο χειρότεροι.

    Άρα σαν λαός στο σύνολο ‘παίρνουμε’ αυτό που μας αξίζει.

    Μου αρέσει!

    1. ++++
      Για όλα φταίει ο εκλιπών.
      Ο δοσίλογος Τζέφρι……..ΑΘΩΟΣ.

      Στις εκλογές όλοι στις κάλτσες για τζέφρι, ξανά πορδιπουργό.

      Μου αρέσει!

    2. Δλδ πριν έρθει ο «τα ‘έφαγε’ με τον λαό» δεν υπήρχε μέση τάξη στην Ελλάδα;
      Πριν έρθει ο «τα ‘έφαγε’ με τον λαό» ο κόσμος πεινούσε;

      Προφανώς και δεν ασχολήθηκε με τη μεσαία τάξη στην Ελλάδα ο Αντρέας, αλλά δημιούργησε μια νέα τάξη, τους Δημοσίους Υπαλλήλους ή καλύτερα τους Κρατικούς Υπαλλήλους και με τη σειρά τους ήρθαν και οι κρατικοδίαιτοι επιχειρηματίες!

      «Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας.»

      Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

      Μου αρέσει!

      1. Δλδ πριν έρθει ο “τα ‘έφαγε’ με τον λαό” δεν υπήρχε μέση τάξη στην Ελλάδα;
        Πριν έρθει ο “τα ‘έφαγε’ με τον λαό” ο κόσμος πεινούσε;

        Ναι σε μεγάλο βαθμό.

        Όσο για την νέα τάξη που αναφέρεσαι υπήρχαν δημόσιοι υπαλλήλοι που ήταν δεξιών και ακροδεξιών φρονημάτων.Άρχισαν να μπαίνουν πλέον ‘Δημοκρατικοί’ χωρίς όρια βέβαια άλλα δεν συγκρίνονται με τους παραπάνω που τα φάγαν μόνοι τους όπως είπα και σε μεγαλύτερο βαθμό.

        Μου αρέσει!

      2. Λοιπόν

        Εχουμε δύο ενδεχόμενα:
        α) αστειεύσαι
        β) εν γνώσει σου λες ανακρίβειες

        Αν θέλεις να δεις τον Ανδρέα ως Μωυσή, δεν έχω κανένα πρόβλημα, πραγματικά.

        Χαίρομαι να υπάρχουν απόψεις σαν τις δικές σου, είναι μουσειακό υλικό, ελπίζω δηλαδή 🙂 .

        Ετσι για το ονόρε να σου πω, οτι ανάπτυξη δεν είναι να δίνεις λεφτά από το παντελόνι του Κράτους, λέμε τώρα.

        Βραχυπρόσθεσμα θα βοηθήσει, σίγουρα όμως δεν είναι λύση και αποδείχτηκε, τι να λέμε…

        Εκτός, φίλε μου, αν είσαι πολίτης άλλου κράτους και διάβασες από κάποιο ΠΑΚικό φυλλάδιο την Ιστορία της Μεταπολίτευσης.

        Συγγνώμη, που αστειεύομαι και γω, Maxim, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να το δω αλλιώς!

        Μου αρέσει!

      3. Δεν είπα ότι ήταν ο Μωυσής.Είναι υπεύθυνος για πράγματα που δεν έκανε,για το ότι είχε Σημίτηδες μέσα στο κόμμα,γιατί δεν έβαλε μέτρο στις προσλήψεις και για πολλά άλλα.Όσο για την ανάπτυξη φυσικά βοηθάει το Κράτος και δίνει λέφτα στον κόσμο ώστε να κινηθεί το χρήμα.Διεκδίκησε και πήρε τα Μεσογειακά Προγράμματα τα οποία δεν αξιοποιήθηκαν όπως έπρεπε.Τώρα αν κάποιοι Έλληνες έκαναν και λάθος διαχείρηση των χρημάτων τους και ‘ανοίγματα’ που δεν άντεχαν δεν τους φταίει ο Ανδρέας.Και ξέρω πολλά παραδείγματα ανθρώπων.
        Στην τελική σου ξαναείπα ότι δεν είναι Μωυσής αλλά δεν μπορώ να τον συγκρίνω καν με τους υπολοίπους που είναι πολύ χειρότεροι στην κατασπατάληση Δημοσίου χρήματος.Αν δεν το αποδέχεσαι αυτό τι να πώ.

