»Κατέριψαν» το Α-7 του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ….οι Αντιαεραπόροι της Μοίρας » ΧΩΚ» που έκτελούσε ξαφνική »επιδρομή» !

tn.jpg

Σε Συναγερμό πενταλέπτου μπήκε σήμερα το πρωί περί την 9: 35 η Πυροβολαρχία ΧΩΚ της 181 ΜΚ/Β ΧΩΚ όταν το »RADAR του Χορτιάτη ανέφερε (άγνωστα ίχνη) που πετούσαν χαμηλά πάνω απο το κύμα δίπλα από το πρώτο πόδι της Χαλκιδικής !

Δόθηκε συναγερμός (blazing skies) στην Μοίρα κατευθυνόμενων Βλημάτων »ΧΩΚ» και η Πυροβολαρχία που εκτελούσε 20λεπτη ετοιμότητα μπήκε σε κατάσταση on και ανέφερε ετοιμότητα και κατάσταση Μάχης με ετοιμότητα εκτοξεύσεως πυραύλου ….Χωρίς κανείς να γνωρίζει το Παραμικρό ή τι ακριβώς συμβαίνει !

8363736972_12550bb707_o.jpg
Ta RADAR της Πυροβολαρχίας εντόπισαν και εγκλώβισαν τα μαχητικά που έκαναν χαμηλή επιδρομή στο SITE της Πυροβολαρχίας από τα 31 χλμ !!!

Παρά τις προσπάθειες του χειριστή Άσσου στους ελιγμούς του πρώτου από την Τριάδα των Α-7 που εκτελούσε την επιδρομή το »kill »ήταν αναμενόμενο και έγινε απο τα 30χλμ !!

HAWK-XXI.ashx_.jpg
Στην επιδρομή συμμετείχε ο Α/ΓΕΕΘΑ που πετούσε με το 2ο μαχητικό αλλά και ο Α/ΓΕΑ που πετούσε σε σχηματισμό !

Αν και τα Α-7 ήρθαν από 2 διαφορετικές κατευθύνσεις ανατολικά και δυτικά της Πυροβολαρχίας και χωρίς την βοήθεια του RADAR του Χορτιάτη που είχε πάρει εντολή να τηρήσει »σιγή ασυρμάτου» ….Τα μαχητικά βρήκαν τον μάστορά τους !

Το Συμπέρασμα όμως είναι εκτός οτι στα βόρεια σύνορα μας απλά δεν περνάει κουνούπι , αλλά και οι τρομακτικές δυνατότητες του Α-7 που παρά τα χρονάκια του έδειξε οτι δεν καταλαβαίνει ΄΄Χριστό ΄΄!

Στο τέλος της »επιδρομής »οι Α/ΓΕΕΘΑ & Α/ΓΕΑ πέταξαν πάνω από το χώρο εκτοξεύσεως σε σχηματισμό χαιρετώντας το προσωπικό της Πυροβολαρχίας ….


http://www.veteranos.gr

104 σκέψεις σχετικά με το “»Κατέριψαν» το Α-7 του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ ….οι Αντιαεραπόροι της Μοίρας » ΧΩΚ» που έκτελούσε ξαφνική »επιδρομή» !

  1. Το ότι το Α7 είναι πολεμικό αεροσκάφος που χρησιμοποιήθηκε στον Τρωικό πόλεμο δεν μας νοιάζει.

    Ούτε ότι τα Χωκ είναι από τον Πελοποννησιακό….

    Μου αρέσει!

      1. Μη γελατε δυνατά ρε….θα ξυπνησει κανας γκοτζιλας απο τα ψυγεια , θα καβαλήσει την τριροδη τη BMW κι αντε να γλυτωσουμε μετα …. 🙂

        Μου αρέσει!

      2. Το α7 για τον λόγο που το θέλουμε είναι μια χαρά, ας μην λέμε ότι να ναι.
        Αν είχαμε επιλογή δώρου τπτ α10 πήγαινε κ ερχόταν, τώρα;

        Επίσης τα χωκ μας, είναι αναβαθμισμενα κι αυτά μια χαρά επίσης, απλά κάποια στιγμή θα χρειαστούν νεα βλήματα(aim120; )

        Μου αρέσει!

      1. Και για να σε βοηθήσω …..επειδή στον στρατό (20 μήνες) ήμουν οπλουργός αεροσκαφών σε 2 διαφορετικές πολεμικές μοίρες να ξέρεις και πόσο άσχετος είμαι.

        Μου αρέσει!

      2. Και οπλουργάρα μου εκτός από τα όπλα δεν έβλεπες τίποτα άλλο γύρω σου.
        Ανθρώπους δεν έβλεπες ……Οπλουργάρα μου….

        Η παρατήρηση μου για το ακατάσχετο στηρίζεται στη διαρκή σου φλυαρία
        …Οπλουργάρα μου…
        Αρκετά ασχολήθηκα …

        Μου αρέσει!

      3. Σειρά μου τώρα αφού εσύ δεν θα ασχοληθείς άλλο…

        Λοιπόν αερατζή του τίποτα και της παπαριάς….

        επειδή ακριβώς έχω κάνει σε 2 πολεμικές μοίρες και τις μέρες των Ιμίων ήμουν στην Λήμνο με έκτακτες πτήσεις που μπήκαν από την 110 ΠΜ θα μιλάς καλύτερα. Αλλιώς να μη μιλάς καθόλου.

