Ν. Κακλαμάνης: Μπορεί να μην ψηφίσω το ν/σ για το Δημόσιο

293Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταψηφίσει το νομοσχέδιο για την κινητικότητα στη δημόσια διοίκηση αν κατατεθεί στη Βουλή με ξεχωριστά άρθρα άφησε ο βουλευτής της ΝΔ Νικήτας Κακλαμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ σε αποστροφή του λόγου του άφησε αιχμές για τον Γιάννη Στουρνάρα αναφέροντας ότι «κρατάμε επιφύλαξη ότι ξέρει καλά τα του οίκου του».

«Βλακώδης η κινητικότητα αν επρόκειτο μόνο για κινητικότητα δεν αποφέρει κανένα οικονομικό κέρδος, πρόκειται όμως περί διαθεσιμότητας» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης, προσθέτοντας δε, ότι «έχω την αίσθηση ότι δεν ερωτήθηκαν οι Μιχελάκης και Δένδιας».

«Το θέμα είναι αν θα έρθει το ν/σ με ένα άρθρο ή θα έρθει με ξεχωριστά άρθρα. Με ένα άρθρο θα το ψηφίσω, στην άλλη περίπτωση επιφυλάσσομαι μέχρι τέλους» σημείωσε.

«Λενε ότι όσοι είναι με ΑΣΕΠ δε θα φύγουν, τότε το 80% των δημοτικών αστυνομικών δεν θα φύγουν εφόσον είναι με ΑΣΕΠ, οι υπόλοιποι είναι 50αρηδες που μπήκαν όταν δε υπήρχε ΑΣΕΠ» σημείωσε ο κ. Κακλαμάνης.

46 σκέψεις σχετικά με το “Ν. Κακλαμάνης: Μπορεί να μην ψηφίσω το ν/σ για το Δημόσιο

  1. Αγαπητέ νικήτα,
    Λάβαμε γνώση της δυσκολίας σου να ψηφίσης το νομοσχέδιο γιά την κινητηκότητα στην Δημόσια Διοίκηση.
    Κατανοούμε την ουσία της ενστάσεώς σου.
    Επιθυμείς να δημηουργήσης ένα ελάχιστο απόθεμα «αντίστασης», ώστε να μπορέσης να ψηφίσης με περισσότερη άνεση, δυσκολότερα νομοσχέδια στο μέλλον.
    Θα έλεγα ότι συμφωνούμε, επί της αρχής, με μία τέτοια οπτική.

    Δικοί σου

    Πώλ και Ματίας

    Μου αρέσει!

    1. Αφού σε ένα άρθρο θα έρθει ρε παιδιά …..αυτός συνεχίζει να μας δουλεύει κανονικά……να μου πεις το τραβάμε το δούλεμα …..είμαστε για δούλεμα …τι να κάνει και αυτός ;;;;μπαίνει στον πειρασμό….

      Μου αρέσει!

  2. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΑ ΣΙΔΕΡΑ… ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΑΝ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΥΛΙΚΑ=ΧΟΡΗΓΟΥΣ, ΠΙΡΑΝΧΑΣ… ΜΕ ΚΕΡΔΗ 4.000%… ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΑΚΗΔΕΣ…
    ΑΛΛΑ TΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Κ.Λ. ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ….
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΝΙΚΗΤΑ, ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΟΡΗΓΙΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΟΥ ΑΓΩΝΑ… ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ, Κ.Λ.

    Μου αρέσει!

    1. «ΑΛΛΑ TΟ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΤΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ… ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ, ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΟΒΕΡΔΟΣ, Κ.Λ. ΤΙΝΑΞΑΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ»

      Οἱ λάθρο στό ἀπειρόβλητο;;; 😆

      Μου αρέσει!

    1. Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα ΦΥΓΕΙ και δεν θα ξαναδεί βουλή αυτός και το κόμμα του, στον αιώνα τον άπαντα.
      Για να τον απαλλάξουμε κι από την δυσκολία να λέει «όχι», που του βγαίνει και δύσκολο.

      Μου αρέσει!

      1. Παραπλανηση ειναι…Κοκο ειναι και το ενα, κοκο ειναι και το αλλο..Απλα το ενα χρησιμοποιει καινουργια οπη..

        Μου αρέσει!

  3. ..
    > ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΘΕΣΕΙΣ ΝΑ Α Π Α Γ Ο Ρ Ε Υ Ε Τ Α Ι ΔΙΑ ΝΟΜΟΥ Η ΕΚΤΡΩΣΗ < ΠΟΙΝΗ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΙΔΙΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ !!

    Μου αρέσει!

      1. Τσ, τσ, Ιωαννη μην εισαι τοσο ωμος……. ο Ταμηλος και η αλλη κοπελα αφου φορεσουν τα καλσον και τις φορμουλες τους θα εκτελεσουν ολο χαρη τις (καλλιτεχνικες παντα) κωλοτουμπες στο ταπί. Μπαλες , κορδελες και χουλα-χουπ ευγενικη προσφορα του Τονη !

        Μου αρέσει!

  4. ΑΝΤΕ ΡΕ ΓΕΛΕΙΕ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΗΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΣΟΥ ΠΕΣ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΕΝΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΗΣΕΣ

    Μου αρέσει!

  5. Με π@υστράκια δεν ασχολούμαστε. Στ @ρχίδια μας ό,τι και να κάνεις. Τράβα και στο γκέι παρέιντ αν γουστάρεις.

    Μου αρέσει!