        Μου αρέσει!

      4. Πραγματικά κατανοώ την προσωπλατρεία και τα «συνεπακόλουθά» της, ωστόσο αγνοείς αυτήν την επική φράση που εσωκλείει μια εποχή:
        «Αν δεν υπήρχε ο Ανδρέας Παπανδρέου, δεν θα μας ήξερε ούτε ο θυρωρός της πολυκατοικίας μας.»

        Γιώργος Κατσιφάρας, 1935-2012, Έλληνας πολιτικός

        Δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλώς θέλω να καταδείξω την αρχή της ανάδειξης μιας νέας τάξης, της κρατικοδίαιτης τάξης.

        Η τάξη η οποία επανδρώθηκε με ανθρώπους που αξιοκρατικά δεν θα είχαν στον ήλιο μοίρα…

        Μου αρέσει!

      5. Επανδρώθηκε ΚΑΙ από ανθρώπους που πήραν θέσεις που δεν άξιζαν μόνο και μόνο επειδή ήταν Πασοκτζήδες.ΣΥΜΦΩΝΩ 100%.
        Πόσα κόστισαν οι χιλιάδες Κατσιφάρες που στην τελική δούλευαν όμως και πόσα οι μίζες του Γιάννου.
        Πόσα κόστισαν οι παραπάνω υπάλληλοι στην ΔΕΗ και στην Εφορία και πόσα το εξοχικό του Ρουσόπουλου και του Τράγκα στην Γαλλία.
        Και πολλά άλλα.Μην με κάνεις να στα θυμίζω για κάθε έναν γιατί νομίζω οτι τα γνωρίζεις.Γιάννος Παπαντωνίου-Βερελής-Άκης ακόμη ακόμη πλούτισαν επί Σημίτη που για μένα έπρεπε να βγεί με 80% τουλάχιστον ως καταστροφέας.Από εθνικά θέματα έως την διαφθορά και την διαπλοκή.Σε όλα είναι πρώτος.

        Μου αρέσει!

      6. Δεν διαφωνώ κάπου, απλώς θεωρώ οτι ο αρχηγός έχει τη μεγαλύτερη ευθύνη, για αυτό -αν θες- και θεωρώ τον Κ. Καραμανλή στη δεύτερη «τετραετία» τραγικά συνυπεύθυνο για αυτό που ζούμε σήμερα.

        Μου αρέσει!

      7. Συμφωνώ.Ακόμη και έτσι είναι δική του ευθύνη γιατί ήταν πολιτικά ‘παιδιά’ του όλοι αυτοί που έδρασαν απο το 1996 και μετά.Και συμφωνώ και για τον Καραμανλή σε μεγάλο βαθμό.Οι υπόλοιποι απλά διαχειρίζονται την κατάσταση που δημιούργησαν οι προηγούμενοι από αυτούς.Κατά σειρά.
        Σημίτης
        Καραμανλής
        Παπανδρέου
        Σαμαράς
        Παπανδρέου Α.

        Τον Πράκτορα δεν τον βάζω καν.

        Μου αρέσει!

  12. Οι νεοέλληνες την κατέστρεψαν .
    Οταν το 81 δίναμε μάχη εμείς εναντίον των πρασινοφρουρων βλέπαμε 40 χρονια μπροστα ;
    Ρε δε ΠΑ να διαλυθει όλη η ελλαδα ;
    Μακάρι .
    ΧΑ και θα στρωσουν όλοι επιδερμιδα.