        Τώρα τέλος.

        Μου αρέσει!

      4. Φελλός και ακατάσχετος…

        Πάντως πουτ@νάκι και φλώρος με γαλόνια στο χαράκωμα στη Λήμνο τις μέρες των Ιμίων που έκλαιγε και φιλούσε τις εικόνες και τα σταυρουδάκια αντί να δίνει κουράγιο στους έφεδρους που ήταν δίπλα του δεν είμαι.

        Ψάξε να τους βρεις ανάμεσα στους γαλονάδες σου.

        Άντε γεια.

        Μου αρέσει!

      5. Και ξέχασα….

        μετά οι «ήρωες» σου οι κλαψομ@ύνηδες από μια εβδομάδα πήγαιναν και έκαναν φασαρία γιατί τα σουβλάκια δεν ήταν καλά ψημένα στη Λέσχη και μάλωναν για τις 50 δραχμές με τα ίδια φαντάρια που ήταν μαζί τους στο χαράκωμα και μοίραζαν φυλακές…

        ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΟΙ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΡΘΡΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ!!!!!!!!!!!!!!

        ΟΥΣΤ!!!!!

        Μου αρέσει!

    1. —–‘ΟΧΙ ΣΤΌΝ ΠΑΡ’ ΟΠΛΙΣΜΌ ΤΏΝ Α-7 , ΜΑ ΟΎΤΕ ΚΑΊ ΚΑΤΆ ΔΙΆΝΟΙΑΝ , ΚΑΊ ΤΏΝ «ΧΏΚ» . –

      Μου αρέσει!

    2. Τα Hawk είναι μεν παλαιά συστήματα, αλλά έχουν αναβαθμιστεί σε τεχνολογίες του 1989. Πάλι θα μου πεις παλαιά, αλλά αν δεις τα περισσότερα οπλικά συστήματα έχουν τις ρίζες τους σε projects που ξεκίνησαν εκεί, στην δεκαετία του ’60. Τα Hawk δεν είναι τόσο άσχημα από θέμα αποτελεσματικότητας, καθότι εκρηγνύονται κοντά στον στόχο εξαπολύοντας περί τα 10.000 βλήματα (σφαιρικά, όχι πολιτικούς) τα οποία, με βάση την στατιστική, θα πετύχουν τον στόχο με μεγάλη πιθανότητα. Βέβαια δεν μιλάμε για τα ίδια επίπεδα με τα πιο μοντέρνα Α/Α συστήματα αλλά παρόλα αυτά είναι ακόμα ικανά ενώ υπάρχουν και νεώτερες αναβαθμίσεις στις οποίες μάλλον δεν θα προχωρήσει ο στρατός. Αν δεν κάνω λάθος κάποια χώρα το έχει αναβαθμίσει με δική της τεχνολογία και έχει αλλάξει και τα βλήματα, οπότε θα ήταν καλό να βάλουμε κι εμείς μια ομάδα μηχανικών (και μέσα από τους αξιωματικούς του Στρατού) από διάφορες ειδικότητες ώστε να κάνουν έρευνες στο πως θα μπορούσαν να αυξήσουν τις δυνατότητες του συστήματος.

      Μου αρέσει!

  2. Μόνοι τους τα γράφουν, μόνοι τους χαίρονται. Και πέσε… τα τριχίλιαρα… και τις αδικαιολόγητες παροχές. Να παρακαλάτε να μην πάρουν τα τουρκιά F15, μόονο αυτό σας λέω, ρεμάλια Δ.Υ., μοστρατζήδες.

    Καλές διακοπές στα Κ.Α.Α.Υ. παιδάκια……

    Μου αρέσει!

      1. Τι εξειδικευμένο αντικείμενο είναι αυτό και δεν μπορώ εγώ να τα καταφέρω ρε μεγάλε..; Καρδιοχειρουργική, οργανική σύνθεση ετεροκυκλικών ενώσεων, φαρμακολογία ή στατική ανάλυση;

        Μου αρέσει!

    1. Dragon, σπουδαγμένε (με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού) αλλά ΑΜΟΡΦΩΤΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ,
      μάλλον εσένα κόβω για ρεμάλι…

      Μου αρέσει!

      1. Με τι λεφτά πληρώνεσαι εσύ ρε καραβανά; Μιλάς εσύ ρε τζαμπατζή για τα λεφτά του λαού; Μέχρι και τις ανύπαντρες κόρες σας ρε ρεμάλι του Δημοσίου σας πληρώνουμε σύνταξη. Πάνε… ρε… παραπέρα… σε κανά… γυφτοεπόπι να μιλήσεις, όχι σε μένα.

        Μου αρέσει!

      2. Σου έμεινε κόμπλεξ… επειδή δεν πήγες… και εσύ στο Πανεπιστήμιο; Το καταλαβαίνω. Μία φορά πήγατε… και εσείς στο Πολυτεχνείο και τα κάνατε μαντάρα… Δεν πειράζει, πήγαινε… στα Σχολεία εσύ, ξέρεις… Όταν εμείς είχαμε μοκασίνια Boss και κάναμε βόλτες με ξανθά θέματα.., εσύ είχες μπότες και έκανες «ένα-δύο-εν-δυό». Πονάει.., ξέρω, για αυτό κάνεις έτσι. Μιλάνε και οι δημόσιοι υπάλληλοι για τα λεφτά του λαού, τι άλλο θα ακούσω..;

        Μου αρέσει!