  6. Αφου το λεει καθαρα ρε παιδια : αν το νομοσχεδιο εχει περισσοτερες απο 2 σελιδες, και ερθει για ψηφιση μετα τα μεσανυχτα , ειναι απολυτος δε θα το ψηφισει! Μιλαμε για την Μπουμπουλινα της πολιτικης ζωής – βαζει φωτια ατο πολιτικο σκηνικό. Αφου ο Τονης δεν ξερει πως να τον μαζεψει…..

    Μου αρέσει!

  7. ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΙ ΙΔΙΟ ΒΙΟΛΙ!
    ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΜΕΤΡΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΠΟΛΥΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΝΑΣ, ΔΥΟ…ΠΕΝΤΕ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΦΟΔΡΑ ΣΚΕΠΤΙΚΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΟΝ ΩΣ ΑΒΟΥΛΑ ΟΝΤΑ ΟΣΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΔΟΥΛΙΚΑ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΟΤΑΝ ΠΑΝΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΠΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΑΚΕΛΛΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΙΕΤΑΞΕ…ΕΝΩ Η ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΟΝΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΚΑΡΥΓΗ…»Ο/Η ΚΥΡΙΟΣ/Α ΤΑΔΕ ΨΗΦΙΣΕ!». ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΝΩ ΑΜΕΣΩΣ ΤΙΘΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΜΑΝΤΡΙΟΥ! ΕΠΕΙΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΛΙΜΑ ΕΝΤΟΝΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕΙ Η ΧΩΡΑ ΟΙ ΑΠΟΝΤΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΑΠΟΧΩΡΟΥΝ ΠΑΡΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ Π[ΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ!
    ΑΛΛΟΙ ΔΕ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ ΑΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΑΝΤΩΝ Κ.Ο.Κ!
    ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΛΙΓΟΣΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΜΑΣ ΤΑΓΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΜΑ ΓΙΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ ΦΑΓΑΚΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΔΟΣΗ ΔΟΥΛΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΧΩΡΤΑΣΟΥΜΕ;;;

    Μου αρέσει!

  8. Νικήτα μη….
    Μη Νικήτα…
    Μη μου το κάνεις αυτό, να χαρείς.
    Ειδικά αυτό το «μπορεί» με κατατρώει. Με κρατάει σε αγωνία. Νικήτα έχω φτάσει ένεκα της ονυχοφαγίας στο πρώτο κόμπο του δακτύλου από το άγχος.
    Σε παρακαλώ πάρε μια ξεκάθαρη θέση…..και εμείς θα είμαστε εδώ ήρεμοι, γιατί ξέρουμε ότι θα την τηρήσεις.

    Μου αρέσει!

    1. ΡΟΜΠΕΣ ΞΕΚΟΥΜΠΩΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ!….

      ΤΕΤΟΙΑ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ!
      ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΞΑΝΑΘΥΜΗΣΟΥΜΕ…

      Μου αρέσει!

  9. Μπορει ,μπορει
    να τους καταστρεφω την ζωη
    Μπορει

    Τοσα ψεμματα τους εχω πει
    Μπορει

    Αν ειχα λιγο τσιπα θα επρεπε τωρα απο την ζωη τους να χαθω να εξαφανιστω
    Μπορει

    Μου αρέσει!

  10. Χέστηκε η φοράδα στ’ αλώνι με το τί θα κάνει ο κάθε Κακλαμάνης, Ταμήλος κλπ., που έχουν πεί μπέεεε σε όλα.
    Να τους χαίρονται όσοι τους ψήφισαν, παίρνοντας κι εμάς τους υπόλοιπους στο λαιμό τους.

    Μου αρέσει!

  11. χχχχχχχ… Καλά Νικηταρά… πρόσεχε μην σκίσεις τα καλσόν και της ζαρτιέρες από την πολύ διαφωνία και αντίσταση… δεν είναι εποχές για έξοδα… είστε τελικά τόσο γελοίοι που δεν πείθετε ούτε τους ευατούς σας με της μα@@κίες που λέτε…!!!

    Μου αρέσει!

  12. ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ «ΜΠΟΡΕΙ’ ΜΩΡΗ ΜΟΥΣΙΤΣΑ ???????????????? ΝΑΙ Η ΟΧΙ !!!!!!!!!! ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥΣ ΑΔΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΧΙ……..ΑΕΙ ΧΑΣΟΥ ΛΟΥΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Μου αρέσει!

  13. Νικήτα εγώ είμαι μαζί σου.Το ξέρω, θα βγεις σε κανάλια, θα φωνάξεις, θα εκφράσεις τον αποτροπιασμό σου, θα απειλήσεις ξανά και ξανά.»δεν ψηφίζω, δεν ψηφίζω ακόμα κι αν με διαγράψουν, ακόμα κι αν με σουβλίσουν. Όχι δεν μπορεί η τρόικα να κάνει ότι θέλει.»
    Και την μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου:»πώς είπατε? δεν μας δίνει η τρόικα τις δόσεις? αχ! με βαριά καρδιά θα ψηφίσω ΝΑΙ,για το καλό των πολιτών μας, για το καλό της χώρας».
    Κι ύστερα, πίνοντας τον καφέ της παρηγοριάς κατά Κολωνάκι μεριά, θα κλαις πάνω από τις στάχτες μας.
    Σε συμπονώ βαθύτατα εκ των προτέρων.Ευτυχώς που υπάρχουν πολλοί «πατριώτες» σαν εσένα στην Ελλάδα.

    Μου αρέσει!

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.