    Μου αρέσει!

  13. Τη χώρα την κατέστρεψαν όσοι τους ψήφιζαν. Γιατί δεν κατέστρεψαν τη χώρα σε μια τετραετία ώστε να υπάρχει δικαιολογία.

    Παραδείγματα….

    υπάρχει πασόκος που δεν ήξερε πόσο βλάκας είναι ο Γιωργάκης;;; Εδώ το έγραφαν οι εφημερίδες τους. Παιντί τον ανέβαζαν παιντί τον κατέβαζαν….

    Yπάρχει πασόκος που δεν ψήφιζε ΠΑΣΟΚ για να διοριστεί ο ίδιος ή τα παδιά του και ψήφιζε από ιδεολογία;

    Υπάρχει νεοδημοκράτης που δεν ψήφισε Μητσοτάκη για να μπούνε επιτέλους και γαλάζια παιδιά στο δημόσιο;

    Υπάρχει έστω και ένας ψηφοφόρος που δεν ήξερε ότι οι πολιτικοί που ψηφίζει ότι κλέβουν;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; Και συνέχιζε να τους ψηφίζει….

    Υποκριτές…

    Αν αύριο βγει η Ντούβλη με κόμμα και σας δώσει πίσω τις δουλειές που χάσατε και σας αυξήσει τους μισθούς και τις συντάξεις θα ψηφίζετε Ντούβλη μέχρι να μελανιάσετε…

    Και αν αυτός που θα σας κάνει πλούσιους είναι αριστερός όλοι αριστεροί θα γίνετε. Το αντίστοιχο αν είναι δεξιός..

    Ραγιάς λαός. Κομματόσκυλα που αλλάζουν σημαίες σωτήρων που τους έχουν πουλημένους ακόμα και πριν το σκεφτούν.

    Μου αρέσει!

    1. Συμφωνώ Ιωάννη. Δυστυχώς αλλά αυτός που πραγματικά κατέστρεψε, καταστρέφει και θα εξαφανίσει την Ελλάδα, είναι κυρίως ο (νεο)Έλληνας είναι ραγιάς γιατί δεν προσπαθεί να βελτιωθεί ο ίδιος, αλλά… προσπαθεί περισσότερο για το κακό των άλλων που είτε προοδεύουν και τους φθονεί, είτε κλέβουν / αρπάζουν, περισσότερα από αυτόν και …ζηλεύει (με εξαίρεση ένα σχετικά μικρό ποσοστό στο συνολικό ντόπιο πληθυσμό)
      Του αρκεί ένα ξεροκόμματο (βόλεμα σε Δημόσιο, επιδότηση, επιχορήγηση, εργολαβία, προμήθεια, υπεξαίρεση κτλ) για να κλείσει το στόμα του, κοιτάζοντας από μακριά την αδικία και τα αίσχη που συμβαίνουν και να ψηφήσει τον απατεώνα που του το πέταξε !!
      Είναι ραγιάς γιατί όταν καλείται να συμμετάσχει σε μια μορφή αντίδρασης που θα εκτεθεί αναγκαστικά επώνυμα, το βάζει στα πόδια και προτιμάει ένα φραπέ για να σχολιάσει επικριτικά τι κάνουν οι άλλοι και τι θα έκανε ο ίδιος αν ήταν στη θέση τους.
      Είναι ραγιάς γιατί ακόμα και τη στιγμή που χρεοκοπεί η χώρα αρνείται να δει την πραγματικότητα και προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στα αντίπαλα κόμματα χωρίς να αναγνωρίζει τη δική του προσωπική ευθύνη αλλά και τα εγκλήματα που έκαναν τα κόμματα που ψηφίζει.
      Είναι ραγιάς γιατί μπροστά στη δική του εξυπηρέτηση είναι έτοιμος να καταπατήσει κάθε έννοια δικαιοσύνης, αξιοκρατίας και ισονομίας

      Μου αρέσει!