      3. Μήπως ξέρεις ποιός λαός… πληρώνει για να παίρνεις εσύ σύνταξη από τα 40; Πάρε… δρόμο.. ρε και πάνε… να πάρεις φθηνά μακαρόνια στο καραβανοπρατήριο ρε τσίπη κλάψα.

        Μου αρέσει!

    2. —–ΑΚΌΜΗ ΚΑΊ ΜΕ ΤΊΣ «ΣΦΕΝΤΌΝΕΣ» ,
      ΤΟΎΣ Κ Α Τ Ε Β Ά Ζ Ο Υ Μ Ε ΣΆΝ «ΧΕΛΙΔΌΝΙΑ» … .. .. .. .. ..

      Μου αρέσει!

      1. ‘Russian Stealth’ 1st public flight: Sukhoi PAK FA T-50

        —–ΣΚΛΗΡΈ ΆΝΤΡΑ , ΚΑΊ ΟΥΡΆΝΙΕ ΝΤΡΆΓΚΕ ΜΑΣ .. .. .. .. .. …. …

        Μου αρέσει!

    1. Το έγραψαν έτσι για να μπερδέψουν τον εχθρό ρε, είναι από πανεπιστήμια… αυτοί και ξέρουν από τέτοια. Για να καταλάβεις, ξέρουν και στα αγγλικά να μετράνε κράνη στην αναφορά! Ένας καραβανάς που θυμάμαι και ακόμα γελάω έλεγε: «Εμ-γκι-θρι-τρία».

      Μου αρέσει!

    2. —–ΜΠΛΈΗΖΙΝΓΚ , ΞΕ–ΜΠΛΈΗΖΙΝΓΚ ,
      ΤΟΎΣ ΈΧΕΙ ΦΆ’ Η «ΜΑΡ-ΜΆΓΓΑ» (ΤΟΎΣ ΟΧΤΡΟΎΣ) . –

      Μου αρέσει!

      1. —–dragon , pare ke mia afierwsi , apo enan ontwss «kkammeno» ….. .
        ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ-HELLENIC ARMY-LEOPARD 1-A5-
        ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΈΝΑ ΜΈΣΑ ΆΡΜΑΤΑ ΜΆΧΗΣ

        —–ΔΝΤΡΆΓΚΟΝ ΜΑΣΣ . …. .

        Μου αρέσει!

  3. Βετεράνε

    άμα τους γνωρίζεις τους αρχηγούς, ή γνωρίζεις κάποιον που τους γνωρίζει τέλοσπάντων, μετέφερέ τους τα εξής, επειδή μπορεί να μην υπέπεσαν στην αντίληψή τους:

    -υπάρχει ένας στρατός που έχει την πατρίδα μας σε κατοχή
    -τα ραντάρ που χρησιμοποιούν είναι άχρηστα, δεν τον πιάνουν αυτόν τον εχθρικό στρατό, που παραμένει αόρατος
    -ο στρατός κατοχής αυτός μας εξοντώνει κατά δεκάδες, γεμίσαμε Ζάλογγα και Αραπίτσες, πες τους. Καιρός να γίνουμε Κούγκι.
    -ο λαός λιμοκτονεί όπως παλιά με την γερμανική κατοχή, λιμοκτονούμε διότι δεν έχουμε τι να γίνουμε και οι κατοχικοί μισθοί που παίρνουμε δεν φτάνουν ούτε για ζήτω
    -ο στρατός κατοχής μας έχει επιτάξει να δουλεύουμε σε καταναγκαστικά έργα με εξευτελιστικές αμοιβές, σαν τα ντουρντουβάκια (αν γνωρίζουνε τι είναι τα ντουρντουβάκια)
    -οι μισοί και βάλε δεν έχουμε ούτε αυτόν τον κατοχικό μισθό, και δεν ξέρουμε με τι να αγοράσουμε ένα ξεροκόμματο για τις οικογένειές μας, άσε τους γέροντες που πεθαίνουν μέσα στην πίκρα και την ανέχεια χωρίς φάρμακα
    -πολλά παλληκάρια και κοπέλλες πήραν των ομματιών τους και έφυγαν από την κατεχόμενη χώρα, πρόσφυγες πολέμου, ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, είναι να τους πεις. Εχουμε πρόσφυγες πολέμου που φεύγουν γι’ αλλού, αλλά τα μάπα ραντάρ τους ούτε αυτούς δείχνουν
    -σε λίγο περιμένουμε ο κατοχικός στρατός να επιτάξει τα σπίτια και τα χωράφια μας
    -άμα δεν διορθώσουν τα γαμημένα τα ραντάρ τους ώστε να δείξουν τον κατοχικό στρατό, ώστε να τον στοχεύσουν επιτέλους, σε λίγο μπορεί και να μην υπάρχουν έλληνες που να χρειάζονται τις υπηρεσίες τους
    -γι’ αυτό άμα θυμούνται τι έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται, και δεν το ξεχάσαν ολωσδιόλου εκεί στα ξένα στρατιωτικά σχολεία που τους στείλαμε να σπουδάσουνε, να κόψουν τον λαιμό τους και να διορθώσουν τα χαλασμένα ραντάρ ώστε να φανεί ο καριόλης ο αόρατος κατοχικός στρατός, να ξέρουμε και ποιον να πάρουμε μαζί μας στο τέλος μας, έτσι κι αλλιώς για πολύ δεν την βγάζουμε ακόμα
    -αν πάρουν το μήνυμα αυτό πες τους, τουλάχιστον, να αρχίσουν τις εναέριες ρίψεις οπλισμού, μπας και προλάβουμε να σώσουμε κανέναν έλληνα. Οι περισσότεροι από μας έχουμε κάνει ήδη αναγνώριση του εχθρού και τους ξέρουμε.