    2. Για τον βουδα της Ραφηνας τιποτα !!! βεβαια ειναι στο ιδιο τραινο
      με τον Καλαματιανο και το εισιτηριο γραφει ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ.

      Μου αρέσει!

    3. Δεν είναι ραγιάς ο νεοέλληνας. Είναι (με τη θέλησή σου) απομακρυσμένος από τις αξίες του Ελληνισμού, μέλος μιας εκμαυλισμένης κοινωνίας, με κύρια ευθύνη του Α. Παπανδρέου, από το 1981 και μετά.

      Μάθαμε να κυνηγάμε το βόλεμα, το εύκολο κέρδος, τα έσοδα χωρίς δουλειά, την ηδονή και την ατομική ευχαρίστηση, υπεράνω πάντων. Με τέτοια νοοτροπία στον λαό, αντίστοιχοι πολιτικοί θα εκλέγονται πάντα, διότι οι πολιτικοί είναι αντανάκλαση της κοινωνίας που τους αναδεικνύει.

      Και ναι, ο πατριωτισμός και η αγάπη στη δημοκρατία ανακαλύφθηκαν μετά τη μείωση των μισθών. Όπως έχω γράψει πολλάκις εδώ μέσα, εάν είχε βρεθεί ένας τρόπος να μην μειωθούν οι ατομικές αποδοχές, μέχρι και απώλεια εθνικών εδαφών θα είχαμε δεχτεί αδιαμαρτύρητα, στο στυλ «έλα μωρέ που θα πάμε στον πόλεμο τον 21ο αιώνα».

      Μου αρέσει!

      1. Οι άνθρωποι του ΔΝΤ είναι στόκοι. Αν αντί να μειώσουν τους μισθούς τους διπλασίαζαν και χάριζαν τα δάνεια τώρα θα είχαν ξεπουλήσει όλη η Ελλάδα 100 φορές. Δε θα κουνιόταν φύλλο και πάλι τεράστια κέρδη θα είχαν.

        Μου αρέσει!

      2. Ακριβώς αυτό έχω πει και εγώ από την πρώτη στιγμή εδώ μέσα.

        Και μάλιστα, δεν ήμουν καν τόσο απαιτητικός. Ποιος διπλασιασμός μισθών και ποιο χάρισμα των δανείων; Αρκεί να αφενόμαστε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό, δηλαδή με αυξήσεις 5%-10% τον χρόνο και άφθονο δανεικό χρήμα.

        Ούτε μύτη δεν θα άνοιγε ακόμα και αν μας άφηναν όχι το 20% ή το 10% των υδρογονανθράκων, αλλά και αυτό το 1% θα μας αρκούσε…

        Μου αρέσει!

    4. Ιωάννη, να το θέσω λίγο διαφορετικά;

      Σε ένα κόσμο που οι ιδεολογίες έχουν καταρρεύσει και ειδικώς στην Ελλάδα εκτός από τις ιδεολογίες και η αξιοκρατία από γεννήσεως αυτού του Εθνους(από το 1830 βλέπαμε Φατμαγκιούλ στην Ελλάδα, μη γελιέστε) είναι ένας πλατωνικός τόπος φαντασίας, πόσο παράλογο είναι οι ψηφοφόροι να κοιτάξουν το «μέλλον» τους;

      Δεν λέω οτι αυτό θα έπρεπε να γίνετε, αλλά μερικές φορές πρέπει να καταλάβουμε οτι δεν ζούμε στη Φρουτοπία και οι εναλλακτικές στην Ελλάδα ήταν ή ΝΔ ή ΠαΣοΚ τόσα χρόνια.

      Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, όλοι τα θυμόμαστε, φαντάζομαι.

      Είναι υποκριτικό να βρίζουμε αυτούς που επωφελήθηκαν της κατάστασης και για παράδειγμα έφυγαν από τον Εβρο νωρίτερα και εμείς μείναμε πίσω να βαράμε 8ωρα σκοπιά… Σε ένα αναξιοκρατικό Κράτος, αν είχα και γω το μέσον, θα το χρησιμοποιούσα, έτσι απλά.

      Τώρα, σήμερα, ΙΩΑΝΝΗ, ηθικολογούμε με μια καταστροφή πάνω από το κεφάλι μας.

      Το καλό θα ταν να την κάναμε αυτή την κουβέντα τότε, κάπου στις αρχές των 90’s, αλλά θα μας λέγαν φασίστες!

      ΧΑαχοαχοοαχοαχοαχαχο

      Μου αρέσει!

      1. Πίστεψε με Χρήστο ακόμα θυμάμαι τις συζητήσεις με φίλους στις αρχές του 90 που λέγαμε ακριβώς αυτά.

        Έχω φίλο αναρχικό – και ενσυνείδητα αναρχικό όχι χλαπάτσα που κάνει φασαρίες για το τίποτα – που εκείνη την εποχή έλεγε » όλα αυτά τα «καλά» σήμερα θα τα ακριβοπληρώσουμε 100 φορές μετά από χρόνια εκτός του ότι θα χρεοκοπήσουμε κιόλας». Όλοι συμφωνούσαμε μαζί του. Κανείς δεν διαφωνούσε. Αλλά στα 20 σου χρόνια φοιτητής την καλύτερη και πιο πλούσια εποχή δεν μας ένοιαζε ποιος είναι πρωθυπουργός και ποιο κόμμα κυβερνούσε. Μας ένοιαζε να περνάμε καλά.

        Μην αναφέρω ότι υπήρχαν περιπτώσεις που έλεγε πχ ο πατέρας στην κόρη ή στον γυιό » θα ψηφίσεις ότι σου πω εγώ γιατί εγώ σε ταίζω»….tragic…

        Αυτή είναι η αλήθεια.

        Μου αρέσει!

      2. Δεν έλεγε απλώς, έβαζε και το φάκελο στο χέρι…

        Τα λεγόμενα και μονοκούκια, της αγαπημένης επαρχίας!

        Μου αρέσει!

      3. Επίσης θα πρέπει να ηθικολογούμε σήμερα. Γιατί με την ηθικολογία υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να αποφύγουμε να ζήσουμε τα ίδια ξανά στο μέλλον.

        Η κατάσταση αυτή πρέπει να έχει αποτέλεσμα αξιακό και ηθικό. Όχι μόνο οικονομικό. Γιατί αν όλα βελτιωθούν οικονομικά αλλά όχι ηθικά τότε θα ξαναπεράσουμε αυτά που περνάμε αλλά πολύ χειρότερα.

        Μου αρέσει!

      4. Αφού καταλαβαίνεις με ποια έννοια το γράφω….μη το παρερμηνεύεις…

        Το κακό είναι ότι κάθε φορά σε τέτοιου είδους καταστάσεις υπάρχουν διάφοροι που εμφανίζονται ενώ μέχρι πριν ήταν γραφικοί. Πχ πολλοί συνομοσιολόγοι. Ή ψευτοχριστιανοί. Ή αυτοχριζούμενοι σωτήρες.

        Και ο κόσμος τους ακολουθεί δυστυχώς…

        Σήμερα αν κάνεις μια βόλτα για παράδειγμα σε blogs θα διαπιστώσεις ότι πολλά από αυτά έχουν σχέση με προφητείες σωτηρίας και άλλα με συνομωσίες των εβραιων.

        Άντε μετά να βρεις εσύ μέρος να πιαστείς όταν ο κάθε ψυχοπαθής πετάει αγκίστρια στους αφελείς….

        Μου αρέσει!