    Θραξ Αναρμόδιος
    έφεδρος υπολ/γος ΠΖ
    ΑΣΜ: 151/158230/81 (για να μην χρειάζεται να ρωτάνε τους αμερικάνους που τα κρυφακούνε όλα)

    ΥΓ. Εγκλωβισμένος μαζί με εκατομμύρια άλλους έλληνες και άοπλος (ακόμη)

    Μου αρέσει!

    1. Tα είπες όλα ΑΝΑΡΜΟΔΙΕ!
      Οι ηγήτορες όμως του στρατεύματος, ευρύπρωκτοι και οσφυοκάμπτες έχουν ξεχαρβαλώσει τη μέση από τις.. συνεχείς γονοκλυσίες στην πολιτική ηγεσία, που να βρούν καιρό για να σε ακούσουν!Από εκεί που έχεσ…ο επικεφαλής των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, ξεπρόβαλλαν αυτοί! Ούστ καραβανάδες!Άντε πάλι να σας ξελασπώσουν οι έφεδροι!

      Μου αρέσει!

    2. +++++++ΦΙΛΕ ΘΡΑΚΑ

      ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΖΗΤΩΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΠΑΡΛΑΠΙΠΕΣ…ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΒΑΘΜΙΔΩΝ, ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΛΟΓΩ ΔΝΤ…

      Κωσταράκος, όπως λέμε Λυμπερης των Ιμιων:

      Μου αρέσει!

    3. —–ΔΙΟΝΎΣΙΟΣ ΔΙΟΝΥΣΊΟΥ : Α.Σ.Μ. 149 145356/89 , ΑΝΑΜΈΝΩ Φ.Π. … . ..

      —–{ ΌΛΟΙ ,ΜΑ ΌΌΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ ,
      ΠΟΎ ΦΈΡΟΥΝ ΑΠΌ «ΧΡΥΣΆ» ΚΑΊ ΠΆΝΩ ,
      ΕΊΝΑΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΈΝΟΙ ΜΕ ΤΌ ΣΎΣΤΗΜΑ ΠΟΎ ΔΙΈΛΥΣΕ ΤΌΝ ΣΤΡΑΤΌ ΜΑΣ
      (Ή/ΚΑΊ ΠΡΟΣΠΑΘΕΊ , ΠΆΝΤΑ ΔΙΑ ΤΟΎ ΕΛΛΗΝΙΚΟΎ «ΦΙΛΟ-ΤΊΜΟΥ» ,
      ΝΆ ΚΑΤΑΣΤΡΈΨΕΙ ΟΛΩΣ-ΧΕΡΌΣ ΚΑΊ ΤΊΣ ΈΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΆΜΕΙΣ) } , ΤΉΣ ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΜΑΣ . –

      Μου αρέσει!

    4. Καιρό είχα να απολαύσω έτσι ένα σχόλιο, λίγα λόγια και καλά. Πάνω που νόμιζα ότι είχες αποσυρθεί. Να ‘σαι πάντα καλά

      Μου αρέσει!

      1. Εγώ τη λογική του «κανένας δεν έχει ευθύνες και ο κοινωνικός αυτοματισμός μας τρώει και μόνο μερικοί αλήτες πολιτικοί μας κατέστρεψαν και σου φταίει η κατσίκα του γείτονα» δεν τη δέχομαι. Όσα και αν αφαιρέσεις για μίζες… μεγάλων.., ανακεφαλαιοποιήσεις ιδιωτικών τραπεζών και μεγλοσκάνδαλα.., μένουν πολλά ακόμα που εμείς τα φάγαμε…

        Μου αρέσει!

      2. Μίλησε για λογική ο άνθρωπος της εμπάθειας που κατηγορεί όλους για χαραμοφάηδες όταν κυκλοφορεί με Boss και ξανθιές και κάνει dolce vita. Εσύ τι δουλειά κάνεις, άραγε, που τα κρίνεις όλα αφ’ υψηλού;

        Μου αρέσει!

      3. Ιδιωτικός υπάλληλος. Tα Boss 120 ευρώ έχουν περίπου, σιγά… τα πλούτη… Και ο μισθός μου είναι πολύ μικρότερος από τον μισθό χιλιάδων αγράμματων και άχρηστων βυσμάτων… δημοσίων υπαλλήλων που κάθονται… στις πλάτες… μας και που ψηφίζουν πασόκ, νουδούλα και πρόσφατα και τσύριζα/σφύριζα.

        Μου αρέσει!

      4. Πόσο νομίζεις ότι παίρνει ένας αξιωματικός; Ξέρει κανείς εδώ μέσα; Πρόκειται για ειλικρινή ερώτηση, είμαι περίεργος να γίνει σύγκριση. Εσύ, Dragon, τι βγάζεις το μήνα; Γιατί, κακά τα ψέματα, έχεις μεγάλο πρόβλημα όποτε αναρτάται οτιδήποτε σχετικό με το στρατό εδώ πέρα.

        Μου αρέσει!

      5. To «βύσματα» δεν πήγαινε… στους μονιμάδες, αυτοί τουλάχιστον είναι με πανελλαδικές. Αν αυτός είναι ο λόγος που απάντησες. Πριν λίγο καιρό έφτανα… τα 2.000 ευρώ, τώρα είμαι στα 1.200, αν θες το πιστεύεις και ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ, αβέβαιο το εργασιακό μέλλον του δράκου και χιλιάδων άλλων Ελλήνων. Και καλά είμαι να λέω. Βάλε… εμένα τώρα δίπλα σε έναν (για παράδειγμα) υπάλληλο (δορισμένο παράνομα από κάποιον βλαχοδήμαρχο) της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης που με απολυτήριο γυμνασίου ξεπερνά τα 1.800 με 3 ώρες εργασία κάθε πρωί, πως να μην φωνάζω..;

        Μου αρέσει!

      6. Μην την… ψάχνεις.., παίρνετε (τουλάχιστον) τα ίδια με άτομα πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, για αυτό και δεν πρέπει να κάνετε κιχ… Και για να μην βάλω… τον εαυτό μου και λες ότι μιλάω προσωπικά, παίρνετε ταίδια σχεδόν με έναν ειδεικευόμενο ιατρό, αυτό λέει πολλά για την κατάντια της χώρας και γαι το πόσο αυτή σέβεται το επιστημονικό προσωπικό και τους ανθρώπους που έφαγαν… τα χρόναι τους και τα μάτια τους (και τα λεφτά της οικογένειάς τους) σε σπουδές.

        Μου αρέσει!

    1. Εμένα έλληνα.., πάντα δημόσιοι υπάλληλοι που δημιουργούσαν προβλήματα, ποτέ ιδιωτικοί. Στο σχολείο πλήρωσα φροντιστήρια, στον στρτατό αγανάκτησα με τους καραβανάδες που δεν παίρνουν έναν συνδετήρα… να τον πάνε… από εδώ… εκεί.., στα νοσοκομεία οι γιατροί με εκβιάζουν με πιθανό πρόβλημα υγείας μου, στην εφορία τα σκάω… και αυτοί λαδώνονται… και δεν εισπράτουν από άλλους και έτσι εγώ ζημιώνομαι, στην πολεοδομία μου ζήτησαν φακελάκι… για κάτι νόμιμο, οι μπάτσοι τα… παίρνουν… και εγώ ζω σε καθεστώς ομηρίας από κάθε είδους κακοποιούς και πολλά άλλα. Τον ιδιώτη μπορώ να τον τιμωρήσω.., τον Δ.Υ. αν δεν με εξυπηρετεί, δεν μπορώ. Δεν μπορώ, δεν μπορώ… Δεν είναι όλοι το ίδιο, αλλά εγώ πως μπορώ να προστατευτώ από τους κακούς τι στιγμή που τους πληρώνω όλους (και εγώ);

      Μου αρέσει!

      1. Στο στρατό αγανάκτησες; Εσύ ο έφεδρος υπαξιωματικός; Που έκανες μία-δυο υπηρεσίες το μήνα;

        Χαχαχα :-D… Ωραίο το δούλεμα! Και μετά το παίζεις φιλοσοφημένος!

        Μου αρέσει!

      2. Συγγνώμη που σε υποβάθμισα έφεδρε αξιωματικέ. Βρίζεις που βρίζεις τους αξιωματικούς, αλλά σε ενόχλησε το υπαξ… μάλιστα.

        Μου αρέσει!

      3. Δεν με ενόχλησε, δεν πήγα από καύλα, δεν είμαι μόγγολο στρταόκαυλος, για να περάσω καλύτερα πήγα και για να μην μου κάνουν κόλλαση τη ζωή μου κάποιοι (κάποιοι, όχι όλοι) αμόρφωτοι κομπλεξικοί καραβανάδες. Βύσμα… έβαλα και το παραδέχομαι.

        Μου αρέσει!

      4. Και μιας… και το ανέφερες, ποτέ δεν έκανα χρήση των αδικαιολόγητων προνομίων των μονιμάδων, έκανα ό,τι μου έλεγαν και έφυγα… Οι τύποι είναι άθλιοι, ελάχιστοι αξίζουν στον στρατό και σέβονται την περιουσία του ελληνικού λαού. Οι περισσότεροι είναι εκει γαι το σταθερό… της υπόθεσης… και επειδή πιάνουν… λεφτά αμέσως από τα 18 και χωρίς έξοδα, επένδυση και σπουδές.

        Μου αρέσει!

  4. Για όλους τους παπάρες….

    Αυτά τα άκουσα όταν ήμουν στη Μίκρα μετά την δεύτερη μετάθεση από τους αξιωματικούς της μοίρας.

    Το βράδυ των Ιμίων τα f-5 στη Μίκρα ήταν έτοιμα και με απόρρητη αποστολή που δεν μπορώ να γράψω εδώ.