  14. Mε όλους αυτούς καλούς, κακούς, άχρηστους, προδότες ότι και νάσαν εκτός από έναν δούλευα και ζούσα αξιοπρεπώς…
    Από τον σιωνιστή ΓΑΠ και μετά το πράμα άρχισε να γίνεται αφύσικο….δεν έχει ξαναγίνει τέτοια καταστροφή..
    Ούτε μεροκάματο δεν υπάρχει πλέον.Γνωρίζω γιατί αλλά δεν είναι επί του παρόντος.
    Άρα για εμένα ο καταστροφέας είναι ο ΓΑΠ ή μάλλον έδωσε την χαριστική βολή σε ένα σχέδιο που άρχισε να προετοιμάζεται μεθοδικά από τους προηγούμενους.
    Τι να κάνουμε;
    Η βούληση του λαού είναι σεβαστή.
    Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι καμία κυβέρνηση ΠΟΤΕ δεν έπιασε το 50+1%.
    Πως γίνεται να κυβερνά η μειοψηφία;

    Μου αρέσει!

  15. Επιτελους! Ας σταματησουμε να εχουμε ως σημειο αναφορας,

    κομματα και «πρωθυπουργους» στην Πατριδα μας,τα τελευταια 180 χρονια!

    Το «παιχνιδι»αυτο ηταν απο την αρχη ΣΤΗΜΕΝΟ και ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ!!!

    (απο τους ΓΝΩΣΤΟΥΣ-αγνωστους).Τωρα αν θελουν καποιοι απλως να περνουν «ευχαριστα» για λιγο,ας παιξουν κανενα ταβλι…

    Μου αρέσει!

  16. Από τη μεταπολίτευση και μετά όλοι τους είναι μια κατάρα. Κάθε επόμενος είναι χειρότερος απ΄τον προηγούμενο.Ολυμπία,λάθος δημοσκόπηση, όχι και τόσο χαμηλό ποσοστό ο κουρασμένος…..κρίμα

    Μου αρέσει!

    1. —–ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ – HELLENIC (GREEK) ARMY – 7 ΕΜΑ 2011

      —–ΑΓΊΑ ΥΠΟΜΟΝΉ , ΈΈΛΛΗΝΈΕΣΣ ! ! ! –

      Μου αρέσει!

    2. —–ΖΗΤΏ ΣΥΓΓΝΏΜΗ ,ΑΥΤΌ ΕΏ ΉΘΕΛΑ ΝΑ «ΠΟΣΤΆΡΩ» :
      ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ-HELLENIC ARMY-LEOPARD 1A5-ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ , ΜΈΣΑ ΆΡΜΑΤΑ ΜΆΧΗΣ .

      —–ΑΥΤΆ ΕΊΝΑΙ … .. . ….

      Μου αρέσει!

  17. Δεν διαφωνω με τα αποτελεσματα αλλα δεν μπορουν να ειναι 100% αντικειμενικα επειδη η ερευνα εγινε στη συγκεκριμενη ιστοσελιδα που την επισκεπτονται συγκεκριμενης ιδεολογιας ατομα.
    Πιστευω καταλαβαινεται τι εννοω…

    Μου αρέσει!

    1. Να’τα μας…,σε καταλαβαινω φιλε Στελιο,συμφωνω σ’αυτα που εγραψες,αλλα με αδικουν λιγο.Γιατι δεν ανηκω ουτε και υπηρξα ποτε

      «της συγκεκριμενης ιδεολογιας».Α ρε «ολυμπια»,μας βγηκε και το ονομα,εξ αιτιας σου…

      Μου αρέσει!