    Οι Ίκαροι ήταν μέσα στο αεροπλάνο συνεχώς και δεν έβγαιναν για κανέναν λόγο. Ήταν με ένα φραπέ στο χέρι και με νερό που τους πήγαιναν οι φαντάροι και έτοιμοι για απογείωση άμεσα.

    Το αυτί κανενός Ίκαρου δεν ίδρωσε. Είχαν όλοι απίστευτο θάρρος. ¨Ηξεραν ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΑ F5 ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΥΡΝΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΥΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥΣ.

    Το να γράφονται όμως ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΓΙΑ Α7 ΚΑΙ XΩΚ που είναι πεθαμένα και τα δύο όταν υπάρχουν αντίστοιχα συστήματα από την απέναντι πλευρά τόσο προηγμένα ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΖΗΤΟΥΝ ΤΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΩΝ ΠΙΛΟΤΩΝ!

    Στη Μίκρα υπάρχει φωτογραφία από F5 που έχει κάνει lock τουρκικό F15. ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΠΕΤΑΝΕ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ 40 ΕΤΩΝ ΠΑΛΙΑ;;;

    Κόψτε ρε το δούλεμα. Κόψτε το δούλεμα γιατί τα αεροπλάνα τα πετάει η αφροκρεμα των πιλότων. Και αν θέλετε να σέβεστε αυτούς τους παλίκαρους τουλάχιστον κόψτε το δούλεμα και απαιτείστε καλύτερα αεροσκάφη.

    Μου αρέσει!

      1. Γιάννη είσαι ολίγον άσχετος. Τα F-5 δεν μπορούσαν να πετάξουν βράδυ διότι δεν έχουν νυχτερινές δυνατότητες. Ξέρεις ποιά αεροσκάφη έχουν; Τα A7 που τα έβγαλες άχρηστα…
        Τα A7 είναι παλαιά αλλά:
        1.Χρησιμεύουν ως εκπαιδευτικό αεροσκάφος. Άλλο δεν υπάρχει.
        2. Είναι ένα απο τα κορυφαία αεροσκάφη στον κόσμο για εγγύς αεροπορική υποστήριξη (CAS). Τα σύγχρονα F-16 δεν μπορούν να κάνουν κάτι τέτοιο.
        3. Παίρνουν τόνους βομβών και πετώντας στο ύψος της θάλασσα δεν εγκλωβίζονται.
        4. Είναι το μόνο αεροσκάφος που μπορεί να ενισχύσει την Κύπρο.
        Προσωπικά τα έχω δει σε αντιαποβατική άσκηση στην οποία συμμετείχα και εγώ και σέρνουν τον όλεθρο αφού μιλάμε για καθαροαιμο βομβαρδιστικό συν ότι είναι φορείς των AFDS. Τι είναι AFDS ψάξε το…

        Μου αρέσει!

      2. Άστο….για τα F5 μη μιλάς. Ήταν έτοιμα με συγκεκριμένο στόχο φουλαρισμένα και μπορείς να το επιβεβαιώσεις αν έχεις έστω και έναν γνωστό στην 113 εκείνη την εποχή. Μετά από κάποια χρόνια αποσύρθηκαν. Αλλά μέχρι να αποσυρθούν στην ουσία είχαν τον ρόλο του βομβαρδιστικού ενώ δεν ήταν φτιαγμένα για αυτό τον σκοπό.

        Όσον αφορά τα corsair είναι γνωστές οι δυνατότητες τους. Αόρατα στα 7 μέτρα. Ναπάλμ, μεγάλη ακτίνα δράσης κλπ και αφού ξέρεις τόσα πολλά θα ξέρεις και ποιος ήταν ο βασικός τους στόχος εκείνο το βράδυ όπως και των F5.

        Αλλά η αδυναμία τους είναι στο ότι όσο είναι γεμάτα είναι για τα ραντάρ σαν σταματημένα και μόλις ξεφορτώσουν και γίνουν αντιληπτά εύκολος στόχος για κάθε αναχαιτιστικό. Δεν είναι άχρηστα. Είναι παλιά.

        Εσύ δηλαδή συμφωνείς με το να είμαστε περήφανοι που ο χωκ λοκαρε το A7; Μπράβο Διονύση. Όταν λοιπόν έρθουν τα τουρκικά F16 να δούμε τα Χωκ πόσο καλά είναι. Γιατί το σχόλιο μου είναι εντελώς για άλλο λόγο.

        Όσο για το ποιος είναι άσχετος όταν ξεκίνησες αποκλείοντας ένα πραγματικό γεγονός για τις μέρες των Ιμίων με τα F5 ενώ μπορείς να το επιβεβαιώσεις πολύ άνετα ….αυτό και μόνο με κάνει να αμφιβάλλω 100% και για την σχετικότητα σου και την πρόθεση σου.

        Μου αρέσει!

      3. Ιωάννη μιας και σε πέτυχα, τσέκαρε την παρακάτω είδηση.
        Θυμάσαι την πλακίτσα με την γυναίκα-νίντζα στην πλατεία Ταχρίρ;
        Δεν υπάρχουν, είχες πεις, νίντζα στην Αίγυπτο.

        Χα! Νομίζεις…

        «Σέλμα: Η γυναίκα-«νίντζα» της πλατείας Ταχρίρ

        Φορώντας μπούρκα και αποφεύγοντας να αποκαλύψει άλλα προσωπικά της στοιχεία, δηλώνει ότι αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών και τολμά να τα βάλει με όσους απλώνουν το… χέρι τους σε εκπροσώπους του ωραίου φύλουΤο βλέμμα της είναι άγριο, μαρτυρώντας τις προθέσεις της.

        Η γυναίκα «Νίντζα», όπως αποκαλούν οι Αιγύπτιοι τη νεαρή κοπέλα που δίνει καθημερινά το «παρών» στην πλατεία Ταχρίρ της Αιγύπτου, είναι η Σέλμα, 21 ετών.

        Για τη Σέλμα, το Κάιρο είναι πλέον μία από πιο επικίνδυνες περιοχές του πλανήτη για τις γυναίκες. Δεν είναι τυχαίο ότι μπροστά στα μάτια των διαδηλωτών στην πλατεία Ταχρίρ, κακοποιούνται σεξουαλικά καθημερινά δεκάδες κοπέλες .

        Φορώντας μπούρκα και αποφεύγοντας να αποκαλύψει άλλα προσωπικά της στοιχεία, δηλώνει ότι αγωνίζεται για τα δικαιώματα των γυναικών και τολμά να τα βάλει με όσους απλώνουν το… χέρι τους σε εκπροσώπους του ωραίου φύλου.

        Προσθέτει επίσης ότι στον αγώνα της δεν είναι η μόνη γυναίκα «Νίντζα», που θέλει να προστατεύσει τις ανυπεράσπιστες Αιγύπτιες.»

        Μου αρέσει!

      4. Γιάννη, τα F5 είναι αναχαιτιστικά ημέρας και μόνο για dogfights. Δεν είναι για αερομαχίες πέραν του ορίζοντα. (BVR) και σε καμία περίπτωση δεν μπορούσαν να επιχειρήσουν βράδυ. Τα A7 δεν χρειάζονται απόκρυψη σε κάποιες περιπτώσεις αφού τα AFDS που θα κάνουν σκόνη τα απέναντι αεροδρόμια έχουν εμβέλεια δεκάδων χιλιομέτρων. Ακόμα και αν υποθέσουμε όμως πως είναι παντελώς άχρηστα ως μαχητικά είναι απαραίτητα για την προκεχωρημένη εκπαίδευση των πιλότων. Αλλιώς ή θα πρέπει να αγοράσουμε νέο εκπαιδευτικό ή οι Ίκαροι να πηγαίνουν στην Ιταλία ή κάπου αλλού να εκπαιδεύονται. Μην υποτιμάς τα HAWK. Ακόμα πιο πεπαλαιωμένα αντιαεροπορικά των Σέρβων κατέρριψαν υπερσύγχρονα και «αόρατα» αεροσκάφη των Αμερικανών.

        Μου αρέσει!

      5. Διονύση τα F5 είναι αναχαιτιστικά ημέρας. Αν μιλήσεις ποτέ με πιλότο τους θα σου πει ότι σου έγραψα. Ότι ενώ είναι αναχαιτιστικά ημέρας ( έτσι αποκαλούνταν και η αντίστοιχη μοίρα στην 113) παρόλα αυτά λόγω της παλαιότητας τους δεν μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν σε τίποτα άλλο εκτός από ελαφρώς βομβαρδιστικά όσο καιρό θα ήταν σε λειτουργία μέχρι την απόσυρση τους. Κάτι αντιστοιχο με τα F 4 που άλλαξε και αυτά ο ρόλος τους με την πάροδο του χρόνου.

        Δεν υποτιμώ τίποτα. Τα όπλα είναι όπλα. Είναι όμως παλιά όπλα. Και πως να το κάνουμε τώρα οι S300 είναι προτιμότεροι από κάθε ΧΩΚ. Αν είναι να ευλογούμε τα γένια μας για το ότι οι χωκ λοκάρουν το corsair του μπούμπη ενώ την ίδια στιγμή έχουμε S300 σε αχρηστία λόγω μηδενικής πολιτικής βούλησης τότε είμαστε άξιοι της τύχης μας.

        Αλλά αν είναι κάθε φορά να βρίσκουμε δικαιολογίες και ντεμέκ σοβαροφανής περήφανες στιγμές δόξας σε λοκάρισμα από χωκ σε corsair τότε το πιθανότερο είναι να διαβάσουμε μια μέρα ότι ένας τσολιάς χτύπησε με μια πέτρα ένα τανκ και επειδή βρήκε στο κεφάλι τον οδηγό του την ώρα που χάζευε αμέριμνος πρέπει να πάρουμε τις σημαίες και να πάμε να πάρουμε την Πόλη.

        Μου αρέσει!

    1. Δεν γνωρίζω πολλά από τα νέα μοντέλα των αεροπλάνων. Γνωρίζω όμως δύο Ικάρους. Έχουν υποδομή, κατάρτιση και ψυχή.

      Μου αρέσει!

      1. —–ΤΟΎΣ ΈΧΟΥΜΕ (ΤΟΎΣ ΟΧΤΡΟΎΣ) ΣΤΌΝ «ΤΖΏΠΟ» ,
        ΑΚΌΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΦΥΣΟ-ΚΆΛΑΜΑ ΛΈΜΕ . …. .. ..