  18. Ποιος το υπεγραψε αυτο, ο ΓΑΠ η Σαμαραντωνης;

    «Το Δικαιούχο Κράτος Μέλος (Ελλάδα), η Τράπεζα της Ελλάδος και το Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και ανεπιφύλακτα από κάθε δικαίωμα ασυλίας που ήδη έχουν ή μπορεί να δικαιούνται σε σχέση με τους ίδιους και τα περιουσιακά τους στοιχεία έναντι δικαστικών ενεργειών σχετικά με την παρούσα Σύμβαση Τροποποίησης, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά, από κάθε δικαίωμα ασυλίας έναντι άσκησης αγωγής, έκδοσης δικαστικής απόφαση ή άλλης διάταξης, κατάσχεσης, εκτέλεσης ή ασφαλιστικού μέτρου και έναντι κάθε εκτέλεσης ή αναγκαστικού μέτρου σε βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων στο μέτρο που τα ανωτέρω δεν απαγορεύονται από αναγκαστικό νόμο»

    Στους Μαο Μαο αν εφτανε η πληροφορια οτι ο αρχηγος τους υπεγραψε τετοιο πραγμα τωρα θα τον ειχαν ηδη χωνεψει.
    Αλλα ξεχασα, εμεις ειμαστε ανωτεροι, ειμαστε λευκοι, ειμαστε Ελληνες !

    Μου αρέσει!

  19. Kai και μια και συνεχιζει η ολυμπια

    το επανναλληλπτικο διαγωνισμα

    οφειλω να υποενθυμισω..

    Οτι …

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ????

    ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΩΝ …ΕΛΛΗΝΑΣ-ΕΛΛΗΝΑΣ?

    Και το κυριωτερο απο την τουρτα…

    Ο..ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ????

    Αυτος δεν ξεκινησε τον εμφυλιο?

    Αυτος δεν ηταν ορτινατσα του Μπους…

    Αυτος δεν απελυσε ….χιλιαδες πρασινους με τη ΜΙΑ ! (αλλα τροικα)

    και προσελαβε διπλασιους γαλαζιους????

    Αυτος δεν ΠΟΥΛΗΣΕ ΟΤΕ ΚΛΠ??????

    ΓΙΑΤΙ απουσιαζει ο..μεγιστος?

    Μου αρέσει!

    1. Να απαντησω μονο στα δυο πρωτα ερωτηματα:

      Στο πρωτο και στο δευτερο μαζι: ΚΑΝΕΙΣ!!! Μενει μονο να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και να το καταλαβουν,δε βοηθα σ’αυτο

      βεβαια το «ΟΛΥΜΠΙΑ» με τα καραμανλοβουτυροπαιδα του.Α ρε «ολυμπια»,μας εβγαλες και τ’ονομα…

      Μου αρέσει!

  20. Ρε λαμογια προβοκατορες του κερατα, μας βαζετε να τσακονομαστε ενω εχουμε ολοι το ιδιο προβλημα; Ε αντε κουλαρετε λιγο. Γιατί δε ρωτατε τι κανουμε απο δω και περα; Γιατί δεν μιλάτε για το τι πρεπει να κανουμε οι ΕΛΛΗΝΕΣ σαν αντιδραση στους προδοτες; Προδοτες, ε ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    Μου αρέσει!

  21. Κρίμα που δεν υπήρχαν λεφτά
    βρε να πάρει η ευχή,
    γιατι εδω που τα λέμε
    ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΛΕΦΤΑ,
    θα ειχαμε την κυριαρχία μας, την ξεγνοιασά μας,
    τις κονόμες μας, τις τσάρκες μας, τις διακοπές μας,
    τον Γιωργάρα θα τον ειχαμε κάνει θεό (και γιατί οχι)
    ο προηγούμενος φυσικά θα ειχε απλώς χάσει
    και καμία Cοο-pha-la δεν θα είχε λόγο να πει οτι τα παράτησε.
    Τι σου κάνουν τα ρημάδια τα λεφτά . .

    (τώρα μάγκες που βρήκατε τον ένοχο, τα κεφάλια μέσα)

    Μου αρέσει!

  22. Το κομμάτι του Ελληνικού λαού που ψήφησε τα παραπάνω όρνια με τον ένα τρόπο ή με τον άλλο, μάλλον θα πρέπει να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες του και να σταματήσει να διαβάζει δημοσκοπήσεις από τον καναπέ!

    Μου αρέσει!

  23. ΚΑΛΑ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΓΑΛΑΖΙΑΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ Ή ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ; KAI MONO OTI ΛΕΙΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ Ο ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΟΥΣ .

    Μου αρέσει!

  24. πάντως μέ τόσους ψήφους πού κέρδισε ὁ πορνόγερος … βουλευτής θά ἔβγαινε μέ τά τσαρούχια !
    Ὅλη ἡ ἀλητοφᾶρα ἀπό τόν Β΄Π.Π. καί ἐντεῦθεν !

    Μου αρέσει!

  25. 75% των Ελλήνων πιστεύουν ότι οι Παπανδρεοσημίτηδες μας κατέστρεψαν….το άλλο 25% ακόμη το δέρνει η μ@λ@-Sorte

    Μου αρέσει!

  26. Συγκρατηθειτε !!!

    Φανταστειτε στην θεση του Τσιπρα τον Αμερικανοπροωθημενο Ανδρεα Παπανδρεου του «Τσοβολα δωστα ολα»!!!
    Δεν θα ασκουσε την Ιδια Αντιμνημονιακη Πολιτικη που στηριζει ο Γαμπρος του Καθηγητης (αφηνοντας τον ανεκδιηγητο ΓΑΠ) υποσχομενος, υποσχομενος….προκειμενου να εκλεγη και εξασφαλιση Μιμιδες, μελλον στους διαδοχους του και χρημα ?
    Και τι θα γινοτανε η Ελλαδα ? Ισως Μια αλλη Αιγυπτος, μια αλλη Λιβυη, μια αλλη κατακερματισνενη Γιουγκοσλαβια …
    Νομιζω οτι ο Βοριδης εκφραζει «επιτελους» αυτα που εμεις η προδομενη Γενια του 114,του Παιδεια- Ελευθερια, των Λαμπρακιδων, του Πολυτεχνειου συζηταμε αλλα δεν εχομε την δυνατοτητα να τα πουμε ΦΩΝΑΧΤΑ και αφησαμε τους αποτυχημενους τοτε φοιτητες να κυβερνησουν και να ρημαξουν την χωρα……
    Η Ιστορια επαναλαμβανετε και το «μεταλαγμενο Πασοκ του Τσιπρα» χαιδευει τα αφτια των Πατρινων υπερασπυζομενος τα οσα δεινα εφερε η Παπανδρεικη οικογενεια αντι να τους αποδομιση ζητωντας την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ τους τιμωρια και να προτεινη εφικτες εναλλακτικες λυσεις.
    Και επιμενη να κυβερνηση με οποιονδηποτε ανταλλαγμα ακομη και μια Ελλαδα ΑΛΛΟΕΘΝΩΝ και Αλλοθρησκων αρκει να επιτυχη τον στοχο του.
    Η ψηφος στην Χ.Α. δεν ειναι διαμαρτυρια αλλα ψηφος για παραδειγματικη Τιμωρια και αιτημα για αμεση αποτελεσματικοτητα στην Αναδομιση του Κρατους που επιτελους ο Σαμαρας συνιδειτοποιησε συνεπικουρουμενος, απο εναν Ελληνα τον Βενιζελο αρκει αυτος να αποκυρηξη τον Παπανδρεισμο και τους καταστροφεις της Ελλαδας.
    Μονο με αποφασιστηκοτητα των κυβερνουντων και με εντονο το συναισθημα « Για την Ελλαδα Γαμωτο !» μπορουμε να ξεπερασωμε αυτον τον συγχρονο Πολεμο κατα της Πολυπαθης Πατριδας …
    Ι.Κ.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.