        Μου αρέσει!

  5. το οτι ολος ο πλανητης ασχολειται συστηματικα και συνεχομενα με την μεσογειο και την μεση ανατολη πανω απο 50 χρονια επρεπε απο χτες να εχουμε πιο εξεληγμενα οπλικα συστηματα αλλα εμεις ως κιμπαριδες τα καναμε μιζες και οφσορ,και κατι ακομα δεν υπαρχουν ιδανικα τοσο για τους μεγαλους οσο και για τις νεαρες ηλικιες των ελληνων ποιος μπορει να ξεχασει την ηττα των ιταλικων μηχανοκινητων ταξιαρχιων των ιταλων εναντιων ταπεινων μουλαριων των ελληνων?δεν υπαρχουν ιδανικα και αν υπαρχουν ειναι σε λιγες ψυχες!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

    1. Τα τρώνε… ρε τα λεφτά, τα τρώνε… Αντί να έχουμε γεμίσει… το Αιγαίο με S300 και (τουλάχιστον) με F15, ασχολούμαστε με το αν κάποια ρεμάλια Δ.Υ. θα πάνε… σε διπλανά σχολεία να καλύψουν κενά και αν οι κόρες των καραβαναραίων θα παίρνουν σύνταξη από τα 25 . Έχουμε τα Α7 και οι γείτονες… κάνουν πάρτυ… Καλά για βοββαρδισμό, αλλά παλιά, από το ΄70. Μπανανία είμαστε.

      Μου αρέσει!

      1. Dragon είσαι ή ένα χαμένο ταλέντο ή ένα πολύ σεμνό!
        Τέτοιο τρολάρισμα σίγουρα προβληματίζει και πραγματικά ρε παιδί μου η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της! Όσο για τα F236756 μη προβληματίζεσαι! Τι και εάν είναι 15 – 35 – x^(n!) δεν κολλάς εσύ σε αυτά! Είσαι φοβερός! Και είπαμε …θάνατος στους Δ.Υ πλην των παραγωγικών trolls που πρέπει να σταματήσουν να δουλεύουν με μπλοκάκι επιτέλους…..!!!

        Μου αρέσει!

      2. —–ΠΆΝΤΩΣ ΕΆΝ ΕΊΣΑΙ ΌΝΤΩΣ ΣΤΈΛΕΧΟΣ ΤΏΝ ΕΝΌΠΛΩΝ ΜΑΣ ΔΥΝΆΜΕΩΝ ,
        (ΓΙΑΤΊ ΚΑΊ ΔΈΝ ΔΙΆΒΑΣΑ ΚΑΊ ΌΛΑ ΣΟΥ ΤΆ ΣΧ-ΌΧΛΙΑ — ΕΞΌΧΩΣ ΒΑΡΕΤΆ ΚΑΊ ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΆ) ,
        Κ Λ Α Ί Ω ΑΠΌ ΤΏΡΑ ΤΉΝ ΔΎΣΤΥΧΗ ΤΉΝ ΠΑΤΡΊΔΑ ΜΟΥ , ΡΕ ΠΟΎΣΗ ΜΟΥ .. …

        —– Σ Ι Χ Ά Μ Α Τ Α ΤΟΎ ΌΖΟΝΤΟΣ ΚΟΡΜΟΎ , ΤΉΣ ΠΛΗΓΩΜΈΝΗΣ , ΒΑΡΙΆ ΠΙΆ , ΠΑΤΡΊΔΟΣ ΜΟΥ . .. ..

        Μου αρέσει!

  6. Α ρε γιδια, μαθατε και τα A7 και τα Hawk… Αντε σε κανενα πεδιο βολης ρε και διαβαστε και κανενα κειμενο και μετα σχηματιστε γνωμη… Ξερολες νεοελληνες…

    Μου αρέσει!

  7. Χα!Χα!Χα!Έχεις όντως πολύ γούστο ρε Dragon!Ακόμα δεν έχεις καταλάβει, μετά από τρία χρόνια, ποιοι είναι χαραμοφάηδες και από ποιους πρέπει να σε «απαλλάξουμε»…Εάν όμως γίνει αυτό θα μείνεις άνεργος…!!!Το πόσο δε κηφήνας είσαι το δηλώνει η παράκλησή σου…»ΑΠΑΛΛΑΞΤΕ ΜΕ»!Όλα να τα κάνουν οι άλλοι…Ο ορισμός του Ελεύθερου Έλληνα…Αυτή τη δουλειά κάνε τη μόνος σου!Εμείς έχουμε άλλη ΕΡΓΑΣΙΑ!

    Μου αρέσει!

    1. —–ΚΑΊ ΕΊΜΑΣΤΕ ΉΔΗ ΑΠ-ΑΛΛΑΓΜΈΝΟΙ ΑΠΌ Δ Ρ Ά Κ Ο Υ Σ
      (Ή ΤΟΥΛΆΧΙΣΤΟΝ ΤΟΎΣ ΜΑΧΌΜΕΘΑ ΑΕΝΆΩΣ) ,
      ΚΑΊ ΛΟΙΠΆ «ΡΑΜΎΘΙΑ-ΠΆ» .. …. …… . …
      —–Τςςς

      Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.